AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Matkalahjakortti lahjaksi

Matkalahjakortti lahjaksi

3 Vastausta 156 Lukukertaa
Terve

Suunnittelemme tutulle lahjaksi matkalahjakorttia. Kokemusta matkailusta ei kuitenkaan ole. Kyseinen henkilö ei ole kiinnostunut aurinkorantalomailusta, vaan suorastaan janoaa historiaa ja itsenäistä suunnittelua (kaupunkiloma siis varmaankin).

Mistä lahjakortti kananttaa ostaa, jotta sillä olisi mahdollisimman laaja tarjonta? Emme halua antaa korttia, jolla ei pääsekään juuri sinne minne henkilö olisi toivonut (ei kuitenkaan mitään outoja toiveita). Kohdealue on varmaankin ihan vaan Eurooppa.

Paljonko rahaa korttiin kannattaisi ladata. Riittääkö 500e yhden hengen matkaan? 700e, 1000e?

Olen kiitollinen kaikista vinkeistä.
Otan kantaa vain tuohon hintapuoleen: ensituntumalta sanoisin, että 500e on liian vähän ja rajoittaa mahdollisuuksia liikaa. 700e voi olla lähellä todellista tarvetta, mutta 1000e voisi olla sopiva hinta. Pari sellaista asiaa on, jotka vaikuttavat kustannuksiin ja joita et viestissä maininnut mutta jotka sinun kannattaa ottaa huomioon: 1) Kuinka pitkälle matkalle tuttusi todennäköisesti lähtisi? (Viikonloppu, viikko vai 2 viikkoa?), 2) Matkustaako hän yksin? (Yhden hengen huoneen lisämaksu kannattaa ottaa huomioon).
Ostakaa kertalippu Pieksämäen metroon!
Hahhah! Varo ettet tukehdu nauruun kun olet keksinyt noin hyvän vitsin.
 /   /  / Matkalahjakortti lahjaksi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta