AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Jucheck.exe

11 Vastausta 23 194 Lukukertaa
Kuka osaisi sanoa mikä on otsikossa mainittu ohjelma? Se tyrkyttää itseään joka aamu kun avaan koneen.....??
Senverran tutkailin netistä, että olisi joku Javan päivitysohjelma, liekö näin?
Nythän tästä Javasta kirjoitellaan kaikenlaista, olisi jopa vaarallinen. Miten tässä pitäisi toimia, että saisi tuon tyrkkyttäjän poistettua?
Kyseessä on Sunin Java-paketin päivitystä tarkkaileva ohjelma, josta ei ole haittaa. Jos periaatteessa ei vain halua hukata koneensa resursseja, voi Ohjauspaneelin (Control panel) Java-osion Update-välilehdeltä käydä ottamassa ruksin pois kohdasta ”Check for Updates Automatically”. Nykyisissä koneissa ohjelman tuoma muisti- ja prosessoritehohukka on käytännössä mitätön, joten viisaampaa on antaa Javan huolehtia itse päivityksistään, esimerkiksi mahdollisten tietoturvariskien vuoksi.
Itse olen kannettavan antanut päivittää tuo jucheckin ja silti vain aina tulee sama päivitys kehoitus kun avaan koneen.
Laiton päivityksen kuukauden välein. Ohjauspaneeli-ohjelmat-javan auki ja välilehdeltä update-advanced ja siellä rukseja valintasi mukaan.
Haitta ohjelma se on, kun siitä on oikeasti haittaa. Kyselee turhia lähes päivittäin. Ja jos esim koneessa on asetukset niin, että vain admin saa päivittää niin tulee lisäongelmia. Ja vielä ohjelm kyselee turhia, kun antaa luvan, niin tulee ilmoitus, että viimeinen päivitys on jo olemassa. msconfigista vain pois.
Selvää haittaa tästä on windowsin käyttäjiä taas kiusataan käyttöjärjestelmän vaikeudella :/
Miten minä saan poistettua tuon ko. ohjelman kun pöhkö otin sen käyttöön,se on häiriö ohjelma tyrkyttää kaikenlaista törkyä. Auttakaa miten saan tuon jucheck exen pois??
!HUOMIO!
Annoin tuolle Jucheck.exe -ohjelmalle oikeuden tietokoneella, jonka jälkeen hiiren ajurit ja virtuaaliaseman ajurit katos. En tiedä mitä muuta tuhoa ohjelma aiheuttaa, mutta en suosittele asentamaan. Eli on ihan varmasti haittaohjelma.
En suosittele asentamaan sitä, vaikka olis tälle mun kommentille annettu 1000 miinus-ääntä.
Jos kuitenkin päätit ohjelman asentaa, niin kokeile windowsin palautusta. mulla se auttoi Jucheck.exe -ohjelman aiheuttamaan ongelmaan.
Mullakin toi jucheck.exe tyrkyttää itteään n. tunnin välein. Alko pikkuhiljaa ärsyttämään se niin paljon, että aloin ettiä netistä mikä se on.

Muutama viikko sitten isäni kanssa päätettiin hyväksyä se, ja kuinkas siinä sitten kävikään, koko kone pimeänä. Ilmeisesti se siis on jonkinlainen haittaohjelma, joka on "naamioitu" Javan päivitysten tarkkailijaksi.

Älkää siis missään nimessä antako jucheck.exelle lupaa tietokoneeseenne, ellette halua koneenne kärsivän.
Kyseinen ohjelma päivitys tunkeutui toimistoommekin ja kaatoi kaikki koneet jotka oli samassa netissä.
juu mulla oli joka aamuinen riesa kun joka aamu tyrkytti sitä päivitystä, vaikka uusin java päivitys olisi. Pääsin ongelmasta eroon sillä, että poistin koko helvetin javan. Ei tosiaankaa voi käyttää joitakin java-pohjaisia sivuja nyt, mutta mielummin se kun joka aamu vilkkuvia ilmoituksia. Kakkeni yritin ongelman ratkaisemiseksi mm. tuon asetuksista rukstannut automaattiset ilmoitukset pois, eikä tehonnut. Selvä haittaohjelma tää Java!
Miten siitä pääsee eroon?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta