AVAIN Asumisoikeus kilpailutti isännöinnin

AVAIN

AVAIN Asumisoikeus Oy kilpailutti omistamiensa noin 5500 asumisoikeusasunnon isännöintipalvelut.

Palvelusopimus tehtiin Etelä- ja Keski-Suomen kohteiden hoitamisesta Aari Isännöinti Oy:n ja Pohjois-Suomen osalta Arenna Oy:n kanssa. Uudet sopimukset tulevat voimaan vuoden 2013 alussa.

"Painotimme kilpailutuksessa laatukriteerejä. Näin päädyimme uuteen aluejakoon ja kahteen toimijaan. Pohjoisessa Arenna Oy hoitaa Rovaniemen, Oulun, Joensuun ja Kuopion kohteemme, joissa on reilut 600 asuntoa. Aari Isännöinti Oy hoitaa vastaavasti Etelä-Suomessa ja Keski-Suomessa olevien kiinteistöjemme sekä niissä sijaitsevien noin 4900 asunnon isännöinnin. Isännöinnin palvelupisteet tulevat sijaitsemaan Helsingissä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Joensuussa, Oulussa sekä Rovaniemellä.", kertoo toimitusjohtaja Maarit Toveri.

Sopimuksiin kuuluu Etelä-Suomessa hallinnollinen ja tekninen isännöinti ja asuntokatselmukset. Etelä-Suomessa asumisoikeusasuntojen hallintaoikeuksien myynnin hoitaa edelleen AVAIN Asumisoikeus Oy. Muilla alueilla myynnin hoitavat isännöintitoimistot, isännöinnin ja huoneistokatselmusten lisäksi. Isännöinnin palvelusopimuksiin sisältyy myös vuokravalvonnan hoitaminen.

"Uskomme muutoksen näkyvän asukkaillemme palvelun parantumisena." toteaa Maarit Toveri edelleen.

9

1140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jfkjdkfjsdk

      jipii

      Oliko jollakulla joku mielipide tästä?

    • Löydettyä

      Voittaneen yhtiön nettisivuilta löytyy tieto "Aari Isännöinti Oy on osa AVAIN Yhtiöt -konsernia" ja uuden toimitusjohtajan nimitystiedoista “Aari Isännöinnin toimitusjohtajalta kaivattiin erityisesti kokemusta ja näkemystä isännöintialasta ja sen kehityksestä, hyviä organisointitaitoja sekä halua jatkuvaan kehitykseen. Nämä kaikki ominaisuudet löytyvät Heikistä.” kommentoi AVAIN Yhtiöiden toimitusjohtaja Perttu Liukku Karttusen valintaa."

      Täyttäessään lain vaatimaa keskeisten palvelujen kilpailuttamisvelvoitetta AVAIN valitsee parhaaksi isännöintipalvelujen tuottajaksi omaan konserniinsa kuuluvan yrityksen jolla ei ole vielä edes henkilöstöä jolla tuo palvelu tuottaa ja valintahetkellä yhtiön toimitusjohtajana toimii AVAIN Asumisoikeus Oy:n suuromistaja Perttu Liukku.

      • kohta ex-asukas

        Hyvä veli -järjestelmä pyörii oman napansa ympärillä. Miten tästä hyötyvät asukkaat? Kuka tätä toimintaa valvoo? En jaksa uskoa, että Aari Isännöinti palvee asukkaita yhtään sen paremmin kuin Arenna, koska syntysijat ja hyötyjät ovat samat. Toisaalta, Arennan isännöinnin palvelut sekä asiakaslähtöisyys eivät juurikaan voi alemmas vajota. Asukkaat ovat heille vain välttämätön paha.


    • IhmettelijäX

      Onko tietoa, millä perusteilla Liukun isännöintiyritys Aari Isännöinti Oy voitti hänen enemmistöomistamansa "yleishyödyllisen" asumisoikeusyhtiön AVAIN Asumisoikeus Oy:n isännöinnin tarjous"kilpailun"? (Toveri kertoo tiedotteessaan "kilpailutuksessa" painotetun laatukriteerejä, mutta ei kerro, mitä nuo kriteerit olivat.)

    • AVAIN asumioikeus Oy

      "Uskomme muutoksen näkyvän asukkaillemme palvelun parantumisena." Ja missähän se näkyy. Asun Oulussa AVAIN Asumisoikeus Oy omistamassa kerrostalossa, jossa huoneiston lämpötila on ollut pitemmän aikaa vain 17-19 astetta. Isännöitsijä ei ole saanut mitään aikaseksi asian korjaamiseksi. Aina vain luvataan että kohta asunnon lämpötila saadaan nousemaan.
      Isännöitsijän puheet on vain tyhjää lässytystä. En tiedä keneen
      tässä voisi seuraavaksi voisi ottaa yhteyttä asian korjaamiseksi.
      Asunnon vaihtaminen on jo alkanut tuntumaan ainoaksi vaihtoehdoksi.

      • fjasfasfdksj

        No jos otat yhteyttä sinne asunnon omistajaan, eli Avain asumisoikeuteen? Tuskinpa se viesti tämän palstan kautta kuitenkaan perille menee.


    • tiedot seilaa

      nimimerkki jfkjdkfjsdk !

      Kyllä se tieto tätäkin kautta perille menee ! Ja jos ei mene voisitko ystävällisesti toimittaa tiedot perille ?

    • Just Tiina

      No, nyt se on nähty. Yksi isännöitsijä ei ehdi hoitamaan kaikkia kohteita pääkaupunkiseudulla.
      Palvelu ei ole ainankaan parantunut. Asukkaat ovat tyrmistyneitä, kun isännöitsijä ei vastaa, eikä ota yhteyttä.

    • Kakera asukas

      Liukku rakentaa uutta imperiumia, kun sai Avara-konsernista syksyllä 2009 potkut. Liukun visiot ja strategiat Avara-konsernin toimitusjohtajana ajoivat konsernin vaikeuksiin. Nyt konserni on hajonnut ja jäljellä on vain tynkä-Avara, joka vuokraa asuntoja.

      Aari Isännöinti Oy on osa Liukun uutta imperiumia. AVAIN Asumisoikeus Oy:n asukkaat pakkoasiakkaina maksavat kaiken. Liukun Aari Isännöinti Oy voitti isännöinnin tarjous"kilpailutuksen", koska Liukku sai syksyn 2010 salaisella kaupalla enemmistöomistuksen ja samalla määräysvallan AVAIN Asumisoikeus Oy:ssä. Loi kaupalle onnistumisen edellytykset ARAn kanssa vuosina 2007-2008. Nyt AVAIN Asumisoikeus Oy:n enemmistöomistajana voi itse valita isännöintiyrtyksen ja tietysti valitsi omansa. Samalla sai työllistettyä oman veljensä teknisenä isännöitsijänä, jonka tehtävänä on asuntojen muuttotarkastukset. Isännöintikulut asukkaille vuodelle 2013 pomppasivat heti 15 % ylöspäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe