Pellejä koko poppoo

Riitti kiitos

Jopas oli örveltämistä Kookoon peli, voi helvetti! Eipä noilla lipunhinnoilla viitti toistakertaa mennä myötähäpeää kokemaan!!

Valmentaja vaihtoon ja äkkiä! Junioritkin pelaa järjestelmällisemmin kuin tuo Kookoon pellelauma!

146

2901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häpeäpaalu

      Oliko vika ehkä taas tuomarissa, muuten olisi varmaan voitto tullut?

      • ookook

        Kyllä nyt oli ihan tämä hame päällä kurvaileva kaunoluisteluseura itse aiheuttamassa järkyttävää tappiota! Ei siinä tuomareita tarvittu.

        Perseestä ja syvältä oli tuo rahojen riisto yleisöltä!

        No me kyllä äänestetään jaloilla.


    • Toimitusmaksu?

      Eli miksi minä maksan toimitusmaksun jos minä ostan lipun ovelta? Kun olen ensin vartin jonottanut? Siittä jonottamisestako minua toimitetaan vai? Tosin eilinen peli oli kyllä viiminen peli vähään aikaan kun minä maksan sitä "toimitusmaksua". Oli ne keltaset sen verran parempia että jompikumpi on väärässä sarjassa.

    • Surkea suoritus

      Jatkoajalla muistetaan kuitenkin morkata pelin jälkeen Mikkeliläiskannattajia, joten normi meininki.

    • Kauanhan taas meni

      "Jatkoajalla muistetaan kuitenkin morkata pelin jälkeen Mikkeliläiskannattajia, joten normi meininki."

      Tuo normi meininki tuntuu olevan muillakin, kaksi peliä pelattu ja pitkä kausi edessä. Mutta tietyt normimollaajat on kirjoittanut itkuvirtensä jo juhannuksena valmiiksi ja kausi kun ehtii juuri ja juuri alkaa niin eivät pysty itseään pidättelemään kahta päivää pitempään kauden alusta. Miksi sitten seuraa lajia joka ei tunnu kiinnostavan, menee seuraamaan sitä lajia joka kiinnostaa ja käyttää siellä tarmonsa kotijoukkueen tai urheiljan kannustamiseen, siis kannustamiseen.

      En tiedä miksi tuota tapaa sanoisi mutta siinä on tietyllä tapaa samoja piirteitä kun jollain on joku himo johonkin asiaan ja herättää muissa sen vuoksi huomiota.

      Jotenkin jo naurattaa kommentit yhden kotipelin(kuten joka vuosi) jälkeen kuten tältä lyhyeltäkin palstalta saamme lukea:

      "Eipä noilla lipunhinnoilla viitti toistakertaa mennä myötähäpeää kokemaan!! "

      "Valmentaja vaihtoon ja äkkiä!"

      "Junioritkin pelaa järjestelmällisemmin kuin tuo Kookoon pellelauma!"

      "Kyllä nyt oli ihan tämä hame päällä kurvaileva kaunoluisteluseura"

      "No me kyllä äänestetään jaloilla."

      "Oli ne keltaset sen verran parempia että jompikumpi on väärässä sarjassa."

      "Tosin eilinen peli oli kyllä viiminen peli vähään aikaan kun minä maksan sitä "toimitusmaksua"."

    • henkinen apu??

      Linkki Kuudennen kenttäpelaajan omalle foorumille:
      http://www.kuudeskenttapelaaja.net/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=1974&start=150

      Mm. yksi perheenisä kertoo tällaisia Mikkeliläisistä:

      '24.marraskuuta vasta kohdataan jukurtit mikkelissä, siihen asti sarvipäät saa onanoida virkkuukoukkuineen ja nauraa meille. Ja kotiyleisölle tää persraiskaus päästään kuittaamaan niinkin pian, kuin 26 tammikuuta, jolloin apinat seuraavaksi tulee kouvolaan. Kiva.'

      • 11+5

        Sama juttu pisti silmään. Siinä on kyllä sellainen roolimalli lapselle että ei tarvitse ihmetellä mistä noita moniongelmaisia koulukiusaajia tulee.


      • ölömölöö pelaavat
        11+5 kirjoitti:

        Sama juttu pisti silmään. Siinä on kyllä sellainen roolimalli lapselle että ei tarvitse ihmetellä mistä noita moniongelmaisia koulukiusaajia tulee.

        Jo kirjoituksessa tursuu esiin puhdas urheilu ja rehti kilpa.


        Peli pitäisi olla peliä, vauhtia ja toimintaa. voitot ei katsojalle niin tärkeitä


    • Harto, olet surkea

      Jatkoajan nimimerkille Harto..

      Sulla on kyllä paha ongelma korvien välissä. Sun kaltaiset kirjoittajat lokaavat kaikkien muidenkin Kouvolalaisten kirjoittajien jutut tuolla Jatkoajalla.

      KooKoon virallinen nettisaitti kehtaa kirjoittaa että tuomarit pilasivat KooKoon pelin, mikä ei pidä paikkaansa. Kehtaat vastata jatkoajalla että et näe siinä mitään ristiriitaa että nettisaitilla haukutaan Tuomareita, vaikka todellinen syy Jukurien murskavoittoon oli se että Jukurit pelasi niin hyvin.

      Puhut paskaa. Mene vähän itseesi tai häivy sieltä jatkoajalta. Kaltaisiasi paskan puhujia ei Kouvola yksinkertaisesti sinne kaipaa. Myöskään Mikkelin haukkuminen paskapitäjäksi aiheuttaa kyllä jatkuvaa vihanpitoa kaupunkien välillä.

      • sumulaaksosta

        Oliko sitten tämä Harto vai ketä oli mutta siellä oli joku Kookoon faniporukka laulamassa solvauksia Mikkeliläisille faneille kun nämä olivat halliin tulossa. Kyllä oli lapsellista touhua. Oikein hävetti Kouvolan puolesta. Jos joku tulee sadan kilometrin päähän omiaan kannustamaan niin turha sitä on pilkata. Väriähän ne tuo halliin ja rahaa Kookoolle.

        Ja sitten se Rämön pilkkaus. Kyllä teki oikein pahaa Rämön puolesta kun se tuli vaihtoon ja otti kypärän pois ja katso katsomoon. Mitä järkee on pilkata lyötyä miestä. Luuleeko nämä pilkkaajat että se tahallaan siellä huonosti torjui. Maalit numero kolme ja viisi olisi minustakin olleet kiinniotettavia mutta katsomosta ja videolta se on jälkeenpäin niin helppo kritisoida. Joskus se tulee huippuvahdillekin huonompi peli. Rämö on Kookoolle niin monta peliä pelastanut että kyllä täytyy olla päässä vikaa jos sitä pilkkaa.

        Nyt kun olen lukenut jatkoajan ja kuudennenkenttäpelaajan juttuja niin minusta alkaa vaikuttamaan että Kookoon fanitus on alkanut saamaan sairaita piirteitä. Vaikka itse käyn aina silloin tällöin pelejä katsomassa, eli olen sikäli Kookoon puolella, niin ymmärrän kyllä hyvin niitä jotka kaupungin säästöjä etsittäessä osoittavat jääkiekkoa.


    • 5 ottelija

      Minusta on väärin että näinkin epämääräiselle pikkuryhmälle rakennetaan verovaroin kalliita suoritepaikkoja.

      Liikunta ja urheilu on muuten hieni homma.

    • Kepe K

      Siellä on kaikki vajaa-älyiset vaahtoamassa.

    • Siis nyt kannattaa oikeasti heti lopettaa tämä naurettava itku. Jätkät pelasi yhden huonon pelin, osin tuomareidenkin ansiosta jugurtit saivat muutaman nopean maalin, ja seura on jo pyytänyt anteeksi. Mikkeliläisfanit taas on tunnettuja siitä että ne ei osaa käyttäytyä.

      • haloo..kuuluuko?

        Haista KKtig pitkä ja ruskea..

        Mikäli olet tosiaan tuo jatkoajan nimimerkki, niin olet toinen joka pitäisi viedä.. siis VIEDÄ, tarkastukseen. Mikkeliläisfanit nimenomaan osaavat käyttäytyä, siitähän te heitä aina haukuttekin kun sieltä ei löydy sellaista äärilaidan toimintaa kuin teiltä.

        Tuo teidän oma henkilökohtainen sota mitä pikku päissänne Mikkeliläisiä vastaan käytte on naurettavaa ja lapsellista. Mutta ilmeisesti siitä saatte riittävät kiksit että sitä kannattaa jatkaa?

        MENE HOITOON!


      • apua tarvitseville

        Ole hyvä arvon Kktig ja soita numeroon 01019 5202

        Kyseessä on Mielenterveysseuran Valtakunnallinen kriisipuhelin
        http://www.mielenterveysseura.fi/sos-kriisikeskus/valtakunnallinen_kriisipuhelin/

        Yhdessä päivystäjän kanssa voit myös pohtia, tarvitsetko kriisipuhelimen lisäksi muuta apua. Esimerkiksi taklausten ihannointisi voisi olla hyvä ottaa esille.

        Ohessa on lista muista auttavista puhelimista
        http://www.tietoisuus.org/2010/auttavat-puhelimet-suomessa/

        Taisi muuten ottaa koville tämä viimeinen Jukuritappio, yleensähän kirjoitat Suomi24:lle vain kun olet Jatkoajalle kirjoituskiellossa. Muista että leikkiähän tämä vain on, ja että viime keväänä me voitimme viimeisen pelin.


    • Päässä puuta, ei muu

      Siellä on pari muutakin jotka ovat akuutin hoidon tarpeessa. RaipeTheMan, Putte ja Pelicans81 muutamia mainitakseni.

      Kun elämässä ei ole enää muuta kuin koulukiusata Mikkeliläisiä jatkoajan keskustelupalstalla, niin jotain on pahasti pielessä.

      Oliko nämä älykääpiöt oikeasti olleet jotain haukkuma lauluja veisaamassa, kun Mikkeliläiset tulivat hallille? Ai jumankekka mitä mitä idiootteja!

      Todennäköisesti nämä samat nimimerkit ovat kuudennen kenttäpelaajan ydinhahmoja? Siinäpä sitä on Kouvolalle oikein iso meriitti tämä yhdistys!!

      • jatkoaika 15.09.2012

        Johonkinhan se paha olo on pakko purkaa...

        Yksi mainitsemasi joutuu etsimään uuden tavan pahan olon purkamiseen:

        Nimimerkki RaipeTheMan huilaa kuukauden henkilökohtaisuudesta toista kirjoittajaa kohtaan.


      • yks vaan

        "Mikkeli, Mikkeli,
        voi teitä parkoja,
        teil on sarvikset (teil on Tuusa???),
        teil on sarvikset,
        mennään kaikki pilkille"

        Copyright® RaipeTheMan

        http://www.kuudeskenttapelaaja.net/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=2022&start=15#p30427

        Kuulin jotain laulua olisko ollu vajaa tunti ennen peliä, Mikkeli siinä mainittiin. Ketjua lukiessa innostuin hakemaan ja tuon löysin. Näkyy saaneen kirjottaja kirjotuskieltoo Jatkoajassa. En kyllä ihmettele.


    • Etsikää lisää

      Teki tai pelasi KooKoo miten vain ja kommentoi sitä miten vain niin samat naamat vuodesta toiseen vuodattaa noita samoja tekstejä. Toki saman kokee esimerkiksi jalkapallossa Mypa.

      Ylilyöntejä tulee varmasti kannattajiltakin ja niitä tietysti jotkut kyttää. Mutta tuleehan näitä ylilyöntejä lajissa kun lajissa. Itse peleissäkin huudellaan vaikka jonkun ihonväristä tai muusta ja sillä ei ole mitään merkitystä itse suoritukseen tai vastaavaan.

      Tosin näillä palstoilla suurimmat ylilyönnit tulee juuri näiltä jotka jostain syystä ei lämpene kyseiselle urheilumuodolle. Johtuukoo se sitten omasta epäonnistumisesta ja peliajan vähyydestä vai omien lapsien saamasta tuollaisesta "kohtelusta".

      Mutta on yksi hyvä neuvo jota voi hyvin käyttää myös vaikka telkkarin katselussakin. Älä katso tai seuraa sellaista mikä ei mielytä, ei ole vaikea toteuttaa eikä tarvitse ottaa mahahaavaa.

      Joku etsimällä etsii kommennetteja eri keskustelulinjoilta joita voi sitten laittaa arveluttavaksi tai jopa jollain lailla epämielyttäväksi ja ylilyönneiksi, niitä on sitten kiva retostella ja moittia. No kun lukee SUOMI 24 vaikka Kouvolan ja Kuusankosken kohdalta kaikkia kirjoituksia, niin esimerkiksi nuo jääkiekon osalta etsityt on aika kevytta kamaa ja harvinaisia. Muttta halunsa ja motiivinsa kaikkilla on mitä on.

      • kädet silmille

        Taidat olla kouvolan johtoryhmää, " Sulkekaa silmänne epäkohdilta"


    • Jäähy Raipe

      Kuudennen kenttäpelaajan RaipeTheMan lähettää ottelun jälkeen terveisiä KooKoon joukkueelle:

      Olipas upea kotiavaus yli kolmetuhatpäisen yleisön edessä. 1-6... Mitä vittua KooKoo??? Tästä perseraiskauksesta jäi aivan hirveät traumat. Harvoin näkee lätkämatsissa vastaavaa tasoeroa. Hienosti meni Juujärvi ja KooKoo!

      Tällä tavalla ei saa hävitä kotiyleisön edessä, ei vaan jumalauta saa. Haistakaa vittu, mulla meni kuppi aivan totaalisen nurin.

      JOS olisin Pertti Peruskatsoja, en tulisi enää yhtäkään matsia Sumulaaksoon katsomaan tällä kaudella. Mutta kun en ole. Sama saatanan itsensä kiduttaminen jatkuu vuodesta toiseen.


      Paljonko vetoa että tälläkin ihmisellä on pahoja vihan hallinta ongelmia. Tällaiset pitävät sitten itseään muita ylempinä 'oikeina' kannattajina!

    • antaapi olla

      Juu. En kyllä viitti enää lasten kanssa(enkä muutenkaan)lähtee KooKoo:n pelejä kattoon. Joukkuetta vastaan ei ole mitään. Toivon menestystä ja tsemppiä.Mitä taatusti tuleekin.

      Toi faniörveltäjäjoukko riitti mulle.

      Kiitos!

    • inhoittavaa

      Oksettavaa tuo Kookoo fanien käytös. Jos olisin seuran johtohenkilöitä ottaisin pientä etäisyyttä tuohon joukkioon. Saattaapi olla että yleisökato koittaa.

      • Hyi H.lvetti

        Olihan järkyttävää katseltavaa tämä "fanien" käyttäytyminen kun Jukurien kannustajat tuli hallille. Kiva tulla lasten kanssa kun nämä jälkeenjääneet aivokääpiöt dissaa vierasjoukkuetta. Sellainen joukkue kun kannustajatkin: Idiootteja koko joukkue!

        P.ska joukkue!! On KooKoo!


    • Kouvolalla on toivoa

      Mukava huomata että Kouvolasta löytyy myös tavallasia ihmisiä jotka käyvät pelejä katsomassa, eikä pelkästään näitä häiriintyneitä yksilöitä jotka pitävät itseään muita parempina.

    • huvinsa kullakin

      Taitaa pääasiassa olla yhden hemmon vuodatuksia.

      • fittan

        Noinhan se on: Yhden hemmon vuodatuksia! Hyvä KouKou Säälittävä luuseri Ns, joukkue mikä ei ikinä pääse edes loppuotteluihin! Vedä käteen koooookooooo!!
        Miten se meni kusipäät: koukoukoukou kou ou ouuuuuuuu!!


    • Riippinen

      On huomattu että tuolla jatkoajalla on tuo meininki päässyt vähän lähtemään modejenkin handusta.

      • Väsynyt vani

        Aika jännää jos joku kehuu KooKoota omat fanit laittaa turpaan??


      • Ei ihan kokonaan...

        ...ole hanskasta lähtenyt. ilmoitus tältä päivältä:

        Nimimerkki KKtig huilaa kuukauden henkilökohtaisuudesta toista kirjoittajaa kohtaan. Kirjoittajan masentava rikehistoria vaikutti tuomioon koventavasti.


    • vi...taa

      Nyt pitää erottaa kyllä joukkue, Kookoo, tästä keskustelusta! Noi "fanit" on täysin mulkkuja mitkä vie kyllä katsojat peleistä täysin ääliömäisellä käytöksellään.
      Voisin laittaa vaikka turpiin ja laitankiin!!

      Fani vuodesta 2094!!

      • joukkueen vastuu?

        "Nyt pitää erottaa kyllä joukkue, Kookoo, tästä keskustelusta!" Mutta voiko Kookoon erottaa tästä keskustelusta? Minusta on ainakin kaksi perustetta miksi ei voi.

        KooKoon pelityyli on muuttunut kiistatta aiempaa rumemmaksi. Viime kotipelistä oli poissa kaksi pelimannea pelikieltojen vuoksi. Viime kaudella tuntui että koko ajan on joku pelikiellossa. Joukkueessa pitää koko ajan olla joku tappelija, viime kaudella Forsbacka ja nyt Nickersson. Oliko näin Mansikan aikaan? Ei ollut, ja silloin oltiin parhaimmillaan finaalissa. Vieläpä joukkueella jossa oli oman kylän poikia. Nyt joukkue on täynnä junantuomia ja lainamiehiä. Jos joukkue pelaa sikaa niin ei kai se mikään ihme ole jos jotkut fanitkin niin tekevät?

        Toiseksi, nuo häiriköivät fanit ovat kovin hyvin perillä seuran sisäisistä asioista. Esimerkiksi jo mainittu "masentavan rikoshistorian" omaava KKtig on tiennyt tulevista pelaajasopimuksista jo etukäteen. Se kirjoitti eilen Jatkoajassa "Yllä puhuttiin tai lähinnä spekuloitiin, että ovatko Loppi ja Salonen ns. hätävahvistuksia. Se ei pidä paikkansa, vaan herrojen kanssa on jo neuvoteltu hyviissä ajoin ennen kautta. Eilen vasta saatin soppariasiat kuntoon." Ihmettelen vaan että miten voi tietää noin paljon sisäpiiriasioista olematta niissä mukana.


      • samanlaista sikailua
        joukkueen vastuu? kirjoitti:

        "Nyt pitää erottaa kyllä joukkue, Kookoo, tästä keskustelusta!" Mutta voiko Kookoon erottaa tästä keskustelusta? Minusta on ainakin kaksi perustetta miksi ei voi.

        KooKoon pelityyli on muuttunut kiistatta aiempaa rumemmaksi. Viime kotipelistä oli poissa kaksi pelimannea pelikieltojen vuoksi. Viime kaudella tuntui että koko ajan on joku pelikiellossa. Joukkueessa pitää koko ajan olla joku tappelija, viime kaudella Forsbacka ja nyt Nickersson. Oliko näin Mansikan aikaan? Ei ollut, ja silloin oltiin parhaimmillaan finaalissa. Vieläpä joukkueella jossa oli oman kylän poikia. Nyt joukkue on täynnä junantuomia ja lainamiehiä. Jos joukkue pelaa sikaa niin ei kai se mikään ihme ole jos jotkut fanitkin niin tekevät?

        Toiseksi, nuo häiriköivät fanit ovat kovin hyvin perillä seuran sisäisistä asioista. Esimerkiksi jo mainittu "masentavan rikoshistorian" omaava KKtig on tiennyt tulevista pelaajasopimuksista jo etukäteen. Se kirjoitti eilen Jatkoajassa "Yllä puhuttiin tai lähinnä spekuloitiin, että ovatko Loppi ja Salonen ns. hätävahvistuksia. Se ei pidä paikkansa, vaan herrojen kanssa on jo neuvoteltu hyviissä ajoin ennen kautta. Eilen vasta saatin soppariasiat kuntoon." Ihmettelen vaan että miten voi tietää noin paljon sisäpiiriasioista olematta niissä mukana.

        En muista sikailtiinko Mansikan aikaan KooKoossa, mutta viikonloppuna on KooKoon pelaaja ollut lainalla Mansikan nykyään valmentamissa Titaaneissa ja telonut vastustajan pelaajan sairaalaan!

        http://www.sss.fi/uutiset/urheilu/393519.html

        Eikö noita saa mitenkään kuriin?


    • Seis nyt soitto

      Vai että KKtig ja Raipe ovat taas jäähyllä, kovin yllättävää. Siellä on jatkoajalla puolenkymmentä kirjoittajaa joista suoraan sanoen Kouvolalaisille olisi etua jos tajuaisivat lähteä pois.

      Ilkeämielisiä ja pahantahtoisia. Tällaiset henkilöt juuri ajavat fanikulttuuria väkivaltaiseen suuntaan, ilmeisesti itse siitä nauttien. Asia nyt on kuitenkin niin, että suurin osa yleisöstä ei nauti tästä kohlopäiden vihan ja väkivallan ihannoinnista.

      Kyllä KooKoo todellakin on muuttunut tämän jatkoajallakin kirjoittavan paskasakin myötä. Terveisiä vaan Jouni Frimodigille.

    • Joseff

      Kiitos jatkoajan kirjoittaja Fordel-nimimerkille asiallisista ja palstalle jotain antavista KooKoota käsittelevistä kirjoituksista.

      MurhaaMenoo, RaipeTheMan, KKtig, Putte, Cottonmouth, Pelicans81 ja Harto.. nämä kusipäät pois pelistä, niin KooKoon joukkuekin kirkastuu kuin taikaiskusta.

      • kirkastumaan päin

        MurhaaMenookin otti kirjotuskieltoo jatkikselle. Kohta on koko listalla pelikiellot!


      • Mutta täällä
        kirkastumaan päin kirjoitti:

        MurhaaMenookin otti kirjotuskieltoo jatkikselle. Kohta on koko listalla pelikiellot!

        Ei ole sitä pelkoa voi kirjoittaa jääkiekostakin ihan mitä haluaa, vaikka ei olisi paikan päällä käynyt katsomassa yhtään peliä.

        En voi sanoa että hirveästi tiedän KooKoon asioista mutta muutama kirjoitus täällä alkaa naurattamaan.

        Täällä ei pelkoa vastaavasta mikä jatkiksella kuten täältä lainattu:

        "Nimimerkki KKtig huilaa kuukauden henkilökohtaisuudesta toista kirjoittajaa kohtaan. Kirjoittajan masentava rikehistoria vaikutti tuomioon koventavasti."

        Täällä kirjoitettu:

        "Noi "fanit" on täysin mulkkuja mitkä vie kyllä katsojat peleistä täysin ääliömäisellä käytöksellään.
        Voisin laittaa vaikka turpiin ja laitankiin!!"

        Menkää nyt ihmeessä hallille ja käyttäkää tuo "voimanne" kannustamiseen eikä kaikkia paukkuja itkemiseen.


      • VäPePaMu

        "MurhaaMenoo, RaipeTheMan, KKtig, Putte, Cottonmouth, Pelicans81 ja Harto.. nämä kusipäät pois pelistä, niin KooKoon joukkuekin kirkastuu kuin taikaiskusta."

        Aikas hyvin olet jatkoajan kirjoitukset lukenut, yhtä vaille kaikilla listastasi on tänä syksynä ollut kirjoituskieltoo jatkoajalle. KKtig sai kuukauden kiellon ja otti jo uuden nimimerkin käyttöön. Se on nyt Hockeyhunter.

        Wingelsi taitaa muuten ottaa pelikieltoo Kauton telomisesta. Mutta oli silti jäätävä rankku.


    • Frimodig herätys!

      Tarkoitus ei pyhitä keinoja, hävettää Kouvolalaisena tällainen meininki!!!!

    • Nyt kiiree

      Ei jumalauta tuosta mitään tule vaikka voitto tuli, tuollaista rusettiluistelua ei kukaan jaksa katsoa. On se nyt kumma ettei jo johto ala heräämään, nyt on jo viikko pelattu mestistä eikä taustajoukot tee mitään vaikka kaikki näkee että tuolla pelillä KooKoo putoaa sarjasta.

      Kyllä pitäisi tulla sellaisia 5-10 maalin voittoja että jaksaisi hallille mennä. Ei hemmetti eikö tosiaan olla hereiilä ja aleta hommaamaan kunnon pelaajia ja kannattajia.

      Eikö joku voisi antaa vinkin KooKoon taustajoukoille tulla lukemaan vaikka tätä palstaa niin saisi asiallisia ja rakentavia ajatuksia.

    • Voihan napakat

      Voiko joku olla tosiaan noin tyhmä että luulee Jatkoaika kirjoitusten vaikuttavan KooKoon pelin tasoon.

      • puhtaanpaa urheilua

        Ei toki. Kyllä siihen tasokorotukseen pitää porukka vaihtaa ja tilalle osaavia pelaajia.


        Miten ylipäätänsä näitä turvan aukojia ja tappelijoita on voitu kentälle ottaa.

        Tekikö valinnat joku paikallinen konsultti ?


      • voihan pulmunen
        puhtaanpaa urheilua kirjoitti:

        Ei toki. Kyllä siihen tasokorotukseen pitää porukka vaihtaa ja tilalle osaavia pelaajia.


        Miten ylipäätänsä näitä turvan aukojia ja tappelijoita on voitu kentälle ottaa.

        Tekikö valinnat joku paikallinen konsultti ?

        "Miten ylipäätänsä näitä turvan aukojia ja tappelijoita on voitu kentälle ottaa."

        Siis keitä? Mitähän tarkoitat?


    • Kissa vei kielen?

      Jännä juttu että KKtig ei ole enää aukomassa turpaansa täällä, vaikka niin hanakasti pahaa oloaan aina purkaakin muihin.

    • Masa on hidas

      Jou-Jou Järvelle alkoi lähtölaskenta vai mitä Harto?

      Pulla-Masakin oli tänään ihan surkea. Aina jäljessä eikä kerinnyt vissii ketää huitoa.
      Ei ainakaan Joenpoikia paljon pelottanut kun viisi rysää laittoivat Masan 'hurjasta' pelotteesta huolimatta! Kannatti hehkuttaa tätä turhaketta niin pirusti!

      • KuudesKyrPPä

        Juujärvi samantien ulos, Kultasella tulos on parempi. Yhdellä Wingelsillä ja parilla jokeri/hifkijunnuilla pelaillaan samoista sijoista Peliittojen, Jyp-akatemian, HCK:n ja Sapkon kanssa. Oisko jostain vielä saatavissa lisää kokemusta Kiprun lisäksi??
        Ukkometso nauraa paskaista partaansa, kun poika nimeltä Aapo Lampinen pelaa Titaaneissa- ensikaudella samassa sarjassa KK:n kanssa. Aapo on täydellinen esimerkki epäonnistumisesta junnutyössä, ja nykyjoukkue on sitä kokonaisuudessaan!
        Kakkosesta vain vauhtia hakemaan...


    • ,,,,,,,,,,,,,,,,
    • kiskis0

      Surkeita. pellejä ootte

    • Höpsis Raipe

      Oho RaipeTheHiiri.. vitut.aako, taas tuli kotona pataan niin että pölisi. Kyl työ ootte sitte pas.koja. Täysiä ämmiä niin porukka kuin fanitkin. Ei tartte edes odotella kevään lumia.

      • Äylis Gerländer

        Täällähän on hyvä meno!


    • Pelicans81

      Wingels lähtee pois, kun kookoo ei ole hoitanut velvoitteitaan. Kyllä on ********** tämä meidän talouden pito. Ei ole isoista summista kyse, niin nekin tunaroidaan oikein urakalla..olis kirveellä töitä. Tommyn suuntana on 100 km Kouvolasta savoon.. ensi maanantaina on julkistamisinfo.

    • Spede lauma

      Kevät tuli KooKoo suli. Huomenna kaikki Eskolanmäkeen, Matt The Clown Nickersson esittää pelletemppuja! Mites KKtigi käy? Vieläks kannattaa paukutella hinkseleitä tuollaisen rupuorkesterin takia?

    • Pellejä koko poppoo

      En ole ketjun aloittaja mutta niin onnistunut ja aina ajankohtainen on se neljä kuukautta vanha aloitusviesti että toistan sen tähän:

      "Jopas oli örveltämistä Kookoon peli, voi helvetti! Eipä noilla lipunhinnoilla viitti toistakertaa mennä myötähäpeää kokemaan!!

      Valmentaja vaihtoon ja äkkiä! Junioritkin pelaa järjestelmällisemmin kuin tuo Kookoon pellelauma!"

    • Pallonlyöjät

      KooKoo on surkea!

    • huhhuh

      Silmitöntä negatiivisuutta, niin kouvolalaista. Muuttakaa Somaliaan!

      • muuta itse

        Vai negatiivisuutta! Entäs sitten Kookoo: väkivaltaista mielipuolisuutta! Muistatko kun syksyllä toitotettiin: "Pelaamme jääkiekkoa ilman sääntöjä jolloin saamme katsojia enemmän peleihimme". Ja se on kyllä näkynyt, keskiviikolta muutama esimerkki

        - 2. erän lopulla Liukkonen ajoi täysin vahingoittamistarkoituksessa Peliittojen Eerolan laitaan toimitsijoiden kohdalla: 2 min

        - 3. erä Nickerson ajoi täysin vahingoittamistarkoituksessa Peliittojen Nurmisen päätyyn ja vielä naureskeli perään: ei mitään

        - 3. erän lopulla Nickerson ryntäsi takaapäin hakkaamaan Peliittojen Westermannia päähän ja jatkoi vielä jäässä hakkaamalla niskaan: 5 min 20 min

        Sitten itketään pelikielloista! Muuttakoot Kookoo Somaliaan, siellä ei ole sääntöjä käytössä.


      • Kookoomies
        muuta itse kirjoitti:

        Vai negatiivisuutta! Entäs sitten Kookoo: väkivaltaista mielipuolisuutta! Muistatko kun syksyllä toitotettiin: "Pelaamme jääkiekkoa ilman sääntöjä jolloin saamme katsojia enemmän peleihimme". Ja se on kyllä näkynyt, keskiviikolta muutama esimerkki

        - 2. erän lopulla Liukkonen ajoi täysin vahingoittamistarkoituksessa Peliittojen Eerolan laitaan toimitsijoiden kohdalla: 2 min

        - 3. erä Nickerson ajoi täysin vahingoittamistarkoituksessa Peliittojen Nurmisen päätyyn ja vielä naureskeli perään: ei mitään

        - 3. erän lopulla Nickerson ryntäsi takaapäin hakkaamaan Peliittojen Westermannia päähän ja jatkoi vielä jäässä hakkaamalla niskaan: 5 min 20 min

        Sitten itketään pelikielloista! Muuttakoot Kookoo Somaliaan, siellä ei ole sääntöjä käytössä.

        "Täysin vahingoittamistarkoituksessa", onko teillä joku ajatustenlukutaitokin olemassa? Ettekö näe sielä oikeasti mitä pelikentällä tapahtui muutakin?


    • Pellejä koko poppoo

      Joo minä kirjoitin ton aloitusviestin ja olen kauden edetessä äimänkäkenä seurannut KooKoon touhuja. Ensimmäisestä matsista lähtien oli täysin selvää että Juho Juujärvi on täysin väärässä paikassa. Siis valmentajana.
      Lähinnä suosittelisin hänelle kaupparatsun hommia tai muikun myyntiä vaikka Kuopion torilla, minkäänlainen valmennustyö ei ole hänen alaansa.
      KooKoon taloustilanne ei liene hurrattava mikä selittänee Juujärven haahuilun vielä Kouvolan maisemissa, millään muulla sitä ei voi selittää.
      Tämä kausi on menetetty ja seuraavakin jos Juujärvestä ei päässä eroon, ja nyt vielä yleisökadon kautta alkaa talouskin varmasti olemaan tiukilla?
      Pahin skenaario lienee että jos pudotuspeleihin mennään vastaan tulee Mikkeli, Vaasa tai Turku, eli sillä puolellakaan ei paljon lapsille jää kerrottavaa!
      Ps. On siellä hallilla tullut käytyä mutta Peliitat peli sai jäädä tämän kauden viimeiseksi!

    • Late lämäri

      Heh, aika tyypillistä Kouvolalaista meininkiä, kun omat häviää niin minuutin päästä pelistä haukutaan kaikki lyttyyn, etenkin valmentaja.
      Mutta tänään kun voitto tuli ihan kovasta jengistä niin ei kehuja kuulu.

      • Juuri näin. Missä on kehut? Ensin upea nousu sarjakakkosta TuToa vastaan ja eilen mahtava taisteluvoitto sarjakärjestä! Molemmat voitot vieläpä hyvin vajaalla pakistolla.

        Vaan missä on kehut? Niin Kouvolalaista, niin Kouvolalaista.


    • KKFani

      HIENOA kouvolalaiset!! Tällä on näköjään kausi jo pelattu... eikä voitettu mitään. Just... Kotietu playoffeihin lähenee ja peli alkaa sujua paljon paremmin. Katotaan sitten kun kausi on PELATTU et voittiko KooKoo mitään. Vai ettekö malta odottaa??? Tärkeimmät pelit on edessä ja tällä hetkellä kärkiporukoidenkin peli yskii. Kärki kuusikosta voi mestaruuden viedä kuka tahansa.

    • Voi Voi

      Jukurit kävi näyttämässä pariin kertaan että KooKoo ei ole tuossa joukossa missä mestaruus jaetaan. 0-1 säkä voitto kuitattiin kunnon peräröörin huuhtelulla.

    • Köh, yskii

      Nickersson on väsynyt sirkustaiteilija jota ei jaksa näköjään enää edes Kouvolalaiset tulla katsomaan. Toki jatkoajalla orannsilasit päässä olevat KooKoon fanit jakavat tukea väärin ymmärretylle Matille. Mut kun ne muut kiusaa Mattia, niin silloin saa lyödä tai hyökätä päälle.

      Keskittykää vaan koripalloon, ei tuosta teidän porukastanne tule koskaan yhtään mitään.

      Persnettoa tulee että paukkuu, rumasti.

    • mikkeli rulaa

      KKtig:

      Kerro millä lailla tuomarit eilen tarjosivat Jukureille muka voittoa? Oikein vihelletyllä rankkarilla vai esim. Youtuben pätkässä antamalla Ahoselle kakkosen sen jälkeen kun Dineen huitoo Bernardia hanskan päälle.

      Taitaa se läpsytin olla juuttunut omaan rööriisi. Montako penkkiä hajotit?
      Kouvolalaiset ovat universumin huonoimpia häviäjiä.

    • seurajohto herätys

      Siis mitä tarkoittaa ne puheet että Huuhaa-poikanen olisi alkanut kiroilemaan ja haastamaan riitaa vastustajan valmentajan kanssa hävityn pelin jälkeen? Eikö kuuppa kestä tappioo? Vai menikö "urheilujuomat" sekaisin Nickersonin kanssa?

    • Pehmo Juha

      Jou-joujärvi kävi haastamaan Pikkaraisen kanssa riitaa ja halus tapella. Siinä olisi tehty palvelus Kouvolalle koska olisivat joutuneet etsimään pikaisesti uuden valmentajan pitkän sairasloman takia. Hyvä ettei Pike kussut tätä Nakkea nurin.

    • voi elämän kevät!!!!

      On se tosiaan uskomaton pelle!!!!!!!!!!

      Suhteellisen siististi sujunut ottelu sai pelin jälkeen ikäviä piirteitä, kun valmentajien kättely ei sujunutkaan hyvässä yhteisymmärryksessä. KooKoon Juha Juujärvi hermostui Jukurien Jarno Pikkaraisen terävään kättelyyn ja tulkitsi tämän hyökkäykseksi.
      – Tappelemaanko haluat, s..tana, Juujärvi raivosi hallin käytävällä.

      http://www.lansi-savo.fi/Urheilu/13051416.html

    • Pellejä koko poppoo

      Juu Kyllä täytyy sanoa ettei voinut KooKoo pahemmin kirvestä iskeä kiveen kuin tämän Juujärven poikasen palkatessaan. Ensimmäisestä pelistä lähtien varmaan kaikki tajusivat mikä tässä kaudessa meni pieleen. Valmentaja! Ja hänen kokoama joukkue. Itse ainakin tajusin sen heti "valmentajan" touhuja eka pelissä seuranneena.
      Jos vielä ensi kausi joudutaan tämän pupujussin kanssa painimaan voidaan sanoa koko KooKoolle hyvää yötä. Ei viitti edes tuota tulevaa ilmaispeliä lähteä katsomaan.

    • Pyh kiekko!

      Tuntuu että näiltä kyliltä nousee vaan ruikuttajia. Vaihtaisin Jukurit heti KooKoohon jos ois mahdollisuus. KooKoo kantaa ikuista epäonnistujan viittaa näemmä.

      • uhon hinta

        En tiedä ikuisesta epäonnistujasta. Ehkä KooKoo vielä joskus... Muistelkaapa vaan Sporttia. Mestiksen alkukausina oli suuri uho ja kalleimmat pelaajat ja mikä oli tulos, paljon velkaa. Nythän Sportti operoi paljon pienemmällä uholla ja pelaajabudjettikin on muutaman satatuhatta pienempi kuin meillä, ja joka kevät on kärkipäässä. Arvaan että taas menee tänä keväänä pitemmälle kuin meidän jengi. Meillä taas oltiin melkein Suomisarjajoukkueella finaaleissa (2002).

        Järkeä vaan touhuun. Ei uholla ja kalleimmilla pelaajilla, vaan ensiksi tämä nykyinen tappi hiuksista v*ttuun sieltä penkin päästä, perusteluita (osa jo ylemmissä viesteissä)
        - täydellinen epäonnistuminen joukkueen kokoamisessa
        - ei kykene valmistamaan joukkuetta peleihin (romahdukset)
        - joukkueen hinta suhteessa pisteisiin (vain TuTo lienee edes lähes yhtä kallis, Hokki varmaan yli puolta halvempi)
        - joukkueen henki ja johtamisote (Kiprusoff, Koponen...)

        Sitten hankitaan oikea valmentaja tyyliin Haapakoski, Pikkarainen, Räsänen, Törmänen... Kyllä niitä on kun vaan osataan ottaa se oikea. On ne muutkin osanneet. Tai kyllähän meilläkin jo oli, se vaan päästettiin Kajaaniin...


    • Jeppu He

      Paljonkos kaupunki tukee tätä KOOKOOTA?!?! Nyt heti loputtava rahan kylväminen kankkulan kaivoon!!

      Tässä kaupungissa olisi muitakin kohteita mitä tukea, siit saa loppua tähän tämä meininki jolla ei saada mitään muuta kaupungille vastineeksi kuin harmitusta.

    • Köh-köh

      Musta KooKoo on ihan paska.

    • tervettä touhua?

      Luinpa aikani kuluksi tämän pitkän ketjun. Sinänsä hyvää viihdettä. Lauantain pelissä paikalla olleena katselin molempien faniryhmien käytöstä ja ihmettelen kovasti erästä viestiä:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10918194/#comment-57281020

      ote: "Mikkeliläisfanit taas on tunnettuja siitä että ne ei osaa käyttäytyä."

      B4 katsomosta näytti kyllä siltä että Mikkeliläisfanit keskittyi ainoastaan omiensa kannustamiseen, huutamalla ja lippuja heiluttamalla. Ei mitään riehumista tai provosointia. Eikä olleet edes näkyvästi humalassa.

      Kun taas KooKoon fanipääty. Humalaisten riehuntaa ja paikkojen rikkomista. Järjestysmiehet veivät niitä ulos. Joku siinä tiesi vielä kertoa että edellisenä iltana niillä oli ollut sama touhu Mikkelissä.

      Toivottavasti seura antaa riittävän ankarat rangaistukset ja vaatii korvaukset näiltä vandaaleilta.

      • musta kookoo on pask

        Sen Kktigin juttuja ei kannata ottaa vakavasti. Se on juuri sitä sekopäisintä penkinrikkojaporukkaa jonka mielestä syy aina muissa, tuomareissa ja vastustajan faneissa. Jatkiksella sille kuittaillaan jo että
        mielenterveys.com, siellä se apu on


    • ken, koon entinen nu

      Ei todellakaan viitti lasten kanssa lähteä kattomaan SysiMustanKooKoon pelejä tuon örveltäjä fanijoukon takia.
      Kaksi varmaa asiaa miksi yleisö on joukkueen hyljännyt on tuo älytön fanikäyttäytyminen, ja, no kaikki sen tietää...

    • JouJou-Puro

      Paljonkohan Frimodigilla on palanut rahaa tyhjän ostamiseen. Toiset ne ei vaan osaa.

    • Ahmo kepuli

      SITÄ SAA MITÄ TILAA! SAMAA PSKAA SEKÄ KAUKALOSSA ETTÄ KATSOMOSSA! IDIOOTIT, MENKÄÄ KATSOMAAN VAIKKA SOUTUA!

    • Jesper Paatulainen

      Kktig:

      Henkinen voitto KooKoolle?

      Salli mun nauraa. Jukurit kävi vetää viimeistelytreenit Kouvolassa ja silti ette pystyneet voittamaan kotiyleisön edessä höntsä porukkaa.

      Pikemminkin henkinen tappio KooKoolle. Taitaa vähän vitu.taa?

      • paavolainen

        Sama teksti pisti silmään. Elääkö se KKtig jossain rinnakkaistodellisuudessa vai onko se ottanu liikaa urheilujuomaa?

        "Hieno matsi KooKoolta. Jukurit oli tänään valovuoden perässä, vaikka meiltä puuttui äijiä melkein kahden kentällisen verran. Henkinen voitto KooKoolle ja Jukureiden voittomaali tyhjiin, nyt on sitten vaan lahja, joka piti antaa kotiedun metsätyksessä."

        Omaan silmään peli oli aika tasapaksu, kumpikaan ei ollu oikein satasella mukana, ennen lopun maaleja ehkä KooKoo oli lähempänä voittoo mutta ei lopputulos mikään oikeusmurha ollut.


    • Henrik Tuomisto

      KKtigi kertoi KooKoon olleen ylivoimainen.

      Näin jatkoaika kirjoittaa:

      Kouvolassa pelattiin lauantai-iltana runkosarjan viimeinen taisto, kun Mikkelin Jukurit saapui oranssimustien vieraaksi Sumulaaksoon. Ottelu oli tasainen ja melko tylsä taistelu, joka päättyi Jukureiden 1-3 (0-0, 1-1, 0-2) -voittoon KooKoon hakiessa voittoa ilman maalivahtia.

      Hyvä tigi! Hyvin sä vedät urpana!!

    • jermu Venäjältä

      Kktig luulee että oma bluffi jatkoajalla auttaa KooKoota parempaan suoritukseen mestiksessä. Poikarukka.

      Mistä KooKoolle saataisiin kannattajia jotka haluavat kirjoittaa tasapuolisesti, tai ainakin pyrkiä siihen? Tai yleensä faneja jotka ei ole idiootteja?

    • Matti Läskinen

      Vastaan sulle KKtig Tuusan puolesta kysymykseesi.

      Kysyit:

      Pidätkö Tuusa jotenkin tätäkin matsia voittona? Minä en kyllä edes kehtaisi kehuskella millään voitolla, kun ensin ollaan oltu ottavana osapuolena joukkuetta vastaan, jolta puuttuu melkein kymmenen kaveria ja sitten kun tehdään voittomaali tyhjiin, niin hypitään riemusta ja hakataan läpyttimiä yhteen.

      No kukin taplaa tyylillään ja Jukureilta on aina kiva viedä pronssi.

      vastaan:

      Sulta tuntuu koko ajan unohtuvan että Jukureilla ei ollut pelissä mitään panosta. KooKoolla sitä vastoin oli kotietu, jonka menetitte, sekä tasan sata varmasti ette halunneet hävitä tätä peliä kotiyleisön edessä, etenkin kun Jukurit on teitä kylvettänyt pitkin kautta.

      Toiseksi Jukureilta puuttui myös ykkösnyrkillinen miehiä.

      Siitä huolimatta että jukureilla ei ollut viimeistä kiimaa laittaa kaikkia peliin, niin hävisitte.

      Pidämme siis ehdottomasti eilistä voittona, tottakai. Läpsyteltiin teistä voitto, taas. Mitä hurraamiseen tulee, niin siihen voitte laskea hieman KooKoo lisää mikä johtuu mm. kommentoinnistanne jatkoajalla pitkin kautta.

      Pronssin voittaminen tulee tekemään teille tiukkaa. Pelkästään Hokista selviäminen tulee olemaan iso rasti mitä en usko että pystytte ylittämään.

      Jukurit sen sijaan ei pelaa pronssista tänä vuonna.

      Opiksi sulle tig.

    • Jorma Kovanen

      Tänään alkaa Kouvolan turpiin otto Kajaanissa. Varma tipsi.

    • Itkeminen vaan jatkuu, omien kehuminen on ihan mahdotonta? Vahinko vaan että viime aikoina meidän peli on näyttänyt todella hyvältä ja vastus plejareissa paras mahdollinen. KooKoo hoitaa Hokin puhtaasti. Ei meillä ollut runkosarjassa minkäänlaista hätää Hokkia vastaan, se yksi tappio johtu vaan huonosta tuurista, sitäkin peliä johdettiin jo 4-1. Kotiedulla ei ole mitään merkitystä paras seitsemästä sarjassa.

      Tuomarit hereille ja Big Steal Kajaanin Kahvareista ja sen jälkeen ollaan vahvoilla.

    • Kotikunta ja Suomi

      Kyl Kouvola on ihme kaupunki.

      Yllättävän paljon löytyy sellaista mikä ei kuulu urheiluun ja sen seuraamisesta johtuvaan mielipiteeseen. Toki kritiikkiäkin pitää olla ja osata käsitellä negativisetkin puolet. Mutta siitähän lähdetään että omia kannustetaan ja rohkaistaan oli sitten kyse paikallisesta tai Suomea edustavasta joukkueesta/urheilijasta.

      Tiedä sitten onko siellä teillä kysymys jostain kateudesta vai omasta kohtalosta, mutta hiukan ihmetyttää. Jos joku sattuu fanittamaan jotain joukkuetta kuten nyt tässä ketjussa Kookoota niin on juoppo tai muuten surkimus.

      Onko teillä siellä Kouvolassa joka asiassa asiat tällä mallilla, että kun menee asiat pän peetä, niin sitten ei suvaita että edes jollain menisi hyvin.

      Sen tosin myönnän että KooKoo tulee kyllä meille häviämään jos tullaan vastakkain.

      • tyhmin ihminen

        Ei se noin ole että jos joku sattuu fanittamaan jotain joukkuetta kuten nyt tässä ketjussa Kookoota niin on juoppo tai muuten surkimus. Vaan niin että kaikki kouvolalaiset on tyhmiä. Nimittäin KKtig on kertonut että "Välillä kyllä mietin, että Kouvolassa on pakko asua Suomen tyhmimmät ihmiset."


    • Yritetään yhdessä

      Vaikka paikalliset jääkiekosta olevat negatiiviset kirjoitukset ovat pienen piirin juttu, niin kyllä laji kateutta esiintyy hiukan laajemmin.

      No Kookoo taisi voitaa tänäänkin, miten huomenna se nähdään. Mutta joillekin on jostain omasta syystä jotenkin katkeraa että juuri jääkiekko on suosittu, ja tiedän että tuskaa lisää kun juniorien pelissä kävi yli 1000 katsojaa.

      Mutta tunnetusti tällä seudulla asiassa kun asiassa aletaan kaivamalla kaivamaan ja keksimään jos minkälaista jutun juurta kateudessa ja oman edun tavoittelussa.

      Eikä pelkästään urheilussa. Esimerkiski kaadettiin jonkun luulon ja sitä myöten heränneen oman edun tavoittelun vuoksi tämä China Center. Näytävästi joku rajaa valvova heppu esiintyi lehden palstoilla säännölisesti ja ilmoitti paljastaneensa isonkin rikoksen. Pikku hiljaa hiljeni ja hävisi otsikoista ja ei tullut edes syytettä, ainoastaan hanke ja yrittäjät saatiin ahdinkoon. Ilmeisesti kaveri ei saanut hakemaansa ylennystä, mutta ei myöskään joutunut vastuuseen teoistaan.

      No tuo oli urheilun ulkopuolelta ja vastaavia löytyy sieltä enemmänkin. Mutta eiköhän nyt kaikki kannusteta KooKoota ja tietysti Kouvoja. Kesällä sitten vuorossa pesäpallo ja jalkapallo. Unohtamatta junnuja ja muitakaan lajeja oli ne sitten joukkue tai yksilölajeja.

    • Ei pärjää ei

      Kouvola on säälittävä luusereiden homeinen höntsälätkäcity. Aina tulee keväällä turpaan ja sitten itketään kovaa kohtaloa. Jone poika se laittaa taas syksyllä kahisevaa kankkulan kaivoon..

    • Hey gougou

      Mitä v"ittua KooKoo pelaa tänä keväänä vielä Ilvestä vastaan ja loppu on itsestä kiinni!! Pahaa pelkään että vielä ennen juhannusta etitään niitä sponsoreita liigaan??

      • Kouvola pulaa

        Ei me Jukureita pystytä koskaan lyömään, pitäis se nyt olla sullekin ihan saletti asia.

        KKtigillä taas vähän keulii jatkoajalla. Kktig taitaa olla vajaa-älyinen, ainakin hemmetin kiero.


    • Ei se pärjää

      Ei KooKoo pärjää ei pärjää se nyt on kaikkien uskottava.

      En kovasti jääkiekkoa seuraa mutta kun palstan asiantuntijat sanoo, niin ei pärjää. Toki olen pelien tuloksia lukenut mutta ei se silti pärjää.

    • Ei voittoa EI

      Jos mä olisin Koo Koo Fani niin vetäsin itseni kiikkuun. Ihan paskaaa

      • Kaarlo Kymi

        KooKoo ei koskaan voita mitään. Harmittaa oikein olla Kouvolalainen kun meillä on niin surkea kiekkojoukkue.


    • Ikune mestis

      Kk liigaan... No ei tule ikinä tapahtumaan.

    • Köh-köh liiga yskii

      Kaupungin ei tartteis antaa enää latin latia tähän samaan touhuun joka pettää joka vuosi. KooKoo liigaan, hah-hah-hah. Tukekaa Kouvolan pesistä, siinä on oikeaa urheilullisuutta eikä räyhähenkeä.

      KooKoo on kulahtanut väsynyt seura, aivan kuin kannattajansakin.

    • Iiduli

      Ja Sarpola alotti taas joka keväisen hehkutuksen kookoon hienosta pelistä ja upeasta hallin tunnelmasta (kouvolan sanomien yl.os)?Turhaa on. Kookoon lento loppuu ennenkuin edes kunnolla alkaa.Vai liigaan ...sallikaa mun nauraa.

    • Toivotaan parasta

      Toivottavasti nyt taas tulee hetken helpotus näille muutamalle kun ovat päässeet purkamaan henkisiä paineitaan.

    • Jo-Jo Jone

      Nyt on rinta kaarella kun on pari voittoa saatu hokista. Puheet liigasta voitte unohtaa, Jukurit tulee pesemään teidät kuin kissanpoikasen pesuvadissa viimeistään finaaleissa.

      KooKoo on ikuinen rapasakki joka ei vedä puoleensa muita kuin kaljalle persoja pultsareita ja entisiä koulukiusaajia.

      KooKoo on lauma epäonnistuneita tyhjän toimittajia aina Frimodigia myöten.
      Paskaa saa pöntöstäkin, turha siitä hallille asti on mennä maksamaan.

    • ei tuu mittään

      Ei tuu mittään, eihän ne tunarit edes kunnolla tänään voittaneet Hokkia vain 5-2. Kyllä nyt tollanen joukkue olisi pitänyt voittaa vähintään kymmenellä maalilla. Surkeaa.

      No ei ihme ettei yleisökään käy tuollaista katsomassa. Nytkin oli vain 2476 katsojaa paikalla. Mutta kun menee surkeasti niin menee surkeasti, niin eihän silloin voi odottaakkaan että katsojia tulisi paikalle.

      Eiköhän me kaikki tänne kirjoittajat olla samaa mieltä että KooKoo putoaa Suomi sarjaan. No jos ei nyt ihan tällä kaudella niin kuitenkin ensi vuonna. Tosin luultavasti odotettavan konkurssin takia ehkä jo ensi kaudeksi kakkosdivariin.

    • purinaa ja pärinää

      Tällä seudulla pidetään jotenkin epänormaalina jos kannustaa jotain urheilujoukkuetta tai urheilijaa.

      Tällä seudulla tuntuu olevan aika paljon sellaisia jotka eivät osaa sanoa näissä asioissa muuta kun negatiivista. Mistähän tuo johtuu, kun kommenteista vielä huomaa kuinka asiantuntemattomia ne ovat.

      Kaikista naurettavimmiksi itsensä tekevät ne jotka jo alkavat mollaamaan sellaisia jotka uskaltavat julkisesti kannustaa ja saada toisia innostumaan samaan.

      En muista mihin aikanaan tästä aiheesta ollut kirjoitus perustui. Oliko se tutkimus vai toteamus pohjainen. Mutta siinä kerrottiin että suurin osa näistä negatiivisista mielipiteitä kirjoittavista kokee itse tai läheisensä joutuneen huonosti kohdelluksi kyseissä asiassa, ja silloin helposti unohtuu tosiseikat.

    • jare9

      Suurin osa viesteistä on tullut Mikkelistä. Mikkeliläiset ovat aivan järkyttävän kateellisia Kouvolalle ja sen urheilukulttuurille. Mikkelissä nääs kun urheilu ei kiinnosta ketään, eikä Mikkeli kiinnosta kyllä edes ketään.

      • The fourth wings

        Jatkoaikaa lukiessa sitä aina ihmettelee että mikä ihmeen alemmuuskompleksi valtaosalla sinne kirjoittavilla kouvolalaisilla on mikkeliläisiä kohtaan. Joskus tuntuu että pahimmilla on joku sairas fetissi Jukureista. Ja nyt ne samat valopäät on valtaamassa tämänkin palstan? Yksi kirjottelee omalla nimimerkillä ja muut huutelee puskista?

        Onko jääkiekossa jotain joka vetää paikallisia sekopäitä puoleensa? Meillä kun löytyy paikkakunnalta myös ylimmän sarjatason kori-, jalka- ja pesäpalloakin. Enkä muista että näissä lajeissa oman paikkakunnan faneissa olisi ollut sekopäitä seassa, muuta kuin koripallopuolella oli joskus kauan sitten jotain ongelmaa, mutta siitä on siis jo aikaa.

        Yrittäkää nyt vatipäät ymmärtää. Mikkeli on paikkakunta siinä missä muutkin, urheilussa ei erityisen menestynyt, taitaa olla jääkiekko ainoa laji missä menestys on Kouvolaan verrattavissa. Keskitytään nyt Kouvolassa jääkiekon puolellakin vain omaan tekemiseen. Siten ne muutkin Kouvolan seurat on menestyksensä hankkineet.


    • se varsin pelle

      Otanpa hatun nöyrästi päästä. Aloitin tämän ketjun. Pyydän valmentajilta ja pelaajilta anteeksi reaktioitani. Urheilu vaan nostattaa niitä tunteita NIIN pintaan. Hienoa on olla ollut todistamassa teidän "nousua" pleijareissa, vieläkin eilisestä ääni käheenä.
      Nyt te olette jo saavuttaneet enempi kuin moni vielä pari kuukautta sitten oli valmis uskomaan, itse mukaan lukien.
      Nyt tie on aurattu valmiiksi ja eikun eteenpäin!! Se mitä siellä pysäkillä odottaa on nyt täysin teidän omissa käsissä, tahtoa ja taitoa kyllä riittää se näkyy pelaamisessa!!
      Ja kyllä, kyllä aion käydä pelit katsomassa ja kannustamassa TÄYSILLÄ!!
      Kiitos jo kaikesta tähän asti KooKoo!!

      • finaalipaikka varma

      • finaalipaikka varma kirjoitti:

        Tie on aurattu KooKoolle ja Tami hoitaa loput! Turkulaiset tappelee jo keskenään!

        http://www.iltasanomat.fi/mestis/art-1288543531188.html?pos=ok-nln

        Hyvältä kuulostaa KooKoon kannalta kun vuoden turkulaisvitsiksi valittu Tamminen sekottaa vastustajan pakkaa. Veikkaajassa tämä lähde oli vielä nimettömänä pysyttelevä pelaaja TUTOsta, joten se vielä, että joukkueesta annetaan tällaisia lausuntoja tähän aikaan on todella hälyyttävää.

        Toivottavasti sisäiset ristiriidat senkun pahenevat ja meidän 10 vuoden odotus päättyy sunnuntaina 3.3.


      • Vr laitila
        KKtig kirjoitti:

        Hyvältä kuulostaa KooKoon kannalta kun vuoden turkulaisvitsiksi valittu Tamminen sekottaa vastustajan pakkaa. Veikkaajassa tämä lähde oli vielä nimettömänä pysyttelevä pelaaja TUTOsta, joten se vielä, että joukkueesta annetaan tällaisia lausuntoja tähän aikaan on todella hälyyttävää.

        Toivottavasti sisäiset ristiriidat senkun pahenevat ja meidän 10 vuoden odotus päättyy sunnuntaina 3.3.

        Toivoa aina saa mut ei tämä joukkue valitettavasti Jukureille pärjää.


    • Kevään huumaa

      No mihinkäs se paikallisen jääkiekon "asiantuntia" on hävinnyt kun ei enää kirjoittele KooKoosta ja sen pelien yleisöstä.

      Oiskohan ollut taas niin kova ryyppyputki ettei pysty purkamaan katkeruuttaan. Taitaa sormet rallattaa kun parhailla pianon soittajilla, mutta hänellä hallitsemattomasti.

      No ensi viikolla päästään taas hallille kannustamaan KooKoota, ja toivottavasti vielä voittoihin vaikka joku/jotkut jostain syystä toisin toivovat.

    • olkaa hiljaa

      Hävettää muutama paikallinen jatkoajan kirjoittaja, ei muuta.

    • gou-me

      Miks Jouni Jukurit kairaa meitä aina kannikkaan?

    • Go-meni-Go

      KooKoo latailee taas paristojaan pronssipeliä varten, kuten aina.
      Siellä sitten voi loistaa ja juhlia pitkän kaavan kautta 'jalo'metallia ja nakkikiskalle tappelemaan pilkun jälkeen... Ah, Kouvolalainen blues jeeh!

    • maalivahtiongelma

      Hankippa Jone ens kaudeksi semmoinen maalivahti joka ei sula AINA keväisin.

      • Suli-puli

        Hankippa Jone sellaisia faneja ensi kaudeksi jotka eivät ole känni-idiootteja.


    • Onni orgasmi

      Nyt taas me nautitaan ainakin huomiseen asti jotka ei pidä jääkiekosta,KooKoosta ja sitä seuraavista faneista. Nyt pitää asian kunniaksi ryypätä kunnolla.

    • AntiKouvola

      Yhdessä asiassa KooKoo on mestiksen paras, sillä on Suomen vittumaisimmat fanit.

    • Gonkurrsi-GO

      Jokos urheiluliikkeelle on rästit hoidettu?

    • Vai ongelmia

      "Jokos urheiluliikkeelle on rästit hoidettu?"

      Tää ei ole oikea paikka kysellä omia asioitaan.

    • Pääkkönen Rammpp

      Jouni miks meidän joukkue ei koskaan voita mitään? Kuka pissaa aina meitin muroihi?

      • Surkeaa

        Niin miksei koskaan? Tänäänkin satuin taas menee hallille katsoo, ekan 20 min jälkeen peli oli selvä niin tulin kotiin ja ryyppäsin itseni sammuksiin. Nyt siite tupla huono olo.

        En perkele enää koskaan mene KooKoon peliin, ei tule kun huonolle tuulelle.


    • maketheoriginal5

      Mitä,eix ne voittanu 6-4?

      • Kiitos KooKoo!

        Aivan uskomatonta Kouvola, meillä on kiekkokulttuuria!

        Joka ei ollut hallissa näkemässä kaikkien aikojen Mestis-voittoa saa syyttää vain itseään.


    • Persejouni

      Kiekkokulttuuria BUHABUHAAAAABUAAA

    • Kouvola, haist v.ttu

      Wolf oli sitten Kouvolalaisten provo-nikki jatkoajalla!!

      Kiitos KooKoo kirjoittajat Dynamite, Putte ja Igor Siperia. Voiko olla enää säälittävämpää touhua yrittää mustata toisen kaupungin mainetta!!

    • Putte Igor

      Vittu kyllä ootte paskahousuja. Putte BuhaaaaaaaBuhaaaaaaaaaaaaaa

    • provoilu loppu?

      Nimimerkkien Sepi9696 ja Wolf kirjoitusoikeudet on poistettu yhä jatkuvien provoiluviestien takia.

      Nimimerkkien Dynamite, Igor Siperia ja Putte kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

      Siis mitä? Toimiston kirjotusoikeudet poistettu?

    • Paska koo ko

      Haista musta koo koo paska

    • Jounille..

      Kehtaatte Kouvolalaiset vielä valittaa Mikkeliläisestä katsomokulttuurista jatkoajalla eilisen pelin jälkeen. Jos jonkun pitäisi hävetä niin se olette te.

      Voisitte samalla hävetä sitä suhteessa aika suurta porukkaa mikä fanijoukostanne aiheutti eilen häiriöitä kalevankankaalla.

      Mitä virkaa on Capoilla jotka alkavat pelin jälkeen haastaa riitaa tavallisten Mikkeliläisten kanssa megafoneilla ja haukkuvat mitä sylki suuhun tuo.

      Kiitos Jouni Frimodig kun toit apinalaumasi paikalle. Kouvolassakin asuu aika paljon tota paskasakkia Jouni. Voisit Jouni pysyä kotonasi tuon paskasakin kera jos et saa sitä kuriin, kiitos että ymmärsit.

    • Pöh-Pöh

      Tuliko turpaan Kouvola?

      Läskeillä ei pärjää Mikkelin Urheilijoille.

    • huhuh2

      Kouvolalaiset eivät osaa mitää muuta kun soittaa suutaan ja käyttäytyä huonosti.. kauhea myötähäpeä tulee kun sivusta seuraa!

    • mene Kouvola pois

      Kyllä Kouvola on vastenmielinen kaupunki.

    • Kukka Loivakka

      Taisi mennä mikkeliläisillä maissilastut väärään kurkkuun ja hutelot housuun, kun kouvolalaiset kävivät näyttämässä, millaista on oikea fanikulttuuri. Nyt kun kaikki kolme jukurifania on saanut siivoiltua ennimmät kakkapötkylät housun perukoilta, he tulevat purkamaan traumojaan Kouvolan Suomi24:ään. Miten suuri järkytys se olikaan kun kerjäläiskankaan hallissa oli normaalista poiketen ihan yleisöäkin! On se niin väärin! Yäää!

      • kiekkokulttuuria?

        Joko ne oikean fanikulttuurin edustajat on päässeet putkasta pois? Ehtiikö ne tänään peliin laittamaan taas penkkejä remontiin?


      • Känä-Pena
        kiekkokulttuuria? kirjoitti:

        Joko ne oikean fanikulttuurin edustajat on päässeet putkasta pois? Ehtiikö ne tänään peliin laittamaan taas penkkejä remontiin?

        Saattaa olla että eivät saa vuoroa, pahantekoon on niin pitkä jono Kouvolassa, ainakin jos miettii kuinka paljon oli känni-örvelöitä Mikkelissä vit.tuilemassa.


    • on huumaa

      No Savolaiset on monta päivää vielä ihmeessään kun näki yhdellä kertaa monta ihmistä.

      Mutta sarja on mielenkiintoinen kuten jopa täälläkin huomaa kiinnostuksen ja pelien seuraamisen tai ainakin tulosten esiin kaivamisen.

    • Pöpilät

      Säälittävä Koo Koo Pellejä

    • sha-la

      Kktig suoltaa samaa tuttua pask.aa jatkoajalla, ai v.ttu mä nautin tuosta katkeruudesta. Missä se teidän fanikerhonne oli, teidäthän huudettiin hevon v.ittuun sieltä. Syö vit.tu mulkku sitä kanaas.

      Teidät on nöyryytetty v.itun apinat

    • Voi poloisia

      Pienen hetken jo luulin kirjoitusten asusta että olen eksynyt Mikkelin seudun ketjuihin.

      Noista ei pidä kenenkään otta pulttia, eikä sotkea niitä Jukureiden faneihin. Kun näköjään tietyistäkin sairaaloista pääsee tänne kirjoittelee.

    • Sellanen Kouvola

      Ei näkynyt Kouvolan kiekkokulttuurista pihaustakaan eilen hallilla vaikka Kouvolalaiset elvistelivät siitä kovaan ääneen.

      Sen sijaan kuulin paljon katkeraa tilitystä jossa asiaa ei ollut edes nimeksi.

    • GoGooGoo

      En ymmärrä miksi ei voida vain kannustaa omaa joukuetta. Nainenkin Kouvolan Sanomissa kertoi opetelleensa Italiankielisiä huutoja vastustajan maalivahdille. Mitä vittua!? Onks nää KooKoon fanit oikeasti aikuisia!?

      • tälläistä tää

        No nää kirjoitukset on osaksi Mikkelin seudulta, ja siellä kun ei ole todellista fani kulttuuria, niin tälläisiksihän ne menee. Osaksi nämä on paikallisien teinien kirjoittamia, ei varmasti kenenkään normaalin paikallisen aikuisen.


      • Mikkeli miäs
        tälläistä tää kirjoitti:

        No nää kirjoitukset on osaksi Mikkelin seudulta, ja siellä kun ei ole todellista fani kulttuuria, niin tälläisiksihän ne menee. Osaksi nämä on paikallisien teinien kirjoittamia, ei varmasti kenenkään normaalin paikallisen aikuisen.

        Millä tavalla sinä saat tämänkin asian Mikkelin syyksi? Siis meinaatko että me Mikkeliläiset kirjoittelemme tänne haukkuja meille itsellemme lavastaaksemme Kouvolalaiset syypääksi?

        Ne jatkoajalle kirjoittelevat tunnetut Kouvolalaiset nimimerkit mm. KKtig ja Harto ovat todellakin aikuisia ja etteikö harto olisi vielä perheenisä?

        KKtig on yksi Mikkeliläisvihan pahimmista käynnistäjistä, todennäköisesti joku entinen koulukiusaaja joka nauttii pienemmän polkemisesta.
        Täytyy sanoa että olisi erittäin mielenkiintoista tavata tämä kyseinen kaveri kahden kesken.

        Kyllä KooKoon toimistolla asiat tiedetään. Kiinnostaako niitä? Heh, todennäköisesti itse kirjoittelevat sieltä jatkoajalle. Ainakin aikaisemmista otteluraporteista päätellen, niin paljon niitä ollaan totuuden vastaisesti viilattu kotijoukkueelle sopiviksi. Jukurien foorumilla asiat näytetään kerrottavan niin kuin ne on.


      • kookookoo2

        Kyllä vastustajan pelaajien ja etenkin maalivahdin psyykkaus on ihan yleistä ja hyväksyttyä, kunhan nyt ei hirveän alatyylistä ole. Bernardia varten ei olisi tarvinnut edes opetella italiaa, ainakin tuo jo Lappeenrannassa suomea puhui. Plussat kuitenkin harrastuksesta ja kiinnostuksesta.

        Ja erityisplussat siitä että tunnisti maan oikein. Vastustajan fanit kertoivat että Joensuussa paikalliset luuli Italian lippua Irlannin lipuksi.


    • harri7

      minkä takia te provosoidutte sitten niin pahasti muutamien nettikirjoittelusta? eiköhän se ole näiden henkilöiden tarkoituskin, eli lähinnä vaan kiusata tyhmempiään

    • musta paska

      Paska koo koo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      143
      2999
    2. Missäs lynkkausjoukot piileksii?

      Tänään lähilehden kirjoituksessa paikallinen entinen pizzayrittäjä kertoi muuttaneensa pois Sysmästä. Syynä oli koulukiu
      Sysmä
      48
      867
    3. Mies hävisi oikeudenkäynnin koronapassista valtiota ja Fazeria vastaan määrättiin korvaamaan lähes

      https://yle.fi/a/74-20091554 Henkilö liikkui ilman Koronapassia ja yritti päästä aamiaiselle Fazer kahvilaan,
      Maailman menoa
      213
      812
    4. Tulihan tästä

      Meidän "jutusta" vähän turhan suuri show tänne palstalle. Sivusta seurasin sitä enimmäkseen.
      Ikävä
      67
      784
    5. Haluisin jutella sulle siitä

      Mistä mennään. Tiedän yhteyden.
      Ikävä
      36
      783
    6. Haluaisitko sitten mies

      Että ottaisin sinuun yhteyttä?
      Ikävä
      43
      780
    7. En ymmärrä käytöstäsi, mies

      Jotain miehen logiikkaa? Et siis halua tutustua yhtään millään tavoin paremmin, vaikka ajatuksissasi näköjään joskus pyö
      Rakkaus ja rakastaminen
      60
      694
    8. Suomen edesottamukset Ukrainan sodassa jaksavat ihmetyttää ulkomaisia työkavereitani

      Työskentelen korkean teknologian yrityksessä, jossa on ihmisiä ympäri maailmaa. Suuri osa ulkomaisista on kotoisin Aasia
      Maailman menoa
      232
      694
    9. Mitä ajattelisit siitä

      Miten reagoisit jos kaivattusi ottaisi yhteyttä?
      Ikävä
      34
      646
    10. Jos nainen haluaa oikeasti tutustua

      Niin tämä tekee jotakin konkreettista sen eteen. Luotan siihen. Jos ei tee, mielenkiintoa ei vaan ole riittävästi.
      Ikävä
      43
      604
    Aihe