4 vapaata rottweiler narttua

bamsee

Rottweiler 4 narttua
heipä hei meitä oisi vielä neljä suloista ja katseenkääntävää Rotweiler narttua ja etsimme hyvää ja pysyvää kotia jossa meitä huomioidaan ja rakastetaan isämme on rekisteröity mut äitimme ei ja olemme puhtaita suloisia taaperoita jos kiinnostuit niin soittamalla saa lisätietoo.. pennun hinta on 700 josta varausmaksua on 150 joka huomioidaan pennun hinnassa ja varausmaksua ei myöskään palauteta jos pentua ei haeta
toni vähämäki 0465292027

10

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pennun hankkimisesta

      Ja miksiköhän se emä ei ole rekisterissä?

      Et todellakaan voi väittää koiriasi puhdasrotuisiksi, koska emä on sekarotuinen. Paperiton eli rekisteröimätän koira kun on AINA sekarotuinen juuri siksi, että sen rodusta ei ole niin minkään valtakunnan tietoa ja takeita, se voi olla rotikka, se voi olla vaikka viiden rodun risteytymä, joka vain näyttää rotikalta sopivasti!

      Ja sitten FAKTAA pennunostamisesta:
      IKINÄ ei pidä ostaa paperitonta niin sanottua rotukoiraa! Muun muassa Suomen eläinsuojeluyhdistys kampanjoi "älä osta pimeää pentua"-kampanjaansa, koska rekkaamattomien pentujen taustat ovat aina hämärät. Taustalla rekkaamattomissa pentueissa on usein raakaa pentutehtailua eli emä pennutetaan jokaisesta juoksusta ja se on täysin uupunut, emän/isän tai molempien terveys ei kestä päivänvaloa eli esim. PEVISAa ei noudateta millään tavalla. Silloin pentueen vanhemmilla voi olla mm. aivan surkeat lonkat (vaikkapa D) tai kyynerät (esim. 3) ja perinnöllisiä silmäsairauksia. Siis sairailla koirilla teetetään pentuja ja pennutkin ovat sairaita ja uusi omistaja joutuu makselemaan kalliita lääkärimaksuja ja pahimmassa tapauksessa pentu kuolee käsiin. Ja nykyäänhän mm. rotikoilla on jalostuksessa luonnetta testaava pakko (eli luonnetesti tai MH-kuvaus). Rekkaamattomien osalta vanhempien luonteestakaan ei tiedetä mitään.

      Asianmukaisesti rekisteröidyistä pennuista sen sijaan tiedetään paljon. Niiden vanhempien ja isovanhempien jne. tiedot löytyvät jalostustietokannasta ja ovat täysin avoimet tarkastelulle. Sieltä siis löytyvät tiedot pentueen vanhempien jne. lonkkien, kyynerien ja silmien terveydestä, tiedot luonnetesteistä pistemäärineen ja tiedot jos koira on kisannut esim. pk-lajeissa tai osallistunut näyttelyyn. Siis todella paljon tietoa - ja tärkeää tietoa - terveydestä ja paljon muustakin löytyy kunhan pentue on rekisteröity - kuten asiaan aina kuuluukin!

      Rekisteröimättömien niin sanottujen rotukoirien kohdalla ei ole olemassa MITÄÄN hyväksyttävää syytä miksi pennut jätetään rekisteröimättä. Taustalla on aina jokin todella ikävä totuus joka liittyy mm. vanhempien tai toisen vanhemman terveyteen tai siihen, että vanhemmat/toinen vanhempi ONKIN sekarotuinen, eikä lähellekään sitä rotua mitä on oletettu.

      Tätä pentuetta ei siis voida rekisteröidä, koska toinen vanhempi on sekarotuinen (eli paperiton eli rekisteröimätön). Sille miksi tämä sekarotuinen eli paperiton eli rekisteröimätön pentue on alunperin teetetty ei ole selitetty. Miettikäähän nyt itse kaikki ostoa harkitsevat mitä te todella tiedätte rekisteröimättömän koiran taustoista? Vain sen mitä myyjä kertoo, mutta mitään tutkittua faktaa ette voi tietää.

      Pentujen myyjillähän on aina noin miljoona selitystä sille, miksi pennut eivät ole rekkarissa. Yksi selitys on se, että kyseessä ovat niin sanotut "rakkauslapset" eli uros nyt vain vahingossa pääsi astumaan nartun. Toivottavasti tuo selitys EI ikinä mene läpi kenellekään. Jos taloudessa on uros ja narttu, niin ns. vahinkoja ei päästetä tapahtumaan! Jompi kumpi vaikka leikataan sitten, jos koiria ei voi juoksun ajaksi eristää.

      Paperillisen eli rekisteröidyn rottweilerin saa nykyään noin 1000 eurolla. Ja silloin voi todellakin jalostustietokannasta tutkia pentueen taustat mm. terveyden osalta. Samalla saa kasvattajan elämänikäisen tuen eli aina saa apua.

      Sekarotuisen (=rekisteröimätön) kanssa harrastusmahdollisuudetkin ovat aika vähäiset. Moni ajattelee aluksi, että ei niillä papereilla mitään tee, kun ei se näyttelyyn mene. Mutta mitä jos myöhemmin haluaakin näyttelyyn? Tai jos innostuu monesta muusta lajista tai harrastuksesta, jossa sekarotuisilla ei ole osallistumismahdollisuutta? Koirasta voi tulla vaikkapa ihan huippu henkilöetsinnässä, mutta kokeisiin ei koskaan voi osallistua, koska ei ole niitä papereita.

      Jos siis harkitset rottweileria, niin mene Suomen rottweileryhdistyksen sivuille. Siellä on paljon faktaa pennunhankkimisesta. Osallistu omistajakurssille, juttele eri kasvattajien kanssa, juttele rotikoiden omistajien kanssa. Esimerkiksi meille saa tulla tutustumaan rotuun ja juttelemaan kanssani ihan livenä rodusta lisää. Luotettavalla kasvattajalla on kotisivut, joista saa lisätietoa ja sähköpostiosoite tai puhelinnumero, josta hänet saa kiinni. Ja se puhelinnumero on ihan oikea puhelinnumero, EIKÄ mikään tunnistamaton prepaid, jonka voi sulkea heti kun pennut on myyty.

      Lisätietoa pennun hankkimisesta:
      http://www.kennelliitto.fi/NR/rdonlyres/B29BD247-CBAC-444A-B7D6-70B574ECC84F/0/MitenHankinKoiran7102011.pdf

      Ja aiheesta "Pysäytä pentutehdas"
      http://www.sey.fi/ajankohtaista/arkisto/elainten_viikon_teemana_pysayta_pentutehdas._ala_osta_pimeaa_pentua./

    • Pentutehtailua

      Maksamalla hieman enemmän saatte todella paljon enemmän. "Kasvattajalla" ei ole mitään vastuuta. Ja 700 euroa on sekarotuisesta todella paljon, vaikka koira todellisuudessa olisikin geeneiltään puhdas rottweiler.

    • bamsee

      no huh huh mitä paskaa, kaikki on nähneet isän ja emän eikä ole ollut mitään ongelmaa minkään asian kohdalla ja toinen pennutus oli ihan suunniteltua juttu ja mitähän vittua se si taas teillle kuuluu mitä ketäkin tekee olkaa saatana uskovaisia mille tahansa ei vittuakaan kiinnosta kun ihmiset tietää ja näkee kaiken saatanan ääliöt.. viel on toinen pentue tulossa 1.5 vuoden päästä ja sekin on suunniteltu koira on puhdas rottweiler vaikka paperiton onkin ei ne paperit sitä koiraa saatana tee

      • Wilkki

        Miksi yleensäottaen teet koirakauppaa keskustelupalstalla?

        Netti on täynnä ihan virallisia, kaupantekoon tarkoitettuja saitteja, joten voisit siirtyä niille ja samalla opiskella hyvää kauppatapaa, johon ei kuulu lukijoille vittuilu.

        Teet käytökselläsi hallaa ihanalle koirarodulle ja voin vakuuttaa, että itse en ostaisi sun tyyppiseltä kasvattajalta edes vesikuppia koiralleni. Saati sitä koiraa.


    • rotikka3

      Huhhuh, pitääpä pistää tämän "kasvattajan" nimi mieleen, tulen kyllä pitämään huolen siitä että tuollaiselta ihmiseltä ei kukaan minun tuttavani ota koiraansa (tosin tuskin kukaan heistä muutenkaan menisi sekarotuisesta noin hulluja summia maksamaan)..

      Aika paljon kyllä tosiaan kertoo tuo kommenttisi joka oli täynnä kirosanoja.. Tahrasit kyllä juuri "maineesi" ihan viimeisen päälle..

    • sivusta seurannut

      HOX VALITTAJAT JA KYYLÄT.Ostin itse paperittoman koiran,koska en halunnut maksaa paperista vaan koirasta.Ei ollut aikomuskaan käyttää koiraa näyttelyissä koskaan.Miksi silloin paperit on teille saatanan tärkeitä vai haetteko vain huomiota enemmän itseänne kohtaan näyttelyissä koska ette ole saaneet huomiota lapsena...Huoh,voin vaan sanoa narisijat.

    • Rosa

      Ei siinä kyllä makseta paperista, vaan siitä että tiedetään mitä ostetaan ja keneltä. Paperittomien pentujen ostajat on aina tietyntyypistä roskaväkeä , niinkuin pentujen teettäjätkin. Minäkään en käytä rotikkaani näyttelyissä, silti en ikimaailmassa ostaisi paperitonta rotikkaa.

    • AiLuoja

      Paperintota koiraa ei lasketa suomessa puhdasrotuiseksi, koska ne paperit puuttuvat. Eikä kukaan pyydä 700e paperittomasta koirasta. Se on rahantehtailua se. Voitte kysyä keltä kasvattajalta tahansa. Se on fakta

    • raiturinari

      Koittakaas muistaa, ettei se SKL:kaan mikään jumala ole. Siellä missä pyörii raha, siellä pyörii myös kusetus. Oletteko koskaan katsoneet dokumentteja esim. Brittien kennelliiton salaisista totuuksista, kaikista pevisa-kiekuroista ja näyttelyistä? Aika hirvittävää katsottavaa, ei tee todellakaan mieli tukea tällaista toimintaa.
      Ja never say never. Kyllä paperintonkin voi olla puhdasrotuinen, vaikkei siitä paperia olekaan todisteena. Esim. meillä kävi niin, että Venäjällä rekisteröity uros vahinkoastui meidän narttumme. Paperisodan ja rahattomuuden vuoksi emme rekisteröineet pentuja, vaikka se olisi ollut mahdollista, ei meitä edes kiinnostanut koko mahdollisuus. Myimme paperittomat pentumme 700€ hintaan, kaikki saivat mahtavat kodit älykkäiltä uusilta omistajiltaan.
      Ja ihan totta, kyllä noita vahinkoastumisia sattuu ihan kasvattajillakin, ihan turha väittää muuta :D Meidän oma uros ei ollut kiinnostunut narttumme juoksuista, joten emme huomanneet juoksua, vasta vieras uros sen huomasi ja naps vaan olivat nalkissa.
      Pentujen hinnan perustelen suoraan pienellä pentuekoolla, joka silti teetti paljon työtä ja vei aikaa. Eläinlääkärikulut olivat huomattavan suuret. Hankimme myös erittäin kattavat pentupaketit uusille omistajille (peti, ruokaa, valjaat hihna, kupit, leluja ja paljon muuta). Tietenkin myös sirutus, madotus ja terveystarkastukset. Kokosimme kattavat hoito-ohjeet, tieto perinnöllisistä sairauksista
      Pentueemme vanhempien taustatiedot olivat jalostamiskelposet, onhan narttumme tehnyt aikaisemmin rekisteröidyn pentueen.

      Paperittoman pennun ostamisessa pitää olla erittäin tarkka ja syynätä kaikki läpikotaisin. Ikävä kyllä niin pitää myös paperillista koiraa ostaessa. Niin monia vastuuttomia kasvattajia on ja tulee olemaan. Mikään ei ole absoluuttista ja kusetuksen mahdollisuus on ihan aina, ihan aina. Mielestäni kasvattajan ammatti on monelta kannalta varsin epäeettinen. Tässä ammatissa pitää olla arvot kohdillaan ja todellinen intohimo koiriin ja ennenkaikkea koirien terveyteen.

      • raiturinari

        oho jäi yksi lause kesken. niin siis teimme hoito-ohjeet, tietopaketin rodun perinnöllisistä sairauksista ja teimme kirjalliset sopimukset koiran luovutuksesta. Sovimme myös korvausosuudet jos pennuilla olisi jotain vikoja, jossa sitoudumme maksamaan tietyn osuuden hinnasta takaisin tai sopimaan tapauskohtaisesti korvauksesta. Ja näin teimmekin, yhdellä uroksella ei toinen kives laskeutunut. Maksoimme koko leikkauksen. Kiitos nam.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      247
      2439
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      186
      1572
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1123
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1109
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      987
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe