AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Jääkiekkoharrastuksen hinta

Jääkiekkoharrastuksen hinta

3 Vastausta 400 Lukukertaa
Mielnkiinnosta kysyn paljonko lapsen jääkiekkoharrastukselle tulee hintaa vuodessa? Siis noin ja tiedän kyllä että eri paikkakuntien välillä on suuriakin eroja. Mitä maksuja yleensäkin jääkiekkoharrastuksesta tulee, kausimaksu, välineet jne?
mm.. jääkiekon harrastaminen on kallista ehkä vähn liian kallista... ja no joo tääl pääkaupunku seudul edullisin joukkoe on ehkä red wings tai niin ne ainakin väittäää siel tytöillä maksaa 70/kk ja pojilla 100/kk itte pelaan eksin d tytöissä ja kuukausi maksuja tulee 100/kk ja on kyllä kumma että täält ei löydy mitään jengiä missä voisi pelata ihan vaa pelaamisen ilosta mutta ei kaikissa vaaditaan niin paljon jos ei oo hyvä nii ei tuu peli aikaa tällästä se vaa on ja hyvästä valmennuksesta tulee maksettua ja kasvu iässä kamatkitulee ostettua useaan kertaa kauden aikana
varusteisiin n. 200-400e vuodessa (keskitason varusteista), hyvät varusteet maksaakin noin 700e koko setti ja mokelle jopa 2000e. + kuukausimaksut, joukkueen yhteiset puvut, turnaus/pelimatkat ja mahdolliset muut lisämaksut. meillä kausimaksu on noin 1500e + varuste ja turnauskulut yms.
Etenkin kun kaupungit ja kunnat ei enää panosta avokenttiin. Latviassakin kohta kentät paremmin kuin meillä täällä kotosuomessa.
Mistä se urheileva nuoriso, jos ei edes paikat kunnossa. Hei insinöörit. Kehityksen jarrut.
 /   /  /  / Jääkiekkoharrastuksen hinta
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta