Mikroa hankkimassa

Antsa

Pitäisi saada uusi mikroaaltouuni. En ole vielä kerennyt pahemmin asiaan tutustumaan, joten kyselenkin alustavasti minkälaisia hyviä / huonoja kokemuksia teillä on eri merkeistä ja malleista? Onko alle sadan euron uuneista mihinkään? Pärjääkö normaalikäytössä 700 W teholla? Onko jotakin mihin kannattaisi kiinnittää erityisesti huomiota, esim. onko pyörivä alusta vielä nykyään välttämätön? Tarkoituksena olisi hankkia suht pitkäikäinen ja laadukas mikro.

7

1922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • make

      Moi, ainakin whirlpoolin mikrot ovat pärjänneet hyvin testeissä, itselläni on LG:n teräksinen digitaalinen mikro, joka vaikuttaa hyvältä, maksoi jotain 170e. Tosin valintakriteerinä mulla oli ulkonäkö ja koko, koska uudessa asunnossani oli yläkaapistossa paikka mikrolle, edellinen mikroni oli joku elekrohelios "david", maksoi prismassa pari kolme vuotta sitten joku 120e, tehoja siinä oli muistaakseni 600W, ihan hyvin toimi sekin. Luulen, että kaikki myytävät mikrot ovat pyörivällä alustalla, ainakin citymarketin 49e Chef-mikrot, joista mulla tosin ei oo kokemuksia..

    • Olli

      Pyörivällä alustalla oleva mikro, mikä toiminut jo 6:vuotta on Samsungin vanhus mutta keittää vielä uudet perunat komeasti. Ans kattoo koska levii, ku Jokisen eväät Piikkiön suoralle.

    • äitee

      LG ollut kuusihenkisessä perheessä 5v. runsas käyttö. teho juuri tuo 700w, mekaaninen säädin kestänyt paremmin lasten touhuja (mökillä digisysteemi). pyörivän alustan tarkoitus on kypsenttää ja lämmittää sapuska tasaisesti koska aallot ei tasaisesti kuten esim sähköuunissa, muuten joutuu hämmentään..

    • yrmy

      Joskus on ainakin ollut olemassa sellaisia mikroja, joissa sen alustan pyörimisen saa tarvittaessa pois päältä. Esim. omassa mikrossa ei mikropopcornipussi mahdu pyörimään alustan mukana, ottaa kiinni seiniin ja kärventyy. Ja joskus olisi kiva laittaa jossain isommassa (neliskanttisessa) astiassa tavaraa lämpenemään, muttei voi kun astia ei mahdu pyörimään.

      Oma mikro on Daewoo 800W, TM-testivoittaja 10/2002. Nykyään hinta varmaan alle 100€ Muuten hyvä, mutta alustan pyöriminen olisi kiva saada välillä pois.

    • Mikrottelija

      Me ostettiin upon tasalämpömikro 10 vuotta sitten ja se toimii edelleen (ahkerassa käytössä) kun unelma, tehoja löytyy 900w asti, ja terästä sisältä, sulatukset eri raaka-aineille erikseen yms... maksoi silloin n. 1300 MARKKAA,

      • MarikkiP

        Meillä on edelleen sama mikro, toimii kuin unelma! Olemme koekäyttäneet paria uutta eikä Upo tasalämpömikron veroista löydy!

        Nyt seisoo rinnalla taas uusi mikro, mutta sekään ei ole yhtä hyvä...raaskiiko Uposta luopua vieläkään, 20 vuoden jälkeen? Niin tukeva ja moitteeton, mutta olisiko jo aika vaihtaa uudempaan? Jos asiaa katuu vielä...Juu, meidän Upo maksoi silloin n. 1500 mk!!


      • tekniikan voittokulk
        MarikkiP kirjoitti:

        Meillä on edelleen sama mikro, toimii kuin unelma! Olemme koekäyttäneet paria uutta eikä Upo tasalämpömikron veroista löydy!

        Nyt seisoo rinnalla taas uusi mikro, mutta sekään ei ole yhtä hyvä...raaskiiko Uposta luopua vieläkään, 20 vuoden jälkeen? Niin tukeva ja moitteeton, mutta olisiko jo aika vaihtaa uudempaan? Jos asiaa katuu vielä...Juu, meidän Upo maksoi silloin n. 1500 mk!!

        Kaikissa uudemmissa mikroissa on yhteinen vika, minkä vuoksi niitä kiikutellaan kierrätyspisteisiin. Se on suurjännitesulake, jota ei ennen ollut. Sulake tietysti palaa heti takuuajan jälkeen eikä kone enää lämpiä, vaikka huriseekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe