AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mikroa hankkimassa

Mikroa hankkimassa

7 Vastausta 1 113 Lukukertaa
Pitäisi saada uusi mikroaaltouuni. En ole vielä kerennyt pahemmin asiaan tutustumaan, joten kyselenkin alustavasti minkälaisia hyviä / huonoja kokemuksia teillä on eri merkeistä ja malleista? Onko alle sadan euron uuneista mihinkään? Pärjääkö normaalikäytössä 700 W teholla? Onko jotakin mihin kannattaisi kiinnittää erityisesti huomiota, esim. onko pyörivä alusta vielä nykyään välttämätön? Tarkoituksena olisi hankkia suht pitkäikäinen ja laadukas mikro.

mikroista

Moi, ainakin whirlpoolin mikrot ovat pärjänneet hyvin testeissä, itselläni on LG:n teräksinen digitaalinen mikro, joka vaikuttaa hyvältä, maksoi jotain 170e. Tosin valintakriteerinä mulla oli ulkonäkö ja koko, koska uudessa asunnossani oli yläkaapistossa paikka mikrolle, edellinen mikroni oli joku elekrohelios "david", maksoi prismassa pari kolme vuotta sitten joku 120e, tehoja siinä oli muistaakseni 600W, ihan hyvin toimi sekin. Luulen, että kaikki myytävät mikrot ovat pyörivällä alustalla, ainakin citymarketin 49e Chef-mikrot, joista mulla tosin ei oo kokemuksia..

itselläni

Pyörivällä alustalla oleva mikro, mikä toiminut jo 6:vuotta on Samsungin vanhus mutta keittää vielä uudet perunat komeasti. Ans kattoo koska levii, ku Jokisen eväät Piikkiön suoralle.

100 €

LG ollut kuusihenkisessä perheessä 5v. runsas käyttö. teho juuri tuo 700w, mekaaninen säädin kestänyt paremmin lasten touhuja (mökillä digisysteemi). pyörivän alustan tarkoitus on kypsenttää ja lämmittää sapuska tasaisesti koska aallot ei tasaisesti kuten esim sähköuunissa, muuten joutuu hämmentään..

niin ja

Joskus on ainakin ollut olemassa sellaisia mikroja, joissa sen alustan pyörimisen saa tarvittaessa pois päältä. Esim. omassa mikrossa ei mikropopcornipussi mahdu pyörimään alustan mukana, ottaa kiinni seiniin ja kärventyy. Ja joskus olisi kiva laittaa jossain isommassa (neliskanttisessa) astiassa tavaraa lämpenemään, muttei voi kun astia ei mahdu pyörimään.

Oma mikro on Daewoo 800W, TM-testivoittaja 10/2002. Nykyään hinta varmaan alle 100€ Muuten hyvä, mutta alustan pyöriminen olisi kiva saada välillä pois.

UPO

Me ostettiin upon tasalämpömikro 10 vuotta sitten ja se toimii edelleen (ahkerassa käytössä) kun unelma, tehoja löytyy 900w asti, ja terästä sisältä, sulatukset eri raaka-aineille erikseen yms... maksoi silloin n. 1300 MARKKAA,
Meillä on edelleen sama mikro, toimii kuin unelma! Olemme koekäyttäneet paria uutta eikä Upo tasalämpömikron veroista löydy!

Nyt seisoo rinnalla taas uusi mikro, mutta sekään ei ole yhtä hyvä...raaskiiko Uposta luopua vieläkään, 20 vuoden jälkeen? Niin tukeva ja moitteeton, mutta olisiko jo aika vaihtaa uudempaan? Jos asiaa katuu vielä...Juu, meidän Upo maksoi silloin n. 1500 mk!!
Kaikissa uudemmissa mikroissa on yhteinen vika, minkä vuoksi niitä kiikutellaan kierrätyspisteisiin. Se on suurjännitesulake, jota ei ennen ollut. Sulake tietysti palaa heti takuuajan jälkeen eikä kone enää lämpiä, vaikka huriseekin.
 /   /  /  / Mikroa hankkimassa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta