Fanari Resort Khao Lak

Matkalle 2/2013

Hei

Katselin vanhoja keskusteluja, sieltä koitin hahmottaa Farari resort hotellin aluetta ja aktiviteettejä, Onko kukaan käynyt nimen vaihdoksen jälkeen hotellissa, ennen oli FX. Sen aikaisia kirjoituksia löytyy, mutta paljonko on nimen vaihdoksen jälkeen muuttunut, vai onko?

19

1317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hannaq1

      Kyseisen hotellin uima-altaalla juuri ollaan. Tämä on ensimmäinen käynti täällä, joten vertailukohtaa aikaisempaan meillä ei ole. Hotelli on pienehkö, n.30 huonetta. Suosittelen ensimmäisen kerroksen huonetta jonka terassilta pääsee suoraan altaaseen. Allas-alue ei ole suuri, mutta hotellin kokoon nähden sopiva. Itse altaassa on osa lastenallasta. Huoneessa on kaksi parisänkyä, tämä huone on siis varattu erillisillä sängyillä, en tiedä minkä kokoinen on parisänky. Huone on siisti, uusittu ja kylpyhuonekin päivitetty. Mukava ja kohtelias henkilökunta.
      Aamiainen on hyvä ja hotellin ravintolan hinnat muutenkin kohdallaan. Ruokapaikkoja on lähistöllä useampia.
      Suosittelen lämpimästi tätä hotellia. Tällä hetkellä hotellissa on ruotsalaisia ja saksalaisia turisteja, mutta sesonkihan ei olevielä alkanut.

      Mitä vielä haluaisit tietää?

    • matkalle 2/2013

      Onko siinä lähikauppa vielä hengissä, kun respasta lähdette vasemmalle, kohti kauppakeskittymää, oli ennen 60m päässä kauppa?

      Olen ollut usean kerran siellä bungalovien puolella, ja lähinnä kiinnosti onko muuttunut miten uuden omistajan myötä.

      Jos sulla on aikaa ja mielenkiintoa, on mukava lukea sieltä "päivitettyjä" tietoja kaikki tietty kiinnostaa. Taxi keskustaan, yleisesti hinnat, onko markkinat edelleen kaikki .)

      Kateelliisena ajattelen sinne allasalueella olevia, tältä pimeyden ja vesisateen luvatusta maasta. Nauttikaa lomasta ja lämmöstä, toivottavasti myös aurinko on seurananne !!

      • Pekkikis

        Kaikki pinnat on maalattu ja kunnostettu, on aivan kun uudessa hotellissa olisi. ...näkemän perusteella ei pysty hyoneiden ikää sanomaan. -uusia! :-)


    • Hannaq1

      En oikein ymmärrä mistä bungaloweista puhut. Tässä Fanari Resortissa on tämä kolmekeroksinen hotelli, jossa 30 huonetta ja allas pihassa. Alakerrasta pääsee suoraan altaaseen, bungaloweja ei ole. Oliso ne tuossa Fanari Beachissa joka on rantatiellä tästä muutama sata metriä? Tämä alue on tosi pieni, vain hotelli altaineen mahtuu tähän vai voiko ne bungalowit olla tuossa tien toisella puolella?
      Lähin kauppa on tästä tuonne isolle tiellepäin varmaan reilut 100m. Nyt on vielä tosi hiljaista ja osa kaupoista ja ravintoloista kiinni, joten voi olla että sesonkina löytyy lähempääkin.
      Taksi isompaan kylään maksaa 150bath.

    • Hannaq1

      Löytyihän ne bungalowitkin vihdoin tuolta tien toiselta puolelta. Siellä oli myös oma uima-allas, paljon pienempi kuin tässä hotellilla. Varmaan makuasia mistä tykkää, me ollaan tykästytty tähän hotellin alakerran huoneeseen. Tästä on helppo kulku altaalle ja rattaiden kanssa huoneeseen, ei portaita!

    • Pappa 66

      Hotelli on sen verran pieni et siellä toimii hyvin kaikki. Bungalovin alue on rauhallisemp, altaalla en koskaan kokopäivää ole viettänyt, vaan päivisin se isoallas = meri kutsuu kävelemään johonkin suuntaan, Perus setti on 10-15km suuntaansa ja miten milloinkoin takaisin, sitten illasta altaalla.

      Illaksi ei aina kannata isompaan kylään mennä, jos ei erikoisempia ostoksia ole. Perupalvelut kaikki siinä kivenheiton päässä.

      Onko Nettiä asukkaillle ja jos on mutä maksaa??

    • hannaq1

      Ainakin sinä hotellin puolella wlan toimi ilmaiseksi huoneessa ja altaalla. Nyt en osaa sanoa oliko se ilmainen vai johtuiko toiminen siitä, että meidän huone oli ihan respan vieressä ja saatiin signaalia sieltä. Huoneessa oli mennessä joku lappu jossa maininta maksullisesta wlanista, mutta tosiaan ainakaan meidän ei travinnut mitään maksaa eikä salasanaa tarvittu. Aulassa oli myös pari konetta asiakkaiden käytössä.

    • Dreamer 6.9

      Hei

      Onko kellään tuntumaa onko Bang Nieangin alue taantunut ja hiljentynyt ensisestään kun isoon kylään on hotelleja noussut vai onko kylässä vielä kauppoja joissa voi iltaisin hypistellä rätei ja lumpui.... Mites markkina-alue onko se edelleen siellä?

    • hannaq1

      Markkinat oli muistaakseni ke vai to iltana siinä ison tien risteyksessä. Tämä oli meidän eka reissu, joten vertailua en pysty tekemään. Nyt vielä kauden alussa oli hiljaista, kaikki kaupatkaan ei auki, mutta kyllä muutama hypistelykauppa löytyi.

    • TJ 41

      Hei

      Onko viimeaikoina hotellissa käyneitä? Onko kellään mitään kerrottavaa hotellista tai muuten hotellin lähialueesta?

      Onko rantaan pitkälti? toimiiko netti yms.

    • hannaq1

      Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, netti toimii ainakin hotellin aulassa ja allasalueella. Meidän huoneessa (respan vieressä) toimi myös, mutta en uskalla varmasti sanoa toimiiko jokaisessa huoneessa.
      Rantaan on ehkä 100m, mutta sinne päästäkseen täytyy kiertää vähän kauempaa (hotelleja rannassa). Aikaisemmin rantaan pääsi helposti ihan Fanarin läheltä, mutta nyt se reitti on rakennustyömaata (tai oli ainakin marraskuussa). Me käytettiin rantaan mennessä Fanari Beachia eli sitä sisarhotellia rannassa. Siitä hotellin läpi vaan rantaan, oli ihan luvallista vaikka sen takia joutuukin vähän kävelemään extraa.

      • käynyt

        Eikös siitä Sudalaan johtavan tien (Fanarin hotellli- ja bungalovalueen välistä menevä tie) kauttakin pääse rantaan? Ainakin parivuotta taaksepäin me kuljimme välillä sitäkin kautta. Sitä kautta tulee 200-300m rantaan.


    • 1.2 matkaan

      Hyvää uutta-vuotta kaikille lukijoille.
      Mietin että onko hotellin läheisyydessä muitakauppoja kun hotellissa oleva oma kauppa. Se vaikuttaa kovin kalliilta, muistelen.
      Onko hotellista eteenpäin n.200 m. The Beach merkkinen paikka edelleen elossa?
      Onko kellään käsitystä miten sisar- hotellin palveluita voi käyttää??
      Mitä semmoista siellä on, mitä ei entisessä BangNiangPeach hotellissa -Fx-Furamassa ole.

    • hannaq1

      Sisarhotellin(Fanari beach) palveluiden käytöstä en mitään viralllista tiedä, mutta ainakin me mentiin sitä kautta rannalle uimaan/kävelemään ja jätettiin lapsen rattaat hotellille siksi aikaa. Rannalta tulleessa käytiin myös uimassa hotellin uima-altaalla. Nämä siis ainakin sallittuja toimia siellä, kysyttiin etukäteen oman hotellin respasta.

    • kif

      Fanarihan on (siis tavallinen fanari, ei beach) melkein rantakadulla joten en ymmärrä miksi täällä kysellään mistä pääsee rannalle? Rantahan näkyi lähes koko kadun matkalta :D Portaat rannalle vievät heti kun tullaan suoraan rantaapäin Bang Niangin pääkadulta. Me käytettiin siis sitä reittiä, sitten monesti loikoiltiin päivä The Beach ravintolan/rantabaarin rannalla (eli kyllä, The Beach paikka on hengissä ja oikein kiva paikka onkin, ihan lähellä Fanaria!) Ts. reittejä rannalle on joka paikassa.
      Hotellin yhteydessä on tosiaan pikkukauppa, ja kun hotellin katua mennään "sisämaahan" päin, on kadulla myös halvempi pikkupuoti jota vanha nainen pitää, sieltä sai ostettua ainakin juomia ym.
      Me käytettiin omana kauppana Mukdara hotellia vastapäätä olevaa kauppaa, sieltä löytyi kaikki tarpeellinen. Se oli n.400m päässä hotellilta. Miksi kaiken pitäisi lomalla olla ihan käden ulottuvilla kun aikaa kerran on? En ymmärrä, kyllähän sitä nyt voi vähän kävelläkin :D
      Me tultiin vajaa 3 viikkoa sitten Fanarita kahden viikon lomalta (Bungalowi-alueella) ja nyt on jo hirmuinen ikävä takaisin..
      Rannalla oli muuten ihania pikku ravintoloita, ulospäin pienen ja vaatimattoman näköisiä, mutta niissä oli loman paras ruoka! (rannalta Khao Lakiin päin kun käveltiin jonkin matkaa, näkyvät kyllä) Vieläkin mieli haikeana muistelee kuin mukava siellä oli istuskella iltapäivällä ja ottaa pari olutta ja hyvää ruokaa..mm.. :)

    • Bungalow heiluu

      Onko hotellissa nyt olevia tai viime aikana pois tulleita linjoilla, eli netti asiaa onko maksullinen toimiiko huoneissa entäs bungalowien puolella??

      Pian pääsis lomailee, mut nettiäkin lomalla tarvis niin kuis on??

      • yksiyö vielä

        Huomenna matkaan, joten lauantaina tulee päivitystä tänne, miten toimii, mikä ilma ja paljonko kurssi. Kiinnostuneet kuulolla !!!

        laikussa passi, hammasharja, iloista matka mieltä ja parit uikkarit ja sortsit.

        -Sawadikaa-


    • Pappa661

      Hei kaikki
      Ilma khaolakissa on ollut mitä mahtavin, lämmintä jatkuvasti yli 30 muutamia pilviä on ollut, silti tämmöiselle ei niin herkästi palavalle kerroin 30 nippanappa riittää.
      Tällä alueella on sopivan rauhallista, keskustassa jo reippaasti vilkkaampaa. Markkinat toimii ja siell kyllä pääsee ostos viettiä omaavat tarpeitaan tyydyttämään! Ihmiset ovat vilpittömän iloisia ja palvelu toimii. Rahanvaihoa tekeville vaihtopisteitä on tasaisen välein, kurssi 40 kahtapuolen. Tässä aivan vieressä kauppoja, janoiset saa oluet ja limu ja vesi tarpeet myös, ei tarvii kaukaa kantaa.
      Hotellissa entinen henkilökunta, vaikka nimi onkin vaihtunut. Medusoita ei edellisvuosien tapaan ei ole. Aamupala on aikaisemmasta laajentunut valikoimaa yllinkyllin, hedelmät uskomattoman hyviä!

      Tässä siis lupaamaani raporttia periltä, te jotka olette tulossa, onnea olette onnekkaita !!! Te jotka suunnittelette suosittelen rauhallisuutta haluaville.

    • morgan

      Oli ilmainen wlan, vähän hitaamman puoleinen päivisin, illalla ja aamulla pelittää paremmin. Nopeampi netti maksullinen, mutta ilmasella pärjää hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe