Finasteridi ve. Keratene alphactive retard (KE234)

FUE3/2012

Markkinoille on ilmestynyt uusi vaihtoehto hiusten lähdön hoitoon. "Keratene alphactive retard" on finasteridin kaltainen luontaistuote ilman finan sivuvaikutuksia. Tuotteen vaikutusmekanismi on finan kaltainen, mutta sekä ei vaikuta kuin DHT-itasoihin. Hinnaltaan se on 42,95€/60kpl & tietenkin reseptivapaa. Kapseleita otetetaan 1-2kpl päivässä DHT-tasosta riippuen. Hintaa käytölle tulee 0,70-1,40 €/pvä. Eli Propecian normi hintaan 2,30-2,40€:a päivässä verrattuna se on edullinen. Tuotteen täysi teho saadaan viikon käytön jälkeen & se säilyy vain jatkuvalla käytöllä. Huomioitavaa on, ettei sitä saa käyttää muiden vastaavien valmisteiden kanssa yhtäaikaisesti. Itse ajattelin harkita vaihtoa tähän tuotteeseen, kunhan tämän toimivuudesta saadaan lisätietoa. Tällä hetkellä käytän finaa (1mg) jo 8:ta kuukautta, eikä minulla ole ollut sen kanssa ongelmia. Ajatus oli tuoda tietoa vaihtoehdosta niille, joille fina ei sovi. I feel you Bro!!! Laittakaa kokemuksia alle, kun niitä saatte!!! Alla linkkiä tuotteesta kertovalle sivulle & kauppaan:

http://www.keratene.eu/shop/docs/Keratene_alphactive_Retard_instructions_En_Nl_Fr_De_Es_Pt_It.pdf

http://keratene.eu/shop/anti-hair-loss-therapies/22-keratene-alphactive-retard-anti-dht-5ard-inhibitor-capsules-0837654044117.html

17

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ASDFDF27

      Erittäin mielenkiintoista! Toivottavasti tästä saisi enemmän tietoa myös suomessa että voisi alkaa kokeilemaan. Ei viiti mitä tahansa nappeja tunkea suuhun nettikaupoista.

    • Epäilyttää

      onko tehoa jos reseptivapaa. Ei ainakaan enemmän kaljuuntuneille näköjään.

      "This product is not effective in cases of alopecia totalis, alopecia universalis and alopecia androgenetica NW4, NW5 and NW6"

      Joku voisi kokeilla ja kertoa tuloksista, mutta jos käyttää muita, niin ei tiedä varmasti tuon vaikutuksia. Kuka uskaltaa jättää finan pois tai joku joka jättänyt jo erektio-ongelmien takia.

      • epäilen

        Epäilen vahvasti ettei tosta lääkkeestä ole välttämättä kovinkaan suurta jos minkäänlaista apua, jos kerran kyseinen lääke ei vaikuta niihin dht-tasoihin. Kaljuuntumisessa lääkkeen kuuluu auttaa nimenomaan tohon dht-tasoon, kun se on juuri se mikä sitä hiustenlähtöä aiheuttaa.


    • FUE3/2012

      Tuotehan nimenomaan vaikuttaa DHT-tasoihin, muttei mtn testosteroni tasoihin. Eli hyöty on vastaava kuin finassa, mutta ilman niitä sivuvaikutuksia mitä jotkut käyttäjät saavat. Olen käyttänyt ks. merkin muita tuotteita, ja ainakin niistä voin sanoa, että ovat erittäin laadukkaita. Mutta täytyy tsekkailla, minkälaisia kokemuksia käyttäjät tästä saavat & tehdä oma päätös sen mukaan. Uskoakseni käyttäjän, jolle fina ei käy tai ei uskalla sitä kokeilla, kannattaisi testata tätä vaihtoehtoa.

    • aweaweaweawea
    • waeaea

      Tässä vähän tietoa: Laski DHT-tasoja 1850 pg/mL ---> 490 pg/mL. Kokonaistesto ja vapaa testo nousivat hieman. Huom! Ei vaikututa libidoon aikana tai jälkeen. Finalla saatiin hieman alemmat DHT-arvot, mutta jos keratene-annostus oli 2 kapselia, päästiin lähes samoihin arvoihin kuin finalla.

    • waeadadadaw

      Mitäs Kopuli on mieltä?

      • Kopuli

        Sanoisin, että on hyvä ettei tästä pidetä hirveän suurta meteliä, koska näyttöä on todella vähän.

        Kliininen koe mikä oli tuossa linkissä kesti 2 viikkoa ja siinä mitataan DHT tasoja. Muistetaan kuitenkin, että vastaavaa hoitoa pitäisi jatkaa koko elämä, niin suurten johtopäätösten tekeminen kahden viikon perusteella ei ole järkevää.

        Lisäksi pelkkä DHT tasojen mittaus ei ihan riitä, vaan pitäisi tarkastella myös kliinistä vastetta, eli mitä se oikeasti hiuksiin vaikuttaa. Hidastuuko lähtö/kasvaako uusia.

        Sitten tuossa oli finaa käyttävänä vertailuryhmänä vain 1 henkilö. Se on aivan liian vähän.

        Lisäksi mitä sivuvaikutuksiin tulee, niin koe oli tosiaan vain 2 viikkoa eli läheskään kaikki vaikutukset eivät tule siinä ajassa esiin. Lisäksi tutkimuksessa oli mielestäni kummallinen tapa "selitellä" koehenkilöiden ilmoittamia sivuvaikutuksia.

        Kaikenkaikkiaan en nostaisi tätä tuotetta jalustalle finan kanssa, koska näyttöä on todella vähän. Nopeasti tehty ja halpa tutkimus josta ei voi tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä.


    • kysynvain1

      Nostetaas tätä. Ihme ja kumma, kun ei löydy enempää tietoa tai asiantuntijoiden lausuntoja. Tätä myydään jo, mutta tutkimuksen lopussa pohdittiin ruvetaanko tästä tekemään virallinen lääke? Finan päämääränä on DHT-tason lasku ja keratiinikapseleilla päästään samaan ILMAN sivuvaikutuksia (kihelmöintiä tosin tuli, mutta poistui kaikilla 2 viikon aikana).. Mikseivät ihmiset ole innoissaan?

    • FUE3/2012

      Uusi tuote & vasta tullut markkinoille, joten vähän kokemuksia saati tietoa itse tuotteesta. Lääkkeeksi tekeminen on kallista & tuoko mitään olennaista etua myyjän kannalta? Nuo finasteridit & minoksidiilit yms. kun jyrää markkinoilla. Toisaalta Viviscalit & Priorinit myyvät mainiosti luontaistuote statuksella, vaikkeivät kaljuuntumiseen vaikuta juuri mitenkään. Parantavat hiusten laatua & kasvu-olosuhteita, mutteivät poista itse juurisyytä. Veikkaan, ettei tuotteesta ole kuulleet Suomessa kuin tämän palstan lukijat.

    • Jos olisi

      halvempaa, kokeilisin heti. Ei ainakaan haittavaikutuksia pitäisi olla kun päässyt myyntiin. Jos joku löytää halvempaa, niin ilmoittakoon tänne.

    • Asa_ _

      Mielenkiintoinen tuote, ehdottomasti. Mutta Kopuli nosti erinomaisia huomioita esiin tuosta tutkimuksesta, minkä vuoksi tästä mielestäni kannattaa odottaa enemmän tietoa ja kokemuksia.

    • Dutaketo

      Kun ei ole haittavaikutuksia niin ei ole varmaan vaikutuksiakaan.

      • ewqqqweqe

        Vaikutusta on: DHT-tasojen lasku. Nyt pitäisi saada uusi vähän pidempi testi, jossa saataisiin katottua, mikä vaikutus DHT-tasojen laskulla on hiusten määrään.


      • Eihän

        läheskään kaikilla lääkkeilläkään ole haittavaikutuksia ohjeen mukaan käytettynä, mutta vesikin vaarallista liikaa käytettynä.

        Aloituksesa oli kai virheellisesti "ei vaikuta kuin DHT-itasoihin". Voisi ihan testausmielessä pari purkillista kokeilla ja jos tuntuisi finaa paremmalle, niin jaksaisi tuon maksaakin.


    • Asa_ _

      @Dutaketo Toistan Kopulinkin kirjoittaman, että 2 viikkoa ei kerro mahdollisista sivuvaikutuksista käytännössä juuri paljoakaan. Joten vähän rajaa niihin nopeisin kärkeviin johtopäätöksiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1703
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1128
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      47
      916
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      69
      897
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe