marraskuussa 2012.

notfakehymylaatikko

Galactic Federation Of Light SaLuSa November 16 2012
http://www.youtube.com/watch?v=9yERhZVJkR0

"crystal citys" as huge ships start to land. over 10 healing citys land before end year 2012.

"kristalli kaupungit" kute isot alukset alkavat laskeutua. yli 10 parantavaa kaupunkia laskeutuu enne loppuvuotta 2012.

22

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • notfakehymylaatikko

      kute ihmiste tukemat hallitukset esti piene mittakaava muutokset tapahtumasta ihmiste omina toimina aiemmi nii alkaa jo samaa aikaa tapahtua nii suure mittakaava muutoksii etta ihmiste mielikuvitus ei valttamatta kykene vastaamaa. aivot eivat tahdo ajatella mita mieli ei oo valmistautunu ymmartamaa.

      • notfakehymylaatikko

        ku suure mittakaava muutokset alkavat tapahtua nii ihmiste mielenkiinto arjesta alkaa siirtya ymparilla tapahtuvii juttuihi. kute ei oo suoraa kerrottu valtioide taholta riittavasti mita ymparilla tapahtuu nii juttu voi olla ahdistava ellei vapauttava kute ellei ihmiste onnistu omana tyona ymmartaa mita ymparilla tapahtuu joho ihmiste aiempi koulutus ja tyo ja logiikka joka automaattisesti ohjelmana syotetty ihmiste niella eivat oo vastaamaa riittavasti etta ymmarrys olisi helppompi juttu.

        mita tapahtuu o vapauttava juttu jos ei oo pelkoo. ainoastaa oma pelko voi olla ongelma henkilo omana ongelmana.


    • :))

      UFO Sightings Excited Spectators Witness HUGE UFO Over Colorado Incredible Footage! November 14
      http://www.youtube.com/watch?v=WCo7p1hmGug

    • :))

      paljo odotettua nopeammi ihmiste perspektiivistä katsottuna ku paljastus ei tullu valtioide taholta ollenkaa vaa ihmiste osa o yllättyä. vitsi tuo ei oo alkuunkaa.

      alukset tulevat näkyvii ku ovat ollu peitettynä ku hallituste toimintamalli o ollu käyttää ihmisiä vaa ihmiskilve tavoi. hallituste oma toiminta ei oo mahdollistanu julkituloa kui iha viimme vaiheessa.

      kokaa ei oo liia myöhäistä alkaa tehä yhteistyötä. eivät vaa vieläkää oo kertonu ihmiste tietää.

    • :))
    • :))
      • :))

        koska kaikki ympärillä o fyysisesti ulottuvuuksissa ensi ihmiste oli määrä nähdä vaa valoja taivaalla ja nyte aluksii joissa valoja ja metalli tulee näkyvii ku ihmiste oma fyysine keho o tottunu taajuutee ku ei oo silmistä kii vaa keho omasta taajuudesta ku aivot o jossa kuva muodostuu eikä silmissä. koko keho sopeutumine o juttu joka tuo helpommi näkyvii kaike joka o ollu piilossa.

        maapallo taajuus o kohonnu joka päivä jo alkuvuodesta 2006 lähtie. ny ollaa jo melko korkealla joka tuo myös helpommi näkymättömä näkyvii.


    • :))

      jeesus tulee toise kerra. jeesus o ollu kokoaja paljo lähempänä.

      tällä hetkellä jeesus o "pyhä kaupungi" yläpuolella odottae lupaa laskeutua. lupa laskeutua o käytännössä oikea aika ku o mahdollisuus laskeutua.

      maailma hallituste jarruttelu paljastuste suhtee o ollu melko riesa vaa kaatuvat omaa mahdottomuutee elleivät tahdo kertoo ihmiste kuulle. joku kertoo joka tapauksessa.

      enää ei ihmiste tarvi kauaa kuunnella paskapuheita. jos sanovat vielä kertomatta etteivät tienny nii oma vahvistus o että ovat tienny koko aja ku ainoastaa ihmiste oma perspektiivi o ollu vailla tietoa koko aja.

      • :))

        ei tarvi raamattua totena pitää vaa henkilöide olemassa oloa. ihmiste parissa o käyny monii opettajii.


    • :))
    • :))
    • heh heh

      Uskokaa nyt että tuota samaa tarinaa on jatkunut jo yli kymmenen vuotta (joku taisi jollain palstalla sanoa että 16 vuotta)... Aina sama juttu, nyt on ihan pian tulossa joku suuri massa laskeutuminen yms. ihan hetken päästä, mutta sitten se taas siirtyykin jostain kummasta syystä eteenpäin.

      En halua tuomita ketään siitä jos on nuori ja avoinmielinen ja ehkä uskoo tuollaisen tarinan kerran, mutta kun tietää että nuo tarinat ovat jatkuneet jo vuosia niin täytyy olla todella tyhmä tai todella itsepäinen jos vieläkin uskoo...

      Miettikää asiaa toiselta kantilta, jos jossain olisi joku galaktinen liitto yms. minkä teknologia ja tajunta ovat niin paljon edellä ihmisiä, miksi he lupailisivat jatkuvasti jotain mitä eivät selvästi tiedä pystyvänsä toteuttamaan lupaamassaan aikataulussa? Edes maapallolla ei ole kuin yksi ihmisryhmä joka toimii yhtä typerästi ja sinnikkäästi, lupaa jatkuvasti asioita joita ei tapahdukkaan ja sitten jälkikäteen selittelee ja lupaa uudelleen samat asiat. Se ryhmä on tietysti kaikenlaiset uskovaiset.

      Jos teille ei vielä ole selvinnyt, olette myös uskovaisia, tämä new age roska ei ole mitään muuta kuin uudenlainen uskonto. Nyt vaan odotetaan jeesuksen tai paratiisin sijasta avaruudesta tulevaa apua. Myönnän että se on tavallaan nerokas tuote koska tahän uskovan ei enää tarvitsekkaan kuolla päästäkseen paratiisiinsa, riittää kun odottaa että avaruushemmot tulevat ja tekevät nykyisestä maailmasta paratiisin.

      Mutta uskonto se kaikesta huolimatta on, koska mitään muuta todistetta koko jutusta ei ole kuin että "profeetat" eli kanavoijat sanovat että se on totta. Kuulostaa aika tutulta, kuten esim. kristinuskon ainoa todiste on että raamattu sanoo sen olevan totta. Uskonnoissa on myös se hyvä puoli että niillä on helppo myydä olematonta huotumatta vastuuseen, nyt tietysti tulee taas vastauksia että "en ole maksanut mistään mitään", uskon ettet ole, mutta voit myös uskoa että ainakin amerikassa löytyy ihmisiä jotka maksavat tolkuttomia summia kaikenlaisista new age oheistuotteista yms. Hyvänä esimerkkinä scientologia, he ovat todella iskeneet kultasuoneen.

      • heh heh

        Toinen yhdistävä tekijä uskovaisten kanssa on nämä "todisteet" mitä täälläkin on esitetty... Miettikää nyt itsekkin järjen kanssa mitä eroa on näillä tuhrusilla "ufovideoilla" ja uskovaisten tarinoilla ja videoilla missä on joku jeesuksen kuva jossain homeisessa ovenkarmissa tai neitsyt maria jossain tacokuoressa... Jos menette johonkin uskovaisten nettisivuille voitte kuulla tasan noita omia perusteluitanne siitä kuinka tyhmiä olette kun ette usko näitä varmoja todisteita vaikka ihan itse näette valokuvista tai videoista...


    • :))

      "ihan hetken päästä, mutta sitten se taas siirtyykin jostain kummasta syystä eteenpäin."

      homma homma o ny vaa nii että koska näyttää että ainoasta ihmiste joukkoo syntyneet ovat ollu koko aja paikalla nii o ollu "ihmiste oma usko olla kuulematta niitä jotka ovat ollu paikalla" KU näyttää että ylemmät taajuudet vaa odottaa että matallammat taajuudet nousoo.

      oon monesti sanonu että kyseessä ei oo suunnitelma vaa realiaikaine toimi jollo mikä tahansa voi muuttua ihmiste omana vaikutuksena.

      ainoo mikä ei väistä o luonno oma mullistus.

      ainoo mihi o valmistauduttu o ihmiste fyysine siirto.

      MIHI IHMISTE ITE O ONNISTUNU VALMISTAUTUA TAI MIHI EI OO ONNISTUNU IHMISTE VALMISTAUTUA O TOINE JUTTU KOKONAA. APU O TARPEE JUURI TUOSTA SYYSTÄ JOKA TOINE JUTTU KOKONAA.

      • :))

        me huudettii jo ja kuultii huutomme tai ei nii me huudettii jo. me vaietaa ku o ihmiste aika katsoa omi silmi.


    • :))

      "Miettikää asiaa toiselta kantilta, jos jossain olisi joku galaktinen liitto yms. minkä teknologia ja tajunta ovat niin paljon edellä ihmisiä, miksi he lupailisivat jatkuvasti jotain mitä eivät selvästi tiedä pystyvänsä toteuttamaan lupaamassaan aikataulussa?"

      KOSKA AIKAA EI OO OLEMASSA KOSKA AINOO MIKÄ O OLEMASSA O MUUTOS. AINOASTAA PAIKKA JA MITÄ TAPAHTUU PAIKASSA O MILLÄ O MERKITYS VAA KOSKA PAIKKA O MONIULOTTEINE ULOTTUVUUS FYYSISESTI NII IHMISTE OMA YMMÄRRYS O RAJALLINE NII KAUA KUI YRITTÄÄ TAJUTA AIKAA LINEAARISESTI TAI NII KAUA KUI O LOOGINE MIELE TAI NII KAUA KUI USKOO JO JOTAI VAIKKA VOISI KATSOA UUDELLEE JOKA HETKI KU LOPETTI KATSOMASTA HETI KU ALKO USKOO JOLLO ONKI VAA SOKEA USKOSTA EIKÄ REALIAJASSA MUUTOSTA YMMÄRTÄVÄ.

      kysyä voi onko sulla todisteet suuntaa tai toisee ku ei oo meilläkää kui oma tarina joka oma elämä joka ainoo pitävä todiste meillekkään. ei oo muuta todistettta jolla olisi merkitystä ku täytyy ymmärtää suunta joho kulkee.

    • :))

      muutos o ihmiste ymmärrystä laajentava nii kaua kunnes evakuointi o pakotettu toimi tapahtuvaksi ellei muuta keinoo oo ku jos kaikki aika mitä ei oo olemassa o kulutettu loppuu koska maapallo muutos ei oo mikä voidaa välttää tai siirtää määrää kaemmas vaa o jo ylläpidetty keinotekoisesti poissa ihmiste tieltä nii että ihmiste aika jota ei oo olemassa olisi mahdollisimma paljo rauhassa ymmärrystä laajentava kokemus ihmiste omalla vapaalla tahdolla jota tekoa sanotaa rakkaudeksi tai pehmeäksi nousuksi tai avuksi. huomasiko kukaa tuon kaike tapahtuva o mikä o suora vastaus kaikkii esitettävii kysymyksii nii että epäselväksi ei jää.

    • :))
    • :))

      yleistä rajatiedosta osastolta oli "joulukuussa 2012" otsikko kokonaa poistettu. tämäkö o teidä tapa jakaa tietoo ku näyttää oleva teidä oma asenne vika joka teidät jo määritteli.

      http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3368

    • :))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10792
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      208
      2882
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1686
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1536
    Aihe