Suomalaisnaiset hiivapilluja

Karl-Jürgen

Mistä johtuu, että Suomessa liki jokainen nainen sairastuu elämänsä aikana hiivasienitulehdukseen ja keski-Euroopassa vain puolet.
Useasti uusiutuvista hiivasienitulehduksista suomalaiset naiset kärsivät yli kolme kertaisesti keski-Eurooppalaisiin sisariinsa verrattuna.
Syynä täkälainen leväperäinen hygienia vai?

50

1759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :) voiiii

      Oletko huolissasi?

    • Ei hiivaa

      Hölmö mies,
      Etkö tiennyt, että osaltaan te miehetkin olette syypäitä naisten hiivatulhduksiin?
      Esinahkanne alla kannatte yhtä hyvin niitä naisen elimistölle vieraita bakteereita. sitäpaitsi naisen vagina on itsestään puhdistuva, elikkä liiika peseminen voi aiheuttaa hiivasyndroman. jospa siis ne Keski- ja Etelä-Euroopan naiset pesevät värkkiään vähemmän ja siksi sairastelevat vähemmän. Toinen tilastoharha on se, että siellä ei yleensäkään puhuta niin paljoa alapään vaivoista, koska ne ovat intiimiasioita, eivätkä kuulu ympäristölle, eivät edes lähipiirille.

      • Karl-Jürgen

        Minulle ei aivan selvinnyt miksi olen "hölmö mies". Siksikö kun
        - kiinnitin huomiota Suomen naisten poikkeavan yleisiin hiivatulehduksiin, vai
        - siksi kun en ymmärtänyt että syypää onkin suomalainen mies, vai
        - siksi kun tilastot laatiikin joku "lähipiiri" jolle vain suomalaiset uskaltavat puhua??
        Luultavasti selvität "tyhmyyteni".


    • Ei hiivaa

      no, auotaanpa lisää hölmön miehen silmiä:
      Hiivaa elää sekä miehen että naisen elimistössä aivan luonnostaan. Yhtä hyvin myös miehen esinahan alla, tai suussa tai suolistossa. Nsien emätin normaalisti puolustautuu hiivaa vastaan omalla terveellä bakteerikannallaan. Hiiva ei siis pääse kasvamaan.
      Nykyään monet tekijät helpottavat hiivan kasvua.
      Lääkärit määräävät antibiootteja vaivaan kuin vaivaan. Antibiootit tappavat kaikki bakteerit eivätkä erottele mikä on tarpeellinen bakteeri ja mikä ei. Näin hiiva saa elimistössä hyvän kavualustan. Vielä kun siihen lisätään ruoka, jossa on paljon hiilareita, niin hiiva ryöstäytyy valloilleen. Mies voi myös levittää hiivaa, sillä esinahan alla hiiva voi elää aivan huomaamatta, koska hiivan tarttumiseen ei tarvita kuin muutama rihma.
      Meillä on myös terveydenhuolto, joka on kaikkien ulottuvilla. Monissa maissa naiset ei mene lääkäriin kuin viime hädässä vasta. Kaikki pöpöt saa rellestää valloillaan, eikä vaivoista uuri puhuta, koska se ei ole sopivaa. jokainen vain itsekseen pähkäilee ja lääkitseekin omin päin. Meillä sentään naisilla on yleensä kontollit saatavilla heti, kun sukupuolielämän aloittavat. Sekin luo kuvan että täällä olisi hiivaa naisilla enemmän kuin muualla, johtuu siitä, että täällä jo nykyään puhutaan asioista. Ennen ei puhuttu, joten hiivaakaan ei siis ollut, eikä muitakaan vaivoja.
      Että aivan rauhassa voit etsiä ulkomailta niitä puhtaampia pilluja. Tuskin sitä ovat, vaan kyse on tosiaan tilastoharhasta. samanlaisia värkkkejä on kuin täällä Suomessakin.

      • Karl-Jürgen

        Nimimerkillä "Ei hiivaa" on paljon mutu-tekstiä, mutta hyvin vähän asiaa: Sairauksien esiintymismäärät eivät suinkaan perustu yksittäisiin lääkärillä käynteihn vaan kansanterveystieteellisiin tutkimuksiin.


    • Kuulepas hiivakikkel

      ja nekö ovat mielestäsi kuin kiveenkirjoitettu totuus??? Tutkijatko muka ovat ainoita oikeita totuudentorvia? Mitä tapahtui mm. D-vitamiinitutkimuksen kohdalla? Entä kolesterolitutkimukset???
      Ihmisiä ne on tutkimatkin ja yhtä erehtyviä kuin muutkin. Ja mitä mutua muka on noissa aiemmissa kirjoituksissa? Selitäpä sinä kun tunnut niin tietävältä.l

      • Karl-Jürgen

        Naurettavaa, että kaikki vastakommentit sisältävät nimittelyä: hölmö mies, hiivakikkeli, jne.
        Toinen huvittava seikka on se, että kun terveyspalstoilla vannotaan itä-Suomen yliopiston tutkimusten oikeellisuuteen "maksettuja tutkimuksia" vastaan, niin tässä yhteydessä se yllättäen kelpaakin todisteeksi tutkijoiden vääristä tuloksista;-)

        Mutta takaisin vakavaan asiasisältöön: Suomalaisten naisten kaksin- ja kolminkertaisia hiivasienitulehduksia verrattuna keski-Eurooppalaisiin kanssasisariinsa ei kuitata tilastomarginaalivirheellä, vaan se taatusti antaa suomalaiselle naisella aiheen katsoa peiliin.


      • justjjoo
        Karl-Jürgen kirjoitti:

        Naurettavaa, että kaikki vastakommentit sisältävät nimittelyä: hölmö mies, hiivakikkeli, jne.
        Toinen huvittava seikka on se, että kun terveyspalstoilla vannotaan itä-Suomen yliopiston tutkimusten oikeellisuuteen "maksettuja tutkimuksia" vastaan, niin tässä yhteydessä se yllättäen kelpaakin todisteeksi tutkijoiden vääristä tuloksista;-)

        Mutta takaisin vakavaan asiasisältöön: Suomalaisten naisten kaksin- ja kolminkertaisia hiivasienitulehduksia verrattuna keski-Eurooppalaisiin kanssasisariinsa ei kuitata tilastomarginaalivirheellä, vaan se taatusti antaa suomalaiselle naisella aiheen katsoa peiliin.

        Miks suo noin paljon kiinnostaa että suomalaisilla naisilla on ''enemmän'' hiiva tulehduksia kuin jollain vitun keski-Eurooppailaisilla? Ja suomalaisilla yleensä johtuu liika pesemisestä.


    • sivustaseuraaja

      no mutta ei se nyt ainakaan likaisuudesta johdu. Juurihan tuolla aiemmin kirjoitettiin, että liika peseminenkin voi hiivaa aiheuttaa. Tätä et sinäkään hyvä Kalle-Jussi, voi kiistää. Tai sittten et ole ollenkaan biologiaan perehtynyt.

    • Aivan mahdollista

      voisikohan olla niin, että suomalaismiesten esinahkojen alla muhii hiiva, joka sitten tarttuu naisiin. Ehkäpä nämä suomipojat on sottapyttyjä. :D

    • pimpiedal

      mies,pesetkö edes käsiäsi asioidessasi wc-ssä? siis joka kerta? miksi olet kiinnostunut naisten intiimiaiheista? olen aika varma että munas haisee!

    • Sairas ukko

      Samaa ihmettelen, miksi joku mies täällä ihmettelee naisten vaivoja? Eikö olis normaalimpaa olla kiinnostunut terveistä alapäistä. Ei mua ainakaan kiinnosta mennä netistä etsimään jotain kuppasia munia ja lukemaan jotain ihme juttuja miesen esinahan alla muhivista näpyistä, haavoista visvaisista rakkuloista yms yms.

    • Keski-ikäinen!

      Mulle on usein tullut hiiva alapäähän, jos olen antibiootti -lääkekuurilla. Antibiootit tappaa myös hyvät pakteerit. Siksipä olen joutunut popsimaan myös maitohappobakteerikuurin ja apteekista ostan emätinkapselit.

      Silllä ei ole mitään tekemistä hygienian kanssa tai siinä määrin on jos liiikaa pesee alapäätä, alapää kuivuu ja tuo bakteerita.

      Voisit etsiä googlella enemmän tietoa, moni mies tekee niin.

    • suomipoika haisee

      kyllä olen nähnyt miestenkin munissa muhivia katteita...en itse tosin selaile miesten kikkelivaivoista juttuja. elikä miestenkin käsissä ja kikkeleisää on paljon bakteereja,olen palvelualalla huomannut etteivät miehet pese useinkaan käsiään,ja sitten tartuttavat munissaan naisiinsa pöpöjä! tutkittu juttu että suomipojat ovat sottapyttyjä,eivät saakeli pese käsiään pese paska ja kusireissujen jälkeensäkää! suomalaiset äidit ja isät eivät ole opettaneet terveyttä ja puhtautta pojilleen! ja kuseksivat kaduilla ja syöv't likasin käsin grilliruoakia.yök.ulkomaalaiset miehet ovat puhtaita,ja hygieenin suhteen tarkempia.henki ei haise,vaatteet siistit,puhtaat hikset ja muut,hampaatkin hyvät-

      • Karl-Jürgen

        Miehistä ei löydy faktaa, mutta hiivatautitilastojen mukaan ne suomalaiset naiset leväperäisiä puhtauden suhteen vasta ovatkin!


    • Kalle oot väärässä,

      Alkuperäinen jääräpää-äijä ei näytä vieläkään käsittävän, että hiiva tulee naisen alapäähän usein LIIALLISEN PUHTAUDEN seurauksena, kun kaikki elimistöä puolustaat bakteerit sieltä jostakin syystä katoavat. Usein syynä on antibioottikuurit, joita lääkärit hyvin herkästi Suoessa määräävät vaivaan kuin vaivaan. Flunssaankin määrätään lääkkeitä, eivätkä lääkkeet elimistössä keskity vain ja ainoastaan ongelma-alueelle, vaan kulkeutuvat verenkierron mukana kaikkialle. Tämän vuoksi, jos lääkkeet syö esim poskiontelotulehdukseen, hiiva saattaa ryöstäytyä valloilleen, kun myös alapään tärkeät puolustajabakteerit kuolevat.

      Runsaasti hiilareita sisältävä ruoka, jota nykyään on tarjolla yllin kyllin, ruokkii myös hiivaa. Marjastusharrastuksen vähennyttyä suomalaisten keskuudessa, on myös hiivan luonnollisen vihollisen, puolukan ja karpalon käyttö päivittäisessä ruokavaliossa vähentynyt verrattuna aiempiin sukupolviin.

      Naisilla harvoin kuitenkaan hiivaa esiintyy näitä lääkekuuri-hiivoja lukuunottamatta ennen sukupuolielämän aloittamista. Tämä taas osoittaa kiistatta sen, että miesten osuus erilaisten bakteerien levittäjinä on täysin kiistaton. Tällä en tosin tarkoita sitä, että miehellä välttämättä tarvitsisi olla mitään sairautta. Bakteerikanta vain miehen elimessä on eri kuin naisen alapäässä. Naisen alapään ph on ihon pintaa happamapi juuri siksi, että bakteerit eivät siellä viihtyisi ja aiheuttaisi vakavampia ongelmia. Onhan emättimestä suora yhteys sisäelimiin, joten siellä on oltavakin vankka puolustus.Tätä luontaista puolustusjärjestelmää horjuttaa nykyinen elämäntapa: Päivittäinen peseminen jopa pesuaineilla, lääkekuurit, sokeripitoinen ruoka, tiukat hengittämättömistä materiaaleista tehdyt vaatteet, vähäisempi liikunta entisaikoihin verrattuna.... ja mikähän lienee kaikkien keskuudessamme käytettyjen kemikaalien osuus? sitähän on tutkittu vasta viime vuosina.

      Näin ollen aloittajan on ihan turha syytellä suomalaisia naisia LIKAISIKSI. Hiiva ei todellakaan johdu likaisuudesta. Pidä vain oma pippelisi puhtaana ja samoin kätesi... Ai niin, suusahan on myös limakalvoa.. Pesepä poika hampaasi myös. Suuseksissä varmaan tarttuu bakteeri jos toinenkin, onhan ihmisen suu TUTKITUSTI likaisempi kuin koiran suu.

      että tällaista näistä TUTKIMUKSISTA, kun nyt tunnut olevan niin tutkimusten perään.

    • hyi

      tän tautipesäjatkän elimessä muhii pöpöt kun sen naiset hiivasia yök mikä si...

      • Karl-Jürgen

        Nimimerkki "hyi" todistaa yläpäänsä verbaalisella lahjakkuudellaan sitä suomalaisen naisen älyn tasoa, jolloin ei jää epäselväksi miksi alapää on hiivainen.

        Likipitäin samaan kastiin on luettavissa myös nimimerkit: "ei hiivaa", "kuulepas hiivakilkkel", "pipeldal", "sairas ukko" ja "suomipoika haisee".

        Yhteenvetona voidaan todeta, että seitsemän yhdeksästä nimerkistä kirjoittaa vulgaaria ja ala-arvoista tekstiä - siis 78% suomalaisista naisista! No ei sentään 100% kuten jossain vaiheessa hiivasairaina.


    • Kalle oot väärässä

      millä tutkimuksella nyt sitten yhdistät yläpään älyllisen tason ja alapään hiivaisuuden? Sitä ei nyt kuitenkaan missään tutkimuksessa ole todennettu? Kyllä sinun nyt on varmaan paras itse mennä ja lukea tällä samalla foorumilla oleva ketju "miehellä hiivaa". Eiköhän siinä selviä, mikä osuus miehellä on myös naisten hiivatartunnoissa. Enkä edelleenkään tarkoita, että juuri sinä olisit hiivatartunnan saanut, tai levittäisit sitä edelleen partnereihisi, mutta voisi ehkä valaista hiivasyndroman todellista luonnetta ja sitä, että kyseessä ei todellakaan ole mistään epähygieenisyydestä tai sottaisuudesta johtuva asia.

      Toisaalta nämä vastauksesi osoittavat vain sen, että saat jonkinlaista mielihyvää tulemalla NAISTENTAUTIEN keskustelupalstalle provosoimaan asiasta, josta et ilmeisesti todellisuudessa tiedä paljoakaan. Jonkun tutkimuksen lukenut ja sen kantamana nyt koetat saada väittelyä aikaiseksi.

      jos olisin ilkeä, toivoisin, että hiivasieni iskisi elimesi esinahan alle oikein kunnolla, mutta hiiva on sen verran inhottava vaiva, että en toivo sitä kenellekään. Onneksi siihen on nykyään hyvät lääkkeet ja tälläkin palstalla monet jo tietävät, miten ehkäistä hiivan kasvu alapäässään.

    • kaikissa maissa ei t

      euroopan muissa osissa ilmeisesti naiset eivät pese alapäätään päivittäin tai eivät ole tietoisia hiivasta tai vastaavista.joissakin itäeuroopan maissa ollaan aika tietämättömiä hygienian ja tautien nimikkeistä.tämä epämääräinen mieshenkilö saa jotain mielihyvää luettuaan nasiten alapäistä.silläkin on oma diagnoosinsa! joten mies pesköön vehkeensä säännöllisesti-jä kouransa,hampaansa ja lukekoot omista vaivoistaan miesten kesken

      • hiivakokkelia

        sulla ona varmaan aspergerin syndroma-pilkunviilaaja,sosiopaatti...karl miehelläs siis.pese munas


      • Karl-Jürgen
        hiivakokkelia kirjoitti:

        sulla ona varmaan aspergerin syndroma-pilkunviilaaja,sosiopaatti...karl miehelläs siis.pese munas

        Kun suomalaisen naisen verbaalinen lahjakkuus ja oikeinkirjoitustaitokin on tuota tasoa kuin nimimerkillä "hiivakokkelia", niin onko ihme että alapään hiivataudit rehottaa!


      • Antibiootit..
        Karl-Jürgen kirjoitti:

        Kun suomalaisen naisen verbaalinen lahjakkuus ja oikeinkirjoitustaitokin on tuota tasoa kuin nimimerkillä "hiivakokkelia", niin onko ihme että alapään hiivataudit rehottaa!

        Ei ole totta. Miksi joku mies riehuu naisten palstalla mollaamassa viattomia ihmisiä? Vitun älykästä toimintaa. Ja miksi edes murehdit naisten asioita? Totuus on, että miehet levittävät hiivaa kun eivät osaa pestä käsiään. Ja Suomessa ihmisillä on tapana viskata käteen tapauksessa missä hyvänsä antibiootteja, jotka tappavat hyvätkin bakteerit. Että turha meitä naisia on dissata, katso ensin peiliin ja etsi syyllistä peilikuvasta!


      • karl-jürgen
        Antibiootit.. kirjoitti:

        Ei ole totta. Miksi joku mies riehuu naisten palstalla mollaamassa viattomia ihmisiä? Vitun älykästä toimintaa. Ja miksi edes murehdit naisten asioita? Totuus on, että miehet levittävät hiivaa kun eivät osaa pestä käsiään. Ja Suomessa ihmisillä on tapana viskata käteen tapauksessa missä hyvänsä antibiootteja, jotka tappavat hyvätkin bakteerit. Että turha meitä naisia on dissata, katso ensin peiliin ja etsi syyllistä peilikuvasta!

        02,02,2013 klo 22, YLE TEEMA, elokuva "Nainen Berliinissä". Tuossa filmissä esiintyi toisenlainen nainen kuin nykyajan suomalainen hiivapillu. Heillä ei ollut valinnanmahdollisuutta, suomalaisella nykynaisella on, mutta silti he sairastavat kaikki (100%) hiivatulehduksen!!!


    • Kuuleppas,

      Karl-Jurgen sinä itse olet se hiivakikkeli ja vielä pervonpuoleinen sellainen.
      Kirjoitat myös todella ala-arvoisesti,niin että eiköhän se olisi sinulla syytä
      katsoa sinne peiliin.Todella sairasta sinulta olla kiinnostunut toisten alapäistä.
      Neuvoisin sinua huolehtimaan ihan vaan omasta munastasi ja suuntaamaan
      sinne ulkomaille jos sinusta on edes miestä siihen.Ei kaikki suominaiset
      100% sairasta mitään hiivaa,eikä myöskään mitään muutakaan tautia,niinkuin
      sinä luulet.Kyllä suurin osa suominaisista niin fiksuja että osaa suojautua ja
      huolehtia itsestään ettei tule hiivoja tai muita tauteja.

    • hyi

      eikä idässä ja etelässä edes naiset välitä itsestään .eikä tiedosta koulutuksen heikosta tasoista mitään naisten vaivoista.kato possuke että sun vehkeissäsä kasvaa ja muhii hajumätäpaise

    • idästä tuulee

      miten palstalla saa näillä otsikoilla edes päästä tänne? tuolla miehellä täytyy olla pakonomainen neuroosi tai aspergerinsyndroma aiheesta kun edes kirjoittaa kiihkolla aiheesta.naisten alaosastoilla on paljon muitakin seikkoja,eikä hiiva edes ole se olleellisin.se on totta että tietyissä osissa maapalloa naisten vaivat ja sairaudet muhivat heidän sivistyksen puutteessa ,ja miehet levittävät niitä vielä likaisissa haisevissa rumissa vehkeissään.ei he tiedä edes mikä on sukupuolitulehdus,ja venäjälläkään eivät osa välitä yhtään ja eivät edes tiedä mitä heissä pesii!matkusta enemmän pelle

    • Hiiva-Liisa

      Kalle voisi laittaa kunnolliset lähdeviitteet, kun vetoaa tieteellisiin faktoihin. Ja Kallen ei ole toki pakko nuoleskella suomalaisia hiivapilluja. Lahden toisella puolella voi käydä naiskentelemassa Carl-neitiä. Eestitytöt kuten pietarin sulottaretkin ovat lähellä. Monet käyvät rentouttamassa jäykkiä jäseniään myöskin aasian maissa. Eli puhdasta pimppaa on tarjolla, ja kukaan ei varmaankaan tuo sieltä mukanaan mitään ei toivottuja tuliaisia. Eli ostappas Kalle nyt ihan saman tien itsellesi menolippu. Ihan oikeesti, ei me sua yhtään kaivata tänne kolkkoon pohjolaan.

    • Ruåtsistako tulet ?

      "Kun suomalaisen naisen verbaalinen lahjakkuus ja oikeinkirjoitustaitokin on tuota tasoa kuin nimimerkillä....."
      Oletko sä jotenkin verbaalisesti lahjakas, älykäs, fiksu jne... kun aloitat keskustelusi haukkumalla naisia hiivapilluiksi ???
      Rivien välistä voi lukea, että olet mahdollisesti jäänyt ilman piparia kotona, kun vähemmän älykkäällä, epähygieenisellä muijallas on jatkuvasti hiivatulehduksia tai sitten olet joku angstinen homo! Vai kohteliko hiivasta kärsivä äitisi sinua kaltoin pienenä vai köyttikö peräti hyväkseen nuolettamalla hiivaa sinulla ?
      Luepa Paula Heinosen kirja Hiivasyndrooma. Palaa sitten keskustelemaan uudestaa, kun tiedät jotain asiasta.
      Suomessa hiivatulehduksia aiheuttaa enenevässä määrin liika valkoisen jauhon ja sokerin syönti - myös miehillä.

    • kommentoin

      Sattumalta löytyi toki keskustelu, joka kohtalaisen hyvin koskettaa todellisuutta suomen naispuolisessa väestössä. Itse olen myös suomalainen, mutta yhtäjaksoisesti jo liki 20 vuotta keski-Euroopassa työskennellyt terveydenhoitaja. Ammatilliseen kokemukseen perustuen voin todeta sen, että naisten sukupuolielinten hiivasairauksien yleisyys keskisessä Euroopassa on harvinaisempaa kuin alkuperäisen kirjoittajan, kuten myös se tilastollisten lähteiden esittämä taso Suomessa vakuuttaa olevan.
      Tilastomerkintävirheen suljen pois jokatapauksessa keski-Euroopan osalta. Hiivasairauksien, kuin myös monien muiden, lääkinnällä hoidettavien sairauksien seuranta on suurten lääkefirmojen vallitsemassa, keski-Euroopassa erittäin tarkalla tasolla.

    • Piste ja aamen

      Kesi- ja Etelä-Euroopan kulttuurissa kuitenkin on vielä sellainen meininki, että naiset ei paljon vaivojaan valittele, vaan hoitelevat vaivansa perinteisin konstein, jolloin hoitoon tullaan vasta viimeisessä hädässä. Ei ole monessa maassa mitään julkista terveydenhoitoakaan, joten on aivan mahdotonta tehdä suoria vertailuja Suomen ja muiden maiden kesken.
      lääkefirmojen etuhan on tietenkin, että lääkkeitä myydään. Siinä suhteessa Suomi on kyllä kunnostautunut, sillä jokaiseen pieneen flunssaankin on pilleriä tarjolla. Nämä monet lääkekuurit lisäävät tottakai hiivalääkkeiden myyntiäkin. Eli edelleenkään ei ole mitään todellista tietoa ja vertailukelpoista tilastoa siitä, miten paljon muissa maissa hiivatulehduksia on.
      Ja vielä se, että hiiva ei todellakaan likaisuudesta johdu, vaan vain ja ainoastaan elimistön puolustusmekanismien pettämisestä.
      Muualla ruokakin voi olla yksi syy siihen, ettei näitä hiivatulehduksia esiinny samassa määrin kuin täällä. Onhan nyt täällä meilläkin tieossa, että kun elimistön (ja siis emättimenkin) happamuus on kohdallaan, niin siinä ei hiivat elä.

    • Metsästäjä keräilijä

      Itselläni on hiivaongelmat vaivanneet jo yli 10 vuotta ja muitakin vaivoja on ilmennyt. Väitän niiden johtuvan e-pillereistä, jotka eivät koskaan ole mule sopineet. Aina pillerin käytön alettua olen saanut tosi pahoja terveyshaittoja, vaikka aiemmin olin terve ja elinvoimainen. Kaikille ne hormonit vaan ei sovi.

      Kaikenlaisten mahavaivojen käytyä lopulta sietämättömäksi ja kaikenlaiset terveeliset ruokavaliot kokeiltuani huomasin, että nykyään ainut soveltuva ruokavalio minulle on veriryhmän mukainen ruokavalio, eli minun tapauksessani o-veriryhmäläisen, eli metsästäjä-keräilijän liha-kasvis-marja -ruokavalio.

      Tässä veriryhmäkirassa "Syö oikein tyyppisi mukaan", esitettiin väite, että hiivasyndrooma olisikin lähinnä o-veriryhmäläisten vaiva. Että vain o-veriryhmäiset saisivat allergisen tyyppisiä kirvelyoireita hiivasta. Ja että jos muilla veriryhmillä hiivaa olisikin, niin se olisi sitten ainakin huomaamattomampaa, eikä vaikeuttaisi elämää erityisemmin.

      Miten lie teidän muiden hiivasta kärsivien kohdalla? Minulla ainakin täsmää tuo väite. Lisäksi käsittääkseni keski-eurooppalaiset ovat paljolti a-veriryhmäisiä (maanvilelijöitä). Suomessa taas on yhä melko runsaasti noita o-ryhmäläisiä, eli alkukantaisempia ja heidän elimistönsä kenties soveltuu huonosti tähän nykyaikaiseen, teolliseen ruokatuotantoon.

      Olin nuorempana kyllä kaikkiruokainen, mutta noiden hormonipillereiden ja iän karttumisen myötä on täytynyt alkaa olemaan hyvin tarkkana, että mitä suuhunsa pistää.

    • saattaap olla tai ei

      kyllä suomessa on noita A-veriryhmään kuuluvia lähes puolet väestöstä. tämä käy ilmi SPR:n sivuilta. Itsekin kuulun tuohon A-ryhmään ja silti lääkekuurin jälkeen usein pukkaa hiivaa. Elikkä tämä kyllä tukee sitä, että kun antibiooteilla tuhotaan tarpeellisetkin bakteerit, niin hiiva pääsee valloilleen. Ehkäisypillerien syönti taas muualla Euroopassa ei ole ehkä niin yleistä kuin meillä. Siellähän on kulttuurillisia ja uskonnollisia asenteita asiaa kohtaan.
      Metsästäjä keräilijä ruokavalio sopii varmaan vähähiilihydraattisena kenelle vain. Meillä täällä pohjan perillä ei ole ollut valkoista viljaa läheskään niin kauaa kuin etelän mailla. elimistömme ei ole tottunut siihen, joten ongelmia varmaan syntyy. ha hiilarithan on hiivan ruokaa...

    • Hiiwaton

      - Hiivaisa hiilariruokavalio ja muut sokerimössöiset einekset
      - Keinokuituiset alushousut ja eritoten stringit, jotka kuljettavat p*askaa p*ersvaosta vaginan puolelle

      Eipä ole hiiwwoo täällä näkynyt kun en moisia harrasta. Syitä lienee tosin muitakin. :D

      • Anonyymi

        On hyvin mahdollista että hiilaripitoinenruokavalio on syynä. Aloin paleolle 6 vuotta sitten, eikä sen jälkeen ole ollut hiivoja. Kiinnostava pointti toi miesten ymp.leikkauksetkin. Onko niistä muuten haittaa miehille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On hyvin mahdollista että hiilaripitoinenruokavalio on syynä. Aloin paleolle 6 vuotta sitten, eikä sen jälkeen ole ollut hiivoja. Kiinnostava pointti toi miesten ymp.leikkauksetkin. Onko niistä muuten haittaa miehille?

        N-77
        nimim. unohtui.


    • hiivapimperot ja pip

      Osa syy voi myös olla se että täällä meillä miesten ympärileikkaus on harvinaisempaa. Sehän on fakta että "ylimääräinen" esinahka tarjoaa paremmat kasvuolosuhteet hiivalle. Hiivasienitulehdus on miehillä myös monesti oireeton ja sitä voi moni levittää ihan tietämättään. Voisin ainakin kuvitella tämän olevan osasyy. Totta on myös se, että liika peseminen liian vahvoilla saippuoilla vahingoittaa normaalia bakteerikantaa ja näinollen altistaa hiivalle, myös tuo aikaisemmin mainittu stringimuoti on osasyy. En voi kyllä sanoa viihtyväni puuvillaisissa mummo pöksyissä, mutta tiedostan kyllä että ne olisivat parempi vaihtoehto kun kaikenmaailman tekokuitu nirunarut mitkä sitten tuolla pyllyvaossa hiertää :) Siltipä niitä tulee käytettyä enemmän kuin nuita mummomallin pökiä.

      Ihmettelen kyllä aloittajan asennetta, että suomalais NAISET nimenomaan olisivat hiivaisia, kun ihan yhtälailla sitä täällä on miehilläkin.

    • Karl-Juergen

      Toivottavasti uudisväestö, siis nuoret pakolaismiehet saavat aikaan korjauksen suomalaisten naisten hiivatulehduksien suhteen.

      • Anonyymi

        Joo!!!

        N-77


    • Anonyymi

      Lääkefirmat toimivat markkinataloiden mukaan: Mainostus kohdistetaan markkinoille, joissa on tarvetta/kysyntää: Suomessa televisiomainonnassa pyörii jatkuvasti mainontaa liittyen "hiiva-emätinpuikkoihin, -voiteisiin, jne."
      Asun ja elän Saksassa, ymmärrän ja puhun kyseistä kieltä täydellisesti, mutta en ole koskaan nähnyt saksalaisessa TV-mediassa vastaavia mainoksia. Oletan että, lääkefirmat eivät halua heittää mainoseurojaan Saksassa hukkaan.

      Nähdäksen edellä esitetty indikoi kovin hyvin aloittajan "hiivap**lutilannetta".

    • Anonyymi

      Eipä ole ollut yhtään hiivatulehdusta sen jälkeen kun lopetin miesten kanssa pelehtimisen! Pullaa syön ja kaikkee muutakin sokeria ja puhdistettua jauhoa sisältäviä tuotteita, joiden myös väitetään tuota aiheuttavan.

      • Anonyymi

        Minun mielestä on nautinnollisempaa lopettaa hiilareitten liikakulutus kuin miesten kanssa pelehtiminen...

        Siis jos ajatellaan että jompikumpi täytyy lopettaa hiivan puhkeamisen estämiseksi. Toisaalta tuskin seksistä luopuisin hiiva riskin takia, en todellakaan...

        N-77


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun mielestä on nautinnollisempaa lopettaa hiilareitten liikakulutus kuin miesten kanssa pelehtiminen...

        Siis jos ajatellaan että jompikumpi täytyy lopettaa hiivan puhkeamisen estämiseksi. Toisaalta tuskin seksistä luopuisin hiiva riskin takia, en todellakaan...

        N-77

        Yksin saa parempia kuin jonkun hikisen äheltäjän kanssa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun mielestä on nautinnollisempaa lopettaa hiilareitten liikakulutus kuin miesten kanssa pelehtiminen...

        Siis jos ajatellaan että jompikumpi täytyy lopettaa hiivan puhkeamisen estämiseksi. Toisaalta tuskin seksistä luopuisin hiiva riskin takia, en todellakaan...

        N-77

        Kumi käyttöön niin eipä tartu hiivat eikä muutkaan taudit. Sessiokin vähän pitkittyy kun miehen tuntoherkkyys heikkenee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumi käyttöön niin eipä tartu hiivat eikä muutkaan taudit. Sessiokin vähän pitkittyy kun miehen tuntoherkkyys heikkenee.

        Mä tykkään saada nopeesti ja kyllä se kumi voi häiritä naistakin .


      • Anonyymi

        Kun Suomessa katsoo ympärilleen, niin näitä "miesten kanssa pelehtelyn lopettaneita" pullaa mutustavia keskivartalopunkura-naisia näyttää riittävän. Enkä tarkoita vanhempia täti-ihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä tykkään saada nopeesti ja kyllä se kumi voi häiritä naistakin .

        Naista häiritsee vielä enemmän tuollainen pupupanija. Ei ehdi edes mukaan kun mies jo lopettaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Suomessa katsoo ympärilleen, niin näitä "miesten kanssa pelehtelyn lopettaneita" pullaa mutustavia keskivartalopunkura-naisia näyttää riittävän. Enkä tarkoita vanhempia täti-ihmisiä.

        Jes, nykyaikana näitä "ulospäin pullistuneen ampiaisvyötärön" omaavia naisia kyllä riittää, teinitytöistä mummiin! Ovat pullaa puputtaen kenties mielestään pistäneet naisvartaloihanteet uusiksi: tynnyri se nykyään olla pitää!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Voi että pitää hyvin paikkaansa: suomalainen keskivartalotynnyrinainen epäpuhtaan alakerran kanssa. Se on sävel nykyään!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe