AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Kata sea Breeze+legioonalaistauti...

Kata sea Breeze+legioonalaistauti...

5 Vastausta 877 Lukukertaa
http://www.hs.fi/kotimaa/L%C3%A4nsi-Savo+Thaimaan-matkailijoihin+tarttui+legioonalaistauti/a1305624391625?ref=tf_iHSisboksi630&jako=0cc0a8a551d007f22195891692b7fefc

Kata Sea breeze-hotellissa astustaneille kahdelle suomalaiselle on ainakin tullut legioonalaistauti. Miten kyseiseen tautiin voi sairastua? Olemme siis menossa Kyseiseen hotelliin viikon päästä, ja nyt kiinnostaisikin tietää, että mikäli em. matkaajat saaneet taudin hotellista, niin onko jotain asioita joita tulee välttää vai mihin pitää kiinnittää huomiota? Ja jos ovat saanet taudin sea breezestä, niin voiko olla että kyseinen bakteeri muhii yhä kyseisessä hotellissa?
"Legioonalaistauti eli legionelloosi on Legionella-bakteerin aiheuttama keuhkokuume, joka tarttuu yleensä hengitettäessä bakteerin saastuttamaa vesiaerosolia. " http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00580

Toisinsanoen tarttuu ilmastoinnin kautta, suihkun kautta yms. joka paikassa missä hengität saastunutta vesihöyryä/kosteaa ilmaa.

Meidän ekalla thaimaan reissulla, kuulimme paikanpäälle tullessamme että hotellissamme oli legionella epäily. Olimme hotellissa yhden yön, jonka jälkeen vaihdoimme hotellia. Yksi meistä kuitenkin sairastui legionellaan ja vietti loman kuumeillen ja huoneessa maaten.

Ko. hotelli suljettiin ja tilat desinfioitiin, mutta jo seuraavana vuonna tuota hotellia purettiin ja tilalle rakennettiin aivan uusi hotelli.
ULKOMINISTERIÖ SUOSITTELEE :

hakeutukaa suoraan muukalaislegioonaan.

Homma rakennetaan aikaisella kaljoittelulla parvekkeella ja iltaa kohden paariin mobilisaatiolla
Myös meidän seurueemme on matkustamassa samaan hotelliin ensi viikolla. Huolissaan olemme taudista, tauti kun ei taida olla mikää pikku flunssa vaan. Mietimme jo hotellin vaihdostakin, ellei matkayhtiö puutu asiaan?
Olemme suunnitelleet ko. hotelliin myös reissua? Haluaisin kans tietää tästä enemmän??
Minä kyllä vaihtaisin tai jos se näin joulunalla olis mahdollista. Jos se on todettu, että se sieltä hotellista tuli, niin kyllä se siellä vieläkin jossain muhii?
 /   /  /  /  /  / Kata sea Breeze+legioonalaistauti...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta