Pandemrixista reumaa

Pandemrix-THL

Nyt epäillään myös muita tauteja: nivelreuma, joka on autoimmuunisairaus, ei ole ensi kertaa epäiltyjen listalla...

Kaleva.fi 29.3

"Oululaisperheen lapsi sairastui voimakasoireiseen nivelreumaan. Perheen äiti uskoo, että taudin laukaisi lapsen saama sikainfluenssarokote Pandemrix.
Oululaisperheen lapsi sairastui voimakasoireiseen nivelreumaan. Perheen äiti uskoo, että taudin laukaisi lapsen saama sikainfluenssarokote Pandemrix. Eri puolilta maata on otettu yhteyttä rokoteviranomaisiin ja kysytty, voisiko jokin Pandemrix-rokotteen jälkeen puhjennut sairaus johtua rokotteesta.

Sen verran vakavasti THL kuitenkin nämä epäilyt ja Euroopan lääkeviraston suositukset asian tutkimisesta ottaa, että se selvittää, onko Pandemrix vaikuttanut muidenkin sairauksien kuin narkolepsian puhkeamiseen.

THL:n huomio kohdistuu erityisesti autoimmuunitauteihin kuten juuri nivelreumaan, ykköstyypin diabetekseen, keliakiaan ja MS-tautiin. Ruotsissa on havaittu, että tulehdukselliset suolistosairaudet lisääntyivät rokotusten jälkeen, mutta näiden löydösten merkitystä ei vielä tiedetä. "


http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/10/1637884/kaleva-selvitys-sikainfluenssarokotteen-

" ... alkuvuodesta pitäisi selvitä, lisäsikö rokote esimerkiksi epilepsiaa, tyypin 1 diabetesta, keliakiaa, nivelreumaa ja MS-tautia. THL on saanut ilmoituksia, joissa epäillään näiden tautien lisääntymisen saattavan olla yhteydessä rokotteeseen"


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10534549

CONCLUSIONS:

"Hepatitis B vaccine might be followed by various rheumatic conditions and might trigger the onset of underlying inflammatory or autoimmune rheumatic diseases. "

http://www.laakarilehti.fi/files/nostot/nosto13_1.pdf

"Eläinkokeet viittaavat siihen, että skvaleeni voi vaikuttaa autoimmuunisairauden kehittymiseen, joskin korkeammilla annoksilla kuin mitä ihmisille annettavissa rokotteissa käytetään (28,29,30)."



HTTP://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Vaccines and autoimmune diseases of the adult. Hedi Orbach, Nancy Agmon-Levin, Gisele Zandman-Goddard

"Infectious agents contribute to the environmental factors involved in the development of autoimmune diseases possibly through molecular mimicry mechanisms. Hence, it is feasible that vaccinations may also contribute to the mosaic of autoimmunity. Evidence for the association of vaccinations and the development of these diseases is presented in this review. Infrequently reported post-vaccination autoimmune diseases include systemic lupus erythematosus, rheumatoid arthritis, inflammatory myopathies, multiple sclerosis, Guillain-Barré syndrome, and vasculitis. "


Huomatkaa että THL:n omien raporttienkin mukaan aika rokotteesta narkolepsian ensioireisiin on voinut olla jopa 8 kk. Nyt on saatu tapauksia jossa viive on ollut jopa 1,5 vuotta.

Niin miettikääpä, että ottitteko jonkin rokotteen, noin vuoden pituisen ajanjakson sisällä sitä ennen kuin saitte reuman? Nimittäin jos otitte rokotteen, niin voipi hyvinkin olla että reuman saitte sen rokotteen adjuvantti-aineiden seurauksena


Tässä nuo kirjoitukset on helpommin luettavissa: http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1600423/pandemrix_aiheuttaa_narkolepsiaa

6

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on

      Yleensähän reumaa on sairastettu jo vuosikausia siinä vaiheessa kun diagnoosi saadaan. Täällä huutelee sellainen tapaus, jossa lääkäri epäili röntgenkuvien perusteella reuman alkaneen jo noin kymmenen vuotta sitten, vaikka oireita on ollut pari vuotta ja diagnoosi tuli viime vuonna.

      • ddsdsdss

        jos tuo mitä sanot, on totta, sehän tarkoittaisi ettei taudin alkamisajankohtaa voida määrittää, ja siten mitään tekijää ei voida osoittaa sen aiheuttajaksi. Tätä THL haluaa koska näin se voisi väittää ettei rokotteissa ole mitään vikaa

        kuitenkin monissa tapauksissa reuman alkamisajankohta voidaan määrittää, eikä voida osoittaa että reumaattinen tila olisi ollut päällä pitkän aikaa ennen oireiden alkamista. Ylläoleva tapaus, jos äkillinen voimakasoireinen reuma tuli pojalle, on esimerkki siitä että reuma oli nimenomaan alkanut rokotteen jälkeen, ei ennen sitä

        Ja kun näitä tutkitaan maailmalla, niin kyllä se sieltä vielä varmentuu, vaikka THL vielä toivookin ettei jää kiinni


    • uusia tapauksiq

      http://yle.fi/uutiset/lapsille_puhkesi_joukkoreuma_iitissa/7025448

      Lapsille puhkesi joukkoreuma Iitissä
      Pikkukunnassa on diagnosoitu viime vuosina kymmenen lastenreumaa. Vanhemmat epäilevät, että reumatapaukset johtuvat sikainfluenssarokotteesta. Vesa Mäkisen perheessä sairastuivat molemmat lapset. Yksi lääkäri uskoo sattumaan, toinen ei.

      Iittiläisten lasten vanhemmat haistoivat palaneen käryä, kun yllättävän moni lapsiperhe kävi reuman takia kuntoutuksessa. Vesa Mäkinen päätti ottaa asioista selvää, kun hänen molemmat lapsensa sairastuivat.

      – Ilmeni, että Iitissä on vuoden 2009 jälkeen diagnosoitu kymmenen lastenreumatapausta. Se on tilastollisesti paljon, Vesa Mäkinen sanoo.



      http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/01/10/rajayttiko-sikapiikki-lastenreuman-iitissa

      Iitissä on todettu vuoden 2009 jälkeen niin paljon uusia lastenreumatapauksia, että vanhemmat epäilevät syyksi Pandemrix- eli sikainfluenssarokotetta.


      Iittiläislasten vanhemmat eivät pidä rokotteen hankkinutta THL:ää puolueettomana tahona tekemään tutkimus.

    • fghjklff

      Ann Rheum Dis. 1989 Feb;48(2):174.
      Immunisation triggering rheumatoid arthritis?
      Jawad AS, Scott DG.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2930271

      nt J Rheum Dis. 2011 Feb;14(1):e8-9. doi: 10.1111/j.1756-185X.2010.01588.x. Epub 2011 Jan 24.
      Vaccination as a triggering agent for the development of rheumatoid arthritis.
      Sharma A, Agarwal D, Kapoor S, Garg SR, Malaviya AN.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21303474

      The Endogenous Adjuvant Squalene Can Induce a
      Chronic T-Cell-Mediated Arthritis in Rats

      http://download.journals.elsevierhealth.com/pdfs/journals/0002-9440/PIIS0002944010650778.pdf

    • Veroparatiisit Rikos

      On todella surullista, että ihmiset joutuvat epäilemään omaa tervettä järkeään. On aivan selvää, että rokote on sairastuttanut paljon ihmisiä, kuten ovat tehneet aiemmatkin rokotteet, niistä ei ole vain osattu epäillä rokotteita aiheuttajiksi.

      Kuinkahan moni reumasairauksia sairastava, on saanut sairautensa jostain elämänsä aikana annetusta rokotteesta ?

      THL on läpeensä korruptoitunut laitos, jonka virkamiehet tekevät tiivistä yhteistyötä lääkemonopolien kanssa. Niiden ehdoilla Suomen terveydenhoidossa mennään, että rahaa virtaisi mahdollisimman paljon veroparatiiseihin.

      Isojen talousrikosten ja korruptiotutkimusten aika niin THL:ssä, lääkärikunnassa, kuin päättäjien keskuudessa.

    • lehdestä

      Pandemrix ja reuma -yhteys - ilmoitus Iitinseutu-lehdessä 9.12.2013

      "Iittiläisistä lapsista on PHKS:ssa diagnosoitu runsaasti lastenreumatapauksia vuonna 2009 Pandemrix (sikainfluenssa)-rokotteen saaneilla lapsilla.
      Epäilemme rokotteen ja taudin yhteyttä. Esim. 2012 todettuja tapauksia on 20-kertainen määrä normaaliin lastenreumaesiintyvyyteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe