AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Mahdollinen virus palvelussa

Mahdollinen virus palvelussa

102 Vastausta 4 615 Lukukertaa
Hei käyttäjät,
olemme saaneet viikonlopun aikana käyttäjiltä ilmoituksia mahdollisesta viruksesta, joka leviää sivustolla. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että palvelussa on saastunut mainos. Selvitämme asiaa parasta aikaa ja ilmoitamme tutkinnan edistymisestä tällä palstalla.

Kehotamme kaikkia käyttäjiä välttämään epäilyttävien linkkien klikkaamista ja levittämistä. Kaikki palvelussa havaitut viruslinkit poistetaan.

Ystävällisin terveisin,
Piia
Suomi24
Hei taas,

tutkinnan nopeuttamiseksi pyydämme käyttäjiä lähettämään kuvakaappauksen mahdollisesta viruksesta osoitteeseen palaute@s24.fi

Terveisin,
Piia
Suomi24
Hei

En ole avannut mitään mainoslinkkejä. Sain troijalaisen treffisivustoltanne.

Voisitteko tehdä jotain asialle?
uskaltaako suomi 24 n sivustoa avata ollenkaan vai
Minulla ei ole kuvakaappausta viruksesta, mutta eilen tuli suoraan kun avasi Suomi24 sivuston Troijalainen, jonka virusohjelma esti. Ilmoitti myös vakoiluohjelmaa. Samaten kävi tyttärelle tänä aamuna. Troijalainen iski suoraan kun avasi Suomi24-sivuston. Valitettavasti ei hänelläkään ole mitään kuvakaappausta, sillä huomasin vasta nyt tämän ilmoituksen. Hänellä myös virusohjelma ilmoitti lisäksi vakoiluohjelman.
Heh heh... Jaa jaa, on ne ikäviä nämä troijalaiset ja virukset. Windows-koneissa.
Mun Ubuntuun ei ole vielä tautia tullut.
Eikä minun ubuntussa toimi mokkula 4-G huawei 5776, tulostimet, kuin 2 vuoden viiveellä ja niin edelleen - ongelmia riittää.

Eikä siinä ehkä virukset toimi, paitsi tämä:

http://www.tivi.fi/kaikki_uutiset/uusi+linuxtroijalainen+piileskelee+koneella+jopa+vuosia++vakoillut+yli+45+maan+julkishallintoa+kaynnistyy+quottaikanumeroillaquot/a1035136
Nyt kun vielä löytyisi sillä troijalaisella saastunut linux kone. Ei vaan ole vielä löytynyt.
Samoin, eilen tuli viesti ja tänään työkoneelle. Keskustelut/suhteet/tunteet
Virus tuli koneelle jo siinä vaiheessa kun Googlen kautta yritti tulla Suomi-sivulle. Vain osoiteriville Suomi24-osoitteen kirjoittaen pääsi näille sivuille. Se tulee näiltä sivuilta myös. F-Secure poisti sen tänään koneelta mutta se tulee aina uudestaan.
Niinhän tuo pomppaa näkyviin. Olisiko vastuullista laittaa koko sivusto kiinni siksi aikaa kunnes löydätte ongelman. Teillä on varmaan paljon kävijöitä joille tuo nätisti nyt sitten leviää.
se ei ole virus. se on haittaohjelma. ilmeisesti troijalainen.
miksi ette poista tilapäisesti kaikkia mainoksia?

vastuun kantaminen ei kiinnosta? käyttäjien tuoma mainosraha kyllä kiinnostaa.
Näyttäs olevan "venäläinen" sivusto joka hyppää näytölle kertoen että koneessasi on virus. Selainmuisti tyhjäksi ja elämä jatkuu.
Hei! Mulle tuli tämmöinen yks päivä mut ei näkyny ainakaan F-securen mukaan.
Minkä ihmeen takia pitää laittaa miinuksia aina muiden kommentteihin? Mikä vika nyt tässäkin oli?

Jos lyö miinusta, kannattaa vaivautua edes selittämään. Suomi24:n ylläpito, tehkää jotain tolle peukkutrollaukselle!

Niin jos joku ei tajunnut tuota edellistä kommenttia, niin siis mulle tuli päiviä ennen kuin tuli tämä tiedote, niin just tuollainen lappu kun jossakin oli siitä kuva! Suljin vain selaimen, enkä huomannu yhtään mitään haittaa. Varmuuden vuoksi ajoin F-securella tarkistuksen, eikä ainakaan se löytänyt mitään. En usko että on mitään hätää, jos ei vain klikkaa mainosta epähuomiossa. En muista millä palstalla se oli. Unohdin asian siihen, kun olin selaimen sulkenut ja tietokoneen tarkistanut.

En ollut klikannut mitään silloin, yhtäkkiä oli vain ilmestynyt uusi ikkuna.
Norton ei myöskään eilen päästänyt suomi24:jään, vaan ilmoitti kovimman luokan uhasta. Korjasi kyllä tilanteen, mutta laittoi joksikin aikaa "jäihin" mm Googlen.
"Asuntojen hinnat" palstalta häviävät kaikki keskustelut, missä puhutaan hyvää omistumisasumisesta. Häiriöisten vuokrapettereiden jorinat säilyvät ikuisesti.

Onko kyseessä virus ?
Väpättääkö alahuuli?
Mun tietokone sekosi täysin eilen, en pääse sillä enää nettiin :( Miten tuon viruksen/haittaohjelman saa pois?!?!? Mulla on sellainen virus että se pomppauttaa kuvakkeen näyttöön, ja pyytää lataamaan jonkin avira 2013 plus ohjelman koneelle aina kun yrittää avata nettiselainta.
www.v lab.pp/ru ilmaantui eilen illalla näyttöön,kun siirryin paikkakunnat sivustolle.Ilmoitti olevan tietokoneessa troijalaisen,sekä vakoiluohjelman,ohjelma kehoitti lataamaan jonkinviruspoisto ohjelman,en tehnyt sitä mutta pääsin kuitenkin kyseiseltä sivulta pois.Ajoin heti läpi F-secure ohjelman,joka oli juuri päivitetty,mutta se eivielä havainnut mitään tavallisuudesta poikkeavaa.
3.12.2012 klo 15:50 Tuli virustutkastani ilmoitus, että palvelussanne on virus.
Katsoin lähettämiäni viestejä ja silloin ko. toiminto aiheutti virushälytyksen sekä forwardoi selaimen .ru eli venäläiseen URL-osoitteeseen.

Palvelussa on siis vieläkin virus.
Joo.Idästähän se kaikki paha on aina tullut.Tai ainakin yrittänyt tulla !
Suomalainen on kerrankin oikeassa.
Hei Piia,

Lähetin sinulle äsken kuvakaappauksen virussivusta.
Joo näihin samoihin aikoihin se hyppäsi silmille. Microsoft Security Essential joutui töihin. Käsittääkseni puhdisti ja selvitti tämän venäläisperäisen viruksen, ru päätteellähän se oli.. Tästä nyt olisi hyvä saada tiedote oletteko itse selvittäneet asian ja saaneet sen hallintaan.
mainostulot vaan kasvaa, kun käyttäjät ottaa mainosestonsa pois päältä, saadakseen oman kokemuksensa / näyttönsä s24:n haittaohjelmasta.
Hei kaikki!

Tällä sivulla on tarkka selostus tästä haittaohjelmasta:
http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-fake-microsoft-security-essentials-alert

Sain oman koneeni puhtaaksi em. sivustolla suositellulla Malwarebytes-ohjelmalla. Pitää tehdä täydellinen tarkastus, pikatarkastus ei riitä! Malwarebytesin ilmaisen kahden viikon kokeiluversion voi ladata vaikkapa näiltä sivustoilta:
http://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/
http://www.afterdawn.com/software/security/antispyware/malwarebytes_anti-malware.cfm
malware on täysin ilmainen peruskäytössä. maksullisena siihen saa lisäominaisuudet.
Tähän tarkoitukseen riittää ilmaisversiokin.
Jep...toi toimi hienosti:)
mun toisella koneella on joku babylon ohjelma, jota en saa poistetuksi millään
ei liity tähän mitenkään.
Piia,

Laitoin lisää postia. Mukana ovat kuvakaappaukset toisestakin virussivusta ja virustorjuntaohjelman raportista: 2 x Trojan.Agent ja 2 x Malvare.Trace.

Virukset tarttuvat, vaikka "virusvaroitussivuilta" ei lataa mitään.
sieltä mitään viruksia tule
Kyllä tulee. Pian huomaat, kun täällä käyt. Malwarebytes:illa kannattaa tarkastaa kone JOKA KERTA SEN JÄlKEEN, kun on käynyt suomi24:ssä.
viruksia ei satavarmasti tule! muita haittaohjelmia saattaa tullakin..
"Virusikkuna" tupsahti eilen parikin kertaa, ja suljin selaimen. Ajoin ensin f-securen, joka ei löytänyt mitään, sen jälkeen latasin vielä Malvarebytesin, joka löysi yhden epäilyttävän kohteen, ...canon_raw_codec..?
Sitten reippaana asentamaan (firefoxiin) Adblock+. Kivasti katos mainokset :) mutta samalla lakkasi näkymästä maikkarin katsomo, yle-areena ym. Adblockin poistaminen ei palauttanut enää sen enempää mainoksia, kuin korviketelkkuanikaan.
Loppujen lopuksi tuli poistettua koko Firefox, ja ladattua uusiksi hinaamatta mitään vanhasta mukana (kirjanmerkkejä edes)

En usko, että koneella oli/on mitään ylimääräistä, tulipahan sekoiltua.

Sunnuntaina kaverin koneella tupsahti myös samainen ikkuna s24:ssä. Selain kiinni, f-secure pyörimään, joka löysikin viruksen. Virusta poistaessa selvisi kuitenkin, että onkin se Javan mukana tullut mömmö, kuinka kauan lie siellä ollut jo? No, tulihan sekin poistettua.
Kello on nyt 21:16.
Alkaa jo kiinnostamaan, kuinka Suomi24 ylläpidon virusvuotojahti
etenee ?
Windows Vista / Windowsin oma palomuuri / Microsoft Security Essentials / Firefox 17.0.1ESR / Internet Explorer 9 / SL mobiililaajakaista

En ole saanut haittaohjelmaa esiin yrittämälläkään tässä tietokoneessani. Mainosestot ja HOSTS-tiedostot pois päältä.

Tiedä sitten millaiset järjestelmät muilla.
Adobe Flash Player 11.5.502.110 / Java SE 7u9 10.9.2.5
Kuvakaappausta en ole tiennyt ottaa, koska luin tämän viestin vasta äsken. Mutta minun koneelleni aukeaa- kun yritän aukaista mitä hyvänsä linkki- mainos, jossa osoitteena on joku "doubleklick" ja mainoksessa kerrotaan, että "katso täältä vanha hyvä keino vatsan litistämiseksi". En ole tietenkään klikannut mainosta kertaakaan, enkä tiedä mistä se on koneelleni tullut. Mainos on auennut kymmenen kertaa tänään, muillakin sivustoilla kuin täällä.
Tässä mainoksen osoite: http://ad.doubleclick.net/N7464/adi/SiteUnder.RON/SiteUnder_800x440;sz=800x440;ord=%5Btimestamp%5D?

Ja kun sen yrittää sulkea, se johtaa toiseen mainokseen.
Joo, täällä myös, eilen, muttei enää tänään.. Enkä mainoksia klikkaile koskaan, kyllä se ilmoitus tuli monta kertaa, ihan suomitreffit-hakusivua vaihtaessa, esim.
Suljin selaimen, ja pyyhin välimuistin joka kerta, sekä ohjauspaneelista turhan sisällön..muuta en osaa tehdä..
Mutta Avast ilmoitti myös estäneensä k.o sivuston toiminnan, joka kerta.
Ilmeisesti kyseinen haittaohjelma näkyy vain niissä koneissa, joissa itsessään on valmiina jokin haittaohjelmalle yhteensopiva haitake, sillä joissain koneissa haittaohjelma näkyy ja joissain ei.
Haastan suomi24 oikeuteen välinpitämättömyydestä ja ihmisille tahallisesta haitasta.
Oikea teko olisi ottaa mainokset pois käytöstä koko sivustolta tai sulkea koko sivusto kunnes virus on saatu pois.
Välinpitämättömyyden vuoksi mahdollistitte tuhansien koneiden saastumisen.

Omaan koneeseen virus ei nähtävästi tarttunut, sillä koneessa ei ole java asennettuna. Jäi siis pelkkä popup-ikkkuna viimeiseksi mitä viruksentekijät saivat aikaan.
Hei,
olemme tehneet lukuisia toimenpiteitä ongelman taustojen selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi. Nyt haluammekin kysyä teiltä oletteko tämän aamun jälkeen vielä havainneet viitteitä ongelmasta? Jos olette, meidän olisi tärkeää saada mahdollisimman tarkkaa tietoa siitä.

Terveisin,
Mari
Suomi24
Mari,

Tulin tälle sivulle osoitekentän kautta n. klo 9.15 ja Malwarebytes ilmoitti heti torjuneensa hyökkäyksen. Virus on siis edelleen sivustolla.

Sain toisenkin läppärini puhdistettua keskiyöllä ja sieltä löytyi tiedosto nimeltä "PUM.Disabled...." (Voin lähettää kuvan siitäkin, jos tarvitset).

Molemmat läppärit ovat nyt puhtaita, mutta tämänkin käyntini jälkeen teen perusteellisen tarkastuksen. Virus on varmaankin koneessa jo siinä vaiheessa, kun ensimmäinen feikki virusvaroitus tulee ruutuun.
Hei taas,
kiitos viestistäsi. Tässä vaiheessa kaikki käyttäjiltämme saama tieto on arvokasta. Voit lähettää lisätietoja ja kuvakaappauksen osoitteeseen palaute@s24.fi

Terveisin,
Mari
Suomi24
Hei!

Lähetän kuvankaappauksen ja kaikki Malwarebytesin lokitiedostot. Sain äsken Malwarebytesiltä toisenkin ilmoituksen torjutusta uhasta sivulla
http://keskustelu.suomi24.fi/node/11092389#comment-58677051
"Hei,
olemme tehneet lukuisia toimenpiteitä ongelman taustojen selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi. Nyt haluammekin kysyä teiltä oletteko tämän aamun jälkeen vielä havainneet viitteitä ongelmasta? Jos olette, meidän olisi tärkeää saada mahdollisimman tarkkaa tietoa siitä."

Mikä hupaisinta, kun klikkasin tätä- tiedoituksia- palstaa, niin heti tuo DOUBLEKLICK-mainos ponnahti täyttäen ruudun ennen kuin tämä keskustelu ehti edes avautua!
Minulla on virusturvana maksullinen Norton Antivirus.
ehdin sulkea selaimen, joten tarkemmat tiedot jäi ottamatta. Ikkuna kuitenkin tupsahti keskustelupalstalla (maajussille morsian) 4.12. n. klo 13.00
On, alle puoli tuntia sitten taas pompahti.
Moi
Tuli iltapäivällä 3, mukana ainakin troijalainen, ekaa kertaa windowsin oma haittaohjelman poistaja poisti. Muut haittaohjelmien poistajat/F-Secure eivät enää havainneet.
Soppa
Ja vielä, vain kolmea profiilia katsoin treffeistä.
Soppa4
Onneksi olen itse estänyt mainokset kaikilta sivuilta missä käyn, ei tarvitse sivun sisällön sijaan katsella turhia mainoksia ja säästyy muutenkin paljolta.
Ja kerrohan nyt sitten meille, ilmeisesti puolet tyhmemmille, miten tuo sitten tehdään!?
Mulla ainakin mainokset saa pois adplock plussalla jos selaimena on firefox.
Anteeksi siis adblock plus.
No niin, nyt mullakin on päällä tuo adblock plus ja tälläkään sivulla ei näy enää yhtään mainosta. MAHTAVAA!!! Miksen ole keksinyt tuota aikaisemmin.

Sivut aukeaa kymmenen kertaa nopeammin, eikä kokoajan silmäkulmassa vilku ja välky kun yrittää lukea tekstiä. Tuo häiritsevä mainosten vilkkuminen ja välkkyminen kun on ollut tällaiselle kaihipotilaalle todella häiritsevä tekijä kun muutenkin on vaikeuksia nähdä ylipäätään mitään tekstiä! JESSS!!!
Kiva että sait asian korjattua. :)
Kiitos ohjeista, minäkin poistin mainokset.
Lähetin juuri eiliset kuvakaappaukset ylläpidolle sp-osoitteeseen.

En klikannut näitä ilmoituksia. Suljin ne ja ajoin f-securen, joka ei löytänyt mitään. Pitäisikö tässä vielä olla huolissaan?
"Tätä matkatoimistovirkailijat eivät kerro"... Tätä otsikkoa klikatessa pomppasi tuo venäläinen viruksenkantaja koneelle, juuri nyt klo 11.57

Koittaakas nyt vihdoinkin tehdä tälle jotakin.
Hei,
yritämme tehdä kaikkemme, jotta ongelma korjaantuu mahdollisimman pian aiheuttamatta suurta vahinkoa käyttäjille.

Tässä vaiheessa kaikki käyttäjiltämme saama tieto on arvokasta ja pyydämmekin teitä kirjoittamaan viestinne tämän tiedotteen jatkoksi tai lähettämään viestin lisätietoineen ja kuvakaappauksineen osoitteeseen palaute@s24.fi

Terveisin,
Mari
Suomi24
Avast ilmoitti taas estäneensä haitallisen sivun. Ilmoitus tuli, kun avasin treffit-etusivun, ollen kirjautumatta palveluun, klikkailematta mitään mainoksia.
Täytyy pysytellä poissa näiltä sivulta, näemmä :P
Virus/haittaohjelma edelleen aktiivinen sivustolla.

Sain juuri hälytyksen (2 min sitten) avatessani satunnaista profiilia treffit palvelussa. Ei mainoksesta. Eilen samainen varoitus avatessani kirjanmerkin treffit osioon.
Sähköpostilla laitettu kuvaa tulemaan viiruksesta
Hei käyttäjät,

Ongelman ratkaisemiseksi tehdään koko ajan hartiavoimin töitä.

Suosittelemme kaikkia käyttäjiämme tyhjentämään selaimen välimuistin.

Jatkamme tiedottamista tällä palstalla.

Terveisin,
Elina
Suomi24
Selaimen välimuistin tyhjentäminen ei valitettavasti auta mitään, eikä auta edes rekisterin puhditaminen, joten ilman tämän haittaohjeman tunnistavaa reaaliaikaista virustarkistusta (esim. Malwarebytes kokeiluversio) suomi24:ssä ei kannata käydä lainkaan.

Siinä vaiheessa kun feikki virusvaroitussivu aukeaa, kone on jo saastunut - ja pahasti!!!
Teettekö kokoajan hariavoimin töitä myös ns. puumallineen palauttamiseksi?
Kyllä edelleen tulee ilmoitus että koneesi on saastunut. Kello on 13.18. Mulla on maksullinen F-Securen virusohjelma. Mistä tiedän että onko virus koneessani vai ei? Apua auttakaa joku kun en ite ymmärrä...
Virus tosiaan tulee koneeseen ihan ilman että klikkaa yhtäkään linkkiä, pelkästään se riittää että tulee sivustolle
Näin on. Minulta saastui kaksi konetta, ja sain ne puhdistettua lopulta tällä ohjelmalla: http://www.malwarebytes.org/

Asensin MB Pro version 2 viikon kokeilun, latasin siihen uusimmat päivitykset ja tein täydellisen tarkastuksen - ja sillä tavalla virukset viimein löytyivät. Koneissani olleet virustorjuntaohjelmat eivät virusta havainneet/löytäneet.
Miksei ei ylläpito laita jo etusivulle varoitusta viruksesta? Kyllähän se ainakin osittain auttaisi käyttäjiä, sillä joka kerta ei virus tule suoraan kun tulee sivustolle, vaan vasta kun yrittää jollekkin muulle sivulle täällä.

Minusta olisi vastuullista laittaa tietoa etusivulle. Ei kaikki huomaa tänne tiedotteisiin lähteä tietoa hakemaan, vasta kuin sitten kun virus on koneelle tullut ja ei aina sittenkään tule mieleen heti tänne tulle.

Töitä teette varmasti, mutta myös tiedote pitäisi olla hyvin näkyvillä heti kun sivutolle tulee!
Anteeksi virhe. Kaksi kertaa ei- sanaa ei ollut tarkoitus laittaa, vaan kysymys Miksi ei ylläpito laita.... :)
se varoitus pitäisi laittaa jokaiselle sivulle!

sivustolla on sellaisia kaikilla sivuilla nytettäviä tiedotteita ollut aiemmin, ei olisi vaikea toteuttaa.
Ei pomppaa haittoja ei sitten millään. Mielenkiintoista, miten sen haitan saa vain osa käyttäjistä. Valitusten vähäisyydestä päätellen vain pieni osa käyttäjistä.

Mutta kun juuri he eivät vaivaudu kertomaan mitään oleellista järjestelmistään. Ongelman etsinnässä ei hirveän paljon kuvaruutukaappaukset auta, tarvitaan paljon muitakin tietoja.

Windows Vista / Windowsin oma palomuuri / Microsoft Security Essentials
Firefox 17.0.1ESR / Internet Explorer 9
Adobe Flash Player 11.5.502.110 / Java SE 7u9 10.9.2.5
SL mobiililaajakaista
Minä ainakin olen lähettänyt ylläpidolle jopa virustorjuntaohjelman lokitiedostot löydetystä viruksista. Niissä näkyy kaikki tarpeellinen.
Vaihda ny jo sääkin pera siihen seiskaan etes, on ainakin neljä kertaa nopeampi.
Tarjouskoneita saa 300-500 eurolla, ne on visvalaitteita 5 kertaa nopeampia.
Niittenki kanssa ny voi jo joten kuten elää.
Mahtavuutta, miksi helvatissa jaatte viruskai käyttäjille? Lienee syytä pistää tämäkin sivusto kokonaan filttereihin ettei kukaan muukaan pääse tänne vahingossa.
Edelleen hyökkäys heti kun tulee suomi24 sivulle.
Vakavuus Korkea
Hyökkäävä tietokone 81.17.27.170,80
Hyökkääjän URL osoite kxwfgvqqz.vlab.pp.ru
Juuri tänään huomasin noin viisi minuuttia sitten tämän .ru päätteisen sivuston koittavan tyrkyttää minulle jotain virusten poisto ohjelmaa...
Olin silloin kun tämä ilmiö tapahtui lukemassa rajatieto osaston kummittelu palstaa.
AVG on blokannut monen päivän ajan uhkia Suomi24:sta, esim. tänään ilmoitti:
Exploit Rogue Scanner (type 1929)
linkkinä pitkä rimpsu jota en jaksanut kokonaan kopioida:
ootvy.vlab.pp.ru/index.php=c=RaENOjEayDF925c0x...

Toivottavasti saatte pian korjattua ongelman.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Hei,

Jatkamme tiedotusta seuraavassa ketjussa:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11098508

Terveisin,
Elina
Suomi24

Tietoturvaongelma: Haittaohjelma Suomi24:ssä

Viikonlopun aikana Suomi24:ssä havaittiin tietoturvaongelma. Ongelman aiheuttaja on haittaohjelma, joka ei ilmene järjestelmällisesti tietyssä palvelussa tai tietyillä palstoilla, vaan se esiintyy satunnaisesti ympäri Suomi24:ä. Tutkimme ongelmaa parhaillaan ja teemme kaikkemme poistaaksemme ongelman.

Haittaohjelma ilmenee samaan selaimen ikkunaan aukeavana sivustona (kuva yllä). Huom! Aukeava sivusto ei näytä Suomi24-sivulta, vaan sivun osoite voi olla esimerkiksi ru-päätteinen tai siinä esiintyy izvetri-sana. Ruutuun aukeaa pop up -ruutu, jossa on Ok-painike. ÄLÄ KLIKKAA OK-PAINIKETTA, vaan SULJE SELAIN ruudun oikeasta yläkulmasta ruksista. Mac-koneilla saat vastaavassa tilanteessa ilmoituksen, että koneellesi on asennettu MacKeeper-niminen ohjelma. Sulje myös tässä tapauksessa selaimesi.

Jos olet törmännyt näkymään, suorita koneellasi välittömästi tietosuojatarkistus ja tarvittavat toimenpiteet.

Pyydämme, että ette jaa haittaohjelman linkkiä verkossa, sillä siten levitätte ongelmaa myös muille käyttäjille.

Jos törmäät tilanteeseen, voit auttaa meitä ottamalla ruutukaappauksen ja lähettämällä meille seuraavat tiedot: milloin tilanne sattui, kuvaus täsmällisesti mitä tapahtui (miten päädyit sivuille eli mitä klikkasit, mitä tapahtui tullessasi sivulle ja poistuessasi sivulta), mitä selainta käytit, muut mahdolliset tiedot ja omat yhteystietosi (nimi, puhelinnumero). Lähetä viesti osoitteeseen palaute@s24.fi.

Terveisin,
Suomi24 Ylläpito
Mulla eilen klo 12.50 kun käynnistin koneen, ja klikkasin Suomi24-kuvaketta, kone pyöri vähän aikaa ja tilttasi kokonaan. Ei sammunut kuin virtanapista. Jonkun ajan kuluttua käynnistin koneen uudelleen, mutta kesti reilun tunnin ennenkuin kaikki ohjelmat ja sovellukset alkoivat normaalisti toimimaan.
Kaikkiin niihin viesteihin (ylläpidon viestejä lukuunottamatta), joista saattaa olla hyötyä saastuneiden tietokoneiden omistajille, on pistetty läjäpäin miinusmerkkejä. Jotkut ilmeisesti nauttivat siitä, kun toisilla on ongelmia ja haluavat estää niiden korjaamista!
Tuo + ja - merkkien käyttö on muutenkin älytöntä. Nitää merkkejä voi näpyttää samalta koneelta vaikka tuhat. Toinen asia on se, miksi ketjuissa piti mennä poistamaan selkeä "puumalli". Eikö Suomi 24:n kannattaisi kuunnella myös käyttäjiä.
Äläs nyt, itse olen kerran viestiini "Mikä biisi?" saanut yli MILJOONA LUKIJAA yön aikana....

Aika hyvä saavutus, vai :)

Ja puumalli ei ole hitti, vaikka puolestepuhujat ovatkin hyvin esillä (vastustajat ei ole esillä, ne soittaa ja laittaa sähköpostia)
toivottavasti ei munkaan kone varota tommosista mitää
kuinka saastunut ubuntu puhdistetaan?
Ubuntuun kun eivät windows-virukset tartu ;)

http://wiki.ubuntu-fi.org/Tietoturva
"Virukset

Maailmassa on arviolta noin 100 000 erilaista tietokonevirusta. Linuxille on olemassa 0 leviävää virusta. Virukset eivät ole ongelma Linux, Unix, BSD ja Mac-käyttäjille. Tavallinen kotikäyttäjä ei tarvitse mitään virustorjuntaa Ubuntussa."
Nyt kun koittaa kirjautua Suomi24:seen tulee tällainen teksti:

Tämä yhteys ei ole luotettu

Olet pyytänyt Firefoxia muodostamaan
suojatun yhteyden sivustoon oma.suomi24.fi, mutta yhteyden turvallisuutta ei pystytä varmistamaan.
Yleensä kun suojattua yhteyttä muodostetaan,
sivustot lähettävät varmennetut identiteettitietonsa, joiden perusteella voi
olla varma, että tietoja siirretään oikean paikan kanssa. Tämän sivuston
identiteettiä ei kuitenkaan voida varmentaa.

Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet aikaisemmin saanut ongelmitta muodostettua suojatun yhteyden tähän sivustoon, tämä virhe voi olla merkkinä siitä, että jokin taho yrittää vilpillisesti tekeytyä täksi sivustoksi, jolloin sinun ei pitäisi jatkaa sivustolle.
Tääläkin olisi joku virus ei päästä s-postiin
Everyone knows the iconic Louis Vuitton Speedy, and everyone also knows that Louis Vuitton updates this coveted classic with each season. For Louis Vuitton Spring 2013, http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachoutletstoreonline coach outlet store online Vuitton http://www.2013coachfactoryoutletonline.com coach factory coach outlet online creative director Marc Jacobs decided to add a geometric note with lots and lots of squares. Checks make a huge appearance, but my attention went to this updated version of the LV classic, which has been http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachoutletonline coach outlet online dubbed the Louis Vuitton Speedy Cube.The Sweet Chairty Clutch is the perfect option when you are looking http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachfactoryoutlet coach factory outlet for an accessory that is both fun and dressy. I love adding extra pizzaz with the leopard-print http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachoutlet coach outlet haircalf while the braided black calfskin completes the look. The chain-link bow is the signature add-on for http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com coach factory coach outlet store this bag and it works wonderfully. Completely lined in red, this clutch mixes every bit of coach http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachfactoryoutletonline coach factory outlet online outlet that I know and love.
Juuri äskön tämä sivusto ilmoitti minulle, että tietokoneessani on virus ja se pitäisi puhdistaa...

Suljin selaimen...

En tiedä tarjoatteko tälläistä palvelua nykyään, mutta epäilisin virusta jossain... teillä...
keskustelu missä ilmoitus tuli oli:

Mitkä asiat ovat mielestäsi White Trashia?

Ja selain Explorer

Jos ketään kiinnostaa...
Siis ku mää avasin suomi24:n, koko näytön sisäinen hiukkaskiihdytin ylikuumeni ja posahti tuhannen vitun päreeksi. Täällä mitään viirusta ole runkkarit, jostain muualta onkinu sen ootte.
VIRUKSIA??!! Miksi mulle ei tuu viruksii vaikka oon käynyt tääl sata kertaa. Varmaakin viruspoisto ohjelma poisti sen tai tämä sivusto poisti sen. Ei viruksia :D
Ei toimi Linuxilla.
 /   /  / Mahdollinen virus palvelussa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta