Pormestari ja pilvenpiirtäjä Orimattilaan!

Suunitelma 1

Kaupunginjohtajan tittelistä luovuttakoon ja hänestä tehtäköön pormestari, näin saadaan kyseiseen virkaan lisää arvostusta.

Lisäksi tulee rakentaa vähintään 20 kerroksinen kerrostalo olan keskustaan, vaikkkapa siihen pakaantien alkuun johon nyt on suunnniteltu rakennettavan 2 kerrostaloa, siihen vain yksi korkea rakennus - pilvenpiirtäjä.

9

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosionvaionko

      juu ja sitten Pormestari päättää, että palataan taas Orimattilan aikaan. Ei tarvitse kaupunkilaisten kääntää kelloa.

    • Alamainen ..

      Orimattilan kaupungintaloon on rakennettava parveke - kuten vaikkapa pressanlinnassa on - että pormestari saa sieltä vilkutella kuntalaisille ja pitää vaikkapa uudenvuodenpuheen.

      Onhan kaupungintalolla parveke siellä asuntotoimiston päässä, mutta pormestarille tarkoitetun parvekkeen tulee olla pääsisäänkäynnin yläpuolella.

    • Konsultit kiitää!

      Toi on nyt ihan itsestään selvää jatkumoa Henna hanke utopialle. Nimittäin pilvenpiirtäjään olisi jo rakennettu jokunen kerros sillä rahalla joka siihenkin utopiaan on palanut.

      • mee ilman manoa

        Mercuri urvalin konsultti Koskinen on tiettävästi näinä päivinä yhteydessä Orimattilan päättäjiin asiasta jossa Espanjalainen metrojunanvalmistaja CAF on jättämässä tarjouksen seitsemän metrojunan toimittamisesta Viljamaa-Henna metroyhteyden rakentamiseksi. Koskinen on kaavaillut tunnelirakennustyön aloittamista keväällä 2013 ja se valmistuisi mukavasti vuoden 2017 loppuun mennessä.
        Samalla tutkitaan mahdollisuutta International Space Stationin mahdollisesti tarvitsemaa laskeutumiskeskusta johon Henna kansainvälisen sijaintinsa johdosta soveltuisi erinomaisesti. Lisätietoja asiasta tarvittaessa antaa Ursa.
        Vielä kuitenkin on avoinna suuri kysymys, koska Vehkakorpi on tunnettu laajalti maailmalla jo kivikaudelle asti ajoittuneesta asutuksestaan, on virinnyt päättäjien ja konsulttien keskuudessa ajatus koko Henna-hankkeen siirtämiseksi Vehkakorven kulttuurihistoriallisesti merkittävän alueen yhteyteen.
        Näin päästäisiin myös eroon väitteestä, että Orimattila unohtaa vanhan asutuskeskuksen Hennahankkeen kustannuksella.
        Tietenkin myös pilvenpiirtäjä tulee rakentaa, ja sen ylimpään kerrokseen kaupungin kokoushuone, josta käsin on päättäjien helppo tähystää laajamittaisia hankkeita lasia konsultti-Koskisen kanssa kilistäen.
        Parveketta ei tietenkään tule myöskään kaupungintalolta unohtaa, sitä josta tuleva pormestari voi vilkutella vappusoutuyleisölle kansan hurratessa suurimittaisten hankkeiden valmistumista.


    • Näkemiin

      Tämän päivän piturissa oli juttu että Jakonen nostaa kytkintä, siis yks Hennavouho vähemmän ;)

    • viuviu

      Olisi myös siistiä ,jos sinne saataisiin semmoinen WTC-tyylinen toimistorakennus
      vaikka semmoinen 30 kerroksinen.
      :)

    • Pilvenpiirtäjä heti

      Hennaan suunnitellulla rahamäärällä kaupungin keskusta näyttäisikin kaupungilta. Pormestari homma ei olisi hyvä ajatus. Malmimonttu oli sitä tehtävää nyt hoitamassa. Mitä siitä tulisi? Ei sitten yhtikäs mitään! Rahat keskustan rakentamiseen ja sillä siisti. Nykyisen kaupungintalon takana olevalle tyhjälle tontille ensin 25 kerroksinen pilvenpiirtäjä maamerkiksi, jotta ulkopaikkakuntalainen näkee että tullaan kaupunkiin.

    • Lahjoja saannu

      Hennaan menevillä rahoilla tehtäisi monta pilvenpiirtäjää orkkulaan. Yhteen pitäisi ainakin ylimmäiseen kerrokseen tehdä ravintola josta avautuisi maisemat joka suuntaan asiakkaita riittäisi ja turisteja kävisi ihailemassa maisemia. Sille emme kuitenkaan voi mitään, että meillä on sellaiset päättäjät kuin on. Kaikille ei ole niitä lahjoja niin suotu. Ne siis eivät ole lahjomattomia vaan lahjattomia...siinä on vissi ero.

    • Iänestäjä

      Eikö vaihdeta kaikki seuraavissa vaaleissa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe