Ejakulaation opettelu - miten te sen teette?

Tiinatyttö

Tuon toisen ketjun innoittamana haluaisin kysyä erityisesti naisilta, mutta miksei tietäväisiltä miehiltäkin, että miten naiset saatte ejakulaation orgasmin yhteydessä. Kysymyksen idea siis piilee nyt siinä että voisiko nainen, tässä tapauksessa 25 v. joka ei ole koskaan ejakuloinut niin oppia tämän, vaikka "opetella" itse ensin. Jotkut ejakuloivat naiset saavat sen aina, toiset vain kun tapahtuu tai tekee jotain tiettyä. Onko edes mitään, voisiko sanoa yleistä lääketieteellä selitettävää
asiaa mikä saa naisella nämä rauhaset täyttymään ja tyhjentymään voimakkaasti. Vai onko se aina henkilökohtasta, toinen saa sen tekemällä näin ja toinen taas noin. Kiitos asiallisista vatauksista. Nimin. Järkyttävän hyvät orgasmit kiinnostaa. :)

51

28099

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leijona 47

      Uskoisin että se enemmmänkin johtuu parin mieltymyksestä toisiinsa ja tietenkin siitä myös minkälaiset olosuhteet on ! on aikaa esileikeille ym.Nainen vapautuu estoista eikä mielessä pyöri esim , työasiat ! minulla nainen ejakuloi kun rakasteltiin takaapäin tai kun hän oli päällä !

      • Juo paljon!

        Ejakulaation edesauttamista voi helpottaa sillä että juo vähintään litran vettä tyhjään vatsaan ennen yhdyntää. Mieheni ainakin kihoittuu siinä määrin että kun onnen pissat lentää, lentää miehellänikin samaan aikaan.. .


      • nainenvm70
        Juo paljon! kirjoitti:

        Ejakulaation edesauttamista voi helpottaa sillä että juo vähintään litran vettä tyhjään vatsaan ennen yhdyntää. Mieheni ainakin kihoittuu siinä määrin että kun onnen pissat lentää, lentää miehellänikin samaan aikaan.. .

        tarkoitit kai vertauskuvallisesti "onnen pissat"??
        koska virtsastahan ei ejakulaatiossa todellakaan ole kyse...

        Oma kokemus on päinvastainen, eli en voi juoda paljoa, koska muutoin G-pistettä stimuloidessa tulee vahvasti se virtsaamisentarve olo.


      • mauritz62
        Juo paljon! kirjoitti:

        Ejakulaation edesauttamista voi helpottaa sillä että juo vähintään litran vettä tyhjään vatsaan ennen yhdyntää. Mieheni ainakin kihoittuu siinä määrin että kun onnen pissat lentää, lentää miehellänikin samaan aikaan.. .

        ihana


      • aikuinen nainen
        nainenvm70 kirjoitti:

        tarkoitit kai vertauskuvallisesti "onnen pissat"??
        koska virtsastahan ei ejakulaatiossa todellakaan ole kyse...

        Oma kokemus on päinvastainen, eli en voi juoda paljoa, koska muutoin G-pistettä stimuloidessa tulee vahvasti se virtsaamisentarve olo.

        itse käyn nimenomaan pissalla ennenkuin aletaan sextaileen, sen taikia, että ei takuulla ole pissaa se, mitä sitten orgasmissa lentää.


    • sandra18

      Olen ejakuloinut muutaman kerran yhden yön suhteissa ja se on ollut mahtavaa. Oman mieheni kanssa valitettavasti en ole tuota saanut aikaiseksi, epäilen että juuri tuo tilanne kiihottava, osaava vieras mies sai sen aikaiseksi. Mutta tuossa tilanteessa se on toisaalta hirveän noloa, kun en tiedä mitä sanoa miehelle ja ymmärtääkö hän miksi sänky on niin märkä... Enkä todella voi tietää vieläkään milloin ja miten se tapahtuu, mutta nuo kerrat olen saanut olemalla itse miehen päällä.
      Valitettavasti en osaa siis auttaa :)

    • jibladii

      Itsekin olen kiinnostunu asiasta. Näin tälläisen videon http://www.redtube.com/15878 ja aloitin keskustelunkin, mutta ei ole tullu tähän mennes ku vaan yksi asiallinen vastaus - http://keskustelu.suomi24.fi/node/11093448.
      Jos olet nainen niinku nimimerkist ymmärrän - niin kokeile vaikka sitä ja kerro kokemuksesta että onnistuuko. Olis kiva oppia ja tietää asiasta ...ja etenkin kokemuksista enemmän. Ja mitä naisena ajattelet jos oma mies tulis ja lykkäis kaksi sormea sisään ja alkais rytkyttää ja rassaa sillalailla.

      • Tiinatyttö

        Kirjoitin omasta kokeilusta jo ketjussa alemmaksi, mutta siis vastaus tuohon että miltä tuntuisi jos oma mies tulisi ja tuolla lailla rytkyttäisi, siis yllättäen niin ei kai siinä mitään muuta kun että loistavaa anna mennä! :) Kun kyseessä tosiaan oma mies. Jos olisin sinkku ja kuvittelisin että joku yhden illan juttu yks kaks tekisi noin, varsinkin jos en olisi videota nähnyt niin olisin varmaan vähän ihmeissäni että hetkonen mitäs jätkä puuhaat...


      • janne4u

        Hyvä video. Laitetaan testiin! :-)


    • jibladii

      Löysin jutun g-pisteestä http://www.cosmopolitan.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/nain_loydat_g_pisteesi

      Siellä kirjoitetaan "Merkki siitä, että olet osunut oikeaan kohtaan on pissahätää muistuttava tunne, joka menee yleensä ohitse muutamassa sekunnissa ja vaihtuu nautinnolliseksi tuntemukseksi" ja sen perusteellä kysyn että käskeekö nainen yleensä siinä vaihees lopettaa ku tuntee pissähätää peläten niinku virtsankarkailua ja sen takiaa tuntuu epämiellyttävältä ja nololta - vaikka ne on kaksi eri asiaa.

      Asiallisia naisten kokemuksia ja mielipiteitä kaivattaisiin.

    • T27

      Hellou. Naisen ejakulaatioon tarvitaan kaksi asiaa, jotka eivät kuitenkaan aina ole sieltä yksinkertaisimmasta päästä. Ensimmäinen on orgasmi, joka onnistuu useimmilta. Toinen taas on hyvin vahvat lantiopohjan lihakset, joilla tuo neste saadaan purkautumaan. Ihan hyvät eivät valitettavasti riitä, ja useimmilta niitä ei treenaamatta löydy.

      Itselläni on yksi siihen kykenevä tyttö ollut, eikä siihen ollut tekniikalla mitään vaikutusta - hän ejakuloi sekä nuolemalla, että yhdynnässä. Ja juuri lantiopohjan lihakset hänellä olivat ihan omaa luokkaansa, välillä siinä puristuksessa tuntui, että kohta katkee jotain. :)

    • Itse ejakuloin usein, tarvitsen siihen (mieheni) sormetusta ja klitoriksen oikeanlaista hyväilyä. Melkoiset lätäköt syntyvät sillä hetkellä kun kiihotus on aivan huipussaan, ja sen jälkeen on todella rentoutunut olo.

      Ejakuloin ensimmäistä kertaa 18-vuotiaana.

    • qwertyzxcvb

      Tuo jo edellämainittu video on kerrassaan mainio: http://www.redtube.com/15878. (Linkin voi avata rennoin mielin. Redttube on luotettava sivusto, yks tunnetuimmista pokesaiteista).

      Voi olla, että naisen on hankala ottaa asentoa, jossa otteeseen sais tarpeeks voimaa. Tai sitten ei. Mut koittaa kannattaa. Aloita vaikka suihkussa lattialla istuen, jos pelkäät päästää nesteitä matolle/sängylle. Näin miehille voin ite miehenä sanoa, että homma ei todellakaan oo hankala toteuttaa, ja jokaisen miehen pitäis osata se. Katso nyt aluksi edellä oleva video. Tärkeimmät pointit on:

      1. Ota mukava asento, jotta saat sormeen/sormiin tarpeeksi voimaa.
      2. Aloita rauhassa, mutta kun nainen alkaa huohottaa, älä pelkää käyttää voimaa ja nopeutta hieroessasi. Toki järki päässä, mutta kuten videoltakin näkee, homma yleensä vaatii muutakin kuin pientä hiplailua. Näet kyllä nauttiiko nainen.
      3. Uskalla mennä loppuun asti.
      4. Jos seisotte molemmat, valmistaudu koppaamaan nainen :)
      5. Älä pelkää tehdä hommaa uudelleen ja uudelleen saman setin aikana. Voit myös kesken panon vetää lerssin naisesta ja sormettaa sille orkun, ja jatkaa taas naintia.

      Hyvin monet naiset laukeaa suihkun kanssa, osa taas ilman suihkua ainakin aluksi. Mutta osalle tuo ei johda orkkuun, ja se on ihan ok. Jos nainen on ekaa kertaa kokemassa squirttia, hän saattaa pelästyä sitä edeltävää tulee pissat housuun -tunnetta ja koittaa alkaa estellä hiukan ennen laukeamistaan. Silloin herrasmies siirtää toisellla kädellä naisen kädet sivuun ja toisella vie homman loppuun asti. Kun nainen suihkuttaa mehunsa sängylle ja haukkoo happea uuden kokemuksen jälkeen, saat kiitokseksi mairean hymyn!

    • Tiinatyttö

      Mahtavaa! Kiitos vastauksista. Kokeilemaan! :)

      • Jagdpanther

        Ite onnistuin saamaan naiseni squirttaamaan ton viedon ohjeiden mukaisesti. Hän ei vaan valitettavasti siitä tykänny niin kauheasti...


    • mies3737

      Kerro sitten miten kokeilu onnistui ja tuntuuko miltään ;-)

      Tietää sitten vähän että kannattaako lähteä kokeilee ja yllättää vaimoa......tai pitäisko kertoa etukäteen mitä suunnittelee ettei käy nolosti ja ei tunnu esim. missään

    • nainenvm70

      Kun pyysit palautetta myös naisilta, niin tässä tulee:
      Olen samaa mieltä suurimman osan vastaajia kanssa, eli tarvitaan orgasmi ja sen jälkeen vielä yksi uskallustaso lisää, eli se lopullinen kontrollin irtipäästäminen, eli tilanteelle ja miehelle pitää uskaltaa antautua täysin, vain siten itse pystyin ejakuloimaan. Et saa siis yhtään jarrutella ("en mä voi vielä tulla"... tms), siitä voi joidenkin olla vaikea oppia pois.

      Kun heitin kaiken kontrollin ja ejakulaatio onnistui, niin siitä seurasi sarjaorgasmit, eli sanomattakin lienee selvää että seksielämä parani ihan älyttömästi. Takaisin ei ollut enää paluuta.

      Tuosta videosta: tuo ote on hyvin samantyyppinen kuin ainakin itselläni masturboidessa (joskin sormet meinaa krampata ulottuvuuden takia) ja otetta kun modifioi vielä niin, että laittaa nimettömän sormenpään peppureikään, niin huh huh... onnistuminen on taattu. Eli se toimii, ja naisen reaktio on tosiaan kuvatun lainen - tärisevä, hikinen, naurava, joskus ehkä myös ilosta itkevä, hervoton, täysin "poissa itsestään", parasta huumetta ikinä.

      Vaikka se onnistuu videossa kuvatulla tavalla, itse kuitenkin mieluummin haluan miehen sisälleni - toki sormettaa voi aktin välillä, mutta sormetus minulla kuuluu esileikkiin (tai siihen välileikkiin) ja itsetyydytykseen. Tai sitten voi tosiaan tehdä niin että yksi kierros sormettamalla, sitten mies sisällä jne - tietysti myös miehen mieltymyksistä riippuen. Itse voin saada montakin orgasmia ja ejakulaatiota peräkkäin, joten riippuu tilanteesta että kuinka kauan ja minkälaisella "sapluunalla" miehen kanssa jatketaan.

      Ejakulaation, siis nesteen määrä vaihtelee, en tiedä mistä se riippuu (onko joskus rauhasissa vähemmän nestettä kuin toisena ajankohtana?), tietääkseni ei tiedekään tätä vielä tiedä. Mutta ejakuloidun nesteen määrä ei vaikuta nautintoon. Eikä ole kukaan mies valittanut nesteen määrästä, sitä ei kannata arastella. He kun näkevät naisen reaktion, niin tuntevat itsensä mahtisonneiksi eikä muulla ole väliä (anteeksi miehet mahd raflaava sanonta, mutta tämä on lainaus oman mieheni sanomasta), kaikista vähiten kastuneilla lakanoilla.

      Se sitten taas on vaihdellut hieman partnerikohtaisesti että missä asennossa G-piste parhaiten stimuloituu (tuon sormettamisen ohella siis), mutta kuten edellä todettiin, siihen voi päästä monella tapaa. Itse ejakuloin ehkä yleisimmin ratsastaessa (jollon mies voi häpyluun seutua myös painella, tuntuu ihanalta kun miehen peukalot on häpyluulla ja isoilla kourillaan ottaa tiukan otteen lantiosta) tai sitten seisten seinää vasten (naamat vastakkain). Jos seisten seinää vasten niin miehen pitää tosiaan olla valmistautunut siihen että nainen sitten tosiaan menettää koko kroppansa hallinnan. Tämä on suihkussa ihanaa, mutta vaativaa, ettei käy havereita.

      Ja yksi hyväksi todettu kikka perinteisessä lähetyssaarnaajassa on se, että naisen pepun alle laitetaan tyyny, jolloin pylly ylempänä ja sisääntulokulma edesauttaa G-pisteeseen osumista - siis ainakin minulla. Tästä toimiva variaatio on myös jos mies polvillaan sängyllä ja polvet naisen pepun alla - nainen siis tavallaan selällään miehen polvien päällä. Erilaisilla kulmilla (istumaan ja puoliksi istumaan nousuilla) saa aluetta mukavasti kiusattua - ja siinä nautinnollisimassa puoli-istuvassa kohdassa tulee aikamoiset vatsalihastreenitkin tehtyä ihan huomaamatta.

      Sitten vielä miehille, jotka miettivät että uskaltaako naiseen käydä videon näyttämällä tavalla käsiksi: kyllä uskaltaa, mutta tietysti kannattaa aloittaa hellästi hyväillen niin että nainen ensin kostuu, kun nainen on märkä niin "jämäköitätte" otetta, huomaatte kyllä kun nainen nauttii (huom, en sanonut, että jos nainen nauttii). Yksi juttu tosta videosta vielä tuli mieleen: itse en öljyä tarvitse, mutta siinä tosiaan on pohjalla jo hieman esileikkiä, joten olen valmiiksi märkä ja valmis. Öljy voipi olla jollekin tarpeen, ainakin jos suorilta tuosta aloittaa.

      • MisterFister

        Allekirjoitan kaiken tämän yli 20 vuoden suihkulähdekokemuksella! Pitkän ja monipuolisen seksuaalisen urani aikana olen saanut lukuisat naiset laukemaan voimakkaasti ejakuloiden ja väittäisin, että kaikki naiset pystyvät tuohon. Kysymys on vain tuosta monessa viestissä esiintulleesta täydellisestä antautumisesta ja kontrollista vapautumisesta. Nykyään saan suunnilleen joka toisen naisen nesteet lentämään, ja ihmeellistä kyllä useimmille kerta on ensimmäinen! Miehenä pidän siitä kovasti ja näen joskus paljon ja pitkään vaivaa asian eteen. Kiihotun valtavasti kun nesteet lentävät syliini, käsilleni ja usein kasvoillenikin ja sen jälkeen naiseni saa minut täydellisen kiihottuneena ja kovempana kuin koskaan. Suosittelen lämpimästi!


    • pissss

      Miten tämä eroaa virtsaamisesta?
      Itse luulen ejakuloivani joskus suihkulla tyydyttäessäni, mutta en erota tunnetta virtsaamisesta paitsi että olen tietysti todella kiihottunut.

      • T27

        Ihan samalla tavalla kuin siemensyöksy miehilläkin: reitti on sama, mutta neste eri.


      • hei haloo
        T27 kirjoitti:

        Ihan samalla tavalla kuin siemensyöksy miehilläkin: reitti on sama, mutta neste eri.

        tuntuu myös ehkä "pikkusen" erilaiselta - believe me, tunnet kyllä jos/kun ejakuloit


    • Tiinatyttö

      Aloittaja täälä taas hei. :) Itsekseni kokeilin tuon videon kaltaisesti ja.... No joo sain orgasmin mutta ejakulaatio varsinaisesti vielä uupui. Eli sellainen "perushyvä". :) MUTTA.. oli ensimmäinen kerta kun sain orgasmin jotenkin muuten kun vain klittaa hieromalla. Mietin tuota "viimeistä antautumista" että mitä se sitten tarkottaisi. Yritin olla mahdollisimman rento ja antaa vaan mennä. Ehkä se sieltä vielä tulee. Tuli semmoinen turhautumisen tunne kun useamman kerran sain mutta ei kokonaan maaliin. ;) Varmaan seuraavan kokeilun tekee mies.

      • nainenvm70

        Se että sait orgasmin muutoin kuin klittaa hyväilemällä osoittaa että olet oikealla tiellä... tarvitset vain lisää treeniä :)

        On vaikea neuvoa sitä ihan "viimeistä antautumista" mutta mieti sitä, en osaa sitä paremmin kuvata kuin että et välitä enää mistään mitään vaan olet täydessä synkassa kroppasi kanssa (tai jopa vähän sellaista oman kehon ulkopuolista fiilistä, jotain minkä annat tapahtua itsellesi) - sitä kannattaa "kuullostella" sekä masturboidessasi että miehesi kanssa rakastellessa, se vie aikaa - tai ainakin itsellä vei. naiset on opetettu aikamoisiksi kontrollifriikeiksi (ja myös uskoteltu että on huono homma jos nainen tulee ennen miestä), joten se saattaa viedä aikaa. vaatii tietynlaista itsekkyyttä että antautuu täysin kroppansa vietäväksi (ja toisaalta myös sitä että luottaa mieheen ihan totaalisesti jotta voi heittäytyä ihan täysin miehen armoille).

        Se viimeinen antautuminen tarkoittaa myös kykyä kuunnella kroppaansa ja kropan totaalista rentouttamista, eli kun olet tulossa, keskity kroppasi rentouttamiseen - kokeile eri paikkoja, eri asentoja. Tätä treenausta, tai omasta kropastaan oppimista (siitä tietoiseksi tulemista), on ehkä helpoin tehdä masturboidessa, koska silloin voi itse vaikuttaa kokonaisuuteen eikä miettiä miestä. kokeile esim sellaista että annat lihastesi, erityisesti lantionalueen lihasten, supistella kontrolloimattomasti (tai voit niitä tietoisestikin täristää) kun olet tulossa - sitäkin voi tavallaan opetella (en osaa paremmin selittää), kokeile eri juttuja - yhtäkkiä huomaat että orgasmisi ovat ihan eri luokkaa.
        Toivottavasti näistä on apua, nautinnollisia treenejä!


      • Tiinatyttö
        nainenvm70 kirjoitti:

        Se että sait orgasmin muutoin kuin klittaa hyväilemällä osoittaa että olet oikealla tiellä... tarvitset vain lisää treeniä :)

        On vaikea neuvoa sitä ihan "viimeistä antautumista" mutta mieti sitä, en osaa sitä paremmin kuvata kuin että et välitä enää mistään mitään vaan olet täydessä synkassa kroppasi kanssa (tai jopa vähän sellaista oman kehon ulkopuolista fiilistä, jotain minkä annat tapahtua itsellesi) - sitä kannattaa "kuullostella" sekä masturboidessasi että miehesi kanssa rakastellessa, se vie aikaa - tai ainakin itsellä vei. naiset on opetettu aikamoisiksi kontrollifriikeiksi (ja myös uskoteltu että on huono homma jos nainen tulee ennen miestä), joten se saattaa viedä aikaa. vaatii tietynlaista itsekkyyttä että antautuu täysin kroppansa vietäväksi (ja toisaalta myös sitä että luottaa mieheen ihan totaalisesti jotta voi heittäytyä ihan täysin miehen armoille).

        Se viimeinen antautuminen tarkoittaa myös kykyä kuunnella kroppaansa ja kropan totaalista rentouttamista, eli kun olet tulossa, keskity kroppasi rentouttamiseen - kokeile eri paikkoja, eri asentoja. Tätä treenausta, tai omasta kropastaan oppimista (siitä tietoiseksi tulemista), on ehkä helpoin tehdä masturboidessa, koska silloin voi itse vaikuttaa kokonaisuuteen eikä miettiä miestä. kokeile esim sellaista että annat lihastesi, erityisesti lantionalueen lihasten, supistella kontrolloimattomasti (tai voit niitä tietoisestikin täristää) kun olet tulossa - sitäkin voi tavallaan opetella (en osaa paremmin selittää), kokeile eri juttuja - yhtäkkiä huomaat että orgasmisi ovat ihan eri luokkaa.
        Toivottavasti näistä on apua, nautinnollisia treenejä!

        Kiitos! Oli varmasti apua. :)


      • 4;n äiskä
        nainenvm70 kirjoitti:

        Se että sait orgasmin muutoin kuin klittaa hyväilemällä osoittaa että olet oikealla tiellä... tarvitset vain lisää treeniä :)

        On vaikea neuvoa sitä ihan "viimeistä antautumista" mutta mieti sitä, en osaa sitä paremmin kuvata kuin että et välitä enää mistään mitään vaan olet täydessä synkassa kroppasi kanssa (tai jopa vähän sellaista oman kehon ulkopuolista fiilistä, jotain minkä annat tapahtua itsellesi) - sitä kannattaa "kuullostella" sekä masturboidessasi että miehesi kanssa rakastellessa, se vie aikaa - tai ainakin itsellä vei. naiset on opetettu aikamoisiksi kontrollifriikeiksi (ja myös uskoteltu että on huono homma jos nainen tulee ennen miestä), joten se saattaa viedä aikaa. vaatii tietynlaista itsekkyyttä että antautuu täysin kroppansa vietäväksi (ja toisaalta myös sitä että luottaa mieheen ihan totaalisesti jotta voi heittäytyä ihan täysin miehen armoille).

        Se viimeinen antautuminen tarkoittaa myös kykyä kuunnella kroppaansa ja kropan totaalista rentouttamista, eli kun olet tulossa, keskity kroppasi rentouttamiseen - kokeile eri paikkoja, eri asentoja. Tätä treenausta, tai omasta kropastaan oppimista (siitä tietoiseksi tulemista), on ehkä helpoin tehdä masturboidessa, koska silloin voi itse vaikuttaa kokonaisuuteen eikä miettiä miestä. kokeile esim sellaista että annat lihastesi, erityisesti lantionalueen lihasten, supistella kontrolloimattomasti (tai voit niitä tietoisestikin täristää) kun olet tulossa - sitäkin voi tavallaan opetella (en osaa paremmin selittää), kokeile eri juttuja - yhtäkkiä huomaat että orgasmisi ovat ihan eri luokkaa.
        Toivottavasti näistä on apua, nautinnollisia treenejä!

        Minulla ratkaiseva asia oli geishakuulien kanssa treenaus. Ei vaikuta kovin nopeasti, taisi mennä ehkä 3-4kk ennen kun eka kerran tuli se "suihkuorkku". Jotenkin siinä vaaditaan hyvää lantionpohjalihasten käyttöä ja kuulatreenillä olen sen saanut.


      • Janne4u
        nainenvm70 kirjoitti:

        Se että sait orgasmin muutoin kuin klittaa hyväilemällä osoittaa että olet oikealla tiellä... tarvitset vain lisää treeniä :)

        On vaikea neuvoa sitä ihan "viimeistä antautumista" mutta mieti sitä, en osaa sitä paremmin kuvata kuin että et välitä enää mistään mitään vaan olet täydessä synkassa kroppasi kanssa (tai jopa vähän sellaista oman kehon ulkopuolista fiilistä, jotain minkä annat tapahtua itsellesi) - sitä kannattaa "kuullostella" sekä masturboidessasi että miehesi kanssa rakastellessa, se vie aikaa - tai ainakin itsellä vei. naiset on opetettu aikamoisiksi kontrollifriikeiksi (ja myös uskoteltu että on huono homma jos nainen tulee ennen miestä), joten se saattaa viedä aikaa. vaatii tietynlaista itsekkyyttä että antautuu täysin kroppansa vietäväksi (ja toisaalta myös sitä että luottaa mieheen ihan totaalisesti jotta voi heittäytyä ihan täysin miehen armoille).

        Se viimeinen antautuminen tarkoittaa myös kykyä kuunnella kroppaansa ja kropan totaalista rentouttamista, eli kun olet tulossa, keskity kroppasi rentouttamiseen - kokeile eri paikkoja, eri asentoja. Tätä treenausta, tai omasta kropastaan oppimista (siitä tietoiseksi tulemista), on ehkä helpoin tehdä masturboidessa, koska silloin voi itse vaikuttaa kokonaisuuteen eikä miettiä miestä. kokeile esim sellaista että annat lihastesi, erityisesti lantionalueen lihasten, supistella kontrolloimattomasti (tai voit niitä tietoisestikin täristää) kun olet tulossa - sitäkin voi tavallaan opetella (en osaa paremmin selittää), kokeile eri juttuja - yhtäkkiä huomaat että orgasmisi ovat ihan eri luokkaa.
        Toivottavasti näistä on apua, nautinnollisia treenejä!

        Kiitos valaisevasta jo opettavaisesta vastauksesta. Kunpa teitä olisi enemmänkin! :-)


    • Tiinatyttö

      Kuulat ostin vuosi sitten. Edelleen ovat paketissa hitto. :D Käyttöön siis!

    • Voi voi miten on naisten omien orkkujen tieto noin vähäistä :( mutta tulihan sieltä se millä voi treenata eli lantion pohjan lhakset :) ja sitten muu onkin sanottu eli asennon hakeminen ja g-pisteen hyväily sisältä onnistuu kädellä tai mulkulla ja klitan hierominen yhtä aikaisesti.ja ihmettelen syvästi miten vielä miehetkin on tietämättömiä naisen parhaista orkuista ja kehtaa vielä lopettaa kesken, kun nainen on parhaimmillaan. Herrasmies antaa naisten tulla eka. :)

    • KateellinenLinkkaaja
    • Keppilän anoppi

      Yhdyntä vakituisessa parisuhteessa on yhtä arkipäiväinen asia kuin kusella kävisi.

    • Tyttö 23v

      Tänään minisauvan kanssa leikkiessä sain todella tajunnan räjäyttävän orgasmin joka pisti sätkimään. Olen aiemminkin saanut voimakkaita orgasmeja enkä aluksi ajatellut että tässä olisi ollut jotain ihmeellistä. Ensin huomasin että sauvasta tippuu nestepisaroita (kuin vettä, eikä peruslimoja) ja hupsista, lakanassa iso lätäkkö ja roiskeita aika kaukanakin. Tutkin jäljet tosi tarkkaan, eikä neste ole pissaa.
      En malta odottaa että pääsen kertomaan poikaystävälleni :D

    • quills

      Mun on pakko kysyä vaikka tää voikin olla tosi tyhmä juttu, mutta mä en ymmärrä sitä että eroaako tuo ejakulaation tuloksena purkautuva neste jotenkin ihan perus kiihotuksesta erittyvästä nesteestä? Samaa kamaa määrä vain on eri jos on kiihottunut huippuunsa, vai?

      Olen kiinnostunut ejakuloinnista/squirttaamisesta ja erityisesti toivoisin itsekin joskus saavani voimakkaan orgasmin g-pisteestä. Poikaystäväni halusi yrittää auttaa asiassa jälleen kerran, ja työntämällä sormensa sisääni onnistuikin saamaan minut huomattavasti perinteistä mahlaisemmaksi samalla klitorista hyväillen, kiihotus oli jotenkin aivan omaa luokkaansa tänä iltana, ja epäilisin ejakuloineeni koska pyyhettä tarvittiin. Mutta orgasmia en kuitenkaan saanut, huomasin kontrollini rippeet kyllä mutta en osannut vielä luopua niistä. Harjoittelen vielä...

    • Järkyttävän hyvät orgasmit kiinnostaa. :) Jaa. Sen ejakuloinnin voi kokea ehkä toisinkin! Mulle se on tapahtunut kerran ja siinä on yksikerta liikaa. Orgasmeista nautin sydänmeni pohjasta ja olen kiitollinen jokaisesta. Tämä jätti jysäys tuli; kun ukko sai jostain vielä ajatuksen tuottaa mulle yks orkku sormin rakastelu session lopuksi. Se lähti hyvänä olona ja nautintona kohti orkkua ja kasvoi ja kasvoi laukeematta. Kunnes alkoi tuntua paineena alavatsassa,vähän kuin pissahätä ja kun sitä hätää pidätti alkoi jopa sattumaan.Lopulta orgasmi jysähti niin et kaikki tavallaan musteni ja mä tärisin ja vapisin kauttaaltani hiestä märkänä.Lakanat oli märät ja luulin virtsan karanneen. Purskahdin itkuun ja häpesin kun mielestäni pidätyskykyni oli pettänyt. Olo oli nöyryytetty,hävettävä. Mut isäntä oli innoissaan ja lohdutteli, jopa siivos sängyn ja vei lakanat pesukoneeseen. Se kurja tiesi mitä oli tehnyt ja oli taatusti hyvillään suorituksestaan! Sonni! Mä en silloin edes ollut kuullut koko ejakuloinnista ikinä. Seuraavan kerran gynellä otin asian puheeksi,kun epäilin sitä virtsan karkailuksi. Pitkän keskustelun jälkeen lääkäri kertoi mulle 6-kymppiselle naiselle asiasta. Minä en kokenut sitä nautintona,kaikkea muuta. En hallinut mielestäni omaa kehoani ja se oli nöyryyttävää. Asiasta on puhuttu myös kotona, eikä ole mahdollista et ukko saattais mua toisten niin outoon tilaan. Sormineen ei kyllä hae enää runkuttaen niin sanottua g-pistettä uuteen voimakkaampaan käsittelyynsä. Loppuu isännän "poskihoidot" siihen paikkaan, jos joudun saman kokemaan vielä. Ja etten olis liian painostava asiassa, niin omalla "melallaan" soutakoon sit mihin kuntoon tahansa. Sitä en laskis tahalliseks tuottamukseks; eikä niin ollen tuomiokaan jysähtäis päälle.

      • Näin se menee

        Ukkos tehny parhaansa, että saisit kokea jotain tajunnan räjäyttävää ni kehtaat vielä valittaa! Tätäkin palstaa kun lukee, moni valittaa kun ukko ei tee mitää. Olisit kiitollinen kun sulla on naisen miellyttämisestä kiinnostunut ukko!!


      • Näin se menee kirjoitti:

        Ukkos tehny parhaansa, että saisit kokea jotain tajunnan räjäyttävää ni kehtaat vielä valittaa! Tätäkin palstaa kun lukee, moni valittaa kun ukko ei tee mitää. Olisit kiitollinen kun sulla on naisen miellyttämisestä kiinnostunut ukko!!

        Näin se menee,vastaus sulle!
        Niinpä niin! Kun keväällä tuon ensimmäisen tuntemukseni kirjoitin,olin vielä täysin ymmälläni kokemuksesta. Vihainenkin,koska ensimmäinen kokemus ei ollut oikein miellyttävä mulle. Ilmeisesti koska mä itse "jarrutin" hampaat irvessä. Se meni överiksi multa, kun se ei oikein mennyt käsikirjoituksen mukaan. Olin niin häpeissänikin.
        Ukko sanoo mua "kontrolli friikiks"! ...jos ymmärrätte?

        25.8 kuitenkin olin jo valmis pyörtämään sanani, kuten täällä näkyy!
        Silloin oli jo pari onnistunutta "jätti orkkua" takana. Joten ei ole syytä valittaa,ei!!!
        Ja olet oikeassa,mulla on ihana ukko!


    • vanha ratsukko

      jos ihmisten kemiat kohtaa ja toisesta välittää, ei tuo kontrollin pettäminen ole ollenkaan huono juttu. Ei sitä siinä kiihotuksen tilassa enää ajattele niin joutavaa kuin kontrollia. Sitä vaan antaa mennä ja nauttii satasella. Normaali orgasmia ei voi mitenkään edes verrata näihin tajunnan räjäyttäviin jutuihin. mitä se haittaa jos ollaan yltä päältä roiskeissa ja lakanat menee vaihtoon. On se sen arvoista.

    • Olet oikeassa,mahtavaa se on. Olin vain niin yllättynyt ja kiusaantunut asiasta,ensimmäisellä kerralla. ( oltu aviossa 40 vuotta, jo!)
      Sit kävin vielä gynelle kertomassa;tietämättömyyteni! Suututti niin.
      Olen kokenut sen nyt kahdesti jälkeenpäin! Enkä jarruttanut,niin en tuntenut sitä kipuakaan mikä ensimmäisellä kertaa oli tuskaisa,ennen laukeamista. Ei siis kannata "hampaat yhdessä" pidätellä,vaan ottaa vastaan mitä tuleekin!
      Enkä mä ainakaan ole sitä enää hävennyt,nyt kun tiedän mikä juttu on kysymyksessä. Mä vaan olen ollut aina vähän "kontrolli friikki", tietyissä tilanteissa.
      Olenpa ostanut 2 kpl irtosuojiankin saunakamarin sänkyyn,säästyy isommilta pesuilta. Sen kun kääräisee kokoon ja tuo pesukoneeseen kaupunkiin tullessa,lakanien lisäksi.

    • tipsuhipsu

      Mä metsästän kanssa ejakulaatio-orgasmia täälä toden teolla. Yritän sitä ensin itse omin sormin, koska itseni kanssa on helpompi rentoutua, vaikka mies mielissään kyllä varmasti auttaisi... Mulla on vähän sama tilanne kuin aloittajalla, että g-pistettä hyväilemällä pystyn laukeamaan joten kuten (en tosin kovin voimakkaasti), mutta ejakulaatio vielä uupuu. Tulee kyllä se pissatuksen tunne, mutta mitään ei silti tule ulos. Eikä kyllä saa mua sätkimään, kuten em. videoilla, mutta ehkä harjoitus tekee mestarin. Ainakin kovasti toivon niin.

      Tuntuu epäreilulta katsoa videoita ja tietää, että joku voi laueta seksin aikana noin rajusti ja monta kertaa, kun itse tällähetkellä saan vain yhden klitorisorgasmin ja enkä pysty saamaan enempää, koska tunne klitoriksessa on niin "kova ja viiltävä" sen jälkeen. No parempi se kuin ei mitään, mutta haluan silti enemmän.

    • Lucky Lady

      voi hyvät naiset! ei se squirt tule metsästämällä. Mitä enemmän yrittää, sitä vaikeampi sitä on saada. se tulee vasta silloin, kun todella haluaa rakastella kunnolla vastapuolen kanssa, himottaa niin, että lähes pahaa tekee ja loppujen lopuksi: että pystyy täysin heittäytymään viettiensä viemäksi. Siinä ei saa huolet painaa eikä pidä miettiä onko oma olemus niin vai näin.
      Silloin vasta se tulee. Ja totuushan on se, että aina ei naisellakaan nesteet lennä vaikka kuinka hyvälle tuntuisi. Mutta tuollainen orgasmi on kitenkin tosiaaan jotenkin täyteläisempi ja syvempi kuin pelkästään klotasta tuelva.

    • tipsuhipsu

      No joo, ei se ejakulointi oo tosiaan se päätavoite vaan pikemminkin voimakas emätinorgasmi. Se näyttää videoiden perusteella tavoittelemisen arvoiselta.

      Mutta miks naiset on näin vaikeita organismeja ja omasta kropasta on niin paljon piilossa asioita, joita ei tiedäkään. Ja sitten jotkut hehkuttaa, että miten paljosta jää paitsi, jos ei ikinä koe g-pisteorgasmia. Kuolenko onnettomana ja epäonnistuneena naisena, jos en ikinä pystykään siihen? Ilmeisesti.

    • Lycky Lady

      no höh, eikös se ole niin, että mitä ikinä eläässään kokee jotain oikein ihanaa, niin sitä sitten hehkuttaa täysillä kaikille. samahan se on jos on syönyt jotain oikein ihanaa ruokaa tai nähnyt hyvän leffan, lukenut hyvän kirjan, kuullut hyvän musakappaleen.... kaikesta kertoo täysillä. Sama se on varmaan orgasmien kohdallakin.
      Silti ei kannata jäädä puntaroimaan jotakin netissä nähtyä orgasmin pätkää. Ei muuta ku elää omaa elämää täysillä, ottaa hetkestä kiinni ja nauttii ilman sen kummempia tavoitteita. ei siinä mistään paitsi jää. Jokainen kokee elämässään sitä varmemmin suuria onnen hetkiä, jos malttaa jättää nämä älyttömät vertailut pois: "onkohan tämä orgasmi yhtä hyvä kuin se netissä näytetty, vai jäiköhän vielä jotain pois..." Tuolla meinigillä ei ikinä ole tyytyväinen mihinkään ja tuskin löytää mitään hekuman huippua, kun joka kerta miettii, menkiö kaikki protokollan mukaan. Rakastelusta tulee tuolla tavalla joku urheilulaji, jossa maaliin pääseminen on pääasia. Kunnon rakastelu on niin hienovireistä hommaa, ettei siitä kannata tehdä jotain suoritusta. Jos näin pääse käymään, ei varmaan ikinä ole tyytyväinen mihinkään suoritukseen.
      ei ole mitään yhtä ja ainoaa oikeaa orgasmia.

    • Meneekö se näin?

      Hmmm...

      Minulla on ehkä kokemusta asiasta. Olen pari kertaa takaapäin sormettamalla onnistunut saamaan naisestani valumaan nestettä pitkin lattioita, seisaaltaan on siis oltu. Olen ainakin epäillyt, että kyse olisi naisen ejakulaatiosta..?

      • Mä en kyllä pystyis seisomaan silloin. Kyllä varmaan putois jalat alta, ainakin multa. On se niin "halvaannuttava" kokemus, mut sit onkin olo ihanan rento.


    • Squirt lady

      Haistelemalla ja maistelemalla sen tiedät on ko pissaa vai muuta nestettä. Muuten asia on mysteeri.

    • hgbfvsdcax

      Jotkut väittävät, että useimmat naiset voivat saada sen, toiset taas, että vain harvat. Itselleni ei ole sellaista naista kohdalle sattunut, vaikka olenkin useimmille g-pisteorgasmin tuottanut- monille elämänsä ensimmäisen sellaisen....

    • squirt lady

      joo, ei jalat kyllä kanna siinä tilanteessa. Sitä on jostain alaselästä asti kuin halvaantunut, paitsi että tärisee ja tunne on sanoinkuvaamaton.

      • Jagdpanther

        Voi ku sais omallekki naiselle tuollaisen reaktion. Eräs existään sai kerran ja sen jälkeen hän sai päähänsä ettei tykkää siitä (silloinen exänsäkään ei tykänny) ku ei tiedä aiheesta mitään niin pitää pissana. Hän olis ehdottomasti kastelevaa tyyppiä mutta ei anna itsensä tulla koskaan juurikin kyseisen tapahtuman takia. Jjotenki tuntuu että naiseni on koulutettu pilalle ennen mua ;(


    • Asiaa kiimanesteistä
      • mami2

        Kyllä voin omasta kokemuksesta sanoa että on väärin sanottu että sitä ei voi opetella. Mun kohdalla ainakin toimii. Itse en ollu ennen saanut kunnes mies alkoi näpertelee siellä sisällä ja myöhemmin antoi lukea tän viestiketjun. Kiitos teille että olette saanut tälläisen opettavaisen keskustelun aikaiseksi. Kannati kokeilla. En sano välttämättä että kaikilla onnistuis, mutta jos tätä viestiketjua ei olis tää ollu niin tuskin olisin ehkä itse koskaan kokenut tälläistä.


    • Tässä teille miehinen näkökulma. :)

      Älkää ainakaan missään vaiheessa hävetkö jos sattumoisin laukeatta toisen päälle tai parhaimmassa tapauksessa kasvoille. ;)

      Jos yhdynnän aikana tai sormilla ja klitorista stimuloimalla ei squirtti lennä samalla kun saatte mahtavan tai sarja orgasmin niin olen käyttänyt ehkä parasta seksivälinettä minkä oon koskaan ostanu.
      Tolla laitteella oon saanut todella monen naisen laukeamaan/squirttaamaan samalla kun olen nuollut ja imenyt klitorista.
      http://www.kaalimato.com/catalog/Neon - Slender G, Lila_p_21521.html

      Laitetta käyttäessä oon käyttäny samaa tekniikkaa kun sormilla eli sisään tyennettäessä painan sitä ylöspäin samalla kun liikutan sitä ees taas. Joskus parhaiten squirttaa kun samalla vetää ulos ja takasin sisään usemman kerran juuri kun orgasmin huippu on saavutettu...parhaimmillaan olen saanu orgasmin kestämään todella kauan ja samalla jokapaikan märäksi. nam. ;) Kaiken lisäksi se maistuu todella hyvälle...toisaalta tykkään pissaleikeistäkin niin saatan olla "erinlaine" nuori. :D

      Ps:en oo kaalimadon edustaja vaikka voisivatkin lähettää jo lahjakortin kun niin paljon laikkikaluja sieltä oon ostanut. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe