Casablanca

juures vai kasvis

Onko joku muu jo ehtinyt katsastaa Kevätkumpuun avatun Casablanca ravintolan?

Itse kävin tänään ko. paikassa syömässä, enkä voi suositella kenellekkään. Ruoka oli laatuunsa nähden kallista, pääruokien hinnat 15-20euroa. Jälkiruokalistaa ei näkynyt, eikä tarjoilija edes kysynyt maistuisiko jälkiruoka, pimentoon siis jäi onko koko paikassa jälkiruokia tarjolla ollenkaan. Juomalistoja ei ollut, eikä tarjolla ollut muita kuin kotimaista olutta (Karjalaa tai Lapinkultaa). Kaikkia listolla olevia alku- ja pääruokia ei ollut tarjolla.

Tilasin ruoan, jonka piti listan mukaan sisältää mm. kasviksia ja sipulia. Kasviksia pöytään tuotu ruoka ei ollut nähnytkään, niiden tilalla oli kotimaisia juureksia (lanttua, porkkanaa ja kaalia), myöskään sipulia ruoassa ei ollut ollenkaan eikä perinteisiä marokkolaisia mausteita. 17 euroa mauttomasta couscousista ja kotimaisista juureksista oli aika suolainen hinta. Alkuruoka salaatti sisälsi porkkanaraastetta, salaattia, oliiveja ja kikherneitä, marokkolaisuutta ei näkynyt kuin nimessä. Ilmainen alkuruoka naposteltava ateriaan sentään kuului, leipää, kastiketta ja muutama oliivi.

Tarjoilijoita oli paikalla liian vähän, he eivät ehtineet siivota pöytiä asiakkaiden lähdettyä, alkuruoat tuotiin pöytään ja juomat vasta 10 minuuttia alkuruokien jälkeen. Ruokia ja juomia kannettiin vääriin pöytiin, eikä siinä järjestyksessä missä asiakkaa olivat paikalle tulleet. Tarjoilijoilla ei myöskään ollut aikaa ottaa vastaan palautetta eivätkä he edes kysyneet maistuiko ruoka.

En voi paikkaa suositella, mutta mukava olisi kuulla millaisia kokemuksia muilla on ko. ravintolasta.

53

5312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruoka3

      Juuri eilen koitin aloittaa keskustelua kyseisestä ravintolasta, jotta saisin tietää kokemuksia!

      Itse en ole vielä ehtiny käymään, mutta en tiedä viitsinkö edes mennä enää testaamaan, jos kerta palvelu ja ruoka oli noin ala-arvoista.....

    • Ei maistu ruoka

      Ei sitä pidäkkään kysyä maistuuko ruoka. Jos lautanen on tyhjä, on ruoka maistunut. Jos taas ei ole, niin sitte ei ole maistunut.

    • Ikävääää

      No voi voi !!

      Luettuani Uusimaan jutun ravintolasta, ajattelin että hienoa saada kulmille ruokaravintola ihanan Himchulin lähdettyä.... Kurjaa kuulla, ettei näin olekaan. Ja miten niin juomana vaan kotimaista olutta ? Uusimaan jutun mukaan paikassa on A-oikeudet ?? Eikö näin ole ?

      Tiedän, että Himchuli löytyy torin laidalta nimellä Pokhara ja pysäköintimaksu 2 euroa / tunti !!!! Hyvä lisähinta lounaalle. Hyi.

      • reippautta ihmiset

        jos auton jättää keskuspuiston yläpuolelle niin ei tule lisäkuluja lounaalle ja minuutin kävely ei kenellekään pahaa tee :-)


      • lisää ruokaa
        reippautta ihmiset kirjoitti:

        jos auton jättää keskuspuiston yläpuolelle niin ei tule lisäkuluja lounaalle ja minuutin kävely ei kenellekään pahaa tee :-)

        Kunto kohoaa samalla ja voi syödä enemmän,samalla tulee iloiseksi kun näkee TOTORON,Porvoon uusi ilonaihe!


    • juures vai kasvis

      A-oikeudet paikasta löytyy. Juomina on muutakin kuin olutta, mutta oluista ei löydy marokkolaista vaihtoehtoa vaan aivan tavallisia, joka baarista saatavia kotimaisia hana- ja pullo oluita (Karjalaa ja Lapin kultaa). Muina juomavaihtoina hanaveden lisäksi paikasta löytyi yhtä valkoviiniä, kahta punaviiniä ja mahdollisesti muitakin tavallisia tuotteita, mutta ei mitään marokkolaista alkoholituotetta. Ainoa marokkolainen juoma, jota paikasta löytyi oli minttu tee. Mahdollisia lisäyksiä juomavaihtoehtoihin on kuulemma myöhemmin tulossa.

    • casablanca haisee!

      käytiin siellä syömässä perheen kanssa ja otin meijän 3 vee tytön mukaan ku uusimaassa oli kirjotettu että löytyy myös lastenannoksia. no lasteannoksia ei näkynyt eikä kuulunut ja tarjoilija tyrkyttää 20 euroa maksavaa annosta LAPSELLE! itse otin naudanlihaa mikä maistui ihan kotitekoiselta karjalanpaistilta ja annos oli ihan mitätön. en ymmärrä miksi lehdessä hehkutetaan ravintolaa ja se on tehty ku juosten kustu! lapselle ei ollut edes omaa tuolia!! oli kyllä viimenen kerta ku siihen puljuun menen, jäi todella paska maku suuhun, KIRJAIMELLISESTI, koska ruoka oli paskaa! en suosittele kenellekään sitä paikkaa. halvempaa ja parempaa saa ku tekee kotona. konkkaa menee koko pulju vuoden sisällä! eihän omistajilla ole edes kokemusta ruoka alalta vaan ovat jotain siivoojia.. ja sen huomaa ruuassa. huono hinta laatu suhde ja palveluki hidasta ku mikä eikä tarjoilijatkaan tuntunut tietävän mitä tehdä!
      kannattaisi eka tehdä kaikki käytännön asiat kunnolla ennen ku menee avaamaan ovet. kaikki oli ihan keskeneräistä ja ylihinnoiteltua!

    • kovan luokan esiinty

      Kuulema tuloosa kova luokan live esiintyjä tänään casblancaan. Itse olen ainakin lähdössä katsomaan. Näköjään live musiikkiin ollaan satsattu aika paljon rahaa.

      • Elvis on kunku

        Kukas siellä esiintyy? Mika Elvis Kallonen vai?


    • Haikkoolainen

      Säälittää, että heti paikan avauduttua alkavat turhamaiset ihmiset julkisesti tylyttämään paikkaa. Todennäköisesti kirjoittajat eivät tiedä yrittäjänä olemisesta mitään tai sitten on paikallinen piirre tuomita ennen aikojaan. Alussa on varmasti haaste saada kaikki pelittämään ja muistaa hoitaa miljoona liikkuvaa tekijää kuntoon. Alkukiinnostus ja ryysis vielä siihen päälle. Jos asiat ovat huonosti vuoden päästä, niin silloin voi kyseenalaistaa toiminnan tason. Malttia ja ymmärrystä tarvitaan. Itse olen vain tyytyväinen kun paikkakunnan tarjonta laajenee. Onnea yrittäjille ja voimia työhön.

      • jananas1

        Eikös sitä saa virittää keskustelua ja kertoa paikastaan mielipiteitä kiinnostuneille. Ihan asiallista tietoa monelle sekin, että paikassa ei ole lastenannoksia tai lastenistuimia, tietää sitten olla menemättä, jos ei halua ostaa lapsille 20 euron arvoisia annoksia ja pitää pieniä lapsia omassa sylissä ruokailun ajan. Kyseisen ravintolan omistajat ovat myös julkisesti kertoneet olevansa pitkänlinjan yrittäjiä ja omistavansa usemmankin ravintolan pk-seudulla, joten heillä luulisi olevan tietoa yrityksen pyörittämisestä ja millaisessa kunnossa paikan tulee olla kun se avataan. Hintoja voi katsella myös muissa paikallisissa ravintoloissa ja marokkolaisten kasvisten ja suomalaisten juuresten ero opitaan jo peruskoulussa.

        Nimimerkiltä Haikkoolainen olisin odottanut jotain konkreettisia kehuja ravintolasta esim. tarjotusta ruoasta, muiden kirjoittajien haukkumisen sijaan.


    • roposet

      Olisin mennyt jo kokeilemaan Casablancaa, mutta negatiiviset viestit saivat minut menee muualle. Kun harvoin käy ravintolassa, haluaa saada vastinetta rahoilleen!

      • H.Bogart69

        Näköjään vain negatiivinen puskaradio toimii ja vaikuttaa. Minä olen kuullut kävijöiden kertomana pelkästään kehuja. Itse en ole käynyt.


    • Tyytyväinen asiakas

      Suosittelen kokeilemaan vietnamilaista ruokapaikkaa An ngon mikrokulman tiloissa. Siellä saa hyvää ja halpaa ruokaa sekä paras mahdollinen palvelu Porvoossa!

      • 036

        Tuosta viatnamilaisesta tuli mainos kotiin, luki että bufee pöytä ja "henkilökunta annostelee". Siis miten tämä toimii, kerrot mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee vai lyökö henkilökunta automaattisesti lautasen täyteen kaikkea tarjolla olevaa? Saako santsata samaan hintaan?


    • pettynyt asiakas

      olen ollut kavereitten kanssa syömässa Casablacassa kerran, ja se oli viimeinen kerta myös. tilasimme jauhelihaa marokontapaan 16,90e ja lihapata marokontapaan 18,90e. saimme jauheliha pyöryköitä tomattikastikeen kanssa ja liha pata oli muutama hassu porkkana, kesäkurpitsa ja 1 kaalipala, ja 2 pientä keittolihaa palaa tuskin edes 100g yhteensä ja couscous. oli kylmää ravintolassa ja ei nähnyt ollenkaa marokkolaista tyyliä. kun olimme syöneet, luulimme jo että meitä on unohdettu, kesti kauan varmaan 20 ennen kun tarjoilija tuli ja olimme ainut asiakkat. taroilija kysyi että maistuiko, vastasimme että ei ja varmaan näki kun puolet ruuasta oli jäljellä, hän sanoi vain että sepä harmi ja toi laskun...en todellakaan suosittele.
      mutta casablancaa on vissiin suositeltu kurjat kuppilaan ohjelmaan, toivon mukaan ravintola päälikkö osaa tehdä visaan päätöksen.

      • lähdetään baariin...

        ...ja eilen illalla kuului joillain asiakkailla olevan kunnon perheriita :-)


    • Kevatkumpu 2

      Todella onneton paikka! Jos *hyvää* ruokaa haluaa niin ei tuonne ainakaan kannata mennä. Yäk.

    • bilis12

      Ehdottomasti kevarin paras bilis paikka...

    • ihminen4

      Milloin sinne on bilis ilmestynyt?

    • .,..,...

      vähän aikaa sitten.

    • Kevätkumpu I:stä

      Kyseinen ravintola osallistuu Jyrki Sukulan TV-ohjelmaan. Kuvauksia ilmeisesti tehty 21.8. ja 22.8. (ks. Jyrki Sukulan fb-päivitykset)

      Asun itse aika lähellä Casablancaa ja joskun siellä käynyt oluella ja mieheni pelaamassa biljardia. Tunnelma on ollut mielestäni (ainakin niinä lauantai-iltoina kuin olen paikalla ollut) oikein mukava.

      Ruokaillut olen paikassa kerran ja varmaan olisin useamminkin, jos tapanamme mieheni kanssa olisi syödä "ulkona". Kotona syöminen on kuitenkin meille keskituloisille mukavin ja edullisin vaihtoehto.

      Ravintolan henkilökunta on mielestäni ystävällistä ja ainakin meiltä on palveltu ripeästi ja kohteliaasti :).

      Käsitykseni mukaan paikan isännällä on ollut ravitsemusalan liike jo parikymmentä vuotta sitten, joten kyllä häneltä kokemusta löytyy ruokapaikkojen pidosta. Uuden paikan pystyyn laittaminen lienee aina hieman haasteellista - etenkin, kun paikan sijainti on melko syrjäinen.

    • Kevätkumpu 2:stä

      Tässä kun olen lukenut teijän kirjotuksia, olen naurunut pissat houssussa teidän jutuille! Se että yhdelle ihmisellä ei maistunut ruoka, niin on todella naurettaa mennä ja alkaa haukkumaan koko paikkaa muille. Meitä on moneen junaan, nii eiköhän ihmiset itse voi tulla ja kokeilla millasta Casablancassa on? Itse syön siellä melkein joka päivä lounaan, arkisin 5 kertaa mitä sitä tarjotaan, niin en ole koskaan ollut pettynyt ravintolaan millään tavalla! Todella hienoa että kevätkummussa on tällänen paikka johon voi mennä LAPSI PERHEINEEN ja JOSSA SAA lapsentuolin ja listan myös! Todella naurettavaa paskan jauhantaa teiltä, tuo vaan kertoo teijän kateudesta MIHIN ETTE ITE PYSTY KOSKAAN ! Hinnat ovat ehkä hieman korkeat, mutta jos te ihmiset saatte yhen annoksen kolmen annoksen määrän verran, nii mitä valittaa hinnasta ?? ruokiin kuuluu aina myös alkuruoka palat! eli 4-annoksen edestä!!!

      • Eipä ole tullut vielä vastaan paikkaa jossa ei saisi lastentuolia. Jos menen syömään ravintolaan, niin kriteerini ei todellakaan ole helvetinmoinen ateria hirveeseen hintaan. Hyvä ateria kohtuulliseen hintaan. En jaksa isoa annosta syödä, hukkaanhan siinä menee iso osa.

        Nimimerkki Kevätkumpu 2:sta on selvästi joko ravintoloitsija itse tai sukulainen.
        Ei ehkä kannattaisi haukkua tuolla tavalla mahdollisia tulevia asiakkaita

        tuo vaan kertoo teijän kateudesta MIHIN ETTE ITE PYSTY KOSKAAN !
        Näin jos asiakkaita kohtelee ja tälläistä viestiä ravintoiloitsija kirjoittaa, niin voitte sanoa lopuillekin asiakkaille hyvästi. Tälläinen asiakkaiden aliarviointi kertoo tavastanne pitää ravintolaa ja palvella asiakkaita.

        Meinasin tulla katsastaan tämän paikan, mutta tuon nimimerkki Kevätkumpu 2:stä jälkeen ei tarvitse enää tulla.


    • Laali

      Ravintola avattiin juuri vuoden vaihteessa, ei se ollut kai ehtinyt oikein vielä kunnon toimintaan.

      Paikka on viihtyisä ja henkilökunta mukavaa. Ei kannata uskoa yhden ihmisen mielipidettä.

      Myös juurekset ovat kasviksia, by the way! Ja olivat vielä kotimaisia, sehän on todella hyvä juttu!

      Olen ostanut sieltä ruokaa, ja se oli ihan normimakuista, ei mitenkään erikoista kylläkään. Ja hiukan kallista. Se oli juuri silloin kun ravintola oli avannut ovensa. Nyt siellä asiat sujuvat paremmin. Ja paika WC on todella siisti, siistimpää saa hakea. Biljardipöytäkin n sinne ilmestynyt.

      Ja yleisestikin se on oikein siisti ja ystävällinen paikka.

      Kävin siellä viimeksi viime viikon lauantaina. Ihan kiva kortteliravintola. Ei siltä voi odottaakaan jotain pääkaupunkiseudun Michelin-tasoa!

    • lähellä asuva

      Tiedättekö milloin se kuppilat kuntoon ohjelmaa tulee tai on tullut. Haluaisin sen nähdä

    • ihminen8

      Se kait on tän kauden vika jakso.

    • HienojaTyyppejä.

      Tsemppiä yrittäjille. Juuri tuli sukulan jakso.

      • MatkamiesTien Päällä

        Näin eilen mainoksen ohjelmasta ja paikasta ja ajattelin tänään mennä lounaalle ko. paikkaan- Löysin sen keskeltä vähän epämääräistä aluetta. En ensin meinannut arvata että tuossa on ravintola, talon päädyssä pysäköintipaika jossa pysähtymiskielto!

        Oli kyllä niin vastenmielisen oloinen paikka jouluvaloinenn että meni nälkä ohi ja jatkoin matkaa kauas pois Casablancasta...

        Nyt kun näin ohjelman niin en ihmettele vaikutelmaani, rouvalla asenneongelma ja mies nössö joka osaa varmaan laittaa ruokaa, mutta kun se ei riitä. Vuoden päästä paikassa on varmasti uusi rafla jos ei ole tyhjillään!


    • the lord

      Perunamuusi n syöjä mitä he tietävät Marokkolaista ruokaa, jos teillä ei ole rahaa mennä syömään ulos, no sitten syökaa makaronilaatikko kotona. Olette aina negatiivista ihmiset. Ja piste

      • etninen kokeilia

        Niin antoihan Sukula POSITIIVISTA palautetta jo ENNEN muutosta ruuan mausta!!!
        Tosiaan jos haluaa syödä muuta kuin kaupan eineksiä niin voihan sitä edes kokeilla kerran ennen kuin valittaa.


      • valinnanvaraa tarvit

        Asioihin ei tarvi suhtautua negaation kautta. Hyvä kun ihmiset yrittää ja aina on tarvetta ravintoloille. Aion käydä jatkossakin hinta-laatu kohdillaan.


      • haha

        Sukulan ohjelmassaki nähtiin kuinka ruokavarastosta löytyi jättimäinen säkki perunamuusijauhetta, jota Sukulakin ihmetteli. Eivät siis ravintolassa tee perunamuuusiaan itse vaan jauheesta. Joten ihmettelen kyllä the lordin kommenttia kun Casablancassa nimenomaan tarjoillaan pottumuussia ja ihan aidosta jauheesta tehtyä!


    • +yrittäjille

      Sukulan aloitus kommentti oli myös "vauraan näköistä seutua" onko niin vaurasta että ei näe lähiseudulla mitään vaan menee merta edemmäs kalaan?

    • anumorchy

      Antakaa nyt ihmiset vahan mahdollisuutta kivan tuntuselle paikalle! Miksi pitaa olla nain paljon ilkeita kommentteja! Ja viela sellaisilta jotka eivat edes ole ruokaa maistaneet.

    • Marokkolaista

      Tilanne muuttunut kannattaa mennä syömään, mielestäni oli hyvä :)

    • Juustopäät

      No huh, olin ihan jo luullut kyseisen paikan menneen konkurssiin, mitäs se Jyrki Tsukula olikaan mieltä siitä mainostamisesta ja esillä olosta mm. interwebissä..? Mutta jos on kerran hengissä vielä, niin kiitos vaan, että sivousalallakin sentään pärjätään niin, että on varaa siivousfirman tuotolla pyörittää kapakkaa. En ole tosiaan hetkeen käynyt, mutta ei siellä viime visiitillä ainakaan montaa asiakasta ollut. Vieläkös siellä on niitä 8 euron lihapullia, jotak illalla maksavat kolme kertaa enemmän?

    • T_S

      Pari kertaa syönyt Casablancassa ja ei mitään valittamista. Hyvää oli. Baarikin ihan mukava paikka käydä oluella. Aika hiljaiselta on kyllä vaikuttanut. Toivottavasti pysyy pystyssä.

    • laulattaa

      Onko siellä karaokea?

      • kevarilainen

        on, taso KAUHEA !!! Axelissa paljon parempi ja fiilistä kun tupa on täynnä.


    • kevarilainen

      Todella hiljainen paikka, olen muutaman kerran syönyt ja joskus ihan kohtuullista. Nuoremmat naistarjoilijat todella mukavia, iltaelämä täysin nolla. Axel taitaa vetää ainakin viikonloppuisin ja pizzat on hyvät. Sielläkin tumma miestarjoilija aika suurisuinen on ja henkilökunta usein aika kännissä siellä viettämässä vapaa-aikaansa. Axel toiminut yli 20 vuotta ja jatkaa varmasti, Casablanca nykyisellä konseptilla ei varmaankaan kovin pitkäikäinen. Toivottavasti seuraava yrittäjä ymmärtää ravintola-alan liiketoiminnan ja palvelun paremmin.

    • laulattaa

      Voisiko joku kertoa minä päivinä, mihin aikaan ja missä paikassa Porvoossa on karaokea? Kiitos!

    • blanca är slut nu ?

      Kiinni ollu Casablanca parina iltana tällä vkolla ? La iltana oli valot mutta ei yhtään asiakasta ?

    • KMalinen

      Casablancassa sai kyllä maittavaa ruokaa. Hiljaista tosin oli. Toivottavasti ravintolan työntekijät huomaavat vaatia kirjallista työsopimusta. Omistajan pyörittämässä siivousliikkeessä ei haluttu tehdä kirjallisia työsopimuksia työntekijöiden kanssa : (

    • Tyytyväinen_asiakas

      Käytiin perheen kanssa syömässä ja pakko sanoa, että aivan mahtava ruoka! Yllätyin positiivisesti. Ravintolan fb sivuilla on nähtävästi infoa esittäjistä, karaoke illoista ja muista tapahtumista. Sellainen fiilis jäi, että täytyy menny toisenkin kerran. Suosittelen muillekkin! :)

      • vieläkötuoauki

        Hei ravintolan työntekijä!!


      • Metse

        Ihme että on vielä olemassa, tarttis aivan toisenlaisen liikeidean, että asiakkaat löytäisi paikan.


      • ExPorvoolainen

        Kävin joitain kertoja syömässä, sukulan ohjelman jälkeen, yksin ja perheen kanssa. Olin ihan tyytyväinen. Olin ottanut myös annoksia mukaan. Harmittaa, että sitä ei enään ole.


    • herkutellaan_lupilla

      Taidetehtaan alakertaa tulossa espanjalaisen kaverin uusi klubiravintola nimeltään Pasta Casa.

    • Paikalle avattu uusi ravintola uusilla omistajilla. Cafe Control Porvoo. Avajaiset oli eilen, ruoka oli hyvää ja työntekijät ammattimaisia, sekä kohteliaita. Paikassa kotiinkuljetus ja A-OIKEUDET ravintolassa. Ruokana on niin kebab, pitsaa, mutta myös ala carte annoksia. Suosittelen käymään uudessa paikassa. Eli viikinkitie 11 Porvoo :)

    • Kyssäri

      Mikä on hintataso?

      • rkj

        Asiakkaiden kotiinkuljetus?


    • Tietääköjoku

      Onko ruokalista netissä?

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe