Kissojen teurastus alkaa Kokkolassa?

järjetöntä

Ei voi olla totta!,kun kuulin tuttavaltani kehoituksen:pidä kissasi sisällä!. Kokkolassa alkaa kissojen loukutus,eli kansankielellä sanottuna,kissojen tappaminen. Kukahan typerys on antanut tällaiselle toiminnalle luvan? Ihmisten lemmikkieläimiä aletaan hävittämään,pikkutyttöjen ja poikien kissoja. Meidän pihallamme on juossut kissoja,eikä niistä ole ollut ongelmaa. Päinvastoin, ovat hiiret ja myyrät pysyneet loitolla ,eikä ole myyrätuhoja ollut. Eikö aikuisilla kissojen vihaajilla,loukuttajilla ole muuta tekemistä tai ajateltavaa? Pyydystäkää ennemmin kaupungissa viliseviä rottia tai siivotkaa katuja viikonlopun jälkeen roskista. Lopettakaa moinen pelleily. Ei kissoista harmia ole.

75

1561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järeestys

      No sinulla järjetöntä varmaanki on kissa kuten useimmilla täällä kaupungissa asuvilla ymmärrän teitä kyllä että se lemmikki pitää olla vaikkapa sitten kissa.Mutta ajattetko sellaista asiaa että kun tulee kevät ja ilmat alkavat lämmmetä niin eläimillä kuten myös kissoilla etenki kissoilla alkaa se joka keväinen riesa nimitäin nämä teidän ihanat lemmikkinne käyvät kuseskelemassa minne sattuu mm autojen ilmaotto ritilöihin joista se löyhkä sitten ikävä kyllä leviää koko autoon ja pahimmillaa nämä kissat tunkevat jopa sisälle täysin vieraisiin asuntoihin,kovasti olen näitä mainitsemiasi kissoja koettanut ymmärtää mutta en siedä sitä että nämä kissat sen kummemmin kuin koirat käyvät kakkimassa ja kuseskelemassa jopa asuntojen eteen ja autoihin jne sitä ei tarvitse kuitenkaan kenenkään sietää.Järjestys se olla pitää vaikka heikkokin!

      • järjetöntä

        Tässäpä vastaus. Arvasit oikein,on kissa 15-vuotias. Jos se katoaa loukuttajien ansoihin, niin hankin sitten kaksi kissaa, niitä tarjotaan ilmaiseksi. Ja pidä autosi lukitussa tilassa ja ovet kiinni niin ei kissoista harmia ole. Kun on kissa,eivät hiiret pöydillä hypi. Kissojen ja koirien kakoista on vain tehty turhan suuri numero. Luulisi nyt muutakin ajateltavaa olevan.


      • kalliiksi tulee tää
        järjetöntä kirjoitti:

        Tässäpä vastaus. Arvasit oikein,on kissa 15-vuotias. Jos se katoaa loukuttajien ansoihin, niin hankin sitten kaksi kissaa, niitä tarjotaan ilmaiseksi. Ja pidä autosi lukitussa tilassa ja ovet kiinni niin ei kissoista harmia ole. Kun on kissa,eivät hiiret pöydillä hypi. Kissojen ja koirien kakoista on vain tehty turhan suuri numero. Luulisi nyt muutakin ajateltavaa olevan.

        Täytynee lähteä autotalliostoksille koska sinä et vaivaudu toimimaan pykälien mukaan eli pitämään kissaasi kiinni


      • Anonyymi
        kalliiksi tulee tää kirjoitti:

        Täytynee lähteä autotalliostoksille koska sinä et vaivaudu toimimaan pykälien mukaan eli pitämään kissaasi kiinni

        Rakensit rakennusluvan hera toivottavasti


    • kukkahattu

      Onko tuo nyt edes laillista...:O

      On se perhana, että ihmiset pitää olla niin murhanhimosia, ettei mikään muu kuin ihminen saa enää elää.
      Kissat todellakin pitävät hiiret ja myyrät pois ihmisten nurkista. Leikatuilla kissoilla ei edes pissa haise.

    • kissaihmiset

      Hyvä juttu tuo loukutus. Jos ottaa kissan lemmikiksi siitä täytyy myös huolehtia. Kissat täytyy olla samalla lailla kiinni kuin koiratkin, muuten ne ovat lainsuojattomia!! Joten kissan omistajat huolehtikaa lemmikeistänne jos niistä välitätte älkääkä antako niitten juoksennella vapaasti ilman valvontaa.

    • järjetöntä

      Keskustelun aloittajana, kysyisin siltä typerältä luvanmyöntäjältä:pitääkö kissojen tappaminen aloittaa näin radikaallisella tavalla,teurastamisella ? Eikö inhimmillisempi ta pa olisi ollut,jos kissa loukussa,ilmoittaisitte kissan tuntomerkit, niin omistaja noutaisi kissansa ja pitäisi sen jatkossa kiinni.?

    • kissaihmiset

      Kyllä kissat on pitänyt pitää kiinni ennenkin eikä vaan nyt.Jokaisen täytyy huolehtia omista lemmikeistään.Kissoista tulee helposti vikkikissoja jos ne saa vapaasti jolkutella missä sattuu.Kukaan ei tykkää kissoista jotka kuseksii portaille tai lastenrattaisiin,lasten hiekkalaatikoille tai mihinkään muualle toisten pihoilla. Joten huolehtikaa ottamistanne lemmikeistä!!

      • Sika

        "vikkikisoja" Brouhhahahaahahahahahaahahahahahahahhaahahaaahhaahaaa


    • tätämieltä olen

      Eipä Kokkolan maine jatkossa hyvältä näytä. Kokkolassa kun sallitaan lemmikkieläinten kissojen teurastus loukuttamalla. Siinä menee monen lapsen lemmikkieläin. Eipä ole kepari tai kokkolalehti kysynyt katukalluppikyselyä tästä aiheesta. Kulkevat askeleen jäljessä. Tuskin tietävät mitä Kokkolassa tapahtuu. Näiden katukallupkyselyt ovat muutenkin ajasta jäljessä ja pahasti,kun kyselevät nuorten viikkoraqhan käytöstä Ajankohtaiset aiheet ja keskustelut jäävät näiltä lehdiltä huomaamatta. Onneksi on suomi kokkola 24 keskustelu,sieltä voi lukea uusimmat uutiset. Keparia tai kokkolalehtiä ei tarvita. Eivät ole arjessa mukana..

    • Lankkuherra

      Eihän ne kissat mene sinne loukkuun,jos niitä pidetään niinkuin laki ja asetus määrää!

    • hanskavärkkiä

      kissasta saapi hyvät hanskat ja koirasta saappaat:)ja oon kuullu,että maalla uuden kokkolan alueella olis alkamassa kissojen tarhaaminen.

    • kissa ihminen

      Sairasta touhua Kokkolassa. Lemmikkieläinten loukutus ja tappaminen. Huonoa mainosta Kokkolalle.

    • Se on paholaisesta

      Näyttää Perhon tauti levinneen jo Kokkolaankin..

      • ei tappamista

        Näin on. Tappaminen lähtee paholaisesta. Oli sitten kyse ihmisestä tai eläimestä.


      • dbgtsr
        ei tappamista kirjoitti:

        Näin on. Tappaminen lähtee paholaisesta. Oli sitten kyse ihmisestä tai eläimestä.

        Kertoisitko tästä paholaisesta enempi ei oo tuttu kaveri missä asuu minkä lainen on?


      • ei tappamista
        dbgtsr kirjoitti:

        Kertoisitko tästä paholaisesta enempi ei oo tuttu kaveri missä asuu minkä lainen on?

        Kyllä sen näkee,siellä missä kulkee kissanloukku kainalossa.


      • Paholaisen peilikuva
        dbgtsr kirjoitti:

        Kertoisitko tästä paholaisesta enempi ei oo tuttu kaveri missä asuu minkä lainen on?

        Katso peiliin niin näet.


    • lillukat

      Kissat oivasti oivariiniksi ja turkit kinttaiksi.

    • kissaällöäjä

      miks saa kissat kulkee vapaana? eihän koiratkaan saa!! itellä on 3 koiraa enkä anna niitten kulkee kuseksimassa eikä paskomassa naapureitten nurkkiin enkä anna niitten pilata muiden pihakukkia. pitäkää kissanne kii ni ei tarvi marista!!

      • loukkuja

        Ootas vaan kun koiras pääsee karkuun ja erehtyy mun tontille!!


      • Anonyymi

        Kulkukoirille syöttävät ksylitoolinakkeja. Kulkukoirista pidetään parempaa huolta.


    • Äittä11

      Käsittämätöntä että ihmiset pitää kissoja vapaana kaupungissa! Eri asia maalla, siellä on lääniä kissoille! Ja se joka sanoo ettei kissoista ole harmia muille ihmisille niin oot todella väärässä. Onpa hienoa laittaa vauva nukkumaan vaunuihin ulos kun kissat hyppii vaunujen päälle ja kusee minne sattuu! Ja se lasten hiekkalaatikko..ottakaapa selvää miten tyttölapseen saattaa vaikuttaa jos suuhun menee kissan eritteitä! Siitä saattaa seurata lapsettomuutta.. Ei ole kissoissa vikaa, mutta omistajissa kylläkin!

      • kissoja taloon...

        Meinaatko että lääniä ei ole kaupungissa. Kyllä haluan nähdä kun kohta tapatte rottia urakalla jos kissa poistuu alueeltasi. Nyt nämä päättäjät "pölliäiset" ei taas kerran ole ajatellut nenäänsä pidemmälle mitä ovat päättäneet. no oliskos uusi asia että osaisivat päättää jotakin oikein. Ei tule näiltä Puumaloilta ja Urpelaislta muutenkaan mitään järkevää. Kyllä kait tämä kaksikko kokouksiin on osallistunut? Vai onko? Vitsi vitsinä. Eihän ne edes käy kokouksissa, muuta kun palkkiot noutaa!!!!! Ei voi muuta kun nauraa. Kissat vankilaan! hahaaaaaaa. Onpas iso juttu käsiteltävänä. Minun pihalla ei rottia näy niin kauan kun kissoja piisaa, ja toivottavasti kauan. Nyt jos koskaan tulee minullekin kissa jos ei peräti kaksi.


      • Anonyymi

        Ootko kuullut pressusta, jonka voi laittaa hiekkalaatikon päälle kun sitä ei käytetä. Pressuja saa halvalla, mm. tokmannilta, puuilosta ym. Helppo tapa suojata esim. lasten hiekkalaatikko pihalla.


    • koirallinen täti

      Minulla ei ole kissaa ja on iso piha . Kissat käyvät pihalla ,eikä niistä ole ollut mitään haittaa... On kiva katsella niitä. Eivät varmaan kovin suurta tuhoa saisi aikaiseksi vaikka haluaisivat. Jos minun elämäni suurin harmi on naapurin kissa, niin olen aika vähän kokenut ja elänyt.

    • järjetöntä

      Eipä ole kissojen vihaajat ajatelleet,että kissa on monelle yksinäiselle ihmiselle se ainoa ystävä,LEMMIKKIELÄIN,ilon tuoja joka piristää yksinäisen ihmisen harmaata arkipäivää. Kissalle voi jutella vaikka ei se mitään ymmärtäisikään. Kissa toimii monelle yksinäiselle ihmiselle terapeuttina. Kuinka moni kissan omistaja joutuisi käyttämään mielenterveyspalveluja tai turvautumaan rauhoittaviin lääkkeisiin,jos hänen kissansa joutuisi loukuttajien saaliiksi. Kissoja on ollut kautta-aikojen kaupungeissa ja maalla. Eikä niistä ole ollut ongelmaa. Kissoihin kielteisesti suhtautuvat ihmiset ovat itse tehneet kissoista itselleen SUUREN ONGELMAN. Ongelma taitaa olla se,että kissoihin kielteisesti suhtautuvien elämä on yksitoikkoista vailla oikeaa elämää. Etsikää ennemmin onnenavainta. Sillä voitte löytää oikean elämän.

    • Mirrin silittäjä

      Kissa on kiva seuraeläin,eikä ole syytä huoleen,mikäli sitä kuljetetaan hihnassa "asioimassa" ja oikeaan paikkaan.

    • kiinni kissat

      Hyvä että on etes yksi ainoa ystävä...lemmikkieläin kissa!!!! Kumma että te että ymmärrä että siittä täytyy myös HUOLEHTIA!!!! Ei kissatkaan saa juoksennella vapaasti ja sotkea naapurin pihoja,hiekkalaatikoita ym.ne täytyy pitää kiinni myös ulkoilessa....joten jos et jaksa ulkoiluttaa kissaasi et ole kelvollinen huolehtimaan lemmikistäsi. Kissoille on ostettavissa sisäkäyttöön hiekkalaatikko johon kissa voi tehdä tarpeensa,mutta kyllähän siitäkin on vaivaa se täytyy puhdistaa tietyn ajan välein! Kissat kiinni!!!!

    • moppekoirti

      Loukuttakaa samalla ne kaikki irrallaan juoksevat koirat! Ne saattaa olla PALJON vaarallisempia kuin kissat!

    • katitpoistäältä.

      onpas hieno päätös kokkolan päättäjiltä!! voisin lainata koiraa niille ni saahaan nuo ylimääräiset katit pois kuleksimasta.voitas vetää passiketjukin tuohon suntin varrelle sais hyvää reeniä syksyä varten.

      • Rip metsästyshurtta

        Joo onpahan susilla sitten lihavia koiria mitä popsia välipaloiksi heh heh sun kapisesta hurtasta ei jää kun panta heh heh.


      • koirat kiinni
        Rip metsästyshurtta kirjoitti:

        Joo onpahan susilla sitten lihavia koiria mitä popsia välipaloiksi heh heh sun kapisesta hurtasta ei jää kun panta heh heh.

        Siinäpähän sudet popsivat lihavat,irrallaan juoksevat koirat,suntinvarrelta. Taitaapi koirienomistajilta mennä kuset housuihin, kun eivät tajua pitää koiriansa kiinni.


    • järjetöntä

      Nimpä niin,nyt pystynkin lukemaan teidän kommenteista jotain,koirien omistajat.Luen rivien välistä. Vai että koirasi passiketjuun,että saisi hyvää treeniä. Taitaa olla niin,että käytät koiraasi portin pielessä tarpeillaan,aamuin ja illoin. Etkä viitsi sitä lenkkeilyttää kunnolla. Koirasi tarvitsee liikuntaa kolmesti päivässä.Mitä isompi koira sitä enemmän liikuntaa. Kissat voivat paremmin kuin koirasi. Kissat saavat vapaana ollessaan luonnollista liikuntaa. Tämä vaan tiedoksi koirien omistajille. Lenkkeilyttäkää koirianne,satoi tai paistoi. Koiranne tarvitsevat liikuntaa. Koirat ja kissat on luotu liikkumaan. Kyllä ne teidänkin koirat paskovat ja kusevat ihmisten portinpieliin,siinä missä kissat. Sillä erolla koira on talutushihnassa, mutta koirantaluttajalla ei ole aivoja,miten toimia, kun koira on portinpilessä melkeimpä tekemässä toimintojaan.

      • katitpoistäältä

        järjettömälle en viitti viiä koiraa narussa ulos helpompi päästää ovelta vapaaksi ja antaa sen mennä ittekseen juoksemaan. välillä tulee saaliin kanssa ja välillä ilman se vasta hyvää reeniä onkin.eipä ole ylimääräsiä kissoja näkyny nurkis.


      • järjetöntä
        katitpoistäältä kirjoitti:

        järjettömälle en viitti viiä koiraa narussa ulos helpompi päästää ovelta vapaaksi ja antaa sen mennä ittekseen juoksemaan. välillä tulee saaliin kanssa ja välillä ilman se vasta hyvää reeniä onkin.eipä ole ylimääräsiä kissoja näkyny nurkis.

        Oletko opettanut koirasi tappamaan kissoja? Eikö sinulla muuta järkevää ole opettaa ko irallesi? Taidat nauttia siitä, kun koiurasi tappaa kissoja. Koirasi voisi oppia paljon muitakin asioita kuin tappamista. Aloita koirasi kouluttaminen aakkosista. Opeta se kulkemaan talutushihnassa ja seuraavaksi opeta se käyttäytymään samoin kuin muut hyvin koulutetut koirat. Sopiikohan sinulle koira lainkaan. Epäilen pahasti. Luovu koirastasi. Siitä ei ole iloa ei sinulle eikä koirallesi,puhumattakaan kissojen omistajista.


      • kukajärjetön
        järjetöntä kirjoitti:

        Oletko opettanut koirasi tappamaan kissoja? Eikö sinulla muuta järkevää ole opettaa ko irallesi? Taidat nauttia siitä, kun koiurasi tappaa kissoja. Koirasi voisi oppia paljon muitakin asioita kuin tappamista. Aloita koirasi kouluttaminen aakkosista. Opeta se kulkemaan talutushihnassa ja seuraavaksi opeta se käyttäytymään samoin kuin muut hyvin koulutetut koirat. Sopiikohan sinulle koira lainkaan. Epäilen pahasti. Luovu koirastasi. Siitä ei ole iloa ei sinulle eikä koirallesi,puhumattakaan kissojen omistajista.

        yleensä ne nuo koirat ei tykkää kissoista,eli aika luonnollista että koira tappaa kissan jos saa kiinni. luuleksää tollo ettei koirani osaa kulkea narussa,mutta sen ei tarvi olla narussa kun se uskoo puhetta ja tottelee.ja kun asuu pikkusen kauempana kaupungin keskustasta ni täällä voi pitää koiraa irti.koittakaahan saaha ne kissat siellä keskustassa pysymään sisällä ettei tartte tulla koiran kans niitä saalistaan..


      • Anonyymi
        kukajärjetön kirjoitti:

        yleensä ne nuo koirat ei tykkää kissoista,eli aika luonnollista että koira tappaa kissan jos saa kiinni. luuleksää tollo ettei koirani osaa kulkea narussa,mutta sen ei tarvi olla narussa kun se uskoo puhetta ja tottelee.ja kun asuu pikkusen kauempana kaupungin keskustasta ni täällä voi pitää koiraa irti.koittakaahan saaha ne kissat siellä keskustassa pysymään sisällä ettei tartte tulla koiran kans niitä saalistaan..

        Kissa saattaa repiä silmät päästä sun säälittävältä koiraltasi, jos sen liian lähelle päästät irralleen, tai sitten niistä voi myös tulla kaverit, sellaistakin on nähty paljon.


    • miau ja hau

      Ei ole ensimmäinen kerta kun olen kissanraadon keskeltä tieltä korjannut,juuri sinä joka annat kissas vapaana juosta olet eläinrääkkäjä. mulla on 2 kattia sisällä ,mökillä narussa.. ympäri vuoden parvekkeelle pääsee.ON ihan oikein loukutus ette te ennen ala välittään kissastanne ,turha nyyhkyttää että lapsen, yksinäisen lemmikki.Lemmikki on se joka on turvassa sun luona.koiraakin ulkoilutan aina kiinni pitäen.

    • kissatädit hoi

      Hei kissatädit, ei kukaan ole vähätellyt kissojenne arvoa, vaan ihmetellyt miksi ne ovat irrallaan?
      Jos kissa kerta on niin tärkeä seuralainen, niin eikö olisi mukava pitää se turvassa sisällä, eikä päästää tapettavaksi? Ei kukaan niitä sisältä tule hakemaan loukkuihinsa.
      Kaverillani on kissa ja hän käyttää sitä pihalla VALJAISSA. Ei päästä laiskasti vaan pihalle muitten riesaksi.
      En enää edes jaksa laskea monestiko on pitänyt lyödä jarrut lukkoon autolla ajaessa, kun jonku kultarakaspörröpää on ollut kotimatkalla omin päin.

      • järjetöntä

        Mites pidät 15 vuotiaan kissan talutushihnassa. Luuletko,että se oppii siihen enää. Monien kissat on leikattu. Ja nyt loukutetaan viattomia,leikattuja kissoja. Lopettakaa moinen kissojen loukutus ja keskittykää rottien loukuttamiseen. Rottia on kaupungissa kymmenen kertaa enemmän,kuin kissoja.. Rotat loukkuun. Kissat rauhaan.


      • Anonyymi
        järjetöntä kirjoitti:

        Mites pidät 15 vuotiaan kissan talutushihnassa. Luuletko,että se oppii siihen enää. Monien kissat on leikattu. Ja nyt loukutetaan viattomia,leikattuja kissoja. Lopettakaa moinen kissojen loukutus ja keskittykää rottien loukuttamiseen. Rottia on kaupungissa kymmenen kertaa enemmän,kuin kissoja.. Rotat loukkuun. Kissat rauhaan.

        Täsmälleen näin! Tämän kun moni vielä tajuaisi.


    • Pissapussi

      Kahtokaa koirien perään lumipenkat on kusesta keltasia ! Iloa ja onnea ja Hyvää ystävänpäivää!

      • järjetöntä

        Kävele ,pidä selkäsi suorana. Pidä pääsi pystyssä. Nosta päätäsi vähän ja vielä vaikka vähän ylemmäksi,ja vielä vaikka vähän ylemmäksi. Taivuta,päätäsi,yritä,yhä ylemmäksi. taivuttaa päätäsi. Mitä näet ? Näet enemmän,toivottavasti myös elämässäsi näet enemmän asioita,kuin vain keltaiset lumipenkat,kusesta keltaiset. Samoin sinulle iloa ja onnea ja Hyvää ystävanpäivää.


    • kissat ulos

      Oliko tuo kissojen loukutus Kokkolassa 6.2-13.2 välisen ajan, kuten pelastakaa katit ry ilmoitti. Jos kissojen loukutus on päättynyt. Nythän voin kissani päästää ulos vapauteen. Kovin ovat levottomia olleet,kun ovat olleet sisällä monta päivää.

    • eikissoille

      kissat aiheuttavat vahinkoa ympäri kokkolaa. Paskovat ja kusevat toisten pihoille. Pitäkää kissat omalla pihalla,älkää päästäkö niitä naapuriin.

      • Eläinystävä Kokkola

        Olen tappanut kaikki irtokollit, jotka ovat erehtyneet pihallemme. 25:n vuoden kuluessa olen lopettanut 126 kattia - toistaiseksi, joista puolet olen ampunut loukkuun ja toinen puolikas on työntänyt päänsä hetitappaviin Conibear- rautoihin. Raudoilla pyynti on fiksumpaa, sillä ei tarvitse muuta kuin irrottaa kolli ja virittää raudat uudelleen. Olen vienyt raadot korpeen kettujen ja huuhkajien saaliiksi. Katinronteista ei ole kahden vuorokauden jälkeen hajuakaan. Kyllä luonto hoitaa...


      • Anonyymi
        Eläinystävä Kokkola kirjoitti:

        Olen tappanut kaikki irtokollit, jotka ovat erehtyneet pihallemme. 25:n vuoden kuluessa olen lopettanut 126 kattia - toistaiseksi, joista puolet olen ampunut loukkuun ja toinen puolikas on työntänyt päänsä hetitappaviin Conibear- rautoihin. Raudoilla pyynti on fiksumpaa, sillä ei tarvitse muuta kuin irrottaa kolli ja virittää raudat uudelleen. Olen vienyt raadot korpeen kettujen ja huuhkajien saaliiksi. Katinronteista ei ole kahden vuorokauden jälkeen hajuakaan. Kyllä luonto hoitaa...

        Toivotaan, että "karma" hoitaa vielä sinutkin. Sen minkä taaksesi jätät, sen edestäsi löydät.


    • Halkokarin ääliölle

      Lopeta tuo p....n jauhaminen ja etsi todisteet nyrkkelymestaruudesta kakkospersoonasi (TOSIrealisti Kokkolan) kanssa.

    • Vesipää veijari

      Tuliko selväksi? Tulihan!

      • Eläinystävä Kokkola

        Kulkukissoja on kiva tappaa...


    • Halkokarin ääliölle

      Heh, äijä ei saa edes banaanikärpäsiä hengiltä. Ps. Kohta hakevat sinut Niuvaniemeen.

      • Eläinystävä Kokkola

        Kaikki kulkukatit ja irtokollit lähtevät välittömästi kissojen "Amerikkaan" - Kuivaniemeen, eivätkä koirat perään hauku.


      • Anonyymi
        Eläinystävä Kokkola kirjoitti:

        Kaikki kulkukatit ja irtokollit lähtevät välittömästi kissojen "Amerikkaan" - Kuivaniemeen, eivätkä koirat perään hauku.

        Sulle olisi täsmälleen oikea paikka asumattomat siperian maisemat, jossa ei minkäänlaista ihmisasutusta vähintään satojen, ellei tuhansienkaan kilometrien säteellä. Eikä mitään apuvälineitä viedessä mukaan. sittenpähän nähtäisiin tai pikemminkin ehkä joskus aikojen päästä kuultaisiin, miten yhdelle suomalaiselle pienimieliselle tampiolle lopulta kävi. Siellä saisit pärjätä miten parhaaksi näkisit ja olla villieläinten armoilla. Hah hah..


    • mölö

      KOivuhaasssa on viksu pariskunta, oravankadulla on rakennetttu kissoille ukloiluhäkki. katit kulkevat ikkunasta ulos hääkkiin.

    • oikeutta

      Kissoja salaa metsästävistä kannattaa tehdä välittömästi rikosilmoitus! Kissa ei saa kulkea vapaana, mutta kotikissan suuniteltu tappaminen on eläinsuojelurikos.

      Tästä saa mukavat sakot mahdolliseet aseluvat joutuvat harkintaan. Esim kotikissan lopettaminen olisi tapahtunut aseella niin sitä on käytetty rikoksessa, joten se takavarikoidaan!

      Eli heti ilmoitus poliisille laittomista kissantappajista!

      Kissan ampuja tuomittiin tuhansien eurojen korvauksiin
      STTLähetä palautetta toimittajalle

      Polvijärveläinen 56-vuotias mies on tuomittu yli tuhannen euron sakkoihin naapurinsa kissan ampumisesta.

      Joensuun käräjäoikeus tuomitsi miehen perjantaina eläinsuojelurikoksesta ja vahingonteosta 45 päiväsakkoon. Ampuja joutuu maksamaan myös yli 2 600 euron korvaukset, joihin sisältyy muun muassa uuden kissan hankintakulut.

      Tapaus sattui Polvijärvellä juhannusaattona yöaikaan. Mies kertoi ampuneensa villiintyneen kissan puutarhassaan. Hän katsoi lailliseksi oikeudekseen lopettaa kissan, joka toistuvasti tunkeutui hänen pihapiiriinsä.

      Käräjäoikeus ei pitänyt kertomusta uskottavana, siksikään, ettei kissa ollut villiintyneen näköinen. Oikeuden mukaan ampuminenkaan ei todennäköisesti tapahtunut puutarhassa. Pahoin haavoittunut kissa löydettiin satojen metrien päästä tien penkalta. Oikeuden mukaan kissa ei ollut voinut edetä sellaista matkaa jälkiä jättämättä.

      Kissa kitui tunteja ennen kuin löydettiin ja vietiin eläinlääkäriin lopetettavaksi.

      Oikeus määräsi korvaukset täysimääräisinä, koska vahinko aiheutettiin tahallaan. Ampuja menetti myös pistoolinsa ja äänenvaimentimen valtiolle.

      • Eläinystävä Kokkola

        Irtokissan saa (ja pitääkin) tappaa omalla tontilla tai rakennuksessa.
        Conibear- raudat ovat sallittuja pyyntivälineitä. Ne katkaisevat niskan silmänräpäyksessä joten rauhoittamaton eläin tai saaliseläin ei tunne tuskaa. Raudat eivät tunnista "lemmikki- eikä villieläintä".
        Loukussa oleva rauhoittamaton eläin voidaan lopettaa ampumalla.
        Kissa, kuten rotta, kotihiiri, metsämyyrä ja maamyyrä ovat rauhoittamattomia haittaeläimiä koko vuoden. Siis niillä ei ole rauhotusaikaa kuten useilla villieläimillä pesimisaikaan...


      • Anonyymi

        Aivan oikein sille henkilölle. Toivottavasti saa jatkossa vielä rotta ja hiiriongelman kiinteistönsä ja pihapiirinsä ongelmaksi, mokoma lyhytnäköinen eläimiä vihaava typerys.


    • rankkuri7788

      missä liikkuu irtokissoja kokkolassa?

    • Kissaonkissa

      Voi elämä, tämä on yksi syy miksi pidän eläimistä joskus enemän kuin ihmisistä.. :(
      Eläimet ja Ihmiset, eläkää suvussa.

    • kioskikaustari

      kissoja ei saa päästää naapurin tontille muista se plogman kaustari

      • Anonyymi

        Kissa tykkää glykolin imelästä mausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kissa tykkää glykolin imelästä mausta.

        Kyllä vain. Pakkasnestettä tyhjään jauheliharasiaan, ja joukkoon loraus vahvaa kermaa, niin loppuvat "kulkukattien hyppelyt", ja kuseskelut naapureitten nurkissa, hah hah haaa!!!...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä vain. Pakkasnestettä tyhjään jauheliharasiaan, ja joukkoon loraus vahvaa kermaa, niin loppuvat "kulkukattien hyppelyt", ja kuseskelut naapureitten nurkissa, hah hah haaa!!!...

        Yksinkertainen, halpa ja tehokas resepti kulkukattien hävittämiseksi. "Houkutteleva juoma" ei edes jäädy kovallakaan pakkasella. Laittaisin joukkoon murskattua Panadolia, ja muutaman tipan valeriaanauutetta, jota villiintynyt uroskissa, ja kiimainen narttu eivät voi vastustaa...
        Ensin otetaan kunnon siemaukset, ja lopuksi "syljetään kiimahajustetta" kaikkialle karvoihin, ja jatketaan kodittomana matkaa, joka taival ei enää kauaa kestä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksinkertainen, halpa ja tehokas resepti kulkukattien hävittämiseksi. "Houkutteleva juoma" ei edes jäädy kovallakaan pakkasella. Laittaisin joukkoon murskattua Panadolia, ja muutaman tipan valeriaanauutetta, jota villiintynyt uroskissa, ja kiimainen narttu eivät voi vastustaa...
        Ensin otetaan kunnon siemaukset, ja lopuksi "syljetään kiimahajustetta" kaikkialle karvoihin, ja jatketaan kodittomana matkaa, joka taival ei enää kauaa kestä...

        Eläinystävän pyhä sakramentti, aamen. Loistava kommentti taas ressulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eläinystävän pyhä sakramentti, aamen. Loistava kommentti taas ressulta.

        Sama "taikajuoma" sopii myös rottien hävittämiseen. Joten Nirristanin asukkaat, ottakaa vihjeestä vaarin, hah hah haaa!!!...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama "taikajuoma" sopii myös rottien hävittämiseen. Joten Nirristanin asukkaat, ottakaa vihjeestä vaarin, hah hah haaa!!!...

        On toi pakkasneste hyvä moneen käyttöön. Sillä kun sivelee auton ovien tiivisteet, ja jarrupalat, niin ne eivät taatusti jäädy. Villiintyneet paskahännätkin katoavat nurkista paskomasta glykolin avulla, eikä maksa maltaita...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On toi pakkasneste hyvä moneen käyttöön. Sillä kun sivelee auton ovien tiivisteet, ja jarrupalat, niin ne eivät taatusti jäädy. Villiintyneet paskahännätkin katoavat nurkista paskomasta glykolin avulla, eikä maksa maltaita...

        Haiset pentele vaikulle. Tämän havaitsi vaimoni Lidlin kassajonossa. Vaikun haju on kuolevan vanhuksen haju..


    • Anonyymi

      Pitääkö kotipesään kertoa mistä päin kissa tuodaan sinne? Alkaa pikku hiljaa v@_#&#& kun kusevat terassi kalusteet ja ulko-oven

    • Anonyymi

      Voiko kissan omistajalle jonka katti kusee terassikalusteet viedä laskun?

      • Anonyymi

        Voi viedä, viedä mutta eri asia että maksaako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi viedä, viedä mutta eri asia että maksaako?

        Kyllä maksaa pesulalaskun/"ammattijärjestelijän" suorittaman kotipesun. Kissasta jää aina todistusaineistoa, mm vähintään pari karvaa. Ja valokuvaaminen, ja riistakamera kaiken vahvistaa. Tosin, meidän terassikalusteisiin eivät paskahäntäkollit kuseskele, eivätkä jatka kiertolaisen elämää elävä, hah hah haaa!!!...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä maksaa pesulalaskun/"ammattijärjestelijän" suorittaman kotipesun. Kissasta jää aina todistusaineistoa, mm vähintään pari karvaa. Ja valokuvaaminen, ja riistakamera kaiken vahvistaa. Tosin, meidän terassikalusteisiin eivät paskahäntäkollit kuseskele, eivätkä jatka kiertolaisen elämää elävä, hah hah haaa!!!...

        Siis Panadol 100mg jauhettuna silakan sisään omalla terassilla toimi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi viedä, viedä mutta eri asia että maksaako?

        Noh löytyy sitten kotipesästä kissa jos ei kiinnosta maksaa.


    • Anonyymi

      niin kissat pitää olla omalla tontilla tai sisällä ,eihan ole vaikea ymmärtää .pitäisi ajatella muitakin ihmisiä eikä vaan aina minä minä minä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe