Paavi pulassa

perustele

International Tribunal into Crimes of Church and State (ITCCS) on kahden ja puolen vuoden ajan kerännyt todistusaineistoa Paavin ja Katolisen kirkon suorittamista rikoksista. Todistusaineistoa on kertynyt tarpeeksi ja eurooppalainen pidätysmääräys annettiinkin 1.2, pidätysmääräys toimitetaan Roomaan 15.2. Vatikaani ei ole virallisesti kommentoinut asiaa. Paavin ero tosin viittaa siihen että asia on huomioitu.

http://itccs.org/2013/02/13/pope-benedict-resigned-to-avoid-arrest-seizure-of-church-wealth-by-easter/

Paavi Benedictus XVI on sopinut tapaamisen Italian Presidentti Giorgio Napolitanon kanssa 23.2. tarkoituksenaan saada kaikenkattava syytesuoja. Tavoite on hankala koska Italia on sitoutunut kansainvälisiin lakeihin jotka eivät mahdollista syytesuojaa.

http://itccs.org/2013/02/14/pope-benedict-to-seek-immunity-and-protection-from-italian-president-giorgio-napolitano-on-february-23/

http://itccs.org/

Sivustolta löytyy kerättyä materiaalia josta käy ilmi että kirkko on tehnyt paljon muutakin kuin vain peitellyt pedofiilejä. Pahimpiin kuuluu kanadan tapahtumat.
Alla on linkki itccs:n keräämiin todistajanlausuntoihin, jotka alkavat kohdasta 05:12.

http://itccs.org/2012/12/22/update-and-new-evidence-from-the-international-common-law-court-of-justice-the-case-of-genocide-in-canada/

Veikkanpa että ratzinger on jo varmistanut turvapaikkansa, Etelä-Amerikka kutsuu.

Kysynkin nyt teiltä arvoisat lukijat, tulisiko ev.lut. kirkon ottaa sovitteleva vaikenemisen linja vai alkaa rohkeasti puolustamaan uhreja?

59

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 123 456

      Toivottavasti mitään immuniteettia ei myönnetä ja Ratzinker joutuu vastaamaan pefofiilien suojelusta oikeuden eteen.

    • 17+13

      Hahahaha!
      Huvittavaa ajatella sitä yllättävää irtisanoutumista, hiljaiseen rukoiluun loppuelämänsä omistamista sekä selitystä iän painosta. Karkuun se siis olikin lähdössä, kun on poliisit perässä.

      "Kysynkin nyt teiltä arvoisat lukijat, tulisiko ev.lut. kirkon ottaa sovitteleva vaikenemisen linja vai alkaa rohkeasti puolustamaan uhreja? "

      Aika varmasti tulevat ottamaan tämän vaikenemisen linjan. Uhrien puolustaminen olisi positiivista, vaikka se tekopyhää olisikin tässä vaiheessa. Mieluiten myöntäisivät syyllisyytensä.

      Järkyttävää, jos nämä videolla esitetyt syytökset pitävät kaikki paikkansa. Noille rikollisille ei löydy tarpeeksi pahaa rangaistusta.

    • Korvausvaatimus

      ...seuraa aina petoksesta kiinnijäänyttä.

      Porttokirkko uppoaa. Ymmärtävätkö papittaret paeta ajoissa?

    • todellinen kristitty

      Luterilaisuuden sisälle on pesiytynyt ihmeellinen käsitys siitä että katolinen kirkko olisi kristillinen kirkko. Asian laita ei ole näin nykyään, eikä se ole sitä koskaan ollutkaan. Luterilaisuus katolilaistuu kovaa tahtia, kun päivastoin pitäisi vaalia protestanttista perintöä ja sanoa napakasti kaikenlaista syntiä vastaan.
      Tutkiessa hiljattain erästä teologian tohtorin ehdottamaa kappaletta uuteen virsikirjan lisävihkoon törmäsin katolilaisuuden juureen: mustan auringon eli saturnuksen palvontaan (sekä auringonpalvontaan). Jos kumpikaan ei kerro teille
      mitään niin lukekaa ne=saatananpalvontaan. Alla laajempi selostus:

      http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194793565522/artikkeli/teologian tohtori tahtoo juicea virsikirjaan sen verran on kansa ansainnut ja juice .html

      Teologian tohtori mainitsee yhtenä mahdollisista virsikirjan kappaleista nimen "musta aurinko"
      Mielestäni se sopii hyvin siihen linjaan jota kirkko on viimevuosina noudattanut, mutta huonosti siihen että
      kirkko samalla väittää olevansa kristillinen. Jos kirkko olisi aidon kristillinen se juoksisi roomaa ja ekumeniaa karkuun.

      Musta aurinko kappaleen sanoitusta tutkittaessa huomio kiinnittyy kertosäkeen B-osaan,josta kappaleen nimikin tulee:

      B-osa:

      Ja jonakin aamuna
      ennen sarastusta
      huomaat että musta
      aurinko nousee. x2

      Mikä on musta aurinko ?
      Kristityt odottavat kointähteä ennen sarastusta ja Häntä ennen ei nouse kun antikristus hetkeksi.

      Alla "kuukletuksia" aiheesta musta aurinko.

      Musta aurinko =saturnus=saatana

      linkistä http://saturnuskultti.blogspot.fi/2009/12/jesuiitat-musta-veljeskunta.html teksti alla
      Jesuiitat - musta veljeskunta
      Jesuiittaveljeskunta on katolisen kirkon mahtavin sääntökunta ja maailman vaikutusvaltaisin salaseura, joka dominoi Vatikaanin politiikkaa. Kun sanon sitä "mustaksi veljeskunnaksi", en tietenkään viittaa ihonväriin, vaan siihen, että jesuiittapapit käyttävät perinteisesti mustaa kaapua. Jesuiittakenraalia sanotaankin usein mustaksi paaviksi, kun varsinainen paavi taas pukeutuu valkoiseen. Musta on Saturnuksen (saatanan) väri, joten onko sillä yhteys jesuiittaveljeskuntaan? Onpa hyvinkin, ja itse asiassa sitä voi hyvin sanoa Saturnus-kultin tai saturnaalisen veljeskunnan ruumiillistumaksi. Se näkyy sekä veljeskunnan saatanallisissa toimissa että sen käyttämässä symboliikassa. Esimerkiksi jesuiittojen tunnus on täynnä okkulttista symboliikkaa.

      Kuvalinkki samalta sivustolta

      http://2.bp.blogspot.com/_YVetdx2UUVA/Sx4qspvfjyI/AAAAAAAAAPg/zOJ24XBfMOk/s1600/567px-Ihs-logo.svg.png

      Eli tässä meillä on musta aurinko, joksi myös Saturnusta sanotaan. Suorat säteet symboloivat Saturnusta ja kiharaiset säteet aurinkoa

      Toinen linkki samasta aiheesta:

      http://www.createphpbb.com/phpbb/viewtopic.php?t=115&mforum=mustanauris

      ---


      Summa summarum: Katolilaisuuden sydämestä löytyy auringonpalvonta ja saturnuksenpalvonta.
      Se aurikopuolikaan ei valkoisista kaavuistaan huolimatta edusta valoa. Nimittäin koko uskonnon juuri on hyvän-ja pahan tiedon puussa.

      Jeesus on elämänpuu ja Hänessä / Häneen on todellisen kristityn juuret.
      Todellinen kristitty ei paavin kanssa kaveeraa.

    • Copypaste 1234567890

      Katso myös - jossei vielä ole deletoitu:

      Suomi24 / Suhteet / Kirkko kuulolla / paavi saanut haasteen oikeuteen
      paavi saanut haasteen oikeuteen
      9 Vastausta 51 Lukukertaa
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11271236

      rikollinenkardinaali 15.2.2013 09:53


      (PS. Viesti rebekkasisar deletoijallemme: Jokaista deletoitua postia seuraa 2x sinnetänne kopioitua)

    • müsli-mies
      • osirisjumala

        Sehän on selviö - riivaajain päämies on kauhuissaan kun kengät on jo tulessa.


      • Hullujen meininkiä.

        Ensin piru tuottaa henkilölle mielenhäiriön fyysisesti tai psyykkisesti kiduttamalla (k. lasten raiskaukset) ja sen jälkeen manaa pirua ulos mielnhäiriöisestä. Hullujen meininkiä.


      • qauqo
        Hullujen meininkiä. kirjoitti:

        Ensin piru tuottaa henkilölle mielenhäiriön fyysisesti tai psyykkisesti kiduttamalla (k. lasten raiskaukset) ja sen jälkeen manaa pirua ulos mielnhäiriöisestä. Hullujen meininkiä.

        fyysinen ja/tai psyykkinen raiskaus on myös luterilaisen kirkon hyväksymä,perustuen siihen,ettei k. o. kirkko ole julkisesti protestoinut sitä vastaan,eikä tehnyt pesäeroa k. o. lahkoon,eikä erottanut virasta k. o. lahkoihin kuuluvia pappeja, johtajia j. n. e. - ei mitään

        ei se niin mennyt se jeesuksen lähetyskäsky,pikemminkin tuollainen toiminta on todiste pirun lähetyskäskystä


    • Jesuiitta murhamessu

      Edellisen jumalakisan häviäjä, Milanon kardinaali, jesuiitta Cardinal Carlo Maria Martini kuoli Elokuussa 2012. Hän kuoli Gallaraten jesuiitta-instituutissa.

      VATICAN CITY (AP) — Italian Cardinal Carlo Maria Martini, a rare liberal within the highly conservative Catholic Church hierarchy who was nevertheless considered a papal contender in the last conclave, died Friday August 31, 2012. He was 85.
      Martini, a Jesuit and former archbishop of the important archdiocese of Milan, had been battling Parkinson's disease for several years. His death at a Jesuit institute in Gallarate, near Varese, was announced by the Milan archdiocese.

      • CO2-Roomahuijaukset

        Vatikaanin vallan rajattomuus on käsittämätön. Sen rapparipalvelijat on terrorisoitu toimimaan yksituumaisesti joka paikassa. Pieni esimerkki CO2-huijauksesta, nk. ilmastolämpenee sadusta joka on Rooman keksimä ryöstösatu.

        Valittu ritarinsa Al-Go-Really oli parisen vuotta sitten syssyllä järjestänyt suuret 'seminaarit' Washingtoniin agendaa ujuttavalle kaartilleen. Paavin lehdistö rummutti pitojaan peräpohjolaa myöten. Kuinka ollakaan - lumimyrsky torppasi kemut. Capitol Hill'illä, rooman rapparikultin keskuksessa hiihdettiin... Kas, sekin tietty johtuu 'lämpenemisestä'. Onneksi tilastoväärennyksistä kiristetään nyt lisää ja enemmän vihiriöitä kauhutehoja...

        Torontolaislehti soitti tätä paavin satua, valitti liikenneruuhkaa. Laitoin artikkelin kommentteihin huomion siitä, että "käytetyssä kuvassa näyttäisi olevan 4/5 liikenneväylästä tyhjää. Miksi ette hyödynnä sitä? Aamuruuhkan suuntaan kaikki mahdollinen leveys käyttöön, nopeus 40kmh, iltaruuhkaa toisinpäin. Mikämättää ettei kaistoja osata ohjata. Pikkukaduilla on ajorana leveys 3m, miksi sisääntuloväylällä se on 5m? Idiootit..." Siis sama tilanne kuin Mannerheimintiellä - jossa viime vuonna juuri viimeinen CO2-jääkarhu kuoli (?) sukupuuttoon ratikan alle.

        Mitä seurasi? Paniikissa ko lehti deletoi koko artikkelin kaikkine liitännäisineen - kuten täällä jos papitarta kutsuu papittareksi. Olisihan vaarallista että murkut tajuaisivat maapallon oleven 'lähes tyhjän'. Ruuhkat onkin poliittisia eli tekemällä tehty, ajamalla ihmiset ryöstettäviksi ghettoihin.

        Jos kaikki maailman ihmiset seisoisivat vieri vieressä, 2/3 populaatiosta 'mahtuisi' Hankoniemelle. Tässä jesuiittain väestönvähennyspulmaa totta tosiaan. Tämän ritari Linkolan sadun kehitti jesuiitta Botero 1500-luvun Roomassa. Mietis mikä ruuhka jo oli silloin, liikakansoitus...


    • Pope Bene-dik-in-kid

      Pystyykö vatikaani pitämään paavi Ratzingerin ikuisesti syytesuojassa vai velvoittaako kansainvälinen laki heitäkin?

    • Iittalan Veljekset

      Vatikaanin varautui tähän jo 1940-luvulla (?)

      Sehän oli luomassa EU:n peruskirjaa berliinissä 1940, oman rakkaan Katolis Adolphinsa pääkaupungissa. Sieltä jostain löytyy Vatikaanivaltion perusteet ja spesiaali syyntakeettomuus messumurhiinsa. Niinkauan kuin isä insesti pysysyy vatikaanissa, se ei joudu vastuuseen.



      Lue nuot scribd linkit ...

      ...niin tajuat miten se onkaan juovuksissa pyhien verestä. Jesuiitta Stalin tapatti leireillään satoja miljoonia - niistä vaietaan yhä. Kaikki syyt laitetaan Saksan niskaan ... jesuiittamaista puuhaa, tuttua kotosuomestakin: ensin ryöstät, sitten ryöstetty vankilaan.

      Todenn. kun joku isonappula tajuaa koko tarinan kauheuden, Vatikaanin kohdalle syntyy kuoppa...

    • Peter Turkson

      Ghanalaiset rukoilevat rakkaan mus tan arkkipiispansa puolesta. "Oi jospa hänestä tulisi jumalamme, pohjolankin porttokirkkojen äiti!" Pope's successor: Ghana prays for Peter Turkson the miner's son to reach marbled halls...
      www.telegraph.co.uk/news/religion/the-pope/9875011/Popes-halls.html

      Arkkipiispamme - kuten kaikki piispat kaikkialla kuuluvat maltan ristin ritareihin tai/ja Konstantinusritareihin. Papit kykynsä mukaan ... esim Rebekka ritareita. Ovat kaikki siis suoraan isä insestin alaisia.

      Tutkipa montako kymmentä tälläistä oman kuulevan äitikirkkosi symbolia kykenet bongaamaan artikkelin kuvista. Alle 20kpl ei läpäise 'testiä'...

      Symboliikkaan voi hakea apua tästä:
      http://www.scribd.com/doc/106840073/Vapaaksi-Muurarien-Kahleista

      .

    • Obbeliski

      Kulttipäällikön 'siunaus': Eroava rikol- eiku jumala siunasi ikkunastaan tänään tunnekuohussa vellovat obeliskia kiertävät seuraajansa.

      Pope Benedict XVI waves to the faithful during the Angelus noon prayer he celebrated from the window of his studio overlooking St. Peter's square, at the Vatican, Sunday, Feb. 17, 2013. ... for the first time since announcing his resignation, cheered by an emotional crowd of tens of thousands of well-wishers from around the world.
      VATICAN CITY (AP)

      • VATICAN CITY (AP)

        Viime sysksynä isä insestin apuri, Legion of Christ -ritarien johtaja, kunnioitettu Alvaro Corcuera sanoutui yhtäkkiä irti vastaavan väsymyksen takia. Takana juuri paljastuneet maailmanlaajuiset pikkupoikain hyväksikäytöt. Senjälkeen vatikaani onkin yrittänyt työntöö kaikki syyt sinne sinne...
        World October 11, 2012 Superior of troubled Legion of Christ steps aside. The superior general of the troubled Legion of Christ religious order has stepped aside unexpectedly, saying he simply doesn't have the energy to oversee the radical reform of the congregation ordered by the Vatican. Alvaro Corcuera, Cardinal Velasio De Paolis VATICAN CITY (AP)

        Tässä sivun alareunassa näkyy tämän Vatikaanin 'hyvän' naminami -tekeväisyysjärjestön paikka Pyramidin hierarkiassa jesuiittain rinnalla.

        http://www.scribd.com/doc/85508748/Pahan-Pietarin-Basilli


    • paholaispaavi

      Siellä se Paavi nyt väittää "pahan hengen" olevan asialla. Hyvin luultavasti tekee näitä lausuntoja juuri siksi, että hän tietää syytösten olevan tulossa. Ei sitä pääse munaansa työntämään pikkulapseen ilman, että joku tulee siitä syyttämään. Eikä se ole paha henki, joka niitä syytöksiä tekee.

    • Ma5a

      Tätä asiaa mietin paavin erotessa yhdeksi syistä.. Tuleekohan tästä katoliselle kirkolle korvausvaatimuksia. Toivottavasti tulee niin rajusti, että kullat katoaa kirkkojen seinistä kärsineiden lapsien hyväksi.

    • 1+8
    • EU-jumalasi

      Kas kummaa, paavimedian paikallispesäke unhoittaa syytteistä 8999kpl, kertoo yhdestä jo hyljätystä.

      Kun EU-jumalasi kultakasat villitsevät syyttäjät, oikeusistuimet jne jesuuiitain hallitseman vapaamuurariveljien kautta (50milj?), mikä tässä onkaan se törkeä?

    • ....

      Kyllä tuolla kriminaalilla näköjään pokaa riittää.

      "Paavi varoitti pahasta hengestä

      Puheessaan paavi kehotti kirkkoa ja kaikkia uskovia uudistumaan.

      - Siitä tulee hengellinen taistelu, koska paha henki haluaa meidän poikkeavan tieltä Jumalan luo, paavi sanoi.

      Hän pyysi ihmisiä rukoilemaan hänen ja uudeksi paaviksi valittavan puolesta"

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013021716686317_ul.shtml

    • Ryöstöretki Mexicoon
    • Ryöstöretki Mexicoon

      Ryöstöretki Mexicoon

      Täällä kuulema kolautti päänsä jotta veri lensi. Joku väittää sitä syyksi jumalan eväsymiseen...

      Pope Pancho Villa -esiintyy:

      http://www.scribd.com/doc/118580439

    • Autuas Adolph

      Pope Pancho Villa kultareunainen sombrero on söötti. Monenko juutalaisen hampaat siihenkin on tarvittu?

    • Paavintiedemies

      Keskim 30 ukonpäätä per sombrero. Ei tee edes lovea katetdraaliensa massivisiin pääkallotorneihin eli 'tieteellisiin' varastoihinsa...

    • pankkovilla

      kuulema monilla paikkakunnilla eri puolilla maailmaaon köysi ja silmukka asetettu kirkon ulkopuolelle "seppeleeksi" ja http://itccs.org "The ITCCS is planning public occupations of Catholic churches commencing Sunday, March 24, 2013. It will issue an update and plan of action tomorrow, on this website."

      • looshipäällikkö

        Köysi kaulassa vannotaan valat vatikaanin holhoamissa vapaamuuraririiteissä. Kuuluu siis opetettujen tuttuun kalustoon.

        Tällä narunpätkällä tämäkin viaton höplästä vedätetty hirttonarulauma saadaan palvelemaan vatikaanin käskyjä. Jokainen tietää että sitä käytetään - ellei tottel mitä salajärjestön salaisuuksien pimeydestä käsketään

        Esimerkkinä Juhani Julin Posiolla - missä myöhemmin samana päivänä arkkuun laitettiin myös looshipäällikkö...

        Suomi24 / Suhteet / Kirkko kuulolla / Vapaamuurarit ja ev.lut kirkko selvästi yhteistyössä
        22 Vastausta 109 Lukukertaa
        kertokaa totuus 11.2.2013 22:13 10
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11263207


    • reippaasti Ritarit

      Ilmeisesti Maltan Ristin ritariMäkinen ei tiedä isäjumalansa ahdinkoa?

      Piispainkokous 12.-13.2.2013
      Arkkipiispa Mäkinen: Jumala astelee reippaasti julkisessa tilassa
      Uutinen julkaistu 12.2.2013 Klo 12:01
      Uutisen julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus (Hae uutistuottajan muut uutiset)

    • gay “network”

      No nyt tuli yllätys. Jostain löytyi homppakööri. Missähän semmoinen...?

      Arvasit oikein. Kirkko kuulollan palstalta - sekä samaisen kirkon johdosta. Kas tässä Päivimme ylijumala, arvokeskustelujen pyhä (reikä).


      Paavin ero johtuu homojengin löytymisestä paavin pöydän alta.
      Pope Benedict XVI: His resignation is linked to a gay “network” in the Vatican, a report claims. Resignation of Pope Benedict XVI has been linked to discovery of a gay “network” in the Vatican that led to blackmail, newspaper claims.

      By: Sandro Contenta Feature reporter, Published on Thu Feb 21 2013

    • 9 + 4
      • Kymmenettuhannet

        Italialaislehti:
        Paavin eron taustalla homoverkoston paljastuminen

        Italialainen La Repubblica -lehti väittää paavi Benedictus XVI:n yllättävän eron liittyvän kiusalliseen paljastukseen.

        Lehden mukaan paavi päätti erostaan jo 17. joulukuuta, jolloin hän sai tietää kolmen selvitystä tekevän kardinaalin löytäneen homoseksuaalisten pappien verkoston. Homoverkoston jäsenten kerrotaan myös joutuneen ulkopuolisten kiristyksen kohteeksi.

        Italialaislehden mukaan tutkintaraportissa viitataan kirkon ryhmittymän jäseniin, joita kuvaillaan yhdistävän "seksuaalinen suuntautuminen". Paavin tiedottaja ei halua vahvistaa tai kiistää lehden väitteitä homopappien piiristä.

        Vyyhti alkoi paljastua paavi Benedictus XVI:n entisen hovimestarin tekemistä paljastuksista italialaismedialle. Hovimestari vuosi julkisuuteen hallussaan olleita luottamuksellisia asiakirjoja, kuten paavin yksityiskirjeitä.

        Hovimestari tuomittiin puoleksitoista vuodeksi vankeuteen tietovuodosta viime lokakuussa. Asiasta puhjennutta skandaalia alettiin nimittää "Vatileaksiksi" ja kardinaalien oli pakko ryhtyä tarkempiin selvityksiin.

        La Repubblica -lehden mukaan homoseksuaaleilla papeilla oli sovittuja kohtaamispaikkoja ympäri Roomaa. Jäsenet tapasivat toisiaan kauneussalongeissa ja saunatiloissa. Heidän käytössään oli myös huvila Rooman ulkopuolella.

        Vatikaani ei tuomitse homoja, mutta se opettaa homoseksuaalisuuden olevan "luonteeltaan häiritsevää".
        IL Perjantai 22.2.2013 klo 21.33

        LOL. Isä insesti - päähohmo "sai tietää". "Vatikaani ei tuomitse homoja".

        Kun Vatikaanin Pietarin Basilican etuovessa tulijan vastaanottaa pikkuenkelin pyllyt, kattoreliefit ovat niitä täynnä, Paavin valtaistuimen neljä pylvästä on koristeltu alastomin pikkupojin, osiris-rauhankyyhkyään ympäröi enkelten orgiat - kuinka kirkko tuomitsisi pääohjelmointiansa, homppareitaan?

        Koko juttu on höpökuvausa äitikirkon ja Lutterkirkon arkipäivästä. Vatikaanin valta ylitse Lutterkirkon näkyy jopa tällä homppapalstalla: homppaohjelmointi tällä on äitikirkon suunnitelmallista ohjelmointia. Todellinen syy löytyykin pääkallogrotoista. Onko niitä nyt taas paljastunut lisää?

        .

        .

        IS 27.01.2012: "Kymmenettuhannet espanjalaiset vaativat perjantaina diktaattori Francisco Francon aikaisten vauvaryöstöjen selvittämistä. Arvioiden mukaan jopa 300 000 vastasyntynyttä vauvaa otettiin vanhemmiltaan vuosina 1939-1975.Ryöstöt jatkuivat jopa 1990-luvulle eli vielä demokratiaan siirtymisen jälkeenkin. Francon aikainen laki antoi valtiolle oikeuden ottaa huostaan lapsi, jonka "moraalisesta kasvatuksesta" ei ollut takeita. Lain nojalla erityisesti vasemmistolaisten vanhempien lapsia vietiin vanhemmilta ja sijoitettiin katolisen kirkon laitoksiin tai myytiin luotettavina pidetyille perheille.
        Espanjan syyttäjäviranomaiset ovat saaneet yli 1 400 selvityspyyntöä vastasyntyneiden ryöstöistä, mutta tapauksia ei ole tähän mennessä selvitetty. Monet lasten ryöstöihin osallistuneet lääkärit, hoitajat ja viranomaiset jatkoivat lasten ryöstöjä rikkaille, lapsettomille perheille vielä vuosia diktatuurin päättymisen jälkeen."

        .

        Lue
        http://www.scribd.com/doc/75584883/Porttokirkko-Ja-Albert-0

        .


    • puurim
    • isä insestin siukut

      Tänään oli Päivimme arvokeskustelujen pyhällä homppajumalalla wiimeiset woitelut watikaanista.

    • Los Angeles Times

      Arka aihe, klikkaa todisteet:

      alkaen rikollinenkardinaali 15.2.2013 09:53
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11286784
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11285056
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11271236
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11264415
      =KIRKOLLINEN DELETOINTI

      Vatikaanin homppapäällikkö on nyt valitsemassa uutta lapsiinsekaantujaa jumalaksesi: Roger Cardinal Mahony oli Los Enkelies kardinaali eli lapsiinsekaantujain suojelija 1980-90....

      Roger Cardinal Mahony has been criticized for helping to cover up alleged sex abuse by priests in the 1980s and 1990s while he was archbishop of Los Angeles. Los Angeles Times, Published on Sun Feb 24 2013

    • Kardinaalihomovirhe?

      Kardinaali kiistää kaiken. Tokihan, mutta mikä voisikaan olla äitikirkon homppapapeille asiatonta käytöstä? Papitar voinee meille valaista tätä jalkainväliin liittyvää sakramenttia sillä hänellä ei liene samoja ruumiillisia rasitteita? (lat. konvokaatio)

      Cardinal Keith O’Brien has resigned as Archbishop of St Andrews and Edinburgh amid allegations of “inappropriate” behaviour with priests.

    • katolilaisveli kulta

      Mitä lähempänä äitikirkkoa ollaan sitä enemmän puhutaan pikkupoika-pappi 'rakastelusta' ... montaakaan rapparipappia ei varmaankaan suomessa ole jotka eivät halulla olisi änkeämässä rooman lennolle. Mitä ylempänä pyramidissa seisoo, sitä varmemmin kantaa äitikirkon Maltaristiä.

      Keskiviikko 27.2.2013 klo 14.07
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013022716725678_ul.shtml
      Entinen katolilaisveli Mark Dowd pitää homoseksuaalisuutta tikittävänä aikapommina Vatikaanissa.... Dowd itse on avoimesti homo. Hän kertoi näkemyksensä CNN-televisiokanavalle jo ennen La Republican uutista:

      "Katolisen kirkon papeista Noin puolet on homoja....

      • Ma5a

        On se vaan surkeeta ettei ihmiset voi reilusti olla sitä mitä ovat vaan jonkun muinaisuskonnon takia pitää muokata epäterveesti joko seksuaalisuuttaan tai muuten persoonansa.


    • mui naisuskonnon

      Käypäs kauppatorilla tiiraamassa 'muinaisuuden ihmettäsi.' Siinä jököttää kikkelipyramidinsa (oppinidensa selvitys), sen päässä vallanmerkkinsä pallo.

      Pallon päällä istuu kultainen kaksipääkotka, Rooman verisen Mars-kolminaisuus-sotajumalan tunnus. Konstantinuksen kolminaisuusopin salaisuus: tämän nimeen presidenttisikin vannoi valansa samaisen osiriskultin Porvoon looshirakennuksessa. Jota myös kirkoksi kutsutaan.

      Olisko aika jo tuttustua siihen tämänpäiväiseen 'muinaisuuteen' nykypäivän dokumentista:

      http://www.scribd.com/doc/85508748/Pahan-Pietarin-Basilli

      .

    • 453gsefdgsdfg

      Toisesta ketjusta kopioitua:

      ---------------

      Katolisen kirkon sisällä toimineesta salaisesta homopappien verkostosta on kirjoitettu ulkomaisissa lehdissä. Asiasta on nyt olemassa vankaa todistusaineistoa. Suomessa asiasta uutisoi viimeksi Iltalehti. Italialainen La Repubblica -lehti kirjoittaapaavi Benedictus XVI:n yllättävän eron liittyvän kiusalliseen paljastukseen, joka liittyy pedofiliatapausta tutkineiden kardinaalien löytämään katolisten, homoseksuaalien pappien salaiseen verkostoon. Uusi paljastus osoittaa aukottomasti homoseksuaalien soluttautuneen tietoisesti ja järjestelmällisesti katolisen kirkon sisälle. Ainoastaan siitä voidaan keskustella, oliko homopappien järjestön tietoisena tarkoituksena mädättää katolinen kirkko sisältäpäin, vai oliko kysymyksessä homopapeille sattunut "työtapaturma?"

      La Repubblica -lehden mukaan paavi Paavi Benedictus XVI päätti erostaan jo 17. joulukuuta, jolloin hän sai tietää kolmen selvitystä tekevän kardinaalin löytäneen homoseksuaalisten pappien verkoston. Homoverkoston jäsenten kerrotaan myös joutuneen ulkopuolisten kiristyksen kohteeksi.

      Italialaislehden mukaan tutkintaraportissa viitataan kirkon ryhmittymän jäseniin, joita kuvaillaan yhdistävän "seksuaalinen suuntautuminen". Paavin tiedottaja ei halua vahvistaa tai kiistää lehden väitteitä homopappien piiristä.

      Vyyhti alkoi paljastua paavi Benedictus XVI:n entisen hovimestarin tekemistä paljastuksista italialaismedialle. Hovimestari vuosi julkisuuteen hallussaan olleita luottamuksellisia asiakirjoja, kuten paavin yksityiskirjeitä.

      Hovimestari tuomittiin puoleksitoista vuodeksi vankeuteen tietovuodosta viime lokakuussa. Asiasta puhjennutta skandaalia alettiin nimittää "Vatileaksiksi" ja kardinaalien oli pakko ryhtyä tarkempiin selvityksiin.

      La Repubblica -lehden mukaan homoseksuaaleilla papeilla oli sovittuja kohtaamispaikkoja ympäri Roomaa. Jäsenet tapasivat toisiaan kauneussalongeissa ja saunatiloissa. Heidän käytössään oli myös huvila Rooman ulkopuolella.

      Vatikaani ei tuomitse homoja, mutta se opettaa homoseksuaalisuuden olevan "luonteeltaan häiritsevää".

      Lähde: The Guardian (IL). Linkki The Guarian -lehden verkkosivulla olevaan uutiseen aiheesta "Papal resignation linked to inquiry into 'Vatican gay officials''"

      http://www.guardian.co.uk/world/2013/feb/21/pope-retired-amid-gay-bishop-blackmail-inquiry

    • murhattu ex.

      "Vatikaani ei tuomitse homoja"

      Ei tietenkään, se on tämän pakanakultin perusoppi. Oppi jolle se lähettää opettajiaan krikkoihin ympäri maailman: lue vaikka tämän palstan otsikot.

      Lue edell linkki. Tässä opistaan kertoo jo murhattu ex. jesuiitta:

      http://www.scribd.com/doc/75584883

    • Hassua porukkaa

      Joo, ja toisaalta jos Vatikaani tuomitsisi homot, niin vaparit repisivät siitäkin pelivälineensä. Ei ole mikään hyvin niiden mielestä.

      :D :D

    • Kyselee pystykorva

      Onkos tuo paavi ny pulassa vaiko eikö?

      • loimotus tuntuu jo

        Isä insestin seuraajaa etsitään porttolassa homppaköörin seasta. Sistine chapel pornomaalauksineen onkin hauska paikka näille insetistä kärähtäneen 9000 rikoskannetta pakoilevan äitikirkkomme homppajohtajille.

        Rikospaikalta paennut paavijumala pelekee riivatusti p i r u j ansa, kauhujen yöttömät yönsä vasta alussa ja loimotus tuntuu jo vapisevan ukon luihin - ikuinen kauhu.


    • miljoonabisnes

      Paavivedonlyönti on miljoonabisnes
      IL Tiistai 12.3.2013 klo 13.26

      Kiperää nopanheittoa: onko 9000 rikosilmoituksessa pelkkiä murhia, lastenmurhia vaiko vain raiskauksia vaiko vain lastenraiskauksia vaiko vain piispanraiskauksia?

    • Bakerin uhria

      Rooman Katolinen kirkko maksaa korvauksia pedofiilien uhreille. Los Angelesin katolinen arkkihiippakunta on myöntynyt lähes 10 miljoonan
      dollarin korvausten maksuun pedofiilipapin neljälle uhrille. Google-mainokset Elisa: Voita 100,000.00 €. Seurakunnan pappi Michael Baker
      tuomittiin kahden nuoren pojan hyväksikäytöstä 12 vuodeksi vankilaan vuonna 2007. Korvauksiin päädyttiin, kun kaksi uutta Bakerin uhria kertoi
      hyväksikäytöstä heidän ollessaan 12-vuotiaita poikia.

      Hiippakunnan entistä arkkipiispaa Roger Mahonya syytetään tapausten pimittämisestä. Häntä arvostellaan myös siitä, ettei hän puuttunut
      tapahtumiin. Mahony on parhaillaan Vatikaanissa valitsemassa uutta paavia.
      IL Keskiviikko 13.3.2013 klo 09.05

    • Paavi Pirua Piilossa

      Onko sella oma "vakooja" konklaavissa? Sihteeri Georg Gänsweinin (vas.) asema herättää epäilyjä. CLAUDIO PERI Julkaistu: IL 13.3.2013 15:52

      Hukkako Paavin PERII?

      Piilotetuttu Benedictus - paossa 9000 rikosilmoitustaan?

      • Thu Feb 21

        gay “network”
        22.2.2013 21:54

        No nyt tuli yllätys. Jostain löytyi homppakööri. Missähän semmoinen...?

        Arvasit oikein. Kirkko kuulollan palstalta - sekä samaisen kirkon johdosta. Kas tässä Päivimme ylijumala, arvokeskustelujen pyhä (reikä).

        Paavin ero johtuu homojengin löytymisestä paavin pöydän alta.
        Pope Benedict XVI: His resignation is linked to a gay “network” in the Vatican, a report claims. Resignation of Pope Benedict XVI has been linked to discovery of a gay “network” in the Vatican that led to blackmail, newspaper claims.

        By: Sandro Contenta Feature reporter, Published on Thu Feb 21 2013


    • Zakarius Zopelius

      Zakarius Zopeliuksen Zeletoidut Zalatut Zertomukset 14.3.2013 08:51

      IltaSanomat, Julkaistu: 13.3.2013 23:28

      Uuden paavin taustat Hokema "tarkoitus pyhittää keinot" on tuttu fraasi, joka yhdistetään jesuiittoihin. Se ei kuitenkaan ole katolisen kirkon suurimman sääntökunnan motto, vaikka moni niin luuleekin. Uusi paavi Jorge Mario Bergoglio kuuluu jesuiittoihin. Valtaväestön vanhat pinttymät ovat pitkään harmittaneet katolilaisia.
      – Meitä hirveästi ärsyttää Sakari Topeliuksen Välskärin kertomuksista tuttu kuva jesuiitoista, joilla tarkoitus pyhittää keinot. Se oli jesuiittojen vastustajien käyttämä lause. Todellisuudessa jesuiitat ovat keskeisin ja tärkein katolisen kirkon kasvatustyöstä vastaava järjestö, kommentoi Suomen katolisen kirkon silloinen tiedottaja Pentti Laukama HS:lle vuonna 1997.

      - Sakari Topelius ärsyttävästi kuvaakin Kaarle Kustaan hoviin saapuneen Jesuiittamunkin: kaulassaan hänellä oli tyypillinen valtava IHS risti - jonka sisällä tyypillinen tikari. Tämä Rooman ihana lähetti olikin tapansa mukaan lähetetty Roomasta salamurhaamaan Kaarle... Kokonaisuus on linjassaan vanhan sanakirjan kanssa josta löytyy alekkain listattuna: Jesuit, Jesuital, Jesuit Assasin [salamurhaaja] ... nyt paavina.



      Rohkia -Z- Toppelius 14.3.2013 09:00

      IltaSanomat, Julkaistu: 13.3.2013 23:28
      "Jos pyhä kirkko siis sanoi, että musta oli valkoista, ei sitä tullut epäillä.
      - Lähtöajatuksena oli usko kirkon erehtymättömyyteen myös silloin, kun inhimillinen järki tai moraali edellyttivät toisenlaista tulkintaa. Jos pyhä kirkko siis sanoi, että musta oli valkoista, ei sitä tullut epäillä. Kaikkien toimien tuli tapahtua Jumalan suuremmaksi kunniaksi "Ad majorem Dei gloriam", kuten jesuiittajärjestön todellinen motto kuuluu, kirjoitti tutkija Jussi Nuorteva Helsingin Sanomissa vuonna 1990.
      Hänen mukaansa jesuiittojen kaksi keskeisintä toimintamuotoa, lähetys- ja opetustyö, tarjosivat vastauksen katolisen kirkon polttavimpiin kysymyksiin veljeskunnan perustamisen aikoihin 1500-luvulla.

      LÄHETYSKÄSKY - jonka Konstantinus Paavi kirkkoisäsi Raamattuumme lisäsi, koskee erityisesti jesuiittoja.
      - Jesuiittain lähetyskäsky onkin seuraavanlainen:

      "Minä vakuutan ja vannon, että jos minulle annetaan tehtäväksi omaksua joku harhaoppisista uskonnoista edistääkseni sen kautta äitikirkon etua, haluan pitää salassa ja omana tietonani kaikkien äitikirkon asiamiesten neuvot, joita he ajoittain antavat minulle ohjeina ja etten paljasta suoraan enkä epäsuorasti sanoillani tai kirjoituksillani missään olosuhteissa, vaan haluan toteuttaa kaiken, mitä minun vastuulleni ehdotetaan tai kaiken sen, mitä sinä, hengellinen isäni, minulle ilmoitat."

      "Minä vakuutan ja vannon edelleen, etten halua omistaa mitään omaa mielipidettä, tahtoa tai ylipäätään mitään henkistä asennetta, en elävänä enkä kuolleena, vaan tahdon epäröimättä noudattaa joka ainoaa sanaa, jonka tahdon vastaanottaa järjestössäni aina paaviin ja Jeesukseen Kristukseen asti itseäni ylempänä olevilta.2

      "Tahdon valittamatta matkustaa minne tahansa maailmassa ja haluan olla alamainen kaikissa asioissa, jotka minulle esitetään... Minä lupaan ja vakuutan, että tahdon tilaisuuden tullen aloittaa armottoman sodan salaa tai julkisesti kaikkia harhaoppisia, protestantteja ja liberaaleja vastaan, niin kuin minua on määrätty tekemään heidän hävittämiseksi juurineen maan päältä enkä halua säästää ketään sukupuoleen, ikään tai tilanteeseen katsoen. Minä tahdon hirttää, tuhota, keittää, nylkeä, kuristaa ja elävältä haudata nämä huonomaineiset kerettiläiset - repiä auki heidän vatsansa ja heidän naistensa kohdut, murskata seinää vasten heidän lastensa päät tuhotakseni ainiaaksi heidän inhottavan rotunsa".

      "Milloin tätä samaa ei voi suorittaa avoimesti, olen [b]valmis käyttämään salaa myrkkyastiaa, kuristusköyttä, tikarinterää tai lyijykuulaa [/b]ajattelematta heidän kunniaansa, asemaansa, arvokkuuttaan tai arvovaltaansa, riippumatta heidän julkisesta tai yksityisestä tilanteestaan, aina kun minut määrätään tekemään näin kenen tahansa paavin asiamiehen tai itseäni ylemmän Jeesuksen pyhän uskonyhteisön veljen toimesta. "

      Lisää mukavista jesuiitoista löydät esim hakemalla 'petripaavola'

      • Topelius Tomera

        Topelius Tomera DELETOITU 14.3.2013 09:11
        IltaSanomat, Julkaistu: 13.3.2013 23:28
        "Kuuban vallankumoussankari Fidel Castro opiskeli aikoinaan jesuiittojen koulussa. Nykyään jesuiitat toimivat maailmanlaajuisesti kuudella mantereella yli 120 maassa. Järjestön jäsenet osallistuvat aktiivisesti katolista kirkkoa
        puhuttelevien suurten kysymysten pohtimiseen.
        Jesuiittojen koulutus on jättänyt jälkensä moneen maailman merkkihenkilöön. Kuuban vallankumoussankari Fidel Castro opiskeli aikoinaan jesuiittojen koulussa. Juuri tästä syystä Castron kerrotaan suhtautuneen silloiseen paaviin Johannes Paavali II:een nöyrästi tavatessaan hänet Vatikaanissa

        USAssa onkin 28 suurinta yliopistoa julkisesti jesuiittayliopistojen nimellä. Kaikki, koko USAn johto ovat jesuiittakoulutettuja kuten EUn johtokin. Esim US edustajainhuoneen nk 'oikeisto' republikaani pomo B o e h n e r mainostaa jesuiittain nettisivulla olevansa jesuiitta - toimien mannekiinina nuorille opiskelijoille.
        http://htmlimg4.scribdassets.com/1i9bh8xa826a124/images/20-a2a4b57d6e.jpg
        http://www.scribd.com/doc/106840073/Vapaaksi-Muurarien-Kahleista

        Tunnetuimpia Rooman katolisjäseniään ei siis olekaan pelkkä Castro, vaan sarjaan kuuluivat Stalin, Adolph, Churchill, Roosevelt - ketäpä nykyisistä ei kuuluisikaan? Tila loppuu palstalta, avaa telkkarisi ja katso.
        Jesuiittoja tarjoaa kirkkosi - äitikirkon satellitti - myös mietiskelyyn, evl.fi

        Jesuiittaveljeskunta sai alkunsa espanjalaisesta Ignatius Loyolasta, [oikeinkirjoitettuna Ignazius Loyola, Himmlerin innoittaja] joka perusti järjestön 1534. Loyola oli ennen hengellistä toimintaansa saanut ritarillisen kasvatuksen. Haavoituttuaan Pamplonan taistelussa vuonna 1521, Loyola päätyi Pariisiin opiskelemaan teologiaa ja filosofiaa.
        Jesuiittaveljeskunnasta muodostui pian merkittävä koulutusorganisaatio. Jesuiittakoulutus kestää edelleenkin peräti 15 vuoden ajan. Moni
        jesuiitta väittelee tohtoriksi.

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288548055807.html?pos=alista-16





        Muurarin kurat 14.3.2013 09:19
        Tässä kongressin puhemiehen mainos. Tyylikäs eikövaikka.
        http://htmlimg4.scribdassets.com/1i9bh8xa826a124/images/20-a2a4b57d6e.jpg
        Lue Lisää
        http://www.scribd.com/doc/106840073


    • jo joutui armas

      No joutuko se vankilaan?

      • Piilotetuttu Benedic

        Ei looshin alemmat voi ylempiä pidättää, sinilooshin erikoismies voi vain merkitä jumalat järjestäytyneen rikollisuuden salaisille listoille kaikenkansan naureskeltavix.

        Piilotetuttu Benedictus = paossa 9000 rikosilmoitustaan.


      • Keskiviikko 27.2
        Piilotetuttu Benedic kirjoitti:

        Ei looshin alemmat voi ylempiä pidättää, sinilooshin erikoismies voi vain merkitä jumalat järjestäytyneen rikollisuuden salaisille listoille kaikenkansan naureskeltavix.

        Piilotetuttu Benedictus = paossa 9000 rikosilmoitustaan.

        "lähimmäisen rakastaminen on ohittanut"

        Ja mitä lähempänä äitikirkkoa tuo 'kirkko' on sitä enemmän puhutaan pikkupoika-pappi 'rakastelusta' ... montaakaan rapparipappia ei varmaankaan suomessa ole jotka eivät halulla olisi änkeämässä rooman lennolle...

        Keskiviikko 27.2.2013 klo 14.07
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013022716725678_ul.shtml
        Entinen katolilaisveli Mark Dowd pitää homoseksuaalisuutta tikittävänä aikapommina Vatikaanissa.... Dowd itse on avoimesti homo. Hän kertoi näkemyksensä CNN-televisiokanavalle jo ennen La Republican uutista.

        Katolisen kirkon papeista Noin puolet on homoja....


    • Kalanpää-Joe pulassa

      Kalanpää-Joe pulassa?

      Jääpato nostaa Kalajoen pintaa - talot vaarassa
      Keskiviikko IL 17.4.2013 klo 08.39
      Noin 500 metrin mittainen pato ei ole aiheuttanut vielä suurempia tulvia.

    • kolme Paavia

      Roomassa kolme Paavia - yksi pidätetty.

      http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02560/pope_2560142b.jpg
      Katso kuva. Tämä istui vapaudepatsastelioiden yms performanssien seassa Via dei Fori Imperiali -kadulla toivoen saavansa kolikoita. Väärä asunvalinta johti pidätykseen...
      John Paul II lookalike arrested for 'usurpation of title'. Wearing a crucifix, a skull cap and a white cassock, he is the spitting image of the late John Paul II. The pope performer was detained on Friday when police told him he will be hit with a fine of between 154 and 929 euros Photo:
      Nick Squires. Telegraph By Nick Squires, Rome 11:14AM BST 11 May 2013

      http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/10050895/John-Paul-II-lookalike-arrested-for-usurpation-of-title.html

      • vain jumala on valko

        Vakava rikos: tuo valkoinen asu on aina varattu jumalalle. Jesuiittakaan ei saa sitä pitää ... protokollan mukaan paavia tervehtivä jesuiitta on aina puettu mustiin:

        http://htmlimg3.scribdassets.com/5ou2p579j427jeoa/images/133-3b50100e6a.jpg
        Meidän Paras Päivi Räsänen ja jumalansa 'arvokeskustelujejn ylipyhä' - jesuiitta pukeutuu aina mustiin, vain jumala on valkoisissa


    • Tosi On
    • lorun sijasta faktaa

      "itsenäisessä Vatikaanin valtiossa (itsenäistyi 1929).

      LOL. Olipa kaunis valtioloru. Kukas sen sävelsi? Näyttäs jopa nuottiviivasto olevan 'totta'. . .

      Ensimmäinen keisari joka ompelutti itsellensä kalanpäähatun eli julisti itse itsenä Paaviksi, oli perheensä murhauttanut messumurhaaja miekallasilpoja Konstantinus. Joka sattumalta julisti itsensä myös aurinkokuninkaaksia jne. ... 1700vuotta sitten. Poliittisen globaalikerman (myös kotosuomen, Niinistön yms) kerhon päähenkilö - jota myös kirkkoisäksemme kutsutaan...

      Luepa lorun sijasta faktaa http://www.scribd.com/doc/85508748

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1345
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      76
      888
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      807
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      737
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      688
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      665
    Aihe