Mies ei halua sitoutua? Mistä tunnistaa?

sitouttaja

Tuntuu, että tapaan jatkuvasti miehiä, joiden kanssa juttu alkaa ihan lupaavasti ja ihastusta on ilmassa ainakin minun puoleltani ja tapaillaan. Huomaan kuitenkin jonkun ajan päästä, että miehestä ei tule ikinä olemaan kunnon mies -materiaaliksi. He kohtelevat minua näennäisesti ihan hyvin enkä voi syyttää heitä mistään, mutta harmittaa etten voi olla heille enempää kuin yksi muiden joukossa. He ovat niitä, jotka haluavat elää elämäänsä sitoutumatta ja haluavat tehdä, mitä tykkäävät.

Olenkin miettinyt, että asioihin olisi saatava muutosta. En halua enää yhtään tällaista samanlaista juttua, joka toistaa tätä kaavaa. Haluan jotain aitoa ja pysyvämpää. Miten sitä löytäisin? Miten voisin välttää tällaiset miehet?

He hakeutuvat seuraani usein itse ja osaavat käyttäytyä kohteliaasti ja hurmaavasti.

Olen mielestäni ihan ok-näköinen ja huolehdin itsestäni. Miksi kukaan ei halua minusta enempää?

Haluaisin jonkun, joka arvostaa minussa muutakin kuin ulkoisia seikkoja takapuolesta tisseihin. Haluaisin olla jollekin ihana nainen muutenkin kuin fyysisellä yhteensopivuudella. Haluaisin tuntea, että joku välittää minusta sellaisena kuin olen persoonana.

11

1191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väärä kohderyhmä

      "He hakeutuvat seuraani usein itse ja osaavat käyttäytyä kohteliaasti ja hurmaavasti.

      Olen mielestäni ihan ok-näköinen ja huolehdin itsestäni. Miksi kukaan ei halua minusta enempää?"

      Vastaus-

      "He" eivät ole "kaikki".

      Nuo miehet ovat täysin vääriä sinulle. Ongelmasi ei ole siis että sinussa olisi jotain vikaa tai että noissa miehissä olisi vaan se että he eivät ole oikeita ja sopivia sinulle.

      "mutta harmittaa etten voi olla heille enempää kuin yksi muiden joukossa. He ovat niitä, jotka haluavat elää elämäänsä sitoutumatta ja haluavat tehdä, mitä tykkäävät. "

      Kumpi sinua harmittaa?
      Se ettet voi olla nimenomaan heille enemmän
      vai se että he elävät elämäänsä sitoutumatta?

      Koska tällä hetkellä kerrot kuinka nämä hurmaavat don juanit jotka kohtelevat kaikkia naisia kuten sinua eivät näe sinussa enempää ja yrität sitten vakuuttaa heille että sinussa olisi enemmän vaikka samalla tajuat etteivät he koskaan tyydy yhteen.

      Nämä miehet joiden haluaisit pitävän sinusta ovat täysin vääriä sinulle.

      Mut hei, ei se mitään. suuurin osa naisista ajattelee kuten sinä ja yirttää vakuuttaa nämä harvat ja hurmaavat siitä että juuri se nainen olisi se jonka kohdalla kannattaa pysyä. Niin ei tule tapahtumaan mutta nainen huijaa yleensä parhaiten juuri itseään.

      Me muut miehet jotka emme osaa olla niin hurmaavia taas jäävät yksin siihen asti kunnes olette liian vanhoja noille hurmureille tai tarpeeksi pettyneitä heihin.

    • lifemocker

      jos sä annat liian helposti niin et ole tyttöystävä-materiaalia ja näin ollen sinuun ei kannata edes suhtautua kovinkaan vakavasti

    • Dino Rex

      Koska eihän kukaan hurmaava mies nyt halua sitoutua jokaisen kauniin ja mukavan tytön kanssa. Osalta halutaan jotain muuta kuin sitoutumista: yleensä seksiä, harvemmin ystävyyttä, joskus molempia. Sulla on kaksi vaihtoehtoa: joko opettelet nopeasti tunnistamaan että ovatko nämä miehet vakavasti kiinnostuneita sinusta tai sitten alat katsella vähemmän hurmaavia miehiä, jotka paljon todennäköisemmin kiinnostuvat sinusta vakavasti. Toki voi olla, että muuttamalla jotenkin luonnettasi voisit saada myös nämä hurmaavat miehet kiinnostumaan itsestäsi, mutta ei toki välttämättä.

    • sitouttaja

      En ole antanut helposti. Olen pihtaamalla pihdannut alkuun, jotta selviäisi miehen tarkoitusperät. Kuitenkin nämä naistenpyörittäjät ovat valmiita odottamaan monta tapaamista, jotta saisivat seksiä. Sitten kun seksiä tippuu, ei mitään muuta enää halutakaan. Kehuja satelee, mutta kaikki liittyvät vain ulkoiseen olemukseen tai seksiin. He eivät arvosta minua ihmisenä vaan ainoastaan objektina, jota voivat käyttää oman nautintonsa välineenä. Ei sillä, että en itse nauttisi seksistä, mutta haluaisin jonkun arvostavan ja kunnioittavan minua muutenkin. Heidän kanssaan jää vain olo, että en ole muuta kuin ulkokuori. He eivät ole kiinnostuneita keskustelemaan asioista yhtään syvällisemmällä tasolla. Heidän kanssaan itse saa olla se aktiivinen osapuoli keskusteluissa, mutta heistä ei siltikään saa irti mitään.
      Heissä on haastetta, liikaakin. Juuri, kuten joku totesikin, että heistä ei vain koskaan ole tyytymään yhteen. Silti en haluaisi luovuttaa, mutta tiedän, että hajotan vain itseäni ennen pitkää tässä.

      Joten kyseessä on selvästi väärä kohderyhmä. Miten löytäisin sopivamman kohderyhmän? Haluaisin miehen, joka huolehtii ulkonäöstään ja on itsevarma, mutta hänen päässään saisi liikkua muutakin kuin miten kaadetaan mahdollisimman paljon naisia sänkyyn.

      • lifemocker

        "Kuitenkin nämä naistenpyörittäjät ovat valmiita odottamaan monta tapaamista, jotta saisivat seksiä."

        ei ne odota. ne panee muita sillä aikaa


    • sitouttaja

      Dino Rex, mitä tarkoitat, että muuttamalla luonnettani?
      Olen havainnut kyllä sen, että nämä ns. hurmaavat miehet haluavat hurmaavaa ja huoletonta seuraa. He karttavat keskusteluja muista kuin pinnallisista aiheista ja heidän seurassaan ei todellakaan saa näyttää minkäänlaisia omistushaluisia tai mustasukkaisia tuntemuksia, koska heidän täytyy antaa tehdä juuri niin kuin he tykkäävät tehdä ja mennä. Heidän tekemisistään ei saa udella enempää kuin he ovat itse valmiita kertomaan. Heidän kanssaan täytyy olla helppoa ja hauskaa seuraa, jolloin he jaksavat nähdä pidempääkin. Joissain tapauksissa he saattavat mennä rakastumaan tähän seuraansa, mutta homma yleensä kusahtaa siinä vaiheessa, jos näin käy, koska he ahdistuvat suuresti tästä ja pakenevat. Tai toisessa tapauksessa yrittävät sitoutua hetkellisesti ja hairahtuvat pettämään ensimmäisen tilaisuuden tullen tai jättävät heti, kun huomaavat, että ovat vahingossa päätyneet johonkin, jota voi jopa kutsua ihmissuhteeksi, jossa molemmat ovat mukana muutenkin kuin hauskanpidon merkeissä.

      • lifemocker

        älä lähde niitten mukaan ketkä tulevat sinua pokailemaan. ei ns "kunnon" miehillä ole mitään tarvetta juosta tuolla naisia iskemässä.

        jos et itse tee aloitteita niin sitten saat ottaa vastaan sen mitä sinulle tarjotaan - eli noita naisten pyörittelijöitä


      • Dino Rex

        Tarkoitin lähinnä itsetunnon parantamista, mikä ei tietysti välttämättä ole tarpeellista sun kohdallasi. Toki voi olla myös kyse eroista sosiaaliluokassa ja elämäntyylissä, mikä on sitten vähän vaikeampi homma.


    • sinkku.mies37

      Minä haluan sitoutua. Pliiis, voisiko joku nainen rakastuu minuun.

    • 19+1

      Jos vaikka lähtisit kävelemään, kun huomaat että mies ei ole samalla aallonpituudella sinun kanssasi?

    • ole kylmempi

      Nainen, joka ei etsi suhdetta, tunnistaa helpommin häntäheikit. Sinä kaipaat liian epätoivoisesti suhdetta, jolloin lähdet tuonkaltaisten miesten mukaan. Heti, kun huomaat, että syvällinen keskustelu ei onnistu, mies huomaa vain ulkonäkösi, hän ei pidä yhteyttä, vaikuta kiinnostuneelta... jne, unohda mies. Jo lähestymistavasta voi vetää johtopäätöksiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2062
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1280
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      277
      1137
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      132
      1041
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      857
    Aihe