Ylläpidolle kysymys #2

Mistä alkaen ns. "automaattisuodattimet" ovat olleet käytössä Suomi24-keskusteluissa?

Automaattisuodattimella tarkoitan järjestelmää, joka voi autiomaattisesti poistaa viestejä.

Kysymys on esitetty nimenomaan ylläpidolle, ja toivon kaikkien kunnioittavan sitä.

Ylläpito voi vastata myös esimerkiksi tällaisilla vastauksilla:

- sellaista järjestelmää ei ole käytössä
- en ymmärrä kysymystäsi
- meitä on kielletty kertomasta
jne.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      Suomi24:ssä ei ole tällä hetkellä tai koskaan ollutkaan käytössä automaattisuodattimia. Vastaus on siis: sellaista järjestelmää ei ole käytössä.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

      • Utelias 97

        Miksi valehtelet?

        Miten voi olla mahdollista että olen poistattunut kymmeniä, jopa satoja TÄYSIN ASIALLISIA JA LAIN MUKAISIA viestejä "ilmoita asiaton viesti" painikkeella?

        Eli uskoisin että teillä tietokone (tai ihminen) tutkii vain ilmoituksen perusteet, eikä lainkaan onko ilmoitettu viesti asiaton, eli hyvillä perusteilla mikä vaan viesti toimii.

        Ja kyse ei ole yhden kerran vahingosta/erehdyksestä, koska olen poistattanut niiiin monia asiallisia viestejä, jotka eivät vain ole miellyttäneet minua.

        Mutta voisitko vastata, että tutkiiko ilmoituksen perusteet ihminen tai tietokone, tai kenties molemmat?


      • Kysynys #2 b) Onko teillä käöytössä mitään järjestelmää, joka automaattisesti tarkistaa, ilmiannon perusteella tai sitä ilman, viestin sääntöjen mukaisuuden sekä sijaintipalstan oikeellisuuden, ja sen jälkeen tekee itsenäisen rarkaisun tai ehdotuksen moderaattoreille viestin säilyttämisestä/siirtämisestä/poistamisesta?


      • Utelias 97 kirjoitti:

        Miksi valehtelet?

        Miten voi olla mahdollista että olen poistattunut kymmeniä, jopa satoja TÄYSIN ASIALLISIA JA LAIN MUKAISIA viestejä "ilmoita asiaton viesti" painikkeella?

        Eli uskoisin että teillä tietokone (tai ihminen) tutkii vain ilmoituksen perusteet, eikä lainkaan onko ilmoitettu viesti asiaton, eli hyvillä perusteilla mikä vaan viesti toimii.

        Ja kyse ei ole yhden kerran vahingosta/erehdyksestä, koska olen poistattanut niiiin monia asiallisia viestejä, jotka eivät vain ole miellyttäneet minua.

        Mutta voisitko vastata, että tutkiiko ilmoituksen perusteet ihminen tai tietokone, tai kenties molemmat?

        pliis..... älä poista ydinvoimapalstalta.... :(


    • ilmeisesti...

      "Onko teillä käöytössä mitään järjestelmää, joka automaattisesti tarkistaa, ilmiannon perusteella tai sitä ilman, viestin sääntöjen mukaisuuden"

      muuten näitäkään ei ois eräs pakkomielteinen rääky saanu poistettua.

      Eräs häirikkö on sabotoinu aborttipalstaa ja vastustajien viestejä jo ainakin keväästä 2012 ja ylläpito senkun poistaa kaiken mitä se keksii rääkyä... tämä samainen häirikkö kyylää nyt jo näköjään mm. Ihmisoikeus ja Sananvapaus -palstojakin parkuen poistoon kaiken abortteihin liittyvän ja vastustavat alotukset. Nyt oli jälleen lähteny mm. seuraavat;

      "Abortti on vakava ihmisoikeusrikos!
      Totuuden soihtu

      Mihin tässä yhteiskunnassa oikein ollaan menossa? Todella alhaista ja julmaa, että kohdussa kasvava lapsen alku surmataan jo paljon ennen kuin se tulee tietoiseksi olemassaolostaan. Hävetkää. Kuinka voitte olla noin saakelin kehittymättömiä? Jos minulla olisi valta niinkuin on mieli, määräisin silmä silmästä oikeuden käyttöön tässä maassa. Käsittämätöntä, että ne, jotka surmaavat omia lapsenalkujaan, eivät saa tuta samaa karmaisevaa tunnetta, eli heitä ei surmata."

      "Itken! Ihmisen julmuutta :´(
      vereslihalla itken

      Kiinassa repivät sikön väkivalloin ulos äidin kohdusta.

      Älkää tappako lapsianne!

      Ei yhdellekään pienelle tuollaista kohtaloa!

      Suojele lastasi! Hänellä on vain sinut!

      Oma äiti, puolusta pieni lastasi!

      http://www.allgirlsallowed.org/officials-forcibly-abort-baby-feng-jianmei-who-was-7-months-pregnant

      (nimim. Samaa tavaraa)
      Kuvassa näkyy abortin karu totuus: surmattu lapsi ja kyykytetty nainen.
      Aborttiväki koettaa väittää, että kiinalainen abortti olisi erilainen kuin suomalainen. Näin ei ole. Lapsi kuolee aina ja nainen häväsitään ja naiseus kielletään. Verukkeet, houkuttelu ja pakko vaihtelevat tapauksesta toiseen, mutta ne ovat takana aina kun mukavuus- / pakkoaborttiin ryhdytään.
      Aborttiväki on naisten kyykyttäjä ja lapsien katkerin vihollinen.

      Uudempaa tietoa tapauksesta

      http://kokeile.yle.fi/uutiset/julmasta_pakkoabortista_9000_euron_korvaus_kiinassa/6213454

      >Julmasta pakkoabortista 9 000 euron korvaus Kiinassa
      Seitsemännellä kuukaudella raskaana olleelle naiselle tehty pakkoabortti nosti laajan kohun. Kiinan viranomaiset ovat pyytäneet tapausta anteeksi.>

      Mahtaako lohduttaa?"

      "Lasten kohtelu kammottavaa
      Raakaa menoa

      Lapsiin ja naisiin kohdistuva aborttiväkivalta on nykyajan laajin ja kammottavin ihmisoikeusrikos. Kiinassa lapsia surmataan ilmeisesti vielä normaalin synnytyksen jälkeen. Lasten säälimätöntä kohtelua harrastetaan myös rikkaassa Suomessa, jossa surmataan vuosittain miltei 11 000 lasta mukavuusaborteissa.

      http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Thaimaalaisesta temppelistä löytyi lähes 2 000 sikiötä/1135261765447

      http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Joen penkalta löydettiin 21 vauvan ruumiit Itä-Kiinassa/1135255774244 "

      "Ihmiskaupan kammottavin muoto
      Lapsen oikeus

      >Karmea löytö miehen matkalaukusta: Kuusi paistettua sikiötä

      Thaimaan poliisin mukaan sikiöitä on aiottu käyttää mustan magian rituaaleissa.
      Thaimaan poliisin pidätti torstaina Bangkokin Chinatownissa Iso-Britannian kansalaisen, jonka matkalaukusta löydettiin kuuden, paistetun ja kullatun sikiön ruumiit.>

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288470937870.html "

      Kertoisko ylläpito nyt vihdoin jatkuvien poistojen sijaan missä nämä alotukset sitten sais olla? Joitakin on myös Arvot ja etiikka -palstalle tarjottu mutta sieltäkin ne on poistettu.

    • esimerkit jatkuu..

      Sananvapaus-palstallakaan ei sallittu näitä

      "Abortti on tabu!
      suoli 24
      16.9.2012 00:32
      Pois pilatulla Abortti-turhakepalstalla ei saa enää vastustaa abortteja ja puolustaa syntymättömien lasten ihmisoikeuksia. Siitä pitää huolen palstalle joitakin kuukausia sitten pesiytynyt ilmeisen häiriintynyt ja pakkomielteinen ihmisraunio, joka ilmoittaa poistoon kaikki vastustavat viestit. Käsittämättömintä on, että ylläpito lähtee mukaan tämän pellen sabotaasiin eikä saa mitenkään bannattua häirikköö ulos täältä!
      Ylläpito rajoittaa näin myös mitä härskeimmin sanan- ja mielipiteenvapautta, mutta sehän ei mitään uutta tuon aiheen alla olekaan."

      "Pahan läsnäolo tekee kipeää
      Pahuuden olemus

      Sarjassa hyssytellyt mielipiteet:

      Kun äiti surmaa lapsensa mukavuusabortissa on käsillä persoonallinen pahuus.

      Kaikkea sitä on..
      On vähemmän kuin matalaotsaista kärttää lapsen henkeä ja houkutella tai painostaa äitiä surmaamaan lapsensa mukavuusabortissa. Sellaiset teot ovat raakaa väkivaltaa, puhdasta pahuutta.

      Aborttipalstalla houkutellaan ja yllytetään epävarmoja äitejä surmaamaan lapsensa mukavuusaborteissa. Kuinka nämä ihmiset kantavat päälleen valuvan lapsen veren sekä äidin tuskan ja surun?
      Kenellä on vastuu kun mustat voimat jyllää?

      Tätä mieltähän aborttipalstalla ei saa olla."

      ""Sairaanhoitajan kertomaa..
      liian rankkaa??

      Tälläistä nimimerkin "surffari" aloitusta ei sallittu ihmisoikeuspalstalla!? Käsittämätöntä..

      "Hyi että kamalaa

      Kun abortoitu sikiö elääkin - SUSANNA VESTER, sairaanhoidon opiskelija. Jyväskylä.

      Olen 3.vuoden sairaanhoidon opiskelija. Tunneillamme törmäsin aiheeseen, joka järkytti minua valtavasti. Keskustelimme abortista, aborttilaista sekä muusta aiheeseen liittyvästä. Tuli puheeksi, miten esim. Venäjällä sikiöitä abortoidaan niin myöhäisessä vaiheessa, että sikiö syntyykin elävänä ja itkien, tarviten vain keskoshoitoa, mutta hänet heitetäänkin roskiin. Järkytyksekseni opettajani totesi, että tätä tapahtuu myös Suomessa, laillisesti. Joskus sikiö abortoidaan aivan viime tipassa (Suomen aborttilain mukaan viikolle 24 saa poikkeustapauksessa abortin tehdä) niin, että tämä syntyy elävänä. Esimerkkinä opettajani kertoi tapauksen, jossa hän oli ollut työvuorossa ja toinen hoitaja oli tullut kysymään, mitä he tekevät, kun abortoitu vauva itkee.

      Asiaa oli kysytty lääkäriltä, joka oli sanonut ettei lapselle saa tehdä mitään. Suomen laki nimittäin kieltää abortoidun vauvan hoidon, vaikka tämä syntyisi elossa. Miten tämä voi olla mahdollista? Nykyisellä hoitotekniikalla jopa 22-viikkoiset keskoset saadaan pidettyä hengissä ja kehittymään terveiksi lapsiksi. Miksi yhteiskuntamme hyväksyy tällaisen ristiriidan?

      Jos lapsi syntyy keskosena perheeseen joka todella haluaa lapsen, tämän eteen tehdään kaikki mahdollinen hoito. Mutta jos lapsi syntyy keskosena abortin seurauksena, hänelle ei tehdä mitään, vaan odotetaan, että tämä kuolee. Samaan aikaan voi sairaalassa syntyä kaksi samanviikkoista keskosta: abortoitu, ja kauan haluttu. Jälkimmäistä hoidetaan, ensimmäista ei.

      Keskoshoito on kallista, mutta onko oikein miettiä kustannuksia kun kyseessä on elämä? Ja eikö muka sillä 24-viikkoisella, abortoidulla, mahdollisesti down-syndroomalapsella ole samaa oikeutta yrittää elää kuin 22-viikkoisella, muuten terveellä? Joskus jopa täysin terve lapsi abortoidaan viime tipassa. Eikä aina ole 100-prosenttista varmuutta kehitysvammalle, joka aborttiin antaa oikeuden viime tippaan asti.
      Lääkäritkin ovat vain ihmisiä, he voivat erehtyä.

      Puututaan tähän asiaan. Otetaan yhteyttä kansanedustajiimme. Tehdään vetoumus. En tuomitse aborttiin päätyviä, mutta tällainen julmuus, jossa elävänä syntyvä lapsi murhataan kitumalla, on saatava loppumaan. Ihminen ei ole Jumala, joka tietää, jääkö keskonen eloon vai ei. Aina pitäisi yrittää tehdä kaikkensa säilyttää elämä. "

      "Holokaustin vertaaminen aborttiin
      Valtava tabu?!
      1.10.2012 15:23
      Aloitus jossa kerrotaan valistavasta videosta, poistetaan järjestäin joka palstalta. MIKSI?!!

      http://www.180movie.com/

      Elokuvalinkissä haastatellaan amerikkalaisia koskien juutalaisten joukkotuhoa, holokaustia, ja aborttia. Monet haastatelluista muuttavat mieltään asioista haastattelun aikana.

      Tutustuhan!"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe