Maltanristi

puurima

Mitä se on

72

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tau Tau

      Tau Tau

      Väitetään sen olevan alunperin Knight of Hospitallier -ritarijärjestön symboli. Paljon ennen tätä sen aiheisia symboleja löytyy pakanauskonnoista. Se taipuukin moneen muotoon: Tuossa sivun oikeassa reunassa on eräs malli, Suomen Lipuksi sinisenä leivottu. (päät levenevät).

      Tämä merkki ei ole silti historiaa vaan tulevaisuutta:
      - sotapoikamme kantavat sen aiheisia joukko-osasto merkkejä.
      - piispamme kantavat sitä mekoissaan
      - Brittein saarten valtakunnan virallisen hallinnon heraldiikka ui tässä meressä - kuin Kanada jne yms ... Italiasta puhumattakaan
      - Heraldiikka on tieteenlaji jota viisaammat kouluttavat jotta ymmärtäisivät keskenään tähän sisältyvät viestit: niitten eri muotoja käytetään esim arvo-aseman osoittamiseen.

      http://www.scribd.com/doc/106840073
      Tästä ja tämän linkeistä voit tutkia lisää muistakin risteistä ja niiden taustoista.

      • lutterin lätty

        missä kontrolli ?


    • Best ri†ari

      Best ri†ari

      Alkaen 1000 luvulta, em. hospitallier järjestölle keksittiin uusi loistava turismi-strategia. Strategia oli tietty kytköksissä äitikirkkoon - joka tätä sen symbolia tänäänkin kantaa ja sen 'omistaa'. kts ed. linkki.

      Kirkon silloin tällöin 'Raamattuun' hiukkasen joskus nojaileva opetus oli saanut kuulijoille halun päästä näkemään Jeesuksen jalanjäljet, Golgata jne. Tästä luotiin kirkkoturismi joka tänäänkin on yhä kukassaan.

      Tuohon aikaan rahvas oli orjina eikä matkustellut. Mutta orjiansa seipäillä pisteleväin huovien linnanherroilla oli siihen varaa, orjilta otetuilla varoilla tietenkin. Lentoliikenne oli epävarmaa, laivayhteydet tuuliajolla. Rahat painavia riikintaalereita: suomeen tullut bättrefolk linnanritari olisi tarvinnut koko väestön kärräämään matkarahat Juudean turistille. Eihän niitä finnejä sopinut laskea mukaan, lomamatka olis mennyt pilalle.

      Tähän hospitallier oli keksinyt ratkaisun. Sen nimi oli Palestina Bank. Palestina, nimi jonka rooma kehitti valloitettuuaan verisesti alueen ennen ajanlaskumme alkua.

      Hospitallier lupasi bättre folkin linnanritarille
      a. suojeluksen matkalla
      b. kuljetuksen sotalaivojen kanssa
      c. pankkipalvelut perillä
      d. majoituksen
      e. hautauksen

      Pikku ehto - johon höplästä vedettävä bättre folket aina suostuu: jos matkalla tapahtuisi jotain, perintö tulisi Hospitallier eli Maltan ristiritarikunnalle. Ja eikun nimi alle ja matkaan, eller hur?

      Osaatko kuvitella miksi parissa vuosisadassa veljeskunnasta tuli maailman rikkain talousmahti? Vihje: e. †††

      Kuvia Palestina Bank'ista löytyy myös tästä:

      http://www.scribd.com/doc/118580439

      • ev lut arvot

        missä valvonta?


    • Ritari-valtionstatus

      ✜ Pyhän Johanneksen eli Maltan ritarikunta on toiminut lähes yhtäjaksoisesti perustamisestaan asti vuodesta 1098 ... Psst Knights of Hospitallier vuodesta sata jKr... ensin sairaala- ja sitten myös sotilasritarikuntana. Maltan ritarikunta on ainoa kiistatta hyväksytty suvereeni ritarikunta maailmassa. Palestiinasta ritarikunta siirtyi Rhodokselle (1309), sieltä Maltan saarelle (1522) ja Napoleonin karkot­tamana vuoden 1798 lopulta Roomaan. [ tyypillistä potaskaa: se toimii SEKÄ paawin henkivartiokaartina että itsenäisenä Maltan SM0M -hallintona/poliisina ]

      Ritarikunnan 900-vuotisjuhlan kunniaksi se sai Maltan hallitukselta takaisin haltuunsa St. Angelon linnan Vallettan kaupungissa. Lähellä Vatikaania olevalla järjestöllä on maailmassa n. 12.000 jäsentä (ja 50milj vapaamuuraria hanskaavilla jesuiitoillaan 100.000), joiden on oltava katolisen kirkon jäseniä. Aatelissukuun kuuluminen ei sen sijaan ole enää välttämätön jäsenyyden edellytys [ ...vain vaatimus 400v järjestöön kuulumisen sukujuurista] . Maltan ritarikunnalla on paavin tunnustus (fons honorum).

      Maltan Ritareilla Valtion Status, Passit, Koskemattomuus jne:

      Ritarikunta on kansainvälisen lain tarkoittama itsenäinen subjekti ja sillä on valtion status, mikä merkitsee mm. oikeutta painaa rahaa ja käyttää omia rekisterikilpiä. Maltan ritarikunta on solminut diplomaattisuhteet 76 maahan ja se sai vuonna 1994 pysyvän tarkkailijan aseman Yhtyneissä Kansakunnissa (YK). Maltan ritarikunta harjoittaa mittavaa järjestäytynyttä hyväntekeväisyyttä eri puolilla maailmaa.

      Esimerkiksi Saksassa toimii vapaaehtoisjärjestö Malteser Hilfdienst, joka ylläpitää sairaaloita, asuntoloita ja vanhainkoteja. Jär­jestöllä on noin 30.000 vapaaehtoista ja 7.500 palkattua työntekijää. Ritarikunnan Skandinavian osasto perustettiin vuonna 1959. [HUOM. Vain pieni murto-osa paawin jessuiittajärjestöä]

    • Luther sanoo

      Missä sensuuri ???

      • ∆∆men ∆∆men ∆∆men ∆∆

        Rooman Messuilla?


    • Maltahan Muurari

      Tämä ritarijärjestelmä holhoaa kaikkea tässä maailmassa terrorin avulla ja vapaamuurareitaan kyykyttämällä. Nämä shakkipelin soltut eivät tiedä edes olevansa piilossa pidetyn salaisen 'viruksen' kanssa.

      Tästä näkyy lisää symboliikastaan:
      http://www.scribd.com/doc/106840073/Vapaaksi-Muurarien-Kahleista

      Muurareista saa puhua puhtaina pulmusina, kiiltäviä riittisalejaan saa tyhjänä jesumediassaan esittää. Rooma sensijaan ei saa ikinä vahingossakaan lukijan ajatuksiin tulla.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11263207
      Suomi24 / Suhteet / Kirkko kuulolla / Vapaamuurarit ja ev.lut kirkko selvästi yhteistyössä 72 Vastausta 229 Lukukertaa kertokaa totuus 11.2.2013 22:13 19

    • isä insest Goldeagle

      Nämät kuuluvat jesuiittoihin, ovat Maltan Ristin kantajia ja nyt kokoontuvat erään peitejärjestönsä bilderbergien piikkiin. Suunnittelevat seuraavia Talvivaara-saastehyökkäyksiään ja rahvaan ryöstöä isälleen kulktahammasholveihin.

      Torstai 7.3.2013 klo 07.52
      Pääministeri Jyrki Katainen (kok) ja ministeri Alexander Stubb (kok) isännöivät parin viikon päästä eurooppalaisten huippupäättäjien kokousta Saariselällä.

      • Taanilinnassa

        Mikä tai kuka on jesuiitta?


    • ovat oljenkorsia

      Stubb - Oljenkorsi on saanut oman eritysilupauksen Malakian kirjaan:

      Sillä katso: se päivä on tuleva, joka palaa kuin pätsi. Ja kaikki julkeat ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ovat oljenkorsia; ja heidät polttaa se päivä, joka tuleva on, sanoo Herra Sebaot, niin ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa.

      • Mars CCCP uhrituli

        Rooma-Vatikaanin SPQR on arkipäiväinen juttu - tulevaisuutta eikä historiaa... sisältäen tuon pakanallisen kolminaisuusopin. Se juontaa Kirkkoisä messumurhaaja Konstantinuksesta, aurinkojumalasta joka vuonnan 325 'kirkolliskokouksessa' määritti mitkä kirjeet otetaan Raamattuun.

        Pakanallinen roomalais-kolminaisuus kaikuu sen kirkoissa tänäänkin,
        Aurinko-Isä-Henki:

        Sol
        Pater
        Quirinius
        .......................Rome

        Yksi tälle sotaisalle Mars-jumalalle pyhitetty vatikaanipuisto on lähempänä kuin luuletkaan. St Petersburg eli Pyhän Pietarin kaupungin puistossa jesuiitalliseen tapaan on keskellä valtavankokoinen Maltan Risti.

        Maltan ristin keskellä loimuaa tuon massamurhaaja jumalan ikuinen liekki. Mars jumalalle vatikaanin jesuiittain pyhittämä uhrituli, tälläkin hetkellä. Loimunnut kolmesataa vuotta, läpi 666P jesu-murhavaltakunnankin.

        Tällä sivulla löytyy asiasta kuvadokumentti:

        http://www.scribd.com/doc/85508748


    • kenraalikapituli

      EVL srk Ritarikunnat - Paa vin jessuiittain Luostarilaitoksista. Näin sen kertoo evl.fi

      Ritarikunnat saivat alkunsa keskiajan katolisen kirkon luostarilaitoksesta ja sen piirissä vaikuttaneista sääntökunnista. Paa vin katollisten Ristiretkien aikana munkkikuntien sääntöjä alettiin soveltaa ritaristoon ja näin syntyi hengellisiä ritarikuntia. Paa vi vahvisti ritarikuntien säännöt ja niiden johdossa oli suurmestari, jonka toimintaa valvoi kenraalikapituli.

      Papiston asema ja tunnukset poikkesivat ritarien vastaavista. Tuolta ajalta on peräisin monissa ritarikunnissa noudatettu perinne, jonka mukaan papistolle myönnettävistä paa villisen ritarikunnan rintamerkeistä käytetään nimitystä jäsenmerkki....

      Suomessa toimii kolme virallista ritarikuntaa: Vapaudenristin ritarikunta (VR), Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunta (SVR) ja Suomen Leijonan ritarikunta (SL). Suomen tasavallan presidentti on kaikkien kolmen ritarikunnan suurmestari..."

      Epävirallisista ritarikunnista vaietaan ja kuten äitikirkon aseriisunta agendan lähetin, Breiviikin toiminnan jälkeen kiistetään.

      • missä srk täti

        Persutus jatkuu vaan.....


    • viha puhe rulaa

      Kirkko, oletko kuulolla ?

      • teleasentaja

        Kirkko on syöksynyt Helvetin syövereihin. Saatana imaisi sen luokseen. Sieltä alamaailmasta kenties saattavat vielä huudella jotain jos saavat jossain vaiheessa netin sinne asti. DNA lupasi vetää kaapelin sinne.


      • Kuolleenmeren Kääröt
        teleasentaja kirjoitti:

        Kirkko on syöksynyt Helvetin syövereihin. Saatana imaisi sen luokseen. Sieltä alamaailmasta kenties saattavat vielä huudella jotain jos saavat jossain vaiheessa netin sinne asti. DNA lupasi vetää kaapelin sinne.

        Niin mikä on kirkkomme syntyperä?


    • ISLAMOCENTER

      Ylläolevassa trolliketjussa näkyy miten palstoja ohjelmoidaan. Tuossa näkyy kakanheitto menetelmä. Pyritään asia sotkemaan niin ikäväksi ettei kukaan halua lukea. Klikkaa Sulje-kuvaketta niin ei häiritse niin paljon...

      Saudirahoitus ja Maltan Ristien papittarein siukut apuna: Saksan King Fahd Academie tiedotusopin informaatiosodankäynnin linjalta tulee tätä ihteensä...

      • Pius Popus

        Miten muslimiraja liittyy ritarikuntiin?

        Onko siis Islam ja muut uskonnot samassa liitossa?


    • naispappi rules

      Miksi ei laatua?

    • pyr∆mid iitat

      Jeesuksen pään taakse piirretyllä Maltan-ristillä on tarkoitus kuvata kultin hallitsijan järjestystä.
      Vatikaania hallitsevan pyramidin yläosassa ovat jesuiitat. Niiden määräksi albert o rive ra arvioi 100.000:ksi. Nämä taasen holhoavat alamasiaan, 50 milj höplästä vedettyä sotilastaan, vapaamuurareita. Näiden tikaria pelkäävät kaikki, sen näet kavaltajakataisen naamastakin...

      Kultti haluaa kuvata sen että ovat Jeesuksen yläpuolella. Nimikin sen kertoo:
      jesu=JEESUS
      itane=yläpuolella

      jesuiitta=jesuitane=JEESUKSENYLÄPUOLELLA.

      ___________________________________________________________

      "Mutta se sinulla on, että sinä vihaat nikolaiittain tekoja, joita myös minä vihaan." Ilm.2
      nikolai=MUIDEN
      itane=yläpuolella
      jesuiitta=jesuitane=MUIDENYLÄPUOLELLA.

      Ketkä ovat Jeesuksen vihan kohteet, yläpuolelle itse itsenä nostaneet?
      -->Koko kirkkolaitos kaikkine yläpuolelle asettuineine pappeineen, piispoineen, vatikaani iittajohtoineen.
      --> koko vatikaanista johdetun vasemmisto-oikeistosatuteatterin väki
      --> koko valheellinen oikeuslaitos, sinilooshin anarkia
      --> koko kansaa kyykyttävä valhemedia
      --> kaikki yläpuolelle norsunluutorneihinsa linnoittautuneet väärintekijät

      • st. Klaaro

        Mikä on jesuiitta ja oliko niitä jo Rooman aikana ja ristiretkillä?


    • Pope Paschal II

      "Musta Paavi käski erottaa Kongressin edustajan Larry McDonald'in 1983, sen jälkeen kun hän voitti väittelyssä Maltan Ritari Tom Braden ja Maltan Ritari Patrick Buchanan. Väittely 'oli pahasta' koska siinä paljastui mm. Maltan Ritari William J. Casey ja Maltan Ritari Alexander Haig. Alexander Haigin veli on jesuiittojen johtajia.

      Salamurhan käskyn toteutti KGB ja CIA yhteistyössä, molemmathan toimivat saumattomastai yhteen nk. kylmän sodan aikakakauden läpi. Kongressin edustaja Larry McDonald vastusti Paavin kansainvälistä valtarakennelmaa johon kuuluu jesuiittavallan sosialistifacismin läpiajoa USAssa ja EUssa (Käyttäen mm. vasemmisto-oikeisto satu-ohjelmointiaan).

      Ellei kommunismia saada amerikkaan, ei saada Rooman facismiakaan. Jotta loppupeli onnistuisi, jesuiittain facismi-kommunismi täytyi pysyä suojattuna, koskaan sitä ei saa mollata, vielä vähemmän epäillä, halventaa tai voittaa tai kirota hel vettiin mihin se kuuluu .."

      Maltan risti, neljä nuolenkärkeä kärjet vastakkain, '90 asteen kulmassa'. Ulospäin suuntautuu yht 8 kärkeä jotka tälle sotaRooman kultille merkitsevät 8-siunausta. Sodanjumala Marsilla on nimikkosatama Maltalla.

      "Christian" Occult Symbols, St. Matthew's Legacy & the Knights of Malta
      http://www.seekgod.ca/legacy.htm
      (seekgod - eli etsi Jumalaa väärästä paikasta niin saat Googlelta aiheettoman 'punaisen pornovaroituksen')

      Historiikki
      http://www.carnaval.com/malta/history/knights/

      Ohjeet loosheille kahden eri ristilipun käyttöön. Nuolenkärki & tavall ristilippu.
      http://www.crwflags.com/fotw/flags/smom-2.html

      Ritarikunnan 315 sivuinen Historiikki
      Esim Pope Paschal II Ritarikiunnan hyväksyntä-säädös (bull) v.1113
      http://www.scribd.com/doc/6234443/The-Knights-of-Malta

      • Naispappi OK

        Pian valitaan tummaihoinen Paavi?


    • pieni 1% Wikinäyte

      http://mapyourinfo.com/wiki/fi.wikipedia.org/Ritarikunta/

      Ja sitä kun tätä mindmappia käytät, saat mm. tämmäisen listan "Hengellisiä Ritarikuntia" (eli henki pois ja kysytään myöh.)
      http://mapyourinfo.com/wiki/fi.wikipedia.org/kunniaritarikunta/?s=1/

      Viralliset:
      Vapaudenristin ritarikunta (1918)
      Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunta (1919)
      Suomen Leijonan ritarikunta (1942)
      Puolivirallinen:
      Pyhän karitsan ritarikunta (1935)
      Kuuluisia kunniaritarikuntia
      Sukkanauharitarikunta, Yhdistynyt kuningaskunta
      Ansioritarikunta, Yhdistynyt kuningaskunta
      Pyhän Mikaelin ja Yrjön ritarikunta, Yhdistynyt kuningaskunta
      Brittiläisen imperiumin ritarikunta, Yhdistynyt kuningaskunta
      Kunniaritarien ritarikunta, Yhdistynyt kuningaskunta
      Elefanttiritarikunta, Tanska [Mannerheim]
      Dannebrogin ritarikunta, Tanska
      Pohjantähti-ritarikunta, Ruotsi
      Serafiimiritarikunta, Ruotsi
      Kaarle XIII:n ritarikunta, Ruotsi
      Miekkaritarikunta, Ruotsi
      Vasa-ritarikunta, Ruotsi
      Pyhän Olavin ritarikunta, Norja
      Kotkan Ansioritarikunta, Saksa
      Kruunuritarikunta, Saksa
      Pyhän Annan ritarikunta, keisarillinen Venäjä
      Pyhän Yrjön ritarikunta, keisarillinen Venäjä
      Pyhän Vladimirin ritarikunta, keisarillinen Venäjä
      Pyhän Aleksanteri Nevskin ritarikunta, keisarillinen Venäjä
      Pyhän Stanislavin ritarikunta, keisarillinen Venäjä (alun perin puolalainen)
      Valkean Kotkan ritarikunta, keisarillinen Venäjä (alun perin puolalainen)
      Pyhän Mauritiuksen ja Lasaruksen ritarikunta, Kreikka
      Vapahtajan ritarikunta, Kreikka
      Franz Josefin ritarikunta, Itävalta
      Mikael Rohkean sotilasritarikunta, Romania
      Kuningas Zvonomirin kruunuritarikunta, Kroatia
      Kristuksen ritarikunta, Portugali
      Isabella Katolilaisen ritarikunta, Espanja
      Kaarle III:n ritarikunta, Espanja
      Pyhän Mauritiuksen ja Lasaruksen ritarikunta, Italia
      Valkoisen Tähden ritarikunta, Viro
      Vapauden ritarikunta, Viro
      Marianmaan ristin ritarikunta, Viro
      Gediminaksen ritarikunta, Liettua
      Vytautas Suuren ritarikunta, Liettua
      Vytiksen risti, Liettua
      Tammenkruunuritarikunta, Luxemburg
      Kolmen tähden ritarikunta, Latvia
      Karhuntappajan ritarikunta, Latvia
      Feniksin ritarikunta, Kreikka
      Pyhän Savan ritarikunta, Jugoslavia
      Nousevan auringon ritarikunta, Japani
      Pyhän aarteen ritarikunta, Japani
      Konstantinus Suuren Ritarikunta[2]
      Leijonan ja Auringon ritarikunta, Iran
      Leopoldin ritarikunta, Belgia
      Aleksanderin ritarikunta, Bulgaria
      Valkoisen Leijonan ritarikunta, Tšekkoslovakia
      Kunnialegioona, Ranska
      Ordre de la Libération, Ranska
      Pyhän Konstantinus Suuren ja Pyhän Helenan ritarikunta, Bysantti

      ___________________________________________________________

      Josta taas kyyti kovenee:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Hengelliset_ritarikunnat

      Muutamia hengellisiä ritarikuntia väiteyssä perustamisjärjestyksessä = vuosiluvut ovat suoraan hesaria = Anna YLEn

      Temppeliherrain ritarikunta – 1120
      Johanniittain ritarikunta – 1136
      Pyhän Lasaruksen ritarikunta – 1142
      Calatravan ritarikunta – 1158
      Santiagon ritarikunta – 1170
      Montjoien ritarikunta – 1173
      Avizin ritarikunta – 1176
      Saksalainen ritarikunta – 1193
      San Jorge de Alfaman ritarikunta – 1201
      Kalparitaristo – 1202
      Dobrzynin ritarikunta – 1216
      Tuomaksen ritarit – 1227
      Siunatun Neitsyt Marian ritarikunta – 1261
      Santa Maria de Espanan ritarikunta – 1275
      Montesan ritarikunta – 1317
      Kristuksen ritarikunta – 1319
      Pyhän Haudan ritarikunta – 1342
      Lohikäärmeen ritarikunta – 1408
      Meidän Betlehemin Rouvamme ritarikunta – 1459
      Pyhän Yrjön ritarikunta – 1464
      Pyhän Stefanuksen ritarikunta – 1561
      Pyhän Hengen ritarikunta – 1578
      Pyhän karitsan ritarikunta – 1935
      Konstantinus Suuren Ritarikunta – 1953

      Yllä siis vain pieni näyte... olisko 1% siitä mitä kaikkee löytyykään. Joten puhukaa vain vapaamurareitten kauniista saleista...

      • Temppeliherrat kooll

        Temppeliherrat koolla Helsingissä
        Olli Seppälä 20.09.2012 15:02

        temppeliherrat_205Yli kaksisataa Temppeliherrain kansainvälisen ritarikunnan jäsentä pitää loppuviikosta kokousta Helsingissä. Joukossa on myös ritarikunnan hengellinen johtaja, Jordanian ja Pyhän maan evankelisluterilainen piispa Munib A. Younan. Suomalaisia pappeja järjestöön kuuluu parikymmentä.
        Hyväntekeväisyyteen, historian ja heraldiikan harrastukseen sekä matkailuun keskittynyt ritarikunta ylläpitää muun muassa Jerusalemissa peruskoulua, jota sekä kristityt että islamilaiset lapset käyvät yhdessä.
        Helsingin kongressissa käsitellään lähinnä päivänkohtaisia, kansainväliseen tilanteeseen liittyviä asioita sekä tutustutaan Helsingin ja Porvoon nähtävyyksiin. Päivien kohokohdaksi mainitaan Temppeliaukion kirkossa lauantaina järjestettävä kansainvälinen investituura, jossa lyödään perinteisin menoin ritareiksi 36 uutta jäsentä.

        Temppeliherrat nousi maailmanlaajaan julkisuuteen viime vuonna, kun Norjan joukkosurmaaja Anders Breivikin väitettiin kuuluvan järjestöön. Ritarikunta kiisti kaikki yhteydet Breivikiin.
        Temppeliherrat pitää itseään historiallisen ritarikunnan perillisenä. Nykymuotoinen Temppeliherrat on kuitenkin perustettu 1930-luvulla ja uudelleenorganisoitu 1990-luvulla.

        http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9141-temppeliherrat-koolla-helsingissa


    • Kalpaveljet

      Tämähän on kuuma aihe:)

      • Risti Viipurissa

        Punainen risti oli kuulemma rinnassa sotajoukolla joka tuli Suomeen.


    • pyhä johannes

      Eikös nämä ole kaikki vanhempaa perua kuin ev.lut. kirkko ja jotain kivikirkkojen aikaa?

      • riittijumalasi Egypt

    • Horuksen pallit

      Siis Rooman kirkko tuli meren yli Egyptistä ja ajallaan Suomeenkin?

      • Itämaan kivessä

        Kyllä, näin se meni ainakin siis jotta notta tuli Suomeen katolinen kirkko ja latina.


      • Voidella itse

        Ainakin se jeesuksen vaimon voitelu tuli sieltä?


    • virus-korjaus ehe

      Oi Virus:

      "Koskaan eivät sen salaisuudet pääskö huuliltani pyhän rinkimme ulkopuolelle. En koskaan tule kieltäytymään ottamasta sinua vastaa oi Virus kun tulet keskuuteemme; ja tämän valan oi KÄÄRME vannon Miekan, Hirttoköyden ja Liekin kautta.
      Jos ikinä ajattelisinkin sanoin tai teoin pettää Khatee Puna veljeyttä, olkoon kuolemani kauhistuttava ja kiduttava, kuulukoon sieluni vaeltaa kalpeiden haamujen seassa vuorilla, sisukaluni revittäköön ulos ja heitettäköön tuhon liekkeihin. "

      Virus=Mysteerimies jonka henkilöllisyyttä ei Looshissa tiedä kukaan. Looshipäällikköä myöten läsnäolonsa luo lamaannuttavan kauhun. Jokainen valansa vannonut täyttää toiveensa juosten kuin olisi elävä ampumaradan maalitaulu...

      Pahimmillaan 'me' -hengen luomisriitti: sinilooshin pikkujoulu mallia 2011 Joensuu: satu looshiritarismiehestä joka kuoli luotiin kesken pikkujouluriittien...

      Näin ritarien looshit kauko-ohjataan, tämäntakia poliittisen eläimen iltapäivän lausunto on huomenna päinvastainen. Pikku virus-korjaus ehe..

    • Paavi on Jesuiitta

      Lutteruskien säätiö on ottanut itselleen tämän Paavien ja kaikkien Piispojemme kaulassaan killuttaman jesuiittain pyhimmän logon:

      http://www.hs.fi/kotimaa/Luther-Säätiö pohtii eroa kansankirkosta/a1363155822621?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=9d02d021321e37e318703a99197d64c2

      Suomi24 / Suhteet / Kirkko kuulolla / IS: "Paavi on Jesuiitta, Tarkoitus Pyhittää"
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11337967
      Pyhittää Keinot 14.3.2013 08:45
      IltaSanomat, Julkaistu: 13.3.2013 23:28

      • Vaakunamalta

      • jesuiittasoini virsi

      • sankt aluders
        Vaakunamalta kirjoitti:

        Kuva Luterusvaakunasta Hesarin sivulta

        http://hs10.snstatic.fi/webkuva/oletus/560/1305656594976?ts=900

        vem är sainkt ludwer äller hur?=>

        Mikä on pyhä lude hei töddörää


      • Helluntai Suvi seura
        jesuiittasoini virsi kirjoitti:

        Wanha Kunnon isä insesti & Hajota ja Hallitse - Ordo Ab Chao

        Jaetaan kirkkoväki taas kerran kahtia, vanhoillisille soiniin pelastus wirsi - suoraan Roomasta Maltan Ristin viinikupista:

        SCRIPTURA SACRA IUS NOSTRUM DIVINUM

        http://hs10.snstatic.fi/webkuva/oletus/560/1305656594976?ts=900

        missään ei ole niin paljon insestii kuin suvi seurat ja suomalaiset helluntai jne sakki ???????


    • Maltan Haukka

      Jesuiitta-Paavi on luderus vai miten se oli?

      • Haukkaa ja Malta

        Rooma on aina hallinnut Luterilaisen kirkkoa - Lutterin uskonpuhdistusta ei oikeasti ollutkaan. Pakanariitit hiukan ohuemmat kuin Roomassa, mutta kaikki perustuu Konstantinus Keisaripaavin Nikean kirkolliskokouksen nimellä tehtyyn vallan anastukseen ja silloisten olemassaolevain kirjoitusten tuhopolttoon.

        Jäljelle jäi vain Konstan valitsemat konstailut... kts
        http://www.scribd.com/doc/85508748/Pahan-Pietarin-Basilli


      • Flash mob gordonki
        Haukkaa ja Malta kirjoitti:

        Rooma on aina hallinnut Luterilaisen kirkkoa - Lutterin uskonpuhdistusta ei oikeasti ollutkaan. Pakanariitit hiukan ohuemmat kuin Roomassa, mutta kaikki perustuu Konstantinus Keisaripaavin Nikean kirkolliskokouksen nimellä tehtyyn vallan anastukseen ja silloisten olemassaolevain kirjoitusten tuhopolttoon.

        Jäljelle jäi vain Konstan valitsemat konstailut... kts
        http://www.scribd.com/doc/85508748/Pahan-Pietarin-Basilli

        Eli NIKE teki air lenkkarin muttei jumalan skidii?

        Halloumi poskee hei ja go go....


    • St.Luderitsi

      Siis uskonpuhdistus olikin vain feikkiä ja CHEM TRAIL black opsi ?

      • Sancta Maltese

        Konstantinuksen Marsjumalain oppikirjaan uudet kansipaperit. Chemtrailia popsivat kaikki.


      • hOMMA HOMO FOORUMI
        Sancta Maltese kirjoitti:

        Konstantinuksen Marsjumalain oppikirjaan uudet kansipaperit. Chemtrailia popsivat kaikki.

        kUKA ON KONSTANTI-ANUS?

        jUSSIN ELI chem trail Hallan persukaveri?

        Mars on suklaa la di daa


      • myös 1939

        "Vaikuttavimmat kivirivistöt löytyvät Carnacista Bretagnen rannikolta"
        ...panssarivaunuesteitä rakennettiin myös 1939.


    • Samulin saarella

      Maltanristi on illuusio?

    • Suomi Portugal

      Meillä on sama risti lipussa kuin ristiretkiajan Portugal?

      • suoLIPUN tarina

        Jesuiittakokous pohjolan lumituiskuisessa Hell singissä oli venynyt pikkutunneille ... piti vielä päättää 'itsenäisen' Suomen lippu. Jussi halusi päästä jo kotiin, bongasi veljekerhon lipun kaapin päältä, nosti sen kulttiesineiden viereen uhripöydälle ja sanoi Ritarihuoneessa raikuvalla äänellä: "tämähän olisi hyvä".

        Konstantinus kerho innostui, sehän olikin niin koto Maltan kaltainen tuttu ja turvallinen muistutus äitikirkon kidutuskoneesta. Päätös syntyi yksimielisesti, päätettiin pyytää Sibeliukselta sille vielä oma riittimusiikki joka rahvaalle markkinoitaisiin isänmaallisuutena.

        Iloisesti nauraa hekottaen iitat menivät mikä minnekin yöpuulle. Huomenna olisi uusi hauska päivä.


      • Heraldik Harald
        suoLIPUN tarina kirjoitti:

        Jesuiittakokous pohjolan lumituiskuisessa Hell singissä oli venynyt pikkutunneille ... piti vielä päättää 'itsenäisen' Suomen lippu. Jussi halusi päästä jo kotiin, bongasi veljekerhon lipun kaapin päältä, nosti sen kulttiesineiden viereen uhripöydälle ja sanoi Ritarihuoneessa raikuvalla äänellä: "tämähän olisi hyvä".

        Konstantinus kerho innostui, sehän olikin niin koto Maltan kaltainen tuttu ja turvallinen muistutus äitikirkon kidutuskoneesta. Päätös syntyi yksimielisesti, päätettiin pyytää Sibeliukselta sille vielä oma riittimusiikki joka rahvaalle markkinoitaisiin isänmaallisuutena.

        Iloisesti nauraa hekottaen iitat menivät mikä minnekin yöpuulle. Huomenna olisi uusi hauska päivä.

        http://htmlimg2.scribdassets.com/1i9bh8xa826a124/images/33-17604b3c58.jpg
        Vertaapa sivun oikean yläreunaan.

        http://htmlimg4.scribdassets.com/1i9bh8xa826a124/images/30-d6a1593edf.jpg
        Pian olisi taas heraldiikan koulutuspäivät.


      • Chem Trail
        suoLIPUN tarina kirjoitti:

        Jesuiittakokous pohjolan lumituiskuisessa Hell singissä oli venynyt pikkutunneille ... piti vielä päättää 'itsenäisen' Suomen lippu. Jussi halusi päästä jo kotiin, bongasi veljekerhon lipun kaapin päältä, nosti sen kulttiesineiden viereen uhripöydälle ja sanoi Ritarihuoneessa raikuvalla äänellä: "tämähän olisi hyvä".

        Konstantinus kerho innostui, sehän olikin niin koto Maltan kaltainen tuttu ja turvallinen muistutus äitikirkon kidutuskoneesta. Päätös syntyi yksimielisesti, päätettiin pyytää Sibeliukselta sille vielä oma riittimusiikki joka rahvaalle markkinoitaisiin isänmaallisuutena.

        Iloisesti nauraa hekottaen iitat menivät mikä minnekin yöpuulle. Huomenna olisi uusi hauska päivä.

        Kuka on hullu-jussi ja miksi hän on kellokosken huoneella?

        Kuka konstantinus ja miksi Sibben Finlandia soisi Ruotsin ritarihuoneella?

        Uhripöytä on meidän pääsiäinen eli karitsan veri?

        Maalaatte ovenne punaiseksi?


      • Luther Säätiö

      • Wizit vähis

      • Tuoretta ✠ Toivoa

    • Pahvi ***

      Internettiin!
      Pääsetkö?
      Lue sieltä.
      Google.
      Mikä se on?
      Hakukone.

      • Program 1.

        'Hakukone. '

        ... löytää vain sen mitä herkkusienille on ☼-sallittua.


    • Suomi Lejon

      Eli Maltan Haukka onkin Leijona?

      Vai onko RUS kotka sittenkin Susi?

      Hezadiikka on vaikeaa?

      Noh, silti Maltalle mars lomille?

      • Jesuiittailakointia

        Menepä lomilles pyhän Pietarin kaupunkiin, etsi sieltä Rooman Mars-sodanjumalan puisto, kävele sinne Konstantinuksen Kolminaisuus (trinity) siltaa myöten Kaksipääkotka koristeita ja osirismerkkejään kumartain, saavu keskelle puistoa jossa palaa ikuinen tuli Mars-sodanjumalalle keskellä massiivista MALTAN ristiä.

        Odota siinä kunnes tulee Mars-sodanjumalan kunniaksi MarsMars punatähtiteatteri - jossa näytelmän juonena on punatähtiparodia ja kuinka suomalainen laskuvarjojääkäri nöyryytetään, vangitaan, lähetetään Siperiaan jossa ne maatuvat tänäänkin... Odota, tämä hauska pila toistuu joka vuosi jatkuvasti loimottavan uhritulen ääressä.


      • tutkintapöytäkirja

        tutkintapöytäkirja


        Ohjelman tärkein osa on kaikkien agendan vastustustajain poispyyhkiminen Raamatun tapaan, jesuiitallinen salamurha: "Vanhurskaan te olette tuominneet ja tappaneet; hän ei vastusta teitä." Maassa maan tavalla; suomessa maan tapa on myös salamurha. Agendan alkuvaihe oli kriittinen, sen pahin este 1970 luvulla löytyi uskovista... Ne saatiinkin helposti kerättyä ryhmäksi Eduskunnan Perustuslakivaliokuntaan. Siihenhän ei paljon tarvita: kehut vaan onnelliset kuplille ja tarjoat eduskuntapaikkaa. Tietenkin operaation korvausmiehet olivat systeemin luottomiehiä ja nk. uskovaisia - eduskuntaan saatiin samalla iskulla homppaenemmistö.

        Tämä tapa kerätä onnelliset yhteen on vanha Konstantinuksenkin v.325 käyttämä vastustajain tuhokeino. "Eihän salaliittoja ole, oletko pillerisi ottanut" sanovat viimeistä päivää elossa olevat siukuttelija Gedaljat:

        "Gedalja vastasi Joohananille: "Sinä puhut valhetta Ismaelista." ... Mutta. Joohananin aavistaman suunnitelman mukaan Ismael tuli Gedaljan tykö vierailulle Mispaan... Siellä he sitten aterioivat yhdessä. Nami Nami maiskis ja hauskaa oli. Suunnitelman mukaan, Ismael yhtäkkiä löi miekalla Gedaljan kuoliaaksi ..." Luepa pilleritarinaa tarkemmin, kts Raamattusi Jeremia 41.

        Katso kuva http://htmlimg1.scribdassets.com/tjnxmqidc1vwm6b/images/102-2d1c8e09f0.jpg

        Lue Lisää http://www.scribd.com/doc/75638035/SUOmi-Orwellin-Yhteiskunta

        Tässä tapauksessa houkutuslintuna oli DDRTarja Halonen. Jostain 'kumman' syystä hän yhtäkkiä jäi Ilmavoimien UKK DO-10 DC-3 kyydistä pois 3.10.1978 Kuopiosta Helsinkiin - eikä joutunutkaan Juurusveden pohjalle ... kyseinen maailman turvallisin kone räjäytettiin tuhannen päreiksi Tadjan körötellessä Ladalla ihan silkasta Elämän nautinnosta Helsinkiin.

        Suunnitelmien mukaan Juurusveden tuhoalue eristettiin valat vannoneen sinilooshin avulla Talvivaarallisena, kaikki Juurusveden pohjasta sukellettu silppu tuhottiin salaisesti. Siitä on jäljellä enää yksi vääntynyt ropelimuistomerkki jolla Tadja käy vuosittain laskemassa seppeleen onnistuneen operaation kunniaksi.

        Koko suomen eduskunnan perustuslakivaliokunta, rehelliset isänmaansa puolustajat - homppisagendan este - oli silputtuna Juurusveden pohjassa. Näin Tadja ansoitti ritaritoimikunnan käskyjen mukaisesti koko porukan, 15 † henkeä ... homppisVatikaanin agenda sai tuulta purjeisiin.
        kts http://keskustelu.suomi24.fi/node/11370422

        Tokihan 'onnettomuudesta' tehtiin tuhatsivuinen tutkintapöytäkirja - joka ritarilliseen tapaan on [SALAINEN]. Julkiseksi se tule ei, ei vaikka homppiagendan seireenimme vainaaksitulo lähestyy, mummonmuorin hampaatkin jo putoilee...


    • Maltan Risti Espana
    • Hell sinskin kaupun
    • Punainenkin
    • Ihmekös tuo...

      Kim Il Jong oppi Engalnnin kielensä Maltalla. Vietti siellä pääministeri Dom Mintoffin vieraana lomat ilmaiseksi...

      Poikansa opispi Bernissä kaikki iittalan kujeet.

    • Puolisoni Marian kan

      Suomi24 / Suhteet / Kirkko kuulolla / Paavi: "Ekumeeninen suomalais-ruotsalainen Asiakirja"
      Paavi: "Ekumeeninen suomalais-ruotsalainen Asiakirja"
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11421072

      "Ilmeisesti ensimmäistä kertaa tässä yhteydessä paavi nosti esille kirkkoja erottavat eettiset näkemykset. Hän sanoi: “Viime aikoina eettisistä
      kysymyksistä on tullut erimielisyyden kohteita kristittyjen välillä, varsinkin sen suhteen, miten ymmärretään ihmisluonto ja sen arvokkuus.

      Kristittyjen täytyy saavuttaa perusteellinen yksimielisyys antropologian perusteista. Se voi sitten auttaa yhteiskuntaa ja poliitikkoja tekemään
      viisaita ja oikeudenmukaisia päätöksiä tärkeissä kysymyksissä, jotka liittyvät ihmiselämään, perheeseen ja seksuaalisuuteen.

      "Tässä mielessä viimeaikainen kahdenvälinen ekumeeninen suomalais-ruotsalainen asiakirja ei vain kuvasta katolilaisten ja luterilaisten
      lähestymistä ymmärryksessä vanhurskauttamisesta, vaan se kehottaa kristittyjä uudistamaan sitoutumisensa Kristuksen seuraamiseen elämässä ja toiminnassa.”

      EKUMENIA = ROOMAN VALTA

      "Kirkon lähettämänä osallistuin 17.–22.1.2012 vuotuiseen Rooman ja Vatikaanin matkaan, tarkoituksena viettää ekumeenista messua Pyhän
      Henrikin muistopäivänä. Matkaseurueessa kirkkoneuvos K.Kääriäinen sekä pastori A.Kruus sekä..." Seppo Häkkinen. kts.
      mikkelinhiippakunta.evl.fi/piispa /puheet_ja_kirjoitukset_vuonna_204 /raportti_rooman_matkasta/

      Maltan Ristin ritari, piispa Häkkinen:
      .....Iltapäivällä vierailimme Jeesuksen Pyhän Sydämen (SCJ) sääntökunnan [order] päämajassa ja lounastimme sen yhteydessä toimivassa

      Villa Aureliassa. Puolisoni Marian kanssa paluumatkamme Roomasta alkoi illalla....
      Congregation of Priests of the Sacred Heart of Jesus, SCJ. Sacerdotes Cordis Jesu (a literal translation would be the Priests of the Heart of

      Jesus) Institute the legacy of Father Dehon, Dehonians...
      ...Suomessa ei ilmeisesti edes kirkossa ymmärretä tämän vierailun ROOMAN VALLAN merkittävyyttä sekä mahdollisuutta pitää esillä maamme hyvää ROOMAN VALLAN tilannetta ja asemaa.

      ____________________________________________________

      Tältä näyttää veljeskunnan toiminta filippiineillä:
      scjphil.org/
      Maltan Ristin Ritarien orderi - uuden ritarin uskollisuusvalat äitikirkolle
      http://www.scjphil.org/ordination_arthur1.swf

      Elämän Sääntö no.144, Häkkisen SCJ -looshi.
      "Uskonnollisessa Elämässä jaamme Evoluution, koettelemukset, maailman ja kirkon etsimisen..."
      Rule of Life, 144 w w w leodehon .com/english/scj/index.html

      Curia of Dehonians
      w w w scj .org/

    • Ekumenia=Roomanvalta

      Kerropa missä viimeeksi bongasit tämän Roomanvallan merkin?

      • 2+2

        S-Marketin kassalla


    • dirty harry

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe