NUUSKA 1998 U-16 JA PELAAJAVALINNAT,AHOKAS KOULUKIUSATTU?

JUNNUT 98 SYNT.

nYT JOKAINEN JUNNUKIEKOSTA YMMÄRTÄVÄ JA HAKU SANAKSI - PATRICK LAINE ! EI OLE VAHIKHO ETTÄ VNA 98 SYNT NUORI PERSOONALLINEN KIEKKOILIJA LÖI HUIKEITA PISTEITÄ B-1SM SARJASSA JA NYT KOITTAA HINATA YKSIN OMALLA OSAAMISELLAAN TAPPARAC-1 STÄ NELJÄN JOUKKOON JA JOHTAA VUOTTA NUOREMPANA C-1 SM PLEIJAREITTEN PISTE PÖRSSIÄ !! PIKKU POHJOLA N MYÖS LOISTAVA PELAAJA PULJUJÄRVI JA LAINE OVAT AINOAT 98 SYNTYNEET JOTKA OLIVAT ISOISSA ROOLEISSA B-SM SARJASSA!! C-2 PELAAVIA KELPAS AHOKKAALLE U-16VALMENTAJALLE MUTTA EI LAINE! HERÄÄ EPÄILYS ONKO AHOKAS OLLUT KOULUKIUSATTU AIKOINAAN JA HALUAA NOKKIA 14V PIKKU POIKAA KOHOTTAAKSEEN OMAA ITSE TUNTOAAN ! AHOKAS O AKKA EIKÄ SAA ARVOSTUSTA OIKEASTI KIEKOSTA TIETÄVILTÄ,! lAINE TAI AHOKAS,JOMPI KUMPI EI OSAA HOMMAANSA ,LAINEELTA ON NÄYTÖT, MUTTA MITES AHOKAS??

146

7263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sjl HERÄÄ!!

      OMA POIKANI PELAS PÄÄKAUPUNKISEUDULLA 97 JOUKKUEISSA,MUISTAN LAINEEN HYVIN.VUOTTA NUOREMPANA LOISTAVA PELAAJA,MAALINTEKIJÄNÄ VAILLA VERTAA SUOMEN KOWALTCHUK !

    • jägäri15v

      Juu u, huomattu miten idiootteja sielä liitossa ollaan. Lainehan teki huippu-pohjolassa toiseksi eniten pisteitä ja eniten maaleja. Ja liitossa valitetaan, että ei osata tehdä maaleja eikä ole maalintekijöitä. Siinä meni taas liiton tyhmyyden takia yksi todella lupaava junnu. Toivottavasti laineesta vielä kuullaan. Ja uskon että kuullaan.

      • Jazka

        Kyllä niitä mahdollisuuksia tulee. Vain ensimmäinen maajoukkueleritys menee ohi.

        Ihan oikea ratkaisu pudottaa nuuskaajat pois joukkueesta. Etukäteen saaduissa papereissa lukee aivan selväti, että nuuskan ja muiden nautintoaineiden kohdalla on nollatoleranssi.


      • taitokiekko
        Jazka kirjoitti:

        Kyllä niitä mahdollisuuksia tulee. Vain ensimmäinen maajoukkueleritys menee ohi.

        Ihan oikea ratkaisu pudottaa nuuskaajat pois joukkueesta. Etukäteen saaduissa papereissa lukee aivan selväti, että nuuskan ja muiden nautintoaineiden kohdalla on nollatoleranssi.

        aivan oikein pudottaa nuuskaajat pois,mutta kyseinen poika ei ollut nuuskaajia. Laineen oikea majo olisi 97 majo, samoin kuin puljujärven ;niin paljon parempia pelaajia he ovat olleet pelatessaan 97jen majo pokia vastaan.


      • Ilves1986

        "Toivottavasti laineesta vielä kuullaan. Ja uskon että kuullaan."

        Nyt on kuultu.
        http://www.aamulehti.fi/Kiekko/1194921148953/artikkeli/il pikkuleijonien tahtihyokkaaja suivaantui paavalmentajalle keskisormea kesken pelin.html


      • mikämikämaa

      • mikämikämaa

      • msid

        Ja kuultu on!! Eniten Selänteen jälkeen.


    • htfg4hj0tgj4rt

      patrik lainetta ei heitetty leiriltä nuuskan takia pois.

    • jägäri15v

      Kyllä mä sen tiedän että Laine ei lentänyt sieltä pois, kerroin vaan että päätös oli väärä, että lainetta ei valittu u-16 maajoukkueeseen.

      • espooblues soi

        näin oli väärä ulos polttaminen majosta, laineen 19 10= 29 30 ottelussa ei ole vahinko B junnujen-sm sarjassa !!! olisi kovat pojot 98si pojalta ihan vaan C-sm sarjassa mutta kun lyödään tommoset B-ssä, niin ei jätä arvelulle varaa miksi ei majossa!


    • samassa joukkueessa

      Mutta kun tämä laine torpedoi koko muun joukkueensa toiminnan pohjola leirillä. Kusipää mikä kusipää.

    • Huipus kans

      Ei tainnu olla sin kaveris mut monen muun on ja kateellisia piisaa.Pelimies vimpan päälle ja kun tuntee niin hyv tyyppi.eiköhän Ahokas nöyrry jatkossa kun oikeat valinnat syksyllä.

    • -85

      Eiköhän Puljujärvi ja Laine nähdä jo kesällä A.n mukana,toivottavasti ainakin sen verran hyviä jätkiä ovat taidoiltaan.

    • Niiii1

      Mä leirillä samas joukkueessa Laineen kans ja ei valittamista vaikka se sanookin suoraan mitä mieltä jostaki on ja usein oikeassa.kyllä majo valkku teki itestään pellen noil valinnoilla.kattokaa nimilistaa.

    • maju valinnat

      Te olette vielä nuoria ja ette näköjään tajua tai ainakaan tiedä miksi Lainetta ei valittu. Syyt on ihan hyvät ja valmennus teki täysin oikean ratkaisiun. Tottakai kun varsinaiset pelit 98 ikäluokan joukkueella alkavat, niin parhaat ovat mukana.

    • Jääkiekkoliitto

      Mikähän syy sitten oli? Katsoin pari B playoff peliä vaihtoaitiosta .Äärimmäisen taitava ja itsensä likoonlaittava kaveri varsinkin kun voitosta pelataan niin ja mulla ikää riittävästi ,et oon 60-luvun kokenut.Etten ihan junnu.Ja en ymmärrä tota ns Maijun toimintaa kuten ei moni muukaan kiekkoa seuraava saati sitten jääkiekkovalmennuksessa mukana oleva.Kaverilla tais mennä vellit ja puurot sekaisin mutta eiköhän mittasuhteet löydy vielä.Ja eikös kyseisellä junnulla sopimus Tapparaan joten ei ihan turhasta kaverista voi olla kyse.Tosi asia on että tokihan Laine ei kuulu 98 poikiin joten sinänsä oikea päätös.

      • maju valinnat

        Jokainen joka pojan on nähnyt niin tietää että taitojensa puolesta Laine kuuluu maajoukkueeseen, mutta kysykääpä mielipiteitä Samit joukkueen toimihenkilöiltä tai niiltä jotka istuivat tarkkailemassa pelaajia vierulla. Mittikää ennen soittoa mitkä oli leirin teemat ja vastasiko pelaaja niihin. Laine teki toki maaleja, mutta leirillä oli muitakin teemoja. Tottakai Laine on maajoukkueessa kunhan oikeat pelit alkavat, mutta nyt valmennus halusi vain näpäyttää poikaa vähän ja ihan aiheesta.


    • JokeritB rulettaa

      Mielenkiintoista seurata näitä keskusteluja eri foorumeilla ja varsinkin tästä kaverista .Pojalla ikää 14 v ja herättää paljon mielipiteitä eli jokin kaverissa herättää tunteita ja paljon.Antaa pojan pelata kiekkoa ja katsotaan vastaako huutoon.Eiköhän tuolla Ahokkaalla aikas paljon tekimistä kun ujuttaa nämä ns hölmöilijät joukkueeseen takas ilman isompaa kohua.Blues on Blues ja Jokert vielä isompi.

      • Lappalainen-69

        Uskottavuus menny sjl.ei tarvi ku kattoa taas C 1 parhaita,tampereen ja Hesaan pojat vei pystit mutta miksi.....


    • Ikuisesti kakkonen

      Haloo ja peli seis...olin paikalla valmennus/tarkkailijana ja mielestäni vääryys koettiin ja tein siitä ilmoituksen myös SJL.Valinnt ei menneet oikein ja väärin myös niitä poikia kohtaan jotka valittiin ns"varapaikoille".Eiköhän päävalmentaja o herännyt jo.

    • Jääkiekkoliitto

      Mietin näitä lukiessani että ehkä Patrik Laineella itsellään ei ole tarvetta osallistu a tässä iässä maajoukkuetapahtumiin ehkä hän pelaa kiekkoa lajista rakkauteen eikä muita miellyttääkseen ehkä tavooitteet korkeammalla kuin maju u16..Enkä ymmärrä miksi tämän ikäisiä poikia pitäisi näpäyttää,osoittaa huonoa ammattietiikkaa jos lähdetään tuolla linjalla.Voisin laittaa vanhat pelipaitani likoon että Junnu tulee näyttämään jos vähänkin tunnen kaveria.J a mitä tulee Maju valmentajiin ni Eikös se niin mene että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.Veikkaan että Ahokas on yö unia menettänyt.

    • maju valinnat

      Kuten sanoin soita ja kysy, jos vastaavat niin ymmärrät varmaan miksi näin tehtiin. Jos tämän ikäisiä ei näpäytetä, vaan katsotaan läpi sormien niin mitenkähän jatkossa kävisi? Yhtä lailla olisi voitu katsoa myös näitä nuuskaajia läpi sormien, koska heistä jotka lähti kotiin nuuskan takia oli myös sellaisia pelaajia jotka olisi valittu maajoukkueeseen ilman nuuskaa.

    • Jääkiekkoliitto

      Tulevat U16 pojat nauraa nyt jo kys valkulle,uskottavuus meni koko suomessa yli seurarajojen.Eihän Ahokas voi perusteluja antaa,ikävä kyllä.Koko kausihan poikia seurataan ja ymmärtääkseni Laineen palaute ollut hyvää.Aprikoin että olisikohan aikuisten provosointia Patrikn luonnetta kohtaan..hm...Ja älytön verrata nuuskaajiin.Niin no kun valkkukin....ni ehkä hyväksyttävää sit.Ja aikas vahvasti sanottu et jatkossa maajoukkueessa..haluaako hän edes tohon valmennukseen???Haluan uskoa jatkossa että Suomea edustaa sellaiset pojat jok ikäluokassa että pystytään tulevaisuudessa haastaa muut maat.Nyt ollut hiukan heikkoa joka ikäsaralla.Toki kuten säkin maju valinnat ja Mä vaan näitä "ehkä"kakkostietäjiä vai ollaanko?..

    • maju valinnat

      Uskottavuus mennyt tai ei. Olen itse sitä mieltä että liiton toiminnassa on paljon korjattavaa ja toivottavasti muutoksia tulee, mutta silti tässä Laineen tapauksessa minun mielestäni valitsijat toimivat aivan oikein. Ja edelleen halua korostaa että Laine on huikea pelaaja, mutta tälläkertaa piti toimia näin.

    • Jänkältä

      On se jännä et kaveri herättää noin paljon keskustelua.Ettei toi maju valinnat olisi itte olisi ollu tiputtamassa kädetöntä pois jotta oma mahtuisi mukaan@ niin ja valitsijoita 3.Mm Teemujen valkut puhu kaverin puolesta.

      • paras maju

        Totta kai herättää keskustelua kun on ikäluokkansa 2 parhaan pelaajan joukossa, mutta ei mahdu maajoukkueeseen. Pakko olla jokin muu kuin pelillinen syy kuten tuolla ylempänä jouku näyttää "tietävän"


      • Hyvä Ipa
        paras maju kirjoitti:

        Totta kai herättää keskustelua kun on ikäluokkansa 2 parhaan pelaajan joukossa, mutta ei mahdu maajoukkueeseen. Pakko olla jokin muu kuin pelillinen syy kuten tuolla ylempänä jouku näyttää "tietävän"

        Tiedän tapauksen ,kun poika oli kolmenparhaan joukossa Pohjolaleirilla. Pelasi jopa maaottelunkin jo.
        Mutta omassa seurassa Ilveksessä ,ei mahtunut omaan joukkueeseensa ,kun ei kuulemma osannut luistella.

        Huippu junnutyö Ilveksessä, näkeehän sen jo junnujen menestyksestä.

        Laadukas valmennus, ja samat herrat vaan saavat jatkaa junnujen pilaamista valmennuspäällikön johdolla


      • Farmiseura
        Hyvä Ipa kirjoitti:

        Tiedän tapauksen ,kun poika oli kolmenparhaan joukossa Pohjolaleirilla. Pelasi jopa maaottelunkin jo.
        Mutta omassa seurassa Ilveksessä ,ei mahtunut omaan joukkueeseensa ,kun ei kuulemma osannut luistella.

        Huippu junnutyö Ilveksessä, näkeehän sen jo junnujen menestyksestä.

        Laadukas valmennus, ja samat herrat vaan saavat jatkaa junnujen pilaamista valmennuspäällikön johdolla

        Aikas erikoiselta tuo Ilveksen toiminta on tuntunut esim C1.ssä muutaman pelin katsoneena.Liekö seurassa vahvana "hyvä veli systeemi"?? Toivottavasti kundit jotka ei saa ansaitsemaansa arvostusta jaksavat joka tapauksessa.


    • että silleen

      Kova on taso Ilveksen junnuissa. Pohjolanleirille ja maajoukkueporukkaan kelpaa. mutta omaan joukkueeseen ei sovi,kun ei osaa luistella.

    • näin on

      Niin ja mun tietääksenu laine kerkes jemmaan nuuskansa eikä siks jääny kii leirillä.

      • Hp2012

        Eihän siellä jäänyt kuin pari kii jotka kärtsäs muut eli turha jauhaa noita juttuja Laineen osalta kerta ei mustaa valkosella.


    • Nuuskamuikkunen11

      Mulle ainakin sama ketkä nuuskaa ,missä milloin.

      • kärähteneen isä

        hienoa nuuskamuikkunen,aika moni leirillä ollut tietää. että käyttäjiä oli 30¨-40 ja jopa all starssissa olleita. jotka eivät kertoneet kokeilleensa! olis ehkä kannattanut majo porukan lopettaa DDR tyylinen kenraali kulttuuri ja jutella leirin pelaajien kanssa ilman kotiin lähettämistä, mistä on kyse! julkisuus olisi jäänyt pois ja kaikki olisi selvinnyt säikähdyksellä !! mikä nyt oli tulos? lööppeihin ja 30 poikaa ei jäänyt edes kiinni he he !! hyvä 98si majo johto.ootte vetureita suomen tulevaisuudelle!! nyt on jännää;tuleeko Laineesta änäri mies joskus,olishan se komea sanoa isolle yleisölle,pelasin 14 vuotiaana 17-18 vuotiaitten sm-srjaa 30ott ja 29pist. mutten mahtunut oman ikäisten majoon!! laine ja puljujärvi on todella kovia poikia ja niistä kuullaan varmasti !! bluesin ahokas tulee olemaan aina jonkun juoksupoika; joka tulee aina olemaan oikeitten paljon voittaneitten pelimiesten keskuudessa; hei toi oli se jota kutsutaan jossain piireissä puudeliksi !!!


      • tunteet pelissä!
        kärähteneen isä kirjoitti:

        hienoa nuuskamuikkunen,aika moni leirillä ollut tietää. että käyttäjiä oli 30¨-40 ja jopa all starssissa olleita. jotka eivät kertoneet kokeilleensa! olis ehkä kannattanut majo porukan lopettaa DDR tyylinen kenraali kulttuuri ja jutella leirin pelaajien kanssa ilman kotiin lähettämistä, mistä on kyse! julkisuus olisi jäänyt pois ja kaikki olisi selvinnyt säikähdyksellä !! mikä nyt oli tulos? lööppeihin ja 30 poikaa ei jäänyt edes kiinni he he !! hyvä 98si majo johto.ootte vetureita suomen tulevaisuudelle!! nyt on jännää;tuleeko Laineesta änäri mies joskus,olishan se komea sanoa isolle yleisölle,pelasin 14 vuotiaana 17-18 vuotiaitten sm-srjaa 30ott ja 29pist. mutten mahtunut oman ikäisten majoon!! laine ja puljujärvi on todella kovia poikia ja niistä kuullaan varmasti !! bluesin ahokas tulee olemaan aina jonkun juoksupoika; joka tulee aina olemaan oikeitten paljon voittaneitten pelimiesten keskuudessa; hei toi oli se jota kutsutaan jossain piireissä puudeliksi !!!

        Herätys! Puudeli Ahokas, puudeli Jalonen, puudeli Vesterlund....
        Kaikki valmentajat ovat jonkun mielestä huonoja, mutta ette selvästikään tiedä miksi Lainetta ei valittu naajoukkueeseen. Ahokas teki tässä tapauksessa suoraselkäisen ja ihan oikean ratkaisun, vaikka tietenkin pelitaitojen perusteella hän kuuluu maajoukkueeseen. Ja kysymyksessä on vasta 98 ikäluokan ensimmäinen maajoukkueen leiriryhmän valinta, niin onkohan tämä saanut vähän liian isot mittasuhteet? Kyseisenen ikäluokka ei pelaa vielä pitkään aikaan arvokisoja, joten paljon leiripäiviä ja maaotteliitakin kerkeää tämä ikäluokka vetämään ennen kuin kiekko ensimmäisessä arvokisoissa jäähän tippuu.


      • nuori suomi
        tunteet pelissä! kirjoitti:

        Herätys! Puudeli Ahokas, puudeli Jalonen, puudeli Vesterlund....
        Kaikki valmentajat ovat jonkun mielestä huonoja, mutta ette selvästikään tiedä miksi Lainetta ei valittu naajoukkueeseen. Ahokas teki tässä tapauksessa suoraselkäisen ja ihan oikean ratkaisun, vaikka tietenkin pelitaitojen perusteella hän kuuluu maajoukkueeseen. Ja kysymyksessä on vasta 98 ikäluokan ensimmäinen maajoukkueen leiriryhmän valinta, niin onkohan tämä saanut vähän liian isot mittasuhteet? Kyseisenen ikäluokka ei pelaa vielä pitkään aikaan arvokisoja, joten paljon leiripäiviä ja maaotteliitakin kerkeää tämä ikäluokka vetämään ennen kuin kiekko ensimmäisessä arvokisoissa jäähän tippuu.

        kärähtäneen isälle! juuri näin tulee olemaan;ahokas halusi miellyttää joitakin ja näyttää valtansa;mitä jäi käteen?? ikuisen pellen maine kiekkopiireissä !!! Ahokas tässä tavallaan oli uhri ja luulen ,että tulevaisuudessa sjl maksaa hänen terapiansa,


      • terapin tarvetta
        nuori suomi kirjoitti:

        kärähtäneen isälle! juuri näin tulee olemaan;ahokas halusi miellyttää joitakin ja näyttää valtansa;mitä jäi käteen?? ikuisen pellen maine kiekkopiireissä !!! Ahokas tässä tavallaan oli uhri ja luulen ,että tulevaisuudessa sjl maksaa hänen terapiansa,

        Eiköhän Ahokas naura tälläisille jutuille ja kun tätä palstaa lukee niin taitaa terapiaa tarvita jiku ihan muu kuin Ahokas.


    • Hyvä AJ

      Eipä taida Ahokasta paljoa naurattaa kyseinen kohu .Ei hyvin alkanu maajoukkuevalmentajan ura tais tulla aika paljon kuraa niskaan leirin jälkeen ja vieläkin.Ja kun ei näemmä kohu ota edes loppuakseen.

    • Asennevammasta Lainetta on turha syyttää. Riittää kun katsoo tekemiään tehoja muutamaa vuotta vanhempien sarjoissa. Ylivoimainen kundi ja Puljujärven kanssa todellisia pelimiehen alkuja.

      Eiköhän Ahokkaan suurin motiivi ollut palvella monivuotista työnantajaansa Espoon Bluesia. Tipauttamalla oikeita pelureita(eri syihin vedoten) jatkosta, oli tilaa keskinkertaisuuksille Espoolaisjoukkueesta. Ja näin Bluesista tuli Pohjolan paras joukkue!

    • lumiukko11

      Kylläpä ihme1 on täysin pihalla siitä miksi laine ei ole maajoukkueessa!!

      • Mukana olleita kompaten yllä oleva ajatus, eikä pelkästään Lainetta koskien.

        Ehkä Laine ei jaksa vaan nuolla valmennuksen persettä-tästä kosto?
        Helpoin valmennettava on poika joka juoksee ylimääräisiä omatoimisia, käy isänsä kanssa punttisalilla.... Mutta, kun on taitava ja selvästi muita lahjakkaampi poika kyseessä myös valmennukselta tulee vaatia sitoutumista.


    • Jänkältä

      Samaa mieltä ed kirjoittajan kanssa.Ja uskon et Laine näyttää pitkät Ahokkaalle en kaudella.

    • Jänkältä

      Lumiukko voisi kertoa sitten sen oikean syyn jos on tietoinen.Kyllähän tämä touhu haiskahtaa ajojahdilta nuorta ja lahjakasta poikaa kohtaan.

    • asiantuntija2

      Näin Patrik Laineen pelaamassa C1-sm sarjan pelejä ja aika mielenkiintoinen kaveri kyllä on. Ehdottomasti yksi suomen parhaista 98-pojista: Hyvät kädet, isokokoinen ja painava laukaus. Juuri sellainen pelaaja joista suomen juniori-kiekossa tarvitaan, mutta jos joukkueen tiputtua kuorii erkat lavasta jäälle ja nostattaa kovan keskustelun ja huutelun aikusten keskuudessa, on mielenkiintoinen pakkaus kyseessä. Uskon ja toivon, että Patrik Laineesta kuullaan vielä!

    • että näin

      Laine on Tapparan A.ssa joten eiköhän kuulla vielä.Nuuskakohusta niin parasta aikaa on 98 ikäluokka ekalla leirityksellä ja ainakin 1/3 osa nuuskaajia.Ja liitto/seurat tietää sen mutta eihän leiriä olisi saatu aikaiseksi jos suuri osa olisi heivattu.Aikas alaarvoista touhua liitolta ja Ahokkaalta ei ollut sit ns munaa.

    • Asiantuntija2

      Ei varmasti sjl uskaltanut tarkastaa kaikkia joukkueita, koska varmasti leirin kärkipelaajiakin jotka eivät lentänyt ulos, oli mukana kokeilussa. Ala-arvoista ja epäreilua toimintaa jääkiekkoliitolta.

    • JokeritB

      En tiedä mitä voittavat tuolla toiminnalla kun antavat jätkille tuollaisen singnaalin että johto tietää ja vain murto-osa kärsii ja mm jotku pojat käy muutkin leiritykset vaikka nuuskasivat.Olisi kiva tietää mitä Bäckmanin ja maju valkkujen päässä liikkuu..Ei varmaan mitään.On niin Sjl toimintaa.Läheltä seuranneena tiedän että pojat nauraa ja noinkohan oli taasen puhdas leiri?

    • sisäpiiritietoa

      Lainetta ei valittu koska oli ylimielinen, ei kunnioittanut joukkuetovereita, valmentajia. Laski siis joukkuehenkeä ja roimasti.

    • Näitä lisää

      Kovasti tuntuu porukkaa toi Laine kiinnostavan kun kirjoitukset jatkuu aina vaan ja sisäpiiriläisiä tuntuu piisaavan.Taitaa olla aika kovasta junnusta sit kyse.

    • pikkusieluisuutta

      Mielenkiintoista että Tappara tehnyt kyseisen junnun kans sopimiksen jos on noin yhteistyökyvytön kun täällä nimimerkkien takana huudellaan.Taitaa olla näitä kateellisia kun on pikkuinen jää varjoon.

    • huipus kans

      ehkä sillä varaa olla ylimielinen ,mä ainakin arvostan sitä.Huippujätkä pelaan ja hyvä tyyppi kentän ulkopuolella.

    • Tiedän kyllä

      En tiedä millä tapaa Laine on ylimielinen. Poika on jo ihan pikkujunnusta asti ollut tuollainen niin eiköhän se ole niin ettei voi luonteelleen mitään.

    • unelmaako

      Seurannut kans PJL edesottamuksia eri laijien parissa 4 vuotiaasta.Ei oo ylimielinen ,aina ollut samanlainen ehkä moni mieltää ylimieliseksi kun ei välitä muiden mielipiteistä.Monesti ois voinut leijua mutta ei ,hän on hyvinkin nöyrä oman tekemisen suhteen ja varmasti vaatii muiltakin kun on joukkuelajissa.

    • Äijä -55

      Säälittävää toi nuoren kaverin mollaaminen .Kuinkahan käy jos kaveri sta tulisikin jotai kai nää haukkuvat on ekana taputtelemassa et hyvä tyyppi.Vinkkinä hankkikaa oma elämä josta olette onnellisia.

    • Eipä nuori poika kentällä tapahtumien/pisteiden valossa näytä ylimieliseltä.
      Jopa päinvastoin. Muita selvästi paremmat joutuvat negatiiviseenkin
      palautteeseen tottumaan nopeammin kuin muut harrastelijat.

      Nyt onkin kyse AIKUISTEN käyttäytymisestä. Niin valmentajien kuin muidenkin vetovastuussa olevien ihmisten pitäisi ymmärtää tämä ja jättää ne omat turhautumat taustalle.

      Tappara näyttää oikeaa esimerkkiä myös jääkiekkoliitolle.

    • kuinkatässänäinkävi?

      Eikös listalla näytä olevan ihan TV:stä tuttu nimi joka passitettiin kotiin leiriltä?
      Näillä nuuskaajilla ei pitänyt olla mitään asiaa maajoukkueeseen, mutta taitaa olla pääkaupunkiseudun isoilla seuroilla olla ihan omat etuoikeutensa liiton piirissä.

      • kyllä

        Niinpä niin, pääkaupunkiseudulta ehdolla olleita tippui yhdeksän(9) tässä vaiheessa. Etu-vai takaoikeus?


      • Pohjola 2013

        Kyllä se oli kuulema niin että pohjola leiriltä valittiin ensimmäiselle leirille ja sen jälkeen ovet auki. Toki jollain voinut jäädä tulehtuneet välit Ahokkaaseen jolloin kutsua ei tullut. Mutta myös henkilökohtaisesti ihmettelen miksi lainetta ei kutsuttu?


    • Knowhow73

      Maajoukkueeseen haetaan nimenomaan joukkuepelaajia. Laine on hyvä, pääsee varmasti jengiin kunhan oppii käyttäytymään. Suurin osa valituista ovat just joukkuepelaajia ja taistelevia tyyppejä, ei listalla yhtään huonoa ole...

    • Valkku kans

      Kyllähän Laine on joukkuepelaaja viimiseen saakka ja hakee voittoa nimenomaan joukkueelle ei itselleen ja käyttäytyäkin osaa.Välillä vaan sotketaan asiat.Kyllä tässä tapauksessa maajoukkue valmennuksellakin pitäisi joku vastuu olla.

    • Knowhow73

      Yhtään ottelua ei ole vielä pelattu ja muutoksia varmaan tulee ennen Finnair-turnausta. Onko aiemmin leiriryhmä ollut sama kuin ns. A-joukkue vai hajotetaanko leiriporukka vielä? Onko tietoo?

    • unelmaako v

      Suht sama?Vaikka liputan Laineen ja Puljujärven puolesta niin toivon että Laine pidetään pois noista hiekkalaatikko leikeistä ja annetaan rauhassa valmistautua tulevaan.Koska noissa pojissa tulevaisuus.Ja veikkaan et Laine vetää aika kovan tulevan kauden.Jos olisin Krois Pennanen ni voisin syödä hattuni jos oon väärässä.Mut katsotaan.

    • Tiiänpojan

      No Suomi-Saksa U16 maaottelussa 4 1, joten veikkaan että Laine nähdään kaikissa tulevissa maajoukkuetapahtumissa. Kovan kauden tulee kaveri niittaamaan!

    • Radiomäki

      Ai että Ahokas muka teki pellen itsestään, kun ei valinnut Lainetta ensimmäiselle leirille? Hyvässä joukkueessa on aina arvot ja tapa toimia, johon Laine ei viime kauden käytöksellään sopinut. Pieni realitycheck, ei valintaa ja poika (toivottavasti) miettii että jotain pitää tehdä paremmin. Näköjään ottanut itseään niskasta kiinni ja tulos ollut tällä kaudella hyvää ja sitä kautta MJ paikka taas auki. Olisiko tätä parannusta tullut jos Lainetta ei oltaisi jätetty ensimmäisen leirin ulkopuolelle? Samalla se oli viesti myös muulle joukkueelle, että MJ:n pääsee vain pelaajat jotka täyttävät oikeat arvot.

      Lisäksi Ihme1:lle: Nämä Bluesin 'keskinkertaisuudet' johtavat ylivoimaisesti sarjojaan niin B:ssä kuin C:ssä..

    • JOkerit

      Puuta heinää puheita MJ arvot yms.MJ tarvii pelaajia jotka kykenee pelaan tiukissakin paikoissa niin ettei isiä tuu ikävä eikä vaan siinä omassa pikkujoukkueessa.Eiköhöhän Laine oo edelleen käytökseltään sama kuin ennen ja tekee hommat samallalailla.Tuskin MJ paikan takia tarvii ihmisenä kenenkään muuttua.Hyvin Laine paikkansa täytti sekä U16 että U17 peleissä ja näyttää hyvin pelaavan A.ssakin.Hatunnosto nuorelle pojalle.Radiomäki taitaa olla rannalle jääneen pojan katkera isi.

      • Ahokkaan poika

        Ahokas on suome paskin pelle. Koulukiusattu narttu. SUOMEN NS. "MAJU" valinnat menevät päin helvettiä! Suomi haluaa tietojaan tulevaan u16 (99) joukkueeseen isoja,suoraviivaisia, jotka ampuvat kovaa ja menevät niin pirun kovaa maalille. Kysymys kuuluu: Miten suomi aikoo jatkossa pärjötä muille maille kun muut maat pelaavat jääkiekkoa ja taidolla! Suomen jääkiekko on kovia laukauksia ja ei taitoa. Suomen tulevaisuus on kusessa ja erittäin paljon


      • Nylander
        Ahokkaan poika kirjoitti:

        Ahokas on suome paskin pelle. Koulukiusattu narttu. SUOMEN NS. "MAJU" valinnat menevät päin helvettiä! Suomi haluaa tietojaan tulevaan u16 (99) joukkueeseen isoja,suoraviivaisia, jotka ampuvat kovaa ja menevät niin pirun kovaa maalille. Kysymys kuuluu: Miten suomi aikoo jatkossa pärjötä muille maille kun muut maat pelaavat jääkiekkoa ja taidolla! Suomen jääkiekko on kovia laukauksia ja ei taitoa. Suomen tulevaisuus on kusessa ja erittäin paljon

        "Ahokkaan pojan" kanssa samaa mieltä. Kertoohan se jotain junnujen tasosta kun laineet ja puljujärvet pelaa b/a sarjoissa nojakiekkoa koon turvin. Viime pohjolavalinnoissakin taitopelaajia jätettiin tylysti pois. Tämä Bluesin perusvarmaa"turvakiekko" ei yksilöitä kehitä ja tullaan jäämään muiden maiden kyydistä. Paikan päällä u 18 kisoja seuranneena asia vaan tuli vahvemmin esille. Liitossa ollaan ihmeen hiljaa. Jääkiekkolitton toiminta on enemmän kerhotoimintaa, missä omat ja kaverin pojat saa temmeltää.
        Ja tämä keskustelu määrää jo kuvaa että laine on luonnevikainen elvis.


    • IIIIIIIIIIIIIIIIko..

      Radiomäki terveisiä Bluesille hyvin hoitavat juniorihommat.Kasvokuvakin lähti meneen.

    • Jussi69

      Maalia voisi otaa esim. Rakkata länsinaapurista!!! Liukuhinalta tulee jatkuvasti lupaavia kiekkoilijoita! Jotain siis menee jossain kohtaa aivan päin persettä!! Liiton "valitsijat" vois ottaa ne pölyset lasit pois silmiltä ja herätä tähän maailmaan!!!!

    • Suomi herää

      Ahokas vittuilee koko ajan pelaajille ja aiheuttaa huonoa ilmapiiriä. Palvoo jesse (puljujärveä) joka on jäänyt rullaamaan laakereilleen. Suomi kiekon tulevaisuuus on yhtä heikko kuin ahokkaan orgasmi kännissä!!!!

      • ihme1

        Radiomäki on oikeassa, hienosti pärjää Bluesin joukkueet niin A-B-kuin C-ikäluokissakin. Jopa ylivoimaista hallintaa alkusarjassa. Espoossa on junioreille rakennettu mahtava menestysputki.
        Silti kun katsoo tämän hetkisen Kanada-turnauksen pistelinkoja, aika hiljaista on Espoolais-nuorten osalta. A-tai B-ikäluokan pisterohmuinakaan ei voida ko espoolaisnuoria pitää. Mistä se kertoo?

        http://leijonat.fi/maajoukkueet/u16/item/9271-u16-otto-makinen-suomen-tehokkain-quebec-cupissa-juuso-valimaki-maaliahnein.htmljavascript:void(0);


    • Hyvä Häme

      Joukkueiden tasapaksuudesta ja joukkueet pärjää joukkueina sekä että lahjakkaita yksilöitä ei juurikaan ole.

    • Kyllä

      Kyllä jotain kertoo. Valtavan laajasta Espoolaisten käytössä olevasta materiaalista ei voi muuta seuratakaan kuin ylivoimainen sarjasijoitus kaikissa juniori-ikäluokissa. Ko ikäluokissa jopa kakkossija on erittäin huono tulos. NÄIN siis JOS fokus on joukkueen/seuran pärjäämisessä.

      Kun seura/joukkue pärjää, ovat espoolaisjoukkueiden valmentajat itseoikeutetusti myös ikäluokkien mj-valmennuksessa entistä enemmän ja silloin myös oman seuran poikia tulee enemmän,

      Radiomäeltä oiva korjaus ihme1;lle espoolaisten keskinkertaisuuksien osaamisesta joukkueena. Henkilökohtaisten taitojen ja lahjakkuuksien esiin saattamisessa töitä sitten vielä riittääkin.

      • Asiallinen ja oikea krojaus Radiomäeltä, kyllä. Niinkuin jo totesinkin.

        Eikä voi muuta kuin ihailla sitä menestystä mitä SEURA saa junioreillaan jokainen kausi aikaiseksi. Muualla suomessahan ikäluokkiensa parhaat pelaavat jo paljon vanhempien kanssa. Lieneekö syynä se että muualla suomessa kehitetään nimenomaan pelaajia seuran menestyksen uhallakin vai mistä se kertoo?
        Ikäluokan majuun NYT valittujen osalta tosin 3 espoosta......

        http://www.leijonat.fi/uutiset/tuoreimmat/item/9440-u16-tama-joukkue-pelaa-tshekin-turnauksessa.html

        (Pari ikäluokan parasta vanhempien majussa)


    • junnu 98 nuuskaa

      pyydän anteeksi kaikilta jota arviointini on loukannut. katsoin tänään palatessani majo uutisia ja näin kyllä ketkä u-17sta johtaa pistepörssiä! ,herätän ammatillisen kysymyksen! onko pelaajan, joka omassa ikäluokassaan ei elokuussa mahdu oman ikäluokan majoon, niin kuitenkin kehitys niin huimaa et dominoi ruotsin turnaustau-17 !jos nuorten majo pelureitten arviointi on tolla asteella niin kysyn vaan onko ahoka oikeella paikalla, sillä totuushan on etteii kukaan liekehdi tohon malliin elokuun jälkeenn!

      • timojutiahokas

        kuten sanotaan , niin jos vaan pylly kestää niin työt jatkuu !


    • arviointi kyky

      toinen vetää tulevaisuudessa änäriä ja toinen lips lips bluesia ja majoo, mutta omalla tavallaan hyvää joulua!

      • kilpara2

        Poika hyllyllä nyt joka joukkueesta Tapparassa... Hyvää yötä P Laine.


    • herätys nyt

      Miks ois hyllytetty? Herätys nyt kilpura2..Et taida olla ihan perillä asioista.Meinaatko että noilla kauden tehoilla /taidoilla olisi sivussa Tapparassa saati maajoukkueissa.Eikös polvi mennyt pelissä,vai pitäskö pelata polvi sökönä??

      • kilpara2

        Mitä nyt haluat sanoa?


      • herätys nyt
        kilpara2 kirjoitti:

        Mitä nyt haluat sanoa?

        Kaveri edelleen liigassa .Missä sun pojat on?


    • :-:

      kilpara2,harmittaako nyt kun kirjottelet pask....

      • kilpara2

        Ei harmita!!!!


    • Äijä-55

      Käsittämätöntä kyllä tuo Laineen musta maalaaminen,kateellisia piisaa jatkossakin.Tsemppiä pojalle ja jalka kuntoon.

      • Herra 47

        Jos on yhtä ääliö ku ihmisperse, niin on. Ei mahdu mihinkään kokoonpanoon, ehkä
        Jokereihin.


      • utelias009
        Herra 47 kirjoitti:

        Jos on yhtä ääliö ku ihmisperse, niin on. Ei mahdu mihinkään kokoonpanoon, ehkä
        Jokereihin.

        Eihän tarvitse mahtuakaan pelaamaan kuin Tapparaan ja U17.


    • kilpara2

      A:n ensimmäisen HIFK pelin jälkeen joukkueen parhaalle maalintekijälle tuli lähtö Been mukaan. Oli kuitenkin kyseessä kauden tärkein peli A:lle...

      • utelias009

        Anteeksi tyhmyyteni mutta kuinka niin kauden tärkein peli Tapparan Aaalle?


    • utelias009

      Jos putosi niin ei kait se paha oo 15-vuotiaalle "pudota" Beehen kun on Cee-ikäinen?Vai taktikointia seuralta?Mikä oli syy sun mielestä vaikket perillä olekaan asioista?Katsoin että A lähtikin kesälomille ei sit ihan riittänyt.

    • kilpara2

      No, kyseinen ihminen on luonut Tamperelaiseen juniorijääkiekkoa läheltä seuraavaan ihmisjoukkoon tietynlaisen kuvan omasta persoonastaan. Ei oo fiksua huudella yksityiskohtaisesti täällä kenenkään tekemisiä, mutta P L omistaa (vanhempineen) varsin värikkään lapsuuden ja nuoruuden. Ei ne asiat salaisuuksia ole, mutta jääköön tässä kohtaa sanomatta. Kaikki jotka tuon perheen tuntevat, niin tietävät kyllä...

      • Lättykiekko

        PL lle toivon kaikkea hyvää, tuota riittämiin julkisesti puitu. Onnekseen hänellä on taustalla osaavia henkilöitä eikä asioita tehdä huutokaupalla. Mutta asiat on vaikeita, sekin elämää että aina ei onnistu.c

        Jonkun verran lajissa olen mukana eri tasoilla, nyttemmin ns. hallinnossa ja aina sitä vaan ihmettelee tähän lajiin liittyvää negatiivista energiaa. Sama ilmiö valtakunnan tasolta seuratasolle. Melkein säännönmukaisesti ns. oppositio on vahvempi tai ainakin kuuluvampi kuin asioiden eteen töitä hyvässä yhteishengessä tekevä porukka. Esim. näissä ongelmatapauksissa tämä oppositio ei ymmärrä(toivon ainakin ettei tahallista) että he vain ruokkivat ydinongelmaa.

        Ei muuta kuin lättyä lapaan :)


    • utelias009

      Tuntuu katkeran miehen kirjoittelulta.Veikö Laine poikasi pelipaikan vai mikä noin paljon harmittaa että pitää koko perhettä mollata vaikket tunne edes?

    • Hyvä Tappara

      Ehkä sen onkin se salaisuus miksi on niin hyvä kun ei ole massaluonne vaan omaa persoonallisuutta ja uskaltaa olaa oma itsensä.Laine muuten kommentoi taannoisessa Aamulehden haastattelussa menevänsä Tampereella arvostettuun Sammon urheilulukioon joten ei kai kasvatus ihan pieleen ole mennyt.

    • hoihoijaa

      kiva että kaverilla ollut värikäs ja lapsuus/nuoruus ettei puuleluja ja ikkunat peitetty

    • kilpara2

      Oma poika pärjännyt toistaiseksi erittäin hyvin. Ikäluokkansa kärkeä suomessa.
      Ja kaikki kunnia ja arvostus urheilullisista saavutuksista myös patselle. Hyvän ja poikkeuksellisen hyvän lätkäjätkän ero tulee monesti esiin kentän ulkopuolellakin... Esim. Barkov jr. Vaatimattomuus ja oikealainen nöyryys vie pitkässä juoksussa pidemmälle.

    • utelias009

      Hyvä jos poikasi on ikäluokkansa kärkeä Suomessa.Tuo kertoikin jo paljon luonteestasi.Onnea valitsemallesi tielle.. siis ennenkaikkea SINULLE ja pojalle.

    • ilves17

      jos ne ei ole salaisuuksia niin kertokaa ja jakakaa tietoo tai huhuja

      taitaa olla katkerien vanhempien panettelua

    • kilpara2

      Tuskin vanhempien joukossa on ainakaan Tampereella katkeruutta lahjakasta junioria kohtaan.. Elämässä vaan ei aina kaikkea saa ja kaikki ei mene kuin elokuvissa. Tsemppiä ja eteenpäin! Uteliaita aina riittää, mutta mutta, poika oppinee ilman asioiden suurempaa revittelyä nettisaiteilla.

    • Hyvä Tappara

      Laine U18 MM leirityksessä.

      • eikade

        Hienoa Laine,hieno jatko ruotsin U-17 turnaus direktoraatin valitsemalle turnauksen parhaalle hyökkääjälle.!


    • hokey

      Eiköhän tässä valmennus ole unohtanut , että kyse on lapsesta-teinistä eli sama kuin vanhemmilla kasvatus on vaikeaa ja ratkaisuilla voi olla väärä vaikutus.Enkä ymmärrä tuota nuuska juttua, kun jokainen valkku,huoltajalla,vakella,isällä on nuuska huuleessa tai hallin sisääntulon edessä vedetään röökiä, kun pikku jäbät tulee harkkoihin tai erätauolla käydään röökillä....niin mistä se esikuva on tullut .Tekopyhyys ei ole hyvyys

    • Heja sverige

      Tekopyhiä piisaa joka lajissa

    • akka on akka

      16.3.2013 viestiä voi jokainen lukea ja seurata kyseisen pelaajan etenemistä ! En näe itse muuta kuin hänen harjoittelevan liiga-tapparan mukana, mihin hän loistavana lahjakkuutena kuuluukin. Tämmöinen persoonallinen pelaaja ei vajaa vuosi sitten edes kuulunut edes oman ikäisten maajoukkueeseen huikeista esityksistään huolimatta kuten yllä ollut kirjoittaja mainitsee. Tänä päivänä voisiko minkään suuren yrityksen johtaja joka tekee näin suuren virhearvioinnin työn tekijänsä työpanoksesta jatkaa virassaan vai herättäisikö se jotain kysymyksiä hänen työ osaamisestaan sekä arviointikyvystä??, no jokainenhan sen tiätäis että tämmöisen kaverin oikea paikka ei vois olla kuin Espoon Metsä- Serla!

      • Tiikeri, raidat

      • kilpara2

        Ootte te täällä vaan pihalla... PL on syöpä ja pukee trelaista syöpää sanoista tekoihin!!! Kiitokset myös pojan kotijoukoille!!!!!! :)


      • syövän läpikäynyt
        kilpara2 kirjoitti:

        Ootte te täällä vaan pihalla... PL on syöpä ja pukee trelaista syöpää sanoista tekoihin!!! Kiitokset myös pojan kotijoukoille!!!!!! :)

        Hävettää sinun ja perheesi puolesta tuo kirjoitus.


    • JUTUSTA;
      Kyseinen pelaaja sai jatkaa kokoonpanossa eilisessä Yhdysvallat-ottelussa, mikä hätkähdytti muita pelaajia ja heidän VANHEMPIAAN.

    • Ipa rules

      Taitaa olla Ipan pelaajien vanhemmat paikalla.

    • joonoi

      Täys pelle koko jätkä Suomen lätkän tulevaisuus mietityttää kun tollasia pelaajia tulossa eikä uusia selänteitä jne

    • ohi on ura

      Mitä vitun väliä pelitaidoilla on jos jannu on muuten täys mulkku?

    • Onhan näitä ollut

      On näitä "lupaavia"pelaajia ollut tuossa iässä tuhansia ja tuhansia,mutta kun ovat tulleet miesten joukkueeseen niin luulot ovat karisseet!!Moni on pärjännyt pitkälle jo isolla koollaan,keskikertainen luistelutaito ja kova laukaus SEN IKÄISISSÄ!!Mutta muutkin kasvavat,luistelevat vielä paljon paremmin ja laukovat vähintään yhtä hyvin kun tullaan miesten joukkueeseen!Siinä minelle iso kynnys siirtyä ihan oikeaan miesten joukkueeseen ja siinä vaiheessä moni taiteilija ja luonnonlahjakkuus putoaa pois!!Se ottaa luonnolle,kun ei enää helposti ole se joukkueen ykköspelaaja!!!Tuollaisia junnuja on ollut hirveä määrä ja sitten ei vaan ole pää kestänyt!!Miehissä vasta näkee mikä joku on miehiään vai onko kusi noussut päähän ja siirtyy Tampereen pikku seuroihin jäähdyttelemään!!

      • Pertti Ström

        Tätä jannua ei ole syytä ottaa mihinkään joukkueeseen.


      • parane Patrik

        Harmi homma tuollainen ja ei varmaan enää tarvitse ihmetellä miksi ei mennyt pohjola leiriltä maajoukkueeseen. Mutta ei tuon tasoisia pelaajia edes tuossa iässä todellakaan ole ollut tuhansia. Jos vain Laineen pää kestäisi tulisi kuulumaan siihen harvaluikuiseen Suomalaispelaajien elittiin mihin voi nimetä Reijo Ruotsalaisen, Jari Kurrin ja Teemu Selänteen.


    • kdkd

      Parane patrikille . Miten vitussa tollanen pelaaja koskaa ois Suomen legendojen joukossa ?:D vaikka ei pelleilis ei siltikää ole kovin huippu verrattuna selänteesee jne

    • Hyi sylky

      Tuo pelle saa tehdä kuinka paljon maaleja tahansa ja niin menestyksekkään uran kuin ikinä lystää, siltikään hän ei koskaan tule saavuttamaan ihmisten todellista arvostusta. Hänestä ei koskaan tule Legendaa. Poika on pilannut oman tulevaisuutensa ihan itse ku*ipäisyydellään. Tukehtukoon egoonsa jossain kolmosdivarissa.

      • Vihreekeltainen

        Väsymisen merkkejä.


    • Tapparaaaa

      Hyvä ku jätkä pääsi lööppeihin niin on ihmisillä tekemistä.

    • jakestesnake

      Toi on on vielä pahempi kun Jarkko ruutu :D

    • On lapsesta-nuoresta kyse. Silloin rajat on asetettava.

      Ylivoimainen poika kentällä joten toisaalta ymmärrän turhautumisensa mikäli
      uutisessakin mainitut(!) "huolestuneet vanhemmat" ovat onnistuneet puhumaan omille, vähän heikommille pojilleen peliaikaa, hänen kustannuksellaan.
      Kyllä jokainen tietää että huonompien kanssa on ikävä pelata.
      Näin taitavia ei monia ole eikä tule!

      Valmennukselta tulee vaatia ammattitaitoa, sitoutumista lasten eteenpäin viemiseen. Tahtotilasta, intohimosta lajia kohtaan on kyse. Jos on tottunut toimimaan keskinkertaisuuksien kanssa, niin asiat on huipputasolla vaikeita. Ei kukaan voi vaatia nykyisen valmennuksen osaavan hoitaa tämmöistä asiaa. Seurassaan tottunut lasten vanhempien(huolestuneiden vanhempien) kanssa sopimaan asioista. Nyt on kyseessä eri haasteet.

      Ikävää että juttu on nostettu iltapäivälehtien uutisoitavaksi. Tuntuukin siltä että lahjakkaan pojan mollaaminen on systemaattisesti hoidettua, "huolestuneiden vanhempien" johdosta?

    • HeHe16

      Tää on Laineen oma kirjoitus :)

    • joonoi

      Haloo miks Laine kirjottas Suomi 24 sivuille?

      • jösses

        Miks ei????


      • 24/7
        jösses kirjoitti:

        Miks ei????

        Eiköhän täällä kirjoitella vain me epätoivoiset vailla omaa elämää.


      • jösses
        24/7 kirjoitti:

        Eiköhän täällä kirjoitella vain me epätoivoiset vailla omaa elämää.

        Tämänpä takia juuri ne Laineetkin tänne kirjoittelevat.... :D


    • omat kosti

      Tällätapaa omat joukkueen jäsenet anto henkistä "sukkasaippuaa"....

      • Valmentaja-68

        Jos näin on niin koko joukkue on rikkonut joukkueen sisäisiä sääntöjä.Ja vielä ottaneet median mukaan.Joukkueen kapteeni/kapteenit kantavat sitten tässäkin tapauksessa vastuun koko joukkueen tekemisistä.Hirvittävän huonoa mainosta Suomen jääkiekkoliitolle.Toivon kyseisen U18 joukkueen puolesta että näin ei ole.


    • liitto

      Kopioito toisen palstan yleisökommentteja? Ei taitaisi onnistua liiton touhuissa sellainen :-

    • Ipa rules

      Ei majun kuoripojat osaisi keksiä sukkasaippuaa ja lehdistöä eiköhän kaken takaa löydy kateelliset vanhemmat.

    • outoo

      Harmi jos pelaajat joutuu tälläsiä asioita tuomaan julki ja ehkä siksi näin kävi ettei aiemmin kukaan ole halunnut / uskaltanut näin rajua temppua tehä. Ymmärrän toisaalta että muilla pelaajilla on tullu mitta täyteen. Varsinkin jos aiemmat "tarinat" on vähääkään totta.

      • Lätkäfani

        Eikös Marttila myöntänyt tapahtumien kulun ensimmäisessä jutussa eli on ollut tietoinen tapahtumista alusta alkaen. Kohun kasvaessa piti vaan yrittää pelastaa oma nahka ja leikkiä tietämätöntä. Koska aluksi asia piti hoitaa normaaliin tapaan päätä silittämällä, sai Laine pelata myös USA pelin. Jos päätös olisi ollut helppo, niin kuin Marttila sanoi jälkimmäisessä jutussa, olisi Laine ollut jo kotona keskiviikkona. No, Tappara antoi Laineelle luonnollisesti synninpäästön kaikesta, niin kuin aina ennenkin, koska katuu syvästi tapahtunutta. Näin tekee todennäköisesti myös jääkiekkoliitto. Aika huonoa esimerkkiä pienemmille pelaajille, jotka seuraa myös nuorten maajoukkueiden pelejä.


    • Seuraantouhua

      Voidaan mennä kaikki kärpäsenä kattoon katsomaan, että kuinka moni U16-U20 pelaajista käyttää nuuskaa. Vähintään puolet.

    • Ettani

      Ja puhumattakaan näistä alue/maajoukkue koutseista.Eräskin Lukon entinen sarjajyrä pälisee kauhee mälli ylähuulessa pojille kopissa.Sieltä ne esimerkit tulee. Järkevää touhua.Puhumattakaan Jutista :)
      Antakaa hei poikien pelata vaan.Kyllä ne itte päättää mitä paskaa huuleensa laittaa.

    • Vierestä seurannut

      Kuinkahan kauan Tapparan väki meinaa laittaa Laineen psykologin käynteihin euroja, kun poika on ollut pikkujunnusta lähtien samanlainen luonteeltaan, eikä todellakaan ole mitään murkkuiän tuomaa käytöstä. Poika oli samanlainen myös pelatessaan jalkapalloa ja runnoi koollaan pienempiään kentällä! Vanhemmat, varsinkin äiti, kannusti vain jatkamaan 'meirän patea'.

      • persoonia kehiin

        Miksi hänet ylipäänsä laitettiin jollekkin kallonkutistajalle? Nykyisin kaikki kiekkoilijat
        yritetään laittaa samaan muottiin. Kiekko tarvitsee persoonia eikä mitään yes yes poikasia ja Laine osaa kyllä pelata.


      • Plääh

        Jep. Paikkakunnallaan läheltä seurattuna Laine on koulukiusaaja, pahat ja piiitkät arvet lapsessa lie kuinkas pitkään.. "Kova" jätkä, pelata varmaan osaa, miten käytös siviilissä ja kentällä??!


      • Tampereen ILVES

        Arvoisa "sivusta seurannut" suosittelen ottamaan Laineesta mallia ja harkitsemaan käyntiä psykologilla kun noin koville ottaa mitä kaveri teki junnuna ja olet kuitenkin aikuinen.


    • ertsssss

      Kuten tuossa aikaisemmassa ketjussa jo sanoin, että vanhempien pitää poistua valmennustiimistä eli tämä koskee myös äitiä ja isää. Valmentaja valmentaa ja sitten jos kotona vielä valmennetaan, niin menetetty lupaus kyseessä.

      Venäläiseen kulttuuriin kuuluu nämä UROKSET - siellä ei kuulemma valmentajatkin "yksityisvalmentavat" näitä tähtiä (muilta piilossa).

    • asiilmail

      pää ei kestä.

    • huono

      Alamäki alko.. lekistä tappara A han eikä sielläkään kärkiveivit pure

    • joooo-0

      Nyt vasta kannattaakin muiden vanhempien olla huolissaan. Patrik-poika mättää taas pisteitä enemmän kuin äidit osaavat laskea. Omat kullannuput kiikaritehoilla ja vuotta nuorempi paiskoo menemään. Kuinkas nyt näin on päässyt käymään?
      http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2014081418572415_jk.shtml

    • Sepi124

      Joo, ei Patella oikein kulje... Änärin todennäköinen kakkosvaraus.

    • Katkerotpulisee

      No mites on mennyt niinkuin tämän ketjun vinkkelistä :D :D

      Ihan varmana tulee just maitojunalla takas änäristä. Hyvä jos lekiin mahtuu.

    • SaliMake4442
    • Porinkarhu44

      Ahokas taas jätti Porin pojan J. Kotkaniemen valitsematta. Lupaa pojalle hyvää uraa myöhemmin. Olisiko Ahokkaan ja Ässien valmentaja Ahon yhteinen Blues-historia syynä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe