AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Agia Napa - paljonko menee rahaa?

Agia Napa - paljonko menee rahaa?

12 Vastausta 694 Lukukertaa
Olemme suunnitelleet matkaa kesällä kaveriporukalla Agia Napaan ja haluaisin tietää näistä hinnoista vähän. Olemme siis opiskelijoita eli onko kovin kallis kohde opiskelijoille? Hotellit ja lennot näyttävät olevan suht halvat mutta onko paikan päällä sitten kallista? Tarkoituksena olisi lähteä bailulomalle eli meniskö baareissa yms paljonkin rahaa? Paljonko kannattaisi ottaa rahaa mukaan?
Taitaa olla liian vaikeaa tällä hetkellä edes arvella, mikä raha siellä kesällä tulee olemaan...
mitenniin?
mitenniin?
Lue uutisia
Okei, jos eroaa eurosta niin vaikuttaaks se hintoihin?
Jos eroaa Eurosta, uusi valuutta laitetaan ilmeisesti kellumaan. Voisin kuvitella, että valuutan arvo jää melko matalaksi, silloin "eurolaisille" olisi halpaa.
Vaikka eroaisikin eurosta, veisi valuutan muuttuminen oman aikansa.
Joku pärjää vähemmällä ja joku saa rahaa menemään vaikka miten paljon.
Riippuu mitä tekee ja ostelee. Halvemmaksi kuitenkin tulee kuin esim. lapinloma porukalla.
Uskaltaakohan sinne sitten matkustaa? Vaikuttaako nämä Kyproksen ongelmat turisteihin mitenkään? Heinäkuussa olisin nimittäin sinne lähdössä.
Meillä myös matka varattuna Kyprokselle heinäkuussa, siihen on piiiiitkä aika vielä.

Iltalehdessä (torstai 21.3.2013) näin:
"Suomen Kyproksen-suurlähettiläs Anu Saarela uskoo maata koettelevan pankkikriisin helpottavan ennen suomalaisten turistisesongin alkamista.
-Tervetuloa Kyprokselle, suomalaiset, Saarela sanoo.
-Turistilennot alkavat vasta huhtikuussa, silloin kaiken pitäisi olla ohi, hän sanoo."

Olimme Kreetalla pian sen jälkeen kun siellä oli median mukaan ollut levottomuuksia maan talouden takia, paikan päällä sitä ei huomannut mitenkään, turismista elävät pitävät huolta turisteista satoi taikka paistoi.
Toivotaan!
Ennen euron käyttöön ottoa baarien hinnat olivat suunnilleen samalla tasolla kuin Suomessa. Niinpä olenkin vältellyt Kyprosta jo kauan aikaa.
Tässä viime elokuun hintoja: 0,5 olut baarissa. 2,5e kaupassa 1e, Ruuan hinta vaihtelee ravintoloittain suuresti. Älkää silti eksykö sika hintaiseen pizza huttiin. Monessa baarissa paukut n. 4-5e luokkaa mutta suosittelen jäämään alkuillaksi "baarikadun" alkupäähän jossa muutamassa paikassa maksat 15-20e ja juot tunnin/2 mitä tykkäät ja kuinka paljon... Monessa paikkaa työnnetään ilmaisia drinkkilippuja ja paukkuja joten itse viinan lipittäminen tulee paljon halvemmaksi kun esim. turkissa tai kreikassa. Mitään reissuja en suosittele ottamaan matkatoimiston kautta vaan paikallisilta. Hyvänä esim. Finmatkat tarjosi 1,5h veneretkeä 49e sisältäen ruuan. Otettiin paikalliselta liput laivareissuun joka kesti 5-6h, sisältyi ruoka, matkustaja vakuutus ja laivalla jauhoi poppi kokoajan ja sai pomppia kannelta mereen. Hinta 20e. Rannoilla aktiviteetit suht kalliita kestoon nähden. Vesijetti ajo tais olla 40e 15min. Taas jos vuokraa oikein firmasta niin oli ehkä kympin kalliimpi koko päiväks ja ne tuo sen rantaan ja vie pois. Buggy vuokrat tais olla 70e päivä sisältäen bensat 100km... Meillä makso matka hotelleineen n. 500e ja rahaa paloi yhteensä 1600e :D mutta joka päivä aamusta iltaan kaikkea mitä vähääkään tuli mieleen ja illalla yökerhoissa. Rahaahan saa palamaan niin paljon kun sitä vaan haluaa. Mutta joka tapauksessa suosittelen lämpimästi. Ayia Napa pesee Rodoksen, Alanyan ja Palman ihan 6-0 jos bilettään on lähdössä. Rannoilla alkaa biletys aamu 10 ja jatkuu aamu 6-7 asti että semmosia :)
 /   /  /  /  / Agia Napa - paljonko menee rahaa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta