Alaskan kultakuume

tietoa kaipaava

Onko kellään tietoa koska jatkuu taas kultakuumeen uudet jaksot dicovery channelilla tällä hetkellä ei tuu ku uusintoja, sama tilanne hengenvaarallisen saaliin kanssa tietäisikö joku myös tästä jotain?

42

7700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • chiefgillespie24

      Ei ole tietoa. Kylläpäs harmitti, kun huomasin ettei tänään enää tulekaan. Sehän loppui aivan kesken.

      • Vituttaa

        Mitä helvettiä!? Mitäs tämä nyt on.. Kausihan on vata puolessa!!


    • juudas2

      samaa ihmettelin. loppui kesken!

    • Tauno Hoffman

      3. kausi jatkuu Suomen Discoveryn mukaan "jossain vaiheessa". Eivät itsekään tienneet syytä miksi kesken kauden vaihdetaan sarjaa..

      Viidakon kullankaivajat ei ainakaan vielä vakuuttanut meikäläistä..

    • Gold Rush

      Tuo steroideilla pumpattujen viidakko-nuijien koheltaminen oli kyllä falski!

      • HIKIÄ

        7 mäs tuotantokausi pitäis alkaa lokakuussa


    • turhasta maksanut

      Taitaa lähtee plus-tv:n kortti kiitää. Jaaa niinku joku tossa mainitsi, toi viidakon vajaat on aika syvältä. enää ei oo ku formulat mitä sieltä voi katsoo.

    • Koffman

      Kiitos tiedoista, itsekin ihmettelin miksi loppui täysin kesken. Eihän näin voi tehdä...?

    • salli nauraa

      http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=69&t=12178

      Soneran "asiantuntija" väittää ettei kolmatta kautta ole näytetty vielä Suomen Discoveryllä. :DDDDD

      Varsinaisia asiantuntijoita ja jotenkin ihmeelliseltä tuntuu kokojuttu että 5 jaksoa ennen kolmannen kauden loppua lopetettiin näyttäminen.

      Kausi 3:

      - Fred ei pääse kultaan käsiksi entisaikojen vesiputouksen pohjalla mutta saavuttaa tavoitteensa ja vähän voittoakin. Kaudella 4 Fred lähtee koskemattomalle maalle erittäin vaikea kulkuiselle alueelle.

      - Parker neuvottelee uuden maa-alueen jonne on kuitenkin todella vaikeata päästä, vaarallisesta tiestä huolimatta Parker kaivaa alueelta ja löytääkin paljon kultaa mutta muutaman kuorman jälkeen Parker kaataa kuormaajansa liukkaalla tiellä jonka jälkeen Parker ilmoittaa että on liian vaarallista jatkaa ja sulkee lopullisesti ukkinsa kaivoksen. Parker saa juuri sen verran että saa laskut maksettua ja 1000 dollaria taisi tulla voittoa. Kaudella 4 Parker saa maa-alueen legendaariselta kultakaivajalta ja Parker nousee isojen poikien sarjaan aloittamalla kaivamisen suuresti.

      - Hoffmanit eivät päässeet tavoitteeseen vaan saivat noin 850 unssia jääden tavoitteesta 150 unssia. Kuitenkin kulut ja voittoa saivat joten 4 Kaudella Hoffmanit lähtevät Etelä-Amerikkaan (Meksiko?) kaivamaan kultaa keskelle aavikkoa. Osa Hoffmanin ryhmästä ei lähde mukaan vaaralliselle matkalle vaan Todd joutuu etsimään uusia miehiä ryhmäänsä. 3 Kaudella Hoffmanit olisivat saaneet valtavan kultasaaliin ilman ammattitaidottoman Toddin typeriä päätöksiä.

    • Kunta-Kinte

      Viitakon kultapojut on ihan bömbelistä.

    • goldminer3

      Kausi kolmekin loppu aikoja sitten.
      Nelos kautta odotellessa..

      • ravustaja1

        tietääkö joku milloin hengenvarallisen saaliin uudet jaksot alkaa taas?


    • Ohjelmat takas

      Vitun vittu. Ainoat ohjelmat mitä olen halunnut katsoa jo nyt niitä ei näytetä enään.

      • alko

        project free tv sill on enkuks jo 7tuotantokausi meneillä ;D


      • Hyvä sarja :)
        alko kirjoitti:

        project free tv sill on enkuks jo 7tuotantokausi meneillä ;D

        Olen nyt ihan siis pihalla? Eli eilen perjantaina 9.1.2015 päättyi Alaskan valtaus, milloin alkaa uudet jaksot näkymään? Ja onko siis kyse 4 tai 5 kaudesta? Millä kaudella pojan menee Etelä-Amerikkaan?


      • ViidakkokuppaTuli

        Ne tuli jo pois sieltä.


    • AnchorenÄnkyrä

      Missä se kullansukeltajat viipyy? Eikö sen pitänyt alkaa, tai siis jatkua, jo kuukausi sitten?

      • Tiedä.häntä

        Bering Sea Gold Under the Ice siis, taisi tulla syksyllä jo viimeisin kausi ulos jenkeissä. Kännäävää ja kiukuttelevaa, mutta varsin viihdyttävää Anchor Management -kapua ei valitettavasti ole enää näkynyt, mutta toivottavasti värväävät johonkin muuhun sarjaan. Hawaijilaisveljekset näitä törkeästi kusettavine faijoineen ovat tavallaan sijaistamassa, joten vihattavia mutta viihteellisiä hahmoja löytyy.

        Mutta tuo Gold Rush, siitä on mahdoton määrä lisäohjelmia, joissa puhellaan tapahtumista pöydän ääressä, ja näytetään pätkiä, jotka eivät päätyneet varsinaisiin ohjelmiin. Lisäksi on koosteita yms. liiankin kanssa, joista on vaikea pysyä edes kärryillä, onko tullut nähtyä vai ei. Harva niitä viitsii kaikkia edes katsoa, mutta osa on sarjan ystäville kiinnostavia. (Parker speciaalia, Parkerin ukki speciaalia, Tony Beats speciaalia jne.)

        Suomessa noista lisäohjelmista tuskin esittävät murto-osaakaan. Netistä löytyy.

        Kullankaivuurealityista kiinnostuneille on muitakin, kuten Yukon Gold, Ice Cold Gold, ja lisäksi jalokivien etsintää ja ainakin pari öljynporaussarjaa, jotka ovat aika hyviä. Scriptauksen ja todellisen osuudet ovat vaihtelevia.

        Nämä kannattaa etsiä käsiinsä mahdollisimman nopeasti, koska lisää puskee useita vuodessa, ja vanhempia ei välttämättä vuosien jälkeen löydy netistä mistään. Muutamaa vanhempaa duuni- ja takamaarealitya joita olen etsiskellyt, ei saa enää mistään. Jollei sitten Amazonista löydy DVD-versiota.

        Voisivat Suomessakin yrittää saada jotain tällaista semiskriptattua duuni- ja riitelyrealitya aikaan. Vaan täällä se taitaisi olla vain tylsää duuninpaiskintaa, tiimihengen korostamista tai sitten täysin epäuskottavaa skriptausta tai tylsiä, teennäisiä kilpailuja.

        Jenkeissä ei onneksi nuo työsuojelumääräykset näytä paljoa kohellusta hidastavan... (Coalista tosin tuli aikoinaan sanomistakin viranomaisilta)


    • ILAMARI

      NELJÄNNEN TUOTANTOKAUDEN KULTAKUUMEEN JAKSOT ALKAVAT KUULEMMA 14.8

    • kinkkunen12

      Yhdellä mainarilla lukee puserossaan "KINNUNEN" -mahtaako olla suomalaista sukua vai?!?

    • Vaunustelija

      Näkeekö näitä netin kautta jotenkin?

      • Toki___

        Näkee sekä streamina, että tiedostoinakin löytyy.


    • hththrhrt

      Volvot on kyllä aina ulkoisesti tikissä vaikka avolavat ympäriinsä kurassa ja pellit rutussa? Rikkoutuneet koneetkin mukana seuraavassa jaksossa mukana vaikka nyt perä olikin halki keskellä ei mitään? Tuntuu myös oudolta että Parker joka todella Juutalainen ostaisi maa alueen ikään kuin tuosta vaan näkemänsä perusteella.

      • jopato

        Parker sai kasaan 14 kiloa extraa jolla ostaa kait sitten oman maapalan ettei tarvi kuunnella Beetsin lässytystä mutta tosiaan aika hasardilla katseli vaan maapalaa maiseman perusteella "my own empire of dirt " joo-o. Gene lähti käveleen Parkerin hommista ja menee Tony Beetsille ruoppaajan ohjaajaksi. Tähän jäi, sitten vaan jaksoja ei enää tuukkaan. Loppusyksy pilalla. Mutta tiedättekö milloin Gold Rush sarja jatkuu taas Nelosella? Ihan läskiks menee koko syksy jos sarja ei jatku.


    • pekku123

      kausi 6 alkaa tv6:lla 25.11.2015 alkaen

      • Kultakuume123

        Mistä sait tuon selville?


      • GoldRushFani

        Niin mistä sait tuon tiedon? Laita linkki meille.


    • Ehkäpä_näin
    • Kultakuume123

      Kultakuume alkaa discoveryllä 25.11 ei kutosella

    • EiMaksullisiaOhjelmia

      Onko tuo discovery sitten joku maksullinen kanava? Koska uudet jaksot alkaa näkyä ns ilmaiskanavilla?

      • Kultakuume123

        Saattaapi olla että menee kesän puolelle...


    • Aivansama12345

      On kyllä viimeisen pääle surkea sarja. Kokoajan muka ollaan ns veitsi kurkulla, että konkurssi tulee ja joka kerta muka aina selvitään jollain ihme pelastuksilla. Kaikki on kokoajan menossa vituiksi ja rahat loppumassa. Säälittävän tekemällä tehty sarja.

      • Jojookyllä

        Joo todellaki samaa mieltä. On niin tekemällä tehty että huh huh. Kokoajan rahat loppumassa ja jankkaavat että jos tänä päivänä ei löydy kultaa niin kaikki kuolee nälkään, mutta kappas vaan sitte löytyykin viime tingassa ku aikaa minuutti. Heh heh. Tuotanto tiimi varmaan pilottaa pieniä kullanvärisiksi maalattuja kiviä sinne tänne. Ja säälijengi löytää niitä ja kappas taas tienattiin miljoonia. Kuka uskoo tuommoista paskaa, saatikka vielä uskoo siihen. Ei ole saarjaa seuraanneilla kaikki muumit laaksossa. Hah hah.


    • Kultakuume567

      23.8 alkaa kuudes kausi.

    • Vils

      Onko sarjasta dvd :tä ja jos on nii mistä saa ja voisko joku linkata

    • Vapaakatsoja

      Kohta taas alkaa.



      UPDATED August 4, 2016: Discovery’s highest-rated series Gold Rush season 7 is bound to return this fall with more shocking twists and turns in a season that might prove the most successful yet for the miners. This top ratings performer will be once again accompanied by The Dirt, the one-hour pre-show featuring interviews with miners where they share the behind-the-scenes scoop on the Gold Rush operations. The new mining season will be featured this fall, and the release date will be announced later on.

      http://www.people.com/article/gold-rush-season-7-sneak-peek-john-schnabel-death-funeral

      Loputtomat grandpa-jutut olivat kyllä kaikista haukottavimpia, että sikäli... Toisaalta Parkerin kohtaukset olivat varsin viihteellisiä. Katsokaa myös Yukon Goldia, taitaa sekin pian taas alkaa!

      • CantWait

        "[Parker] makes the biggest investment in the history of his operation by ordering a customized $600,000 washplant. But will it be enough to beat out his archrival Todd Hoffman? With a new girlfriend from Australia, Ashley Yule, joining him in the Klondike, it will be a season like no other for Parker. His gold mining plan is to go lean and mean in an attempt to make his biggest profit yet."

        Also within the teaser, Todd Hoofman (The King of the Klondike) isn't happy with his circumstances and also sees his fair share of stress this season after moving his entire operation to Oregon.

        Not only does a fight break out on his site, he winds up admitting to losing "several hundred thousand dollars," experiences equipment issues after a machine flips over, and one worker says, "Enough is enough. I'm finished."

        Kenenköhän valmistama huuhtomo, Freddyn firmanko? Olisi mukava nähdä jonkun muunkin firman uudempaa tekonologiaa välillä, kuten Yukon Goldissa.

        En usko tuon Oregonin projektin menestykseen, taitavat haukata pas-kaa.

        Spoilailen syssymmällä tänne jotain uudesta tuotantokaudesta...


    • KukaKertoisiSen

      Siis koska alkaa 7 kausi?? Nyt meneillään siis 6 kausi!

    • Nössöööö

      Tänään alkoi jenkkilässä, mutta euroopan aikataulusta en tiedä

    • dikaujwfgb

      Pohjoismaissa 7.s kausi alkaa 1.11.2016

    • Sössöpetteri

      Loistavaa, ensi tiistaina(1.11) 21:00 alkaa seitsemäs tuotantokausi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe