Heinola maksaa nimipäiväjuhlat ystävien kanssa ravintolassa

Normaalia tykyä

Kaupunginhallituksen kokouksissa Raili Hilden (sd) esittää ja Juhani Ahonen (kok) kannattaa tai Ahonen esittää ja Hilden kannatta. Onko Juhani Ahosesta tullut hildeniläinen demari? Raili Hildenin ja Juhani Ahosen yhteistyö kaupunginhallituksessa on ollut saumatonta. Yhdessä ovat jopa esittäneet seuraavaa kaupunginhallituksen kokouksessa 18.3.:
Juhani Ahosen ja Raili Hildenin esitys: Rauno Maaningalta sähköpostiyhteydet on katkaistava, avaimet pyydettävä pois, ja todetaan, että hänellä ei ole mitään työvelvoitetta Heinolan kaupungille

Maaninka sai tehdä tehtävänsä, joten Maaninka saa mennä Ahosen ja Hildenin mukaisesti. Maaninka (lakimies) valmisteli 5 päivän työrupeamansa aikana Heinolan kansliapäällikkönä Heinolan esityksen kuntarakennemuutoksesta.

Äänestäjiä kohtaan olisi reilua, jos Ahonen eroaisi ja liittyisi demareihin.

Lisää Hilden-Ahonen yhteistyötä (kaupunginhallituksen pöytäkirja §159
Lasku Ravintola Kettu ja Kana, ruokailu

Heinolan kaupungin luottokortilla Teija Lepinsalo oli maksanut ruokailun Ketussa ja Kanassa. Ruokailuun osallistuivat 6.2. Teijan ja Tehin nimipäivänä seitsemän ryhmä. Lepinsalon toimivaltaan ei kuulu maksaminen ko. tilaisuuksissa.

Va. kaupunginjohtaja esitti, että kaupunki ei maksa Terhi Kankaanpään järjestämää ruokailua, koska tilaisuus ei ollut työpaikkakokous eikä henkilöstön virkistystiaisuus.

Raili Hilden esitti Juhani Ahosen kannattamana, että kaupunki maksaa kyseisen laskun kaupungin normaaliin tyky-toimintana kuuluvana.

Hilden-Ahosen esitystä, että ruokailu on normaalia tyky-toimintaa ja kaupunki maksaa, kannattivat:
- Ahonen, Hilden, Aven, Varjo)

Kaupungin ei tule maksaa Terhi Kankaanpään ja Teija Lepinsalon sekä ystäviensä ruokailua nimipäivänään Kettu ja Kanassa, kaupunki ei maksa:
- Ulmanen, Rämö

Ei mitään mielipidettä siitä, pitäisikö kaupungin maksaa vai ei edellä mainittua ruokailua, esittivät:
- Järvinen, Rusila, Virtanen

Toisin sanoen, kaikki kaupungin työntekijät, viettäkää ystävienne kanssa nimipäiväjuhlaa ravintolassa ja se on siis normaalia tyky-toimintaa jonka kaupunki maksaa.

Tästä voitte kysyä Hildeniltä, Ahoselta, Avenilta ja Varjolta, jotka kannattivat kaupungin laskuun ruokailua, koska se on normaalia tyky-toimintaa.

14

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kummallista

      Näinpä se näkyy menevän Heinolassa. Eipä silti on muuallakin päin ymmärretty väärin tykytoiminnan tarkoitus. Valitettavasti. Näin toimien tykyrahat menevät aivan hukkaan ja se tarkoitus joka olit tykytoimintaa alotettaessa vesittyy. Jotenkin on turhauttavaa.

    • H:lan avoin piikki

      Va. kaupunginjohtaja Rinnevaara esitti kaupunginhallituksen kokouksessa 18.3. että Heinolan kaupunki noudattaa yeisiä ohjeita ja käytäntöä eikä maksa alkoholin ostoa Cafe Kailaselta vaan velvoittaa osallistujia (Malin, Kankaanpää, Matteinen, Hämäläinen, Ijäs) itse maksamaan ko. laskun.

      "Vieraanvaraisuuden on kohdistuttava kaupungin ulkopuolisiin intressitahoihin, joten pelkästään kaupungin henkilöstön tai paikalllisten luottamusmiesten kestitseminen ei ole saallittua Aterioiden yhteydessä tarjottavat vähäiset alkoholia sisältävät ruokajuomat ovat sallittuja, mutta tilaisuuksia, joissa on pelkkää alkohoitarjoilua, ei järjestetä ilman kauunginhallituksen erillistä päätöstä."
      Sanoo ohje kaupungin ylimmän johdon kustannusten hyväksymisestä.

      Sitähän ei Heinolan ylin johto ymmärrä eikä noudata. Vai?

      Kaupunginhallituksen kokouksessa Juhani Ahonen esitti jäsen Niina Varjon ja Raili Hildenin kannattamana, että kaupunki maksaa kyseisen laskun.

      Kyseinen lasku on jääfestivaalin ajalta, jolloin Malin, Kankaanpää, Hämäläinen, Matteinen ja Ijäs joivat 3 x Lumumbaa, 3 x Hennessyä,
      3 x Lumumbaa, 3 x Hennessyä yht 12 x 9 euroa = 108 euroa.

      Ja siitähän äänestettiin, koska kaupunginhallituksen jäsenet eivät tunteneet ohjeita alkoholin käytöstä ja kuittailusta tai sitten katsoivat, että ovat ohjeiden yläpuolella.

      Ei alkoholitarjoilua virkamiehille äänestivät Ulmanen ja Rämö.
      Kyllä, kyllä ryypätä saavat kaupungin laskuun äänestivät Ahonen, Hilden, Aven ja Varjo

      EI mitään mielipidettä, tehkööt mitä lystäävät eli tyhjää äänestivät Järvinen, Rusila ja Virtanen

      Ahosen ja Hildenin yhteistyö on ollut saumatonta kun kaupungin laskuun on törsättiin Malinin ja Kankaanpään kuitatessa.

      "Jääfestivaalit, Matteinen sanoi, että yläkerta maksaa. Sinikka Malin hyväksyy."
      lukee Lumumba ja Hennssy -laskussa.

    • kossuvissyä

      Onhan tää vähäistä , 2004 asuntomessuilla oli piikki auki. Kupungin henkilöstö oli osittain samaa aina talossa istunutta. Kyllä verorahoja on mennyt kurkusta alas , yritykset eivät enää saa edustuskuluja vähennyksiin, mutta kaupungeilla on eri meininki.- sama meno jatkuu ---

      • justjust2

        Ja kun joku sitten puuttuu tähän hulvattomaan menoon niin jopa syyttely ja pois potkiminen saa tuulta purjeisiin.
        Vaikeahan se on saavutetuista eduista luopua. Lähes yhtä vaikeaa kuin tunnustaa omat töppäykset


      • Lumumbaa, jees!

        Ohje kaupungin ylimmän johdon kustannusten hyväksymisestä on vuodelta 2006. IIlmeisesti vuoden 2004-2005 alkoholi- ja muut edustuskulut ovat olleet sitä luokkaa, että on pitänyt laatia ohje johdolle vieraanvaraisuuden osoittamisesta ja alkoholin tarjoamisesta.

        Viranhaltijapäätös (Muu yleispäätös) on Hannu Komosen ohjeena (16.6.2008) tulosalueiden juomatarjoilussa. Ilmeisesti 2006 kaupunginhallituksen ohje ei ollut "riittävä", joten sitä piti täsmentää. Kaupunginjohtaja Komonen perää tulosaluejohtajien ennakointia ja vastuuta juomatarjoilussa.

        "Alkoholijuomat tulee kirjata omalle alkoholiostot-tililleen (4940), josta niiden seuranta on helppoa." Onko kirjattu tilille 4940?


    • klerkki

      Muuten hyvä, mutta älkää ihmeessä tehkö sitä, ellette ole Jussin ja Railin kavereita (=SDP) tai voihan se Saijan kaveruuskin riittää.

      Muuten, tietääkö kukaan mikä on sen huhun todenperäisyys, että Saija ja ohjaaja Saarinen (= Heinolan ikioma kruununperijäpari) ovat jopa kaksi kertaa käyneet New Yorkissa kaupunkilaisten piikkiin. Olivat ilmeisesti hakemassa näyttelijöitä Metropolitanista Heinolan kesäteatteriin, jos huhu pitää paikkansa. Itse olen käyttänyt kaupungin Dynastia-asiakirjahallintajärjestelmää löytääkseni totuuden, mutta minun tiedoillani asia ei ole selvinnyt. Voihan olla niinkin, että matkoista on tehty vain matkalasku jonka Hepo-oja on hyväksynyt.

    • Ihmetellään yhdessä

      Kulttuuripalveluiden käyttösuunnitelma v 2012

      4500 Kulttuuripalvelujen halinto 4500
      menot 155.370 e
      tulot 0
      netto 155.370 e

      4510 Kulttuuritoiminnan järjestäminen
      menot 35.480 e
      tulot 15.000 e
      netto 20.480 e
      Menokohdan pääsisältö: Heinolassa Jyrää, Unikeonpäivä, Itsenäisyyspäivä, Uuden vuoden juhlallisuudet, Juhannus.

      4520 Kesäteatteri
      menot 37.440 e
      tulot 0
      netto 37.440 e

      Menokohdan pääsisältö: Kesäteatterin sisäiset vuokrat, kunnossapito sekä katten nosto ja purku Tapahtumatuottajan puolen vuoden palkkakustannukset.

      4521 Kesäteatterifarssi
      menot 609.510 e
      tulot 609.510 e
      netto 0 e

      Menokohdan pääsisältö: kesäteatteriesityksen tuottaminen. Kesäteatterin tulojen tulee kattaa menot.

      4530 Kulttuuritoiminnan tukeminen (kulttuurijärjestöjen avustukset)
      menot 17.500 e
      tulot 0 e
      netto 17.500 e

      Kulttuuritoimen mukaan (Saija Jäppinen) kesäteatteriesitys tuottaa 609.510 euroa (lipputulot, väliaikatarjoilut ym)

      Menot ovat saman verran, eli 609.510 euroa viime kesänä. Kaupunki maksaa mainoskulut - ei siis lipputuloista.

      609.510 euron tuloista maksetaan näyttelijöiden palkat, ohjaana palkat, tekijänoikeudet jne. Tuskinpa ne menot ovat olleet yhdestä esityksestä (n. 40 esityskertaa harjoitukset) yli 609.510 euroa.

      Kun Saija Jäppinen päätti hankkia Jyrää-tapahtumaa varten pakettiauton, niin mitä budjetista hankita aiottiin tehdä? Mistä budjetista Lontooseen viikon virkamatkaa suunniteltiin? Miksi Lontooseen Hamlet'iako hankkimaan Heinolaan? Varmaankin ensi kesän edistys Diivat - olisi esitetty lontoolaisittain ja nyt ilman Lontooseen tutustumista - joudutaan esittämään heinolalaisittain Saarisen näytellessä vai oliko se Saarisen ohjatessa?

      Kuka on tarkastanut kesäteatterin tilit? Olisiko tilintarkastajat hyväksyneet pakettiauton ostamisen Jäppisen valtuuksilla? Entäpä viikon virkamatkan Lontooseen veronmaksajien piikkiin?

    • Harjoitukset

      Mitkä ne harjoitukset ovat?

    • raivostunut

      Kiitokset tiedoista näistä todella räikeistä rikoksista, joita on tehty meidän kaupunkilaisten selän takana. Viha nousee selkäpiihin, oikeastaan raivo, kun ajattelee, että joudumme turhia veroja maksamaan tämmöisten tempausten takia.
      Tämä osoittaa oikeaksi Viktoria Siekkisen päätelmän, ettei Heinolassa kannata äänestää, sillä muutosta ei sillä tavalla saada. Hän varmaan huomasi, että Heinolassa on sama toiminta kuin Venäjällä, on vain yksi päätös, jota kaikki noudattavat.
      Siksi hän lähti kerämään kaupunkilaisia yhteiseen kokoukseen. Koska me kaupunkilaiset olemme samassa veneessä eli joudumme maksamaan turhia veroja, muistakaamme kokoontua suurella joukolla seuraavaan yhteiseen kokoukseen.
      Tämä on minun toiveajattelua. Jospa Ahonen siirtyisi demareihin, niin vapautuisikohan kokoomuksen luottamusmiehet hypnoosista ja voisivat äänestää Tita Rinnevaaraa, jolloin hänen avulla saataisiin muutos aikaan ja puhdistettua kaupungintalon ylinkerros pelureista.
      Muuten ilmoitan tässä teille kaikille, että minä en mene ensi kesänä kesäteatteriin.

    • Kahdeksan ja yksi

      Aiemmin Viktoria Siekkisen erehtyi, koska tähän mennessä Heinolassa löytyi kahdeksan valtuutettua, joiden puolesta kannatti äänestää. Kiitos niille äänestäjille, joiden ansiossa valittu ainakin kahdeksan, jotka ovat halukkaita hoitaa oikeita asioita ja hoitaa oikeat asiat oikein. Ilman Sanna Koposen keittämää soppaa.

      • dfgfdhgfh fdj

        Ketkä ovat nämä kahdeksan luotettavaa ihmistä?


    • Ymmällä 1

      Kunkahan systemaattista ja jatkuvaa sekä vuosittaista tämä toiminta on ollut? Jos alempi virkamies käyttää kaupungin luottokorttia ja häen esimies hyväksyy laskut ja on samoilla nimipäiväjuhlilla tuleeko se koskaan kenenkään tietoon?

    • vcöucpugpugåugåugåu

      Aivan uskomatonta tuubaa taas täällä syydetään! Ja tietämättömät uskoo ja huutaa verta! Viettäisit Matti sinäkin pääsiäistä, pyhät on rauhoittumista varten.

      • perin konua

        Mitähän mahdat tarkoittaa????
        Väitätkö että jotkut valtuutetuista valehtelee?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe