AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Keskusteluketju on täynnä. Ole hyvä ja aloita uusi keskustelu
 /   /  /  /  / Sly 5

Sly 5

500 Vastausta 7 062 Lukukertaa
Okei nyt lähtee Sly 4 spoileria joten ei kannata ihan heti eksyä tänne jos haluat pelata Sly4 loppuun rauhassa.

Ensinnäkin varmaan koko Sly pelihistorian synkimpiä hetkiä on se että Penelopesta tehtiin pahis. Siis WTF? Tekisi mieli mennä potkimaan niitä Sansarun jätkiä persuksiin sillä se todellakin pilasi lapsuuteni ja bentleytäkin käy oikeasti sääliksi. MIKSI?! Tällä kaikella täytyy kuitenkin olla tarkoitus, jos oikein ymmärsin Sansaru halusi karsia jengiä joka kasvoi kolmosessa (joka näkyi esimerkiksi sillä ettei Dimitri sanonut sanaakaan) ja ehkä Sansaru halusikin herättää tälläisiä tunteita, mutta en siltikään olisi uskonut Penelopesta, etenkään se että Penelope ensin ihaili Slyta ja yks kaks haluaakin tuhota Slyn. Ensin Neyla ja nyt Penelope, miksi Sly:ssa aina naiset pettää?

No peli päättyikin niin että onneksi jatkoa on luvassa joten en ole vielä heittänyt toivoa Penelopen suhteen, postikorteissa jotka Bentley sai Penelopelta pelin loputtua kielivät siitä ettei Penelope muuttunut välttämättä läpeensä pahaksi. Sly katosi aikapyörteeseen ja päätyi egyptiin ilmalaivan räjähtäessä ja muut ettii Slyta nyky-ajassa.(mitä oikein vaatii että saa salaisen lopun avattua ihan vaan Btw? kaikkia trophyjä en kyllä lähde keräämään...) Luullakseni seuraava peli julkastaan vuoden tai kahen päästä, tiesin ettei kaikkia tärkeitä esi-isiä voi mahtua yksinkertaisesti samaan peliin, Slytuthankmen, Thaddeus, Henriette "yksisilmä Cooper", Otto von cooper, Slaigh Mac Cooper ja Slyn isäkin ehkä. Yrittäkääpä tiivistää ne Rioitchin, Tennesseen, Sir Gallethin , Salimin ja nyt "Bob"in lisäksi samaan peliin. Huh!

Tässä vielä kunnian-osoitus Pauli Virralle (Dimitri) ja Joonas Suomiselle (Alkuperäinen Bentley) luin vasta tällä viikolla että molemmat ääninäyttelijät kuolivat ennen Sly 4:sta (mikäli tieto on luotettavaa) joten ei ihme miksei Joonas tullut enää takaisin Dubbaamaan Bentleytä, Dimitrin ei tarvinnut sanoa pelissä sanaakaan mikä on ehkä meidän suomalaisten osalta hyvä, Sansaru teki tietämättään palveluksen jättämällä Dimitrin sanattomaksi. Molemmat Tekivät työnsä loistavasti, eikä vain slyta dubattaessa. :)
MILLO SLY5 TULEEE ?????????? onko tarkkaa päivää ?
Sly 5: Return of Thieves
- Julkaisupäivä 11.01.2014
OMG :O ALLE VUODEN PÄÄSTÄ WOHOOOOOOOOOOO
ei ole totta. pelin julkaisupäivää EIKÄ vatmaa lupausta koko pelistä ole varmistettu.
mistä tieto on peräisin ???????
luotettavasta lähteestä tietenkin:)
Mistä lähteestä tieto on
Mistä lähteestä tieto on
Väärin sen nimi on sly 5:master to thieves
se on master of thieves!!!!!!!
Juurihan nykyinen peli julkaistiin. Ei seuraava ole nyt ihan hetkeen tiedossa. Vuosi tai pari niin voi tulla jotain uudesta osasta. Toivottavasti PS4 peli, sillä tulen hankkimaan sellaisen PS3:n viereen, ja todennäköisesti tuleekin siihen.
Sly 5: Return of Thieves
- Julkaisupäivä 11.01.2014
Sly 5 on tulossa, se on aivan varmaa. Salainen loppu ja että kaikkia esi-isiä ei näytetty kertoo että se tulee. :) Toivoisin vaan että joskus näkisi Slyn isän ja ehkä äidin (vaikka siitä ei ole puhuttukaan IKINÄ). Ja toivottavasti Penelope ja Bentley palaa yhteen. Tai edes tulisi joku toinen neitokainen Benteylle. Unohtamatta Murraytä. Hänelle sopisi joku nätti sarvikuononeiti :D Sehän on ollut selvää, että Carmelita ja Sly alkaa seurustelemaan. Toivottavasti Sly 5 ne alkavat ihan tosissaan deittaamaan ja menee naimisiin lopussa. Ja saa lapsen!!! :D
Ja siitä lapsesta vois tehä lisää pelejä :D "Sly cooperin poika" :DD
Tai tytär ;)

Joo :D
Mikä piru siinä slyssä on niin hienoo? Ideakin lähtenyt koko jutusta!!!!
Kyllä, sitä minäkin toivon, oikeastaan jos tapahtuisi niin kuin tuossa ennustat, lopettaisin pelin pelaamisen siihen paikkaan. Peli saisi ansaitun onnellisen lopun ja ennenkaikkea selkeän, Uhh, näen jo sieluni silmin miten poliisi-auton kyljessä lukee just married...

Mutta kuten yleensäkin, peleihin jätetään jatko-aukkoja juuri sitä varten että pelin tekijät päättävät jatkaa sarjaa ja tällä kertaa aukko on iso, sillä kun pelin saa pelattua saa heti sellaisen tunteen että peli on jätetty puolitiehen, tietysti tapahtumat viittaavat myös siihen. En kuitenkaan halua Sly sarjasta ikuisesti jatkuvaa Ratchet and Clankkia, niiden pelaaminen alkaa jo maistumaan puulta, mutta Crack in time:n kaltanen Sly "timetrilogia"kävis.

Oma veikkaukseni tulevaan Sly peliin olis se että Bentley päättääkin tuhota aikakoneen jossain vaiheessa peliä, koska tajuaa että aikakone onkin liian vaarallinen väärissä käsissä, ehkä olisikin Sly 4:n lopussa voinut tehdäkin niin jos Sly ei vain olisi "kadonnut."
sen pitää tulla en kestä jos ei tuu sly 4 oli tosi hyvä mut se loppus ihan liian jännään kohtaaan toivottavasti ne tekee sly 5 tosen mahdolisimman pian.
Sly 5: Return of Thieves
- Julkaisupäivä 11.01.2014
Älä muuta sano...Sucker punch olisi voinut tehdä nelosen tässä välissä niin moneen kertaan jos olisi jatkanut tekemistä, luojan kiitos Sansaru päätti tehdä odottamisesta lopun. Nelosta 7-8 vuotta odottanut ja alle viikossa pelattu...Uusinta kierros 5:n kanssa? Ei kiitos! No tarkemmin ajatellen äkkiähän ne sen 4:n tekivät, tajusivat vain ruveta työstämään sitä helkkarin myöhään!!!
mä oon samaa mieltä teijän kaikkien kaa ,mut sly4 on paras,vaik en oo viäl edes saanu sitä
kannattaa ostaa se :)
Vannomatta paras, mutta kyllä niitä plussiakin löytyy:

+Mahtavat tausta graffat
+hyvä animaatio vaikka sarjakuvamaisuus katoaakin lähes kokonaan
+hahmo grafiikoissa enemmän ilmeitä, asentoja ja eleitä
+pullot löydettyä kolmannen paikan kassakaapista saa käyttöönsä tulevien pullojen olinpaikan karttaan tai Gps:ään. Helpottaa huomattavasti sillä aina menee hermot vikan pullon kanssa.
+Minipelejä mukavasti, Hakkerointia, pingistä...yms
+Vanha musiikki muistettu mukaan, nostaa hymyn huulille...
+Kielivalikko, pelkäsin että sen joutuisi pelaamaan pakkosuomella kuten esim: Ratcheteissä, kyllä sen dubatunkin kestää, mutta vaihtelee dubbaajasta riippuen.
+Bentleyn gameplay parani aiemmista osista, aiemmissa menin tekemään Bentleyn tehtävät vasta viimisinä.

Sitten miinukset:
-Penelope :(
-Buginen asuvalikko (en tiedä onko muilla, mut mulla on)
- O näppäin välillä turhake
- Carmelitalla ei omia aloitus tehtäviä vaikka se on pelattava hahmo
-Ainoastaan Tennessee "Kid" täytti odotukseni kaikista esi-isistä, Tennessee oli hauska, komia ja ennakko suosikkini muutenkin, muut olivat silleen: ookeei mennään nyt tekemään se tehtävä...
-Pomo haasteet menee liika kikkailuks
-Ennen sai valita tehtävä järjestyksen
-Älyttömästi toistoa toiston perään
-Mielestäni hahmot on vieläkin tönkön näköisiä, eikä auta vaikka yrittäisin totutella
-Keveys haihtunut
-jännä että laittoivat vikan vastuksen koko pelin helpoimmaksi
-Vartijoita ei kannata pahemmin vetää turpiin saamatta ite damagea
-Cut sceneissä jotkut kohat jotka alkavat käydä mielenkiintoiseksi keskeytyy siihen että ei ole aikaa puhua, varsinkin Sly ja Carmelita kohdissa...

On niitä enemmänkin mutta nyt en jaksa keksiä enempää...
se ärsyttää sly nelosessa kun ne peli hahmot liikkuu niin älyttömän röntösti ja murray juoksee niin ärsyttävän läskisti ekoissa kentissä ei oo kunnon juonta mutta ite kyllä tykkään pelailla sly nelosta joten ei se kovin huono peli oo
Sly 5: Return of Thieves
- Julkaisupäivä 11.01.2014
Lopeta jo toi sly 5 julkaisupäivän viestittelu.
totta, kaikki tietää et se ei oo tarkka päivä jos se tulee etu-ajassa tai myöhään!
Yep. Kaikki tietää jo sen :D
Sly pelit on huikeita
Mun mielestä toi sly 4 thieves in time oli tosi hyvä. Mun suosikki oli myös tennesee ne muut oli vähän.. ''huonoja'' ainakin heikohkoja. Ja mun pleikkari tais lagaa tai jtn en nähny että sly joutui johkin. Luulin että se vain katosi. Toivoin että sly 5 tulisi mahdollisimman pian koska mulla siihen jäi niin iso aukko, kun ennähnyt mitä Slylle kävi. Joten on hyvä jos se sly 5 tulee ens vuoden alussa. En malta odottaa.
Sen näkee minne se Sly joutu jos pääsee pelin 100% läpi.
Ai tuleeko sly 5 ensvuoden alussa vai keskivaiheilla??
tarkoitatko, että kun pelin on vetänyt loppuun (päihittänyt LeParadoxin jne), tulisi näkymään se minne Sly joutui? vai pitääkö pullot, kassakaapit, trophyt ym. saada jotta se on "100%" läpi pelattu ja sitten vasta tulisi se video? meinaa itselleni ei tullut tätä kyseistä videota kun sain pelin vedettyä (= pullot, slynaamiot ym. on siis vielä hakematta)
pitää myös läpästä ne trophyt jos haluu nähä minne sly joutu sen näkee kyllä youtubestakin kun kirjotat hakusanan sly 4 salainen loppu
pitää saada myös kaikki trophyt!
Juu, jos et huomannu niin voit käydä kattomassa YouTubesta :D
PS4 pelinä kun saisi niin olisi hienoa, toden näköisesti tuleekin siihen. Mutta joo, ei nyt ihan hetkeen tule seuraavaa osaa kun vasta nykyinen tuli noin kuukausi sitten. E3:ssa en usko Sly 5:n tulevan esittelyyn, mutta seuraavana vuonna ehkä.
sly 5 tulee pleikka neloselle ja ps vitalle sen pitis ilmestyy kauppoihin noin 11.1 2014 :)
Toivottavasti tekis 5:n silleen että sen sais sekä 3:lle että 4:lle kuten jotkut kakkosen pelitkin...ei muuten, mutta uuden konsolin ostaminen tietää AINA rahan menoa, se että ostin 3:n oli yks niistä syistä että saisi pelata Slyta, ja nyt pitäisi tyytyä vain yhteen peliin, trilogiaan ja kahteen cross-overiin joista toinen on törkeä rahastus/mainostus temppu! Jos Slysta "timestä" tulee trilogiamuotoinen niin ne saisi tulla kaikki yhtä soittoa kolmoselle, tai edes seuraava peli, PS4:n hinnan laskettua voin jo ehkä harkita sen ostamista...
Se jos harkitsee ylipäänsä konsolia vain yhden pelin takia, ei kannata. Turhaa rahan menoa pelkästään.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sanzaru_Games siellä näkyy TBA eli julkaistaan myöhemmin ps4
JSansaryn netti sivulla tuli kommentti että olisi tulossa sly 5 ensvuoden keskivaiheilla eikä alkupuolella
Moro.
mistä tiiätte että sly 5 tulee 11.01.2014.
ootteko kysyny joltai.
Jos nyt vain odotetaan ensivuoteen, kaikki netissä sanotut julkaisut ovat vain arvioita ja keksittyjä. Tältä vuodelta ei kannata odottaa mitään tietoja pelistä.
ei se oo tarkka päivä bob98mt. se voi tulla joku toinenki päivä
monilla sly foorumeilla lukee millon sly 5 tulee jos haluutte sen tietää :)
no mistä tiiätte että se tulee ei sitä tule oikeesti ja slyt on iha surkeita oikeesti
oot säki aika jäljes! sly on PARAS pelisarja! jos et ymärrä sitä olet aika TYHMÄ!
oon todellakin samaa mieltä sun kaa et sly pelisarja on ihan sairaan hyvä mutta näköjään toi yks juntti ei tajuu sitä *****
Oon tismalleen samaa mieltä!!!!
Sly pelit on PARHAITA!!!!
Mitä teet täällä ? ;___;
"slyt on iha surkeita oikeest"

Kuten myös sinä, kaikkiha sen tietää että olet surkea
ootsä iha jäljes?! slyt on parhaita pelejä!!!! jos et sitä ymmärrä nii älä kommentoi ollenkaa tälle sivulle! olen sinua vastaan trolli!
no on niin vaikee ymmärtää et sly pelit on hyvii voihan *****
Kuulitteko,mistä tiiätte,että se tulee ens vuonna,vaikka se loppu on erikoinen
no tietenkin se tulee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olipa tylsä peli viikonlopun aikana läpi..
Mitään varmaa ei voi vielä sanoa, 4:sen kanssakin luvattiin koko ajan tiettyä päivämäärää mutta aina siirrettiin kauemmaksi. Kunnon päivitystä tulee vasta sitten kun sitä on saatavilla.
ok.varmaan sly 5 on hyvä ku se tullee
kun sly5 ilmestyy nii sen jälkee vois tulla sly time traveler walktrough . kaikki esi-isät yhellä levyllä. semmone 4 ja 5 yhdistelmä. samat pelit jne jne.
niin mutta entä jos tulee sly 6 jossa on myös esi-isiä? kai sekin tulee siihen levylle sitten?. joo kai. kumpa sly 5 ilmestymisaikaa ei siirrettäis niin ku sly 4:n kanssa tehtiin.
sly5 on myös huonoja puolia esim.sly4 sly katosi ajan keskelle entä sly 5 veikkaan
että sly pelastetaan vasta vikas kentäs koska en uskois et sitä aivan ekassa pelastetaan sit siinä ei olis mitään tuntoo toivon kuitenki että slyn esi isillä saa pelata sly 5
Joo-o voisitteko myös pitää näitä asioita mahdollisena

-Sly ja Slytuthankmen II = sama henkilö? (itse en tähän usko koska Matt Kreamer (pelin tuottaja) halusi Slytuthankmenin jo Sly 4:seen, mutta jos niin aikoo päättää, niin päättäköön...) Mutta mistäs se Slyn etunimi siihen Tutankmenin eteen sitten putkahti? Sattumaako?
-Penelope rakentaa Clockwerkin ja pistää vihaamaan Coopereita? Mahdollista, mutta sitten teoriani ei mene ihan niin lähelle:Kuvittele mikä viha sai sen vaihtamaan kuolevainen ruumis, sieluttomaan koneistoon...Perfection has no age...Mutta siinä mentäisiin kuitenkin ajanpyörän ympäri, vähän niin kuin kellossa. Penelope rakentaa Clockwerkin nykyisyydessä ja lähettää sen menneisyyteen -> Clockwerk vs esi-isät aina Slyn isään asti->Sly vs Clockwerk->Vihasirun pirstoutuminen->Kopla tapaa Penelopen->Penelope pettää koplan->,Penelope karkaa vankilasta ja rupeaa rakentamaan Clockwerkia jne...

Siitähän se kellomainen nimikin...
Loogista! Eritoten Sly saattaisi vaikka jättääkin merkkinsä historiaan Sly 5:ssa (Slytutankhamen)...
Ehkä slyn isä halusi vain antaa pojalleen suvustaan nimen? =D emt.

Sä oot hyvä päättelee :o
Kiitti! Mietin vaan että oliko Slyn nimi muinaisessa egyptissä niin yleinen.
Aa joo :D
Kyseessä on peli! Peli, jossa on puhuvia eläimiä! Ehkä ei kannata miettiä, kuinka yleinen Sly-nimi oli Egyptissä tuhansia vuosia sitten!
Mielestäni Sly 4 oli hauska, nostalginen ja hyvällä tavalla paranneltu. Juoni myös suorastaan yllätti, josta tulee plussaa! Kuitenkin se jäi liian tylsäksi ottaen huomioon hintansa, olisi voinut olla 20 euronkin peli... Viidettä ja seikkailun jatkoa odottelemassa!
Miks oikeesti Penelopesta tehtiin paha? ;( Se ihaili Slyta kolmosessa ja muutenki. Neyla ja Penelope molemmat, taitaa niillä tekijöillä vähän viirata päästä.
No mutta, ootan Sly5 <3

Ite toivoisin ettei Clockwerk tulis takas, mut mun tuurilla täs käy niinko Greasy Sweet ajateli.
Joo kyllähän se oli niin että Sanzaru halusi herättää tunteita (varmistin asian) mutta tekivät sen silti väärällä tavalla ja väärälle henkilölle! Penelopen tulevaisuus on nyt hämärän peitossa, mutta eihän tässä ole kun kolme mahdollista teoriaa ainakin toistaiseksi.

1:Jos tulevat katumapäälle ja muuttavat Penelopen takaisin hyväksi=suurin osa faneista leppyy (ei välttämättä kaikki), mutta toivon kuitenkin että tekijät tulisivat järkiinsä. 3:n Penelope EI teeskennellyt missään vaiheessa, se oli kuulkaas aitoo se...Siitä puheenollen kokeilin pelata kolmosta hollannista eteenpäin ton kaiken jälkeen, tuntuu älyttömän vaikeelta pelata haistattelematta kohtia missä Penelope esiintyy. Että kiitti vaan Sanzaru!

2:Yhä pahana pysyminen lisää draamaa (ja fanien kiukkuisuutta) mitä tekijät halusivatkin 4:seen. Särkynyt sydän/shell shocked heart osui ja upposi kirjaimellisesti itseeni, tuntu nimittäin pahalta pelata keskiaika läpi, eikä parantanut sekään että en tykännyt kentästä koska se toi Prahan mieleen, yleensä silloin tulee stoppi ja kun kuukausien päästä halus pelata Sly 2sta ollaankin siellä mutta silti hinku päästä Canadan kentille jossa on ehdottomasti koko sarjan parhaat keikat. Joo, pystyin kaiken sen haukkumisen jälkeen antamaan anteeksi miltei kaiken. olipa kyse nyt hahmojen ulkonäöstä tai huonontuneesta dubbaus laadusta, (ihan hyvää kuultavaa se oli kuitenkin) se kaikki oli merkityksetöntä Penelopen pettämiseen verrattuna.

3 vaihtoehto on se että yhden pelin aikana ollaan ensin pahiksia ja loppupuolella kadutaan ja pyydetään anteeksi, tällä hetkellä kaikki on vielä mahdollista jos tästä käytäisiin äänestys äänestäisin automaattisesti 1:vaihtoehtoa, mutta valitettavasti silläkin on päättäjät.

Ja toi Clokwerk heitto oli vain yksi mahdollinen arvio siitä mitä tulisi tapahtumaan, en itsekään halua noin käyvän sillä tuo on nimittäin tosi pelottava ajatus mutta hyvinkin tässä voi vielä käydä. Ehkä se asia käsiteltiin lopullisesti kakkosessa. Who knows?
Mistä olette varmoja, että SLY5 tulee jo ensi vuonna? Eikai sitä vielä voi tietää kun SLY4kin on ihan uusi.

Muuten oletteko huomanneet, että jokaisessa kentässä menee clokwerk, luin jostain ja olen kerran nähnytkin, näkee harvoin, mutta kuiteskin, sillä sehän oli niiden esi-isienkin vihollinen.

Mutta toivoisin, että Sly jatkuu taas pian (: Mahtava peli! Hankein heti kun tuli kauppaan ja pelasin ihan innolla ja todella hyvä peli! (Niille ketkä ei pelaa sly, suosittelen!!)
Aika varmaa että tulee. Ensi vuoden E3:ssa ehkä paljastetaan.
ei kerkiä ens vuoden E3 messuille. sly 5 tulee tammikuussa
Odotellaan innolla, kyl se on varmaa että sly 5 tulee. Miks se peli muuten jätettäis sellaseen kohtaan että sly katoaa? :-)
Kato Youtubesta Sly Cooper Thieves In Time Secret Ending. Sen cutscenen saa jos saa Platina trophyn.
Clockwerk on kyllä nykyään Clock-la :P
oikeastaan ei ole koska vihasiru tuhottiin herää
ois ihan kiva jos sly 5 tulis etu-ajassa koska uskon että suurin osa on päässy sen läpi. tietysti on ihan mahollista ettei se tuu tammikuussa vaa myöhemmi :(
Suurin osa on päässy Sly 5 läpi? WTF
hei ilmiselvä. tarkoitat kai että on päässyt sly 4 jo läpi? mut joo kaikki sitä odottaa. big deal! ia sama millo se tulee. tärkeintä on se et se ees ylipäätänsä tulee ilmi.
Kunhan ei tule liian nopeasti, sillä sen jälkeen ei varmaan tule sly pelejä. :c
kyllä se tulee. pitää vain odottaa sly 5.
.
Itse veikkaan että sly 5 Clockwerk palaa. Siitä on omasta mielestäni monia merkkejä:

1: Sly 2 lopussa ei mainittu että Clockwerkin osat (vihasirua lukuunottamatta) olisivat tuhoutuneet. Kerrottiin vain että ne vanhenivat ja haurastuivat.

2: Sly 3 voi nähdä joissain keikoissa Clockwerkin, itse olen nähnyt vain kolmesti, mutta tubesta löytyy tietoja.

Mietitäämpä nyt hetki

Olisiko mahdollista, että penelope on kerännyt Clockwerkin osat, koonnut ne yhteen, ja rakentanut jopa uuden vihasirun? Mitä jos penelope esittikin jo 3 pelistä alkaen, ja salaa korjasi Clockwerkin, ja nyt Clockwerk kummittelee 4-osassa.

Joo huono teoria, mutta kai sekin voi olla mahdollista?
Oho, siis 2 kohdassa tarkoitin että sly 4 voi nähdä Clockwerkin.

Sori, minun mokani!
Hyvä pointti! ikääntyneistä osistakin olisi siis mahdollista rakentaa Clockwerk?Ainakin 4:n mukaan silmä säilyi (ice age kassakaappi) mutta en muista sanoiko ne siinä mitään muiden osien tuhoutumisesta? pitää tarkistaa...

Olen myös miettinyt sitä että jossain saattaisi olla mahdollinen kopio vihasirusta mikä ei ole vielä aktivoitunut (sain idean 3:n kiinan operaatiosta) jos Clockwerk osasi ennakoida sitä että nykyinen vihasiru tuhotaan niin jossain pitäis olla myös vara-akku.
Siis missä voi nähdä clockwerkin
Haluun niiin kovasti tota Sly 5:ta !! Juonen pitäs mennä sillai että, Sly ja Carmelita sais sen lapsen, jaa nää pahikset, ketä nyt onkaan tässä viidennessä, niiin yrittäisivät 'napata' tän lapsen , etttä sais lopullisesti tuhottuu Cooperit?! hyvä idis? Mutta ei niiden kuiteskaa tarttes saada sitä? :DD
carmelita on tuskin tullut raskaaksi sillä aikana kun ne oli yhessä? Varastaisko ne sitte vastasyntynyttä lasta wtf :_D
Tota pitää tosiaan myettiä...

Jos Niillä on lapsi jo 5:n alussa niin se voisi tosiaan toimia, jos niillä pahiksilla kuitenkin on sellainen tavoite niin eikö sen pitäisi kohdistua nimenomaan Slyhin?

Okei pelastetaan tää kersa pinteestä ja tehdään pari mukulaa lisää. Ei se suku siihen sammu.
Vastatkaa nyt jo!
Mistä sly4 saa ostettua ja paljonko se ,maksaa ps3?Saako ideaparkista?
Sly is best: Youtubessa on videoita, laita vaan sinne hakuun ''Sly 4 Clokwerk''
Kiitti theSuperNorppa
en haluu pilata teijän elämää mut sly tulee 2024 vuotena ja siit tulee ehkä FPS peli
fps=mw2 kuvakulma eli fps shooter
Kyllähän se on sanomattakin selvää, että Clockwerk palaa Sly 5:een. Siitä on merkkejä Sly 4:sta pelattaessa: joissain keikoissa Clockwerk katselee korkealta (Youtubessa videoita) ja sitten aarrevalikoimassa on yksi aarre, jonka alla lukee ''Clockwerk was here''. Tässä on kaksivaihtoehtoa: joku on jo siis koonnut sen ennen aikamatkalle lähtöä, joten jos joku niin Penelope on kerännyt osat ja koonnut sen uudestaan ollessaan uskollinen LeParadoxille tai aikamatkalla myös Clockwerk palasi niin kuin se oli oikeasti siihen aikaan Slyn esi-isien riesana ennen tuhoansa Sly 1:ssa ja 2:ssa. Bentley ei tullut ajatelleeksi tätä seikkaa tehdessään aikakonetta, että myös Cooperien ainainen vihollinen Clockwerk palaa. Toistaiseksi Clockwerk on vain katsellut Cooperin jengin touhuja.

Oma ajatukseni Sly 5:sta: jo Sly 4 (tai ehkä jopa 3 lopussa) Sly ja Carmelita päättivät tehdä lapsen, joka syntyy vitosen alkumetreillä ja tämä lapsi on vaarassa, sillä Clockwerk uhkaa häntä, sillä onhan hän ehkä ainoa Cooperin suvun jatkaja. Sly tapaa myös oman isänsä ja ehkä muita esi-isiänsä. Pelin lopussa kaikki päättyy onnellisesti, Clockwerk tuhoutuu LOPULLISESTI ja Sly ja Carmelita menee naimisiin, näin tiivistettynä. (olisi paljon muutakin ideaa, mutta en vain jaksa kirjoittaa) Mutta sanoisin, että olisi mahtava päätös pelisarjalle. Ja ehkäpä Slyn lapsesta tehtäisiin oma minipeli, jossa tämä viekas nuori varas näpistelee lapsilta tikkareita ja muuta pientä ;)
Entä jos se muksu on tyttö? ja Sly kuolee? D:

Okei noin ei tapahdu SLY LIFE FOR EVER :D


Herääkö tästä kenties ajatuksia/ideoita liityen yllämaittuihin asioihin?
http://ate-bitlover.tumblr.com/post/53989080238/for-those-who-thought-it-was-fake-theres-a

Oottekos tätä nähneet :-) Saattaa olla feikki, sitä ei tiedä. Vaikuttaa kuitenkin aika aidolta!
COOL :D onko tietoa että tuleeko sly 5 myös 3 pleikkalle?
Tämäkin voisi olla hyvä lopetus:

Cutscene: Olimme tulleet takaisin pariisiin ja pistäneet pahikset siistiin pinoon. Bentley kutsui meidät koolle ja ilmoitti että oli parasta että hän tuhoaisi aikakoneen. Olimme kaikki samaa mieltä, aikamatkustaminen oli hieno juttu ja saimme pelastettua esi-isät, mutta siitä oli ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Ennen kuin Bentley tarttui pommeihinsa, kirkas valo valaisi hetkeksi koko huoneen ja katosi. Ilmassa leijui paperi liuska joka näytti aivan valokuvalta. Kun katsoimme sitä tarkemmin siinä olin minä ja Carmelita...sekä tulevat lapsemme päivälleen 10 vuotta myöhemmin. Kuvan taakse oli kirjoitettu teksti: "Bentley, säästä aika-säteyttäjä jotta tämä pääsee perille! Lähdimme jälleen matkalle joka vei meidät... tulevaisuuteen.

Epilogi: Pariisi 10 vuotta myöhemmin:

Oli ilta. Sly, Carmelita,Murray ja Bentley-> "seisoivat" parvekkeella.
Bentley:En pysty antamaan teille viitätoista minuuttia enempää aikaa joten käyttäkää se hyvin. Minä ja Murray palaataan pakulla takaisin ja odotetaan teitä.Muistaa että tutustutte tulevaisuuteen omalla vastuullanne!
Sly: Tehdään se, joten ei aikailla. Nähdään taas kohta.
Bentleyn ja Murrayn lähdettyä Sly ja Carmelita kävelivät parvekkeen ikkunalle. He näkivät ikkunasta kuinka vanhempi Carmelita naurahti ja suuteli Slyta. Carmelita joka oli ja riidellyt Slyn kanssa ja epäillyt seikkailun aikana eloa Slyn kanssa näyttää hämmentyneeltä:
Carmelita: En kai tuo ole minä? miksi en ole pidättänyt sinua?
Sly: Johtuisikohan se tuosta? (kuiskaus)
Heillä oli pienin timantein koristellut sormukset jotka välkähtivät valon kajossa.
Seuraavakasi huoneeseen tuli pesukarhu tyttö ja kettupoika joka juoksi äkäistä pikkusiskoaan karkuun (voitte kehitellä oman version jos haluatte iän, rodut ja sukupuolen toisinpäin, (leikitään vaikka että nimeksi tulee Tyler ja Carmen) olisi kyllä aika ironista jos heidän luonne ja rodut olisivat päinvastaiset kuin vanhemmillaan)
Carmen: Äiti, Tyler vei taas mun tikkarin eikä anna niitä takaisin
Tul. Carmelita tiukasti: Tyler Cooper! Montako kertaa olemme puhuneet tästä?'
Tyler: äiti, sinähän sanoit että meidän pitää jakaa kaikki, eikö se muka ole jakamista?
Kun tul.Carmelita puhutteli poikaansa Tul.Sly halasi halasi tytärtään.
Tul.Sly:Älä välitä isoveljestäsi, voin varastaa sinulle kaksi tikkaria jos haluat.
Carmen: isi, äiti sanoo aina että rikos ei kannata...
Sly vilkaisee Carmelitaa ja virnistää.
Sly: Tyttö tulee äitiinsä
Carmelita:Siinä missä poika isäänsä! Minun lapsistani EI tule varkaita niin kuin sinusta Sly!
Sly:Mitä muka Cooperit voivat syntyperälleen? Entä jos annankin heidän päättää itse?
Tul.Sly: Juuri niin! (Astuu ulos ovesta)
Katseet kohtaavat
Tul.Sly: Tulevaisuus on täynnä valintoja ja te vaikutatte siihen itse. Minä ja Carmelita valitsimme näin ja silti erimielisyyksistämme huolimatta olemme silti onnellisia,mutta se ei tarkoita että te ette voi tehdä toisin.
Sly:Minä siis voin jatkaa edelleen rötöstelyä jä hän jahtaamistani tai sitten menemme naimisiin siitäkin huolimatta että olemme mitä olemme?
Carmelita:Hei! (yrittää motata Slyta joka kerkeää väistää)
Tul.Sly: Kuten jo sanoin. Päättäkää itse, tämä on teille vain yksi vaihtoehto, muistakaa se.
Tul. Carmelita, Carmen ja Tyler olivat tulleet ulos.
Carmen:Äiti ovatko he...?
Tul:Carmelita: Kyllä kulta, siinä olen minä ja isäsi...10 vuotta sitten

Samassa Sly ja Carmelita löytävät itsensä omasta ajastaan ja heidän olonsa oli kuin olisivat heränneet syvästä unesta

Sly:No neiti Fox, aiotko pidättää minut äskeisestä huolimatta
Carmelita: En Sly, en tänään. Aion sinun vuoksesi yrittää.
Sly:Tiedän sen, Rakastan sinua Carmelita
Carmelita:Niin minäkin sinua Sly
Suutelee
Sly: Kosinko sinua nyt vai 10 vuoden päästä?
Carmelita: Annetaan ajan näyttää.

Lopputekstit+ mitä muut tekee. ainakin Bentley ja Penelope takas yhteen
Sly ja Carmelita meni naimisiin ja sai lapsia. Murray muuttunut kuntoilijaks, Dimitrillä oma tanssikoulu, pahikset vankilassa ja esi-isät tekee mitä tekeekään.

äh, taas meni pitkäks!
Sly 5n alussa Sly ja Carmelita olis yhdessä ja niillä olis lapsia? Slyhan katos Egyptiin Sly 4n (salaisessa) lopussa
Hei oikeesti! Mahtavaa työtä! Sun pitäs alkaa kirjottaa fanfictioneja! Tai jos kirjotat jo jossain nii linkkaa pliis! :D Ihana loppu olisi tuo!
Minusta kuitenki tuntuu että Sly 5 ei tule aivan ensi vuonna. Pelin tekeminen kestää kauan, mutta jos Sanzaru on alkanu tekee jo sitä heti Sly 4 julkasun jälkeen tai aikasemmin, niin kyllä ihan mahollista on että Sly 5 tulee... Tuo Clockwerk-juttu on ihan mahdollinen kun huhuili Sly 4 kentissä. Sitä kyllä totaalisesti yllätyin kun Penelope kääntyi kavereitaan vastaan, vaikka olivat auttaneet ja pelastaneet sen monesti. Mutta kuitenki toivon että Sly 5 tulee pian ja että siinä Sly ja Carmelita olisivat hiukan enemmän yhdessä.
Wikipedian mukaan Sanzaru Games olisi tekemässä Sly 5: Master Of Thieves -pelin. Lieneekö tuo sitten totta? Ja juuri edellä mainittu kuvakin viittaisi siihen, että nimi olisi tuo. Harmi, jos peli tulee vain PS4:lle ja PSV:lle. Omistan PS3:n lisäksi Vitan, mutta ei se voita itse konsolipelaamista. Mutta pakko-ostoshan siinä on pakkko tehdä, jos tuon tekevät. Muutenkin (parhaat) pelit varmaan alkavat pikkuhiljaa siirtyä PS4:n puolelle julkaisun jälkeen.

Linkki: http://en.wikipedia.org/wiki/Sanzaru_Games (sieltä: Sanzaru Games ---> [show]

Kunpa tulisi tämä peli äkkiä, sillä en halua odottaa seuraava peliä seuraavaa 8 vuotta.
youtubestakin löyty pelkkä logo joka ei näytä feikiltä
Feikeiksihän noi sitten varmistui. Joku kyllä nähnyt vaivaa tuon logon ja julisteen kanssa :D
Joo... ainakin molemmat näytää hiton aidolta! Harmi kuitenkin
Jos tuo Sly 5 saatas julkaistuksi, pari asiaa joita siihen odotan:

- Penelope muuttuu rehelliseksi ja palaa Bentleyn kanssa yhteen.
- Tarinan lopussa Sly ja Carmelita menevät naimisiin.
- Pelin tarina saisi olla aikalailla pitkä.
- Murrayllekkin löytyisi joku naikkonen.
- Siinä olisi kaikki pullot, aarteet yms. kuten Sly 4.
Kyllä mane! Samaa mieltä olen minäkin. Tarinan pitäisi olla pitkä ja penelope voisi muuttua rehelliseksi, sly ja carmelita voisivat mennä naimisiin. :) ja tietysti murray voisi löytää jonku. ;)
Jos noin tapahtuisi niin se olisi ehkä Sly pelien loppu! Haluan että Sly pelisarja jatkuu!
Mane oot ihan oikees. Jos Murray löytää jonkun typyn olis suotavaa että sillä saa pelata heti kun se tulee kuvioihin ja sillä sais olla jotain erikois voimia niinkun esi-isillä.
PS4:lle kun saisi niin ostan varmana. Nykyinen peli ei toiminut kunnolla tässä PS3:ssa. Syynä tuohon olivat fps -ongelmat. Tuntui kun joissakin paikoissa fps suorastaan mateli pohjalukemissa tietyissä paikoissa.
Tuskin sly 5 tulee PS4:selle. ja kuka haluais vielä tapellla clockwerkin kanssa. minä en ainakaan
Joo PS3:lla loppui tehot ihan yllättäen. Itsekin luulin että kyllä tästä hyvä tulee, mutta ruudunpäivitys kyllä pilasi kokemuksen. PS4:lle jatko-osa niin saa ainakin sulavaa pelattavuutta, toisin kuin jo kuolleella PS3:lla...
Toivottavasti sly 5 tulee. :) sly 4 jäi minulla ärsyttävästi kesken... :( odotan sitä ku se tulee. Kiitos sucker punch ja sansaru :)
Mä olin aika vaikuttunu siitä täysin yllättävästä juonenkäänteestä, että Penelope oliki semmonen, joten en ehkä haluais siihen enää uutta luonteenmuutosta, mieluummin joku vähän parempi kumppani Bentleylle sit. Tai multa ainakin katoais vähän kunnioitus Bentleyhin ja sen ystäviin, jos se Penelopen ottais takas...

Tossa Sly 4:ssa mua ärsytti sama ku Sly 3:ssa, eli se sellanen hahmo, jonka puheesta ei saa selkoa, mikä itu siinä on? O.o

Mut siinä Sly 5:ssä haluaisin kyllä nähdä lisää noita esi-isiä, ja esi-äitejä kans!
3:sessa Penelopen dubbaus oli kuitenkin parempi. 4:sessa ei edes erottanut Penelopea ja Carmelitaa toisistaan tai siis ainakaan muuten paitsi että Carmelitalla oli paljon voimakkaampi äänensävy kuin Penelopella. Jos mä en ihan väärin muista Elise on ääninäytellyt myös Neylan, Kreivittären/Contessan ja 3:n Penelopen äänet. Mikä sitten esti tässä muuntamasta ääntä tai palkkaamasta toista ääninäyttelijää?

Luuletteko että Elise ääninäyttelee myös Henriette "yksisilmä" Cooperia? Jos ääninäyttelee niin sen pitää olla hyvin erottuva, mä en halua kolmatta Carmelitaa sekaisin kahen muun äänen kanssa joita ei ees erota kunnolla.
Carmelitan ääninäytteliä pitäisi vaihtaa..se ääni tekee carmelitasta niin hirveen bitchin :D

En siis tarkoita että elise.. siis .. ._. wTF..
nii i :o
Niinpä
Toivottavasti tulee Sly 5 , sen verran jännään paikkaan nelonen jäi.
Ja oon samaa mieltä tosta Penelope jutusta. Penelope oli näet lempparihahmoni kolmosessa, luultavasti siksi, että oli siihen aikaan ainut naispuolinen jäsen Cooperin koplassa (terveisin tyttöpelaaja). Jostain syystä kaikki lempihahmoni aina eliminoidaan :D
Silti pakko sanoa, että Carmelitan hame oli pahempi shokki kuin "uusi Penelope" xD
Ok. Sly 5 odotellessa
Sly 4 on yksi parhaista PS3 peleistä, tuli pelattua muutamassa päivässä. Paljon parempi kuin sly 1 ja 3, mutte ei se kakkosta voita.
Minua ei haitannut pitkät latausajat ja sellaiset, mutta loppu jäi vaivaamaan. Kyllä Slylle on ainakin suunniteltu jatkoa, koska ei Slyn kaltaista pelisarjaa kuulu päättää noin.
Mutta eiköhän se tässäkin tapauksessa riipu rahasta ja myynnistä...
Samaa mieltä Sly 2 on Sly pelien kunkku :D Mä uskon jatko-osaan lopun perusteella ja myyntikin on sujunut maailmanlaajuisesti ja saanen huomauttaaa että ennen The Last of Us:ia Sly 4 oli koko suomen myydyin peli.Uskon 4:n lopun olevan kassamagneetti 5:lle paitsi jos se siirtyy PS4:lle niin se:n hinnan takia myynti prosentit voi olla alhaisemmat, joten toivon että tämä otetaan huomioon ennen kuin kukaan rupeaa julistamaan mitään virallista.
haluisko joku tiivistää tätä Clockwerk asiaa - ketä se on, mitä se on tehnyt, mitä siit pitäis tietää?:D
terveisin pelkästään sly 3'n ja sly 4'n pelannut.
Auts, no mä voin yrittää...

(Sly1) Kun Sly oli pieni sen kotiin hyökkäsi joukko nimeltään Fieldish five ja tappoi Slyn vanhemmat ja vei Thievius Raccoonuksen sivut. (Clockwerk oli joukon johtaja ja eläimen hahmona jättimäinen pöllö) Kasvettuuaan orpokodista Sly lähti varastamaan sivuja takaisin. Kun Sly oli tutkinut varkaiden käsikirjaa hän huomasi että Clockwerkin silhuetti näkyi jokaisen esi-isän kohdalla. Viimein Sly kohtasi Clockwerkin venäjän laavaisella kraatterilla.
keskustelua:
Clockwerk: Te Cooperit olette aina onnistuneet päihittämään minut
Sly:miten niin aina? kuinka vanha olet?
Clockwerk: Täydellisyydellä ei ole ikää.
Sly: Mitä? oletko kuolematon?
Clockwerk:Pidin itseni hengissä tuhannet vuodet kateudella ja vihalla.
Sly: En tajua, jos olit niin läheinen perheelleni niin miksi annoit minun elää? tiesit varmaan että isälläni on poika.
Clockwerk: todistaakseni maailmalle, että ilman rakasta kirjaanne ette ole mitään!
Sly: Siinä olet väärässä. Varkaiden käsikirja ei tee varasta vaan varkaat tekevät varkaiden käsikirjan!
Clockwerk: Riittää! se loppuu täällä, Cooper! Minä tuhoan sinut niin kuin tuhosin isäsikin! Kun Cooperin suku on hävitetty on vain yksi mestarivaras. Clockwerk
Sly päihitti Clockwerkin Carmelitan avulla ja ykkönen loppuu siihen kun Sly suutelee Carmelitaa jättäen tämän rautoihin että itse pääsisi pakenemaan.

Sly 2: Sly lähtee varastamaan kairon museosta Clockwerkin osia kunnes hän huomaa Klaww gang oli varastanut ne ennen Slyta. Sly lähtee varastamaan osia yhden kerrallaan kunnes hän saisi kaikki osat että jotta voisi tuhota ne ettei Clokwerkia voisi koota uuselleen koska juuri hän hävitti koko Cooperin suvun pelkästä kateudesta. Pelin loppupuolella kaikki osat olivat varastettu Cooperin jengiltä ja Clockwerk oli kasattu kokoon ja Sly vahingossa aktivoi sen. Arpeggio niminen Klaww gangin jäsen aikoi kiinittää itsensä Clokwerkiin sekä tavoitellakseen kuolemattomuutta että mennä Pariisiin vapauttamaan hypnoottisen vihan valoshown joka tekee kaikista laittoman mausteen syöjistä väkivaltaisia hyödyntäen revontulia jotka antavat tarpeeksi energistä valoa kontrolloida mausteen alaisia. Petturinakin tunnettu Neyla paiskasi Arpeggion sivuun ja kiinnitti itsensä Clockwerkiin ja yhdistelmästä syntyi Clock-La. Cooperin jengi tekee kaikkensa ettei hänestä tulisi kuolematonta taas. Carmelita löytää Slyn kopterillaan ja yhdessä he tekvät Clock-La:n heikommaksi.Vihaisena Cooperin jengille hän sieppaa Bentleyn ja Murrayn ja Sly lähtee pelastamaan heitä ja antaa lopulta myös armon iskun. Bentley kuuli Clock-Lan puhuvan vihasirusta joka oli hänen voimiensa lähde. Bentley loukkaantuu ottaessaan vihasirun pois Clock-Lasta ja samalla se räjähtää. Loppunäytöksessä sanotaan että vaikka se räjähti niin osat olivat kuin uusia kuin mikään ei voisi vahingoittaa niitä. kun Carmelita saapui paikalle hän olisi halunnut ampua Clock-Lata itse mutta tuhosikin vihasirun kengällään astumalla sen päälle. Vihasirun tuhoutuessa myös osat ikääntyivät heidän silmiensä edessä ja Sly tuumasi siihen: Ironista että Carmelita, poliisi oli se joka poisti kirouksen Cooperin perheen niskasta, Clockwerk ei enää koskaan uhkaisi minua tai lapsiani.

jos lisätietoja kaipaat niin lisätietoja löytyy kyllä Wikipediasta ja Youtubesta ja toi Clockwerk linkki tuolla ylhäällä saattaa auttaa myös.
aaaaaa! kaikki selkeni ny paljo paremmin - ja suuuurkiitos et oot jaksanu edes väsätä tuon tekstin, respect! Youtubesta ei ollut paljo apua vaikka sitä aluksi kokeilinkin :/
Eipä kestä, meikäläisellä on yleensä paljon sanottavaa vaikkei se olisikaan tarkoitus :D
Greasy Sweet, saanko kysyä: Ootko tyttö vai poika / nainen vai mies?

:D
Voi kuule, en yleensä tykkää jaella taustatietoja julki, mutta oon tyttö. :)
JES :- D EN OO AINOO xd

Khihi :D
Noh, mun kirjoitus tyylistä saattoi ehkä arvata kumpi olen :/ Ite pelaan Slyta vielä tänäkin päivänä ja varsinkin niitä kolmee ekaa koska lapsuus palaa sen myötä ja voin sanoa että aina tasohypyistä räiskimiseen (sinnepäin se meininki on meikäläiselläkin mennyt, nykyään on vaikeeta enää löytää hyviä tasoloikkia mistään): moni on päässyt lähelle ja on tosi hyviä, mutta en ole törmännyt parempiin peleihin kuin Slyt!
Halusin vain varmistaa, kun paino mieltä :D

Ja totta. (:
Hei hei hei :o tarkotatteko ettää..kun penelope rakentaa clockwerkin uuestaa ja lähettää sen menneisyyteen niin joutuuko sly ja kumppanit ja kaikki esiisät taistelee sitä vastaan? Sitä vain jos ei olisi clockwerkkia siihe aikaa niin ei se ois tappanu slyn isää ja sitten ei oi bentleytä eikä murrayta?

Taaisiin käsittää väärin?
Se tekisi varmaan hallaa aikajatkumolle jos esi-isät voittais sen menneisyydessä, Totta, Sly ei olis koskaan tavannut Bentleytä ja Murrayta saati päihittänyut Clokwerkia jos joku olisi tajunnut vihasirun ensin ja tuhonnut sen. Eli jos näin käy voiko Cooperin jengi mennä menneisyyteen tuhoamaan Clockwerkin ennen katastrofia? Jos tässä kaykin niin että ne saa jonkinlaisen toisen todellisuuden niin kuin kävi paluu tulevaisuuteen 2:ssa?
Toivottavasti Sly 5 on PS3:mella mitä jos LeParadoxin isä voi olla seuraavan Sly pelin final boss? Lopussa Sly katosi Ranskasta ja siirtyi aikakoneella Epygtiin jossa aikakone oli tuhoutunut. Ehkä Sly tapaa Slytunkhamen II Epygtissä?
varmaan
Jos Sly 5 ei tuu niin rageen NIIN pahasti ja valitan Sanzarulle! Mutta kyllä sen on pakko tulla! Noh...kyllä siellä Sanzarun sivustoilla varmaan muutaman kuukauden tai vaikka puolen vuoden päästä ilmottaa siitä!
Uskon että Sly 5 tulee PS4,PS3 ja PS Vitalle.
Sly 4ssä Dimitri ei puhunut koska Sucker Punch tykkää Suomalaisista (koska me ollaan sly faneja) ja dimitrin suomenkielinen ääninäyttelijä kuoli sly 3n jälkeen
Ettet vaan tarkoita Sanzarua? Nehän teki Dimitristä mykän eikä Sucker Punch :D Joo jos ne tekee Dimitrin taas puhuvaks voin vaan kuvitella kuka tulee dubbaamaan sitä...Pauli oli kyllä IHAN PARAS Dimitrinä samoin rakettiryhmän Miauthina. Voi niitä aikoja kun silloin ääninäyttelijät oli vielä hyvässä kuosissa ennen pällittelyä!<- Jos tiiätte mitä tarkoitan, Jarilla se oli hyvä läppä koska pääsi tavallaan itse kostamaan sen että sitä itteään oli tarpeeks pällitelty pokemonissa :D

Samoin Joonas Suominen Bentleynä! Tähän tilanteeseen sopisi hyvin: "Miten Ikävöinkään aistillista ääntäsi!" Uus Bentley ärsyttää välillä (varsinkin kun se hoputtaa) vaikka silläkin on hyvät vitsit ja jääkausi menee jo kaksmielisyyden puolelle. Ei vaan voi mitään, se on vaan hyväksyttävä sellassenaan kun on, vaikka tosin harmittaa että kaks noin hienoo suomidubbaajaa meni.
Muuten tuli vaan mieleen, että jos penelope on nyt kasannut clokwerkin uudestaan, niin kumman ''sielu'' hallitsee sitä nyt, neylan vai clokwerkin?

Itse pitäisin enemmän siitä, että neyla palaisi, sillä hän on ollut aina yksi lempihahmoistai :P
Muuten tuli vaan mieleen, että jos penelope on nyt kasannut clokwerkin uudestaan, niin kumman ''sielu'' hallitsee sitä nyt, neylan vai clokwerkin?

Itse pitäisin enemmän siitä, että neyla palaisi, sillä hän on ollut aina yksi lempihahmoistai :P
Riippuu siitä miten se on rakennettu?
Kuihtuneet osat: Neyla
(mut miksi kukaan rupeaisi rakentamaan ruosteläjästä mitään, tilannetta voisi verrata siihen että rakentaisit taloa ja menet kauppaan ostamaan nauloja,(huonolta myyjältä) saat ruosteisia nauloja kaupan päälle vaikkapa siltä varalta ettei ostamasi naulat riitä, takuulla jäävät käyttämättä)

Huipputeknologialla rakennettu: Clockwerk

Onko muita kandinaatteja jolla olisi mahdollisuudet mahdollisuudet tähän?

Arpeggio: Kuoli 2:ssa, mutta sai koottua clockwerkin ja valjasti ne rikolliseen käyttöön. Sysään kuitenkin Arpeggion sivuun, sitä tuskin enää nähdään.

Tri M: Jäi luolan raunioihin sen romahtaessa, mut se ei silti tarkoita ettei olisi selvinnyt siitä hengissä, monissa leffoissakin tappavien kivivyöryjen alta on noustu...Lisäksi Tri:M:n teknologia oli korkeampi kuin tavallisella tallaajalla ja koska hän työnskenteli ennen Slyn isän kanssa Tri:M saattaa olla perillä Clockwerk asiassa. Samalla jos Sly tapaa nuoremman isänsä olisi kiva kuulla mitä Alkuperäiselle Cooperin jengille tapahtui ennen eroamistaan. No Max Sweeney tavattiin vankilassa sarjakuvassa/3:ssa mutta entä Connor ja Tri M? (joo missä on muuten mainittu että Slyn isän nimi on Connor? joku fani on keksinyt ja siihen se on vaan jäänyt? en muista että ykkösessä olis sanottu tai sitten en ole vaan kuunnellut kunnolla..) Joka tapauksessa Slyn isän tapaaminen on mielenkiintoista sillä voi olla että Slyn isä ei olekaan sellainen kuin Sly itse muisti/kuvitteli.
Penelope matkustaa ajassa taaksepäin siihen aikaan ku Clockwerkilla ei ollu metalliosia ja yhdistää Clockwerkin niihin.
Pelottava toi clocwerk ihan kun se odottais jotain ja sit se et "Clocwerk was here" hrr Se patsas varmisti kaiken.
Toi "Sly = Slytuthankmen" juttu voisi ollakkin totta! Se, että pelin tuottaja halusi Slytuthankmenin jo Sly 4:seen, ei todista mitään - entä jos he eivät laittaneet sitä 4:seen juuri siksi, että se onkin sly? Mutta saa nähdä :)

Toivottavasti Clockwerk ei palaa - Tai varsinkaan Neyla! Vaikka Neyla olikin ihan paras pahis - kolmella eri puolella, ja pettää sitten jokaisen - toivon että hän ei tule takaisin!

Minä ainakin uskon, että Sly 5 tulee, 4:sen loppu kertoo sen ilmiselvästi.
AA : D
Niin se varmasti tulee ja luulen että egyptissä on esi-isä koska kaikikissa jaksoissa on aina omansa

Täältä ainakin löyty se todiste että se halus Slytutankhamonin siihen:) + vastauksia muihin kyssäreihin.
Kiitos videosta! :)
Ärsyttää toi Penelope-juttu! Siitä tehtiin siis pahis vaan sen takia, että saataisiin vähän lisää draamaa peliin. Mutta kuitenkin, alkaisi mennä jo vähän yli jos Penelope pääsisi taas takaisin jengiin - Pahis, hyvis, pahis, hyvis...
Toivottavasti Sanzaru keksii jonkun järkevän tavan, jolla Penelopesta voisi tulla taas kunnollinen!
Oisko tää hyvä idea:
Penelope löytää Clock - Lan vihansirun ja korjaa sen. Neyla / Clock - La käskee Penelopen rakentamaan uuden kehon, että ne voi tappaa Cooperit. Penelopen saatua uusi keho valmiiksi Neyla käskee Penelopen laittamaan vihansiru siihen kehoon kii. ( Eli, kun vihansiru oli korjattu Neyla sai taas kommunikointua maahan sillä oli elossa / päällä. Neyla ei silti omistanut kehoa, koska oli nyt vihansirun ''sisällä''.) Clock - La ja Penelope lähti tuhoamaan Slyn jengiä. Lopussa voisi olla niin, että Clock - La yritti tapaa Penelopen, koska ne luuli tapaneensa koplan ja Clock - La ei enää arvinnut Penelopea. Kopla oli kuitenkin elossa ja Bentley vieläkin tykkäsi Penelopesta ja juuri Penelopen kuolessa Bentley pelasti Penelopen ja vahingoittuu vakavasti. Sitten Sly taistelee Clock - Laata vastaan, mutta ei pärjää Penelopen huippu teknologialle ja juuri kun Clock - La oli tappamassa Koplaa lopullisesti Penelope pelasti ne urhoolisesti ja Penelopea ei enää vihattu, mutta ei päässyt koplaankaan. Kopla otti Bentleyn mukaan ja lähti, mutta ennen kuin ne häipyivät Penelope hyvästeli Bentleyn suukolla otsaan ja häipyi. Pian Penelopen suukon jälkeen Bentley sanoi: Pe-pe-penelope... Minä rakastan sinua. Bentley kuoli heti sanojen jälkeen Murrayn syliin. Murray huusi raivoisaan ja itkien, koplan jäsenillä tuli pienet kyyneleet, mutta Penelope alkoi itkemään sydämmen pohjasta ja otti Bentleyn syliinsä ja halasi hellästi. Loppussa sitten on vielä Bentleyn hautajaiset siellä on vaan kopla. Penelope katsoi hauajaisia puun takaa ja muutenkin seurasi koplan elämää sivusta. Lopussa Penelope kertoo sen loppu jutun missä kerrotaan miten loppujen lopuksi kävi.
Eli siis tos ku Penelope häipyi, mutta huomas et Bentley kuoli tarkotin sillä lailla, että Penelope kääntyi Bentleytä kohti kun Bentley alkoi puhu Penelopelle.
Miksi pitäis tappaa Bentley?

1 Bentley ON jo kärsinyt KAHDESTI!
2:Jengi ei tulis toimeen ilman Bentleytä, tiimillä on oltava aivot! Missä Sly olisi ilman sitä? Kuka hakkeroi, räjäyttää ja suunnittelee? Bentley!
Ei mitään clockwerkkia enää. Joku muu pomo mielummin. Joko tri M tai Leparadoksin isä seuraava pomo vastustaja
Sly 5 tulee! Sly 4 eka tehtävä jossa oli iso sininen taulu se Bentleyn hakkerointi tehtävä niin siinä luki Clockwerk something do to LeParadox en muista muuta niin se varmaan tarkottaa sitä että LeParadox teki Clockwerkin ja aikoo tuoda sen siihen aikaan missä Sly nyt on! Joten Clockwerk saattaa palata Sly vitoseen! Olen huomannut kuitenkkin vihjeitä Sly 4 ekassa tehtävässä ja aika paljon!!
ok tiiätkö millo sly 5 tulee tai tietääkö kukaan
kuka haluais että sly 5 tulle playstation3
Minä, olen tosin kantani sanonut jo monesti, mut juu täl hetkellä näyttäis tulevan 4:lle. Muuten jos toi Le Paradoxsin isä on vihollisena, niin miksei se muka vois olla vasta siinä kohtaa jossa Sly tapaa isänsä? Sehän sopis siihen Cutsceneen missä Slyn isä varastaa maailman suurimman timantin. Ei sen tarvis sitten olla koko pelin pääjehu. :D
joo le paradoxin isä vois olla pääpahiksista pää pahis haluaisiks että sly5 ois sit ps3
ku selasin jotai sly 5 sivuja nii siel luki etää sanzarulla on sopimus ps3 ja ps vitan kanssa ja että sanzaru ei tee pelejä ps4
sanzarun sivulla lukeesly cooper kohalla että more info coming soon eli lisää tietoa myöhemmin. ja sanzaru avaa kulma uuden sivuston mutta sitä ei ole näkynyt. veikkaan että sly 5 tiedotetaan uudella sivulla tai mahdollisimman pian.
NIINKÖ ? :OO JOS TOI ON TOTTAA NIIN YEAHAHHH <3
Toivon niin paljon, että sly 5 tulee pleikka kolmoselle.
nimittäin Sly 4:n ensimmäisessä tehtävässä just ennen Bentleyn hakerrointitehtävää samassa huoneessa on sininen seinä jollekkin suunnitelmille? ja siinä lukee "Clockwerk something to do with Le Paradox" eli suomeksi "saakelin kotkalla jotain tekemistä haisunäädän kanssa" :) luulen et toi liittyy jotenki sly5:) ja sit samassa tehtävässä ku Sly hiippaili oli iso ikkuna jossa näkyi Le Paradox se sano että aikoi tehdä ison koneen jonka veisi menneisyyteen ja kutsuisi sitä clockwerkiksi..
Tarkistin ja mikään noista ei ollu totta.
Miks muuten slylla on yks reppu seläs ja toine jalas ? :D 2 reppuu D888<<
Kyllä se "Clokwerk something to do with Le Paradox" löytyy sieltä seinältä.Jos asia kiinnostaa, kattokaa Bentleyn radiokiikarilla sitä himmempää tekstiä, kaikki muut oli Le paradoxsin aikakoneen piirrustuksia. Se sai mut miettimään että miks Bentley ei siinä vaiheessa viitsinyt kattoo että Whats going on?

Ikkuna kohta piti ittekin tarkistaa (2kertaa) mutta en saanut mitään selvää Le paradoxsin puheesta ku se kuuluu niin vaimeesti.

Ite oon huomannut sekä Bentleyn hackpackissä että Sly 4:n ekassa tehtävässä julisteen jossa lukee "the smell of adventure"kuvassa LeParadoxsin rottakätyri ja sen takana Pyramidi eli viittaus egyptiin minne Sly joutui...siitä tulikin mieleeni että sain platinan kun pelasin tylsyyteeni, Trophyt oli aika yksinkertaisia, mutta kyllä toi "Navigoi kuin Drake" helkkarin harhaan johtava nimike.
greasy sweet, sä ott iha saatanan hyvä tarinan kertoja.jos sä jatkat ni toivon et muutki huomiois sun kyvyt. sust vois vaik tulla joku juonen keksijä peleihin.noopelin tarinan palkinto sulle.jatka toho mallii!!!!!!!!!:D
Ohhoh, olen kyllä aika otettu, mutta kiitos :D
Totta : D
Joo, mäkin keräsin noi kaikki trophyt - oli sitten kiva huomata että on kuluttanut monta päivää parin sekunnin vuoksi...
sly 5 tulee se 100% varma ja se tulee pleikka 4 jos ette usko niin menkää sivulle http://en.wikipedia.org/wiki/Sanzaru_Games. missä on sanzarun pelejä lueteltu niin siinä lukee että TBA katoin äske ni se tarkoittaa että pelille ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää että se ilmoitetaan myöhemmin
HULLUAA EIKÖ NE OO TEHNY ENEMPÄÄ PELEJÄ : D ??!
Sly 5 on NIIN pakko tulla PS3:melle. En rupee tuhlaamaan 450€ PS4:loseen!
niimpä.. ._.
Itsekin toivon että se tulee ps3 mutta se taitaa olla kuitenkin ps4:lle. Mutta mahdollisuuksia löytyy aina
Ensinnäkin noista suomidubeista: Turha kitistä, koska peli on aina paras alkuperäiskielellä. Vaikka osa Slyn dubbauksesta onkin suoritetu ihan kunnialla (Sly 2 jopa toimi, kolmosessa jo vähän onnuttiin) niin suosittelen silti ihan alkuperäiskielellistä pelaamista. Original on aina paras, koko peliin pääsee sisälle ihan eri tavalla.

Mitä taas tulee Sly:n julkaisupäivään, en odottaisi tässä vaiheessa minkäänlaista päivämäärää. Peli on olemassa pääosin vain teaserin kautta, jonka tosiaan saa vasta pelattuaan nelososan 100%sesti läpi. Kaikki muu spekulaatio on melkoisen turhaa, ellei se tule suoraan Sonylta tai Sanzarulta.

Itse tosiaan toivon Sanzarulta parempaa perehtymistä hahmojen kemiaan ja käytökseen. Carmelitan latinabitchraget olivat aivan turhia ja tekivät hahmosta ällöttävästi jenkkislummirähinöitsijän. Carmelita kuitenkin saisi olla aikuisempi hahmo, ollakseen varteenotettava poliisi sekä Slyta vanhempi nainen. Samoin Penelopen äkkimuuntautuminen vihaiseksi hottishiireksi oli naurettava. Kuten sanottua, jotkut hahmot vain kärsivät. Lisäksi Slyn esi-isät olivat jokseenkin.. vajakkeja. Olisin toivonut mestarisuvun varkaiden olevan oikeasti älykästä sakkia, eikä kailottavia pellejä, jotka syöksyvät heti riehumaan.
Apua ku juoni menee niin monimutkasesti D: my Brains hurt >.<
Noniin oon aika uusi täällä mutta oon pelannu kaikki sly pelisarjan pelit läpi ja tuntuu siltä että Jokaisessa pelisarjan peleissä on annettu juuri tästä vihjeitä.
Tässä oma teoriani:
Sly 1 --->
Clockwerk: "Te cooperit olette aina päihittäneet minut"
Sly: "Miten niin? Kuinka vanha olet?"
Clockwerk: "Täydellisyydellä ei ole ikää........
Tämä viittaa siihen että Clockwerk on aikamatkaaja kuten sly ja ne muut mutta kuka sen rakensi?Le'paradox Vai penelope? Vai joku ihan muu?.....
Sly 2 --->
Arpeggio oli napannut coopereiden keräämät osat.....
Arpeggio rakensi clockwerkin ja neyla siirsi oman mielensä siihen.
Clockwerk tuhottiin ja se kuoli....Vai Korjasiko joku sen?
Sly 3 --->
Sly menee coopereitten holviin ja kertoo esi-isistään
Slytuthankmen
En oikein muista sanoiko sly että tuthankmenilla vai salim al kupar:illa on 40 varkaan voimat....
Mutta jos sly olisi tuthankmen (Tarkoittaa faarao) Slylla olisi 40 varkaan voimat sillä hän luki varkaidenkäsikirjan...
Ja slytuthankmenin voima oli "Varjovoima" Jonka saa sly3:ssa tai 2:hdessa...se viittaa siihen että sly on slytuthankmen....
Sly 4 --->
Sly seikkailee eri ajoissa ja lopulta tapaa Le'paradoxin ja Le'paradoxilla on jokin aika kone juttu....
Voiko olla että clockwerk olisi vaihtanut siinä hässäkässä aikaa (Le'paradoxin ja slyn taistelu aika tunnelissa)
Ja että clockwerk olisi sen kautta päässuyt kaikkiin aikakausiin seuraamaan slyn ja hänen jenginsä puuhia (Clockwerk sly4:ssä ilmiö)....
Ja voiko olla että itse penelope on Clockwerk?
Tästä alkaa arvailu mutta miettikää tätä
PamBulalta tuli asiaa eikä sen vierestä! Totta, Carmelitalla on vähän ns: teenbiach meininkiä ja epäaikuismaista käytöstä ottaen huomioon että hän on Slyta 3 vuotta vanhempi (SlyWiki) huomaatte sen esimerkiksi kun Sly yrittää selittää asioiden oikeaa laitaa, niin Carmelita ei ole edes kuulevinaan, asiaa ei otettu koko pelin aikana puheeksi, vaikka kohta missä Carmelita menee auttamaan Gallethia olisi sopinut siihen hyvin, sitäpaitsi ekalla peluukerralla odotin asian menevän päinvastoin:Carmelita olisi voinut ottaa Slyta niskasta kiinni ja puhua asiat selväksi, eikä suinkaan raivostua entistä enemmän, vaikka on mullakin pieni ymmärrys minkä takia Carm oli Slylle vihainen.

Ja Sly5teoria24/7 40 varasta viittasi Salimiin, surullista että 3:ssa Salimilla sanottiin olevan 40:n varkaan taidot, todella odotin sitä, mutta ei vaan ylös alas kiipeilyä jopa Slyn aika-asussa oli enmmän mielenkiintoa kuin Salimissa yksinään. Muuten...kauankohan Salimin eläke kesti? Mä veikkaan että jotkut Slyn esi-isistä sittenkin kuoli luonnollisesti, ainakin Salimin korkealle kertynyt ikä todisti sen.

Joo, mun mielestä suurin osa sun mietteistä on käyty täällä läpi (ja kuka niistä on suurimman osan keksinyt? en ainakaan minä ;) Mutta ei vielä sitä että Clockwerk olisi ite Penelope??? Pitäis nimittäin olla todiste siitä että Penelope ja Clockwerk on eri paikassa yhtä aikaa jos asialla on jotakin tekemistä tämän kanssa. Ei voi olla, en ainakaan usko ennenkuin näen, mutta nämä kysymykset voi ehkä vaatia vastausta?

Miten Penelope pakeni? Saiko hän kenties apua paossa jos vankila oli huippuvartioitu? Sahatut/sulatetut kalterit ei ole edes järin omaperäisiä, tuskin Penelopen kaltainen teknonörtti edes tyytyisi siihen.

-Penelope: Hmmph! sehän oli vain pelkkä prototyyppi...Mille? Entä jos Penelope antaa ymmärtää asian niin että prototyyppi oli jättirobotti hökötykselle, mutta oikeasti tarkoittikin jotain ihan muuta...?
Ajattelen että Penelopella ja Clockwerkillä on jotain yhteistä.. Saattaa olla mahdollista että Penelope tapaa menneisyydessä Clockin.. Ja sitten auttaa rakentamaan uuden vartalon.. Saattaa olla mahdollista.. Koska kaikista noista tyypeistä mitä on ikinä ollut Sly-peleissä, vain Penelope on tarpeeksi fiksu keksimään vihasirun ja miten se voisi toimia ikuisuuden.. Clock e itse mun mielestä vaikuttanut tarpeeksi fiksulta rakentamaan metallikehoa tai matkaamaan ajassa..
Taas jälleen teorioita!
Miten emme ole tajunneet:
Clockwerk on Bobin ajassa Rautainen pöllö....Eikö Sly 3:ssa tai jossain sanottu että Clockwerk muutti itsensä rautauseksi (Että pysyy hengissä) Miksi Clockwerk oli rautainen Ensimmäisen Slyn esi isän ajalla (Clockwerk Sly4:ssä ilmiö) Jos Clockwerk itse sanoi että se on pysynyt hengissä kateuden ja vihan takia ja ansioista.....
Tämä todistaa että Clockwerk on aikamatkaaja sillä ilman Coopereita Clockwerk ei olisi koskaan muuttanut itseänsä robotiksi ja Bob:in aikaan Clockwerk oli Rautainen eikä itsekkään vielä tiennyt coopereista????? Mutta tiesi! Sly 1:hdessä tuhotaan Clockwerk (jos muistan oikein) Clockwerk palaa sly 2:hteen..... Silloinhan voi olla että Clockwerk oli sly2:hdessa ensin kuin sly 1:hdessä tarkoitan että kun clockwerk kerran tuhottiin Sly 2:hdessa niin se sanoi sly 1:hdessä että olette aina päihittäneet minut.....
Mitä jos Clockwerk voi hallita aikaa?
JA Werk tarkoittaa Saksaksi tehdas....
Ja clock englanniksi kello.......
Eli siitä muodostuu kellotehdas....???
Mitä tämä tarkoittaa???????
Miettikää sitä ja Kirjoittakaa omat mielipiteenne tästä
Ps: Tilatkaa youtube kanava:
nyhnb
:)
tossa on yks virhe ennen sly nelosta kukaan ei edes tiennyt Bobista ei myöskään clocwerk eikä se ollu Bobin ajalla ees rautanen
SITÄ JUST TARKOTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarkoitan että: Miksi clockwerk on bobin ajalla rautainen pöllö?
Tarkoitin juuri sitä että clockwerk:kään ei tiennyt coopereista ja oli silti rautainen????
Sen ei pitäisi olla rautainen!
Ehkei noita "Clockweaster eggejä" tarvii ottaa noin henkilökohtaisesti, sillä se ei voinut mitenkään olla rautanen Bobin aikana jos se on elänyt niin kauan kun väittää. Ellei...teoria nykyisyydessä rakennetusta kehosta ja aikamatkustuksesta pidä paikkaansa.Vihallahan kaikki alkoi ja kyllähän se piti Clockwerkin hengissäkin. Eikös Arpeggio vihjannut jotain siihen suutaan? Viha piti sen hengissä, mutta vasta kiinnittämällä sielunsa elottomaan robottiin, tulee kuolematon.
Greasy Sweet Oot kyllä mahtavin ja nerokkain Sly cooper sarjan pelaaja!!
Mutta kuunteletko minua? xD
Siis!
On taas teorioita!
Tiäättekö sen aarteen "Lohikäärmeen koura" Joka on pöllön jalka ja siinä lukee:
"Clockwerk was here" (Suom: Clockwerk kävi täällä)
Kuka sen viestin jätti?
Ei ainakaan clockwerk vai jättikö?!?
Voiko se olla Sly joka tulee tulevaisuudesta jättä nykyisen ajan slylle vihjeitä aikakoneella Sly:n suvun kuoleman partaalla?
Ajatelkaas nyt kaikki!
Sly 4 on täynnä vihjeitä sly 5:destä ihan kuin sly 4 olisi sly sarjan lisä-osa!
No ei nyt siitä enempiä.
Mutta kuka jätti clockwerkin jalka aarteeseen sen vihjeen?
Oikeasti?
Onko sanzaru niin tyhmä ettei tajuaisi sitä!
Ei ei suinkaan sanzaru teki sen tahalleen!
Miettikää tätä myös ;)!
Tietty ne teki sen tahalleen, mutta onhan tietysti tuokin mahdollista, Jos Sly jättää itselleen vihjeitä, sillä on varmasti oltava hyvä syy...

Muuten Sly5teoria24/7, musta on kiva kun joku muukin ylläpitää tätä keskustelua, sitäpaitsi, tunnut jotenkin olevan samalla aallonpituudella mun kanssa, go on bro...

Ja btw...ehkä mä voisin jossain vaiheessa Sly aiheisen "miniromaanin" tänne väsätä, en välttämättä ota tavaksi mutta mitäs pidätte tästä ajatuksesta...Mä olen miettinyt mitä tapahtuis jos Sly ja Carmelita jäis kiinni samoihin rautoihin ja avain tippuis viemäriin..
Aa :D joojoojoojoo xd
Tee ihmees se "miniromaani" ! (::
Tänne Suomi24 ei kannata kirjottaa. Käytössä vain 5000 merkkiä ja sitte jotkut tietty tulee späämmää niin ettei enää voi jatkaa ja niin sivu täyttyy ja ei enää löydetä sua mistään. http://www.fanfiction.net/ <-- linkki englanninkieliselle fanfiction-sivustolla jossa olen kyllä nähnyt suomalaisia. Tuo Slyn ja Carmelitan käsirauta-juttu vois toimia mutten tiiä kun Sly 4:ssä ovatkin nykyään niin läheisiä.

Toisaalta Sly 1, 2 ja 3 ilmestyivät vain noin vuoden välein, eli nyt kun tarkemmin ajatellaan, kyllähän se 5 voi ilmestyä tähän 4 perään. Kuitenkin saatiin odottaan 4 8 vuotta :/
Ok selvä, jatketaan sitten teorioilla ja tiedoilla yms...joo olen kyllä yrittänyt saada niistä pitkistä mahdollisimman lyhyitä tekstejä. No joo onnistuu se fanfictionissakin...mä olen kyllä lukenut, mutten ennen niitä tehnyt. Ja joo onhan ne 4:ssa vähän läheisempiä, ehkä se tapahtuma voisi kuitenkin sijoittaa jonkun pelin väliin tai ajatella tilannetta samantyyppisenä kun Timing is everything ja Goodbye my sweet tyylisenä lyhärinä.
KIRJOITA PULUSEIN
Grasy Sweet
Sustahan tulisi hyvä sly 5 käsikirjoittaja ;)
Ja se ois kyllä siisti juttu "Mini romaani"
Mutta taas on teoria mukanani!
Miks oikeasti!!!
Löysin aarteen jossa oli Murray samurai?
Joku sarjakuva juttu siellä
Virtahepo samurai?
Onko se pelkkää vitsailua vai voisiko se viitata Murrayn esi isiin
Ja sama juttu bentleyllä:
Löysin aarteen joka oli joku viisas kilpikonna! Onko se pelkkää vitsailua vai viittaako se Bentleyn ja Murrayn esi isiin!
Mutta menen suoraan asiaan!
Onko clockwerk pakosti ainut vihje asia sly4:ssä
Esim: Joka paikassa clockwerk!
Mitä jos jossain puhutaan Arpeggiosta . Onhan tää toki pelkkää arvaillua (Ainakin menossa sinne) mutta voiko olla että Clockwerk ei ole koskaan ollut tavallinen pöllö vaan Joku olisi vaan kehittänyt itselleen Mahtavan panssarin...
En itsekkään usko omaa juttuani nytten mutta mietitään tätäkin!
Ok, täältä pesee:

Tällä kertaa saan sinut kiinni Cooper! Kuului Carmelitan vihainen ääni Slyn takaa joka oli jälleen kerran tehnyt onnistuneen jalokivi murron pariisin arvokkaimmasta galleriasta. Olet aina niin suloinen suuttuessasi, Sly vastaa kiusoittelevasti. Carmelita saavuttaa Slyta ja tekee pitkän syöksyn niin että hän ja Sly paiskaantuvat eteenpäin. Kun Carmelita tokeni, hän pomppasi pystyyn ja huudahti: Kädet ylös Cooper! Sly nosti molemmat kädet päänsä päälle ja toinen puoli kahleista oli hänen toisessa kädessään. Carmelita ei voinut olla suuttumatta kun hän tajusi missä kahleen toinen pää oli.Sinä senkin..Carmelita aloitti mutta kun hän näki että Sly yritti vapauttaa itseään avaimella, hän potkaisi kohtaa jossa Slyn käsi oli ja molemmat tekivät voimakkaita syöksyjä saadakseen sen itselleen. Ei! Carmelita huudahti kun avain tippui viemärin kannen raosta. Pahus vieköön, eikö tätä saa auki? Hän kysyi ja yritti avata sitä tuloksetta. Annas kun minä. Sly sanoi ja yritti hänkin. Kiva,emme saa sitä tuolta, mutta sain paremman idean mennään poliisiasemalle katsomaan onko siellä vara-avainta, olet joka-tapauksessa sinne menossa! Carmelita sanoo turhautuneena ja kiskoo Slyta eteenpäin. Hei varoita ennen kuin teet noin!
Poliisiasemalla:He astuvat sisään ja Carmelita pitää Slyn käsiä selän takana, hän ei nimittäin halua että muut tietävät miten heille kävi. Öh, hei pojat onnistuin pidättämään Sly Cooperin, joten pitäkää loppupäivä vapaata. Hän ilmoitti muille. Kun he olivat päässeet Carmelitan toimistoon he löysivät nipun avaimia, mutta yksikään ei sopinut lukkoon. Tarkastaja Fox! Kuului jylisevä ääni ja ovi paiskautui auki. Kuulin että oli saanut Coop..mitäs tämä on? Ta..tarkastaja Barkley, voin selittää.. Carmelita nolostui ja kertoi mitä oli tapahtunut. Jahas vai niin on asiat, saat pitää Cooperille seuraa kunnes löydämme teille sopivan avaimen, SELLIIN SIITÄ! Tunnin päästä Carmelita menetti hermonsa, koska hän ei kestänyt ajatusta Slyn kanssa samassa sellissä ja juoru Slystä ja Carmelitasta oli levinnyt ympäri vankilaa, että naurun aihetta saivat sekä poliisit niinkuin rikollisetkin. Tarkastaja Barkley, minun pitää päästä näistä raudoista irti, oli Sly vapaa tai ei, käymme vaikka lukkosepällä jos muu ei auta. Kaikki lukkosepät ovat valitettavasti lakossa, joten ei onnistu. Barkley vastasi, mutta päästän teidät tämän kerran ja ensikerralla haluan nähdä rautojen molemmat puolet Cooperilla tai muuten..hän sanoi päästi heidät ulos ja poistui paikalta. Hienoa, miten edetään. Carmelita kysyi. Hm..voisikohan Bentley auttaa meitä Sly mietti ja otti radiokiikarinsa esiin. Bentley kuuluuko? toisesta päästä kuului kuorsausta. Herätys unikeko! krooh.. Sly hyppää ja paina O näppäintä! kuului muminaa toisesta päästä. Taasko nukahdit keksintösi ääreen? Kuule..tavataan VANHASSA piilopaikassa niin selitän tilanteen.
Piilopaikka:Valitan, näyttää siltä etten voi tehdä mitään, ellen mä tiedä millanen avain on. Bantley totesi harmistuneena.Murray kuitenkin astui esiin. Murray löysi tänään yhden aivaimen viemäristä, sopisiko tämä. Murray sanoi ja avasi kätensä josta paljastui sama avain mikä oli tippunut viemäriin. Miten löysit sen? Sly kysyi.No Murray kävi tänään pöllimässä vähän pitsaa ja se hullu kokki jahtasi mua ja sitten mä hyppäsin viemäriin ja juoksin niin pitkään kunnes kompastuin tähän, ja ajattelin että siitä voisi olla vielä apua. Murray selitti jonka kädet heilui kuin heinämiehellä. Et arvaakaan miten oikeassa olit, iso kaveri! Sly Sanoi, otti avaimen ja aukaisi lukon heidän kahleissaan. Vihdoinkin! Carmelita sanoi. Vapaus! Slykin tuuletti. Niin...ja vapaudesta puheenollen...Carmelita nauliinnutti katseensa Slyhin ja jengi tiesi että oli taas aika ottaa jalat alleen. Äkkiä ikkunasta, Sly huikkasi ja he hyppäsivät kaikki ikkunasta vuorollaan, Sly viimeisenä. Carmelita juoksi ikkunalle jonka Sly oli sulkenut hänen viivyttämisekseen ja huusi Slyn perään! Jonain päivänä raitahäntä, jonain päivänä!
Ei tosta saa selvää. Lainausmerkit ja kaikki puuttuu. Mikä oli sun äikän numero?
Hups, ne tosiaan unohtui, sori... kyllä mä pärjäisn äikässä numero oli 9.
Kuka homo näitä dislikettää?! D8<

Toi sun miniromaani oli niin hyvääh <3 (:
Ehkä sinä?
xD mulla meni varmaan 20 Min lukee toi sun "Miniromaani"
En nyt sanois että "Miniromaani" Sanoisin ite että 5/5 oleva romaani :)
Mutta suoraan asiaan!
Ja WTF ootko tyttö?
mutta nyt suoraan asiaan!
Huh en voi ihmetyttää....
hei mun pitää miettiä tätä juttua enemmän! Oikeasti WTF oot ttyttö Greas-
Joo en voi kirjoittaa....
Oon liian ihmeissäni!
Kirjotan myöhemmin!
PS:
Repesin tossa: Sly hyppää ja paina O näppäintä
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mitä ihmetysstä siinä on ? =D määki oon (:
Jep, OLEN TYTTÖ, rehellisesti! Tiiän kyllä mikä romaanin ja novellin ero on, mutta mulla meni kyllä monta tuntia ton kirjottamiseen ja osan keksin lennossa. Loppupäässä mua rupes vähän väsyttämään ja piti keksii loppu äkkii ja tekstiä piti karsia. Huhhuh!
Sama vähän paremmin korjattuna, tiiän että ei olisi tarvinnut, mutta onko nyt selkeämpi?

"Tällä kertaa saan sinut kiinni Cooper!" Kuului Carmelitan vihainen ääni Slyn takaa, joka oli jälleen kerran tehnyt onnistuneen jalokivi murron pariisin arvokkaimmasta galleriasta. "Olet aina niin suloinen suuttuessasi." Sly vastaa kiusoittelevasti. Carmelita saavuttaa Slyta ja tekee pitkän syöksyn niin, että hän ja Sly paiskaantuvat eteenpäin. Kun Carmelita tokeni, hän pomppasi pystyyn ja huudahti: "Kädet ylös Cooper!" Sly nosti molemmat kädet päänsä päälle ja toinen puoli kahleista oli hänen toisessa kädessään. Carmelita ei voinut olla suuttumatta, kun hän tajusi missä kahleen toinen pää oli."Sinä senkin..." Carmelita aloitti, mutta kun hän näki, että Sly yritti vapauttaa itseään avaimella, hän potkaisi kohtaa jossa Slyn käsi oli ja molemmat tekivät voimakkaita syöksyjä saadakseen sen itselleen. "Ei!" Carmelita huudahti, kun avain tippui viemärin kannen raosta. "Pahus vieköön, eikö tätä saa auki?" Hän kysyi ja yritti avata sitä, tuloksetta. "Annas kun minä." Sly sanoi ja yritti hänkin."Kiva,emme saa sitä tuolta, mutta sain paremman idean. Mennään poliisiasemalle katsomaan onko siellä vara-avainta, sinä olet joka-tapauksessa sinne menossa!" Carmelita sanoo turhautuneena ja kiskoo Slyta eteenpäin."Hei varoita ennen kuin teet noin!"
Poliisiasemalla: He astuvat sisään ja Carmelita pitää Slyn käsiä selän takana, hän ei nimittäin halua että muut tietävät miten heille kävi. "Öh, hei pojat onnistuin pidättämään Sly Cooperin, joten pitäkää loppupäivä vapaata." Hän ilmoitti muille. Kun he olivat päässeet Carmelitan toimistoon he löysivät nipun avaimia, mutta yksikään ei sopinut lukkoon. "Tarkastaja Fox!" Kuului jylisevä ääni ja ovi paiskautui auki. "Kuulin että oli saanut Coop...mitäs tämä on?" "Ta..tarkastaja Barkley, voin selittää.". Carmelita nolostui ja kertoi mitä oli tapahtunut. "Jahas vai niin on asiat, saat pitää Cooperille seuraa kunnes löydämme teille sopivan avaimen, SELLIIN SIITÄ!" Tunnin päästä Carmelita menetti hermonsa, koska hän ei kestänyt ajatusta Slyn kanssa samassa sellissä ja juoru Slystä ja Carmelitasta oli levinnyt ympäri vankilaa, että naurun aihetta saivat sekä poliisit niinkuin rikollisetkin. "Tarkastaja Barkley, minun pitää päästä näistä raudoista irti, oli Sly vapaa tai ei, käymme vaikka lukkosepällä jos muu ei auta!" Carmelita huudahti sellin sisäpuolelta. "Kaikki lukkosepät ovat valitettavasti lakossa, joten ei onnistu." Barkley vastasi, "Mutta päästän teidät tämän kerran ja ensikerralla haluan nähdä rautojen molemmat puolet Cooperilla, tai muuten..hän sanoi päästi heidät ulos ja poistui paikalta. "Hienoa, miten edetään." Carmelita kysyi. "Hmm...voisikohan Bentley auttaa meitä?" Sly mietti ja otti radiokiikarinsa esiin. "Bentley, kuuluuko?" Toisesta päästä kuului kuorsausta. "Herätys unikeko!" Sly sanoi. "Krooh...Sly hyppää ja paina O näppäintä!" Kuului muminaa toisesta päästä. "Taasko nukahdit keksintösi ääreen? Kuule..tavataan VANHASSA piilopaikassa niin selitän tilanteen."
Piilopaikka:"Valitan, näyttää siltä etten voi tehdä mitään, ellen mä tiedä millanen avain on." Bantley totesi harmistuneena.Murray kuitenkin astui esiin. "Murray löysi tänään yhden aivaimen viemäristä, sopisiko tämä?". Murray sanoi ja avasi kätensä josta paljastui sama avain mikä oli tippunut viemäriin. "Miten löysit sen?" Sly kysyi. "No, Murray kävi tänään pöllimässä vähän pitsaa ja se hullu kokki jahtasi mua ja sitten mä hyppäsin viemäriin ja juoksin niin pitkään kunnes kompastuin tähän ja ajattelin, että siitä voisi olla vielä apua." Murray selitti jonka kädet heilui kuin heinämiehellä. "Et arvaakaan miten oikeassa olit, iso kaveri!" Sly sanoi, otti avaimen ja aukaisi lukon heidän kahleissaan. "Vihdoinkin!" Carmelita sanoi. "Vapaus!" Slykin tuuletti. "Niin...ja vapaudesta puheenollen..." Carmelita nauliinnutti katseensa Slyhin ja jengi tiesi että oli taas aika ottaa jalat alleen. "Äkkiä ikkunasta." Sly huikkasi ja he hyppäsivät kaikki ikkunasta vuorollaan, Sly viimeisenä. Carmelita juoksi ikkunalle, jonka Sly oli sulkenut hänen viivyttämisekseen ja huusi Slyn perään! "Jonain päivänä raitahäntä, jonain päivänä!"
Eihän se Sly varasta ku vaan toisilta varkailta?
Ja kuin ne pääs sieltä sellistä yhtäkkii Slyn porukan piilopaikkaan?
En ottanut huomioon sitä että Sly varastaa vain toisilta varkailta ja tuskin ne sieltä sellistä ihan heti päässeet piilopaikkaan teleportin tapaan, vaan sinne pääsy vei aikaa. Jonkin ajan kuluttua, vähän ajan päästä, tms... Sitäpaitsi, ennenkin tarinoissa on "hypitty" samalla tavalla.
AAA ! Toi "O-näppäin" kohta ja mielikuva siitä kun murray kompastuu pikkuruiseen avaimeen :DD

Arvaas mitä.. Sä kirjotit tuon ihan samanlailla ku mitä mä kuvittelin sun kirjottavan O.O
?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̃̃̃̃̃̃̃̃?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧ ?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̃̃̃̃̃̃̃̃?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧ ?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̃̃̃̃̃̃̃̃?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧ ?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̧̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀̀́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́́̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̂̃̃̃̃̃̃̃̃?̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̷̧̧
Ihme....Ihme....
Mutta nytten olen toipunut siitä xD
Toisaalta on hyvä että olet tyttö ;)
Ja Samalla aallonpituudella???!
Ymmärsin mutta ihmettelen ja se on kunnia xD
Mutta nytten suoraan asiaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sly 5 Return of thieves???!?
En usko Varkaiden paluu???
Se nimi on Feikattu
(EHKÄ)
Mietin just nimi ehdotuksia Sly 5:delle
Sly 5 Cooper's secret???
Sly 5 The Attack of clockwerk?
Sly 5 Clockcooper?
xD Ois aika paha jos joku slyn esi isä olisi clockwerk
Tai bentleyn tai murrayn tai jonkun jengiläisen!
Kaipaisin suurta käännettä Sly 5:teen (jos tulee)
Sillä sly 4 oli aika samanlainen (tai ei nyt varsinaisesti)
Mutta en jotenkin enää voi keskittyä näihin teorioihin koska sain tietää että olet tyttö! :)
En en tiiä miksi!
No toivunhan minä joskus (Toivottavasti)`
Oon ite tämmönen Jyväskyläläinen ja asun pienessa kylässä xD Niin ihme kun tiiän et Sly:n.........
Mitä te meitä tyttöjä dissaatte ? Yhtälailla mekin voidaan olla faneja :D Mehän ollaan parempia teorian keksijöitä kun te >:D (tai no ainakin GreasySweet)

YO !
Minäki oon tyttö ja oon ihan perillä näissä jutuissa:D, ite tutuistuin slyhyn kun pikkuveikat pelas ja pyys sitten multa apua jos ne ei osannu, sit hokasin et: "Vähän kiva peliih.." OuO Ja juoni on myös hyvä.

-olentotaalinenslypelienfani- >: D
Pidätteks tätä Suomi24 jonain pikachattina?
Lukijat:
Olen ollut Hardcore Sly-fani vuodesta 2005.ootin Sly 4 kahdeksan vitun vuotta.Kun sain sly 4,melkein itkin.Peli oli loistava (vaikka sainkin sen läpi viikos :D).Jos haluutte hyvän sly foorumin,menkää sivulle SCATG ja kilikatkaa foorumi.
Joo täs oli pieni kertomus siitä,kuinka Hardcore sly fani oon.Ja käykää kattoo se foorumi!
Joo (:
Siis tulleko sly 5 ens vuoden tammi kuussa vai puolivälissä
no ei tuu ainekaa tammikuussa
ok
Jos mie kuolen ennenkuin sly 5tulee mun elämä on pilalla..

khdunsyöpärokotushomma. VOI HELEKATINPASKAT VIRUKSET JA SYÖVÄT...
Tuli muuten mieleen ku siinä Hiiriä ja Robotteja tason lopussa on se musta-valko-punanen Bentleyn "sisäinen demoni"-pätkä. Siinä on se Penelopen Musta Ritari asu ja lintu, joka näyttää Clockwerkiltä.. Mun mielestä on hyvinkin mahollista että Penelope on rakentanu Clockwerkin ja saattaa olla että Bentley on jollakin tavalla auttanu sitä siinä.. Muistatteko sen videopätkän? Mitä mieltä ootte tosta?
haluun sen :)))))))))))))))))
Kyllä siinä kohtaa on Clockwerk. Mutta se kohtaus ei meinaa sitä että Penelope olisi rakentanut Clockwerkin vaan sitä että Bentley pelkäsi Clockwerkiä.
No mutta Slyn pitäis pelätä Clockwerkiä enemmän.. Ei Benteyn ja Clockwerkin välillä oo samanlaista juttua.. Mun mielestä siin ei oo järkee.. :/
Tarkoitan sitä että Bentleyllä tuli ehkä jonkin sortin traumat kun hän menetti jalkansa. En ole siis varma asiasta. Mutta Clockwerk siiinä sen tiedän.
PS4:lle niin olen onnellinen. Mun PS3 todennäköisesti päättää levitä piakkoin joskus, kuten yleensä (levynlukijat hajoilevat ahkerassa käytössä jo 2-3 vuodessa ja mulla ollut lähes 2 vuotta tämä slim). Saa nähdä, koska tulee sitä tietoa uudesta osasta. Ehkä ensivuonna tulee jonkinlaista vihjaisua.
Ihmiset. Siinä menee vielä kauan että se peli tulee, joten rauhoittukaa. (:
Sly5teoria24/7 Kirjoitti hyvän teorian ja voi pitää paikkaansa, mutta ootteko aatellu että olis mahdollista että slyn isä on koko Clockwerk jutun takana?! Meinaan siinä kolmosen lopussa on niitä tietokoneita ja laasereita sen isän kohdalla... Niin voihan se olla hyvin mahdollista että Slyn isä lavasti kuolemansa viisikon avulla ja yritti anastaa itselleen sen käsikirjan ja elää ikuisesti!?!
ehkä, mut eikai se nyt sen vaimoa käskis tappaa, vai oisko seki mukana siinä juonessa, mitäs se hyötys ja se olis joutunu hylätä sly tahalteen ? :o
Kohta ihmiset varmaan ehdottaa: "ENTÄ JOS SLY ON SLYN ISÄ!" :--D
Nääh.. Jotenkin liian raakaa.. Ja se käsikirja jaettiin ja ei Clockwerkin sisällä ollu ykkösessä ketään.. Joten en usko!! :D
ENTÄ JOS SLY ON SLYN ISÄ! XD
Mitä hemmettie te auotte päätä sly vitosest ostakaa mielummin assassins creed black flag
ei ees kannata
Nojoo :D
What does Carmelita Fox say?
What does the fox say?
"YOU *** RINGTAIL" :D
"Tässä vielä kunnian-osoitus Pauli Virralle (Dimitri) ja Joonas Suomiselle (Alkuperäinen Bentley) luin vasta tällä viikolla että molemmat ääninäyttelijät kuolivat ennen Sly 4:sta (mikäli tieto on luotettavaa) joten ei ihme miksei Joonas tullut enää takaisin Dubbaamaan Bentleytä,"

Pauli Virta on kyllä kuollut, mutta Joonas Suominen ei. Joonaksella on näyttelijänä sen verran kiire, ettei ehtinyt/kiinnostanut tulla dubbaamaan enempää.
Mikä näillä sly pelien ääninäytteliöillä on varsinkin penan ääninäytteliät kuolee o--o'
Kiitti tiedosta. Yhdistin Paulin tapauksen siihen, että uusimmissa animaatiosarjoissa joissa tiedän hänen joskus dubanneen, ei ole kyseistä ääntä enää kuulunut.

Mä en sitten tiiä, miten mun päähän oli sitten pälkähtänyt, että Suominen olisi heittänyt veivinsä. Youtubessa jonkun kommentissa luki jotain siihen suuntaan, joten anteeksi päätön huhu! Se oli siihen aikaan kun Sly4 oli juuri julkaistu ja Bentleyn uutta ääninäyttelijää ihmeteltiin.

Toivottavasti Suominen palaisi takaisin 5:seen, OriginalFinnishCooperGang4Ever!
Greasysweet...mistä tää sun nimi ttulee?::D Kun satuin näkee yhden videon liittyen slyhin devianartissa ja tuota..
Se on Dimitrin biisin nimi ja Greasy Sweet1 on Sly3:n käydyn Bentley-Dimitri(n) nettikeskustelun käytäjä tunnus.


Mulle vaan tulee aina niin nostalginen olo kun kuulen tän!
Jaahas :D
Tulispa sly 5:seen sittenku sly löydetään (jos löydetään) niin slylle ja carmelitalle pitäs theä herkempi kohtaus, onnenkyyneliä sais tulla ja muutenkin vähän herkempää niitten tapaamiseen (Carmelitaa ny harvoin näkee itkemässä >:D). ettei ne olis vaa sillein tyyliin: "Ai mo." "no mo" xd
mää haluisin et clockwerk tulis sly 5.ja yrittäis tuhota kaikki mut sit tapahtuu joitai en tiiä mitä
Sly5Teoria24/7 on palannut.
Kiitos et ootte kirjotelleet tänne :)
7+10 Kiitti kehuista ja toi Slyn isä clockwerkin takana juttu on oikeasti hyvä.
Mitä jos Slyn isä oli paha. xD
En oikein enää keksi mitään.
Mitä jos Sly on clockwerkin joku sukulainen?!?!?!?!
Ne slyn isähän oli kuulemma hieman itekäs? Tai ainaki sen ystäviä kohtaan.
Sly meni oikeasti ilmalaivaan takaisin sisään kun oli voittanut Leparadoxin ja kulki hajonneen aikaportinläpi
Kaikki tietää :D
Kuinka monta miespuolista ja naispuolista täällä on ?
Minäää. olen naispuolinen ;D
Olen naispuolinen

Toi sana kuulostaa jotenkin niin vammaselta :D
Mitä luulette Slyn puuhailevan egyptissä? Bentleyhän sanoi että päivät muuttuivat viikoiksi joten luultavasti:
-Sly etsii Slytutankhamonia, ellei ole löytänyt jo...
-Etsii Varkaiden käsikirjan/sivut josta tulee myöhemmin varkaiden käsikirja jotta pystyisi antamaan olinpaikan Bentleylle. (Niin jos sanat kerta pystyy häviämään, niin kai niitä voi myös tullakin)
-Etsii muuta tapaa kertoa Bentleylle olinpaikastaan, vaikkapa esineellä joka kestää Muinaisesta egyptistä aina nykypäivään asti. Siihen sitten jokin viesti tai vihje...
-Päätynyt jostain kumman syystä vangiksi, joten hän ei voi mitenkään yrittää viestittää olinpaikkaansa Bentleylle, vaikka hän olisikin idean keksinytkin.
En tiä, ekaksi tuli kuitenki mieleen et se on löytäny slytunkhamenin ja jotainnnnnnnn......
Luultavasti Sly etsii Slytutankhamonia, koska sillä luulisi olevan se Varkaiden käsikirja.
millo tulee joku traileri tai jokin sly5:stä
Löydän yhden vian tuossa ''slyn isä on clockwerk jutun takana'' teorista.

Miten vitussa se olis päässy ajassa taaksepäin, tuhoamaan esi-isiään, ja miksi se olis halunnu tuhota esi-isänsä, koska silloinhan sitä itteään ei tulis koskaan olemaankaan. Ja jos sly on yhtään isäänsä tullu, niin voi päätellä, että se isä olis vähän liian tyhmä rakentamaan jotain aikakonetta.

//Jos ette tiiä mitä tarkotan, niin puhun siitä, kuinka sly 1 mainittiin, että clockwerk on vainonnut slyn sukua jo helvetin kauan, ja niissä kuvissakin näkyi, kuinka esm Slytutankamenin (en osaa kirjottaa) kuvassa oli clockwerkin siluetti taicaalla jne.
Taivaalla*
Öö, TheSuperNorppa, eiks oo mahollista että aikakoneen kyhääjä oliski ollu tri m vielä silloin ku se oli vielä slyn isän kaveri?
No joo, olishan se mahdollista (vaikkakin epäilen hieman)

Mutta en silti tajua, miksi se haluais tuhita sukunsa, kun silloin se itse ei koskaan syntyis jne :/
mielesäni Sly pelisarjan kaikki aiemmat osat olivat hyviä,neljäs oli pettymys,uusia ääninäyttelijöitä mikä on aivan perseestä(tosin näyttelijät olivat kuolleet ennen ilmestymistä),ja grafiikat,se sarjakuvamaisuus ja tietty tunnelma vanhoissa peleissä oli tyystin hävinnyt,johtuukohan siitä että sanzarun jätkät tekivät pelin eikä sucker punch,uskon että jos sucker punch olisi tehnyt pelin se olisi ollut mukavempi pelata,kyllähän sitä pelaa mutta puutteita on roiimasti,minkäköhänlainen peli olisi jos Sly 5 olisi sucker punchin ja sanzarun yhdessä tekemä :0,tuskin näin käy mutta peliä jään odottamaan kaikesta huolimatta innolla,OTTAKAA KANTAA!:)
No joo, onhan totta että Sly 4:ssä ei ole sitä samaa tunnelmaa kuin ykkösessä ja kakkosessa, mutta mun mielestä kolmosessa tilanne on paljon pahempi. Olihan sekin ihan hyvä peli, muttei läheskään Sly 2:n tasoa - Sly 4 oli siihen verrattuna suuri askel ylöspäin..
Joo, turha kai elätellä toivoa siitä että, Suckher Punch astuisi takaisin ruoriin, mutta onhan sekin mahdollista, nyt kun second son tulee kohta PS4:lle niin suaattaapa olla että SP saattaa auttaa Sanzarua toivottavasti...Anyway luulen kuitenkin ettei SP ole unohtanut Slyta ihan kokonaan, ainakin Sucker punch ja Sanzaru pysyy yhteyksissä ja se on hyvä.
Grasy sweet.
LUE TÄMÄ.
Haluatko että tuun takas kirjottaa teorioita mul ois taas niitä :DDD :

Mietin just sitä miks sly meni takas ilmalaivaan? vai menikö se sinne?
Taas pelkkää arvailua sori mutta voihaan me kyhätä tästä ajatuksesta jotain:
Mitä jos clockwerk oli ilmalaivassa?
Eihän sly sanonut mitään kun heräsi siellä aavikolla [Vaikkein minäkään sanoisi jotain jos vaan heräisin jossain Dalekien laitoksessa Ym.]
Mutta silti... xDD

Täältä pesää vähemän arvailua ja enemmän faktaa:
Mitä jos clockwerk ois slyn isä ihan oikeasti xDDDD
Siis jos se menis näin ym.
-Slyn isä ois paha tai kateellinen omalla koplalleen
-Slyn isä suuttuisi ja tekisi itsestään clockwerkin että voisi tappaa kaikki esi-isänsä ja saada itse kaiken kunnian.

Kattelen nykyään sarjaa "Doctor who" Siitä ymmärtää aikaa joten tää kuulostaa ehkä hullulta mutta:
Mitä jos aika vain toistaa itseään xD
Jos on tullut aika särö!!!!
Sis jos esim mä menisin menneisyyteen ja tallaisin kukan niin tulevaisuus muuttuis hirvittävästi.
Mitä jos Sly ei joutunut siihen ihmeen aika laitteeseen vaan ajan repeämään.
Siis jos kaikki Slyn esi-isät tapas Slyn siitähän syntyy paradoxi.
Ja kukahan ois muuten Slyn äiti?
Onko clockwerk ees Miespuolinen xDD
Sori.
Mutta keksisin paljon muuta mutta teitä ei varmaan kiinnosta siksi kysyinkin Greasy Sweetiltä haluux se et jatkan tätä.
Noniin Mro!
PS: Tilatkaa youtube kanava: Nyhnb
Mä todellakin toivon ettei Slyn isä oo sotkeutunu tähän Clockwerk-juttuun! Mutta, joka tapauksessa: miksi slyn isä yrittäisi tappaa esi-isiään, koska jos hän onnistuisi niin häntä ei olisi ikinä edes syntynyt?
Sly5teoria24/7: Sulla on mun mielestä tosi hyvii teorioita, en pidä sua kilpailijana siitä että kumpi keksii paremmin, päinvastoin mun mielestä tässä pitäisi "lyödä viisaat päät yhteen" XD

Mitä jos Clockwerk oli ilmalaivassa? Jos se olisi koottu uudelleen ja samaan aikaan eloton se olisi tippunut alas kun ilmalaiva räjähti, jos se taas olisi ollut elävä, se olisi lentänyt taustalla sen räjähtäessä ja mitä ihmettä se olisi siellä tehnyt?

Mitä jos Slyn isä ois paha? Mitä enemmän olen ruvennut ajattelemaan asiaa, sitä enemmän olen TheSuperNorpan kanssa samaa mieltä, mutta se ei kuitenkaan tarkoita etteikö se voisi olla paha eri tavalla, siis ei esi-isien tappamista jne...

Joo meikäläinenkin kattelee välillä Doctor Whota, samoin inspiraation lähteenä toimii paluu tulevaisuuteen leffat ja jopa Ratchet and Clank Crack in timestä oon yrittänyt keksiä jotain, ne jotka tietävät, Ratchethän olis kuollu lopussa, jos Clank ei olisi pelastanut sitä aikakoneen avulla. TOIVOTTAVASTI NÄIN EI KÄY SLY:SSA!!! Katsoisin sen nimittäin jotenkin kopioimisena ja muutenkin toivon ettei kukaan jengin jäsen kuole, vai aikookohan Sanzaru yrittää taas jotain dramatiikkaa? No way, Penelopessa oli jo tarpeeksi, enkä kaipaa lisää ikäviä juonen käänteitä!
Greasy Sweet kuulostaa ihan hitsin hyvältä! :DDD

Mut mä näin unta heti kun heräsin tulin tänne se uni meni näin:

Bentley ja Murray seisovat rannalla, just siellä missä ilmalaiva posahti.
Bentley löytää radiopuhelimen ja muistaa että Slyllä oli toinen radiopuhelin.
Bentley soittaa ja kysyy: Onko Sly siellä.....
Kestää 2 minuuttia tai enemmän niin Sly vastaa mutta ääni kuuluu epässelvästi ja Bentley kuuli vain: Tutakhaam.....Egypti.......

Toinen uni jonka näin meni näin:

Pelasin Slyta sitten löysin aarteen joka oli taulu: Taulussa oli Slyn kuva ja sitten pyramidi.
[Sitten heräsin]

Sain näistä unista ajatuksen ja se kuuluu näin:
Mitä jos Sly olisi jättänyt vihjeitä Egyptiin sillein että ne on nyky-ajassa kuin argeologisia löydöksiä? Ymmärrettähän? Jot ette niin tätä on tosi vaikee tajuta.
Mutta jos Sly hautaa maan alle menneisyydessä vihjeen niin tulevaisuudessa se löydetään ja todetaan että se on argeologinen löydös.
Mitä jos noin vois tapahtua??? xDDDD

On toinenkin teoria:
Niin jos clockwerk oli siellä ilmalaivassa....
Mut mitä jos joku koitti pelastaa Slyn heittämällä sen aikapyörteeseen Esim: Slyn isä ois tullu vahingossa aikarepeämästä ja nähnyt Slyn ja äkkiä pelastanut sen. Ja mitä jos Sly ja Slyn isä ja Clockwerk taistelivat ja sillä tavalla Slyn isä olisi menehtynyt eli yksinkertaisesti näin:
Sly: Aiiih...Minua sattuu.
Tehoste: Pshuush.
Slyn isä: Mitä? Missä minä olen? Poikani?
[Sly olisi pyörtynyt]
Slyn isä: Mitä Clockwerk?!?!?!
[Clockwerk koitti tappaa Slytä ilmalaivassa]
[Slyn isä onnistui pelastamaan Slyn heittämällä sen aikapyörteeseen ja clockwerkin myös mutta Slyn isä olisi menehtynyt itse.]
Jos Clockwerk olisi lentänyt menneisyyteen ja Selviytynyt vihan avulla nykyaikaan asti?
Eikö tunnukki jotenkin todelta?
Miettikää tätä :DDD
Hei, just niin! Entä jos Slyllä on vielä radiokiikarinsa?? Ja voikohan sen kautta jutella eri aikaan? Koska silloinhan Bentley saisi helposti tietää Slyn olinpaikan. Mutta toisaalta luulisi että Bentley olisi keksinyt sen jo... Yksi keino viestin lähettämiseen olisi tietenkin ne vihjeet, tosin on aika epätodennäköistä että ne löydetään. Mutta jos Sly löytää Slytutankhamonin, jolla on luultavasti Varkaiden käsikirja, niin kirjaanhan voisi kirjoittaa vihjeen jonka Bentley löytäisi helposti. Vai onko Sly jo tehnyt niin: Entä jos Sly-etuliite Tutankhamonin nimessä on se vihje? :D
Onko Playstationin nettikaupasta ostettu Sly Trilogy Suomenkieleninen tai saako sen Suomenkieliseksi?
Mulla ainakin on se suomeksi, en saa sitä muille kielille vaikka haluaisinkin välillä pelata enkuks,(joudun vaihtamaan ps2:n) en tiiä sitten nettikaupoista, luulisi sieltä kuitenkin saavan suomenkielisen version.

Noista teorioista sitten lisää:

-Radiokiikari: Jos Radiokiikareilla pystyy puhumaan eri aikoihin Bentley olisi löytänyt Slyn jo.
-Argeologinen löytö: Just tota minäkin meinasin..:D Pitää vaan varmistaa että se päätyy oikeaan aikaan ja paikkaan!
-Ilmalaiva: Muuten hyvä teoria, mutta missä vaiheessa toi olisi kerennyt tapahtumaan? Vielä silloin kun Le Paradoxin ilmalaiva leijui puoli-posahtaneena pariisin yllä? Tosi äkkii olisi siihen vielä tullut toinen tappelu, sitä paitsi paikkahan oli ilmiliekeissä, mä en olisi mennyt Slyna takaisin sisälle, sieltähän olisi voinut loppua ilma ja jotain olisi voinut räjähtää. (siis meinaan että jos siellä oli jäljellä mitään sähkölaitetta niin saadaan: sähkö+tuli=KABOOOM!) Ja viimeinen pelattava kohtaus loppu niin äkkiä että siinä ei meinannut ensin tajuta mitä oikein tapahtui.
Nääh....Loukkasit tavallaan...Mutta nääh jatkan teorioita,,,xD

Muistatkos sen kun niitä clockwerkin osia piti kerätä?
Mitä jos le paradox teki niille jotain
Sori ku tää oli nii pien juttu mut en voi keskittyy ku tein just youtubeen videon ja 2 päivässä 600 näyttökertaa xD
Meen juhlii sitä Mro
NEYLA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keksit mahtavan teorian rupesin itkee se on niin hyvä!!!
Neyla oot nero :DDD
[Sori doublekirjotuksesta]
Mutta Neyla just niin!!!!
Sly tuthankmen niin siin on se Sly. Mitä jos se oli se vihje!!!
Bentley ja Nää niiku olis sillee: SLY!!!! TAJUSIN!!!
Sitten ne menis egyptiin""
Neyla oot Grasy sweetin kanssa mun lempi keksijöitä :DDD
Joo minustakin se on mahtava.
Mutta piilopaikassa aarteita katsellessani silmiin osui clockwerkin silmä.Clockwerkhän esiintyy pelissä salaisesti ja hänellä on kaksi silmää.Siis varaosa on yksi aarre.Joku siis on luultavasti rakentamassa clockwerkkiä kuten aiemmin epäiltiin.Jos ei syntyisi eränlainen paradoksi.Ja Sly5teoria ja GreasySweat olette mahtavia olisimpa itsekin yhtä hyvä
Niin siitä radiokiikariteoriasta.En usko että se toimisi, sillä Arabiassa (vika maa) tehtävässä matkijat (tai copy cats englanniksi) Sly ja Murray joutuvat maan alle ja kuuluvuus on silloin erittäin heikko joten välimatkan ja ajan takia en usko teoriaan, ei millään pahalla.Ja sori tuplapostaus.
Joo, mietin sitä kyllä itsekkin - jos sillä ei pysty juttelemaan maan alle niin tuskin toiseen aikaankaan...
Kiitti! Vaikka kyllä Greasy Sweet ja sä ootte paljon parempia :D
Siinäpä se! Clockwerk ei voi tarkkailla samaan aikaan kun silmä on hyllyllä pölyttymässä, ja silti molemmat on eri paikoissa samaan aikaan...Entäpä jos Clockwerkille on luotu uudet osat? Muistatteko ne piirustukset Sly 2:ssa? Entäpä jos ne on varastettu ja sitten niitä on ruvettu tuottamaan?
Niin.Clokwerk muuten esiintyy joka ajassa tietääkö, joku mihin Sly on menossa.Entä vakoileeko clockwerk jollekkin.Onko niitä armeija, koska niitä on jossain jaksoissa kahdessa eri paikassa.Piirustukset sopivat tähän. Penelope osaisi rakentaa ne mutta entä jos Penelopesta tuli paha vaon koska hänet pakotettiin.Kiristystä kenties? Mutta jotain virkaahan clockwerkeillä on oltava.Tuhoaminen, vakoilu vai molemmat.Tai jotain muuta?Keksikää te paremmat jotain!
Joo toi armeija juttu kävi kans mun mielessä, mutta en kehdannut mainita siitä, tai onhan "tuotanto" sana pieni vihjasu sinne suuntaan.

Entäpä jos Penelope olikin hypnotisoitu, se selittäisi Penelopen käytöksen. Neiti Decibelin erikoistaitohan oli hypnotisoida äänialloilla, joten se käy järkeen. Jos Le Paradox houkutteli Penelopen jonnekin pimeälle sivukujalle ja yritti taivutella Penelopea puolelleen, koska sillä tavalla Bentleytä voi käyttää hyväksi. Jos se menikin niin että Penelopen kieltäytyessä Le Paradoxsille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa. Luulen Että Le Paradox tarkkaili Penelopea koko ajan. Entä jos Penelopella oli korvanappi mistä se sai kaikki käskyt? Rakenna minulle aikakone, tuhoa Cooper, Kilpikonna ystäväsi ei merkinnyt sinulle koskaan mitään, hän vain käytti taitojasi hyväksesi auttaakseen Cooperia...

Think about it!
Grasy sweet.
Mahtavaa...!
Esim: Clockwerk easter egg:eissä se näyttää ihan eriltä xD
Siis tustin ne Zanzarun tyypit sen vahingossa teki eri näköseks.
ja Tommikke pro itekki oot :D
Sillä tuo: "Penelope = paha = Kiristys"
Koska clockwerk tarkkailee koko ajan niin mitä jos se on kiristäny penelopea esim näin: Tuhoa Sly!!!!! Tarkkailen sinua...
MItä jos penelope jätti sen viestin siihen clockwerkin jalka aarteeseen, sen "Clockwerk was here" Jos penelope on Hyvä :O.

Niin jos penelope teki clockwerk armeijan... xD
En ite jotenki usko sitä mutta se voi olla hyvinkin totta.
Eli pointzin sulle Tommikke taas :P

JA GREASY SWEET AGAIN!!
Just jos sen silmä on pois nii miten sillä on ne silmät.
Clockwerkille on luotu varmasti uudet osat.
Ja oikeasti WTF. Clockwerk on varmasti ratkaiseva hahmo ja Grasy sweet sun ansiosta me päästiin uuteen osa-alueeseen tässä tutkimuksessa, joka on: Clockwerkilla on uudet osat. & Kuka ne osat teki? & Miksi joku niin teki?
Miks clockwerk ees esiintyy niissä ajoissa? Miks se eivaan voi mennä rakennuttamaan itteensä....Clockwerk suunnitelee jotain.....Jotain suurta.....
Sly 5:tosen on pakko tulla.

JA hei muuten. Mitä jos ne Slyn tekijät on tehny näitä pelejä sen 7 vuotta.
Mitä jos ne on suunnitellu kaiken etukäteen.
Oikeasti välillä tuntuu siltä.........
Erityiset kiitokset:
Neyla.
Grasy Sweet.
Tommikke.
Grasy Sweet.
Me kirjotettiin äsken yhtä aikaan xDDDD
15:35
Moi Sly5teoria, kiva nähä välillä suakin :) Ja kiitti kehuista :D