Taas ne tulevat, oletko valmis?

Tavish

Jälleen kerran avaruuden olennot ovat tulossa avoimesti esiin, samoin on ovella suurten ufo-paljastusten aika jolloin meille annetaan vankat todisteet avaruusölliäisten olemassa olosta ja yhteistyöstä supervaltojen hallitusten kanssa.

Jotenkin näistä jutuista on mennyt maku ja syynä on lähes jokavuotinen pettymys kyseisten juttujen paikkansa pitävyyteen. Sitkeä on usko näihin asioihin niillä ihmisillä jotka vieläkin odottelevat silmät kimmeltäen avaruuden uljaiden olentojen massalaskeutumisia, vaikka ne on peruttu lähes lukemattomia kertoja... viime hetkellä.

Mahtaa pettymys olla suuri, kun mitään ei tapahdu... taaskaan.

Ei millään pahalla, mutta eikö tämä jatkuva iänikuinen lykkääminen kummastuta teitä, arvoisat ufoihin uskovat ihmiset?

48

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ufo

      Minä en usko amerikkalaisiin rahastajiin enkä mihinkään massanäyttäytymiseen. Minä uskon vain ufoihin.

    • :))

      tapahtuma o ollu aiemmi ainoastaa kerra vuonna 2001. tuo ei oo "monta kertaa aiemmi" vaa kerra aiemmi.

      tämä kertaise tapahtuma jälkee luvassa o yllätys.... maltti o valttia.

      • :))

      • :))

      • :))

      • Julianna A
        :)) kirjoitti:

        tuoreimmat paljastukset....
        http://www.youtube.com/user/csetiweb/videos?view=0

        Suosittelen näitä videoita lämpimästi.

        Vuoden 2001 videosta: Olisi mielenkiintoista skannata skeptisten ihmisten aivoja, niin että näkisi miten he selittävät ITSELLEEN nuo kaikki todistukset valheiksi. Kirjoitella voi mitä sattuu, mutta mitä ihminen TODELLA ajattelee, kun hän sanoo pitävänsä valehtelijoina näitä ihan kunniallisissa ammateissa toimineita henkilöitä. Arvaus: eivät uskalla lukea niitä ollenkaan! Kauheata, jos vaikka pitäisi kääntää takkinsa.

        Kävikö niin, että National Press Clubissa kuvanneet ja äänittäneet reportterit eivät saaneetkaan julkaista juttua tästä tilaisuudesta? Jos juttuja ei julkaistu, elämme tiukassa kontrollissa. Jos juttuja julkaistiin, niin täytyy todeta, että lukijoiden manipulointi on ehtinyt komeasti George Orwellin ennustamalle tasolle, eikä sitä ole huomattu. Eikä kiinnosta, vähän yli 100 näyttökertaa, vaikka video on ollut netissä jo puolitoista vuotta?

        Vapaa energia ym, todella upeeta!
        http://www.youtube.com/watch?v=0FEyV_-NGyk

        "The truth is out there". Eiku "It's here": "We are not alone. The space is territory we share with other civilizations".


      • Julianna A

        Roswellin tapaus on tietenkin tosiasia: UFO putosi maahan, tapaus uutisoitiin avaruudesta tulleena aluksena kunnes erittäin korkealta taholta kiellettiin kertomasta totuutta. Täytyy vain onnitella armeijaa ja muita salaajia peitetarinoista, jotka yksinkertaiset ihmiset hyväksyivät totena. Tosin ankaria uhkauksia tarvittiin, sanomalehdille luvan menettämistä, ufon kappaleiden löytäjille perheen kuskaamista autiomaahan kuolemaan, elleivät luovuttaisi kaikkea löytämäänsä ynnä muuta. Toivottavasti totuus sentään jonakin päivänä valkenee myös Tavallisille Taaveille, loputtomasti salailu ei voi onnistua.


    • :))

      näi jo 80 luvulla metalli esinee taivaalla lähietäisyydeltä joka ei ollu lentokone. kaveri oli todistamassa.

      muistutti paljolti elokuvissa ja tv sarjoissa olleita malleja vaa eipä ollu elokuvaa eikä tv sarjaa tuo tapahtuma. myöhemmi joku kerto kuvailu perusteella että tuo oli pieni alus joka lensi suurempie aluste välillä.

      ku kerroi mitä näimme myös isoisä vahvisti että nuo esineet ovat todellisii. isoisä muistiviho mukaa oli lentokonemekaanikko sotaaikana vaa ei puhunu sodasta.

      • :))

        tuossa ei oo lähellekkää kaikki mitä näi.... vaa kaikki mistä ootte kiinnostunu.


    • :))

      ufoista ootte kiinnostunu keskustelee sotkie iha kaike päi persettä.... pitäisikö tuosta tehä johtopäätelmä että oikeesti kiinnosti.

      muistakaa että paljastus tapahtuu vaa kerra teidä aikana eikä tapahtunu aiemmi eikä tapahdu myöhemmi.... missasitte jo jotai jos teille pitää olla informaatio paljastus jollo informaatio paljastuksella voitte kulkea lähtöruutuu.

    • TÄÄOLITÄSSÄ

      No voijumalauta sentään, yritetään nyt sitten muistaa että paljastus tapahtuu meidän aikana vaan yhden kerran. Se onkin sitten eri juttu milloin tämä paljastus tapahtuu.

      Meikäläisen hermot ei enää kestä ties monennenko sadannen kerran diibadaabaksi osoittautuvan "paljastuksen" selitttelyä.

      Mitään ei tapahdu, tajuatteko, MITÄÄN EI TAPAHDU TÄLLÄKÄÄN KERTAA!!!!

    • :))

      "Se onkin sitten eri juttu milloin tämä paljastus tapahtuu."

      taitaa vaa olla merkitystä koska tapahtuu ku kerra oot jo hermos menettäny. maltti o valttia ny vaa koska ihmiste annetaa tehä ensi iha oma paljastus enne kui muulaine paljastus tapahtuu koska kaikkie valmistelema oma paras panos olisi melko turha kanssa jos kaikki tänä päivänä tapahtuisi.

      globaali paljastus tapahtuu vasta ku ihmiste o onnistunu tehä oma paras eikä enää oo ihmiste kannalta hyötyä koettaa tehä enempää. tuoho kaikkee o olemassa ymmärrettävät faktat vaa onko kaikkie ymmärrettävissä tuokaa.

      • :))

        "MITÄÄN EI TAPAHDU TÄLLÄKÄÄN KERTAA!!!!"

        toista tuo lause kesä jälkee jos oo vielä järissäsi.... onnea matkaa.


    • Mitään ei tapahdu.

      Mitään ei tapahdu tälläkään kertaa!

      Mitään ei tapahdu tälläkään kertaa!

      Mitään ei tapahdu tälläkään kertaa!

      Mitään ei tapahdu tälläkään kertaa!

      Tätä lausetta ainakin minäkin toistan myös kesän ja syksynkin jälkeen!

      Ja ensi vuonna toistan edelleenkin toistan samaa lausetta!!!!! !!

      Ja,päinvastoin kuin eräs muu,täysin järjissäni!!

    • :))

      hokemastasi voisi päätellä jotai iha muuta kui väittämäsi....

    • Ufo

      Mahtaa olla pettymys suuri kun mitään ei tapahdu

      Kun sitä on jo tapahtunut ja tapahtuu, koska, ufot sekä myöskin kummitukset ja aaveet ja henkimaailma on totta, ja tietyt ihmiset näkevät niitä jatkuvasti. Meillä on tämä erikoinen lahja olemassa, eikä se lopu eikä haihdu minnekkään. Ns skeptikot on ottaneet asiakseen näitten asioitten mitätöinnin, niin se ei lopu vaikka ufo laskeutuisi heidän pihalleen ja he puristaisivat ufon kättä. Niin he väittäisivät vielä sittenkin, etteiufoja, tai mitään muutakaan ns normaalista poikeavaa ole olemassa. Oikeastaan olisi ihan turha kellekkään skeptikolle mitään näistä asioista puhuakaan, he ovat ottaneet elämän tehtäväkseen kaiken ufoilun ja kaiken henkimaailman kieltämisen. Heidän asenteensa on: "Minä olen järkevä ihminen, enkä usko ufoihin enkä henkimaailmaan". Todellakin näinhän on, ettei kukaan voi uskoa näitä asioita jos itse ei niitä koe. Tätä lahjaa ei ole jokaiselle annettu. Jos skeptikko näkisi vaikka kuinka selvän lentävän lautasen, niin hän väittäis, ettei se ole totta.

      • Hus koulunpenkille!

        "Ns skeptikot on ottaneet asiakseen näitten asioitten mitätöinnin"

        Kerropas nyt kuinka mitätöidään olematonta? "Noille asioillesi" nauretaan. Ja syy on siinä ettet sinä eikä kukaan muukaan ole osoittanut lentävistä lautasistasi, henkimaailmoistasi, kummituksistasi sekä aaveistasi yhtäkään todistetta. Ihan vain esimerkiksi koko kirjoitetussa historiassa ei tunneta yhtäkään tapausta että joku olisi palannut kuolleista tai jostakin "henkimaailmasta"olisi ilmestynyt joku ja jättänyt todisteen vierailustaan.

        Eli jauhaessasi potaskasi "mitätöinnistä" ylennät röyhkeästi sontasi jopa mitätöinnin arvoiseksi eli muka olevaiseksi, mitä se ei edes ole. Olematonta ei voi mitätöidä.


    • :))

      "Within the next few years you are going to see wonderful changes
      that will eventually bring to you the "promised land" and
      you will live in crystal cities of Light, purity and cleanliness
      that will be a permanent feature.

      ~ SaLuSa March 8, 2013"

      ainaki odottavalle....

      • :))

        "Kun sitä on jo tapahtunut ja tapahtuu, koska, ufot sekä myöskin kummitukset ja aaveet ja henkimaailma on totta, ja tietyt ihmiset näkevät niitä jatkuvasti. Meillä on tämä erikoinen lahja olemassa, eikä se lopu eikä haihdu minnekkään. Ns skeptikot on ottaneet asiakseen näitten asioitten mitätöinnin, niin se ei lopu vaikka ufo laskeutuisi heidän pihalleen ja he puristaisivat ufon kättä. Niin he väittäisivät vielä sittenkin, etteiufoja, tai mitään muutakaan ns normaalista poikeavaa ole olemassa. Oikeastaan olisi ihan turha kellekkään skeptikolle mitään näistä asioista puhuakaan, he ovat ottaneet elämän tehtäväkseen kaiken ufoilun ja kaiken henkimaailman kieltämisen. Heidän asenteensa on: "Minä olen järkevä ihminen, enkä usko ufoihin enkä henkimaailmaan". Todellakin näinhän on, ettei kukaan voi uskoa näitä asioita jos itse ei niitä koe. Tätä lahjaa ei ole jokaiselle annettu. Jos skeptikko näkisi vaikka kuinka selvän lentävän lautasen, niin hän väittäis, ettei se ole totta."

        mitä huomasi aiemmi että kaikki mitä oo tuntenu tapahtuvaksi o tapahtunu vaa itelle ku ei oo ollu muide kiinnostus. tuntemukset ja tapahtumat ovat lähinnä yksilö omii vaikka tuleva informaatio paljastus o tavallaa maailma laajuine paljastus koska tarkotus o että kaikki kykenee jossai vaiheessa olemaa oma sielu avuksi koska emme voi pelastaa kenenkää sielua vaa ainoastaa auttamaa ymmärrystä kasvamaa.


      • :))
        :)) kirjoitti:

        "Kun sitä on jo tapahtunut ja tapahtuu, koska, ufot sekä myöskin kummitukset ja aaveet ja henkimaailma on totta, ja tietyt ihmiset näkevät niitä jatkuvasti. Meillä on tämä erikoinen lahja olemassa, eikä se lopu eikä haihdu minnekkään. Ns skeptikot on ottaneet asiakseen näitten asioitten mitätöinnin, niin se ei lopu vaikka ufo laskeutuisi heidän pihalleen ja he puristaisivat ufon kättä. Niin he väittäisivät vielä sittenkin, etteiufoja, tai mitään muutakaan ns normaalista poikeavaa ole olemassa. Oikeastaan olisi ihan turha kellekkään skeptikolle mitään näistä asioista puhuakaan, he ovat ottaneet elämän tehtäväkseen kaiken ufoilun ja kaiken henkimaailman kieltämisen. Heidän asenteensa on: "Minä olen järkevä ihminen, enkä usko ufoihin enkä henkimaailmaan". Todellakin näinhän on, ettei kukaan voi uskoa näitä asioita jos itse ei niitä koe. Tätä lahjaa ei ole jokaiselle annettu. Jos skeptikko näkisi vaikka kuinka selvän lentävän lautasen, niin hän väittäis, ettei se ole totta."

        mitä huomasi aiemmi että kaikki mitä oo tuntenu tapahtuvaksi o tapahtunu vaa itelle ku ei oo ollu muide kiinnostus. tuntemukset ja tapahtumat ovat lähinnä yksilö omii vaikka tuleva informaatio paljastus o tavallaa maailma laajuine paljastus koska tarkotus o että kaikki kykenee jossai vaiheessa olemaa oma sielu avuksi koska emme voi pelastaa kenenkää sielua vaa ainoastaa auttamaa ymmärrystä kasvamaa.

        oma huomion vaikutus toimii magneeti tavoi....



    • GL-Kunkku

      Täytyy kyllä sanoa että ufojutuilla voisi alkaa rahastamaan myös täällä kotomaassa, näitä "onnellisessa" mielentilassa olevia henkilöitä näköjään riittäisi huijattavaksi asti.

      Viihdepalvelunimikkeen alla oleva huuhaarahastushan on täysin laillista.

      Ehkä perustan Valon Galaktisen Liiton, Telluksen uutispuhelimen.
      0800-O8000900 13,50 €/min pvm.

      Ja ehkä lisäksi maksulliset nettisivut saman galaktisen lafkan nimiin.
      Sivuilla olisi viimeisimmät kanavoinnit ja reaaliaikainen kartta maan ympärillä pörräilevistä isommista ja pienemmistä ufoista.

      • Asiamies Einz

        Mutta kun piirit ovat pienet ja suurin osa hurahtaneista työttömiä ja sairaseläkeläisiä. Ei juuri ostella taikavettä 15€/litra paitsi "tilipäivänä". Apropoo muuten onhan tuo taikavettä ja "vedenenergisointilaitteita" vaatimattomien satasten tai tuhansien eurojen hintaan myyvä vesiriikonen viihdealan yritys, onhan? Jos ei ole niin kuluttajavirasto, kuluttaja-asiamies ja YLE:n M.O.T. sekä "Kuningaskuluttaja" voisivat olla hyvinkin kiinnostuneita hämäräperäisestä ja tyhjiä lupaavasta liiketoiminnasta.


      • Lerxsismi-Maninisti.

        Olisi erittäin kivaa mikäli joku henkilö perustaisi Valon Galaktisen liiton Telluksen palvelupuhelimen.

        Itse ainakin kaikkien muidenkin N/A-hemmojen tavoin haluaisin tältä Telluksen palvelupuhelimelta infoa siitä,että mikä on Valon Galaktisen liiton virallinen politiikka.

        Voi voi kun se olisikin meidän N/A-hemmojen aina toivoma Lerxsismis-Maninistinen politiikka ja Valon Galaktisen liiton yhteiskuntamalli jossa työ tekee vapaaksi!!!


      • galaktik spederation
        Lerxsismi-Maninisti. kirjoitti:

        Olisi erittäin kivaa mikäli joku henkilö perustaisi Valon Galaktisen liiton Telluksen palvelupuhelimen.

        Itse ainakin kaikkien muidenkin N/A-hemmojen tavoin haluaisin tältä Telluksen palvelupuhelimelta infoa siitä,että mikä on Valon Galaktisen liiton virallinen politiikka.

        Voi voi kun se olisikin meidän N/A-hemmojen aina toivoma Lerxsismis-Maninistinen politiikka ja Valon Galaktisen liiton yhteiskuntamalli jossa työ tekee vapaaksi!!!

        "mikä on Valon Galaktisen liiton virallinen politiikka."

        Ongelmaksi galaktisen liiton palvelevassa puhelimessa muodostuisi se, että tahtoo jokaisella kanavakeij... öh eikun kanavahenkilöllä olla oma kuvitel... eikun tieto galaktisen liiton kulloisistakin toimista ja tempauksista. Osa vielä ylentyilee sellaiseen tahtiin ettei hitaampi pysy perässä, erilaisiksi avaruuskomentajiksi ja galaktisiksi tambuurimajureiksi, osan tyytyessä tittelöinnissään vaatimattomasti vain esim. Suomen asioista vastaavaksi avaruuslaivaston kapteeniksi.


    • :))

      http://www.youtube.com/watch?v=ILSyt_Hhbjg

      "Ei juuri ostella taikavettä 15€/litra paitsi "tilipäivänä". Apropoo muuten onhan tuo taikavettä ja "vedenenergisointilaitteita" vaatimattomien satasten tai tuhansien eurojen hintaan myyvä vesiriikonen viihdealan yritys, onhan?"

      tyhmä ostaa valmista ku voi tehä jos vaa ymmärtää tehä. kyllä vesi vielä vetenä pysyy vaikka olisi parempi vesi.

      kysy puutarhaliikkeestä antavatko kasveille seisotettua vettä vai suoraa hanasta. saatat yllättyä jos ymmärrät mitä vastaavat.

      "Mutta kun piirit ovat pienet ja suurin osa hurahtaneista työttömiä ja sairaseläkeläisiä."

      sulla ei oo käsitystäkää kuinka hounossa jamassa ihmiste elämä o. etkä oo työtön tai sairaseläkkeellä että tietäisit mistä puhut vaa tunnet eriarvoisuutta tai katkeruutta tai kateutta.

      "Jos ei ole niin kuluttajavirasto, kuluttaja-asiamies ja YLE:n M.O.T. sekä "Kuningaskuluttaja" voisivat olla hyvinkin kiinnostuneita hämäräperäisestä ja tyhjiä lupaavasta liiketoiminnasta."

      terveys ei oo koskaa sallittu koska terveydestä o tehty bisnes. myyhä valtio yksityisbisneksenä alkoholia vaikka tiedossa o että o haitallista terveydelle jollo o varmistettu että terveys pysyy bisneksenä ja että kansalaiset ovat kemiallise manipuloinni alla ja eivät kykene tuntemaa omia varpaitakaa vaa hädituski kykenevät ajatteluu joka loogisuutta vaa eipä oo järkeä.

      http://www.youtube.com/watch?v=uPF3dwmWPj8

    • UFOMAISTER

      Ufot on USA:n keksimä sana Area 51 aluksille, joita he valmistavat ja hetikun Area 51 alus jää kiinni ilmakehässä, lukee seuraavana päivänä, että se oli ufo.. Näin teitä ihmisiä on huijattu viimiset 10 vuotta ainakin, suurin osa ufo videoista on myös muokattuja ja ne uppoavat helppo uskoisille ihmisille ja USA tykkää :)

    • :))

      niinkö.... koska oo päivittäny viimmeksi omat tietosi.

      http://www.youtube.com/watch?v=0WugJoLib5k

    • yleis-tys

      jos joku huru-ukko sanoo jotakin ufoista niin tarkoittaako se että kaikki ufoista kiinnostuneet odottavat suu auki katsoen taivaalle?
      melkoisen lapsellista yleistämistä... taas.

      okei yleistetään sitten skeptikotkin taas ja maailma olkoon siten taas pannukakku ja maailmankaikkeuden keskipiste ja missään muualla ei voi olla elämää, avaruusmatkailu on humpuukia ja ufot ovat paholaisen demoneja ja toisen maailmansodan aikana nähdyt valopallot ovat natsien salaisia aseita ja välillä ne taas ei ole ja lopuksi iso pilvi suokaasua sekä kirkkaita venuslaumoja jotka muuttavat planeetoille epätyypillisesti suuntaa ja nopeutta mutta ne ovat silti vain lauma venuksia jotka vie suolet lehmiltä siinämäärin että skeptikkoa naurattaa.

    • NWO member

      Mitään todisteita ei anneta julkisuuteen. Näin pelastamme teidät itseltänne.

    • :))

      kukaa ei voi pelastaa toise sielua. jokaine voi pelastaa vaa oma sielu jos ymmärtää pelastaa oma sielu. sieluje pelastajia ei oo ja harha mitä ihmiste joka päivä onnistuu omalla vapaalla tahdolla tukea perustuu väärää tietoo ja vajaasee ymmärryksee ja pelkoo joka tarjoillaa ihmisille uskoteltuna ehdotuksena ihmiste ymmärtämättä pelastaa omaa persettä. illuminaatit ja vapaamuurarit ovat iha vakuuttuneita että eivät voi pelastaa omaa napaa nii että koettavat hyötyä toiste rahoista ja toiste energioista ja toiste suosiosta.

      "Mitään todisteita ei anneta julkisuuteen. Näin pelastamme teidät itseltänne."

      tuo ei oo ees hurskastelua vaa typeryyttä kantapäästä päälakee. tuo o vaa tekosyy jonka tekijä ite ainostaa voi uskoo vaikka kaikki muut jo tietää ettei tuo oo tosi jollo tekijä elää täyttä harhaa toiste kustannuksella.

      http://fulldisclosuretoforyear2013.blogspot.fi/

      • :))

        .... yrittäe kuitata filosofialla oma typeryytensä.


    • :))

      koettakaa ymmärtää että INFORMAATIO KESKEINE PALJASTUS JA VALOESITYS TAIVAALLA MYÖHEMMI EI OO VIELÄ RIITTÄVÄSTI TEILLE JOTKA AINOANA TEKONA VALITATTE KAIKE TAPAHTUVA KAIKESTA HUOLIMATTA VAA VOI OLLA AINOO MINKÄ YMMÄRRÄTTE TAPAHTUVAKSI OMIE EPÄILYKSIENNE POHJALTA KU TAPAHTUU. katsokaa mitä tapahtuu vaa informaatio ja valoesitys taivaalla ei oo iha teidä juttu ku teidä juttu o ollu jo vuodet valittaa ja salailla ja häiritä jollo teidä juttu tulee olemaa herätä ensi katsomaa jota teidä kaikkie valittajie kohdalla ei oo vielä tähä päivää mennessä tapahtunu koska koette hyötyvänne valittamisesta enempi.

    • varoittavanimierkki

      Asiaa ei voi ratkaista todennäköisyyslaskennan avulla. Ei voi oikeasti laskea todennäköisyyttä sille että aurinkokunnan lähistöllä on toinen teknisesti kehittynyt sivilisaatio. Se joko on tai sitten ei.

      Se että asia olisi "liian uskomatonta" tai "itsestäänselvää" ei ole mikään perustelu. Asia tiedetään vasta sitten kun se tiedetään. Paitsi että koskaan ei tiedetä ettei teknistä sivilisaatiota ole, pelkästään sillä perusteella että kun ei ole löytynyt.

      Voihan olla että huomenna yllättäen löytyy vaikka tänään tuntuu aivan mahdottomalta.

    • :)))))))))))))))

      No voi vittü sentään!

      MITÄÄN VALOILMIÖPALJASTUSTA TAI TIETOISUUSPALJASTUSTA EI OLE OLEMASSAKAAN!

      KAIKKI TUOLLAINEN ON PELKKÄÄ TYHJÄÄ SANAHELINÄÄ!

      MITÄÄN TUOLLAITA EI TULE TAPAHTUMAAN!

      IKINÄ!!!

    • :))

      ilmaisenergia o jo paljastettu....

      http://www.youtube.com/watch?v=CkndsuakDzo

      http://www.youtube.com/watch?v=ur2iJDkOv9Y

      http://www.youtube.com/watch?v=smzpbKg9S7M

      http://peswiki.com/index.php/Directory:Shinyeon_Energy_Research_Center

      http://www.youtube.com/watch?v=Ob2X9Zl95ek

      http://www.youtube.com/watch?v=-RRynIwrhDk

      jotku vaa ei kaikki autotehtaat o valmiina uude teknologia esittelyy.... heti ku ihmiste oma mieli ei oo "EI VOI OLLA TOTTA" tai "EIKÄ VARMANA KOSKAA OO TOTTA" tai "EN VÄLITÄ VAIKKA OLISI TOSI" koska ihmiste vastuu o koko aja 100% jota ihmiset ei vaa haluu totena koska tähä asti ihmiste elämä o ollu vaa yritystä jakaa oma vastuu vaikka yksilöllä o aina ollu 100% vastuu kaikesta mitä yksilö o tehny itellee eikä pelastajaa oo tulossa vaa apu o tulossa joka o ainostaa apu auttae ymmärtämää.

      http://www.youtube.com/watch?v=rlVwlIuRLvA

      • :))

        TARVITSETKO "valoilmiö paljastusta".... NO ET AINAKAA OMASTA MIELESTÄSI. toisaalta mikä vaa voi olla riittävä paljastus herättämää.... jollo nähtäväksi jää mikä o riittävä paljastus.... tai onko mikää jos ei oo kiinnostunu alkuunkaa.


      • :))
        :)) kirjoitti:

        TARVITSETKO "valoilmiö paljastusta".... NO ET AINAKAA OMASTA MIELESTÄSI. toisaalta mikä vaa voi olla riittävä paljastus herättämää.... jollo nähtäväksi jää mikä o riittävä paljastus.... tai onko mikää jos ei oo kiinnostunu alkuunkaa.

        http://www.youtube.com/watch?v=DsxamoOVPdk


      • Painuisit suohon.

        Jos sulla pellellä olisi todella 100% vastuu tai edes kykenisit siihen niin et olisi yhteiskunnan eli meidän veroja maksavien elättinä vaan olisit töissä. Töissä sen sijaan että käytät "vapaa-aikasi" tuollaisen hullun paskan levittämiseen.


    • :))

      documental sobre ETs avalado por Medvedev, Primer Ministro ruso. 2012
      http://www.youtube.com/watch?v=h2yZRsyJ_ic

      UFO'S and aliens, The friendship case ( Il caso Amicizia ) Full DOCU
      http://www.youtube.com/watch?v=-8gexd_BoWo

      Best UFO Documentary Of 2013 New Evidence We Are Not Alone - Full Length Feature Watch Now!
      http://www.youtube.com/watch?v=K7IxK2019bg

      The Roswell UFO Crash BBC Documentary - Proof
      http://www.youtube.com/watch?v=0WugJoLib5k

      Gary McKinnon discribes what he saw in Nasa's TopSecret files
      http://www.youtube.com/watch?v=w-qPrH9Dax4

      Danny Dyer - I Believe In UFOs
      http://www.youtube.com/watch?v=b1RaIWZq5Q8

      Arizona's Governor Lied About "Phoenix Lights" Phenomenon
      http://www.youtube.com/watch?v=IfVOeC8EiPY

      Enrique Villanueva - ET Contact and the Expansion of Consciousness
      http://www.youtube.com/watch?v=QLaqjQtU23o

      http://www.youtube.com/user/etfirstcontact41/videos?query=et

    • Parvelta toskaa.

      No,tulipas taas skeidaa ja ihan tuutin täydeltä.

    • :))
      • OWNIMO

        Kyllä se on kuule :)) niin että joudut taas karvaasti pettymään, mitään suurta tai pienempää paljastusta ufojen maailmasta ei tule, ei nyt eikä koskaan.

        Toivottavasti otat tästä ensi viikon tapahtumatta jääneestä ufopaljastelusta opiksesi, etkä enää usko täysin turhaan diibadaabaan.


    • tylsistynyt sonni

      Aloittajan kysymykseen...

      "Ei millään pahalla, mutta eikö tämä jatkuva iänikuinen lykkääminen kummastuta teitä, arvoisat ufoihin uskovat ihmiset?"

      ..vastaan että, kyllähän se vituttelee ihan täpöllä kun aina vaan luvataan ja sitten perutaan. Ihme kouhkaamista Valon Galaktiselta Liitolta.
      Taitaa olla sen verran byrokraattinen järjestelmä, ettei niistä kuulu vielä valovuosiin mitään.

      • -Metalliliitto-

        Liity PAMiin tai vaikka paperiliittoon, takuulla kuulet noista ennemmin kuin GL:sta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe