Doro - ongelmia latauksessa

Päivi

Ostin pari vuotta sitten äidilleni ensimmäisen Doron(simpukkamalli). Takuuajan umpeuduttua puhelin alkoi HETI temppuilla. Lataus ei toiminut kuin ajoittain. Puhelimessa olevan reikä, johon laturin pää laitetaan oli löystynyt , eikä johto pysynyt siinä kunnolla kiinni. Huollossa puhelimeen vaihdettiin uusi osa, 40 €. Tämä osa kesti muutaman kuukauden ja jälleen sama juttu. Kontaktihäiriö ja väljyys pistokkeen reiässä. Päätimme olla vaihtamatta enää uutta osaa. Ostin uuden Doron 510, jossa lataus ei kestänyt kuin enintään vuorokauden. Huollossa, joka kesti kaksi viikkoa, vaihtoivat uuden akun ja päivittivät puhelimen. Viikon puhelin toimi moitteettomasti. Tänään lataus alkoi jälleen temppuilla: toimii - ei toimi - toimii - toimii - ei toimi-jne. Äitini on 86-vuotias ja uuden merkin käyttöön oppiminen lievästi muistihäiriöisen kohdalla on mahdotonta, kun uuden Doro-mallinkin kanssa oli vaikeuksia :( Onko teillä ollut samanlaisia kokemuksia, vai voiko olla, että meille on myyty kaikki maanantaikappaleet?

72

22898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos tuon uuden Doron takuu on vielä voimassa niin veisin sen ostoliikkeeseen ja kysyisin sieltä että voinko saada rahat takaisin tai lähettää tämä huoltoon takuun piikkiin.

      Itse jouduin viemää SGS3 älypuhelimeni 2 kertaa huoltoon koska ensimmäisen huoltokerran jälkeen kaatuiluongelma pysyi edelleenkin samana.

      • pettynyt_ikämies

        Paljon on Doroissa tyyppivikoja 615 latausliitin katkeava simpukkakannen sarana, akut purkautuu itsekseen. Doro 332 kovaääninen rikkoutuu eikä soittoäänet kuulu.
        Doro 623/24 kuori mekaanisesti heikko... onkohan DORO enään se laatumerkki mitä sitä takavuosina tituleerattiin, vaihtuvatko mallit liian tiuhaan ja onko käytettyjen komponenttien laatu huonompi kuin kilpailijoilla...


    • Doro -iso pettymys

      Ostin myös äidilleni uusimman Doro simpukkamallisen puhelimen viime syksynä. Lataus kesti heti alusta vain päivän, vaikkei puhelimella edes soitettu. Sitten saranakohdan lähelle ilmestyi halkeama, vaikka äitini piti puhelinta ( kuten kaikkea muutakin omaisuuttaan) kuin kukkaa kämmenellä. Vanhempani veivät puhelimen lähimpään valtuutettuun huoltoliikkeeseen ostoliikkeen kehoituksesta. Huoltoliikkeessa työskentelevä mies valitti ettei voi tehdä puhelimelle mitään ja tutkiessaan sitä irrotti siitä palan kuorta, niin että puhelimeen tuli reikä. Hän ei pystynyt korjaamaan puhelinta, eikä tilaamaan siihen uusia kuoria, ( niitä ei kuulemma saa) Takuuseen korjaus ei kuulunut. Liike ei myöskään korvannut sitä, vaikka rikkoi sitä lisää. Tehtiin reklamaatio ostoliikkeelle. Sen jälkeen sieltä lähetettiin uusi akku... joka ei edelleenkään toimi yhtään alkuperäistä paremmin... Puhelin pysyy vielä jotenkuten koossa, ja sitä voi toistaiseksi vielä käyttää. No, onhan se jo puoli vuotta palvellutkin... Tosi " luotettava" senioripuhelin. En suosittele kenellekään. Ai niin, huoltoliikkeestä mainittiin ettei näin halpoja puhelimia kannata korjauttaa ( arvo ostohetkellä oli 190e)

      • yksi Ex-asiakas

        Doro mainokset johtivat meidätkin harhaan kehumalla helppoutta ja vaivattomuutta. Tähän astisista puhelimistamme Doro PhoneEasy 615 on aiheuttanut eniten huolta. Ainoa Doro siis, jonka olemme hankkineet ja ainoaksi jääkin.Valtuutettu huoltoliike Mobila electronics Oy jota mainostetaan Doron sivuilla merkin huoltoliikkeeksi ei osaa/ suostu korjaamaan tai huoltamaan merkkiä takuuaikanakaan. Kukaan ei ota vastuuta, ostoliikkeestä pyydetään kääntymään huoltoliikkeen puoleen, huoltoliikkeestä maahantuojalle ja maahantuojalta taas huoltoliikkeen puoleen. Asiakasta pompotetaan sinne tänne ja lopputulos on edelleen rikkinäinen laite monta tyytymätöntä ex-asiakasta, jotka ovat tähän pompotteluun jotenkin osallistuneet.


      • SkottiMatti
        yksi Ex-asiakas kirjoitti:

        Doro mainokset johtivat meidätkin harhaan kehumalla helppoutta ja vaivattomuutta. Tähän astisista puhelimistamme Doro PhoneEasy 615 on aiheuttanut eniten huolta. Ainoa Doro siis, jonka olemme hankkineet ja ainoaksi jääkin.Valtuutettu huoltoliike Mobila electronics Oy jota mainostetaan Doron sivuilla merkin huoltoliikkeeksi ei osaa/ suostu korjaamaan tai huoltamaan merkkiä takuuaikanakaan. Kukaan ei ota vastuuta, ostoliikkeestä pyydetään kääntymään huoltoliikkeen puoleen, huoltoliikkeestä maahantuojalle ja maahantuojalta taas huoltoliikkeen puoleen. Asiakasta pompotetaan sinne tänne ja lopputulos on edelleen rikkinäinen laite monta tyytymätöntä ex-asiakasta, jotka ovat tähän pompotteluun jotenkin osallistuneet.

        Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakas on hyvä ja itse päättää minkä myyntiportaan laittaa vastuuseen takuuaikana rikkoutuneesta elektroniikkalaitteestaan kun kyse on takuunalaisesta viasta.

        Myyjäliike on usein helpoin koska suurin osa myyjistä ymmärtää takuukäsittelyjärjestyksen sekä tietää kuluttajan oikeudet. Sitten on niitä poikkeuksiakin joita ei kiinnosta tai jotka eivät vain yksinkertaisesti tiedä.

        Takuukäsittely ei myöskään tuota kuluja tai ne kulut korvataan jälkikäteen kuluttajalle. Mikäli vika ei kuulu takuun piiriin ( esimerkiksi kosteusvaurio, fyysinen aiheutettu vaurio tai itseaiheutetut ohjelmistoviat kuten virukset ), kuluttajalta peritään huoltotarkastus ja toimitusmaksut sekä annetaan hinta-arvio korjauksesta ja takaisintoimituksesta.


    • yksi pettynyt

      Pakko laittaa lisää kokemuksia Dorosta, mummini puhelin, n. vuoden vanha, oikuttelee jatkuvasti. En tiedä tarkkaa mallia, mutta on Doron ei -simpukkamalli, ja hän nyt kaavailee vaihtoa simpukkamalliin. Puhelin on ollut useita kertoja huollossa ja uudelleenohjelmoinnissa, Stockmann on tässä asiassa toiminut hyvin ja takuuseen on mennyt osa korjauksista. Nyt yritän löytää jonkun vaihtoehtoisen helppokäyttöisen puhelimen, ettei sortuisi uudelleen Doroon. Kaiken lisäksi saa oikkuilevasta puhelimesta sellaisen käsityksen, ettei pärjää nykyteknologian kanssa, vaikka muutoin hyväkuntoisena ihmisenä voisi pysyä kärryillä mukana vielä jonkin aikaa.

    • nyyyongftdfry

      Sama laulu täälläkin, uusi 615 ei pidä virtaa kuin 1 päivän.

    • nyyyongftdfry

      Vika selvisi! Poistin muistikortin, nyt pitää virtaa yli viikon. Joku kumma virransyöjä se kortti...

    • doro1

      joo itsellä doro 615 kesti alle vuoden lopetti lataamisen eikä takuu korvannut remonttia olisi maksanut 120e heitin kuikkaa persijeen.

    • Päkä-63.

      Minulla on Doro simpukka mallia en muista, ostin sen reilu vuosi sitten ja nyt on menossa jo Doro nro 4 kännykkä, siis 3 kertaa jo vaihdettu, aina sama vika että ääneni ei kuulu kun keskustelen jonkun kanssa, ääneni häipyy. Todellakaan en suosittele kellekkään Doroa, muuta vikaa ei erityisemmin ole ollut kuin tuo, mutta pitää sitä pystyä kännykällä soittelemaankin. Toivon niin että Doro neloseni pelittää.

      • Näin sitten kävi

        Mun vanhemmilla on/oli doron simpukka -mallinen puhelin. Noin vuoden käytön jälkeen, eli juuri kun takuu loppui, sen osat irtosivat toisistaan. Taitaa olla yleinen vika tässä mallissa, kun huomasin, että se malli onkin jo poistunut myynnistä, vaikka reilu vuosi sitten oli vielä uutuus. Tämä kyseinen puhelin temppuili alusta asti, mutta myyjän / huollon mukaan viat eivät kuuluneet takuuseen.


    • Doro & ongelmat

      Doro 410 liitinreikä johon laturinjohto laitetaa on väljä ja myöhemmin siitä katkesi keskellä oleva pinni. Onko kellään tietoa mistä saisu tuon varaosan tilattua ? Takuu aika on ummessa, joten huolto maksanee uuden puhelimen verran.

    • varakännykkänä

      Simpukkamallin 612 mukana tuleva latausasema on vaikea käyttää,pitää ola tarkka että lataa todella koko ajan paikallaan ja latausvalo näkyy. Matkalaturi on erikseen ostettava varmaan nopeampi ja parempi. Mainostettu malli Doro 612 ollut n vuoden varalla ei käytössä.Kuuluvuus on liiakin hyvä. Kuuloke pistoke on 2.5 johon vain mukana tullut kuulokemalli sopii,norm muissa on 3.5.

    • AILAN1

      HEI.!
      Ostin tällaisen DORO 615 ITSELLE Joulukuussa 2013 nyt seon alkanut
      temppuilemaan, akunkin ehdin ostaa uuden kun luulin että akussa on vika
      kun meni aina pari kolmen tunnin kuluttua pimeäksi en jättänyt huoltoon koska
      takuuta ei enää ole.
      Huonoja puhelimia . minä ostin itselle vaan sen takia kun saa suljettua ja
      aukaistua helposti ps. vaikka en kyllä ole noin iäkäs.

    • Ailan1

      HEI !
      kirjoitin 20 .5.2014 KUN MINUN DORO 615 SAMMUI KUIN SAUNALYHTY 2-3 TUNNIN KULUTTUA NYT SE ON KUNNNOSSA.
      POIKANI RAPSUTTELI NIITÄ MIHIN AKKU KOSKETTAA NYT SE ON TOIMINUT
      EILISESTÄ ASTI

    • Jussi vain

      Mistä saisi ostettua tuon liittimen varaosana. Minulla on taito juottaa se paikalleen, jos jostakin löytyy.

      • malahvia

        Hei. Miten sen kuoren saa auki? Anopilla jo toinen Törö menossa romukoppaan sen latausliittimen takia. Kysyn anopilta onko sillä se ed tallessa jos siitä sais tarvitsevalle baraosan!


    • Jussi vain

      Olen nyt tutkinut Doroa, vaikuttaa vahvasti, että laturin johto pätkii. Aivan sietämätöntä, että tällaisten ongelmien kanssa pitää painiskella.

    • Pettynyt Doroon

      Ostin Doro puhelimen malli 615 29.11.2012 kun teknisissä tiedoissa luvattiin
      puheaikaa 12,5tuntia, kun samoilen paljon metsissä pitää olla varma puhelin.
      Kyllä on täytynyt olla aina toinen puhelin mukana kun akku minimissään
      kestää vajaasta tunnista ja maksimi ollut vähän yli 3tuntia elikä ei voi
      YHTÄÄN LUOTTAA PUHELIMEEN.
      Huoltoon vein nyt 12kerran 30.10.2014 Huolto on vaihtanut uuteen malliin
      kaksi kertaa ja nykynen on Doro 624 ja tähäkin annettu uusi akku mutta sama
      juttu ettei akku kestä. Mainitsen etten käytä puhelintani kuin soittamiseen
      ja puhelujen vastaamiseen. On uusittu sim- kortti ja muistikortti ei ole.
      En lähetä testiviestejäkään enkä valokuviakaan lähetä . Asun hyvällä kuuluvuusalueella.
      Onko muilla samallaisia ongelmia Doro puhelimien kanssa.
      Kiitoksia jo etukäteen vastauksista.

      • SkottiMatti

        3G ja Bluetooth pois päältä niin rokkaa mainosten mukaan 10 tuntia yhtämittaista höpöttämistä äänenvoimakkuudet ja näytön kirkkaudet minimissään. Käytännössä tuo tarkoittaa lyhyitä tai pidempiä puheluita vähintään puolet luvatuista tunneista.

        Mikäli ei niin sitten on helpot viat: akun käytöönottolataus on tekemättä tai tehty virhellisesti. Tai olosuhteet ovat liian kylmät tai kosteat puhelimen käytölle...
        Ja mikäli edellämainitut eivät tule kysymykseen niin sitten akku on ollut uudesta saakka risa --> takuuseen seuraava malli.
        ( Huom. akuissa takuuajat määritelty huomattavasti lyhyemmäksi kuin laitteistoissa ).


      • dororo12
        SkottiMatti kirjoitti:

        3G ja Bluetooth pois päältä niin rokkaa mainosten mukaan 10 tuntia yhtämittaista höpöttämistä äänenvoimakkuudet ja näytön kirkkaudet minimissään. Käytännössä tuo tarkoittaa lyhyitä tai pidempiä puheluita vähintään puolet luvatuista tunneista.

        Mikäli ei niin sitten on helpot viat: akun käytöönottolataus on tekemättä tai tehty virhellisesti. Tai olosuhteet ovat liian kylmät tai kosteat puhelimen käytölle...
        Ja mikäli edellämainitut eivät tule kysymykseen niin sitten akku on ollut uudesta saakka risa --> takuuseen seuraava malli.
        ( Huom. akuissa takuuajat määritelty huomattavasti lyhyemmäksi kuin laitteistoissa ).

        Ei tosiaan kestä hyvin akku näissä Doron malleissa vaikka kuinka hyvin olisi ladannut


      • Anonyymi
        dororo12 kirjoitti:

        Ei tosiaan kestä hyvin akku näissä Doron malleissa vaikka kuinka hyvin olisi ladannut

        Kolme 3G lakkautettiin mulla on doro 1881 malli toimii 2G-4Gverkossa loistava puhelin täydet 10 pistettä.T,Pena


    • 3G pois päältä niin kestää paremmin.

      • Anonyymi

        Puhelimet toimii 2G-4G verkossa.3G lakkautettiin Osta doro 1881 toimii hyvin.T.Pena


    • allikalliolla

      leikkipuhelimia,ei kestä kuin sen takuuajan juuri. Uusi patteri parikk.sitten sanoi että "on kylmä"ei ladannut ollenkaan. Toinen patteri kuumeni ja turposi ,miten tällaisia voi tehdä roskaksi ihmisille ja maailmaan tunkioksi. Kuuluvuuskenttä hukkuu välillä ja katkaisee puhelimen,vaikka keskellä asutusta käyttää. Surkeeta kamaa ja vielä vanhuksille helpoksi sanotaan,niin puhelimen pieni avaus nappula ei tunnu sormeen,näy,eli tarvitaan aina apua avaukseen. pilipali tavaraa.Kuka näitä valvoo.

    • Aiheellinen

      Tuli taas kerran Soneran liikkeestä, vajaan vuoden käytössä ollut Doro PhoneEasy740 oli huollossa kolmannen kerran ensimmäisen vuoden aikana (takuu 2 v).
      Virta katkeilee ilman että olen sitä katkaissut. Pieni hipaisu virtanappiin katkaisee. Joskus on resetoitava ennen kuin toimii. Latausväli on kovin lyhyt. Viestivalikko menee jumiin jos tulee kuvaviesti. Hyvin epäluotettava puhelin.
      Älköön kukaan ostako Doroa!!!

    • Puhelintavailla

      Onko kellään kokemuksia Doro 506 tai 517 puhelimesta, kannattaako noihin satsata 60-80€. Jos on kokemuksia, niin onko vain huonoja vai löytyykö jotain hyvää. Olisin vanhemmilleni ostamassa kyseisiä malleja, mutta haluaisin tietää onko hintansa väärtejä.

      • rmpun

        Äidilläni 90v, meni nyt toinen simpukkamallinen toro rikki taittonivelestä.Akunkesto huono,sekä lataushäiriöitä.Laatu/hinta suhde erittäin huono.Ei kestä käyttöä.Kierrän tämän puhelinmerkin mahdollisimman kaukaa.En suosittele!


    • Hermot3

      On ollut simpukkapuhelin äidillä. Muuten pelittää mutta latausjohto ei pysy kunnolla, on teline tehty sitä varten styroxista. Ja akku kestää tosi vähän aikaa...pitäisi olla ikäihmisille kunnon puhelimia tarjolla nykyaikana!

    • Doro_332_rikki

      Doro 332 easy phone, tyyppivika kaiutin rikki ei kuulu soittoäänet. Huolto (mobila electronics) haluaa laskuttaa ja pompottaa asiakasta miten haluaa. Huolto pyrkii kaikin keinoin vaikeuttamaan korjausta toiveena, että asiakas väsyy ja luopuu.
      Ei tee hyvää DORO:n tuotemerkille, valitettavasti.

    • vanhukselle_puhelin

      Onko kenellälään kokemuksia mallista Doro PhoneEasy 516 vai ovatko kaikki yhtä huonoa laatua?

    • Aukuli

      Doroja on turha moittia,monesti vika on käyttäjässä.velipojalla oli doro 345 ja hän tiputti sen vahingossa vessan pystyyn ,vettä täynnä,ei toiminut.hiustenkuivaajalla puhaltelemaan,ei apua,pistin vuorokaudeksi suolapussiin ja on toiminut minulla senjälkeen 4v.itsellä kuulolaitteen,huono kuulo.Ostin velipojalla uuden samanlaisen ja pelittänyt hyvin kunvainmuistas lataat sen. Tekis mieli ostaa doro 825 kännyt meille 70v senioreille.Onko kellään kokemuksia käytöstä vielä?

    • Kyllähän nämä hyvin pelaavat jos vain osaa käyttää ja huolehtii.

    • Eläkesenioritar

      Doro507S, ostin ja siinä ei ole lupaamaansa herätystoimintoa. Vein liikkeeseen ja soitin huoltoliikkeeseen jonka numeron löysin netistä. Sanoivat etten osaa käyttää sitä. Eipä siskon tyttö, tyttäreni eikä mieskään löytäneet ko. toimintoa.Saas nähdä löytääkös huoltoliike ja kuuluukos takuun piikkiin. Akku ei myöskään kestä heitin lupaamaansa aikaa 14 tuntia puhetta

      • 314159

        Minun 507s:ssäni on kyllä herätystoiminto ja löytyykin helposti, mutta toki sinun puhelimesi voi olla viallinen.

        Tarvikeakku ei suostunut latautumaan, tuli valitus kylmyydestä. Vertailin sitä silmämääräisesti alkuperäiseen akkuun ja ne kolme messinkinosaa näyttivät olevan syvemmällä, vähän kuin harjanteiden ympäröimiä. Hioin hienolla viilalla niitä koholla olevia kohtia alemmaksi ja akku rupesi käyttäytymään normaalisti

        Näitä 507S-mallisia olen hankkinut kaksi, vuonna 2010 ostin 341-mallin. Ei ole ollut valittamista. Tekstiviestien lähettäminen on selvästi helpompaa kuin muilla puhelimillani (on monen sortin Nokiaa ja Samsungia).


    • äitiminä

      Meillä ollut Doro-624 käytössä nyt 3 vuotta, hyvin on toiminut. Lataaminen tapahtuu latausyksiköllä. Liekö se toimivuuden juju. Aiempikin perus-Doro -malli toimi mainiosti, toimii edelleen, mutta nykyinen on hiukan monikäyttöisempi. En usko, että niitä tehdään viallisiksi.

    • Kulkurinkaiho

      Ostin 608,mallisen laitteen 4-vuotta sitten eikä ole ollut mitään vikoja tai häiriöitä. Akku on ladattu kerran viikossa.Puheaikaa kertynyt viikossa keskimäärin 15-tuntia.Lataus suoritetaan pöytälaturilla.
      Paras puhelin mikä on ollut käytössäni. Kokemusta Nokia,Erikson ,Motolola Samsung.

    • TYMPÄÄNTYNYT

      Ei ikinä enää Doroa!

      Olen kuitenkin työssä osittain käyvä, joten en vielä ihan horisko, mutta Dorolla en tahdo ensinkään kuulla. Kun laitoin kuullokkeen puhelimeen, piti poistaa, kun en pystynyt enää keskustelemaan. Kun kuuntelen normaalin puhelimen äänenvoimakkuudella, tekee hankaluuksia ja kun laitan kaiuttimen päälle pystyn puhumaan. Esim. Nokialaisessa kaiuttimen ollessa päällä kuulee kaikki huoneessa olijat puheen, mutta Doron kaiuttimesta ei kuule puolta petriä kauemmaksi.

      Ladata pitää joka vuorokausi, jos puhun noin 3 tuntia/pv, eikä minulla ole edes nettiä puhelimessa.

      Nimiluettelosta nimien poisto on tehty todella vaikeaksi, jota en ole vielä oppinut, mutta samaa sanoin myös työkaverini.

      Puhelin soittaa itsekseen numeroihin ja samaa on valitelleet muutkin.

      Tekstiviestin kirjoittaminen on vaikeaa, koska kone jumittuu tiettyihin kirjaimiin, tämä vika on myös muillakin.

      TÄMÄ OLI ENSIMMÄINEN JA VIIMEINEN DORO, EN SUOSITTELE.

    • Jupjop

      Nämä on rahastusta, ohjelmistot huonoja, latausaukko äkkiä muusina vaikka kuinka oikein/varovasti asentaisi. Ei kestä kuin takuuajan, niin johan alkaa olemaan vikoja. Oli sitten kiinassa tai puolassa koottuja niin laaduntarkastus ei toimi, tänne kuitenkin ne mitä on päästetty on osunut akkuvikaisia, paloja kuoresta latausaukoissa, microlatausjohto ei käy(uusiessa) puhelimeen vaan johto täytyy tilata yms.
      Tulee ikävä nokia peruspuhelimia, jotka kestivät lähes mitä vaan ja toimivatkin vielä.

      • Mitätilalle

        Mulla kesti Doro tasan pari päivää takuuajan jälkeen. Pitää hyvin paikkansa: Osta halpa paska saat !
        Pirulauta, kun muita merkkejä ei ole näillä isoilla numeroilla.


    • Ikiakka

      Aivan sama juttu äitini dorpn simpukkapuhelimessa. Lisäksi akkua ei saa enää mistään. Ikinä en osta enää doroa kenellekään. Puhelin on noin puoli vuotta vanha. Gigantti myi puhelimen, mutta ei enää sieltäkään saa akkuja.

    • kylmätotuus

      Kannattaa ostaa Nokian peruspuhelin lähtien mallista 105 - kestävät isältä pojalle

    • JormaS70

      Ostin juuri Doro 6531 puhelimen. Se toimii muutoin tyypilleen ominaisesti, mutta lataus on ongelma. Laitan puhelimen illalla pystytelineeseen, jossa se latautuu. Aamulla kuitenkin huomaan, että puhelin on purkanut yön aikana akuntyhjäksi, sammuttanut itsensä ja alkanut uudelleen ladata akkua. Tuttavat ihmettelevät, kun puhelimeni ei ole toiminnassa.
      Onko muilla tällaisia kokemuksia? Missä vika?

      • tyytyväinen

        Mulla on jo toinen Doro. Molempiin olen tyytyväinen. 6531 latautuu hyvin piuhalla ilman telinettä. Aiemmin kerrotut virran katkeamisongelmat voivat johtua muistikortin löysyydestä.


    • Notoros

      Doro 6251 akku kestää vain 1,5 tuntia, Gigantissa mainostaa, että kestää 8 tuntia puheaikaa! Täytynee palauttaa, maksoi sentään peruspuhelimeksi aivan liikaa 129 eur, mutta kun eläkeläinen koki muuten hyväksi. Huono ostos.

    • Anonyymi

      Minulla toimi vaihtelevasti vuoden. Sitten en pystynyt enää vastaamaan puhelimeen, koska puhelu ei avaudu. Tai siis avautuu silloin tällöin. Puheluja on tullut mm. lääkäriltä tutkimustuloksistani, pankista tärkeistä asioista yms. Minä tikutan sormellani niin kauan kunnes puhelu siirtyy vastaajaan. Sitten kuulen soittajalta, että sinulle yritettiin soittaa, muttet vastannut puhelimeen. (Ja esim sairaalaan ei pysty soittamaan itse takaisin.) Arvatkaas, suututtaako! Nyt puolen vuoden ajan ollut vikana myös sama kuin täällä lukuisilla, akku ei lataudu ja on jatkuvaan tyhjä. Aina kun tarvitset puhelinta, se onkin sulkeutunut tyhjän akun takia. Eniten kuitenkin suututtaa tuo, ettei puhelimeen pysty vastaamaan. Olen nyt ostamassa puhelinta eikä IKINÄ DOROa!

    • Anonyymi

      Unohtaa suosiolla ylihintaiset Dorot, jos haluaa varmatoimisen valitsee Nokian.
      Kahlaa suomen verkkokaupat jos haluaa retroa halpis.fi

    • Anonyymi

      Mulla on nokia 6700 malli älypuhelin ollut mulla 17 vuotta ei mitään vikoja siinnä.Pitkät toiminta ajat luotettava kestävä varma toiminen vaidettava akku..Maailman paras puhelin valmistettiin unkarissa nokia 3110 malli samoin.T.Pena

    • Anonyymi

      Konstailee DÖRÖ 8035 mallikin, ruutu pysyy mustana, ei reakoi mihinkään komentoon. Nyt ollut Porvoo Veikonkoneen kautta jo 1kk huollossa, tosin 2 viikkoa seisoi liikkeessä, jostain syystä. Aikaisemmin jo vuosia sitten ostin samasta liikkeestä puhelimen, joka heti uutena ei toiminut, vein liikkeeseen josta laite meni eteenpäin.
      Pitkän ajan jälkeen kysyn liikkeestä mitä puhelimelle kuuluu ? "Joo se vedettiin pois markkinoilta, palautamme rahat." Siis liike lupauksista huolimatta ei reakoinut mitenkään kun rahat oli heidän tilillä, odotteli vaan jospa se asiakas unohtais tai kuolis. Aikalailla törkeetä asiakasta kohtaan,

    • Anonyymi

      Joo samaa 1 vuosi meni

    • Anonyymi

      Onko kellään kokemuksia simpukkamallisesta Doro 2424.kokemuksia. Kauanko akku kestää ym.

    • Anonyymi

      Doro 2415 toimi hyvin 1 kk vaille takuuajan umpeutumisen eli 23 kk. Silloin näyttöruutu alkoi itsekseen temppuilla, himmeni, tuli kuntoon taas... Myyjäliike Elisa oli mukamas sormi suussa. Jatkuu ehkä myöhemmin.

    • Anonyymi

      Sama homma, vaikka puhelin vasta 9 kk vanha. Vien ostopaikkaan ja pyydän uuden. Korjaus rumpaan en rupea. Ja sitä paitsi isän pitöö heti saada puhelin takaisin.

    • Anonyymi

      Voiko sä lähettää sen minulle sähköpostilla

    • Anonyymi

      Doro 612, ehkä yli 10 vuotta vanha, on alkanut temppuilemaan.
      Näyttö on muuttunut sellaiseksi, että tekstit ja numerot ovat oikealta vasemmalle ja erittäin epäselvästi luettavissa, kaikki on ikäänkuin vaakatasossa riveittäin päällekkäin.
      Puhelimella voi soittaa ja vastata.
      Päänätyttö on siellä jossain kaikkien muiden alla, sekin oikealta vasemmalle.
      Taitaa olla fataali ongelma?

      • Anonyymi

        Doroissa on näitä ongelmia. Mikään niistä ei tunnu toimivan hyvin tai luotettavasti.


    • Anonyymi

      Kyllä on ongelmia. Ostin nyt uuden doron simpukkamalli.
      Vanha toimi moitteettomasti 8 vuotta.
      Uusi on täynnä ongelmia.
      Nyt ei lataa ja lukee kylmä akku. Kuuluvuus pätkii ja välillä ei yhdistä.

      • Anonyymi

        Mikä malli siellä kyseessä?


    • Anonyymi

      Paljon on "valituksia" varmasti ihan aiheesta... mikä mahtaa näiden vuoden 2022 mallien,, 1362 jne toimivuus olla? Samat akuthan noissa varmasti lienee samanlaiset kaikissa

      • Anonyymi

        No täällä malli 1362. Kesti hurjat 2,5kk ennen kuin soittoäänet lakkasivat kuulumasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No täällä malli 1362. Kesti hurjat 2,5kk ennen kuin soittoäänet lakkasivat kuulumasta.

        Jos muut äänet toimi niin sitten vika oli kyllä todennäkösesti puhelimen asetuksissa. Ei ole mitään raudasta johtuvaa syytä miksi vain soittoäänet lakkaisi toistumasta, koska ne toistetaan ihan samalla lailla kuin muutkin äänet. El9i joko kaikki äänet lakkaa toimimasta jollon kyse voi olla rautaviasta tai sitten kyse on vain jostain puhelimen asetuksista kuten siitä, että soittoäänien voimakkuus on nollasssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos muut äänet toimi niin sitten vika oli kyllä todennäkösesti puhelimen asetuksissa. Ei ole mitään raudasta johtuvaa syytä miksi vain soittoäänet lakkaisi toistumasta, koska ne toistetaan ihan samalla lailla kuin muutkin äänet. El9i joko kaikki äänet lakkaa toimimasta jollon kyse voi olla rautaviasta tai sitten kyse on vain jostain puhelimen asetuksista kuten siitä, että soittoäänien voimakkuus on nollasssa.

        Voi olla raudassakin..


    • Anonyymi

      Jos noin paljon on ollut noita ongelmia niin väkisin tulee tunne, että todennäkösesti äitisi on jotenkin ruhjonut sitä liitintä. Itselläni ei ole kokemusta noista mummopuhelimista joten en tiedä millanen latausliitin siinä on. mutta mikään liitin ei kestä sitä, jos sitä ronkkii liian kovakouraisesti tai nykii johtoa irti väkisin. Myös esimerkiksi puhelimen pudottelu sillon kun se on latauksessa voi rasittaa ja vähitellen rikkoa sen latausliittimen, koska siihen tottakai sillon kohdistuu rasitusta jos kiinni oleva latausjohto aiheuttaa vääntöä puhelimen liittimeen. Liitin myös kuluu sitä pahemmin mitä kovakouraisemmin sitä käyttää.

    • Anonyymi

      Minun tuurilla doro ei toimi oikein. Joka 3 tunti pitää ladata ja yön aikana laturissa niin tyhjä akku. Puhelut katkeaa ilmoittamatta. Harmittaa kun en pääse auttamaan ja just tämän takia ostin doron jotta voimme puhua keskenämme, kuten myös lääkäripuhelut ei tule perille ym. Pääsen vasta 20 pv avuksi, toivon vain että toimisi siihen asti.

    • Anonyymi

      Mielikuva vanhukselle helppokäyttöisyydestä ei kyllä todellisuudessa toimi kun jokin tekstiviesti todella työläs ihan nuoremmillekkin.Aiempi simpukka nokialainen oli mutkaton mutta kalvo näppäimet sitten särkyi yksi kerrallaan ja käytettyä taas enään missään.

    • Anonyymi

      mulla on doro malli 1881 toimii loistavasti helppo käyttöinen sopii vanhuksille töydet 10 pistettä tälle.T.Pena

    • Anonyymi

      Osta äidillesi heti doro 1881 helppo käyttöinen toimii erittäin hyvin tää puhelin.T.PENA

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Juu ei tällaiset puhelimet moisia tarvitse..


    • Anonyymi

      Sano äidillesi, että laturin johtoa ei saa repiä irti miten sattuu. Minkään puhelimen laturiliitäntä ei ei kestä sitä jos johtoa yrittää väkisin irrottaa tai laittaa paikalleen. Ei millään pahalla, mutta tuo tosiaan kuulostaa siltä, että laturiliitäntä on joutunut kovakouraisen käytön uhriksi. Jos se liitäntä jatkuvasti hajoaa tuolla lailla niin on syytä epäillä sitä, että puhelinta on esimerkiksi pudoteltu latauksen aikana ja laturiliitäntään on kohdistunut rasitusta jota se ei ole kestänyt esimerkiksi sen takia, että latauksessa olevan puhelimen laturijohtoa on yhtäkkiä nykäisty rajusti esimerkiksi putoamisen tai johonkin kiinni jäämisen takia. Se todella voi särkeä sen liittimen. Samaten jos laturijohtoa yrittää väkisin saada paikalleen esimerkiksi väärin päin niin se voi rikkoa liittimen. En tiedä millainen virtaliitin noissa horopuhelimissa on, mutta mikään liitäntä ei kestä ruhjomista.

      • Anonyymi

        Jep. Itselläni ei ole koskaan ollut noita vanhusluurekun en mikään vanhus ole. Mutta itseltäni on joskus puhelimen laturiliitäntä hajonnut sen seurauksena, että latauksessa ollut puhelin on pudonnut huonolla tuurilla niin, että laturiliitäntään on kohdistunut raja nykäisy.


    • Anonyymi

      Doro on kait paska vaari puhelin

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1713
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      191
      766
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe