Kysykää nämä vuokralaisilta

uusi ilmiökö

Huomasin tuossa jokin aika sitten uuden ilmiön. Vuokralaiset ovat saaneet vaikutteita median välityksellä ja nyt vuokralaiset ovat '' valetyöläisiä tai valeopiskelijoita''.
Myös luottotiedottomat väittävät olevansa puhtaita.
Muistakaa pyytää työtodistukset ja opiskelusta myös todistukset. Edellisen vuokranantajan suositukset /yhteystiedot, jotka tarkistatte esim vuokrasopimuksesta. Jos mitään näistä ei ole esittää niin suosittelen etsimään toisen vuokralaisen.
Yleensä jos vuokralainen ei ole liikkeellä rehellisellä mielellä niin yhteyden pidot katkeavat, tositteiden pyytelyyn. Hyvä niin koska silloin tekee itselleen harhun palveluksen ja säästyy mahdollisilta ongelmilta.

12

1584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adsiuyfiuydssdad

      Olen huomannut itsekkin saman ilmiön että kilpailu voi olla kovaa ja jotkut värittää tai jopa valehtelee itsensä paremmaksi hakijaksi kuin oikeasti on. Pyydän aina täyttämään kirjallisen itse tekemän hakemuksen, jossa kysytään ammattia, työpaikkaa/koulua, lähimmän esimiehen numeroa, entisen vuokranantajan numeroa ja muuta pientä. Sitten kun se hakukaavake on päiväyksellä ja allekirjoituksella vahvistettu, niin jos tulee jostain syystä oikeudenkäynti tulevaisuudessa niin on hyvä sitten näyttää oikeudessa että alunperinkin hakija oli epärehellinen. ;)

      Kannattaa myös niitä näitä jutella pidempään. Kunhan vain itse on ystävällinen eikä ala turhanpäiväisistä väittelemään, niin vuokralaiset puhuvat yllättävän paljon itsestään, joka auttaa riskikartoituksessa paremmin. Auttaa myös saamaan paremmin huijareita kiinni kun nukkuu yön yli miettien näytön puheita ja aikaisintaan seuraavana päivänä tarjoaa vuokrasopimusta. Olen pari huijaria paljastanut (tai vähintäänkin voimakas epäilys) viime hetkellä kun olen hieman pohtinut asioita mitä ollaan sanottu ja mitä onkin mennyt ristiin ensimmäisen puhelun ja näytön välillä.

    • kristallipallo

      Me aina jutellaan pontetiaalisten vuokralaisten kanssa. Rennosti ja melko suorasti. Kysellään vähän tulevaisuuden suunnitelmista ja sitä ja tätä, ei tietenkään liian uteliaasti.

      Siinä saa jonkunlaisen fiiliksen, että meinaako asukas olla vain sen aikaa, että löytää halvemman/sopivamman asunnon, tai jotain muuta. Hirmu moni on pikkuhiljaa avautunut jos on ollut ongelmia elämässä tai on jotain viritystä, kuten ero ja lasten vierailun helppous/vaikeus. Pikkuhiljaa moni avautuu työstäänkin. Harva kestää syyllisyyden tunnetta kovin pitkään jos on alussa hiukan valehdellut tai meinannut valehdella.
      Arvostan rehellisyyttä sen verran, että voidaan viritellä vaikka työsuhdeasunnoksi, mikäli luottotiedot on menneet. Mikäli tyyppi ei muuten vaikuta huithapelilta.

    • merville

      adsiuyfiuydssdad-lle

      Mistä olet hankkinut niitä asuntohakemuksia vai saako niitä jostain tulostettua netistä?

    • sdfadsfasdafadfa

      >>>Mistä olet hankkinut niitä asuntohakemuksia vai saako niitä jostain tulostettua netistä?

      Iha ite tehny. :) Siis jollain wordpadilla vaan. Ei tarvitse olla mikään kummoinen lappu.

      Voit siis itsekkin miettiä eri kysymyksiä. Kuitenkin kaikki eivät pidä elämänsä utelusta, joten harkitse mitkä kysymykset liittyvät aidosti vuokrasuhteeseen ja ovat asiallisia.

      • marijane2luukku.com

        turha on kysellä luottotietoja,kun ulosotto on toiminut 46.vuotta pitäen elinikäisessä ulosotossa laittomasti,eikä ole edes rikosrekisteriä,mitäpä sanotte tähän.asia on tapahtunut lieksassa-


      • marijane2luukku.com
        marijane2luukku.com kirjoitti:

        turha on kysellä luottotietoja,kun ulosotto on toiminut 46.vuotta pitäen elinikäisessä ulosotossa laittomasti,eikä ole edes rikosrekisteriä,mitäpä sanotte tähän.asia on tapahtunut lieksassa-

        kun olen tehnyt työtä puolisoni/vainajan hyväksi kertaa 16-vuotta maksaen kotinsa kuluja 1995-2011 kaikkiaan 57.600 euroa,ei käsittääkseni hänen entisellä eronneella perheellään ole laillista oikeutta pyytää vainajan aiheuttamista huoritteluista korvauksia.sitä kun jatkui täysin 16vuotta yhteen menoon.


    • MwäähPerin

      Mmä sain ppperintöö ja oon ny vuokrakeisari, päden täällä netissä.

    • ösdflksödfvjefivopjevkf

      Pyydä palkkauitti sähköpostilla.
      Henkkarikopio samalla. Sotu kun pitää kirjoittaa vuokrasopimukseen.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1673
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      888
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe