Snap.do

Avuton_

Hei, tarvitsen apua. En tiedä mistä, en tiedä miten tuommoinen pirun snap.do tullut, tahi kuinka vahingollinen on, mutta en saa sitä poistettua? Kun yrittää poistaa sovelluksen, se kysyy saako seuraava ohjelma tehdä muutoksia tähän koneeseen, BrowserHelper, Resoft LTD. Tulipa kerran painettuakin, että saa ja sitten se kysyi että kummalta selaimelta snap.do piilotetaan, ie:ltä vai mozillalta... Eli olenko kusessa, se ei poistanut ja sallin tehdä muutoksia, joten asensinko viruksen? Sen jälkeen yritin palauttaa koneen alkuperäiset asetukset (jotta saisin sen kumottua) mutta eipä snap.do minnekkään hävinnyt... Tulostin lähti, koska sitä ei oltu tallennettu palautusasemaan.

18

5208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyseessä on toolbar. Kokeile poistaa se vikasietotilassa jonne pääsee painamalla f8 painiketta bios ikkunan jälkeen.

    • anti snap.do

      tämän paskan poistamiseen meni itselläkin hetki, mutta sain kuitenkin. Saatana.

      Poista selaimesi laajennuksista tai lisäosista snap.do

      poista ohjelma snap.do ohjauspaneelin kautta.

      Jotain vielä piti tehdä, en muista..

      ..mutta hei, löytyi tollanen sivu. siellä neuvotaan miten poistaa toi, jos jollain on vielä samaongelma. :)

      www.wintips.org/remove-snap-do-search-snap-do-toolbar/

    • cxcx3

      Itse törmäsin tähän Snap Do pirulaiseen myös ja hetken aikaan sen kanssa painin. Kätevästi sen sain pois (Chrome selaimena), kun menin Chrome-selaimen asetuksen sivulle --> aivan sivun alareunassa painaa "Näytä lisäasetukset" --> Ja lisäasetuksien lähes alimpana kohtana painaa "Selainasetuksien nollaaminen".

      Tämä palautti selaimen alkuperäisasetuksille eli sellaiseksi kun sen ensikerran koneeseen asensit. Voi olla, että tuo pirulainen vielä koneessa on, mutta ainakaan se ei ole aktiiivisena pilaamassa hakuja.

      • 23244

        Tämän lisäksi kannattaa vielä asetukset välilehdellä kohdassa "Haku" klikata "Hallinoi hakukoineta" ja poistaa sieltäkin turhat Snap.Do:t


    • happilylappily

      Snap.do on malware virus, joka häiritsee ja tutkii sivuhistoriaa ja sitä, minne sivuille menee. KANNATTAA HANKKIUTUA EROON

    • bird is a word
    • 5+3

      Miten porukka saa asennettua näitä toolbareja koneelleen?
      Joka käänteessä klikkaamassa jokaista mahdollista mainosta ja kyllä kyllä kyllä?
      Ohjelmien asennuksissa välillä näitä tulee mukana, mutta vain jos jättää tietyt rastit paikoilleen ja porukka ei viitti lukea näitä kahden sanan juttuja?

      Miksi ylipäätään käyttää koneita jos ei ole silmiäkään. Tahtattomuuden vielä ymmärrän, mutta nämä "asennetaanko paskaaxxx koneelle kyllä ei" porukka vastaa kyllä. "Oho en mä tienny" No miksi asentaa jotain mistä ei tiedä mikä se on, onko sen itse aloittanut tai tarvitseeko sitä?"

      Sama kun menisin näiden ihmisten auton eteen "saanko vähän viritellä sitä sun tätä" niin vastaatteko kyllä? Tietämättä mitä ja pyytämättä mitään?

    • Niitä voi tulla ilmaisohjelmien mukana ja usein jos valitsee vain pika asennuksen niin ne asentuu sen mukana automaattisesti. (Suurinosa todennäköisesti tekee näin).

      Yleensä jos valitsee aina mukautetun asennuksen niin saa poistettua nämä asennus listasta.

    • Cacksa

      Itsellekin on tuo Snap do jostain tullut Firefoxiin ja IE:hen, muttei tosin Chromeen. Mitään en ole viime aikoina asentanut, enkä oikeestaan mitään epämääräistä ladannutkaan. On itse asiassa koneessa jo toista kertaa. Pika-asennusta en käytä koskaan ja aina tarkistan ruksit.. mutta niinpä vain on moinen roska jostain koneelle ilmestynyt. Virusturvana käytän Avastia.

      • Cacksa

        ... ja jatkoa edelliseen. Selain käyttää tuota Snap do:ta hakukoneena, mutta mitään toolbaria ei ole. Ei myöskään näy lisäosissa/laajennuksissa eikä ohjauspaneelin listassa.


    • nettionvaarallinen

      Kyllä mulle tuli tuo pasga snap do ihan itestään kö otin tiedostosuojan minuutiksi pois päältä :s pääsin onneks eroo kiitos teidän vinkkien!

    • snip snap

      Itse jouduin myös poistamaan tuon vihulaisen yhdeltä koneelta, ja muistaakseni joutui vähän googlailemaan neuvoja että sen sai lähtemään. Oli sitkeä p i r u.

    • Revo pelaa

      Sain poistettua Snap dohon liittyvää sontaa Adw Cleanerilla, mutta edelleen koneelle jäi jotain jämiä siitä. Uninstall ei poistanut näitä jämiä kokonaan mutta Revo uninstallerilla ( freeware) sain Snap don kokonaan pois. Sitkeässä oli. Snap do tuli ihan pyytämättä kun asensin Mp3 convertterin.

    • Ilmaisohjelmien mukana tuuppaa usein tulemaan tällaisia jos ei muista asentaa niitä mukautettu asennus tilassa jolloin voi poistaa mahdolliset lisäohjelmat asentumasta.

    • mp3

      sama homma mp3 convertterista tuli!

    • pirama

      anti snap.do toimiiko nuo linkin ohjeet varmasti eivätkä asenna lisää viiruksia kun joutuu asentamaan nuo puhdistus ohjelmat ?

    • pirama

      Joo käytin jo tota minkä linkkasit ja toimi hyvin mutta revo pelaa sanoi että sen jälkeen kannattaa käyttää tota revo uninstalleria niin onko tietoa sen toiminnasta ja onko edes tarpeellinen vai puhdistaako tuo adw cleaner kaiken ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      190
      3992
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      194
      2851
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      58
      1726
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      118
      1700
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1488
    6. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1347
    7. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      68
      1292
    8. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1283
    9. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      94
      1274
    10. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      75
      1216
    Aihe