AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kuhmon terveyskeskus, suuri vaara piilee

kuhmon terveyskeskus, suuri vaara piilee

15 Vastausta 1 909 Lukukertaa
mielenkiintoinen paikka ettenkö sanoisi tuo eräs käytävän pätkä kuhmon terveyskeskuksessa... tiedän tästä paikasta montakin huonoakin juttua.. paulautetta on yritetty antaa, mutta kieroja ovat.. En syytä tai mitään... mutta te keitten läheisiä on pitenpään kuhmon osastolla niin pitäkääpä silmänne auki.. ihan oikeasti!
Mitä tarkoitat??
joulupukki ikävissään pisti salaliittoteoriat ,kohta se nimilistan laittaa kiertoon
olen kuullut...
minua henkilökohtaisesti säälittää kuhmonterveyskeskuksen ikäihmiset, jotka joutuvat olemaan yhdellä osastolla pitkään.. Ei hoitajia oikein kiinnosta ihmiset. aikaa kuntoutukseen kyllä olisi. Aina kun ole vieraillut osastolla henkilökunnan naurun räkätys kuuluu käytävän päähän kun ovat kahvitauollaa ja sitten kun he huomaavat että omaisia tulee ni kaikkilla olikin jotakin tehtävää eikä kellään ole aikaa jutella potilaasta.. JOS JOSKUN joudutte PÄÄTTÄMÄÄN minne joku lähisukulaisenne menee hoitoon tai elämään loppuelämää, niin miettikää 2kertaa mikä paikka on kuhmossa on hyvä. ja jos joku tuttunne on osastolla ja sattuu olemaan lääkkeitten jako aika niin kysykääpäs joskus hoitajalta että mitä lääkkeitä te annatte? yleensä eivät tiedä...mistään mitään.. olen kuullut paljon huonoja kokemuksia.. ja ainiin ei ne siellä osastolla olevat huonokuntoisen ikäihmiset syö kunnolla, omaisille vaan sanotaan niin, etteivät vaatisi mitään.. ja tämän tiedän...ja olen nähnyt valitettavasti montamonta kertaa
Ei pidä paikkaansa tuo väite osasto 2,väite täsmää muuten kuhmon hoivakotia paremmin
Tuntuu siltä,että nämä hoitjiessta valittajat,ovat monta kertaa,niitä joilla on huono omatunto hoidettavasta.Siis eivät itse ole jaksaneet hoitaa tai ymmärtää omaistaan.
Ei sitä osata ajatella ennenkun itse makailee siellä? Jos katson etten pystyisi hoitamaan jotain työtä niin olisin toisella alalla.
No,sanoppa se mikä ala on tänään helppoa.Voitot menee aina parepiin suihin,esim sote ylijäämäinen,mutta ei ole palkata lisää työvoimaa.Kyllä se on niin,kun ei ole itse herra hoidettavana vielä missään,niin ei ole ajankohtainen ottaa hoitajia lisää.Ja onhan tämä hoitala,niin naissvoimanen,niin eikö me osata pitää puolija.Jos olisimme miehiä aikoja olisimme saatu ajettua palkkaetua ja lain voimasta lakia hoidettavien vanhusten määrää yhtä hoitajaa kohti,ei muuta kun lakkoon ja herrat hoitamaan päiväksi pariksi,niin eiköhän olis eri ajatukset
Työpaikallako ei saa hauskaa olla kun nauru haittaa? Pikkusen taitaa pipo olla kireällä jollain, Jos tuosta paskanjauhamisesta jotain hyvää mieltä saat niin mikäpä siinä!
Pitää kyllä ajatella, missä sitä räklättää. EI, sovellu terv.as. kovin hyvin hauskanpitoon. Ainakaan, kellä on siellä verokirja ankkurissa.
No,vai ei hoitajat saisi nauraa,etes kahvitauolla,ruokatauolla,jos joskus sinne etes ehtivät käymään.Vähän outo on tämä tiukkapiponen kirjoittaja.Kyllä se on kuule,niin,että jos ei osaa nauraa,niin sillon on varmaan jo tunnevammainen. Jaei varmaan osaisi hoitaa potilaitakaan.Annetaan nyt näille hoitajille rauha kavi-että ruokatauoille ja myös tapaa tunteille. Eihän siellä hoitotyössä auta nauraa ännekäästi,kun sairaita hoidetaan
KYSYN vaan, että kun näkyy asenne ja kirjoitustaito olevan, tuota luokkaa. Onnistuuko potilasraportti mitenkää? - Ymmärtääkö sitä lukija- ,että osaa jatkaa potilaan hoitamista.
Niinpä,vaikka tässä muutama kirjoitus virhe onkin,niin se ei tee hoitajasta huonompaa.Onhan se nähty isomissakin sairaaloissa,ne jotka siellä koneilla vain tykkäisivät istua ja seurustella.Ja virheettömästi kirjata,se aika on pois potilaan hoitotyöstä.Taitaa siis kirjoittaja kuulua näihin tietotekniikka hoitajiin tai ei tunne ollenkaan hoitoalaa.SIIS KOULUUN OPISKELEMAAN POTILAAN KOHTAAMISTA,HYVÄÄ HOIVAA JA HOITAMISTA
Mielenkiintoisia asioita....eikös sitä oo ollut lehessä asioita.
Arvaus:kuka johtaa ??????
Vastaus: ei kukaan paitsi naapuri.
 /   /  /  / kuhmon terveyskeskus, suuri vaara piilee

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta