Coor Service Management Oy??

etsin luotettavaa

Millainen firma? Tuleeko palkat ajallaan ja oikein? Mikä on työmäärä? Kannattaako mennä töihin???

145

17452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lujallaolitoisin

      Palkka kyllä tulee ajallaan,mutta eri asia on tuleeko oikein. Palkanmaksussa häikkää kokoajan ja aina on selitykset valmiina. Työmäärässä kusetetaan ja jousto on ykspuoleinen,eli työntekijä on koira. Kokoajan palkataan uusia ns.isoja herroja taloon,mutta jos hanskat ostat ilman lupaa olet kusessa. Jos olet toimitusjohtajan kaveri, niin varmasti sinulle joku päällikönpaikka järjestyy kovalla hintaa. (just oli 1 uusi herra pyörinyt ja sanoi että 3viikkoo ollut ja ei tiedä toimenkuvaansa,mut palkka juoksee... ja sit ihmetellään miksi tulee vaan tappioo) Talossa ei ole minkäänlaisia etuisuuksia... mutta aina on kaikkee "hyvää" tulossa.... ollut jo 2vuotta!
      Aivan perseestä koko paikka!!!

      • stfu already

        Vittuako aina tarvitsee kitistä palkasta ja palkasta ja palkasta?! Alkaa vähitellen tympimään tuo saman levyn toistaminen! Se, että ylipäänsä on töissä, on palkkaa yllin kyllin! Vai haluatko ennemmin joutua työttömäksi Ö-luokan luuseriksi??? Palkasta kitiseminen on varma tie sellaiseksi!


      • Anonyymi
        stfu already kirjoitti:

        Vittuako aina tarvitsee kitistä palkasta ja palkasta ja palkasta?! Alkaa vähitellen tympimään tuo saman levyn toistaminen! Se, että ylipäänsä on töissä, on palkkaa yllin kyllin! Vai haluatko ennemmin joutua työttömäksi Ö-luokan luuseriksi??? Palkasta kitiseminen on varma tie sellaiseksi!

        Idiootti eiköhän työstä tarvi palkka saada


    • samaa mieltä

      olen,kyllä lujalla asiat osattiin hoitaa! Nyt on niin pihi firma,ettei tarvikkeita saa,roskapusseista pitää säästää ja työvaatteet oikeita "lumppuja",hävettää:(
      Sitten vielä lähiesimies v******ee ja pompottaa..oikea natsi!! Jos vain jonain päivänä on iloisempi mieli ja työporukan kanssa naureskellaan niin kohta hymyt hyytyy kun "natsi"keksii alkaa pompottaan,työnteko kun ei saa olla kivaa...Olen hakenu uutta työpaikkaa,mutta eipä ole onnistanut vielä,kuitenkin paikka jossa työskentelen on mukava ja työkaverit myös,mutta kun pitää tehdä töitä niin ettei itse saa ajatella ja käyttää "maalaisjärkeä"ei tunnu työteko mukavalta...Luottamusmies kutsuttiin käymään jotta tilanne helpottais,mutta oli niin firmaan päin ettei siitä ollut mitään apua vaan komppas kokoajan esimiestä ja hänen p***a käytöstä!!

      • eräs vain

        turhaa täällä haukutaan ja maristaan eipäs pidä paikkansa nuo väittämät ¨paras työmaa mihin hetkeen törmänny


      • hinkkaaja

        Olispa kiva tavata tää Ns Luottamusmies tiedän että osaan käsitellä häntä


      • janna89

        ei kai vain tämä ole syynä siihen, että firmalla on monta työ´paikkaa avoinnaa hakukoneissa??


      • Koira2012
        eräs vain kirjoitti:

        turhaa täällä haukutaan ja maristaan eipäs pidä paikkansa nuo väittämät ¨paras työmaa mihin hetkeen törmänny

        Samaa mieltä, asennekysymys näköjään monella. 6 vuotta itse ollut Coorilla eikä
        valittamista...täytyy vaan osata itse hoitaa asiansa niin hyvin menee.


      • niinvarmaan
        eräs vain kirjoitti:

        turhaa täällä haukutaan ja maristaan eipäs pidä paikkansa nuo väittämät ¨paras työmaa mihin hetkeen törmänny

        kyllä coor on paskin työnantaja mitä maa päällänsä kantaa.. pelkkää kusetusta joka asiassa. palkat joka kerta väärin ja arvata saattaa mihin suuntaan ja korjata luvataan aina mutta lupaukseksi se aina jää.... jos joku miettii mennä töihin niin ole mieluiten työttömänä niin on ainakin pääkoppa vielä ehjä..


      • Anonyymi

        Ei todellakaan kannata mennä , palkat on laskettu miten sattuu. Sairasloma llaput hukkuvat matkalla. Pitkäaikais sairaslomalaisille ehdotetaan ja vaaditaan työsopimusten uudelleentekemistä. Esimiehet aivan ammattitaidottomia. Sopimuksia tehdään asiakkaille ja luvataan ummet sun lammet . Sopimus kohtaiset tunnit pienenevät kohteissa kun kyseen alaistaa toiminnan niin sanotaan että siivoojille ei anneta kaikkia tunteja. Näin ollen asiakasta kusetetaan oikein kunnolla.
        Päälliköt haukkuvat yhteen ääneen luottamusmiehen ja toivovat pois lähtöä.
        Ensiksi palkataan kovalla hinnalla ihmisiä sitten alkaa tiputus kun onkin laskettu väärin niin keinolla millä hyvänsä niistä kovapalkkaisista jotka itse asiakkuus päälliköt palkanneet on päästävä eroon ettei tulos näytä huonolta. itse olen ollut ja nähnyt tämän jo vusien saatossa.


    • coorilainen

      tämä on sellainen firma mihin kenenkään ei kannata jäädä tai tulla. kaikki on väärin mitä teet vaikka juokset kieli vyön alla koko ajan. ei minkäänlaista positiivista asiaa kuule koskaan. työntekijät voi huonosti ja sehän tietenkin oma vika. haistatan pitkät koko firmalle kun parempaa löytyy.

      • entu66

        nyt ymmärrän miksi paikkoja on auki suht usein...


      • Juha Mieto

        Kaikki oli hyvin ja työntekijät viihtyivät ,kun firma oli osa Ahlströmiä ,mutta ,kun Coor osti puljun niin siitä se alamäki alkoi... kaikki edut karsittiin ja työntekijät alkoivat voimaan huonosti liiallisen työtaakan alla, joka vuosi YT-neuvottelut ym ym...


    • mie vaan

      Otin loparit ... hulluja ovat jos luulevat, että ihmistä voi juoksuttaa kuin koiraa minimipalkalla

    • titita

      Suurin osa on totta mitä tänne on kommentoitu mutta coorilla mitoitukset mielestäni realistisia mitä kaikkialla muualla ei välttämättä ole. Kerkeää tehdä työnsä hyvin jos vain haluaa ja viitsii. Palkka on minimi ja siitä syystä en itsekään firmasta pidä. Toivottavasti jatkossa osaisivat arvostaa enemmän siivoushenkilökuntaa ja tulisivat palkassakin sen huomioimaan. Muuten ei hyvältä vaikuta.

      • kohta entinen

        coorilainen,missäs tämmöset mitotukset? minä ainakin juoksen monta eri paikkaa päivässä! Ja sitten vielä ylimääräiset lisäksi! Mielestäni ei ole oikeudenmukainen jako/mitotus! Ja jos kieltäytyy ylimääräisestä työstä niin aletaan esimies tasolta semmonen simputus ja kosto ettei sitä normi ihminen kestä! Parhaiten firmassa pärjää ja helpoimmat työt saa kunhan muistaa nuoleskella pomoja,minä en siihen ala,jonkinlainen ihmisarvo pitää olla ja työnsä kun tekee hyvin,siitä ei kiitosta heru esimiehiltä! mutta onneksi asiakas muistaa kiittää ja sehän on se paras juttu.


    • Huhhuh___

      No nythän se on käynyt selväksi että on tehnyt tappiota jo viimeiset 5 vuotta. Ei mikään ihme. Työpaikoilla kiusataan, savustetaan ulos ja esimiehet ovat osaamattomia ja koppavia.

      • Entinen työntekijä

        Yhdelläkään osastolla ei ole osaavaa esimiestä, se on tosi. Välttelevät vastuun ottamista ja pompottelevat asioita pomolta toiselle ,kun omat rahkeet ei muka riitä !


    • Kface

      Coorissa lisäksi kytätään työntekijää kuin ehdonalaisvankia, joka liike on kirjattava Samsungin xoveriin, jonka Gps ei löydä kohteita ja niiden etsimiseen menee työpäivistä puolet hukkaan.. Kaikki edelliset kommentit on täyttä.

      Paska firma!!!

      • MUSTAA!!

        Ei ole hyvä firma.. Jollain työntekijöillä muutama kohde ja jollain taas todella paljon..Ei mitään tasajakoa..Ne työntekijät saavat parhaat kohteet, jotka viitsii nuolla palvelupäällikköjen *erseitä... Ja TAAS YT:T Käynnissä, eli väkeä lähtee...

        En suosittele kyseistä firmaa kenellekään..


      • lukija66
        MUSTAA!! kirjoitti:

        Ei ole hyvä firma.. Jollain työntekijöillä muutama kohde ja jollain taas todella paljon..Ei mitään tasajakoa..Ne työntekijät saavat parhaat kohteet, jotka viitsii nuolla palvelupäällikköjen *erseitä... Ja TAAS YT:T Käynnissä, eli väkeä lähtee...

        En suosittele kyseistä firmaa kenellekään..

        hakee kyllä aika usein työntekijöitä...


      • Anonyymi
        lukija66 kirjoitti:

        hakee kyllä aika usein työntekijöitä...

        Huomasin sen ja ihmettelen suuresti.Varmaan kaikki ei ole kohdillaan.Ihme ettei kukaan puutu epäkohtiin oikeasti.


    • YT rules ;(

      Heisulivei. Onhan se kiva kun on kohtalotovereita täällä netissä. Taitaa aika monella coorilaisella olla haku muualle. V**utus on aika monella se päällimäinen ajatus... Asenne täällä on sellanen että kun duunaria sorretaan urakalla niin vastaus on että kyllä muuallakin. Kyllä se jossain vaiheessa jollain katkeaa ja juhaa sattuu leukaan...

      • Anonyymi

        Joo ja jos menet sanomaan puitteista tai hajoavista paskoista työvälineistä saat huutoa ja arvostelua että sulla on asennevamma. Uskomattomia "omia sääntöjä" mitään ei voi hankkia ja mistään ei heru kiitosta. Vittuilua vain ja työntekijät puukottaa selkään. En suosittele kellekkään


    • never again

      niin toimihenkilöiden kuin työntekijöidenkin kannattaa pysyä kaukana tästä ko. yrityksestä!
      Todella sisäsiittoista ja ammattitaidotonta porukkaa, henkilöstöpolitiikka kivikautista.

    • sedina

      Hiphei nyt napsahtaa potkut nää ihanat. Lähden pois ei ikävä jää, ois jos vielä näkisin tulevaisuuden synkän, mut ku en jää ku kaikki nyt taakse jää. Kauan kärsin viimein vapauduin. Tästä alkaa hetki ilon ja unholaan jää kaikki mennyt. Näin se on tällä firmalla tuskin tulevaisuutta on. Tulee joku suuri ja iso joka nappaa syleilyyn tään pienen mutta tappiollisen. Oisko se L&T tai joku muu mutta se ei mullu muutosta tuo. Mä nukun ja nautin ja ulos ikkunnasta kahtelen, korkkaan seuraavan kaljan ja voisin nostaa vaikka maljan.

    • kööriläinen

      Coorin taru on lopussa!

      • YT rules ;(

        Taidettiin sitten kenkiä jo liikaa porukkaa pois kun ei oo kaikkialle laitta miehiä, edes tappikohteisiin...
        On se kumma miten voi antaa kenkää kundeille jolla on jo valmiiksi 2 miehen alue ja kannattava sellainen...
        Haiskahtaa vähän siltä että, nyt yritetään ottaa puolessa vuodessa 5 vuoden tappiot kiinni..
        Toisaalta vain emofirma Coor Service Management Oy on tehnyt tappiota viimeiset 5 vuotta. Coor Service Management LP Oy on tehnyt viime vuotta lukuunottamatta aika hyvää voittoa. Viime tilikaudenkin tappio oli vain 0,4%. Niin ja huom tässä vain LASKENNALLINEN TULOS, elikkäs todellinen tulos on ihan jotain muuta...
        Kyllähän ne jotain keksii vielä, oisko nyt sitten seuraava: sairaslomalla oleva pihalle??? SOL:la bileet lopetettiin aina päällikön köäskystä 3 sol huutoon, eikös nyt olis asiallista;
        COOR, COOR, COOR!!!!!


      • Laitonta vai ei?
        YT rules ;( kirjoitti:

        Taidettiin sitten kenkiä jo liikaa porukkaa pois kun ei oo kaikkialle laitta miehiä, edes tappikohteisiin...
        On se kumma miten voi antaa kenkää kundeille jolla on jo valmiiksi 2 miehen alue ja kannattava sellainen...
        Haiskahtaa vähän siltä että, nyt yritetään ottaa puolessa vuodessa 5 vuoden tappiot kiinni..
        Toisaalta vain emofirma Coor Service Management Oy on tehnyt tappiota viimeiset 5 vuotta. Coor Service Management LP Oy on tehnyt viime vuotta lukuunottamatta aika hyvää voittoa. Viime tilikaudenkin tappio oli vain 0,4%. Niin ja huom tässä vain LASKENNALLINEN TULOS, elikkäs todellinen tulos on ihan jotain muuta...
        Kyllähän ne jotain keksii vielä, oisko nyt sitten seuraava: sairaslomalla oleva pihalle??? SOL:la bileet lopetettiin aina päällikön köäskystä 3 sol huutoon, eikös nyt olis asiallista;
        COOR, COOR, COOR!!!!!

        Sairaslomalla oleva on todellakin laitettu pihalle.Säästävät varmaan irtisanomisajan palkan.


      • Cöör
        Laitonta vai ei? kirjoitti:

        Sairaslomalla oleva on todellakin laitettu pihalle.Säästävät varmaan irtisanomisajan palkan.

        Kylhän tää coorin toiminta on ihan täyttä paskaa......


      • Cöööööörserviiiisii
        Cöör kirjoitti:

        Kylhän tää coorin toiminta on ihan täyttä paskaa......

        Olin Coorilla/lujalla vuodet 2009 -2013 oulussa, sain neuvoteltua itelle hyvän palkan
        ja henkilökunta oli todella hyvä. Olin joskus Solilla ja siellä se vasta kusetusta onkin , aina soiteltiin illalla ja joskus yölläkin että voisiko tulla johonkin aikaan töihin. Monesti saatiin työkaverin kanssa käteisbonusta 50-100e hyvin ja nopeasti tehdystä työstä ja teimme siis perussiivouksia ja ikkunanpesuja, kerrossiivoojaksi en suostunut. elikkäs niinkuin jokainen työpaikka teet työsi hyvin niin siitä palkitaan ja uskalla sanoa vastaan.

        Hyvä paikka oli ja menisin takaisin mutta opiskelin itselle kuitenkin 50% parempi palkkaisen työn joten mitäpä sinne.


      • sujais kärsijä
        Cöööööörserviiiisii kirjoitti:

        Olin Coorilla/lujalla vuodet 2009 -2013 oulussa, sain neuvoteltua itelle hyvän palkan
        ja henkilökunta oli todella hyvä. Olin joskus Solilla ja siellä se vasta kusetusta onkin , aina soiteltiin illalla ja joskus yölläkin että voisiko tulla johonkin aikaan töihin. Monesti saatiin työkaverin kanssa käteisbonusta 50-100e hyvin ja nopeasti tehdystä työstä ja teimme siis perussiivouksia ja ikkunanpesuja, kerrossiivoojaksi en suostunut. elikkäs niinkuin jokainen työpaikka teet työsi hyvin niin siitä palkitaan ja uskalla sanoa vastaan.

        Hyvä paikka oli ja menisin takaisin mutta opiskelin itselle kuitenkin 50% parempi palkkaisen työn joten mitäpä sinne.

        siis saitko coorilta boonusta vai sollilta sollilla on tuo käytäntö kyllä on


      • Anonyymi
        Cöör kirjoitti:

        Kylhän tää coorin toiminta on ihan täyttä paskaa......

        Aivan kauhee työpaikka. Ammatti taidottomoa koko henkilökunta.


    • körssi

      en koskaan ole törmännyt näin kieroon yritykseen,työsoppareita ei palauteta ja kun niitä kyselee niin näytetään aivan muita soppareita ja alkuperäsen kun haluaa kerrotaan sen kadonneen.väkeä irtisanotaan yt:n varjolla ja saman tien palkataan uusia mesulle mieluisampia henkilöitä tilalle.päälliköiltä pelkkää paskanjauhantaa ja uhkailua

      • Entinen cörssin lvi-mies

        Tää on tosi. Tiedän tapauksen. Itse otin tänään kenkää koska meni ihan täysin pers...leen hommat. Tosiaankin niin huono firma että en suosittele kellekkään. Esimiehet ihan pelleä sakkia. Toivottavasti menee konkkaan koko pulju. Minua pakottivat tekemään pois potkittujen miesten töitä, vaikka ei ole edes oman työsopparin mukaista työtä. Onko joku talkkarin homma sama kuin lvi-työ. Kannattais pysyä tämän firman ihan vain tuolla siivouspuolella niin ei menis koko homma sekasi.


    • YT rules ;(

      Nonniin, nyt niitä jotka yt:s joutu ulos niin aletaan sitten panettelemaan selän takana. ja ylempää kuin duunari suu soi.. Oi jospa se puukko ja paskanpuhuminen joskus osuis teihin "firman" miehet ja herrat... Minä lähden heti kun toisen paikan saan... Nyt riitti...

    • kyllästynyt

      ihan syvältä koko pulju. v'''ttaa joka päivä herätä. masentaa aivan suunnattoman paljon. irtisanomisaikaa jäljelllä enää viikko mutta sekin saa olon nii matalaks että. pomot ei osaa mitään hoitaa. tilaukset tulee kuukauden jäljessä ja sitten se on työntekijän vika että joku loppuu kesken. kaikki pitää ensin käyttää kuitenkin loppuun ennenkuin uutta tulee tilalle. asioista ei ilmoiteta ajoissa vaan 5 min varoitusajalla "tää homma pitää tehä muuten huomiseks". missään ei jousteta työntekijän puolesta. oikeesti kohtelevat työntekijöitä kun orjia välillä. sitten ku soitetaan esimiehelle että kaikki vituttaa haluan lopettaa niin ihmetellään "älä nyt viitsi ei asiat niin huonosti voi olla". manaan helvetin alimpaan rakoon koko paskan paikan ja säälin kaikkia niitä jotka vielä tässä firmassa tulevat ikinä työskentelemään.

    • mimmmosa

      allekirjoitan kaikki yllämainitut. siellä tulee sairaaksi kaikki työntekijät. lähiesimiehet täysin kyvyttömiä toimimaan esimiehinä. kiusaamista on esiemiesten osalta moness kohteess. tekisi mieli kirjottaa nimiä mutta en viitti. huvittavinta et kaikkien pitää allekkirjottaa kerran vuodessa code of contact or what ever jossa sitoudutaan ettei kukaan kiusaa mut kun ilmottaa et esimies kiusaa niin ei seuraa mitään. esimies jatkaa samaan malliin!! huh huh. onneksi töitä löytyy muualtakin. vaihtuvuus on kovaa..

      • cöör

        Ite ollu nyt pari vuotta tän kusinen firman palvelukses ja kyllä voin sanoo et paskempaa paikkaa saa kyllä ettiä. Kaikkiin asioihin luvataan parannusta mutta vittu mitään ei tapahu!


      • Fed up
        cöör kirjoitti:

        Ite ollu nyt pari vuotta tän kusinen firman palvelukses ja kyllä voin sanoo et paskempaa paikkaa saa kyllä ettiä. Kaikkiin asioihin luvataan parannusta mutta vittu mitään ei tapahu!

        Joka vuonna on joo sama zemppaus setti. Nyt pistetään asiat kuntoon jne... ja paskat... Kyl se joka-aamuinen vitutus on kova, työ on hyvä mutta firma täys paska. Johto on jotain aivan käsittämättömän epäpätevää. Uusien isompien herrojen omaa hovia edellisistä firmoista. Nyt on sit laitettu paperit muualle ja katotaan jos vaikka natsais ni vois vaikka taas alkaa hymyileekin...
        Jos saan niin on sitten eka firma mihin lähdön jälkeen ei haittaa et polttaa välit, aion haistattaa paskat ihan pääkonttoria myöten!!!!


    • paska12

      7v takana ja vaikk en alinta kastia ole niin ihan paskaa. aina Joutuu joustaa mut koskaan et siitä kiitosta saa. ylitöitä teet ilmasiks kun annetaa ymmärtää et työnkuvaan kuuluu. vitut. sellasia rikkeitä tehdään ettei oo tosikaan. niin epäpätevää pomoo toinen toisensa perää et naurattaa.

    • sipuli2

      jos tänne firmaan mietit meneväsi töihin: Trust me! älä mene. tuut kärsimään siitä. olen pahoillani mutta se on totta. todelllla huono paikka olla töissä. ihan kaikille siivoojista toimistotyöntekijöihin. en myöskään ostaisi palveluita ko yritykseltä. kohtelee työntenkijöitä aliarvostetusti ja rikkovat säädöksiä. jos työntekijä ilmoittaa esimiehelle asiasta mikä vaarantaa työnteon ynm niin esimiehiä ei kiinnosta. mikään ei toimi siinä lafkassa . ÄLÄ TULE MEILLE TÖIHIN

    • ms huooh

      Ei tämä firma kyllä kehuja ansaitse. Kaikki yllämainittu on totta. Työntekijöitä ei arvosteta, mitään työetuja ei ole, vaaditaan paljon mutta itse ei anneta vastinetta esim. palkat alinta luokkaa kaikessa, ei kuunnella työntekijän mielipiteitä/toiveita jne. Työntekijät voivat todella huonosti. Esimiehet eivät tunnu välittävän mistään. Haaveilen että pääsisin itsekin pois kyseisestä firmasta...

    • Toimistorobotti

      Ja voin sanoa että jos työilmapiiri on huono, niin se näkyy myös työn jäljessä. Työhuoneeni lattiat on pölykoiria täynnä ja pöydät pyyhkimättä. Lisäksi huoneet siivotaan kerran viikossa sovitun kahden kerran sijaan. Ja roskapusseissakin säästetään.

    • coormyass

      olin viime kesänä heidän kauttaan yhdessä kohteessa. kohde omi huippu ja pyysivätkin siirtymään sinne suoraan töihin ilman cooria välissä. tänä kesänä meenkin suoraan sinne. coorista huonot muistot. palkat tuli ajallaan ja oikein (osalle ei tullut) mutta esimiehet kauheita. puukottaa selkään ja juoruu työntekijöiden asioita muille työntekijöille. se oli ihan huolestuttavaa miten esimiesten taso on niin huono!! siis kaikki esimiehet! huh huh

    • naurattaaa

      Ja heh, nyt he hakevat siivous puolelle alue päällikköä eli palveluesimiestä, ja hiljaisen haun kautta, eli rekrytointi firma soittelee toisten siivous yritysten esimiehille suoraan työnumeroon, kysyen, kiinnostaisiko uusi työ? Itse sain juuri tällaisen puhelun, ja vastauhan oli, EI KIITOS! Onnea sille joka kyseisen työn vastaan ottaa...

    • Lopppu

      Loppu tuloo =)

      • Fed up

        eiköhän se häämötä jo kovaa vauhtia...


    • woopwoop

      Millainen palkka tossa aulapalvelu työssä sitten oli osaako kukaan sanoa :D

    • annonyymi

      kävin haastattelussa mutta vaikka saisin paikan niin en kyllä ota vastaan. juttelin muun tiimin kanssa ja vaikka eivät suoraan sanoneet niin yllä näkyvä ilmapiiri näkyi selvästi. onneksi olette kirjoittanut tänne yrityksen toiminnasta!

      • hakemus

        Menin myös hakemaan palveluesimiehen paikkaa, jospa haastatteluun pääsen täytynee ensitöiksi näyttää tämä keskustelu.Voi hurja näitä juttuja....en olisi hakenut mikäli olisin aiemmin lukenut...


    • isss

      Sieltä on pantu lähes kaikki (osa lähtenyt) vanhemmat Coorilaiset esimiehet tms. pois? Olisiko johto vaihtunut ja halutaan omat tutut miehet tilalle?

      • entinen cöörilainen

        Eipähän onneksi tarvitse olla tuon puljun palveluksessa. Kyllä taas elämä hymyilee!:)


    • asparag5

      Onko firma menettämässä kohteita muille isoille firmoille? Ainakin pääkaupunkiseudulla entisiin Coorin kohteisiin hakee muut firmat henkilökuntaa.

      • rukkanen1

        coor menetti hokin kohteet kilpailutuksessa , menevät arelle , siellä vielä huonommat palkat kuin coorilla , muuten yhdyn tämän ketjun kirjoittajiin , entinen työmies.


      • EntinenCööriläinen

        Ja 2016 menettivät kaikki vr:n kohteet


    • jamppakosk

      Meinasin jo laittaa hakemuksen Tampereelle laitossiivoukseen, mutta vaikuttaa siltä, että Coor onkin vielä paskempi työnantaja, kuin seurakunta. Eli olkoon.

    • entinen orja

      todella sUrkea firma entiset esimiehet olivat patologisia valehtelijoita . mut samoja
      nää uudet jaskan pojat. työ vaatteita ei saa . eikä esimiehet käy kohteissa lainkaan , sähköposteihin ei vastata , todella törkeää työpaikka kiusaamista!

      • adolf111

        Mistä siivousfirmat löytää niin outoja ihmisiä pomoiksi? Luulis että edes vähän normaalimmat pärjäis paremmin, esim sellaiset joilla olis peruskoulun ekaluokan luku- ja kirjoitustaito. Vai otetaanko vaan pomojen pomojen tasoisia?


      • Johtotähdet
        adolf111 kirjoitti:

        Mistä siivousfirmat löytää niin outoja ihmisiä pomoiksi? Luulis että edes vähän normaalimmat pärjäis paremmin, esim sellaiset joilla olis peruskoulun ekaluokan luku- ja kirjoitustaito. Vai otetaanko vaan pomojen pomojen tasoisia?

        Taidan tietää kyseisen naishenkilön... Ei osannut kirjoittaa omaa nimeään oikein. I shit you not.


    • entinen siivooja

      taas oli Ouluun palkattu uus esimies ja siivoojat lähtee ovista ja ikkunoista kun palkat miten sattuu

    • "Juha Mieto"

      Kaikki henkilöstön edut karsittu jo valmiiksipois eli mitään et voi menettää jos tulet meille töihin. Opettelet mukavan Maximo nimisen ohjelman käytön tietokoneella ja kaikki sujuu ,kuin tanssi. Ei mitään pahaa sanottavaa ja palkkakin tulee säännöllisesti :)

      • KHOulu

        Hahaha, ei s'tna:n Maximo... Raahesta otti työnjohtokin loparit sen kyseisen härvelin takia. Tehty vain hidastamaan ja vaikeuttamaan työntekoa.


    • feddd

      vähän yli kk enää..... jeeeee!!!!!!!

    • harri kirvesniemi

      Taitaa edellisten niin sanottujen yt neuvottelujen johdosta uhata oikeustoimet cooria.

      • VesaJuhala

        Niinkö meinaat, enpä usko. Koska oikeus olisi työntekijöiden puolella.


      • Bosseeee
        VesaJuhala kirjoitti:

        Niinkö meinaat, enpä usko. Koska oikeus olisi työntekijöiden puolella.

        Nimen omaan tätä tarkoitin.


    • feddd

      Hui Hai. OHI ON COOR, NEVER AGAIN!!!! :)

    • börje

      samoin ohi on n. 3000 päivää ! jippii

    • COOR

      Onko COOR uusi Sol? Olin siinä lafkassa töissä vuonna nakki ja perunamuusi. Sain potkut sieltä kun en sopinut poppooseen, en jäänyt paikkaa kaipaamaan. Eikö se lafka ole vieläkään mennyt konkkaan?

      • fedd

        hiiohoi.
        Molemmissa olleena voin sanoa että samanlaista perse edellä puuhun kiipeämistä on, pikku vivahde eroilla kylläkin...


      • tattispalaputoo
        fedd kirjoitti:

        hiiohoi.
        Molemmissa olleena voin sanoa että samanlaista perse edellä puuhun kiipeämistä on, pikku vivahde eroilla kylläkin...

        Taitaa Coorilla olla kohta vaikeuksia saada porukkaa kasaan Turun suunnalla...


      • Tattistaputosjo
        tattispalaputoo kirjoitti:

        Taitaa Coorilla olla kohta vaikeuksia saada porukkaa kasaan Turun suunnalla...

        No mutta, eihän ne pian ketään tarvitsekaan, näyttää tasaiseen tahtiin menevän kohteet kilpailijoille, eikä ole kuulemma edes kustannuskysymys...Vaan johtokysymys.


    • asioita kuunnellut

      Johto täysin pihalla. Tätä siitä tulee kun yrität huoltomiehen spettarilla keulia johtajana.
      Edellinen, hyvä johto lähti kilpailevaan yritykseen ja nyt vie työt ja tekijät.
      Haloo, herätys Ruotsi ja tulkaa pistämään nää nykyiset päälliköt ja johtajat uusiksi ni homma voi alkaa pelittää.

      • Fedd again

        Ei kait se huoltomiehenä olo tee susta huonoa esimiestä. Kait se on niistä idiooteista herroista kun haluavat ylentää vain niitä jotka jaksavat olla kieli ruskeana. Kaitpa ne tykkää siitä et omaa egoa hivellään kun siel näitä jees miehiä otetaan siniseltä ja omista...
        Toivotaan että 3 kirjaimisella jatkuu hyvin, alku ainakin kova. Kyllähän se edellinenkin johto niitä idiotismeja teki, ai vaan tossa mittakaavassa.
        Kyllähän näitä juttuja on tyyliin: kun menit pytää palkankorotusta, niin keskustelun jälkeen olit onnellinen kun oli edes töitä. Monta mieltä voi olla mitä toikin nyt sitten merkitsi ja kuka sitten tollasta pitää hyvänä hommana. Monet pitivät, syytä en tiedä. Ehkä syy onkin ittessä kun ajattelee että vois aina parantaa ja paljonkin...

        LOPPUTULOS: PASKA FIRMA!!!


    • tkuhkiou

      On totta että esimiehet eivät osaa vaan yksinkertaisesti hommiaan ja niitä on myös lisäksi liiikaa. Työntekijä on itse oma pomo mutta huonommalla palkalla. Ei osata delegoida hommia vaan käsketaan katsoa itse ja edes perehdytyksestä ei makseta erikeen palkkaa vaikka uusi työntekijä on täysin kokematon siivoushommissa. Olen näistä kieltäytynyt mutta eipä ole potkuja kuulunut kun osaan tehdä hommani ja peruspesut olisivat aivan kusessa suoraan sanoen ilman minua. Nyt 4 vuotta ollut coorilla (entinen lujapalvelut) omaan keikkaporukkaan kuuluu hyviä kavereita joten siitä ei ole työnteossa ongelmaa koitunut.

      Alemmat esimiehet jotka itse kentällä myös ovat kyllä osaavat hommansa mutta se ei auta kun pomo ei anna tilata kumihanskoja vaikka siivoaisi koiranpaskaa hänen pöydältään, itse olen ostanut hanskani ja laskuttanut sillä aina cooria. Siitä en tiedä ovatko tietosia siitä kun en ole koskaan mitään ainakaan kuullut ;:D

    • louisa

      Pikkujehut ovat ylimielisiä työntekijöitä kohtaan sen vuoksi, että ovat itse aivan kuutamolla asioista ja yrittävät peitellä tietämättömyytensä käyttäytymällä koppavasti. Täysin naurettavaa johtamista. Meidän kohteessa, me töitä tekevät. emme edes tarvitse heitä ja parempi onkin, että pysyvät poissa, heistä ei ole mitään apua. Coor'in palkkapolitiikka on aivan naurettava ( = masentava), edut? What is that?, mutta ehkä ne ovatkin tarkoitettu ylemmälle portaalle. Voisin paljastaa tässä kaikennäköistä, mutta sitten jäisin kiinni ja potku persuuksille goodbye. Valiettavasti näinä aikoina ei voi valita työnantajaansa, mutta Coor'in maine on niiin huono, että en sano edes ääneen sitä nimeä. Työntekijät ovat hyviä, mutta heti siitä ylempi taho on osaamatonta ja ilmeisesti aivopesty ajattelemaan, että heidän alaisensa ovat Coor'in koiria ja heillä ei ole arvoa.

      • Hinkkaaja

        Kirjoitelkaa näitä, on kiva lueskella ku ei kerkee muuten tutustuu työkavereihin, olen itsekkin huomannut miten kivasti ja positiivisesti kaikki ajattelee Coorista,, yks hyvä puoli ettei pomo seuraa kokoajan seläntakana siis tulee ilmeisesti hyvää jälkeä ku ei tartte hommia parsia , ps kahvit voi juoda kun ottaa termariin ja kuljettaa vaunussa mukana ruokatunnin kerkee pitämään kyllä kotonakin,,vielä että pipo pois päästä sisätiloissa olethan Coorilainen ja housut on lujaa tekoa ja kuulin jotta jos housut kuluu takapuolesta niin saa tilata kangasta firmalta ja eikun paikkailemaan,,ihan jees virma ku ei tosissaan ota heh heh...


    • tomppa769

      Tuonne menee tasan sellaiset tosielämän luuserit jotka ei muualta töitä saa.

    • EiEnääKoskaan

      Entisenä coorilaisena voin sanoa, että kyseistä työnantajaa en suosittele kenellekään. Palkat tulevat väärin, ja niitä saa itse selvitellä, vaikka virhe on tapahtunut esimiesten toimesta. Esimiehet piilottelevat omat virheensä, mutta työntekijät saavat kyllä kuulla tekemistään virheistä.

      Palkankorotuksia saat kysellä, mutta niitä et koskaan saa. Työmäärää lisätään jatkuvasti, mutta palkka ei muutu. Ylitöistä et saa palkkaa, vaan saat ne vapaina, joita et koskaan saa pitää, tai ainoastaan silloin, kun esimiehille sopii.

      Jos teet hyvää työtä, toiset työntekijät tai esimiehet ottavat kunnian siitä. Kiitosta et koskaan saa. Jos yrität parantaa työpistettä ja työn sujuvuutta, muutosehdotukset eivät koskaan mene eteenpäin.

      Työporukan sisällä on käytössä suosikkijärjestelmä, jonka mukaan saat joko palkankorotuksen tai ylennyksen. Omassa kohteessa kaksi vuotta työntekijänä työskennellyt sai ylennyksen, kun osasi nuoleskella esimiehiä tarpeeksi hyvin. Yksi työntekijä sai kiusata toisia työntekijöitä vapaasti ilman, että siihen koskaan puututtiin. Hän sai siitä jopa palkankorotuksen.

      Eli jos olet tarpeeksi vähän koulutettu, et tiedä omia oikeuksiasi ja ulkonäöltäsi tarpeeksi hyvännäköinen, niin etenemismahdollisuudet kyseisessä yrityksessä ovat erinomaiset. Yksikään tarpeeksi viisas ja jolla on itsetuntoa jäljellä ei tässä yrityksessä kauaa kestä.

    • hahaaa

      Toi edellinen juttu on niin totta kokemusta on kyseisestä puljusta, jossa sain tehdä työtä niska limassa aina lisää ja lisää, nyt on uusi työ missä on selvä työn kuva, ja mukava työ porukka, ei tarvii pelätä soittaako joku pomolle jos teet niin tai näin, ja pomot haukkuu se oli kiitos hyvästä työtä, mitä asiakkaalta sainen suosittele ikinä kenelleekkään tätä puljua

    • Kiitos2011-2016

      Toimii vitsinä sen yhden vuoden ajan. Kyseessä on firma jonka keskiverto esimies ei osaa johtaa edes sähköä. Esimiehet pääsääntöisesti joko valehtelevat tai puhuvat paskaa. Hyvänä päivänä saattavat sekä valehdella että puhua paskaa. Löytyypä sieltä yksi esimies joka on käytännössä luku- ja kirjoitustaidoton, mutta kaverit kyllä suojailee ja ylentää, ja jälkikasvun kanssa!

      Jos teet minuutinkin ylitöitä onnistuu firma todennäköisesti maksamaan senkin päin vittua, jos siis suostuvat maksamaan. Vapaina niitä övereitä ei saa kyllä koskaan saa pitää. Jos firmassa on YT:t, niin voit olla varma että ne hoidetaan päin vittua ja hommaa selvitellään vielä pitkään. Yleensä tässä on vielä sellainen jännä juttu, että YT:t mokanneet pomot vielä usein yrittävät salata koko homman HR:ltä, jolloin homma vain venyy ja menee vielä sekavammaksi.

      Suosittelen voimakasta sekakäyttöä mielummin kuin Coorilla työskentelyä. Talous on /- 0, mutta ainakin nuppi sekaisin saattaa olla hauskaa.

    • Per...reikä

      Taitaa olla taas YT- neuvottelut käynnissä ja asiakkaita lähtee ikkunoista ja ovista?! Kuten edellinen jo kommentoikin, niin takuulla menee päin per.... eitä =) Parhaat (Hyvät) esimiehet ja päälliköt on firman jo jättänyt aikaa sitten, tai potkittu pois YT:n varjolla.

    • Elinkautinen

      Että voikin olla samaa kuraa ympäri Suomen tässä firmassa! Joo yt:t on meilläkin, kohteita menetetään kuin hampaita nyrkkitappelussa. Ei kannata coorilaiseksi haluta. Perehdytykset on ihan syvältä, mutta kyllä jaksetaan nalkuttaa jos jotain jää tekemättä mitä ei perehdytyksessä ole kerrottu eikä sitä lue rytmissä joka sekin on päivitetty 7 vuotta sitten viimeksi. Työpaikan henki on huono, ohjaajat keskenään huonoissa väleissä ja se heijastuu meihin muihin, selän takana kuiskutellaan ja kiroillaan mikä keritään. Tilaukset sössitään melkein joka kerta, tavaraa tulee liian vähän ja väärää. Palautetta ja keskustelua aina halutaan mutta minkäänlaista kritiikkiä ei osata ottaa vastaan. Meille sitä kritiikkiä tosin annetaan enemmän kuin tarpeeksi. Me painetaan työtä minkä pystytään ja enemmänkin, tehdään priimaa, asiakkailta satelee kiitosta, vaan ohjaajat ja päälliköt valittaa ja urputtaa. Palkat on yllättävä kyllä tullut ajallaan ja aivan oikein, se vaan tuntuu olevan nuo arvoasteikossa heti siivoojasta ylöspäin lähdettäessä ne tasot mitkä on kuin mätämunat. Ylitöitä ei saa tehdä, niistä ei makseta eikä niitä saa vapaaksi, paitsi ohjaajat totta kai. Raskaana oleville ei ole helpotusta, meillä ainakaan, eikä myöskään työvaatteita. Työturvallisuus muutenkin on vähän niin ja näin. Sanontahan vaan että kun se parempi paikka napsahtaa kohdalle niin nämä tomut karisee meikäläisen lahkeista melkoista vauhtia.

      • AhkeraAatu

        Itse ollut Coorilla töissä vajaa puolitoista vuotta kiinteistöhoidon puolella. Olen hoitanut asiat hyvin ja joustanut firmaan päin, esimies tietää sen ja joustanut takaisinpäin. Palkat tulee ajallaan, sen puolesta ei ole ollut ongelmaa. Työvaatteet on asialliset ja niissä ei ole pihistelty. Tottakai välillä on kiirettä ja joutuu aika-ajoin painamaan töitä ja vastailemaan puhelimeen työajan ulkopuolellakin mutta nykypäivän työtahti on sellaista joka puolella, siitähän ei voi kiistellä. Niinhän se hallituskin nipistää joka asiasta näinä päivinä.

        Tyytyväinen työnantajaan ja henkilöstöön mitä ympärilläni on ja voin suositella Cooriatyönantajana. Kun teet työsi hyvin, siitä kiitetään tässä talossa ainakin omalla kohdallani. Tarkennuksena vielä että tulin taloon tuntematta ketään esimiehiä mutta omalla panoksellani saanut luottamuksen ylemmältä tasolta.

        Olen siis varsin tyytyväinen Cooriin sekä sen tarjoamaan työpaikkaan.


      • Pölinää

        TROLLI =) ?


    • ÄkkiäPois

      ^ Eeittöin mahdollista ellei jopa paikkansapitävää, mutta toisaalta on meilläkin työntekijöitä joiden en ole koskaan kuullut valittavan mistään. Eli on olemassa myös ihmisiä jotka ei paremmasta välitä eikä paremman perään haikaile. Itsehän hain jälleen kouluun, ja toivottavasti tällä kertaa tärppää ettei firmassa tarvitsisi kitua enää kuin opiskeluaika jonka jälkeen voikin tehostaa työnhakua laajemmalle skaalalle. Ellei joku tule sitä ennen tarjoamaan unelmaduunia ihan kasvotusten.

    • AlanvaihtoaSuunnitellen

      "Asiakaskuntamme laajentuessa etsimme uusia työntekijöitä" liirumlaarum Coor. Näitä on mukava lukea avoimia työpaikkoja selatessa kun samalla odottaa puhelua pomolta keskustelemaan siitä kuinka juuri minun tunteja vähennetään. Kiitos yt-neuvotteluiden. Tästähän ei tietenkään voi firmaa syyttää vaan se on asiakkaan "vika", kaikkihan hakee pelkkiä säästöjä. Sinisilmäisenä tulin siivoojaksi, nyt voi vaan sanoa että en suosittele alaa jos et ole 100% varma että työpaikkasi saat pitää. Todella häilyvää, eikä ole yhtään kiva tehdä töitä siinä epätietoisuudessa koska kilpailutetaan ja mikä on lopputulos. Ihan sama tekeekö huippujälkeä vai ei, joku muu tekee kuitenkin aina halvemmalla.

    • Leda

      Työnantaja ei juurikaan jousta. Hyvää jälkeä vaaditaan, mutta palkassa se ei näy teit sitten ylläpitoa tai perussiivousta. Minusta raskaammasta työstä kuuluisi saada enemmän palkkaa. Varsinkin silloin kun joudut tekemään yksin usean ihmisen työn. Se motivoisi tekemään työn paremmin. Sitäkään en ymmärrä miksi lomarahat maksetaan puoleksi kun haluaisin ne kerralla. Sekin pyyntö kaikuu kuuroille korville. Sekin on totta että muut työkaverit puhuvat selän takana ja soittelevat esimiehelle, että sekin teki niin ja tuo teki näin. Tämä on yksi niistä varjopuolista kun esimies on toisella paikkakunnalla ja joutuu luottamaan kuulopuheisiin. Pahinta on se että ne uskotaan vaikka totuus olisi jotain muuta. Esimiehelläkin kun on omat suosikit vaikkei pitäisi. Mitä palkanmaksuun tulee palkka on aina ollut oikein ja jos jotain erehdyksiä on tullut on ne korjattu saman tien. Työvälineitä ja koneita on pyritty uudistamaan pikkuhiljaa. Hieman on parannuksia tullut, mutta yhä niitä riittää. Työvaatteesi joudut ostamaan itse jos et halua näyttää epäsiistiltä. Työkohteessa luotetaan työntekijän ammattitaitoon eli päätökset kuinka siivoat kohteessa miten ja millä saat tehdä aika lailla itse. Kukaan ei käy katsomassa välillä ellei asiakas valita jostain. Kun teet työsi hyvin saat itsenäisyyttä enemmän ja voit toimia niin kuin parhaaksi näet.

    • Hinkkaaja

      Perkele, jos täällä vielä joku kehuu vitun cööriä nii menköö tallin taa ja ampukoon ittensä aamunkoitteessa. On se vaan niin vitun huono virma, tässä teille neuvo eli jos asiakas teille valittaa jostain niin antakaa pomon numero se jaksaa kuunnella asiakkaan vittuilut, sillä minä en kuuntele pomon enkä asiakkaiden vittuiluja ja enkä myöskään heidän NAURETTAVIA kehujaan olkaa siis oman tien kulkijoita. Ps huvittaa aina kun asiakkaat tulevat naureskelemaan ja kyselemään Coorin johtotähdistä, ja eiku menoks sano lenoks.

    • ennenkuulumatonta

      ei kannata,olin siellä vuoden töissä ja nyt kesäkuussa sanoin itseni irti työpaikka kiusaamisen vuoksi,työnantaja kyseenalaisti kaiken sanomani ja oli sitä mieltä että minussa on kaikki vika en osaan vaan sopeutua,vaikka työpaikka kiusaamiselle oli silminnäkijöitä.sekä pakolliset kirjalliset selvitykset eivät koskaan tulleet ajallaan eikä työn antaja edes vaivautunut vastaamaan.ja työntekijä kärsi tästä taloudellisesti.

    • Erifirmasamataukotupa

      Taukotuvassa kuunnelleena voin sanoa että KAIKISTA työtekijöistä puhutaan paskaa seläntakana ja puukotetaan heti jos saumaa tulee.. siivouspuolella vanhemmat jauhaa nuorista minkä kerkeää. Työilmapiiri on todella surkea.

    • siivooja

      Todella surkea firma.Itse irtisanoin itseni tänään coorin palveluksesta.Olin 2kk siellä ja se riitti minulle.Ei yhtään kunnioiteta työntekijää.Kohdellaan,kuin paskaa kengässä.En suosittele kenellekään.Järki olisi mennyt,jos olisin jatkanut coorin palveluksessa.

    • Karvatu

      Ei täällä askolassakaan olla tyytyväisiä. Paitti kunnanjohtaja kun on itse ex tekninen johtaja. Uskon että joskus hamassa tulevaisuudessa kun kunta liittyy johonkin toiseen kuntaan ihmetellään miksi joskus on tuollainen sopimus tehty. Kuntapoliitikoille tuollainen ostopalvesopimus. Kun ei tarvitse kuntapoliitikoille esitellä kaluston investointitarpeita. Yms

    • excoor2411

      täys paska. vittu espoon päässä vittuillaan onks sulla luvattomia poissaoloja joo ei kyllä 30 vuoteen ole ollut, kai se lomaraha sitten joskus tulee

    • Babadu

      En suosittele kellekkään. Huonompaan suuntaan menossa. Työntekijöitä ei arvosteta lainkaan. Vähennetään vaan ja lisätään työtaakkaa. Itse pitää kaikki koneet yms hankkia jos meinaa työnsä hoitaa koska esimies ei auta koneiden kuljettamisessa. Ilman työntekijöitä paikat ois surkeassa kunnossa ja coorilla ei ois asiakkaita. Suosittelen kaikkia hiljentämään työtahtia tai ryhtymään lakkoon. Siihen on varaa sillä kukaan ei mokomaan firmaan halua töihin joten korvikkeita tilalle ei saa. Koska ei ne asiat tuu muuten muuttumaan jollei työntekijät tee asialle mitään vaan nöyristelevät ja tekevät kaiken mitä pyydetään. Asiakkaat valittavat mutta esimies ei lotkauta korvaansa. Tässä yrityksessä on vain masentuneita ja loppuunpalaneita ihmisiä joilta viimeinen toivo on tukahdutettu ja ulospääsyä ei ole.

    • Tulevacoorilainen

      Mikä on tällä hetkellä tilanne? Paljon näyttäisi taas olevan paikkoja auki. Kannattaako hakea?

      • UnohdaKokoJuttu

        Ei kannata


      • EntinenCööriläinen

        Jos haluaa väärin lasketun palkan sekä pelkkää huonoa palautetta (asiakkailta ja työnjohdosta) vaikka työt hoitaa hyvin ja ajallaan coor on unelmiesi täyttymys työpaikkana. Ei sitä hommaa kukaan täysjärkinen tee kuin korkeintaan yhden kesän, meno on kuin teatterissa ennalta arvaamattomineen juonenkäänteineen sillä erolla että olet samaan aikaan sekä näyttelijä että katsoja. Olin lujalla töissä ennen kuin coor osti sen, luja oli hyvä työnantaja. Coorin palkanmaksu on vähän sinne päin, työkalut ja vaatteet on halvimmat mahdolliset jotka lahoavat kuukauden kuluessa käsiin ja tehdyt työt pitää kirjata tietojärjestelmään joka on yleensä kaatunut tai puhelin ei löydä gps-signaalia. Lujalla sai yötyöstä (lumityöt ja eräät rosklenkit) palkkaan 100% mutta coor kiertää tämän maksamalla yövuorolisää joka on noin 1.20€/h, no firma on maksavinaan niin työntekijät on tekevinään... Kerran palkanmaksu yllätti positiivisesti, kun lopetin työnteon 31.12 ja hoidin asian heidän kanssaan siten, että sain kaikki saatavani pois tilanteen piti olla kunnossa. Seuraavana kesänä sain lomakorvaukseksi merkittyä rahaa monta sataa euroa, soitin verottajalle jotta sain rahat merkityksi tuloihini jotta veroprosentiksi tuli oikea prosentti enkä tietenkään kertonut asiasta coorille, entiseltä työkaveriltani kuulin että palkanmaksu ei silloinkaan toiminut normaalisti.


      • Tympääntynyt

        Sama meno kuin aijemminkin. Ei ole asiat parantuneet, työtahti vaan kiihtyy ja porukka lähtee kävelemään kun homma ei vaan toimi.


      • Coorilainen

        Ehdottomasti kannattaa. Parhaat palkat ja rehellinen työnantaja. Tykkään.


      • Anonyymi

        Ei todellakaan kannata hakea!


    • Soon-to-be-ex

      Puoli vuotta coorilla ollut, kohta ONNEKSI sopimus loppuu. Samaa menoa on näyttänyt olevan vuodesta toiseen, ainakin näiden keskusteluiden mukaan. Mikään ei ole minun näkökulmasta katsottuna muuttunut. Työntekijät sairastuu coorilla. Itse olen todella loppu vain puolen vuoden jälkeenkin. Työntekijöitä ei kunnioiteta. Johto kyllä kuuntelee, mutta mitään muutosta ei tapahdu. Palkanmaksu edelleenki v*tuilleen. Yhdelle tekijälle mitoitettu aivan liikaa hommia. Ylläpitosiivoojan pitäisi ehtiä vielä peruspesemään. Ja rytmi tehny ylläpitosiivoukselle eli ylimääräistä aikaa harvoin jää. Ja silloinkin kun jää ja ehtii pesemään niin siitäkin johto valittaa jos joku pieni mitätön ja merkityksetön asia on huonosti. Olisivat nyt kiitollisia kun ehdin oman työn päälle vielä peruspesemään. Ja kiitoksen sanaa ei kuulu! Onneksi tästä firmasta pääsen eroon, mutta jollakin motivaatiolla pitäisi jaksaa sopimuksen loppuun.

      • Khyl_täytynnee_ollapaska

        Motivaatio saikkua vaa loppuajaksi khyl se siitä menee :) Nimimerkkiini lisäystä ... paikka onneksi ei ikinä tarvi mennä tuonne töihin xD


      • Anonyymi

        Sairausloma kiellettyjä jos joudut sairaslomalle pääset esimiehen silmätikuksi.tarpeeksi pitkään kun olet sairaslomalla alkaa uhkailu ja varoitusten anto laittomasti. Luottamus mies ei korvansa lotkauta ongelmatilanteissa.tehdään isoja sopimuksia jossa sovitaan asiakkaan kanssa käytettävät tunnit.totuus kuitenkin muuta. Jos sopimuksessa lukee 1640h niin todellisuudessa työt pitää tehdä 1200h/kk . Revitään siivoojan selkänahasta erotus. Kuitenkin asiakas maksaa 1640 h/kk. Kannattaisi asiakkaan pikkuisen tarkastaa todellisuutta. Näin coorilla joten en suosittele asiakkaille enkä työntekijöille.


    • Asenneratkaisee

      Huolto puolella ainakin tyytyväinen työhöni. Uudet autot ja työkalut (myös siivouspuolella), 2x vähemmän kiinteistöjä kuin entisessä firmassa. Työnjohdonkin kanssa tulen hyvin toimeen, ei valittamista.

      • Gorssi

        Todellisuus kaukana oikeasta työelämästä, jos väittää Coorilla asioiden olevan hyvin 🤣🤣🤣🤣🤣


      • Asenneratkaisee

        Eiköhän se ole porukasta kiinni ketkä sen työpaikan tekee eikä toiminimi. Tiedän kyllä ihmisiä firmassa mitkä ei tule pomonsa kanssa toimeen ja näin ollen hommat ei luista puolin ja toisin. Itselläni on hyvä tiimi kasassa ja palkat yms. lisät tulleet niinkuin pitää. Coor on kuitenkin suht. iso työnantaja ympäri Suomen joten varmasti löytyy sakkia joka lähtöön. Harmi niille joille huono pesti iskenyt, firmassa on oikeasti mukavaa työnjohtoa myös olemassa.


      • Strategiapuuttuu

        Olisiko ihan johdossa oikosulkua


    • useampivuositakanapäin

      Suosittelen hakemaan. Palkkojen kanssa on joskus ollut ongelmia mutta selvittämällähän ne hoituvat. Mielestäni kuitenkin Coor tarjoaa kilpailukykyisen palkan(riippuen tehtävästä), jonka eteen kannattaakin tehdä töitä.
      Coorilla on hyvät etenemismahdollisuudet ja mahdollisuuksien mukaan on mahdollista hakea toiseen yksikköön niin halutessaan.
      Ja Esimiehistä sen verran että ei varmasti jokaisen pärstä ja naama miellytä, mutta sehän nyt vaan on elämää.

      • UusiTJ

        Palkat huipussa ja työmäärät ylitöillä kannattaa hakea. Pikku ISS:lle vaan kaikki kauhomaan paskaa


      • Mitähelvettiänyt

        Tän on varmaan kirjottanut joku aivopesty lähiesimies 😂


      • Anonyymi
        Mitähelvettiänyt kirjoitti:

        Tän on varmaan kirjottanut joku aivopesty lähiesimies 😂

        Itse kehuvat firmaa ettei pelkkää negatiivista lukisi 😂😂. Ensimmäinen paikka jossa ei saa hakea edes lamppuja tukusta vaan niitä joutuuu odottelemaan viikkotolkulla ja melkein meisselin ostoon pitää kysyä lupa...Lisäksi huonoimmat työvälineet ja työkalut mitä olen ikinä nähnyt missään firmassa. Suoraan citymarketin alelaarista. Kamat hajoaa käsiin ja esimiehet vaan kyseenalaistaa ja vittuilee. Asiakkaatkin naureskelee tälle menolle ja hävettää usein. Yhtään ei ole ikävä cooria
        t. Kiinteistöpuoli Oulu


    • jgbjg

      En suosittelee. Olen kuukausien ajan turhaan yrittänyt saada lauantain vapaaksi (teen 6pv/vko töitä), mutta aina tulee sama selitys ettei löydy tekijää. Haen parhaillaan uutta työpaikkaa ihan toisesta alasta.

    • ananastaja

      Olin viime vuonna kesätöissä Kuopiossa. En suosittele yhtään: vaatimukset ovat kovat, aika todella vähäistä ja eikä kukaan auttamassa (perussiivoukset ja ikkunanpesut isossa yliopistossa, yksinään). Joko pitäisi olla superihminen että saisi edes suurimman osan tehtyä ja jos et ole, tulee valitusta ihan saatanasti. Kiitos heidän, kroppa ihan paskana siitä työstä ja ei jaksanut edes työpäivän jälkeen tehdä mitään. Onneksi oli vaan kesätyö enkä aio hakea uudestaan.

      • Anonyymi

        LTY johtaja sai oikeutetusti lähdöt.


      • Anonyymi

        Minulla sama kokemus että kesätyöntekijät saivat olla ihan oman onnensa nojassa


    • Anonyymi

      Äläkää hakeko tonne töihi. Oulusa pomot idiootteja eikä ne ikinä oo tyytyväisiä sun työhön vaikka rehkit niska limasa. Työkavereista ehkä kaks oli sellaisia jotka oli iha kivoja. Muut joko itteää täynä tai muute vaa vittumaisia

    • Anonyymi

      YLIvoimasesti paskin puulaaki mitä maa päällänsä kantaa.. jos sairauslomalle joudut ja tuut takaisin niin työnjohtaja leikkii lääkäriä kysellen henkilökohtaiset asiat jotka eivät sille kuulu. työvaatteita ei tule vaikka anelis ja aina sama virsi että mikä oli vaatekoko yms mut vaatteita ei vain näy.. korona aikana ei maskeja eikä käsidesiä näy.. pitää pyytää päälliköltä joka kuun 14pv mennes mitä tarvii ja kun pistää pyyntöä spostilla niin vastausta ei tule koskaan..koirankoppia annetaan jos oot saikulla tai muuten ei naama miellytä vaikka työt tekisit kuinka hyvin. joka paikasta säästetään säästämisen ilosta. yt neuvotteluita on joka välissä koronaan vedoten vaikka samat työt on koko ajan.. työnjohtajat vaihtuu niin tiheään ettet ees ehi sukunimeä oppiin.. en suosittele kyseistä lafkaa kenellekkään. kiertäkää kaukaa

      • Anonyymi

        Onpa outoa puhetta. Coor on paras työpaikka missä olen ollut. Työntekijöistä tosissaan välitetään. Tietenkin näitä valittajia on joka työpaikassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa outoa puhetta. Coor on paras työpaikka missä olen ollut. Työntekijöistä tosissaan välitetään. Tietenkin näitä valittajia on joka työpaikassa.

        Ja paskat välitetään. Ehkä Coorin omista ämmistä välitetään, mutta ei kenestäkään muusta. Palkat jatkuvasti väärin, tiedusteluihin ei vastata, pelkkää lupausta ja kusetusta PYSYKÄÄ KAUKANA TÄSTÄ


    • Anonyymi

      En suosittele myöskään. Siivoustyönohjaajat ja palveluesimies vastaa viesteihin, jos sille päälle sattuu. Tavaroita ja välineitä saa odottaa ikuisuuden. Tiedotus ei kulje ja aina on jotain sähläystä. Onneksi suurin osa työkavereista on yhteistyökykyisiä ja ammattitaitoisia, niin saa hommat hoidettua. Siivoustyönohjaajat eivät tunne kohteitaan, mutta eipä niitä siellä edes näy. Vaihtuvuus on todella suuri, varsinkin ohjaajissa ja esimiehissä. Jotakin tässä firmassa on niin pielessä, että ei vaan toimi. Tuntuu, että vähänkin pätevät ohjaajat ja palveluesimiehet on lähtenyt itse pois tai pistetty pihalle.

    • Anonyymi

      Mites mahtaa olla Turussa, onko kokemuksii ? Hakevat just kiinteistönhoitajaa ja aattelin pistää hakemusta. Mulla ei kokemusta ole kuin pari vuotta mutta ammattitutkinto löytyis, mahtaako tolta pohjalta kannattaa ees hakee ?

    • Anonyymi

      Itse aloitin juuri Coorilla ja tosiaan ei ollut siivouskeskus ihan ajan tasalla.. Sitä ja tätä puuttui ja puuttuu edelleen.. Palkkakuitin olisi pitänyt tulla tänään ja palkan pitäisi tulla huomenna, vähän epäilen.. Kohde minulla mukava ja hyvin mitoitettu.

    • Anonyymi

      En voi suositella.
      Kuva joka jäi itselleni on todella huono.

      Haku on koko ajan päällä ja kuulopuheita lähtijältä olen kuullut ainakin

    • Anonyymi

      En suosittele, mikään ei toimi ainakaan Vaasassa...pomo on kuningatar, mutta ei tee mitään, eikä ota vastuuta...haukkuu työntekijöitä toisilleen ja pikkupomoja, vie niiltä auktoriteetin!
      Hyi mikä firma ja todella surkeet palkat ja varsinkin ylityö liksa...

    • Anonyymi

      Itse kehuvat firmaa ettei pelkkää negatiivista lukisi 😂😂. Ensimmäinen paikka jossa ei saa hakea edes lamppuja ja roskapusseja tukusta vaan niitä joutuu odottelemaan viikkotolkulla ja melkein meisselin ostoon pitää kysyä lupa...Lisäksi huonoimmat työvälineet ja työkalut mitä olen ikinä nähnyt missään firmassa. Suoraan citymarketin alelaarista että mukavasti kamat hajoaa käsiin .Esimiehet ei vastaa yhteydenottoihin vaan kyseenalaistaa ja vittuilee. Asiakkaatkin naureskelee tälle menolle ja hävettää usein. Löysin paremman työpaikan ja siihen ei paljoa vaadittu. Yhtään ei ole ikävä cooria
      t. Coor shitty management Oulu

    • Anonyymi

      Joo.. Itseänikin hävettää kun asioita ei hoideta ja asiakkaat valittaa.. monta vkoa saa odotella loppu olevia välineitä mutta sitten kyllä tulee kaikkea mitä on jo liikaakin.. Työvaatteet huonoa laatua eikä istu kunnolla päälle..

    • Anonyymi

      Minä en keksi mitään muuta huonoa kyseisestä firmasta kuin patalaiskat siivoojat ketä on palkattu. Raukat luulee et duuni on helppoo ja ketä vaan osaa siivoo. Ei mee niin! Sit ruikutetaan millon mistäkin, soitellaan luottamusmiehelle ja luullaan olevansa jotain. Palkka on hyvä jos teet työsi ja teet sen hyvin. Luulen et suurin osa näistäkin tän ketjun marmattajista on niitä leväperseitä ketkä odottaa kehuja ja sokeria mutta ei oo valmiita tekemään sen eteen mitään. Joo, on totta että tässäkin, niinkuin jokaisessa firmassa on huonoja puolia, mutta ne ei johdu firmasta vaan köntsistä työntekijöistä.

    • Anonyymi

      Kohta ei tuu lainkaan, kun yt:t alkaa. Ei mee pitkä aika. Niitä odotellessa...

    • Anonyymi

      Mikään ei tule ajallaan, ei ainakaan pomot töihin!!
      En oo ikinä ollut firmassa, jossa pomo valehtelee ja haukkuu selän takana omia työntekijöitään! nyt sekin koettu , kun olin Coorilla!
      Pomo istuu kampaamossa tai kynsihuollossa päivät pitkät, eikä hajuakaan mitä kentällä tapahtuu, valehtelee ylöspäin, kuinka kaikki on niin mallikkaasti.
      Varokaa kyseistä firmaa, siellä sairastuu !!Pomo on niin kateellinen työntekijöilleen, että tahallaan haluaa tehdä määrätyissä hallaa, haukkuu ja juoruaa henkilökohtaset asiat muulle porukalle! Tämä oli Vaasassa!

    • Anonyymi

      Pohjoispohjanmaalla ainakin ok meno. Työvaatteet hyvät, työautoja rappusiivoojille. Välineiden laatu vaihtelee kohteissa ja aika paljon kiinni siitä miten siivoojat tajuaa pyytää uusia niin tuodaan rikki menneiden tilalle. Paljon kuullut olleen esimerkiksi kesätyöntekijöitä rappusiivouksessa joita ei kiinosta miten työnsä tekevät koska "kuka vaan osaa siivota" tai jos tulee palautetta tai ei saa haluamaansa kohdetta niin tahalleen tehdään huonosti että kohteet vaihtuisi kivempiin. Sitten kun potkitaan ulos niin haukutaan firma vaikka itsestä kiinni miten työnsä tehnyt

    • Anonyymi

      Lapin kohteissa homma toimii. Apua saa, välineet on hyvät jos vain itse pidät niistä huolta (eli myös pyydät tarvittaessa uusia) ja koneet on ajanmukaisia, mm eco koneita. Uuden päälikön myötä hommassa on taas itua, meillä on käynyt jos jonkilaista esimiestä, aina issin tai solin jämiä. Voin suositella, jos oot työhösi motivoitunut niin susta pidetään kiinni. Ainoana miinuksena on tietyt kollegat jotka on laiskoja paskoja, eivät omaa minkäänlaista moraalia ja vängällä etsivät kaikesta jotain negatiivista. Onneksi näitä ei ole kaikkialla, muutamissa koulukohteissa vain. Heistä kun pysyy kaukana niin töissä on jopa kivaa!

    • Anonyymi

      Ehkä tuo homma voi toimiakin jossain pienemmällä paikkakunnalla, mutta ei ainakaan pk-seudulla! Itse siivoan käytetyillä välineillä mitkä ovat hajoamispisteellä, uusia kun pyytää niin tuijotellaan vaan seinille. Viesteihin ei vastata, mutta itse kyllä odotetaan että vastaa näille sitten.. Odotan että saan lomat hoidettua alta pois ja alan katseleen uutta duunia, alkaa oleen mitta täynnä tämän firman toimintaa/toimimattumuutta.

    • Anonyymi

      En suosittele tätä yritystä kenelleklään. Viikonkaan työstä en ole saanut palkkaa ajoissa. Onneksi asiaani hoitaa liitto korkojen kanssa.

    • Anonyymi

      Vuosilomapalkan maksamisen kanssa perseillään nyt jotain omituista.. Sain vain puolet rahoista ja lomarahan kanssa yritetään kusettaa. En todellakaan suosittele tätä firmaa jos haluat pysyä järjissäsi, koko loma mennyt tapellessa raha-asioista!

    • Anonyymi

      Lomarahat täälläkin päin persettä. Ei tullut ollenkaan. Kaikki tämän vuoden palkat ovat olleet väärin.

    • Anonyymi

      Miten tästä ei nosteta isompaa meteliä? Oma palkka viisi peräkkäistä kertaa väärin, eivät maksa sunnuntain tuplapalkkaa eivätkä lisiä. Kaksi irtisanoutunut 5 kk sisään virheellisen palkan takia.

      Ja me kaksi muuta liityttiin liittoon ja aletaan hakata kattiloita. Ei näin!

      • Anonyymi

        Mullakin loput lomarahat edelleen maksamatta!


    • Anonyymi

      Palkat koko ajan väärin, pomot vaihtuu niin tiuhaan tahtiin ettei kisssa ehdi sanoa. Joudut kulkemaan reikäsissä vaatteissa ja uusia ei näy eikä kuulu. Työvälineet kivikautisia ja hajoaa käsiin, uusia et saa.. Viime vuoden lomat laitettu väärin ja niidenkin perään piti itse kysyä et onko mulla lomaa vai ei?! Kiertäkää kaukaa tämä firma.

    • Anonyymi

      Mahtava firma olla töissä. Suosittelen,

    • Anonyymi

      Ei todellakaan kannata. Saat rakennussiivoojanakin parempaa palkkaa.

    • Anonyymi

      Oma kokemukseni on Coorista kaksijakoinen. Kohde mitä tein oli mukava ja alue myöskin suhteellisen helppo, työaika riittää. Ohjaaja tällöin oli mukava ja yritti hoitaa mahdollisimman hyvin työnsä, mikä tietty helpotti. Kuitenkin, esimies oli täys mulkku, sieltä ei mitään hyvää koskaan kuulunu, asiakkaan persettä nuoleskeltiin ja ylimääräsiä töitä kyllä teetettiin. Myös kohteen vaihtamista yritettiin esimiehen toimesta useaan otteeseen ilmoitusluontoisesti, vaikka työsopimuksen tunnit olisivat olleet aivan eri kuin kohteen. Tää esimies on suurin syy miksi en ole palaamassa firmaan ja mielummin olen työttömänä...

    • Anonyymi

      Tänne kelpaa vain orjat! Mielistellään hetken aikaa, ja sitten se heidän show alkaa.

      • Anonyymi

        Kuopio


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe