Kesäinen halkosavotta osa 5 (a)

Henry Xavier

Olimme illalla ottaneet vanhempieni parivuoteen käyttöön ja ehdotukseni yhteisestä peitosta oli saanut Japeltakin hyväksynnän. Hiukan siinä halailimme ennen unen tuloa ja juttelimme siitä, miten kiva oli olla sellaisen kaverin kanssa, josta tykkää kovasti. Näinpä myönsi Japekin tykkäävänsä minusta, mutta itse tunsin rakastuneeni häneen. 


Havahduin keskellä yötä tuntiessani ilmavirran kasvoillani. Avasin silmäni ja näin Japen kasvot muutaman sentin päässä omistani.
"Mitä nyt? -kysyin. Onks jotain vialla?" -kyselin vähän pöllähtäneenä.
"Eeeeiii mikään...eikä mitään ole vialla vaan paremminkin kunnossa" -Jape myhäili.
"Mitä meinaat. Mikä on kunnossa?" -tenttasin vieläkin vähän sekaisena.
"No mä katselin sua sun nukkuessa ja mulle tuli sellainen olo, että olisin halunnut suudella sua". -selitteli Jape vähän epävarman oloisesti.
"No? Mitäs oottelet? Ei täs oo koko yötä aikaa... Ei vaiskaan. Onhan tässä" -
Riuhtaisin Japen otteeseeni ja suutelin suoraan suulle oikein kunnon pitkän suudelman...
"Tällaistako suunnittelit?" - kysyin hymyillen.
"No just" - sanoi Jape ja hetken päästä jo mietiskelin, rohtuisivatko huulemme innokkaasta suutelusta...Mitäpä väliä. 
Tuo pussailu päätettiin kuitenkin yksissätuumin lopettaa, ennen kuin se johtaisi johonkin muuhun. Ehtiihän sitä kai aamullakin, pähkäilimme ja jatkoimme nukkumista.


Päivät olivat olleet aika työntäyteisiä ja terve väsymys sai meidät nukkumaan pitkälle aamuun. Heräsimme vasta Villen pöristellessä mönkijällään pihaan. Ville sanoi vaan varmistavansa, että meillä sahauskamat toimii ja kysyi tartteeko kaupasta mitään, kun on päivällä sinne menossa. Kirjoitin pienen ostoslistan ruokatarpeista ja kysyin, että saako se tuotua olutta korillisen, kun niin mukavasti iltaisin janottaa. Lupasin, että saa tulla tyhjentämään sitä kanssamme. Se sopii, naureskeli Ville lähtiessään ja lupasi tulla ostosten kanssa kuuden maissa illalla.

Aamupalan jälkeen vedin vaaleista farkuista leikatut shortsit jalkaan ja jätin alkkarit pois, kun ei tosiaan palellut tuolla viikolla. Japellakaan ei ollut kuin lyhyet urheiluhousut ja eipä sekään näyttänyt niiden alle mitään laittavan. 
Sirkkeli ulvoi ja sahanpuru pölisi, kun painoimme reippaalla meiningillä halkoja pieniksi. Japen pinotessa klapeja katokseen, en voinut olla tuijottelematta noita reisiä ja urheiluhousun sivuhalkioista vilahtelevia pakaranuurteita. Oloni oli vähän kummallinen... Sellainen kutkantapainen pyöri alavatsassa ja kyllä se oli kohta pakko myöntää, että kiimaahan se taisi olla. Ei kaluni toki jäykkänä ollut, mutta ei täysin löysänäkään. Sellainen se oli, kuin kättä odottelevan juniorin puoliveltto kikkeli ensimmäisiä kertoja runkatessa. Juuri siinä tilassa, että kun tarttuu siihen, niin jäykistyy sekunnissa ja sylkäisee kymmenessä.

Sammutin sirkkelin ja istahdin pölkyn päälle selkä pihakoivua vasten katselemaan Japen heilumista. Sitä oli kyllä rattoisa seurata ja olisin varmaan kauemminkin sitä katsellut, mutta Japen saatua tehdyt klapit pinoon, hän pysähtyi eteeni miettivän näköisenä...
"Mitäs mietit"? -kysyin. Jape naurahti ja sanoi, että nyt on Makelle käynyt vahinko. Ihmettelin, että mikähän vahinko, kun en ollut työntänyt edes sormiani sirkkeliin...Varulta näytin molempien käsien keskisormea Japelle vielä varmistukseksi.
"Vilkaiseppa sepaluksesi seutua" -Jape sanoi ääneen nauraen..
"Ei víttu sentään... Katos vaan. Alkaa näköjään pultinrasvat kihoamaan pintaan"- pikkuisen nolona selittelin. 
Mulla on ollut niin kauan kuin muistan  touhutipat  herkässä ja nyt kaluni oli kastellut vaalean farkkukankaan melkein kämmenen kokoiselta alueelta.
"Sä olit vaan niin kiihottavan näkönen kun pyllistelit noiden klapien kanssa. En mä tuolle voi yhtään mitään, kun se nyt vaan on tuollainen herkkä tiputtelemaan" -naureskelin jo. 
"Eiköhän päästetä siitä turhat paineet pois"? - ehdotti Jape ja lupasi tehdä saman mulle, minkä minä olin tehnyt hänelle saunassa. 
"Käynkö huuhtelemassa sen ensin, kun se on varmaan limainen ja liukas"?
"Et. Vaan tulet nyt tänne" - sanoi Jape varaston ovelta.


...jatkuu

5

2715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Henry Xavier

      ...jatkuu

      Kesäinen halkosavotta osa 5 (b)


      Työntäydyimme täyteen pihavarastoon ja pienen ikkunan antamassa valossa, kiskaisi Jape shortsini nilkkoihin. Kaluni ponnahti katselemaan katon rajaa yhdellä silmällään ja Japen polvistuessa vanhan räsymaton päälle sitä hoitelemaan, tuo silmä tipautti liukkaan kyynelhelmen nurkastaan. 
      Jape levitteli kiimanesteitäni pitkin kullini vartta ja se tuntui äärettömän hyvältä. Se tuntui jo sitten taivaallisen hyvää, kun hän muutaman kerran vartta nuolaistuaan, upotti sen kuumaan suuhunsa ja imi sitä välillä kovemmin ja välillä varovaisemmin. Jos tuolla pojalla oli toisen kalu eka kertaa suussa, niin kylmäharjoitteltu oli tehty vähintään banaanilla.

      Hän puristeli pakaroitani ja tiukalla otteella veti minua itseään kohti. Superjäykkänä seisova kaluni muljusi kuumassa suussa kielen pyöriessä terskan alareunassa ja tunsin alavatsassa, että kauan en tuota menoa kestä. Sen huomasi Japekin ja hän pyysi varoittamaan ennen kuin laukean. 

       "Nyt taitaa tulla"  -huohotin.
      Jape pullautti mulkkuni suustaan ja veteli liukasta vartta toisella kädellään, toisen leipoessa kassejani.
      Harvoin on niin paineella syöksyt irronneet ja nyt ikkunalasikin sai osansa niistä ryöpsähdyksistä. Vapisin hetken Japen pidellessä vielä turvonnutta kaluani kädessään. "Kiitos. Uhh huhh. Sepä teki hyvää. Mites sulla? Autanko? - utelin.
      "No vetäise tuosta muutama kerta niin on valmista täälläkin". Urheiluhousujen lahkeesta jöpöttelevä kalu ei montaa kiskaisua tarvinnut, kun jo spermat suihkivat matolle. Tulipa siinä sotkua taas, mutta kyllä kannatti, näin tuumattiin ja mentiin uimaan.

      Iltapäivällä ei kyllä sitten enää mitään työhomman tapaistakaan tehty. Lekottelimme vaan alasti mökin takapihalla sillä mielellä, että jos joku tulee, niin tulkoon. Kai sitä omalla mökillään saa nudistella.

      Kroppamme olivat saaneet rusketuksen jo kaupunkirannoilla ja muutamassa päivässä rusketus vain syveni ja yleisellä uimarannalla saadut rusketusrajat alkoivat hälvenemään... Japen maatessa mahallaan, tuijotteliin kyynärpäähäni nojaten sen hyvänmallista peppua herkeämättä. Pienet hikikarpalot helmeileivät kauniiden ja kiinteiden pakaroiden untuvakarvoituksella ja mieleni teki nuolla niitä pois. Käännyin itsekin mahalleni tuota mietittyäni. Ei se, että alasti ottaa aurinkoa ja joku tulee, mutta jos mela pystyssä ottaa aurinkoa, se voisi herättää tulijassa hilpeyttä. 

      Jape lätkäisi kämmenellään aika lujaa persuksilleni ja hihkaisi, "nyt uimaan siitä jäbä",-nousi itse juosten suoraan alas rantaan. Kirmaisin perässä parru heiluen ja ehdin sukeltaa laiturilta, ennen kuin Jape ehti huomata, että taas mulla seisoo. Vartin päästä arvasin jo nousta takaisin laiturille...

      Aurinko porotti vielä kuumasti kun virittelimme pallogrilliä grillauskuntoon. Puolen tunnin päästä tulee Ville ja jos hän on noudattanut ohjeitani, tuomansa olutkori on ollut kylmässä...

      Aaah. Janottaa niin vietävästi.

      • dgjk

        Loistava tarina :) Jatkoa vaan!


    • ¤Laakerinlehti¤

      Mikäli olet uusi kirjoittaja, voin kursailematta sanoa, että tässä on nyt uusi "vuoden tulokas" tällä foralla.

      • Henry Xavier

        Kiitos ystävällisistä sanoista. Olen uusi tällä, kuten olisin uusi millä tahansa tarinaforumilla. Siinä mielessä neitseellistä meininkiä ;)
        Jatkoa tulossa...


    • tykkään

      Olipa kerrassaan ihana kertomus! Lisää vaan!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2097
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1610
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1236
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1150
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1145
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe