AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Matkapuhelimen osto Bangkokista

Matkapuhelimen osto Bangkokista

13 Vastausta 466 Lukukertaa
Onko kokemuksia kännykän ostosta Bangkokista? Millainen hintataso siellä on? Mitä asioita pitäisi ottaa huomioon? Mistä puhelin kannattaa ostaa.. jos kannattaa..
Aidot puhelimet ovat saman hintaisia kuin Suomessa.

Käytetyn tai feikin saat halvalla esim MBK tavaratalosta.

Vastaus itse kysymykseen: Ei kannata ostaa puhelinta Thaimaasta.
esim. Samsung ja Lumiat maksoi hiukan enemmän ja ei tule mukana suomi ohjekirjaa....tosin sen saa netistä mutta ei kannata ostaa...ja eihän kukaan enää kännykkää osta kun sen saa 6 eurolla per kk ja taas uusi 2 vuoden päästä...hintakin on edullisempi näin.
Ostin kopio Galaxy 3:n. Jäi kokonaan käyttämättä, koska 3G ja wifi toimivat aivan surkeasti. samoin tabletin kanssa. Vastaus: Ei kannata ottaa, vaikka ilmaiseksi saisi. Ja kirjoitan tätä juuri Bangkokissa.
miksi sinä aina lisäät tuon että kirjoitan Bangkokista...mistä vaan vetoa ettet kirjoita vai eikö siellä aika kulu kun pitää aamusta jo roikkua tällä palstalla...siis lopeta jo!
Monilla expateilla ei ole muuta tekemistä kuin roikkua netissä. Puoliso töissä ja meidi hoitaa huushollin. Suomipalsta on yhteys ulkomaailmaan ja vieläpä suomeksi. Kadulla puhutaan thaita, josta ei ymmärrä mitään. itselläni ei ole asiat aivannoin surkeasti, mutta tosiaan noitakin kohtaloita täällä näkee.

Lisään vielä, että ole edellisten viestien nimimerkki "Näin se on", mutta näin se juuri on. Bangkokista ei kannata ostaa kännykkää, ei ainakaan feikkiä.
MATKAPUHELINTA EI KANNATA OSTAA BKK:STA .
Minä kirjotan mitä huvittaa ja laitetaan tonnista veto tai kymppitonnista, että kirjotan just tätä ja nyt Bangkokissa. Vai onko siellä joku kommunisti, joka haluaa sensuroida, mitä kirjotetaan? Haista ...tu, toivotetaan täältä Bangkokista.
Olen ostanut 3 Nokialaista Thaimaasta (2 Bkk:sta ja yhden Pattikselta).

Perusmallit edullisempia kuin Suomessa. Uutuusmallit tulevat viiveellä. Suomenkieli niistä puuttuu, mutta sen saa lisättyä asiantuntevassa liikkeessä, joko Thaimaassa (vaatii etsiskelyä) tai Suomessa.

Kaikki ovat olleet aitoja.

MBK:n yläkerrassa on kännykkäliikkeitä. Ole kuitenkin varovainen. Tutustu haluamaasi malliin jo etukäteen, jotta tiedät mitä olet etsimässä. Huijareitahan maailmaan mahtuu...
Mulla korjattiin tänään 2 x iPhone ja 1 x Lumia. Ihan ok, E7:n korjaus epäonnistui. Aion ostaa nyt uuden ashan, maksaa 1800 bahtia. Korjaus on halvempaa ja saa aitojakin tottakai, jotkun kalliita, mutta esim nämä halppinokiat ovat ok. Täältä Bangkokista.
Thaimaasta kannattaa ostaa vain pillua ei puhelinta.
Ei kannata ostaa sieltä, kun sitte Suomessa se ei toimi.
sekö pillu ei toimi
Suomessa on maailman halvimmat puhelimet, jos osaa hakea netistä !

Matkapuhelimet ja kamerat ja käytännöllinen elektroniikka on suomessa
maailman halvinta.
En tiedä miksi, mutta arvaan: Suomessa on kolme keskusliikettä(Kesko, Tuko
ja SOK).
Ostavat suuria määriä ja hävittävät varastoja huonon myynnin takia.

Surffaa netissä ja vertaile !
 /   /  /  /  /  / Matkapuhelimen osto Bangkokista

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta