Suvi Pitkänen ja Mr. Finland riitelivät! Poliisit paikalle!

Vauva kärsii!!!

Sillälailla! Nyt on sitten tämänkin pariskunnan pieni vauva sosiaaliviranomaisten tarkkailussa. Poliisithan tekevät aina ilmoituksen sosiaaliviranomaisille, kun he ovat joutuneet kotikäynnille, jossa on alaikäinen lapsi paikalla.

Voi, että ihan säälittää pienio vauva, joka on joutunut kuuntelemaan vanhempiensa rajua riitaa ja ehkä hän on joutunut näkemään myös väkivaltaa. Vaikka vauva onkin vielä pieni, tuollainen jättää aina jälkensä hänen perusturvallisuuden tunteeseensa.

Nyt Suvi ja Teppo ihan oikeasti RAUHOITTUKAA!!! Ajatelkaa välillä pientä vauvaanne, joka ei ole millään tavalla syyllinen toilailuihinne! Olette molemmat lapsellisia kakaroita! AIKUISTUKAA!




Ex-julkkispariskunta riiteli rajusti –poliisit paikalle!

Viihdeuutiset18 tuntia, 14 minuuttia sitten


SeiskaLiven tietojen mukaan DJ Suvi Pitkänen ja hänen ex-avomiehensä Mr.Finland Teppo Säkkinen ovat ottaneet rajusti yhteen pariskunnan entisessä kodissa, jossa Suvi asuu heidän yhteisen Safina-tyttärensä kanssa. Riita yltyi jopa niin rajuksi, että poliisit kävivät rauhoittelemassa tilannetta.

SeiskaLive tavoitti Suvin kommentoimaan asiaa.

- Pitää paikkansa, että poliisit kävivät täällä. Teppo alkoi riehua ja kävi minuun fyysisesti kiinni. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin soittaa poliisit paikalle. Lopulta poliisit saivat Tepon ulos asunnostani, Suvi kertoo.

Mistä riita alkoi?

- Teppo tuli hoitamaan lastamme eilen, kun menin ystäväni kanssa syömään. Tänään hän ei suostunut lähtemään kodistani pois vaan alkoi riehua. Hän pillastui siitä, että minä olen tutustunut uuteen mieheen. Hänellä saa olla kyllä muita, mutta minulla ei, Suvi kummastelee.

Onko teillä täysin tulehtuneet välit?

- Luulin, että voimme olla tekemisissä yhteisen lapsemme takia, mutta se ei ole mahdollista. Olen todella järkyttynyt ja aion hakea lähestymiskieltoa, Suvi päättää.

"Yritin selvittää välejämme!"

Myös Tepolla on oma näkökantansa asiaan.

- Olen ollut Suvin luona yötä vapusta lähtien ja meillä on ollut myös intiimiä kanssakäymistä. Viime yönä meillä alkoi riita, kun Suvi tuli kahden aikoihin yöllä kotiin. Aamulla yritin vielä selvittää välejämme, mutta Suvi syytteli minua kaikesta. Yhtäkkiä poliisit tulivat paikalle, enkä tiedä kuka ne oli soittanut paikalle. Siinä vaiheessa lähdin pois sieltä.

Kävitkö Suviin fyysisesti käsiksi?

- Ei ollut missään vaiheessa mitään fyysistä väkivaltaan. Halusin selvittää välimme yhteisen tyttären vuoksi, Teppo kommentoi.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Ex-julkkispariskunta-riiteli-rajusti-%E2%80%93poliisit-paikalle%21/1004482

12

1904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuntemattomia ovat

      Voisitteko selvittää ne perheongelmanne jossain muualla. Tämän pitäisi olla julkkispalsta.

    • Epäreilua!

      Ottaa aivoon tuollaiset keskenkasvuiset ääliöt! Miksi tuollaisille idiooteille annetaan lapsia, kun sellaiset ihmiset jäävät lapsettomiksi, jotka sopisivat paremmin vanhemmiksi ja antaisivat lapselleen tasapainoisen perheen???

    • roskasakit

      Mara ja Stefu -tyylillä mennään joo.

    • Tärkeä tieto

      Hienoa, että mainitsi tuon intiimin kanssakäymisen. Sehän tuiki tärkeä tieto medioihin raportoivaksi.

      Jokaisen julkkiksen pitäisi facettaa aktinsa, eikä pahitteeksi olisi vaikka jotenkin pisteyttäisivätkin ne. Siitä olisi fanienkin helpompi seurata suhteen kehittymistä.

      Ei tainnut olla Seiskan toimittaj paikalla, koskei mitään livekuvaa ole tarjolla?

    • PHYIJ!

      Suvin kannattaisi olla varovainen harrastaessaan intiimiä kanssakäymistäTepon kanssa. Teppohan on viekuttanut Marianne Kallion kanssa myös :)))) PHYI!

    • Älyköt yhteen

      Teppo ja Marianne sopisivat toisilleen oikein hyvin.

    • Kaappi ja ovi

      Onko Teppo muka hetero? "Mies", joka puhuu vinkuen ja määkien ja ärrää sorauttaen kuin teinityttö, ei voi olla 100%:nen hetero! Veikkaisin, että Teppo ei ehkä ole vielä tullut vielä ulos kaapista :))) Monet homot yrittävät peittää taipumuksensa kaikin mahdollisin tavoin.

      Heistä moni viestittää käytöksellään olevansa "naistenmiehiä" ja samaan aikaan sielu ja ruumis halajaa miesten perään :))) En väitä, että Teppo olisi homo, mutta en ole myöskään varma, että hän olisi hetero.

      Säälin Tepon lasta. Jokaisella lapsella on oikeus syntyä normaaliin ja tasapainoiseen perheeseen. Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen ja kunnioitettavaan isään, jonka koulutusta, työtä tai elämäntapaa lapsen ei tarvitsisi koskaan hävetä. Hyvä isä tarjoaa lapselleen turvallisen kodin hyvällä asuinalueella ja hän tekee kaikkensa, että perhe-elämä on tasapainoista ja lapselle turvallista.

      Teppo haluaa vain bilettää kavereidensa kanssa. Ehkä hänen kannattaisi tutkailla itseään ja saada elämänsä tasapainoon kaikilla elämän osa-alueilla.

      Onkohan tuo lyhytkasvuinen pelle edes suorittanut inttiä? Oma veikkaukseni on , että ei. Tuollaiset "miehet" yleensä vapautetaan armeijasta liian heikkoina palvelukseen :)

    • OKSENNAN!!

      Toi Teppo on aivan kamalannäköinen, lyhyt, persjalkainen, hirveä naisellinen dragqueen naama, kuvottavat mustiksi värjätyt ohuet hiukset ysärityylillä, ääni aivan kuin naisella! Kuka ihme tuollaiseen luuserijätkään kajoaisi???? Mutta se Suvi samaa mallia, se nenä (varmasti leikelty nokka, on se niin kauheannäköinen), botoxhuulet, jähmettynyt naama...
      Ihan hirveetä ajatella vauvaparkaa, kun NUO tyrkyt idiootit vanhempina!

    • Reetulle mies

      Reetu kans homo?
      Tuota miettiny aina kun olevinaan niin kova naisten mies ja kuitenkaan oo mitään pitkäaikaista naissuhdetta ollu... taitaa tosissaan vaan esittää....

      • No mutta jos parille?

        Pitkät on syömiset julkkisnaisilla...Ei pohjoisessa ole keittiöt auki kahteen.


      • oranssikaljupää
        No mutta jos parille? kirjoitti:

        Pitkät on syömiset julkkisnaisilla...Ei pohjoisessa ole keittiöt auki kahteen.

        2-kuisen vauvan äidillä jo uusi mies kierroksessa ja sattumoisin satun tietämään, että kuka... oranssi itserusketuspelle, toimii mm. personaltrainerina eräässä kuntokeskuksesa stadissa, alisa ranta-ahon ex


      • Ö-luokan julkkis?
        oranssikaljupää kirjoitti:

        2-kuisen vauvan äidillä jo uusi mies kierroksessa ja sattumoisin satun tietämään, että kuka... oranssi itserusketuspelle, toimii mm. personaltrainerina eräässä kuntokeskuksesa stadissa, alisa ranta-ahon ex

        Alisa Ranta-Aho? Kukahan hänkin mahtaa olla. Never hööööd.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      5884
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      62
      3114
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      55
      2506
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1153
    5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      40
      1131
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1094
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      917
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      823
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      801
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      793
    Aihe