Narsismia?

Patri ot

Onko taas joku astunut asianajaja varusteisen 'kaikentietävän' varpahille'.

Tutkintapyyntö/artikkeli valmistelua poliisille?

Etsintäkuulutus, palkkio 100€ ?

Jäikö joku järjestetty puhelu nauhoittamatta vai eikö atk-osoite paljastunutkaan?

58

2833

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • holmesin serlokki

      Kenet pitäisi etsiä luvattuun palkkioon?

      • Karjalasta kajahtaa

        Onkohan tuo se flight forumilla ollut tapaus? Siellä kait on se jokin outo n......i.

        Toivottavast ei tule taas Jämille kehuskeleen, sillä on noit juoksupoikii enämpikin.


      • Las Nummela
        Karjalasta kajahtaa kirjoitti:

        Onkohan tuo se flight forumilla ollut tapaus? Siellä kait on se jokin outo n......i.

        Toivottavast ei tule taas Jämille kehuskeleen, sillä on noit juoksupoikii enämpikin.

        Tota noi, nii onks toi juoksupoika aleksi se Itkuiikka joka ol Nummijärvel?

        HYvi sano se yx äxperimentaali lentäjä, 'perskärpäne'.


    • Peter T

      Pitäkää nyt siis varanne. Saatan tulla Jämille. Kehuskelemaan. Tarttuukohan narsismi myös niihin jotka kärsivät erilaisista komplekseista ?

    • Juoksupoika alex

      Näyttipä osuneen oikiaan tuo alotus. Kerranpa tuo sit kolahtaa.

      • Peter T

        Lukiessani tätä säiettätunnen lähinnä myötähäpeää ja sääliä. Postausten informaatioarvo in pyöreä nolla. Syystä tai toisesta katkeroituneet peräkammarin pojat kirjoittelevat puolisalaperäisiä vihjauksia, sanomatta käytännössä yhtään mitään. Se on toki ymmärrettävää kun otetaan huomioon että ei ole mitään sanottavaa.

        N-sanan ovat sentään oppineet kirjoittamaan.


        Onneksi yhteiskunta tarjoaa vielä lukuisia avohoitomahdollisuuksia noinkin toivottomaan tilaan pudonneille.


      • Las Nummela
        Peter T kirjoitti:

        Lukiessani tätä säiettätunnen lähinnä myötähäpeää ja sääliä. Postausten informaatioarvo in pyöreä nolla. Syystä tai toisesta katkeroituneet peräkammarin pojat kirjoittelevat puolisalaperäisiä vihjauksia, sanomatta käytännössä yhtään mitään. Se on toki ymmärrettävää kun otetaan huomioon että ei ole mitään sanottavaa.

        N-sanan ovat sentään oppineet kirjoittamaan.


        Onneksi yhteiskunta tarjoaa vielä lukuisia avohoitomahdollisuuksia noinkin toivottomaan tilaan pudonneille.

        NI se maksaa tuo Saksas käynti sen verra.


    • Aleksi P

      Vai että Juoksupoika alex!
      Te salamyhkäisten nimimerkkien omaavat, seinän takaa huutelijat tulkaa kertomaan asiat naamatusten. Jollei sosiaaliset taidot riitä siihen, kertokaa asianne ihan tunnistettavilla nimimerkeillä vaikka täällä Suomi24 keskustelussa.
      Haluaisin kuulla henkilökohtaisesti, mistä olette tehneet upeat johtopäätöksenne.
      Täällä leimataan toisia, vaikka vahvasti luulen että esimerkiksi minä en kanssanne ole sanaakaan vaihtanut.
      (hämmästyneenä)

      P.S. Voithan etsiä numeroni esimerkiksi Enirosta ja soitella, jos se on helpoin tapa.

    • dir tp

      Jotkut näyttää itse aloittelevan kirjotelmia ja vastailevan niihin myös juoksupoikien välit.

      En tunne edes myötähäpeää moisten jokapaikan sotkijoiden takia.

      • D PKPR

        Eikö tuota lie tarpeeksi yhteen polliisitutkintaa olis jo. Minoon luullu jotta tuo numero sisältäs jottai tietoo mistä värkistä soitettu? Mut viisaat sano et p..kapuhetta.

        Itekseenhän nuo näyttää kirjoottelevan siellä sun täällä.

        terveesi vaa 'remppamahal'


    • Autopaikka 12

      Malmin papoilla taas systeemit sekaisin?

      Parkkieurot jo saatu jostain kasaan niin nyt tapellaan muuten vaan.

      Ootte huvittavia ukkoja!

    • Kolmas kerta liikaa

      En mä narskuista mitään tiedä, mut oon mä tavannu ainaki yhden sellasen ihmisen jolla oli tosi viehtymys viranomaisiin. Aina se kerto juttuja jossa se oli tienny asiat paljo paremmin ku poliisi tai tulli tai joku muu tämmönen ja mitä hupaa oli ollu sit ku nää virkaintoset tomppelit oli jääny sormi suussa tiepuoleen ihmettelee. Sit tää sama hemmo oli kuitenki vähän väliä ottamas yhteyttä just samoihin huopatossuaivoihin. Se soitti niille ja kirjotti niille ja pöräytti pakoputki mutkalla virastovisiiteillä millon mistäki syystä. Sit se aina suureen ääneen kerto porukalle mitä "hyvä ystäväni rikoskomisario X" oli mistäki sanonu ja luki lopuks lakipykälät päälle. Ja jollei se sillä saanu päätään läpi se duunas itte jonku virallisen näkösen paperin, allekirjotti sen sanosko viranomaisen puolesta ja rupes sillä muita hätyyttelee.

      Paikallinen poliisi oli ihan väsyny siihen ja niin oli ennen pitkää sen naapurit ja kaverit myös vähän niinku et kauimmin kestäneet alko vetää ensin. Aina se jakso valittaa ja kränätä. Sen muijalla oli joku vaatesovitus oy, mut ku ois kai pitäny olla perhesovitus, lopulta seki läks. En mä yhtään ihmettele. Meinaan vaan et jos tällanen kaveri on tosi älykäs ja viranomaiset on tosi tyhmiä, ni miten tyhmiä MUIDEN täytyy olla et se just niistä tyhmille viranomaisille käy kielimässä? Tän tapauksen jälkeen mä päätin et tästä lähin ku mä jonku tapaan mä katon sillee et kolmas kyttäjuttu kaverilta ja mä lähen menee. Ei nää tämmöset ihmiset hyvää tiedä. Enkä mä usko et tämmönen ällistä johtuu. .

    • Peter T

      Näiden N-säikeiden lukeminen kävisi hyvästä viihteestä, ellei ajattele sitä aggression, katkeruuden ja primitiivisen vihan määrää joka näihin sisältyy.

      On varmaankin liikaa toivottu, että nämä vaihtuvien (ja AH niin nokkelasti sorvattujen) nimimerkkiensä suojasta vihaisia ja katkeria viestejään kirjoittavat joskus tekisivät selkoa muillekin siitä, mikä heillä on pohjimmainen motiivi tällaiseen, minkä tahansa mittapuun mukaan mitattuna, huonoon käytökseen.

      Esimerkiksi tämä säie.
      Olen tiedustellut yhden puhelinnumeron taustoja Flight Forumilla. Sen innostamana, suorastaan KIIHOTTAMINA, vihaiset miehet (tai mies, tai nainen, who knows) on alkanut kehittää erilaisia teorioita asian ympärille.

      Ensin vedetään narsisitikortti esiin.
      Sitten tulee toinen avainsana "asianajaja"
      Ja heti perään tuodaan kehiin sanat "tutkintapyyntö" ja "poliisi".
      Jo vain sen jälkeen vedetään säikeeseen asiassa täysin osaton sivullinen, jota nimitetään "juoksupojaksi", "itkuiikaksi" ja "perskärpäseksi".

      Mielikuvituksenne on kunnioitettavan vilkas, täytyy todeta.
      Pyydän teiltä/sinulta haastattelua aiheesta "suomalainen ilmailun keskustelufoorumeiden etiikka". Lupaan kuunnella argumenttinne kärsivällisesti ja kirjoittaa suomalaisessa ilmailumediassa esiin tuodut perustelut tälle vihakirjoittelullenne. Saatte halutessanne nimenne ja kuvankin lehteen. Uskon että suurta joukkoa lukijoitani kiinnostaisi päästä katsomaan erityisesti näille anonyymipalstoille piilosta kirjoittelevien henkilöiden sielunelämään.

      Tätä kirjoittaessani tosin jo aavistelen, että teistä ei ole esiintymään omalla nimellänne eikä kantamaan vähäisintäkään julkista vastuuta kirjoituksistanne.

      Tiedätte mistä minut tavoittaa, odottelen yhteydenottoanne.

      Peter Tähtinen
      ilmailutoimittaja

      • perseily kannattaa?

        Sinä näsäviisastelet Peter ihan turhaan. Kuten näit LinkedIn profiilistani (katselit sitä äskettäin), niin olen työskennellyt aiemmin poliisina. Kuvauksesi mukainen toimenpide on televalvontaa.

        Voit toisaalta miettiä sitä, mahtoiko poliisi oikeasti kertoa sinulle miten ja mistä he saivat imei:t yhdistettyä numeroihin.. Ei niihin aina tarvitse salpa kyselyitä tehdä, mutta sen enempää en voi salassapitovelvollisuuttani rikkomatta availla poliisin toiminnallisia rekistereitä tai niiden sisältöä.. Kansalaiselle ei yleensä kerrota miten/mistä jokin yksittäinen tieto on saatu, päinvastoin saatetaan jopa kertoa jokin sopiva "yleispätevä" jorina, jolla saadaan kansalainen tuntemaan tyytyväisyyttä poliisin toimintaan..

        Olemme molemmat ilmeisesti käyneet jonkin verran ammattikouluja hakkiaksemme ammattitaitomme? Joten sopiiko etten opeta sinulle lentämistä, niin sinun ei tarvitse opettaa minulle poliisitoiminnan perusasioita? Toinen näistä ammateista on nimittäin sellainen, josta voimme täällä foorumilla puhua vaikka millä mitalla (myös ammattitaitoisen joukon kesken), toisesta taasen ei löydy niinkään paljoa puhuttavaa, tai ammattitaitoa, tältä foorumilta..

        Se mihin alunperin kommentoin oli Suikan Pekan julkinen nimeltä mainitun poliisimiehen "mustamaalaaminen" patalaiskaksi tms. ..? Totesin vain ettei päätelaitteen yksilöintitietojen saaminen ole (välttämättä) kiinni halusta tai jaksamisesta, vain ihan selkeästi lakiin perustuvista seikoista.

        Tero Haikara,

        ystävällisesti lukenet yksityisviestin jonka sinulle lähetin.
        En koe tarvetta aloittaa tällä ilmailupalstalla laajempaa keskustelua poliisitoiminnasta tai televalvonnasta enkä aio arvioida tietojesi ajantasaisuutta.
        Oma toimeentuloni on tullut viime vuosikymmeninä teleoperaattorimaailmasta.
        Vaikka en tällä foorumilla ole juurikaan pitänyt tapana kuvailla siviiliammattiani, sallittakoon sen yrtyksen esittely, jonka perustin telealalle 1990-luvulla:
        http://www.qvantel.com/cases
        http://www.sjl.fi/web/pdf/2009/200943_la/sjl31p15.pdf

        Ilmailumaailma taas on ollut se kohde, joka on syönyt merkittävän osan ansioistani. Smiley

        Toivotan menestystä Sinulle valitsemallasi alalla, (joskin toivon, että, että kansalaisten etua ei kuvailemallasi tavalla ajeta salaamalla heiltä heitä koskevia asioita)

        Ystävällisin terveisin
        PeterTähtinen
        « Viimeksi muokattu: Tänään kello 22:02:20 kirjoittanut Peter Tähtinen »


    • Maassa jalat

      Mitähän merkitystä tämänkin ketjun höpinöillä on? Kenenkään kannalta?

    • oh-now

      Ilmailija on kaikkien kaveri!

    • Touni2222

      Flight Forumin viimeaikaisissa keskusteiluissa on hauskinta se, että vanhat jäärät huutelevat jälleen kerran ikää pakolliseksi jokaisen profiiliin. He elävät siinä uskossa, että jos ikää on alle 50 ei kirjoittaja voi tietää mistään mitään. Heidän egolleen on varmaan ihan hyvä etteivät tiedä sitä miten heidän kirjoittelustaan puhutaan ja kirjoitetaan nuorempien ja ajan hermolla elävien ilmailijoiden keskuudessa.

    • Palkkio maksettu?

      Toden totta, vaikea on hölmömpää enää itsestään tehdä kuin vaatimalla nettikeskustelijoilta ikätietoja, jotta tietää, kannattaako heidän kanssaan keskustella.

      Itse olen jo vanha, ja en ole huomannut ihmisten älykkyyden ja keskustelukyvyn olevan juurikaan iästä kiinni.

      Ikää parempi konsti arvioida keskustelijan ominaisuuksia on lukea hänen viestinsä. Kanssaihmisten halveksunta iän tai harrastusvuosien perusteella kertovat pojittelijoista itsestään, itsetunnon, sivistyksen ja älyn puutteista.

    • asdfg4

      'Money Talks' kommentti voidaan useimmiten kääntää suomeksi muotoon: 'Minullapa on rahaa, teille muilla ei ole, häh, häh, hää."

      Tämä sanonta ei kuulu fiksujen ihmisten sanavarastoon.

      • Älyn riemuvoitto

        Näyttää "omatkin" nokkivan kyseistä kaveria tuolla sen suosimalla pilttien simufoorumilla. Kyseinen kaveri kuuluu siihen lajiin joka ei ole saanut pienenä tissiä tarpeeksi. Puute ilmenee sitten aikuisiällä voimakkaasti tuon tyyppisenä pätemishaluna.


    • GS troll

      Mä en vaan käsitä kuinka te jaksatte tuota FF sontaa. Peter. Unohda koko juttu ja jätä muiden kuviot omaan arvoonsa. Jos on menestynyt ja varakas että pitää paljon ääntä itsestään ja asioistaan joutuu varautumaan siihen että astuu yhden tai useamman varpaille. Varpaille astutuilla on tapana älähtää etenkin jos varpaille astuja sattuu olemaan paremmissa varoissa kuin itse. En tunne sinua henkilökohtaisesti. En tiedä millainen olet ihmisenä. En juuri pidä kirjoittamistasi jutuista vaikka sinulla on paljon tietoa ilmailusta, lentokoneista jne. Parhaalla tahdollakaan sinua ei voi kuitenkaan kutsua ilmailun ammattilaiseksi. Olet kuitenkin menestynyt elämässä. Olet omalla alallasi ollut taitava ja asiaa tunteva. Sinulla on perhe, lapsia, omaisuutta ja rahaa. Siis paljon enemmän kuin monella tulee ikinä olemaan. Käyttäydy siis sen mukaan tai nielaise sinulle kaadettu katkera kalkki.

      Mitä foorumiin tulee, on siitä tullut lähes vastenmielinen paikka missä kateus, päteminen ja tyypillinen suomalainen mutu asenne puhkeaa kukkaan. Useita kejuja ei pysty tai viitsisi ryhtyä lukemaan kaiken pilkun viilaamisen, saivartelun tehdessä itse asian merkityksettömäksi. Ainoa positiivinen anti on valokuvat joita on kiva katsella vaikka se AY A320 eri kulmasta kuvattuna ei jaksa juurikaan innostaa.

    • Peter T

      MR (?) troll,
      kiitokset tämän ketjun tähän mennessä selväjärkisimmästä (?!) palautteesta.
      Lienen sosiaalisesti likinäköinen enkä aina näe niitä varpaita saati liikavarpaita, joille tulee astutuksi.

      Olen ilmailun HARRASTAJA. No, ehkä hiukan ylikoulutettu harrastajaksi. Tai mikä sitä estää harrastamasta liikennelentäjänäkin? Siitä on jo parikymmentä vuotta kun lopetin liikelentoyrtykseni Keski-Suomessa; sen jälkeen vastasin lähinnä IT-yrityksen ns corporate-osastosta muutaman tuhannen tunnin verran, poltellen kerosiinia noin 30 maassa. Se ei tietenkään tee minusta ILMAILUN ammattilaista, eikä ole tarvekaan. Olen IT-ammattilainen. Eikös ilmailun ammatilainen ole se, jolle toiset kertovat, minne pitää kulloinkin lentää?

      Edelleenkin ihmettelen, miksi liki joka säikeessä viimeistään kolmannessa postauksessa alkaa sylki lentää ja kateus kukoistaa. Kyllä minä kestän jos minua ivataan ja pilkataan, mutta jättäkää nämä nuoret alalle vasta tulleet ilmailijan alut rauhaan.

      Please.

      • ystäväsi,

        sä perseilet ja yleensä sitä saa mitä tilaa.


    • Peter T

      Hyvä 'ystäväni', niin kai sitten ... jos niin sanot.

      Opin puhumaan viime vuosisadalla sellaisina vuosikymmeninä kun juuri tuo käyttämäsi p-verbi ei ollut suomenkielen yleisessä sanavarastossa ja aggressiivikin teki vasta tuloaan.

      Nähtävästi meillä on muutama vuosikymmen ikäeroa ja pieni kielimuuri. Ystävvällisesti sanonet saman asian selkokielellä niin vanhakin ymmärtää mikä on se "perseily" joka "kannattaa" (ks edellä) tai se "perseily" jolla oletat minun suorittavan tilauksia.

      Peter

      • Oh-lento

        Kivoja lukea nämä pikkupoikien jotka milloin ovat minkäkin alan pro ammattilaisia ja poltellen kerosiinia vaikka missä päin muapalloo. Erityisen nautittavaa (lue naurattavaa) on nämä herra tähtisen jutut. Jatka vaan samalla linjalla :-) tietysti kun noin ammattilainen ja ilmeisen varakaskin niin joutaa hämmentämään kaikkee nettipalstoilla.. Eikä tartte murehti työntiennistä...


      • Äjätnel
        Oh-lento kirjoitti:

        Kivoja lukea nämä pikkupoikien jotka milloin ovat minkäkin alan pro ammattilaisia ja poltellen kerosiinia vaikka missä päin muapalloo. Erityisen nautittavaa (lue naurattavaa) on nämä herra tähtisen jutut. Jatka vaan samalla linjalla :-) tietysti kun noin ammattilainen ja ilmeisen varakaskin niin joutaa hämmentämään kaikkee nettipalstoilla.. Eikä tartte murehti työntiennistä...

        Voi juma mitä joutavaa lätinää. Aikuiset miehet. Tehkää jotain järkevää. Hävetkää ainakin kirjoitteluanne.


      • Aviatrix
        Äjätnel kirjoitti:

        Voi juma mitä joutavaa lätinää. Aikuiset miehet. Tehkää jotain järkevää. Hävetkää ainakin kirjoitteluanne.

        Peterillä on liikennelentäjän kolulutus eli ei ole ihan mikään turha äijä.


      • oh-lento
        Aviatrix kirjoitti:

        Peterillä on liikennelentäjän kolulutus eli ei ole ihan mikään turha äijä.

        Mutta ei oo tällä hetkellä liikennelentäjä kai siihenkin ammattiin valitaan muita kun "turhia äijiä" . Jos tarkemmin analyysia tekisi niin näitten hänen kirjoittelujen ja asenteen nojalla voisi tulkita jopa soveltumattomaksi liikennelentäjäksi.

        Ei millään pahalla no hänellä on ns "vara" sanoa ja kirjoittaa mitä neste suuhun tuo. Lie tuota nestettä muuallakin.. Ei meistä kukaan sen kummempi ole siellä viimesellä portilla .. eli hieman nöyryyttä ja kunnoitusta muita ihmisiä kohtaan olipa kyseessä sitten vaikka ilmailuharrastus. Ei anna vaan hyvää kuvaa hommista nämä P tähtisen kirjoittelut ilmailun parissa!!!!


      • Peter T
        oh-lento kirjoitti:

        Mutta ei oo tällä hetkellä liikennelentäjä kai siihenkin ammattiin valitaan muita kun "turhia äijiä" . Jos tarkemmin analyysia tekisi niin näitten hänen kirjoittelujen ja asenteen nojalla voisi tulkita jopa soveltumattomaksi liikennelentäjäksi.

        Ei millään pahalla no hänellä on ns "vara" sanoa ja kirjoittaa mitä neste suuhun tuo. Lie tuota nestettä muuallakin.. Ei meistä kukaan sen kummempi ole siellä viimesellä portilla .. eli hieman nöyryyttä ja kunnoitusta muita ihmisiä kohtaan olipa kyseessä sitten vaikka ilmailuharrastus. Ei anna vaan hyvää kuvaa hommista nämä P tähtisen kirjoittelut ilmailun parissa!!!!

        Hyvä oh-lento,

        Kiitän suorasanaisesta palautteesta. Sekä siihen sisältyneestä hydrologisesta arviosta.
        Voidakseni paremmin ymmärtää, millä tavoin ja missä yhteydessä kirjoittamani teksti on sinua ärsyttänyt tai loukannut, pyydän sinua ystävällisesti antamaan pari esimerkkinä tekstistä, jossa olet havainnut väärää asennetta tai ylimielisyyttä. Tai mistä on puuttunut nöyryys tai kunnioitus.

        En nimittäin toivoisi sellaisia asioita tekstistäni havaittavan, koska minulla ei ole tarvetta korottaa itseäni muiden yläpuolelle. Toki viestisi ymmärrettävyyttä parantaisi myös se, että esiinnyt omalla nimelläsi, jotta molemmat voimme olla varmat, kenen kanssa keskustelimme.


    • tattarmössa

      Peter.
      Olen seurannut noiden puskasta huutelijoiden "järkeilyjä" ja olen tunnistanut muutaman huhuilijan. Surkeita ihmisiä, joilta puuttuu ilmailu-elämä, tai ovat egonsa sokaisemia luusereita.
      Sanavalinta paljastaa useimmat tölvijät.

      • tattarmössa

        Yksi surkeimmista on savolainen narsisti-insnörtti, joka leikkii jokapaikan höylää ja häneltä puuttuu käytöstavat. Hän on muka aina oikeassa, tölviessäänkin oikeitakin lentäjiä.


      • p.eter1
        tattarmössa kirjoitti:

        Yksi surkeimmista on savolainen narsisti-insnörtti, joka leikkii jokapaikan höylää ja häneltä puuttuu käytöstavat. Hän on muka aina oikeassa, tölviessäänkin oikeitakin lentäjiä.

        Lopettakaa tuo paskanjauhaminen tai itsenne! Hävetkää!


      • tattarmössa
        p.eter1 kirjoitti:

        Lopettakaa tuo paskanjauhaminen tai itsenne! Hävetkää!

        Nyt se savolainen älähti :)
        Se savolainen älähtää johon sanat osuu


    • HVilmailu

      Näitä kun lukee tulee suru. Suomalaisen ilmailun ja ilmailijan taso on madon asteella. Peter. Miksi viitsit edes vastata näille trolleille? Kysy itseltäsi että tarvitsetko flight forumia tai tätä suomi24 forumia. Tuoko kirjoittaminen mielihyvää vai stressaako tämän kusipäälauman idioottimaiset vastaukset ja näkökulmat? Henkilökohtaisesti en ymmärrä miksi kukaan ammatikseen ilmailun parissa työtään tekevä viitsii kirjoittaa harrastelu-puuhastelu nokkimisforumilla tai miksi sinä haluat osallistua keskusteluihin joista tulee eipäs-juupas mutu kyllä me tiedetään paskanjauhantaketjuja?
      Joku viisas aikoinaan sanoi että Suomi on mahtava maa jossa asuu vittumainen kansa. Pitää paikkansa mutta Suomalaiset ovat lisäksi aivan helvetin tyhmää, kateellista ja itseriittoista kansaa.

    • HVilmailu

      Te kaikki muut olette tyhmiä, kateellisia ja itseriittoisia runkkuja. MINÄ itse olen paras ja viisas. Olette muka ilmailijoita. Onkohan tuo Peter edes mikään lentäjä. Nimi viittaa kakkospuolelle. hehehehe

    • tattarmössa

      Viisas savolainen lausuu taas syntyjään syviä. Hän räjähtää, runkaten itsensä, pian paskaksi, ellette usko häntä.

      Peter ON LENTÄJÄ ja sekös savolais- HV:tä ,ultrabrata wituttaa.

    • tattarmössa

      Höpöhöpö. Ei kukaan, ei kukaan koulutukseltaan lentäjä ole noin narsistinen ja varsinkaan tuo sitä jatkuvasti esille näillä keskustelupalstoilla. Taitaa olla jonkun milelikuvitushahmo. Viittaa suklaaosastoon koko hahmo. Vai lentäjä oikein caps lock päällä. Buahahahaaaaaa.......

    • alkup. tattarmössa

      Taitaa tuo hallita myös nikin kaappauksenkin.
      En ole kirjoittanut tuota viestiä

      • HVilmailu

        saat maistaa HVilmailu omaa paskaasi.
        Joko olet runkannut itsesi pihalle


    • King of Malmi

      teillä lentoporukoilla tuntuu olevan hyvä meno. runk runk vaan!

      • alkup.tattarmössa

        Kaikenmaailman hörhöt tänne kirjoittelee. Oikeat lentäjät on asiallista väkeä. Toisin kuin nämä Peterit yms. Syökää vaan ne sienenne ilman nettiyhteyksiä. Ja maailma pelastuu. En ole kirjoittanut tuota, vaan se pikkuväki joka asuu pääni sisällä.


    • VH huimailu

      eihän rekisteröityä nimimerkkiä voi kaapata

    • HVilmailu

      Kun nimimerkki on näköjään helppo napata jos se ei ole varattu. Tuo ensimmäinen HVilmailu nimimerkillä oli kirjoittamani, seuraavat eivät.

    • HVilmailu

      Tuo äskeinen ei ollut minun kirjoittama. Olen vähän tyhmä enkä aina ymmärrä asioita. Nyt lähden pesemään munat ja naisiin.

    • HVilmailu

      tuo äskeinen oli taas mun kirjoittama, munien pesun jälkeen.
      sormet olivat vähän kusessa

      • HVilmailu

        En saanut naista. Vedin vaan käteen. Hihihiii....


      • Peter T
        HVilmailu kirjoitti:

        En saanut naista. Vedin vaan käteen. Hihihiii....

        Säälittävää.
        Ja tämäkö on ilmailupalsta...


      • Peter T
        Peter T kirjoitti:

        Säälittävää.
        Ja tämäkö on ilmailupalsta...

        Ei vaan tämä on käteenvetopalsta, Finnish Masturbation Assosiation eli FMA. Kaikki mukaan hauskaan harrastukseen. Me mielikuvituolennot, pikkuväki ja muut sienensyöjät ollaan jo mukana.


      • Kolleeka1
        Peter T kirjoitti:

        Säälittävää.
        Ja tämäkö on ilmailupalsta...

        Peter hyvä,
        Edellä jo asiallisesti kysyttiin:

        "Kysy itseltäsi että tarvitsetko flight forumia tai tätä suomi24 forumia. Tuoko kirjoittaminen mielihyvää vai stressaako tämän kusipäälauman idioottimaiset vastaukset ja näkökulmat?"

        Olisi mielenkiintoista tietää vastaus tähän.


      • Peter T
        Kolleeka1 kirjoitti:

        Peter hyvä,
        Edellä jo asiallisesti kysyttiin:

        "Kysy itseltäsi että tarvitsetko flight forumia tai tätä suomi24 forumia. Tuoko kirjoittaminen mielihyvää vai stressaako tämän kusipäälauman idioottimaiset vastaukset ja näkökulmat?"

        Olisi mielenkiintoista tietää vastaus tähän.

        FMA rules!


      • tattarmnössa
        Peter T kirjoitti:

        FMA rules!

        peterolet runkkupalstalla jossa HVilmailu näplää nippeliään


      • purofani
        tattarmnössa kirjoitti:

        peterolet runkkupalstalla jossa HVilmailu näplää nippeliään

        saku pesuoki jakaa vaan bannejaan siellä jossain. Itsëuhossan kui hitler aikinaan


      • purofan
        purofani kirjoitti:

        saku pesuoki jakaa vaan bannejaan siellä jossain. Itsëuhossan kui hitler aikinaan

        HAHHAAAHHAA KOKO Pesueelle


      • samifan
        purofan kirjoitti:

        HAHHAAAHHAA KOKO Pesueelle

        Peskää näppiksenne runkarit. Sami on kippari hahahahhhhaaaaa::)


    • pesupuro fan

      samilta roikuu näppikksellenne tahma- aivokäyrää, kun hänen korkeutensa aivot heräävät edellisen lennon jälkeen

      • FMA ROCKS

        Te tänne kirjoittelevat "Peterit" lennätte vain mielikuvituksessanne sienien voimalla. Ei lentäjät tänne kirjoittele.


    • Jäger M

      Nostetaas vanha ketju ylös

    • Houston, we have a..

      Jotain mätää tässä nyt on.

      Suomalaiset ihmiset kirjoittavat toisistaan netissä silmittömän raivon vallassa, he vuodattavat aivan kuin riivattuna, solvauksia tuntemattomista tai tunnetuista ihmisistä, ja vieläpä saman alan tai harrastuksen ihmisistä, vaikka pitäisi vetää yhtä köyttä?

      Pahimmat sopan sekottajat ovat näköään ne, jotka eivät selvästikkään ole ilmailijoita, eivätkä ole koskaan olleetkaan. Heidän maailmaansa ei mahdu muuta kuin ala-arvoista roskaa, ja oikeisiin ilmailukeskusteluihin nämä eivät voi osallistua. Pysyttäisiinkö siis ilmailu aiheissa? Poistutaan tästä ja jätetään omaan arvoonsa. Kunnioittakaa omaa ammattianne /harrastustanne ja koulutustanne.

      Niin... Ja Ikä ei tee ihmistä viisaaksi, se voi jopa pahentaa asioita, sillä se, mitä valintoja ihminen elämässään tekee, ottaa vallan hänestä, joko anteeksiantavaisuus, tai katkeruus. Raivo on juuri kuvausta sisäisestä tyhjyydestä, ja toisten solvaaminen heikon itsetunnon tuotosta. Pelikuva siitä miten itsensä kokee.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe