Peppu vs. pimppi

anzki

Olen tässä miettinyt, onko peppuseksi miesten mielestä jollain tapaa parempaa kuin normaali yhdyntä. Kertokaapas miehet kokemuksianne miltä se tuntuu! Onko peppu parempi kuin pimpsa?

Nykyisen kumppanin kanssa harrastamme muutaman kerran kuukaudessa anaaliseksiä ja hän sanoo sen olevan välillä mukavaa vaihtelua. Annan mieheni laueta peppuuni joka kerta, koska tiedän hänen nauttivan siitä todella paljon. :-)

Naisille siis myös kysymys, suostutteko anaaliseksiin ja annatteko miehen laueta peppuun?

55

6473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Röskapaari

      Kyllä pimpsa aina paskaröörin voittaa 100-0!

    • dvdvd

      Vaihtelu on aina mukavaa

    • Pinppii/pepaa

      Pinppi on ykkönen ja pepa kakkonen. Vaihtelu virkistää ;-)

      ( ! )

      • avoinherkku

        Olen samaa mieltä, pimppa on ykkönen, mutta kireä peppu on herkkua vaihteeksi, varsinkin jos voi laukaista sisään ;)


    • busta rhymmes

      anaaliseksi ykkönen

    • pastori4

      kyllä pimppi seksi on parempaa

    • 2=1

      2=1

    • fdsghtjjkl

      Miehenä sanoisin, että pimppi voittaa mennen tullen ellei ole sitten ihan löysä...

    • parempi kuin

      ”Onko peppu parempi kuin pimpsa?”
      En tiedä eikä kiinnosta

      Kammoan anaaliseksiä, tatidan olla homokammoinen totaalisen hetero mies. Saattaisn ehkä kokeilla anaalia sormella jos nainen haluaa, mutta siinä kulkee ehdoton raja.
      Meitä on erilaisia — onneksi. Kaikki lienee ok mikä ei vahingoita toista.

    • 15+16

      Kyllä pimpsa parempi on jos valita pitää, mut pepussa kiihottaa lähinnä sen "tuhmuus" varsinkin jos tyttö nauttii siitä, niin itseäni ainakin kiihottaa lähinnä se että toinen nauttii jostain niin rivosta, mut kieltämättä se itsestäkin hyvältä tuntuu :)

    • mieskani..

      Itselle myös se "tuhmuus" tai "rivous" tekee siitä järkyn kiihottavaa. Pimpsa on kyllä ykkönen tai olisi jos peppuhommat ei olisi niin harvinaista herkkua naiseni kanssa. Kielletty juttu kiinnostaa ja varmaankin siitä menis hohto jos nainen aina haluaisi peppuun.

      Mut jos se ei aloittajaa satu ja edes hieman nautit siitä "vaikkapa siksi että meis nauttii siitä ja saat siitä kiksejä", miksi et antaisi anaaliakin?

    • HEH HEH HEH HEEEEEEE

      Löysä pimppi,kyllähän se löystyy kostuessaan että pilipalipelin saa sinne hivutettua

    • TUOMO69

      12 vuotias tyttäreni haluaisi MW2:n, ikäraja on kylläkin k18. Kuulemma kaveritkin saa pelata kyseistä peliä.
      Tyttärelläni on aiempi peli eli MW1. Lapseni pärjää hyvin koulussa ja on rauhallinen, eikä ainakaan tuo MW1 ole vaikuttanut häneen mitenkään.
      Tiedän miksi tuo kyseinen peli on k18, mutta lapseni pelaa aina "Pleikkarin netissä" muiden kanssa. Eli toisin sanoen, jos pelaa vaan nettipelinä muiden kanssa ikäraja olisi k16. Eli pitäisiköhän antaa hänen ostaa tuo peli?

      • hienotrollihermanni

        TUOMO69, olet idiootti.


      • kaisa69

        Hmm, itse olen miettinyt samaa..


    • Slava Bukama

      Perseen reikä on parempi kuin pimpero.

    • bii1

      olen saanut naiseltani peppusseksiä mielestäni se on liian tiukka vaikka sain laueta sisälle,haluaisin antaa miehelle peppua mutta silloin miehellä pitäisi olle kalu joka olisi oikein ohut vaikka pitkä, sitä haluaisin kokeille olen ollut miehen kanssa mutta niillä on ollut liian paksu joten se on joutunut suuhun mikä on myös hyvä paikka

    • jonne__654645

      itte vedän mielummin naista anaaliin aina kun mahdollista ja jälkeenpäin muistelen näitä kokemuksia mieluummin kuin pillujuttuja ja pornossa kiihottaa aina kunno n persepano. perse kans tuntuu paremmalta kyrvän ympärillä.

    • jkjhkjkjkjiouir

      mulla on pyhä auto ja toinen kosla jolla ajelen viikolla samoin naisia pari toista ajelen normaalisti kusiränniin ja kun haluan vaihtelua ajelen sillä toisella naisella, sitä käytän lähinnä íhan vaan b rappu ajoon, en muista edes milloin olisin työntynyt häneen etupuolelle, yleensä kakkoseen tai siiten imutyhjennys
      näillä pärjään ihan hyvin

    • Peräroope

      Nainen on ihana. Ei ainakaan mikään make jonka perärööriä joutuis nuohoomaan yök. Naiset on kauniita.toivoopi Kimmmo.

      • peräroope

        Jos naiset haluatte jotain yhteyttä niin laittakaa jotain yhteys juttua kyllä anaali on poikaa TOIVOOPi Kimmmo.


    • pyllyon1

      Annan! Pari kertaa viikossa. Jos ei muuta niin dildoa peppuun samalla. Itsellä semmoinen vituttava ominaisuus että pepusta laukean heti, muuten voi mennä hetki.

      Paras orgasmi: mies nuolee pillua, sormittaa ja itse höylää dildolla peppuun:)) siinä on sekunneista kiinni millon tulee eka.

      • st0nehard

        Miestä tämä tuskin vituttaa :) päinvastoin.


    • Nainen19!

      Ihana, ihanempi, peppuseksi!! Olen kuullut juttua, että jos miels laukeaa pyllyyn voi se aiheuttaa naiselle mahavaivoja. Pitääkö paikkaansa? Itselläni ei ole juurikaan semmosia ilmennyt. :-)

    • Colonanna

      Hei siellä! Voisko joku valaista tätä peppupano juttua ja kertoa mulle ett miten se homma toimii ku faktahan on se ett peräsuolessa on PASKAA!!! Joten jos sä työnnät sinne sormen ni siihen tulee PASKAA jos sä työnnät sinne kyrvän ni siihen tulee PASKAA!! ja kyllähän se paskan haju myös löyhähtelee sieltä reiästä samalla kun sitä vedellään! Sama homma jos peräreikää nuolee sillon saat kieleesi PASKAA!! Eli onko nyt vaan niin että sillä PASKALLA ei ole näissä hommissa mitään väliä???

    • tmgjpdjjm

      Kolonannaa, se on paska homma.

    • zxvzvz

      Colonanna. Ongelman ratkaisu on pyllyn pesu.

    • Colonanna

      Siis se peseminen ei kyllä auta yhtään mitään!!! Vai millä helvetin painepesurilla te sen pesun teette?? Se paska on siellä suolessa ja sinne ei mikään tavallinen suihku kyllä yletä, ja harva kai sitä ny lähtee mitään helvetin suolihuuhtelua tekemään keske kiivaimma menon.????? Lisää apua mulle!!!!

      • hygieniaa kiitos

        Pesun voi myös suorittaa ennen seksiin ryhtymistä. Itseasiassa preferoin jos pääsen suihkuun ennen seksiä ja toki sen jälkeen. Kyllä se päivän istuttu ykkönenkin rupeaa jo tuoksahtamaan siihen malliin, että pikku suihkuttelu ennen suuta parantaa nuolijan mukavuutta paljon.

        Tavallisella suihkulla lienee turha huuhdella, mutta pelkällä letkulla vedet saa kyllä suoleen. Varovasti vain paineiden kanssa!


    • Colonanna, olet ihan oikeassa että siellä suolessa on vähän ulostetta. Se nyt ei kuitenkaan ole terveellä ihmisellä erityisen vaarallista (sitä on meillä kaikilla!).

      Suussa on bakteereja miltei yhtä paljon kuin peräsuolessa, ja lisäksi suun bakteerikanta on paljon kirjavampi kun siitä ei vielä ruoansulatus ole ehtinyt tappaa suurinta osaa pois. En silti tiedä ketään, joka kantaisi suurempaa huolta suun desinfioinnista ennen suuseksiä.

      Pesulla käynti seksin jälkeen hävittää enimmän osan niin suusta kuin pepustakin tulleista bakteereista ja terveellä ihmisellä normaali vastustuskyky huolehtii lopusta.

    • Colonanna

      HEI PEPPU..MIES ,jos olet vielä läsnä täällä!! Olet vissiin joku lääkäri tai vastaava kun tuli niin tieteellistä tekstiä. Näin naisihmisen kannalta tossa peppu panossa on myös se puoli ,että jos mies on nuollut pyllyä ja siitä on jäänyt kieleen paskaa ja alkaa seuraavaksi nuolla pillua niin siitä se sit mukavasti siirtyykin virtsaputkeen tai emättimeen aiheuttaen myös tulehduksia ,(eikös sitä sanota "honeymoon"-taudiksi) virtsarakontulehduksia ym. Sama juttu tietty jos perseessä olleilla sormilla tai kalulla alkaakin tehdä pillu hommia niin siellä on sit bakteerit ja taas saa nainen mennä lääkäriin itteensä hoidattaa . Faktahan on myös se että perä-aukon sulkijalihas löystyy kyllä pikkuhiljaa myös jos usein ja paksulla panee. Siitä seuraa sit ulosteen karkailua kun ei ryppynauha enää pidä. Tiedän se minäkin sen verran näistä suoli hommista! VASTAA!!!

      • Hei Colonanna,
        vaikutta hieman siltä että sinulla on asenneongelma anaaliseksin suhteen.

        Itse teen lukuisia anaalin huuhteluja (siis nimenomaan huuhtealua, eli anaali täytetään vedellä jota puristetaan ulos), jonka jälkeen ainakaan ulostetta ei enää ole ollenkaan. Olen ollut vastaanattovana osapuolena tuntikausia, sekä harrastanut nyrkkinaintia, eikä mitään ongelmia likaisuuden kanssa ole ollut.

        Anaalissa on tietenkin bakteereja. Sen takia esimerkiksi penistä ei kannata laittaa pilluun anaalin jälkeen. Eikä ottaa penistä suuhun heti anaaliseksin jälkeen.

        Sulkijalihanse löystyminen on myytti, ja tämä on todistettu tieteellisesti. Penetraation jälkeen sulkijalihas vetäytyy "kiinni" melkein heti. On myös osoitettu, että anaaliseksiä harrastavat oppivat hallitsemaan esim sulkijalihasta paremmin.

        JOS nyt otetaan kaksi isoa kyrpää anaaliin samanakaisesti ja vielä päälle nyrkkinaintia, niin joo, kyllä se reikä pienen hetken on "avoin". Mutta sekin on vain ohimenevä vaihe.

        Kannattaisi tututstua tutkittuun tietoon, eikä omiin hysteerisiin kuvitelmiin. On ihan OK olla pitämättä anaaliseksistä, mutta tällainen anaaliseksin fanaattinen dissaaminen saa hieman ajattelemaan mikä sun perimmäinen syy tällaisiin avautuksiin oikein on.


      • Hei
        Colonanna, halusin vielä lisätä että asennettasi tuntuu hyvin voimakkaasti vallitsevan tällainen "hyi anaaliseksi on ällö", "se on likaista", "se haisee", "sieltä tulee kakkaa" jne. Eräällä tavalla ymmärrettävää. Toki, jos suoraan likaiseen reikään tunkee jotain, voi olla aika vastenmielistä. Kunnollinen suolihuuhtelu tuntuu liian monelta unohtavan. Se on helppo ja tehokas tapa pitää peppu siistinä.

        Meillä miehillä on myös G-piste anaalissa. Sen stimuloiminen leluilla tai peniksellä tuottaa suunnatonta mielihyvää. Niinkiin voimakasta, että olen lauennut jo siitä.


      • Hei Colonanna!

        En ole lääkäri enkä kirjoita tieteellistä tekstiä.

        Kuten sanoit, on mahdollista että pillun nuolemisesta voi naiselle tulla tulehdus. Suussa on ihan luonnostaan laaja bakteerikanta, ja ihan riippumatta siitä onko välillä käyty peppua nuolemassa, voi huonolla tuurilla tulla tulehdus.

        Jos pylly on jokseenkin puhdas - ja harva mies lähtee kovin likaista pyllyä nuolemaankaan - on sieltä siirtyvien bakteerien määrä aika pieni verrattuna siihen, mitä suussa on jo entuudestaan. Toki jos sormia tai kalua työnnellään peppuun ja sen jälkeen pilluun niin riski on jo suurempi. Joillakin luonnollinen vastustuskyky pystyy sen hoitelemaan, jotkut taas saavat herkemmin vaivoja. Uskoisin kuitenkin että satunnainen puhtaan pyllyn kielellä lipaisu ennen pillun nuolemista ei erityisemmin nosta tulehdusriskiä.

        Mitä tulee sulkijalihaksen löystymiseen peppuseksistä, se on pötypuhetta. Yksikään lääkäri ei ole tämmöistä tietoa allekirjoittanut. Sulkijalihaksen löystymistä voi tapahtua synnytyksessä välilihan vaurioitumisen yhteydessä tai väkivaltaisessa raiskauksessa.


      • Colonanna
        peppu..mies kirjoitti:

        Hei Colonanna!

        En ole lääkäri enkä kirjoita tieteellistä tekstiä.

        Kuten sanoit, on mahdollista että pillun nuolemisesta voi naiselle tulla tulehdus. Suussa on ihan luonnostaan laaja bakteerikanta, ja ihan riippumatta siitä onko välillä käyty peppua nuolemassa, voi huonolla tuurilla tulla tulehdus.

        Jos pylly on jokseenkin puhdas - ja harva mies lähtee kovin likaista pyllyä nuolemaankaan - on sieltä siirtyvien bakteerien määrä aika pieni verrattuna siihen, mitä suussa on jo entuudestaan. Toki jos sormia tai kalua työnnellään peppuun ja sen jälkeen pilluun niin riski on jo suurempi. Joillakin luonnollinen vastustuskyky pystyy sen hoitelemaan, jotkut taas saavat herkemmin vaivoja. Uskoisin kuitenkin että satunnainen puhtaan pyllyn kielellä lipaisu ennen pillun nuolemista ei erityisemmin nosta tulehdusriskiä.

        Mitä tulee sulkijalihaksen löystymiseen peppuseksistä, se on pötypuhetta. Yksikään lääkäri ei ole tämmöistä tietoa allekirjoittanut. Sulkijalihaksen löystymistä voi tapahtua synnytyksessä välilihan vaurioitumisen yhteydessä tai väkivaltaisessa raiskauksessa.

        JAAAHA! No kiitosta vaan kaikille asiaa valaisseille ! Paska homma se on silti!


      • Sulkijalihaksen väitetty löystyminen on jo käyty läpi aikaa sitten. Täältä voi lukea ihan lääketieteen julkaisuista suomennettua jos ei muuten asia selvene:

        http://keskustelu.suomi24.fi/index.php?q=/node/9985086#comment-50842363
        http://keskustelu.suomi24.fi/index.php?q=/node/9985086#comment-50842449

        Tuohon asiaan jos on tullut uutta tietoa niin olepa hyvä ja laita sinä tai kuka tahansa muukin asiasta tietävä linkit näkyviin.

        Vauva - lehden sivulla oli pitkä provoketju, johon myös laitoin vastaukseen linkkejä näytille. Linkit siis anaaliseksin VÄITETTYIHIN haittavaikutuksiin liittyen.

        http://www.vauva.fi/keskustelu/1148755/ketju/anaaliseksin_riskit/viesti/463#463

        peppuseksi - palstalla toistuvat provot tunnistaa aika helposti siitä, että mielipiteitä on mutta ei mitään lääketieteeseen liittyvää näyttöä niille. Anonyyminä voi väittää kuutakin juustoksi, joten jos esitätte väitteitä niin perustelkaa väitteenne siten, että lukijat voivat itse varmistua asiasta. Pelkän anonyymin sanaan ei voi luottaa.


    • ihmettleenvaan

      naapurin rouvala on aika löysä etupuoli mutta vastaavasti taas kireä takapuoli joka taasen takaa kunnon permanlähdöt jotta polvet notkahtaa.
      nainen alkaa päästää matalaa lähinnä joskus tosi möreää voihkettä kun painaa kakkoseen. ykköseen kyntäminen taas tekee sen että nainen voihkii korkeillä äänillä
      mistähän tämä johtuu?

    • Peppu on parempi

      Kyllä peppupano on meillä ykkös juttu.

    • Kokeilun haluisena olen toki yrittänyt tätäkin! Edesmenneelle miehelleni se oli joskus fantasia numero yksi. Joten halusin täyttää hänen toiveensa,yrityksiä meillä oli kolme. Voi pyhä isä et se sattui ja kauan viel jäljestäkin päin. Mieheni oli harrastanut "persepanoa" edellisen tyttöystävänsä kanssa,koska siitä ei raskaaksi tule. Jäänyt jotenkin koukkuun siihen ja lopulta fantasioi ain välillä peppupanosta mulle. Pakko oli antaa asian olla,koska mä en yksinkertaisesti pystynyt siihen. Ja niin masokisti en todellakaan ole et kaikkeen suostuisin,kivusta välittämättä,miellyyttääkseni miestä. Ei hän kyllä sitä multa enää koskaan edellyttänytkään,kun asiaa oltiin yritetty niin usein tuloksetta. Ei halunnut tuottaa kipua mulle. Anaalissa olevan eturauhasen hieronnan kyllä osaan. Kaks etusormea hieman kuokussa,muutaman sentin aukosta sisään, vaseliinin kanssa.Ensin hitaasti kevyemmin ja sit nopeemmin ja painetta lisäten. Ja kyllä irtoo! Ei peppupanoa mieheni kovasti haikaillut enää,oli kuulemma paljon parempaa mitä sai multa vastapainoksi sille! Ei kaikkeen tarvitse suostua jos ei pysty niin ei pysty. Sitä voi keksiä tilalle ehkä jotain vielä parempaa. Eikä sekään kaikia varmaan miellytä,me ollaan kaikki niin erilaisia mieltymyksinemme. Onneksi.

    • anustappiiii

      Saanen huomauttaa, että myös anaaliseksistä voi tulla raskaaksi jos spermaa pääsee pepusta pilluun

    • Itse homomiehenä tunnustan suoraan, että pilluun naiminen tuntuu paljon paremmalta kuin naida anaaliin. Pillu on niin pehmeä ja lämmin, ja märkä. Anaaliin nainti tuntuu fyysisesti "kylmemmältä", joskin seksuaalinen veto mieheen tavallaan kompensoi sen. Kiihotun miesten perseistä, mutta jollain söpöllä tavalla tykkään pilluista V
      ähän aikaa sitten annoin nyrkkinaintia naisuttavalleni, ja vaikka en ollut kiihottunut erityisemmin nautin suunattomasti kun hän voihki ja lopuksi "squirtasi". On aina ihana nähdä kun toinen nauttii.

      Mtä tulee itseeni, niin rakastan anaaliseksiä ottavana osapuolena enemmän kuin mitään muuta seksissä. Minulla on niin järjettämän erogeeni reikä että sen tyydyttäminen peniksellä tai leluilla usen saa aikaan anaaliorgasmin. En siis ejakuloi, mutta tunne on mijoona kertaa parempi.

      Rehellisesti sanottuna en ymmärrä heteromiesten hulluutta anaaliseksiin, siis naida naista anaaliin? Tiedostavatko he edes itse että miehen G-piste sijaitsee anuksessa, ja miten värisevän ihanan tuntuista sennm stimulointi on? Pikemminkin heteromiehet pitäsi vaatia naisiaan käyttämään esim strap-onia. Ne heteromiet jotka näin ov
      at tehnmetkin, ov
      at.rikastuttaneet suunnattomasti myös omaa seksielämää.

      NMäppksesdtt' loppui virta, pahoittelen kummallsia irjotusvirheitä

      • voiluojamikä

        > Rehellisesti sanottuna en ymmärrä heteromiesten hulluutta anaaliseksiin, siis naida naista anaaliin?

        Jos on noin kapeakatseinen ajatusmaailma, niin ei sinun tarvitsekaan tajuta. Meitä ihmisiä on niin erilaisia. Jotkut tykkäävät toisesta, ja jotkut toisesta asiasta. Jos heteromies haluaa panna naista peppuun, ja nainen tykkää siitä, niin mitä pahaa siinä on?


    • P vs. P

      itselläni ekat ns.oikeet sekstailut siis että poikuuden sai poistettuu tapahtu kakkospesän kanssa,Vanhempien takia tuli teininä asuttua etelä-ameriikassa,tarkemmin chilessä.Uskokaa tai olkaa uskomatta,mut se katolinen uskonto mikä siellä o kehissä,meinaa sen että kun piluun ei saa ennen papin aamenta koskeekaan tai voipi lähtee vaikka henki ,nii b-dekkiin saa ja naisväki ei kovin pihtaakaan sen kera.siellä tuli havaittuu et joku voi tai vastaava ruokailuun liittyvä käypi hyvänä liukkarina

    • jahas<3

      Itse olen nainen, ja en suostu anaaliyhdyntään. Sen "tuhmuus" ei kiihota minua lainkaan, enkä koe peppuani muuna kuin ulostuskanavana. Eli exit only-meiningillä menen itse.

    • ysi3

      Olet tylsä pihtari jos et tarjoa nautinnon aukkoasi miehesi käytettäväksi.

    • Peppupanoinen

      Samaa mieltä kuin edellä, peppuseksi on mahtavaa :-)

    • HUipsista

      Mikäs sen hienompaa kuin panna tiukkaa anaalia ja laskea nesteet kitalakeen, tulee samalla puhdistus.

    • ysi6

      Hienompaa on pumpata nesteet syvälle peräsuoleen, kun sulkijalihakset puristelee kyrpää "ei tänne!" mutta rakkauden lihas on sulkijalihasta voimakkaampi ja siemen syöksyy kuumaan tunneliin!

      • ysi7

        Näin juuri.


    • Kyllähän se näin on!

      Olen antanut poikaystäväni panna itseäni peppuun vain kerran,mutta siitäkin on jo kauan.Enemmän harrastamme tavallista seksiä kuin anaalia!

    • hömmhömmm

      PIllu on paras!!!! Hiivanakit moi :)

    • kakkelberg

      Kyllä se niin taitaa hyvä herrasväki olla, että se paksusuoli se on täynnä kakkaa.
      Paksusuolen jatkeena oleva peräsuoli taas on normaalisti aina tyhjä, paitsi silloin kun kakattaa.

      Ripuli tai muu kakkaongelma jättää peräsuoleen kyllä kakkaa, mutta harva ripulipylly tai muista kakkavaivoista kärsivä peppuseksiin on edes halukas (ja suht harva sellaiselta henkilöltä pyllyseksiä edes vonkaa).

      Normaalilla ruokavaliolla elävän, peruskakkaa vääntävän henkilön peräsuoli ei ole niin likainen, että siitä sormeen tai kikkeliin kakkaa jäisi.
      Kokeile vaikka :)

      • Ebänormal

        Vissiin on epänormaali ruokavalio, kun tuntuu aina välillä tarttuvan, kun kokeilee.


    • 2nen on 1nen

      Kakkonen on ykkönen mutta korkeintaan kerran viikossa jos on iso. Harvemmin ja harkitummin jos peräpukamat vaivaa. Kaiken kruunaa ATM jos suoli on kunnolla huuhdeltu ennen juhlatoimitusta.

    • sukkahousuheraa

      huvittaisko sua saada mulkkua tänään

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe