AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Samsung galaxy s3 näytön korjaus

Samsung galaxy s3 näytön korjaus

40 Vastausta 18 277 Lukukertaa
Samsung galaxy s3 -puhelimeni näyttö sirpaloitui pudotessa maahan. Toimii kuitenkin moitteita. Paljonko näytön vaihto suurinpiirtein maksaa, sekä missä niitä korjataan?
Varmaankin siinä 60-80 euron paikkeilla ja kannattaa käydä ostoliikkeessä kysymässä että mihin tämän voisi lähettää huoltoon.
Itellä halkesi galaxy s3:sta näyttö kun istuin lattialla ja kännykkä luiskahti taskusta pudoten n. 10cm. Mitään mahiksia saada takuuseen korjattua? Ymmärrän et yleensä ei mene mutta ei voi olla normaalia että noin helposti menee rikki.
Ei oikeastaan ole koska toi on itse aiheutettu.
Opin juuri viime viikolla, että jos esim elisashopin kautta lähettää huoltoon, maksaa n 300, mutta jos vie itse Pitäjänmäelle optimaservice-nimiseen huoltoliikkeeseen, hinta on 80 e (kestää 4 pv) tai tunnissa tekevät 190 e. Koskee ainakin alle vuoden ikäisiä puhelimia.
Pelkän lasin vaihto onnistuu kotikonstein. Itse vaihdoin viikko sitten s3:een ja hyvin toimii. Vaatii huolellisuutta ja kärsivällisyyttä, sekä ohjeiden noudattamista. Riskejä toki on, mutta en pitäisi operaatiota mitenkään erityisen vaikeana. Lasi ja työkalut irtosivat Ebaystä noin 9 euron hintaan postikuluineen ja ohjeita lukuisia löytyy Youtubesta. Itseltä pitää löytyä hiustenkuivain ja kaksipuolinen teippi millä näyttö kiinnitetään.

Itselläni s3 oli jo yli vuoden ikäinen, joten Samsungin kampanjasta en päässyt nauttimaan. Tuo 80e on Optimalla siis kamapanjahinta ja siinä Optiman työn osuus. Muuten lcd+lasi - kokonaisuudessaan kustantaa töineen noin 200-300 euroa.
s3 mallissahan ei ole lcd näyttöä.
voitko linkata ebayssä olevan lasin
Voisitko linkato ebaystä koko näytön ku mulla on säröt ja koko näyttö pimeenä ?
onks ebay luotettava paikka vaii? itellää tipu kerran käsist hiekalle nii tuli kaks halkeamaa sen jälkee lens taskust ku olin polkees ja sen kälkee eilen lens ku otin taskust lapasil mut noitten välilläki tippunu mut ei hajonnu ja kans puuttuu palanen
miksi vaihtaa, jos toimii moitteitta?? kai siinä jotain vikaa on?
Tuo Galaxy S 3 ei kyllä kestää mitään. Itellä putosi 20cm ja rikki meni. Jos asut pääkaupunkiseudulla niin suosittelen Optimashop nimistä liikettä. Korjaus maksoi vain 80€ ja oli parissa päivässä ehkä.
Hyvin on kestänyt muistaakseni kaksi pudotusta.
Ei kannata vaihtaa, se on suunniteltu niin, että se ei tule koskaan kestämään normaalia käyttöä ja siihen kuuluvia lipsahduksia kädestä. S4 on vielä huonompi.
Ihan on soopaa tuo mitä sanot. On kestänyt rajua käyttöä ja pudotuksia hienosti...
Suojakotelo kannattaa hankkia jos pelkää että puhelin voi pudota.
Monessa materiaalissa on tietty kesto iskujen suhteen. Mikrosäröytyminen ei ole silmin havaittava ilmiö. Jokainen isku ja kolhu kuitenkin aiheuttaa materiaaliin mikrosärön mikäli impulssin kovuus on n 0,2 x murtolujuuden voimakkuus. Osittaisten iskujen impulssien rikkovaikutus on siis iskun voimasta riippuvainen. Vääjäämättä tarpeeksi monta iskua saanut materiaali lopulta rikkoontuu. Teoria on yhteinen kaikille materiaaleille. Käytös onkin sitten joka materiaalin oma.
mistä sais ostettua työkalut,et saa sen lasit pois,puhelimesta.
siis et sais s3 lasin pois
Tuolta löytyy irroituskitti sopuhintaan 0.70 euroa postikuluineen:

http://samahalvemmalla.webnode.com/elektroniikka


Tuossa video näytön vaihdosta.

http://www.mytrendyphone.fi/shop/samsung-galaxy-s3-201007c1.html

JA tuolta saa ainakin joitakin työkaluja.
mul hajos vähä aikaa sit s3 4g
näyttö aivan säröllä alhaalt ylös suuria ja pieniä halkeaamia
toimii mut en halu käyttää ku siitä irtoaa pieniä murusia
olisko joku halpa paikka jost saada uus

etsin laatu näyttö palvelua
Kokeilin itte vaihtaa tohon s3 lasi. Lämpöpuhalin käteen hyvin meni mutta ikävä kyllä ei ihan. Irtos jotain ylimääräistä. Tulos koko ruutu pimeä. Ei muuta kun huoltoon ammattilaisille. Vein Vantaalle Inforing Oy. Vähän yli viikossa sain sen takaisin. Sekä lasi että ruutu vaihdettu. Johtopäätös jos et ole varma omasta taidosta älä edes yritä ettei tarvii pettyä.
Paljonko maksoi?
paljonkos maksoit siitä korjauksesta?
kumma vaan että viestisi sisältää samanlaisia kirjoitusvirheitä kuin firman nettisaitti. Just sayin!
Vaihdoin itse. Maksoi 9€. Tässä on video mun puhlimesta:
tuliks teippi mukaan ja mist ostit näytön?
http://www.inforing.com/index.php?route=common/home

tuolla oli tasan 100€ ja homma toimi hienosti. Suosittelen
Tuo näyttäis olevan kans 100 egeä, sisältäen kaikki kulut!
Halvalla olette päässeet, jos 80-100 maksanut korjaus. Itseltä hajos näyttö myös ja kyselin DNA liikkeeltä, paljonko tulisi maksamaan, kerran ei takuuseen mennyt. Hinnaksi sanoivat 150-250 euroa. Samaa hintaa sanoivat muutamat muut paikat, joissa kyselin. Senpä vuoksi olen antanut olla ja laitoin vain suojakalvon päälle, ettei murusia/paloja irtoiaisi enempää. Hyvin on pelannut ja säröihin tottunut. :D
ei sitä lasia kannata mennä korjaamaan tyylillä parin pienen särön takia. itellä rikku tommone galaxy s3 nii se toimi iha hyvi eikä mitää hätää. mut nyt mun kaveri tiputti sen vahingos ja se meni sillee rikki et se näyttö ei herää. vaan ne ohjausnäppäimet siin kotipainikkeen molemminpuolin. ja nyt oon sitä mieltä et nyt kannattaa vasta viiä se kännykkä huoltoon. Eli anatakaa parin naarmun antaa vaan olla.
Osta kuule lumia niin johan toimii ja eikä hajoa niin kuin samsungin ämpärimuovi puhelimet
Itellläni meni hermot S3 ku kaatu pari kertaa niin hakkasin sitä näyttöä sitten omaan polveen muutamankymmenen kertaa. Puhelimelle ei tapahtunut mitään, mutta polvi oli mustana viikon. Seuraavaksi löin sillä naulaa ja naula meni syvemmälle seinään ja näyttö kesti. En tiedä miten te sen olette saaneet rikki...
mites kun puhelimesta on nähtävästi myös alempi (lcd?) näyttö hajalla, koko näyttö siis ihan musta ja vain sivuvalot vilkkuu kun käynnistelee.. tollanen kiinasta tilattu uusi, itse asennettu näyttö ei ilmeisesti pelasta tilannetta? uusi puhelin jo tilattu joten en aio viedä kalliiseen huoltoon tai mitään mutta kiva olis jotenkin saada kuvat yms talteen puhelimesta :D
Pitäisi osata vaihtaa koko näyttö paneeleineen jotta toi voisi ehkä toimia.

Omat tiedostothan ovat tallessa muistikortilla ja tietokoneella. Jos eivät niin ne eivät ole tärkeitä.
minulla meni iphone4 g näytönlasi rikki jos joku teistä osasisi korjata sitä ja jos yhdessä tilaamme näytön ebaysitä voin maksaa sinulle
www.mobiilia.com 4 näytön vaihto vain 69,99€. Kantsii tsekkaa
Korjasin just inforingin lasin vaihdon työn jälkiä. Näyttöä sai painaa että, pelaa. Liian paksut teipit. Teipit pois niin taas pelaa. Kuuloke vinossa. Todella ala-arvoinen suoritus.
Halpisluuri linkkejä ebayhin löytyy tuolta: http://samahalvemmalla.yolasite.com
 /   /  /  /  /  / Samsung galaxy s3 näytön korjaus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta