Linda Line

Kesäreissaaja

Näyttäisi olevan paljon lähtöjä, edukkaat hinnat ja hyvät aikataulut. Onko kellään kokemusta minkälainen palvelu noilla Lindoilla on?

66

4580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • metoo

      Pieni kahvio/baari ja pieni taxfree. Ihan riittävä palvelu noin nopealle matkalle.

      • ,,,,,,$,,,,,,,,,,

        No nopeahan tuo ei enään ole!


      • hsc
        ,,,,,,$,,,,,,,,,, kirjoitti:

        No nopeahan tuo ei enään ole!

        Jaa, mikä on sitten nopeampi? -Veden päällä liikkuvaa?


      • Näin on
        ,,,,,,$,,,,,,,,,, kirjoitti:

        No nopeahan tuo ei enään ole!

        Nopeudessa kannattaa huomioida myös lähdön ja tulon ajansäästöt.


      • hsc
        Näin on kirjoitti:

        Nopeudessa kannattaa huomioida myös lähdön ja tulon ajansäästöt.

        Siinä asiassa Linda hakkaa sekä Viikkarin että Tallinkin.

        PS: Eläkeläisille Linda on ehkä halvin vaihtoehto = reittiliput.


    • Mitenkäs ruoka?

      Minkälaista ruokaa Linda linellä saa? Onko n.s. "virolaista" suolaista ja rasvaista, vai onko otettu huomioon että jotkut haluavat syödä terveellisemmin?

      • Ei puhvettia

        Voi valita parista sämpylästä tai pullasta. Siinä se ja kukapa moisella pikamatkalla muuta kaipaisikaan.

        Mutta LindaLinen sivuiltahan tuokin selviää.


      • VIP:n hintaan kuuluu

        Me syötiin kerran Lindalla pihvit, joissa oli juustoa päällä. Oli ne ihan hyvät annokset, mutta virolaistyylistä tietysti, ja aika raskasta. Kun ottaa VIP-luokan lipun, ruoka kuuluu hintaan. Saa tilata mitä ruokia ja juomia haluaa. Otettiin siis ne pihvit ja parit kaljat. Ei sinä pienellä välillä muuta kerinnyt tekemäänkään.


    • linda kutsuu heinäku

      Lindan matka-aika on sen verran lyhyt, että menossa riittää kahvi ja paluussa katumusjuoma=vichy

    • Jusa1

      Kannattaa vältää Lindan laivoja viimeiseen asti. Vuoroja peruutetaan sääesteiden vuoksi mutta myös ilman varsinaista syytä hyvinkin usein. Matkalippurahoja ei vältämättä edes hyvitetä tai palauteta. Palvelu on usein hyvin tylyä eikä asiakaslähtöisyydestä ole tietoakaan.

      • Eivät aja

        Eihän ne enää edes aja!


      • Marketta2

        Jusan kanssa täysin samaa mieltä! Painin tällä hetkellä juuri tämänkaltaisen tilanteen kanssa. Olin pari päivää sitten Tallinnan päivämatkalla ja paluu peruutettiin myrskyn takia! Minkä myrsky?! Kaiken huipuksi Linda Line ei ilmoittanut mitään, että paluu on peruttu. Menin terminaalin asti kuulemaan tämän asian.


    • Üksi Pantti

      http://arileht.delfi.ee/news/uudised/laevafirma-lindaliinid-esitas-saneerimisavalduse.d?id=66989378

      Linda Line laitettu yrityssaneraukseen.
      Liikevaihto viime vuonna 12 milj josta voittoa köykäiset 35 000. Firmalla verovelkaa Viron valtiolle 900 000.

      Virolaisten kesken tunnettu fakta oli että jos ei ollut tarpeeksi matkustajavarauksia kattaakseen kuluja niin firma perutti vuoroja vedoten kovaan tuuleen vaikka oli tyyntä tai sitten vain tekosyynä moottoriongelmia.

      Paska firma, kaiken kaikkiaan.

      Linda Line on tänään lopettanut vuoden 2013 liikennekauden ja samalla hakeutunut saneerausohjelmaan välttääkseen konkurssin. Mikäli saneerausohjelma ja velkojen uudelleenjärjestelyt onnistuvat, jatkuu liikenne huhtikuussa 2014. Mielenkiintoinen kommentti firmalta, että kaikki asiakkaiden ostamat liput ja sarjaliput kelpaavat edelleen. Jännää lienee vain se, että tänä vuonna ei enää liikennöidä ja ensi vuosikin on pienellä "säävarauksella"...

      • jk u8y gu8 y

        Kohta ajetaan taas jäissä!

        Jäissä ajoa
        8.11.2013 10:25

        Kohta taas on talvi ja meri saa jääpeitteen.

        Tallinkin propagandapäällikön mukaan silloin laivojen kulku nopeutuu, koska hänen runsaan kokemuksensa mukaan autolautta kulkee sivuttain tuulen painamana kiintojäässä nopeammin kuin väylää pitkin konevoimalla.

        Tähän lainataan arvostetun Merenkulkuhallituksen merikapteeni Seppu Laurellin sanoja kirjasta Höyrymurtajien aika sivulta 47: Murtaja on pysähtynyt huhtikuisen kiintojään reunaan ajamalla keulansa ehyen jään sisään. … alus pysyi paikoillaan pitkiäkin aikoja.”



        Näin on
        8.11.2013 11:27

        Älä innostu! Hän voi vielä yllättää ja kirjoittaa jotain foorumin keskustelua eteenpäin vievää. Toistaiseksi moista ei ole tapahtunut, mutta tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa, kuten presidenttimme aikoinaan totesi.



        Ropakanta-Tsiiffi.
        8.11.2013 13:21

        "Murtaja on pysähtynyt huhtikuisen kiintojään reunaan ajamalla keulansa ehyen jään sisään. … alus pysyi paikoillaan pitkiäkin aikoja.”

        Joo mutta hei, kato! Sen aluksen kapteenilla ei ollut merikorttia brygalla eikä se ollut lukenut Maritime-foorumia. Eikä edes Fakta om fartyg. Tuskin oli edes TallinkSiljan Club One Gold-korttia.


        Kas ku unohtu!
        8.11.2013 13:49

        Joo, just noin. Kas kun unohtui. Ei millään jaksa muistaa kaikkia sen toilailuja.


        Enäs jos . . .
        8.11.2013 14:38

        "Kohta taas on talvi ja meri saa jääpeitteen."

        ...jos on lauha talvi, onko sulla vakuutukset kunnossa jotta tulee jäätä kaikesta huolimatta lupauksesi mukaisesti


    • häpeä

      En suosittelee lindaline, he valehtelee päin naama ja ovat vain sun rahojes perään, itse valitsin Eckerön Finlandia laivan, ei enää neuvostomentaliteetiä.

    • SeijaT

      Meillä ainakin 18.8. kun oli paluumatka, satamassa vasta kuulimme, että laiva ei lähde, eikä mikään kai sinä päivänä. Heklsingistä kyllä tuli aamulla laiva. Virkailija sanoi, että myrskyn vuoksi. Jos se on kriteeri, siis sellainen aallokko, mikä silloin oli, niin laivan kulkuun ei voi ollenkaan luottaa.
      Meillä oli varattuna Linda-luokka. Ei toiminut Eckeröllä, siis että olisimme saaneet vastaavan. Eli maksettiin turhasta. Myös palvelu oli tosi epäystävällinen.
      Ei saanut kysyä mitään, vaikka olimme lähes ainoat siinä.
      Viimeinen kerta!
      Seija Telaranta

      • Reisija

        Kyllä 18.8. oli niin kova aallokko, että ei olisi tosiaankaan ollut sopiva sää Linda Linen pika-aluksille ajaa. Olin tuolloin merellä ja näin kuinka Gabriellan keulaan iski aalto, joka peitti koko keulan. Jokainen voi miettiä, että...
        a) kuinka turvallista niissä olosuhteissa olisi olla Linda Linen pienillä aluksilla
        b) vaikka olisi turvallista, olisiko matkustaminen mukavaa, kun nuo pikkuiset alukset ovat paljon herkempiä aalloille kuin isot.

        En ole varma, että ymmärsinkö Eckerö-kommenttia, mutta et kai tarkoita, että jos Linda Line ei liikennöi, niin pääsisit samalla lipulla Eckerö Linelle? Ei se tuolla tavalla toimi todellakaan. Tosin Silja Linen ja Viking Linen kesken on toisinaan tuollaisella herrasmiessopimuksella matkustajia siirretty, mutta se on aika poikkeuksellista maailmanlaajuisestikin.

        Ja turhasta ei joudu maksamaan, koska jos vuoro peruutetaan, on matkustajalla oikeus saada rahansa takaisin (pois lukien palvelumaksut), joten tuossa ei pitäisi hävitä yhtään mitään muuta kuin aikaa.


    • Üksi Pantti

      Nii-in, olen yrittänyt varoittaa muttei täällä uskota. Fakta on että Flindalineen ei voi luottaa.

      Näin minä kirjoitin tässä ketjussa aikaisemmin:

      "Virolaisten kesken tunnettu fakta oli että jos ei ollut tarpeeksi matkustajavarauksia kattaakseen kuluja niin firma perutti vuoroja vedoten kovaan tuuleen vaikka oli tyyntä tai sitten vain tekosyynä moottoriongelmia."

      • Mitä hämärää?

        Kun meri myrskyää, kuten nyt, ei sillä voisi mukavasti ja turvallisesti ajaa aikataulun mukaan.

        Onhan tuo peruutus kerrottu varustamon sivuilla.


    • Üksi Pantti

      Miksi mennä tuommoisella pikku purtilolla kun yhtä nopeasti ja 500% varmemmin pääsee perille tallinkin laivoilla. 2008 piti mennä lindalla helsinkiin mutta matka perutiin ja sen jälkeen en ole luottanut koko paskafirmaan.

    • Oikeaa tietoa

      Voi voi, oliko vuonna 2008 myrsky? Hyvä kun silloin matka peruttiin, sillä katti ei siedä takamyötäistä.

      Karolin alkoi ajaa Helsinki-Tallinna väliä vuonna 2008. Vuonna 2008 se vaurioitui myrskyssä Borkumin ja Helgolandin välillä edellisellä omistajalla.

      Merilin aloitti Helsinki-Tallinna -liikenteen 2007.

      Kattien nopeus on 37 solmua, kun pikalaivat kulkevat "vain" 27 solmua. Lisäksi satamasta lähdöt ja tulot sujuvat kateilta paljon nopeammin (sekä aluksen että matkustajan kohdalla), joten väitteesi "yhtä nopeasti" uhmaa vakavasti fysiikan lakeja.

    • Üksi Pantti

      Tallinkin ja Flindalinen aikatauluilla on eroa puoli tuntia. Monesti ei sitäkään koska flindalinen aikataulu pettää ja ne tulevat myöhässä.

      Joten mieluummin Tallinkillä jolla pääsee varmasti 2 tunnissa lahden yli kuin flinda jolla EHKÄ pääsee 1.5 tunnissa ja usein matka kestää saman 2 tuntia kuin Tallink. Jos se flinda nyt yleensä ollenkaan menee.

    • JEppeee

      Lindalla ei kannata matkustaa ainakaan lasten kanssa. Toinen pienokaisista itkeskeli ja toinen oksensi kolme kertaa matkan aikana. Eipä siinä, itse istuin selkä menosuuntaan matkan alussa ja meinasipa laatta lentää itsellänikin, loppumatka meni "oikeinpäin" ja katse tiiviisti horisontissa. Vaimo taisi olla porukan toimintakykyisin, mutta hänki kyllä tuijotteli varsin tiiviisti horisonttiin... Välillä hyppyytti niin, että meinasi penkiltä tipahtaa.

      Paluulippua ei saanut peruttua, mutta tarjosivat muutosta vapaaksi lipuksi jonka voisi käyttää myöhemmin - siihen ei taas sitten olisi voinut nimeä kuitenkaan vaihtaa. Jäi vaihtamatta sillä uusinta matka ei kiinnosta. Ensikerralla minulle pitää maksaa, että lindan kyytiin istahdan.

      Yksin matkustajalle, ja pariskunnalle joiden vatsa kestää lienee ihan kelpo matkaväline, mutta suosittelen varauksella suhtautumaan. Ja matka lienee parasta maksaa vasta satamassa, mahd peruutusten takia.

    • Miälensäpahottaja

      Rahoja ootellaan takaisin. Lindaline myy liput tuplana. Netistä ostetut liput ei löydy järjestelmästä, osta uudet jos haluat Tallinnaan. Minkäs teet kun kaikki muu Tallinnan päässä sovittu ja maksettu. Sitten vielä paluumatka peruttu huonon sään vuoksi, tosin meri tyyni ja aurinko paistoi. Tiedotus oli tekstiviesti että laivan lähtö peruttu Tallinnasta. Muuta infoa ei sitten ollutkaan tarjolla, esim. lähteekö laivaa kyseisenä päivänä lainkaan ja puhelimiin ei vastattu. Onneksi muutkin yhtiöt sieltä kulkevat, Viking Lineltä järjestyi huikealla palvelulla korvaava paluumatka. Nähtäväksi jää saako rahoja milloinkaan takaisin. Matkaa kyseisellä yhtiöllä en harkitse enkä kenellekään suosittele. Jos kuitenkin haluaa pikku puuhastelua reissun jälkeen niin toki tässä tarjoillaan sitä ihan ylenmäärin.

    • Kari555

      Linda Linen etu on se, että siellä ei ole karaokea eikä vellovia humalaisia poroja. Olen niin kovin väsynyt örveltäjiin.

      • Oikea-järjestys

        Eikä pidä liioin unohtaa, että parempi luokkalaiset pääsevät maihin ennen rahvasta.

        On se vaan niin hienoa!


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Karaokea löytyy XPRS:ltä, Europalta, Gabriellalta, Mariellalta, Finlandialta (noh vain 30 min Päivässä eli yhdellä lähdöllä), Baltic Queenilta.

        Karaoke taasen ei ole Starilla!

        Erään keharin jolla on pakkomielle termeihin ja asian tutkimiseen netistä, niin hänen vuoksi emme tule ikinä saamaan vastausta onko SuperStarilla karaokea vaiko ei! Paitis jos itse sinne joskus päädyn reissamaan


      • Kännisten-örinää
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Karaokea löytyy XPRS:ltä, Europalta, Gabriellalta, Mariellalta, Finlandialta (noh vain 30 min Päivässä eli yhdellä lähdöllä), Baltic Queenilta.

        Karaoke taasen ei ole Starilla!

        Erään keharin jolla on pakkomielle termeihin ja asian tutkimiseen netistä, niin hänen vuoksi emme tule ikinä saamaan vastausta onko SuperStarilla karaokea vaiko ei! Paitis jos itse sinne joskus päädyn reissamaan

        Olet siis taas tutkinut nettiä.

        Toivottavasti se karaoke otetaan pois joka laivalta!


      • HaluatkoKehariTurpaan
        Kännisten-örinää kirjoitti:

        Olet siis taas tutkinut nettiä.

        Toivottavasti se karaoke otetaan pois joka laivalta!

        Tuo ei selviä netistä!

        Esim. Eckerön sivuilla mainostetaan laivan karaokebaaria jossa pääsee näyttämään taitonsa! EI PÄÄSE!!! Yhdellä lähdöllä tallinnasta hesaan on karoakea 30 min...

        Vielä kun saataisi tietää mikä tilanne on SuperStarilla


      • Kaikki-selviää
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Tuo ei selviä netistä!

        Esim. Eckerön sivuilla mainostetaan laivan karaokebaaria jossa pääsee näyttämään taitonsa! EI PÄÄSE!!! Yhdellä lähdöllä tallinnasta hesaan on karoakea 30 min...

        Vielä kun saataisi tietää mikä tilanne on SuperStarilla

        Jahas, sitä viisautta:

        Karaokessa pääsee näyttämään taitoaan. Voi juma sitä kännisten örinää.

        Jos siellä taitoa näytetään, niin monikos on päässyt siten ponkaisemalla maineeseen? Aivan, ei yksikään.

        Ja kyllä ne netistä selviävät. Sinä vain et osaa nettiä käyttää.


      • Netistä-selviää
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Tuo ei selviä netistä!

        Esim. Eckerön sivuilla mainostetaan laivan karaokebaaria jossa pääsee näyttämään taitonsa! EI PÄÄSE!!! Yhdellä lähdöllä tallinnasta hesaan on karoakea 30 min...

        Vielä kun saataisi tietää mikä tilanne on SuperStarilla

        Katsoin netistä.

        Tallink Shutleilla ei ole karaokea. Ei siis kummallakaan.


      • HaluatkoKehariTurpaan
        Netistä-selviää kirjoitti:

        Katsoin netistä.

        Tallink Shutleilla ei ole karaokea. Ei siis kummallakaan.

        Niin Starilla ei ole karaokea! Eikä myöskään lindalla tai naviraililla!

        Superstarin tilannetta emme voi tietää ja keharin vuoksi sitä ei voi täällä myöskään kysyä


      • Ei-ole.Näin-on
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Niin Starilla ei ole karaokea! Eikä myöskään lindalla tai naviraililla!

        Superstarin tilannetta emme voi tietää ja keharin vuoksi sitä ei voi täällä myöskään kysyä

        Kyllä tiedämme. Netin mukaan ei ole.
        Sinä vain olet tumpelo netin käytössä.


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Ehkä vielä joskus itse päädyn SuperStarille ja voin antaa vastauksen kysymykseen!

        Netin mukaanhan pitäisi Eckerölläkin olla oikein karaokebaari, ei ole! karaokea 30 min päivässä


      • Oletkos-cp
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Ehkä vielä joskus itse päädyn SuperStarille ja voin antaa vastauksen kysymykseen!

        Netin mukaanhan pitäisi Eckerölläkin olla oikein karaokebaari, ei ole! karaokea 30 min päivässä

        Lue SuperStarin matkaohjelmasta! Se kun on netissä.

        Juurihan kerroit, että Finlandialla on sitä mörinäjoikumista. Mitä oikeit väittelet itsesi kanssa?

        Hei, kuka nyt menee laivalle tekemään sitä samaa kuin nurkan takana olevassa räkälässä eli kittaamaan kaljaa ja sitten humalassa ulisemassa.


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Se EI ole karaokebaari jos karaokea on 30 min päivässä, eli yhdellä lähdöllä tallinnasta hesaan 30 min... eckerö mainostaa "Jos haluaa itse päästä valokeilaan, tähtihetkiä ja laulutaitojaan voi kokeilla Telakka-pubin karaokessa." Miten sinne lavalla pääsee esim. aamulähdön miniristeilyllä! Eli taaskaan netti ei kerro totutta

        Netti ei myöskään kerro sitä onko SuperStarilla karoakea, se tulee itse tutkia tai antaa jonkun muun tutkia


    • Olet-syntymäsaasta

      Ei näköjään laskutaitokaan kuulu vahvuuksiisi. 30 min päivässä onkin sitten yhdellä lähdöllä. Ei tunnu tietosi järin luotettavalta! Sitten toisekseen, kuka järkevä matkustaja sillä kahden tunnin pikahypyllä moista kaipaa.

      Niin, sinä et löydä Superstarin matkaohjelmasta kohtaa, mistä ilmenee ettei siellä ole karaokea. Muut kyllä osaavat sen havaita.

      • HaluatkoKehariTurpaan

        Niin, yhdellä lähdöllä Tallinasta hesaan on karaokea 30 min! Silti mainostetaan että olisi joku "karaokebaari" laivalla!

        Noh se onko Superstarilla samal tilanne, noh se sleivää kun joku piipahtaa siellä, minä tai joku muu


      • Taas.sama.tieto
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Niin, yhdellä lähdöllä Tallinasta hesaan on karaokea 30 min! Silti mainostetaan että olisi joku "karaokebaari" laivalla!

        Noh se onko Superstarilla samal tilanne, noh se sleivää kun joku piipahtaa siellä, minä tai joku muu

        Kuinka monesti sama pitää sanoa. Superstarilla ei (onneksi) ole karaokea, eikä liioin Starillakaan. Jos vaivautuisit lukemaan Tallinkin tiedotteita, tietäisit.


      • HaluatkoKe
        Taas.sama.tieto kirjoitti:

        Kuinka monesti sama pitää sanoa. Superstarilla ei (onneksi) ole karaokea, eikä liioin Starillakaan. Jos vaivautuisit lukemaan Tallinkin tiedotteita, tietäisit.

        Niin, Starilal ei ollut karaokea, kerran sillä tullut Tallinnasta Hesaan ja luin "risteilyohjelman" (anteeksi kehari väärä termi) ajalta 1.5-31.8 joka lähdölle, ja ei tosiaan ole karaokea lainkaan

        Superstarin tilannette emme voi tietää varmaksi

        Serenaden ja symphonyn risteilyohjelmat löytyy netistä. mutta esim. Baltic Princesin ei, koska laivalla käytössä PÄIVÄKOHTAINEN ohjelma (anteeksi kehari väärä termi) eli joka reissulle oma ohjelma


      • Herää-jo-pahvi
        HaluatkoKe kirjoitti:

        Niin, Starilal ei ollut karaokea, kerran sillä tullut Tallinnasta Hesaan ja luin "risteilyohjelman" (anteeksi kehari väärä termi) ajalta 1.5-31.8 joka lähdölle, ja ei tosiaan ole karaokea lainkaan

        Superstarin tilannette emme voi tietää varmaksi

        Serenaden ja symphonyn risteilyohjelmat löytyy netistä. mutta esim. Baltic Princesin ei, koska laivalla käytössä PÄIVÄKOHTAINEN ohjelma (anteeksi kehari väärä termi) eli joka reissulle oma ohjelma

        "Superstarin tilannette emme voi tietää varmaksi"
        Niin sinä et tiedä, koska et ole osannut lukea Tallinki tiedotetta. Me muut tiedämme asian 100% varmasti.

        Kyllä ne päiväkohtaisetkin ohjelmat löytyvät netistä. Tosin siinäkin täytyy olla tietoa ja sitähän sinulla ei ole. Kun ei ole laivakokemusta, tiedät vain sen, mikä netistä löytyy helpolla, kuten googlaamalla.

        Kun kerrat olet sitä mioeltä, että osaat foorumilla keskustelun taidon, niin miten tämä sinun pulinasi liittyy aiheeseen Linda Line. Nytkin jauhat vain ihan toisen varustamon laivoista.

        Taisi tuon yhden luonnekdinta osua nappiin eli sinun vaivasi on ADHD, et vaan osaa pysyä kiinni käsiteltävvä asiassa. Olet kuin unissakävelijä, joka ei tiedä, minne menee tai mistä tulee tai missä on ja mitä tekee.


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Minä en ole SuperStarilla käynyt, etkä ole sinä eikä varmaan muukaan tätä ketjua lukenut joka tykkäisi karaokessa! Siksi emme voi tietää mikä tilanne siellä on


      • Olet-vain-häirikkö
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Minä en ole SuperStarilla käynyt, etkä ole sinä eikä varmaan muukaan tätä ketjua lukenut joka tykkäisi karaokessa! Siksi emme voi tietää mikä tilanne siellä on

        Lue jo vihdoin Tallinkin tiedotteita.

        Tieto välittyy niistä satavarmasti.

        Mutta ethän sinä halua edes tietää. Sinä haluat vain änkyröidä.

        Sekä sotkea keskustelua Linda Linellä matkustamisesta.


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Kokemuksesta kerrottu että lindalla tai starilla EI ole karaokea!

        Superstarin tilanteen voi selvittää vain jos jokus eillä käy ja kiinniittää huomiota asiaan, netistä se EI selviä


      • Olet-häirikkö
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Kokemuksesta kerrottu että lindalla tai starilla EI ole karaokea!

        Superstarin tilanteen voi selvittää vain jos jokus eillä käy ja kiinniittää huomiota asiaan, netistä se EI selviä

        Olet kyllä melkoinen häirikkö!

        Kun Tallink kertoo nettitiedotteessaan eli laivaohjelmassa, ettei Shutleilla ole mitään karaokea, niin sinä vaan jankutat, että tilanne selviää vain käymällä. Mutta ethän ole koskaan käynyt laivalla, on sun juttus niin harhaisia.

        Erinomaisesti olet tässäkin ketjussa keskittynyt aiheeseen eli Lida Linen tarjoamiin palveluihin. Ja ei, karaoke ei ole laivan palveluita. Luojalle kiitos, ettei kateilla sitä ole. Jos olisi, olisi matkustajakato.


      • HaluatkoKehariTurpaan
        Olet-häirikkö kirjoitti:

        Olet kyllä melkoinen häirikkö!

        Kun Tallink kertoo nettitiedotteessaan eli laivaohjelmassa, ettei Shutleilla ole mitään karaokea, niin sinä vaan jankutat, että tilanne selviää vain käymällä. Mutta ethän ole koskaan käynyt laivalla, on sun juttus niin harhaisia.

        Erinomaisesti olet tässäkin ketjussa keskittynyt aiheeseen eli Lida Linen tarjoamiin palveluihin. Ja ei, karaoke ei ole laivan palveluita. Luojalle kiitos, ettei kateilla sitä ole. Jos olisi, olisi matkustajakato.

        Annapa sitten linkkiä kesän SuperStarin "risteilyohjelmaan"

        Ja juurikin laivalla käymällä ja katsomalla kesän "Risteilyohjelman" Starilta voisi todeta että karaokea ei ole, tosin on vain yksi baarikni jossa mikserit yms.

        Tai onko SuperStarilla päiväkohtainen ohjelma kuten vaikkapa Baltic Princesillä?

        Tai onko Tallinkilla erikseen tiedote jossa kerrotaan että SuperStarilla EI ole karaokea


      • Katso-netistä
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Annapa sitten linkkiä kesän SuperStarin "risteilyohjelmaan"

        Ja juurikin laivalla käymällä ja katsomalla kesän "Risteilyohjelman" Starilta voisi todeta että karaokea ei ole, tosin on vain yksi baarikni jossa mikserit yms.

        Tai onko SuperStarilla päiväkohtainen ohjelma kuten vaikkapa Baltic Princesillä?

        Tai onko Tallinkilla erikseen tiedote jossa kerrotaan että SuperStarilla EI ole karaokea

        Äläpäs yritä teettää omia töitäsi muilla. Etsivä löytää ja taitava osaa. Eikä se lopputulema siitä muuksi muutu: shutleilla ei ole mitään taustamusiikilla örinäpaikkaa.

        Katso laivan ohjelma netistä. Sieltähän nuo asiat selviävät.


      • Ai-kun-hauskaa
        Katso-netistä kirjoitti:

        Äläpäs yritä teettää omia töitäsi muilla. Etsivä löytää ja taitava osaa. Eikä se lopputulema siitä muuksi muutu: shutleilla ei ole mitään taustamusiikilla örinäpaikkaa.

        Katso laivan ohjelma netistä. Sieltähän nuo asiat selviävät.

        Kattos. Kakaralle syötetään sen omaa lääkettä. Mahtaa maistua hyvältä.

        Mutta karseetahan sillä on. Ei yhtä ainutta ystävää. Täytyy koettaa kännisten kohtauspaikassa koettaa saada kiekumalla myötätuntoa. Aika kamalaa normaali-ihmisen näkökulmasta. Mutta eihän tuo kakara mikään normaali olekaan.

        Mutta minä nautin tuollaisen torvelon könittämisestä.


      • Neuvoja-
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Annapa sitten linkkiä kesän SuperStarin "risteilyohjelmaan"

        Ja juurikin laivalla käymällä ja katsomalla kesän "Risteilyohjelman" Starilta voisi todeta että karaokea ei ole, tosin on vain yksi baarikni jossa mikserit yms.

        Tai onko SuperStarilla päiväkohtainen ohjelma kuten vaikkapa Baltic Princesillä?

        Tai onko Tallinkilla erikseen tiedote jossa kerrotaan että SuperStarilla EI ole karaokea

        Täytynee taas kerran todeta tuo sama viisaus, joka olisi täälläkin jokaisen omaksuttava.

        Tietoa pitää kysyä aina siltä, jonka hallussa tieto on. Eli tässä tapauksessa varustamolta. He osaavat neuvoa meitä tyhmiä ja kaiken lisäksi heillä on jopa velvollisuus antaa paikkansa pitäviä neuvo.

        Mutta tuon tien käyttö vaatii suunnatonta rohkeutta!


      • HaluatkoKehariTurpaan
        Katso-netistä kirjoitti:

        Äläpäs yritä teettää omia töitäsi muilla. Etsivä löytää ja taitava osaa. Eikä se lopputulema siitä muuksi muutu: shutleilla ei ole mitään taustamusiikilla örinäpaikkaa.

        Katso laivan ohjelma netistä. Sieltähän nuo asiat selviävät.

        Ei löydy netistä vastausta tohon kysymykseen!

        Nyt on kokemuspohjalta saatu tietää että Lindalla tai Starilla ei ole karaokea, superstar on pimennossa


      • Viiraakos-pahastikin
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Ei löydy netistä vastausta tohon kysymykseen!

        Nyt on kokemuspohjalta saatu tietää että Lindalla tai Starilla ei ole karaokea, superstar on pimennossa

        Niin, sinä et löydä. Se on ihan eri asia kuin se, etteikö siellä muka olisi tietoa. Todellisuudessa siellähän se tieto. Pitää vain osata.

        Miten inttämisesi liittyy ketjun aiheeseen? Oletko sen tiedon saanut netistä? Ei kai sentään, ei siellä noin vinksahtanutta tietoa ole. Ihan omasta päästäsi keksinyt olet.


      • HaluatkoKehariTurpaan
        Viiraakos-pahastikin kirjoitti:

        Niin, sinä et löydä. Se on ihan eri asia kuin se, etteikö siellä muka olisi tietoa. Todellisuudessa siellähän se tieto. Pitää vain osata.

        Miten inttämisesi liittyy ketjun aiheeseen? Oletko sen tiedon saanut netistä? Ei kai sentään, ei siellä noin vinksahtanutta tietoa ole. Ihan omasta päästäsi keksinyt olet.

        Eli kehari heitti arvauksen "Superstarilla ei ole karaokea syystä X" Koska kokemuskesta tiesin ettei Starillakaan ole...

        Noh ehkä vielä joskus saamme tietää SuperStarin tilantene, muiden laivojen tilanne onkin selvillä


      • Älä-laske-omiasi
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Eli kehari heitti arvauksen "Superstarilla ei ole karaokea syystä X" Koska kokemuskesta tiesin ettei Starillakaan ole...

        Noh ehkä vielä joskus saamme tietää SuperStarin tilantene, muiden laivojen tilanne onkin selvillä

        Etkö tosiaankaan ymmärrä lukemaasi.

        Siellä ei ole sitä, koska Tallink ilmoittaa niin.
        Eikä sinulla uskallus riitä kysymään asiaa Tallinkilta.

        Mutta ethän sinä omien sanojesi mukaan saa hytin oveakaan auki kuin ruuvimeisselillä. Montakos niitä ruuveja olikaan?


      • HaluatkoKehariTurpaan

        En ole Tallink SuperStarilla käynyt, joten en voi tietää mitä he ilmoittaa..

        Ja jos soitan "matkamyyntiin"hekään ei osaa asiassa neuvoa.

        Eli käytännössä helponi tapa on selvittää tuo anta ajoknu kertoa joka käynyt SuperStarilla!

        Starin tilanne selkeä, ei karaokea ainakaan kesäkaudella, tosin missään ravintolasskaaan siellä ei ole karaokelaitteita joten tuksin muutenkaan löytyy


      • Hiekot-taidot-sulla
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        En ole Tallink SuperStarilla käynyt, joten en voi tietää mitä he ilmoittaa..

        Ja jos soitan "matkamyyntiin"hekään ei osaa asiassa neuvoa.

        Eli käytännössä helponi tapa on selvittää tuo anta ajoknu kertoa joka käynyt SuperStarilla!

        Starin tilanne selkeä, ei karaokea ainakaan kesäkaudella, tosin missään ravintolasskaaan siellä ei ole karaokelaitteita joten tuksin muutenkaan löytyy

        Miten voit tietää, koska laiva lähtee? Juurihan selität, ettet voi tietää, kun et ole käynyt.

        Ei se järjen käyttö olisi sinultakaan kiellettyä, mutta tyhjästä on paha nyhjästä.

        Viimeisestä kappaleesta käykin ilmi logiikkasi puute. Jos matka on yhtenä päivänä ja juuri sinä päivänä tuota ei ole, oletat, ettei sitä ole koskaan. Lukisit mieluummin Tallinkin tiedotteita. Niistä tuo selviää.

        Miltä muuten tuntuu, kun ei ole ystäviä tai kavereita? Sinulla ei ole, koska täällä intät selvää asiaa. Ei ole hoilausta shuttleilla.

        Jokos osaat avata ovea?


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Minulla on paljun ystäviä joilla on ystäviä. He ovat risteileet paljunkin. Varsinkin laivoilla. Kertoivat, että Linda Linen karaoke on kuitenskin se para s. Varsinkin iltalähdöillä Tallinksista laulu raikaa. Suomalasittain ja ilimam musiikkia.


      • Tampio-se-on
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Minulla on paljun ystäviä joilla on ystäviä. He ovat risteileet paljunkin. Varsinkin laivoilla. Kertoivat, että Linda Linen karaoke on kuitenskin se para s. Varsinkin iltalähdöillä Tallinksista laulu raikaa. Suomalasittain ja ilimam musiikkia.

        Kyllä se hömelö osaa itsekin munata itsensä täydellisesti. Oikeastaan sehän ei muuta teekään. Vaikea muistaa, onko tuonut foorumille mitään. Pelkkää äyskäröintiä.

        Ei se tampio hömeilyyn apua tartte.

        Mutta kieltämättä tuo sopisi sille kuin hehkuva rauta sen perskannikkaan!


      • HaluatkoKehariTurpaan
        Hiekot-taidot-sulla kirjoitti:

        Miten voit tietää, koska laiva lähtee? Juurihan selität, ettet voi tietää, kun et ole käynyt.

        Ei se järjen käyttö olisi sinultakaan kiellettyä, mutta tyhjästä on paha nyhjästä.

        Viimeisestä kappaleesta käykin ilmi logiikkasi puute. Jos matka on yhtenä päivänä ja juuri sinä päivänä tuota ei ole, oletat, ettei sitä ole koskaan. Lukisit mieluummin Tallinkin tiedotteita. Niistä tuo selviää.

        Miltä muuten tuntuu, kun ei ole ystäviä tai kavereita? Sinulla ei ole, koska täällä intät selvää asiaa. Ei ole hoilausta shuttleilla.

        Jokos osaat avata ovea?

        Monia asia selviää netistä! se ei selviä onko SuperStarilla karaokea!

        Kokemuksesta on nyt kerrottu että Lindalla ja Starilla ei ole, europalla, xprs:llä, baltic queenilla on. Eckerölinellakin hitusen verran päivässä

        Odotetaan että joku kokemusta omaava osaa kertoa SuperStarin tilanteen. Netistä löytyy vain "viihdekalenteri"


      • Aika-säälittävää
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Monia asia selviää netistä! se ei selviä onko SuperStarilla karaokea!

        Kokemuksesta on nyt kerrottu että Lindalla ja Starilla ei ole, europalla, xprs:llä, baltic queenilla on. Eckerölinellakin hitusen verran päivässä

        Odotetaan että joku kokemusta omaava osaa kertoa SuperStarin tilanteen. Netistä löytyy vain "viihdekalenteri"

        Kerro, mitä kohtaa Tallinkin tiedotteesta et ole ymmärtänyt. Siitä kun minä luen yksiselitteisesti, että shuttle-aluksilla ei ole karaokea.

        Sieltä netistä löytyy myös kaikkien alusten päiväohjelmatkin. Kyllä ne tietokoneella tehdään ja laivalla tulostetaan. Ne ovat Tallinkin verkossa. Täytyy vain osata käyttää konetta.

        Nyt tuli sinulta jotain tottakin: "
        Odotetaan että joku kokemusta omaava osaa kertoa SuperStarin tilanteen. "
        Just, sinähän kun et ole laivalle uskaltautunut. Joku muu saa kertoa ja sinä saat sitten ylvästellä tiedolla.


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Ei oel löytnyt tallinkin tieodetta! Keharin arvaus aiheesta EI ole tiedoite :)

        Ja ei, en ole SuperStarilal käynyt, toki jos siellä olisi karaokea niin tilanne voisi olal toinen!

        Sen sijaan osaan kertoa että Starilla ei ole, ei koko kesänä ja tuskin muutenkaan


      • Et-vaan-osaa
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Ei oel löytnyt tallinkin tieodetta! Keharin arvaus aiheesta EI ole tiedoite :)

        Ja ei, en ole SuperStarilal käynyt, toki jos siellä olisi karaokea niin tilanne voisi olal toinen!

        Sen sijaan osaan kertoa että Starilla ei ole, ei koko kesänä ja tuskin muutenkaan

        Kyllä se tiedotteesta löytyy, ettei shuttleilla ole karaokea ja kyllä se Star on shuttle eli miksi kehut tuolla tiedollasi. Samoista tiedotteista (siis useampia) käy ilmi tuo Superstarinkin juttu.

        Aivan, sinulta puuttuu siis taito ja kyky selata nettiä.
        Mutta eihän se ole ihme, kun et tavallista oveakaan osaa avata.

        Kerros taas, miten avasit BP:llä auki-asentoon lukittua suite-käytävän ovea.

        Miten tuo horinasi liittyy aiheeseen Linda Line ja sen palvelut?

        Yksin olet ja yksin jäät. Kuole pois.


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Niin, Starilla ei ole karaokea kesäkaudella, tuskin muutenkaan...

        JA tuo liittyy pohdintana millä alivoilla karaokea millä ei. SuperStar on edelleen pimennossa.

        Oletko saanut kotiin jopa Tallinkin tiedotteen aiheesta... Mitä seuraavaksi kehari?


      • Revi-siitä
        HaluatkoKehariTurpaan kirjoitti:

        Niin, Starilla ei ole karaokea kesäkaudella, tuskin muutenkaan...

        JA tuo liittyy pohdintana millä alivoilla karaokea millä ei. SuperStar on edelleen pimennossa.

        Oletko saanut kotiin jopa Tallinkin tiedotteen aiheesta... Mitä seuraavaksi kehari?

        Tallinkin tiedotteet ja alusten risteilyohjelmat ovat luettavissa netistä. Toiset tosin vaativat enemmän aivokapasiteettia, toisiin on jopa suora linkki.

        Lue hitaasti:
        S u p e r s t a r i l l a e i o l e k a r a o k e a ! ! !


        No, ymmärsitkö?
        Tuskin. Tyhmästä päästä kun kärsii koko ruumis. Toivottavasti olet sitä pian.


      • HaluatkoKehariTurpaan

        Totta! Esim. Serenadella ja Symphonylla on KAUSIKOHTAINEN risteilyohjelma, se löytyy netistä. Baltic Princesillä päiväkpohtainen, ei siis löydy

        Joten miksi et voi antaa linkkiä tiedotteeseen :D


    • Ihan mukavahan tuo Linda Line on. Kestää vain tunnin ja 40 minsaa matka ja voi vaikka nukkua sen ajan tai lukea kirjaa.

    • Tyytymätö.n

      Meillä matka peruuttiin kolmatta kertaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe