AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Grilli 2000

Grilli 2000

23 Vastausta 1 835 Lukukertaa
Muuttiko grilli 2000 pakon sanelemana vai omasta tahdo HUONOMPAAN paikkaan?

Ite tulee ainakin lopetettua sen käyttö muuton takia tai ainakin VÄHENNETTYÄ rajusti..

tais olla kallis muutto kun piti nostaa rajusti hintoja esm. milleniumateria 9,90e

ennustan grillille huonoja taloudellisia aikoja..
Paljokos Kebabit nyt maksaa vai pitääkö pakasteista alkaa vääsäämään?
han vapaasta tahdostaan muuttivat varmasti hamuamaan keskustasta asiakkaita, jotka humalassa ravintolasta poistuvat. Sikamaiset hinnat kyllä, parilla eurolla nousseet. Puolikas annos kebabia ranskalaisilla 7,5(!!!)e, perustelevat tätä tieten sillä, että joka annokseen kuuluu "juoma". Vaikkei sitä haluaisi.

Tällaisella rahastusyrityksellä omistaja vain kusee omille nilkoillensa. Aiemmin paikasta pidin, nyt vaihdan Lemposen grillille. Pitäköön kakstonninen tunkkinsa!!
Hyvä paikkahan se on aina ollut ja parhaat safkat.
Jou omalta osaltani voin sanoa, ettei paljoa kiinnostanut käppäillä valomerkin jälkeen Ouluntielle vain todetakseen grillin olevan jo kiinni mutta nyt toki joudun muiden ohella asioimaan myös siellä kakstonnisessa varsinkin etukenossa Callesta tullessa puhumattakaan suosikki kuppilastani Huismannista :)

http://www.kp24.fi/uutiset/341370/Grilliruuan-suosio-on-ja-pysyy
Eipä olis tullu mieleenkään ennen tilata ateriaa mistään grillliltä mikä maksaa lähes 60 markkaa, oli siinä mukana juoma tai ei, nyt tosiaan puhutaan perus grillistä eikä mistään ravintolasta.Tähän ollaan tultu näköjään, voi voi sanon minä.
Kyllä 2000:lla on aina ollut hinta / annossuhde kohdallaan, monet muut myyvät halvalla miniannoksia josta puolet tarttuvat hampaankoloon.
Niiin juoma kuuluu hintaan mutta ei ole pakko ottaa ja sillon annoksen hinta laskee yhdellä eurolla...viime viikolla kävin hakemassa millenium ja hinta ei ollu mikään 9,90€...voi voi tätä kokkola...
Tämähän osoittaa vain sen että hinnoittelu on mennyt täysin pieleen. Kuluttajahan yleensä katsoo ensimmäisenä hintaa, jos ei hinta miellytä niin jää usein ostamatta. Voisin melkeen vannoa että tämä kokonaishinta (ruoka + juoma), mitä muissa grilleissä ei ole käytössä (luultavasti hyväks todettu systeemi), on myynnin kannalta tuhoisaa. Mutta voin toki olla väärässäkin.
Jos puolikas annos kebabia 7,50 euroa niin aika kova on hinta...ja autolle tietty pitää etsiä paikkaa ennenku pääsee tiskille asti :/ Kebaia ois tehnyt mieli mut taitaa jäädä hakematta... Lafkan 10 euron perhepizzasta riittää pidemmäksiki aikaa :D
Ongelmana näyttää olevan osan porukan absoluuttinen köyhyys.

Hei viitsisitkö itse myydä kebabbi annoksia 7,50€ humalaisille aamuyöstä? Kate varmaan jotain 3,5 verojen jälkeen jos sitäkään ja sitten tulee vuokra, sähkö, palkat jne kulut.

Menkää järkevämpiin hommiin josta maksetaaan paremmin.
Ihmettelin tosissani minkä ihmeen takia lähtivät loistavalta paikalta pois. Menettävät nyt kaikki selvinpäin liikkuvat autoilijat koska ei grillile viitsi sisälle tuppaantua, jos nousen autosta menen ravintolaan. Väitän että liikevaihto tulee jäämään reilusti Ouluntiestä.
Tästä voi tarkistaa että liikevaihto vanhalla paikalla oli noin 500.000euroa vuodessa ja tilikauden tulos 45.000euroa.

http://yritys.taloussanomat.fi/y/grilli-2000-oy/kokkola/1551814-4/
No niin, tallettakaapa tiedot ylös ja tarkistakaa kahden vuoden päästä, kun grilli on ollut koko vuoden uudella paikalla, kannattiko muutto.
Tarkistakaa ensin tietonne ennen kun tulette tänne valittamaan.. Grilli 2000 on edelleen Kokkolan paras grilli,
Kallista on. Kebab ranskalaisilla oli jotain 10.50€. Minua lisäksi ällöttää perunat, joiden päälle lutrataan voita urakalla.
Hyvä grilli edelleen ja nyt järkevällä paikalla.
Autoliike halusi laajentaa tiloja. Halvemmaksi tuli heivata vuokralainen (grilli) pois kuin rakentaa lisää tilaa.

Faktat kuntoon...
menkää valittajat muualle syömään jos ei o vara maksaa
;) tosi hieno laajennus ouluntiellä;)))))
Vuokrasopimus kun loppuu ja vuokran-antaja ei uusi niin mitäs teet. Pakko katsoa uusia tiloja. Uusien EU-n määräyksien jälkeen kun teet elintarviketiloja niin rahaa palaa. Mee Kreikkaan syömään paskasista tiloista joka on perustettu jonkun mummon vanhaan asuntoon ei tule maksamaan kun pari tonnia. Suomessa grillissä pitää olla kaikki rosteria ym. hygienian ja bakteerikasvuston estäviä materiaaleja. Kiitos EU:n kaikki tehdään kullan arvoisista materiaaleista. Harvassa maassa toimitaan niin tiukasti EU:n määräyksistä pitäen kuin SUOMESSA! Asiakas maksaa kai tajuat sen kun laki ja valtio määrää säännökset!
Jee arvatkaapa miksi hinnat on niin korkeat ??? Kilpailu puuttuu ja osaavat tekijät. Olen ollut alalla 25v ja tiedän että tuleva kesä tuo kyllä haasteita hintoihin sillä avaamme uuden ketjun ja hinnat rojahtaa todella paljon. Kepappi ranskalaisilla iso annos 4e
Muut kiinalaiset safkat alkaen 3e.. Hinnat muuttu mut asiakasmäärät laitetaan kasvuun.
hyvä
 /   /  /  / Grilli 2000

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta