talvivaara - osta

porssineropatti

Nikuliinin hinta nousee ja ensi viikolla yhtiö julkaisee uudet luvut, jotka positiivisi. Balancen llistalla yhtiö saa uuden luokituksen eli hyvä kohde sijoittaa!!;

125

2558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • markku oulusta

      hei, kiitos vinkistä...nikkeli lähtenyt tänään 2.5% noisuun. Vielä matkaa kipurajn yli muyta hyvälyä näyttää. Taitaa olla aika ostaa oitokumpua ja talvivaaraa...

    • pthyii!

      Nikkelin hinta ei tule nousemaan lähivuosina yli 15000$/tn. Uskokaa jo.

      Talvivaaran pitäisi saada yli 17000$/tn, jotta olisi päivittäiset menot ja tulot tasassa, ottamatta huomioon velkojen hoitokustannuksia!

      Talvivaara on Outokummun lehtolapsi jonka isit kuorivat kermaa itselleen sieltä mistä saavat, lähinnä EU-suomelta ja sen peräkylien tyhmiltä eläkeukkosijoittajilta.

      • tereffi

        Hahhaaa.. Tyypit oikein toivoo, ettei Talvivaara menesty ja kuitenkin se lusikka pysyy kauniisti omassa kädessä.Tal ivaara on moderni tuotantolaitos, joka itseasiassa kerää nikkelin sinkin ja muut raskasmetallit pois saastuttamasta luontoa.. Nä.ähän ovat tosiasiota,jotka lapsikin tajuaa. Valheita voit lukea stop talvivaaran sivuilta. Nikkelin hinta kyll ä nousee. Nyt on. Ain ylituotantoa,mutta kysyntäon koko ajan kasvussa ja on hienoa, että meilä on tällainen lippulaiva kuin talvivaara...nämä asiat ovat täysin tosiasioita, eikä minun tarvitde siksi ketään vannottaa uskomaan sitä..


      • jatsari

        Mitäs nyt vastaatte….. on jo yli 18 000 USD… : )
        Vai…. menikö jatsari suuhun : )


    • bvergregerwgerq

      "Nikkelin hinta ei tule nousemaan lähivuosina yli 15000$/tn. Uskokaa jo"

      Kukahan tuo ääliö on? luuleekohan hän olevansa jokin Delfoin oraakkeli. Nikkelin hinta tulee nousemaan ja laskemaan ja todennäköisimmin nousee. mailman väkiluku lisääntyy huimaa vauhtia. Tulee Intiaa ja Vietnamia, Brasialiaqa. Mtta taidanpas soittaa Dilma Rousseaulle ja sanoa, että valitettavasti lama nyt jatkuu, kun tama yksi hörhö niin kiivaasti jankuttaa, ettei nikkelin hinta tule nousemaan. joo ja sanon myös Brasialian presidentille, että lisätietoa löytyy Stop-Talvivaara sivustosta, jookosta?

    • tv +

      kiitos vinkistä otin juuri 13000kpl..

    • köyhät haaveilee

      Oraakkeli ilmoittaa, että kiinalaiset säätelevät nikkelin hinnan mieleisekseen, joka on n. 15000$/tn. Muulla maailmalla ei ole siihen nokan koputtamista.

      Talvivaara on yrityssaneerauksessa n. vuoden päästä.
      PP:llä kumppaneineen on ennestään hyvät koeajot yrityssaneerauksen suhteen.

      https://www.op.fi/op/op-pohjola-ryhma/uutishuone/?id=80300&srcpl=1#/mediassa/4754/sukufirma_kuralle!1355646399

      Muuten, Raahen Laivakankaan kultakaivos hakeutui juuri yrityssaneeraukseen ...

      Äskeinen kurssinousupiikki oli hyvin johdettu piensijoittajien pissitys rahamiesten taholta, vai mitä?

      Ostakaa kokeeksi kunnon potti Talvivaaraa ja yrittäkää sitten nukkua yönne rauhassa, jooko? Kyllä siinä turhat halut joutaviin tekstinikkarointeihin katoaa kun muutamassa vuorokaudessa häviää muutaman tonneroisen selvää rahaa, ihan vaan kokeilumielessä.

      Raakkukiven rikkihappoliuotuksella syntyy kyllä tulosta ja sen tuloksen nimi on TAPPIO. Sitä syntyy Talvivaarassa juuri nyt enempi yhtä miljoona joka kuukausi.

      Toiset tietävät (mm. Ilmarisen ja Varman pörssianalyytikot) Talvivaaran tulevaisuuden ja toiset yrittävät luulotella (pari tämän palstan kommentoijaa) samasta asiasta ihan utopioita. Näin on näreet.

      • david hynkel

        ... Nikkelin hinta nousussa. Nordic Minesin ongelmans ilmeisesti liian alhainen cut off ja malmin vähinen määrä. Talvivaaran menetelmä ei ole sivukiven liuotus rikkihapolla vaan kiisupitoisen mustaliuskeen biokasaliuotus. Muut kommenttisi asittomia kuin Stop Talvivaaran jutusta. typerää verrata kivisyhtiötä toiseen niinkuin tuoll teollusuuden alalla ei mitään merkitystä.


    • dffdffgfgf

      Turskavaara taitaa olla Paskakummun ohella pörssin parhaita turskakoneita. Rahaa sisään turskaa ulos. Osinkokoneissa olisi toinen tapa; rahaa sisään enemmän rahaa ulos.

    • SUDENKUOPPA LTD

      Ottakaa varsinkin velkaa abouttirallaa 50 000 tai 100 t e ja sijoittakaa kaikki Talvivaaraan niin saadaan seurata vierestä kun talos kiitoa alkaa. Sijoitus tuottaa huimat kurssinousut päiväksi ja saamme puhutta ja mölinää. Samalla Talvivaara yhtiö vaihtaa nimensä pikkuhiljaa Sudenkuoppa shitting chatting LTDksi. Yhtiö johtoon haetaan johtaja perähikiältä Kanadasta Werner Kelooppi.

    • keikkatri

      oireiden perusteella tauti pahenee pitkässä juoksussa, sytostaattien tuomat helpotusjaksot vaikeuttavat diagnoosien tekemisiä, joten oikeiden lääkkeiden löytäminen ennen kunnon lopullista romahtamista epätodennäköistä ....

      http://www.talouselama.fi/uutiset/talvivaaran entisen toimitusjohtajan puoliso myi 150 000 osaketta/a2190793

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/yksi uskoo talvivaara halpenee viela/201307465767

      http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/varma seka kohukonsultti dumppasivat talvivaaran osakkeita/a917950

    • MONTUN reunalla

      Mikä on vihreä ja haisee helvettiläisen pahalle? EI mithä hajua. Teko KIPSIKAKKAaltaassa liian pitkään viihtynyt vihreä mainari.

      ASIAAN
      Talvivaara oli ensimmäisessä osakeannissa ylihinnoiteltu osake kysy vaikkaä eräältä ex ministeriltä, mutta toisessa annissa tehtiin kunnon lopputili, saneerausta omaisuuden uudelleen järjestely (rahan syrjään laitto eli piilotus) ja kannattava konkurssi nyt kuitenkin. Mutta seuratkaapa mihin suuntaan lähtevät eräät salkkumiehet.

      Terveisiä

      evp Komisario Sulo Aittoniemelle.

    • vihreä m sysmä

      Kiitos vinkistä ostin taas lisää :0) riski ei iso näillä hinnoilla, jos nousee.. enemmän menee kapakassa viikonloppuna .. tuuli vei tai toi :0) yleensä tuo

      • david hynkel

        Hahha...hyvää puhetta.minäkin ostin


    • nousussa on
    • gge5gerw

      No eipä ihmekään, että TVL1:n kurssi nousee. Eikös tuo ole jo USD eli Talvivaarahn laskee dollareissa ja määritteli "kipurajansa" n 15k USD ja enää hieman alle 300 USd matkaa tuohon kipurajaan. Muutamassa päivässähän tällä nousulla...Onneksi Stop talvivaara ei voi näille metallin hinnoille mitään. ja on hassua, että hekin tarvitsevat metalleja

    • vihreäm

      Tv yli 4% nousussa

      • biphit on

        Olen tehnyt jo hyvät voitot. Lisää vssn tlv salkkuun. Ainoa murheenkryyni näyttää olevan tuo biohit


    • tv fani

      Tv yli 5% nousussa taitaa tulla huomenna hyvä tulos.. tai sitten ei..

    • htrwhtrwtrw6y5

      huomenna tulee hyviä tuloksia. johtopäätöksen voi vetää jo pelkästään elpyneestä Ni hinnasta sekä suh kuiva kesä kainuussa.

      • 17+13

        Huomenna taas pieni hupi tarjolla klo 10.00-10.15.

        Talvivaara julkistaa surkean yli -80 ME tappion ja metalleja on noussut selvästi alle odotusten. Hupia tarjoaa se että sama kuin huono tuo osari on, niin laskutaidottomat bullerot saavat nousupiikin aikaiseksi osakkeeseen heti aamusta, josta alkaa nopea -20-30 % putoaminen perjantai-iltaan mennessä.

        Hupia kyllä tuotaa sekin, kun bullerot täysin omaa tyhmyyttään häviävät rahansa osakemarkkinoille ja sitten foorumeilla paasataan kuinka heitä huijataan.


      • 17+11
        17+13 kirjoitti:

        Huomenna taas pieni hupi tarjolla klo 10.00-10.15.

        Talvivaara julkistaa surkean yli -80 ME tappion ja metalleja on noussut selvästi alle odotusten. Hupia tarjoaa se että sama kuin huono tuo osari on, niin laskutaidottomat bullerot saavat nousupiikin aikaiseksi osakkeeseen heti aamusta, josta alkaa nopea -20-30 % putoaminen perjantai-iltaan mennessä.

        Hupia kyllä tuotaa sekin, kun bullerot täysin omaa tyhmyyttään häviävät rahansa osakemarkkinoille ja sitten foorumeilla paasataan kuinka heitä huijataan.

        Hupia kestikin vähän pitempään kuin odotin. Selvästi useampi pääsi osallistumaan rahojensa häviämiseen saman päivän aikana kuin mitä odotin, mut nyt ollaan menossa jo odotettuun suuntaan eli alle 10 senttiin.

        Kiitokset kaikille, jotka tarjosivat vielä hyvän 6 % bonuksen aamulla shorttaamisen aloittamiseen.


    • huvittunut2

      noilla hinnoilla ei riski vaikka ostaa enemmänkin, jos joku ei uskalla ottaa tv ta 00.9-0.12 ei tarvitse rahamiestä esittää..

      • 12+5

        Nyt sitten rikastumaan jättitappiota tekevällä yrityksellä. Tuotanto oli oikein ennätystasolla ja siitä huolimatta kymmeniä miljoonia tappiota :D Uusi osakeanti on siis pakollinen viimeistäänvuoden 2014 alussa.


    • pie1

      :0) ostan lisää

    • nousu1

      Näkyy TV nousevan , joku osaa lukea tuotannon suunnan..

    • raha puhuu

      TV jo 800€ tänään ei hassumpaa vaikka käydä kaljalla :0)

      • bulbulbullero

        Saihan kaikki bulleroiset jo otettua niitä kalliita lappuja? Hyvä sillä nyt lähdetään alas. Meneekö jo tänään alle 10 sentin vai vasta huomenna?


      • gjwrtgjk
        bulbulbullero kirjoitti:

        Saihan kaikki bulleroiset jo otettua niitä kalliita lappuja? Hyvä sillä nyt lähdetään alas. Meneekö jo tänään alle 10 sentin vai vasta huomenna?

        Niin putoo kuin hohtimet kaivoon. Ulkomaiset näköjään myy loputkin lappunsa pois. Hienosti vedättivät ensin aamulla pulleroiset kiimaostoihin ja nyt tulee päälle kylmä suihku.


    • hahahaahhahaaa

      Hei hulinaa sano entinen piika kun kirnuun pissas. Kohta ollaan jo kymmenessä sentissä.

    • zxczxzczx
    • älliöälälyö

      katsotaan kun tasaantuu, mikä tulee alas menee yleensä myös ylös.

      • käytäälliäsi

        Yleensä konkurssissa ei mene ylös muuta kuin omistajien verenpaine.


    • Maakari1234

      Valtiolla on omistuksessa eniten Talvivaaraa, on varsin harvinaista että sellainen yhtiö päästettäisiin konkurssiin, joskaan ei mahdotonta, mutta jos Talvivaara lopettaa nyt, on se aiheuttanut vain taloudellista ja ympäristöllistä vahinkoa, sama on jatkaa kun vahinko on jo syntynyt niin voi tehdä edes jatkossa jotakin hyvää taloudellisesti. Katsotaan viiden vuoden päästä, uskon että Talvivaara vielä nousee, mutta siihen menee aikaa vuosia.

      http://www.taloussanomat.fi/porssi/2013/04/15/valtiosta-talvivaaran-suurin-omistaja/20135450/170

      • 20+11

        Jos Talvivaara ei selviä seuraavan vuoden velkaeristään, niin on täysin selvää että Valtiolta tai eläkevakuutusyhtiöiltä ei tipu enää rahaa ennen kuin yhtiö on asetettu selvitystilaan ja kaikki osakkeet on tehty arvottomiksi. Oli nikkelin hinta mitä tahansa, niin viimeistään Q4:ssa pitää kaikki lukemat näyttää 300 %, että veloista selvitään. Joku tähän vielä uskoo.


      • puffett
        20+11 kirjoitti:

        Jos Talvivaara ei selviä seuraavan vuoden velkaeristään, niin on täysin selvää että Valtiolta tai eläkevakuutusyhtiöiltä ei tipu enää rahaa ennen kuin yhtiö on asetettu selvitystilaan ja kaikki osakkeet on tehty arvottomiksi. Oli nikkelin hinta mitä tahansa, niin viimeistään Q4:ssa pitää kaikki lukemat näyttää 300 %, että veloista selvitään. Joku tähän vielä uskoo.

        Maailman menestynein sijoittaja Warren Buffet sanoo, että osta kun veri virtaa kaduilla. Toistaiseksi Talvivaarasta virtaa vain mömmöjä (kipsisakkaa, rautaa, mangaania, jne) luontoon, joten Buffetin ohjeistuksen mukaan vielä ei ole aika ostaa.


      • mä ja puhvetti
        puffett kirjoitti:

        Maailman menestynein sijoittaja Warren Buffet sanoo, että osta kun veri virtaa kaduilla. Toistaiseksi Talvivaarasta virtaa vain mömmöjä (kipsisakkaa, rautaa, mangaania, jne) luontoon, joten Buffetin ohjeistuksen mukaan vielä ei ole aika ostaa.

        Maailman menestynein sijoittaja Warren Buffet ei koskaan osta konkurssifirmojen osakkeita vaikka siellä virtaisi suolenpätkät veren seassa. Buffetilla on tiukat laatukriteerit ostamilleen yhtiöille. Hän ei halua hävittää rahojaan uhkapeliin. Siinä hänen ja bulleron suuri ero. Pertti Tuulipuku ostaa tutkimalla yhtiöstä vain aikaisemman kurssikäyrän ja että osakkeen yksikköhinta on siihen nähden halpa miettimättä miksi näin on käynyt uskoen ihmeeseen ja satumaiseen tuuriin.


      • 11-20
        20+11 kirjoitti:

        Jos Talvivaara ei selviä seuraavan vuoden velkaeristään, niin on täysin selvää että Valtiolta tai eläkevakuutusyhtiöiltä ei tipu enää rahaa ennen kuin yhtiö on asetettu selvitystilaan ja kaikki osakkeet on tehty arvottomiksi. Oli nikkelin hinta mitä tahansa, niin viimeistään Q4:ssa pitää kaikki lukemat näyttää 300 %, että veloista selvitään. Joku tähän vielä uskoo.

        Mitähän sieniä sinäkin olet syönyt?! Oli kaivos sitten kulta tai nikkelikaivos, niin sen kannattavuus riippuu tuotettavan metallin maailmanmarkkinahinnasta. Missähän lasikaapissa, tai vaan kaapissa, josta olet tullut nyt ulos, olet tähän saakka ollut. Meinaan kun sinun pitäisi tietää se, jonka jokainen sivistynyt ihminen tietää, että kultakaivoksiakin avataan ja suljetaan sen mukaan mitä kulta maksaa. Mutta ei niitä kaivoksia mihinkään konkurssiin ajeta. Ei se metalli sieltä maaperästä mihinkään huonon suhdanteen aikana katoa, se vaan odottaa kannattavampia aikoja tuoda se ylös sieltä. Meneppä sinä nyt kiltisti sijoittamaan niihin tyhjiin pulloihin, ja jätä enemmän älyä vaativat pörssijutut viisaammille. Jos et, niin älä nyt ainakaan tänne tule viisaampia kadehtimaan. Ei katsos älyäkään ole jaettu tasapuolisesti, sitä on kauhalla vaikea ammentaa, jos on lusikalla annettu.


    • karvasta kakkia

      Myin vi*tt*uun koko potin vielä kun niistä edes jotain saa. Ei tuosta hommasta tule yhtään mitään.

    • vanha sijoittaja

      Osakkeiden kanssa ei kannata hätäillä nousuun kääntö vie oman aikansa ja riskejäkin on.. itse ostan lisää jos hinta putoaa alle 0,08 ei kannata jännittää

    • ostaostaosta

      Nyt on Talvivaaran omistajille lisää superhalpoja osakkeita tarjolla. Trainers housen osake on vaan 7 senttiä. Voi olla 2 vuoden päästä maailman suurin valmennustalo. Tai tiedä sitten vaikka joku tarjoaa vähintään 1000 % preemiolla ostotarjouksen vielä tänä vuonna tästä helmestä, kun on niin halpa.

    • 1:15 000 000

      Minäkin lottoan joka viikko rivin viikinkiä ja tavallista mutta niin hiton hullu en sentään ole että talvivaaran lottoon osallistuisin. Täytyyhän lototessa edes joku pieni mahdollisuus voittoon olla että siihen kannattaa rahojaan laittaa.

    • Tietoa on 1

      Talvivaara tulee tekemään konkurssin,mutta alkuun velkasaneeraus,jolloin vanhat osakkeet mitätöidään,joten ei muuta kuin ostamaan vaan.....

      Kaikki rahamiehet/sijoittajat on jo unohtanut koko P.askan

      Paitsi tavis-sijoittajat,jotka eivät osaa lukea tilinpäätöstä tasetta!
      Oujee!!!!!!!!!!1

      • bear talvivaara

        Vielä ehtii ostaa Talvivaara bear 3x-sertifikaattia. Varmaan helpoin kymmenien prosenttien tuotto tulossa syksyn mittaan siitä.


    • bulleroiden puhallus

      Tästä on varoitettu kymmeniä kertoja. Kovapäisin osa kansaa maksaa nyt kalliisti jääräpäisyytensä.


      KL: Talvivaaran vararikko todella lähellä

      Kaivosyhtiö Talvivaaran kassa ehtyy vuoden loppuun mennessä, kertoo Kauppalehti paperilehdessään tänään keskiviikkona.

      Kesäkuun lopussa yhtiöllä oli kassassa noin 100 miljoonaa euroa ja toisen vuosineljänneksen aikana kassavirta oli 82 miljoonaa euroa negatiivinen.

      Jos sama tahti jatkuu, yhtiö on vuoden loppuun mennessä vararikossa, Kauppalehti kertoo.

      Talvivaaran ”tilanne on lohduton”, arvioi Kauppalehden analyytikko Ari Rajala.

    • Talvivaaran inhoaja

      Mnä en kyllä ostais TALVIVAARAA. On laittanu luonnon ja vesistöt iha pa*kaks. Ja muutenkii menee kohta vararikkoon.

    • eurotonna

      Tällä hetkellä kaivos tuotoksista raakasti ylitarjontaa koko maailmassa. Kiinassakin rakentaminen hiipunut, eikä korvaavaa näkyvissä. Terästä ei nyt eikä pitkäänaikaan tarvita 2010 malliin, jolloin myös Talvivaaran tuotokset oli tarpeen. Talvivaara kaatuu lisääntyviin velkoihinsa.

    • kauheata katsottavaa

      Kyllä varmaan harmittaa jotka on laittanut rahansa Talvivaaraan kiinni kun katselee kurssin putoamista vääjäämättä kohti nollaa ja samaan aikaan parempien pörssiyhtiöiden kurssit kiipeää joka päivä prosentteja ylemmäs. Se on vähän kuin tappion kaksinkertaistumista jos oma sijoitus menettää arvoaan koko ajan ja naapurin ostaman terveen firman osakkeen kurssi nousee ja vielä osinkoja sataa hänelle isolla prosentilla joka vuosi. Kannattaa vähän katsoa mihin hevoseen laittaa fyrkkansa kiinni.

      Se kirpaisee pahasti sillä hetkellä kun naapuri karauttaa uuden kiiltävän osakevoitoilla ostetun mersun pihaansa ja oman vanhan toyotan helmat varisevat ruostehippuina maahan pelkästä ilmavirrasta.

    • isot pakenee

      Isot omistajat jättävät Talvivaaran yksi toisensa jälkeen. Eläkeyhtiö Varma on myynyt kolmessa viikossa lähes 19 miljoonaa Talvivaaran osaketta. Keväästä lähtien Varma on reilusti puolittanut omistuksensa. Ehtiikö myydä kaikki lappunsa pois ennen kuin päätöserän summeri soi. Jatkoaikaa tässä pelissä ei taida tulla.

      Toinen eläkevakuuttaja Ilmarinen jo tyhjensi oman Talvivaara-pajatsonsa kokonaan.


      http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/varma myy talvivaaraa rajulla tahdilla/a923938

    • tekninenanalyysi

      Piti ihan vilkaista tämän kuuluisan Talvivaaran kurssikäppyrää. Näyttäisi siltä, että pohjat on tällä erää nähty ja seuraava liike on vahvasti kohti kaakkoa. Tosin tilanteen lopullinen ratkaisu on vielä auki.

      • ffff

        vittu mitä sijoitus tietämystä....


    • vyguhnijm

      hihii hii,kupru tulloo,hi hii

      • lutkutilutkuto

        Tein erittäin hyvät kaupat pari viikkoa sitten ja toivottavasti muutkin onnistuvat. Voitin 10%..


    • pian kuivilla

      Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma:

      Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Talvivaaran omistus:

      osakkeita.................%............muutos.................%...............................,.
      165 942 651.........8,71..... 142 236 558....... 600,00......22.4.2013 ("Maan anti")
      23 706 093...........8,76....... 2 600 000......... 12,32..........31.3.2013
      135 486 076.........7,11.......-30 456 575........-18,35..........30.4.2013.
      118 912 650.........6,24.......-16 573 426........-12,23..........31.5.2013.
      117 836 689.........6,18.......-1 075 961.............-0,90..........31.6.2013.
      104 836 689.........5,50.......-13 000 000.........-11,03.........31.7.2013.
      ...74 936 689........3,93........-29 900 000........-28,52..........31.8.2013.

      • marraskuussa alle 5c

        Hyvään aikaan kyllä sattui tuo Nokia-kauppa Talvivaaran omistajien kannalta, koska Nikkelin hinta on romahtanut entisestään ja maailman nikkelivarastot ovat all time high lukemissa. Jos nämä lukemat pysyvät syksyn yli, niin mikään asia ei pelasta Talvivaaraa enää konkurssilta.

        Tänään tosin Nokia-rahan virtaaminen Talvivaaraan loppui ja isoilla tahoilla kova kiire päästä lapuistaan eroon ennen Talvivaaran selvitystilaan joutumista.


    • varmaa toimintaa

      Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Talvivaaran omistus:

      ...74 936 689........3,93........-29 900 000.........-28,52..........31.8.2013.
      ...53 936 689 ........2,83........-21 000 000.........-28,02..........30.9.2013.

      http://www.talvivaara.com/sijoittajat/osake/suurimmat_osakkeenomistajat

      Varma pienentää tappiotaan pikkuhiljaa.

      Varma - Ilmarinen 1 - 0 ?

    • knikkelikaivos
      • nikuliini

        Sitä nikkelivarastojen määrää Talvivaaran sijoittajat taitavat katsoakkin. Siinä lukee käkkyrän vieressä nikuliini ja käyrä sojottaa koilliseen. Täytyy tarkoittaa hyvää Talvivaaralle siis.

        Tämän päivän nousut aiheutti se että Sotkamo Silver löysi tiluksiltaan odotettua enemmän hopeaa. Tuo esiintymä on Kainuussa, niin miksei Talvivaarastakin voisi löytyä nyt maailmanluokan hopeaesiintymä? Kiviä siellä Talvivaarassakin on niin miksipä ei.


    • nyt 13600$/tn

      Varma näkyy kelaavan pienivaihtoisina päivinä Talvivaaran kurssin aina takaisin n. 11 sentin pintaan, ei anna laskea psykologisen rajan, 10 sentin alle.
      Ihmeellistä, että piensijoittajat (ja joku kymppitonneillakin ostava) heti ostaa näpräävät Talvivaaraa, kun osakkeen arvonmuutos näyttää pikkuisenkaan miinusta.

      Viime yönä nikkelin hinta käväisi jo 9900€/tn (alle 13500$/tn) ja aamupörssissä Talvivaara oli pienellä vaihdolla lähes 2%:n nousussa ...
      Mikäs muu kuin Varma painoi hissin nappia?

      • huomionarvoista

        Hankalaa tässä tilanteessa myydä isoja määriä pois romauttamatta kurssia ihan pohjamutiin samalla. Taitavasti pelaten ja aina välillä kurssin pieneen nousuun ostaen, saa loppupeleissä paremman keskihinnan. Aina löytyy niitä jotka innostuu ostamaan kun kurssi vähänkin nousee.


      • Oraakkelin muikkari
        huomionarvoista kirjoitti:

        Hankalaa tässä tilanteessa myydä isoja määriä pois romauttamatta kurssia ihan pohjamutiin samalla. Taitavasti pelaten ja aina välillä kurssin pieneen nousuun ostaen, saa loppupeleissä paremman keskihinnan. Aina löytyy niitä jotka innostuu ostamaan kun kurssi vähänkin nousee.

        Talvivaaran osakevaihto tänään Helsingin pörssissä n. 400 000€, elikkä suunnilleen sama mitä Talvivaara tekee nykyisin tappiota vuorokaudessa?
        Ja lopuksi todettava, että klo 18.19 kurssi putosi tänään 3,57%, arvoon 0,1054€.

        Maanantaina Varma aloittaa sitten taas elvyttämisen ...

        Terveiset Teille:

        porssineropatti25.7.2013 19:00
        tereffi26.7.2013 06:00
        bvergregerwgerq26.7.2013 15:19
        tv 6.8.2013 09:54
        david hynkel13.8.2013 04:58
        vihreä m sysmä12.8.2013 09:01
        htrwhtrwtrw6y514.8.2013 17:45
        pie115.8.2013 10:07
        bear talvivaara20.8.2013 21:17


    • kaik on mänt

      Huh huh kuinka Nikkelin hinta sukeltaa entisestään. Kyllä se on The End nyt. Mitään ei mahda enää.

    • missä kinaajat?
    • eläkeläispeliä

      8.10.2013, klo 13:

      Talvivaara 8,76 GBX (-2,34%)

      (Helsinki 0.1026€....0,00%, vaihto 90000€, aamun nousu putosi puoliltapäivin nollille)

    • Missä -Lähde?

      http://www.sijoitus-invest.fi/ohjelma
      (14.11.20139)

      "Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj – Hallitusti uuteen nousuun"

      Tilaisuuden tiedot
      Tapahtuman tila Seminaarisali D
      Alkamis pvm. 14.11.2013
      Kellonaika klo: 12:30
      Päättymis pvm. 14.11.2013
      Kellonaika klo: 12:50
      Tilaisuuden kesto 20 minuuttia
      Varatoimitusjohtaja Saila Miettinen (Ei Pekka Perä !), Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj

    • poksista

      Kymmenen sentin poksautus. Jollain on kiire luopua lopuista osakkeistaan kun vielä edes jotain niistä saa.

    • Ni 13700$/tn

      Käykö kuten tapaus Tiimarissa, vai tarjotaanko eläkeukoille uutta "Taivaan antia" 1/12kpl a' 5senttiä?

    • autsista auts

      Talvivaaralla alkaa tänään hullut päivät, kaikki laput -20-50%

      • autsista auts

        nopeasti meni siihen -20% aleen. meneekö vielä tänään -50% vai vasta huomenna?


    • loppu tuli

      K. O. N. K. U. R. S. S. I.

    • Konkkavaara

      Talvivaara dyykkaa kunnolla eikä nouse enää pintaan. Homma alkaa olla ohi.

    • Oraakkelin muikkari2

      Terveiset Talvivaaran (ei Delfoin) Oraakkelilta!

      porssineropatti25.7.2013 19:00
      tereffi26.7.2013 06:00
      bvergregerwgerq26.7.2013 15:19
      tv 6.8.2013 09:54
      david hynkel13.8.2013 04:58
      vihreä m sysmä12.8.2013 09:01
      htrwhtrwtrw6y514.8.2013 17:45
      pie115.8.2013 10:07
      bear talvivaara20.8.2013 21:17

      Toivottavasti olitte tehneet Talvivaaran osakkeillenne päivitykset ajoissa.

      Talvivaara 10.10.2013, klo 13:24
      0,08€....... 2,22M€......-19,60%

      • sijoittaja2

        Minä ostin juuri lisää Talvivaaraa ja aion ostaa tulevaisuudessakin. Ei se konkurssiin mee. Tulee liian iso sotku jos ajetaan konkurssiin. Valtio pelastaa uppoavan laivan. Eipä tarvi tulevaisuudessa tehdä mitään ku kylpee talvivaaran rahoilla. heh heh =)


      • ahneusjatyhmyys
        sijoittaja2 kirjoitti:

        Minä ostin juuri lisää Talvivaaraa ja aion ostaa tulevaisuudessakin. Ei se konkurssiin mee. Tulee liian iso sotku jos ajetaan konkurssiin. Valtio pelastaa uppoavan laivan. Eipä tarvi tulevaisuudessa tehdä mitään ku kylpee talvivaaran rahoilla. heh heh =)

        Meinaat, että valtio auttaa Talvivaaran kuiville ja vanhat omistajat saavat tuosta summasta omaan taskuunsa jotain? Rahoitus tapahtuu 100 % varmasti yrityssaneerauksen kautta, jossa vanhat osakkeet mitätöidään. Miksi ihmeessä Solidium maksaisi koko laskun muiden sijoittajien puolesta, kun se voi saada koko Talvivaaran itselleen samalla hinnalla.

        Ei se auttanut wincapitalilaisille järjen puhuminen ja sama koskee myös Talvivaaraa.


      • 19+9

        Oikein osakeoraakkeli, joka ei ilmeisesti tiedä mikä bear talvivaara -sertifikaatti on?


    • ttu kun tuttaa
    • temenos Tv:n tilalle

      "ahneusjatyhmyys"

      Tiedän myös mitä "Talvivaara T3 " tarkoittaa, koska olen silloin tällöin käynyt patojen reunoilta tilannetta kuvaamassa.

    • ei pienestä kiinni..

      näillä hinnoilla osto ei riski , ennemmin myynti jos otanut kallilla.. itse ostan joka kuussa lisää..

    • kultaax

      Mutta eihän nikkeliä voi syödä!

    • 11+2

      Jälleen erittäin huonoja uutisia Talvivaarasta. Isot myyvät osakkeitaan otsa hiessä hinnasta välittämättä ja taistelevat aikaa vastaan että saisivat minimoitua tappiotaan.

      • 11+2

        "Tiimarit" tulee, kaupankäynti keskeytetään pian?


    • mä oon ateisti
      • 16´4

        Jokohan homman luonne paljastuu Talvivaaran ostajille siinä vaiheessa, kun seuraava omistajalista päivitetään ensi kuun alussa.

        Koko Talvivaaran sisäpiiri on myynyt tässä kuussa isoja määriä osakkeitaan ennen kuin konkurssihakemus jätetään vuoden loppuun mennessä. Rahan tarve on yksinkertaisesti niin suuri, että osakeannin epäonnistuminen on täysin varma eikä sitä edes yritetä.


    • Reaaliajassako?
    • ei pa

      katsotaan kunhan aikaa etenee itse ostan lisää mahdollisuus noin 50%

    • kaikelle on selitys

      Mikä hilaa nikkeliä ja Talvivaaraa siinä ohessa rajusti ylös?
      Australian yhtä rajusti etenevät metsäpalot (alkaa siellä palaa jo kaupungitkin) vai Norilsk Nickelin uutiset vai molemmat yhdessä?

      • 3+9

        Nikkelin hinta nousi väliaikaisesti Indonesian väläytettyä Nikkelin vientirajoituksia. Nikkelivarastot ovat kuitenkin jatkuvassa nousussa, joten hinta palaa viikoissa entistä alemmallekkin tasolle.

        Norilsk Nickelin uutinenhan oli ainoastaan negatiivinen Talvivaaralle. Eli he aikovat luopua Suomen toiminnostaan. Näin Norilsk Nickelillä ei ole mitään aikomusta ostaa tai auttaa Talvivaaraa.

        Tänään Talvivaaraa nosti yhden perussuomalaisen kommentti siitä kuinka Talvivaara pitää pelastaa, että kavereilla säilyy työpaikka.

        Tällä tragedialla tullaan kalastelemaan vielä paljon ääniä pettyneiltä sijoittajilta.


    • vihreämies sysmä

      Tiliä on tehty.. ostettu myyty ja ostettu :0)

      • kaapeli1

        YRITYSSANEERAUS :), sillä firma kuntoon, ennemmin valtion tukena talvivaaraan kuin työttymyyskorvauksina duunareille jos konkurssi !


    • 0, raakki oon

      Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Talvivaaran omistus:

      ...74936689kpl........3,93%........-29900000kpl.........-28,52%..........31.8.2013
      ...53936689kpl........2,83%........-21000000kpl.........-28,02%..........30.9.2013

      ...27936689kpl.........1,47%........-26000000kpl........-48,20%........31.10.2013

      Nickel Price 6.278$/lb....13875$/tn....11330€/tn

      Talvivaara 8.11.2013......0,07€.

      http://suomenkuvalehti.fi/s/files/pdf-liitteet/068_071SK4807L.pdf

      http://www.talvivaara.com/files/talvivaara/muut%20liitteet/Lupamaaraysten_tarkistus_-_Liite_7_Kaivannaisjatteen_jatehuoltosuunnitelma.pdf

      sama lyhyemmin:
      http://tinyurl.com/o79waqo

      • virihe

        8.11.2013
        Nickel Price 6.278$/lb....13875$/tn....11330€/tn
        po.
        Nickel Price 6.278$/lb....13875$/tn....10330€/tn


    • o raakkeli!

      Pudotus tuolta ylempää:

      Missä -Lähde?8.10.2013 13:200
      http://www.sijoitus-invest.fi/ohjelma
      (14.11.20139)

      "Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj – Hallitusti uuteen nousuun"

      Tilaisuuden tiedot
      Tapahtuman tila Seminaarisali D
      Alkamis pvm. 14.11.2013
      Kellonaika klo: 12:30
      Päättymis pvm. 14.11.2013
      Kellonaika klo: 12:50
      Tilaisuuden kesto 20 minuuttia
      Varatoimitusjohtaja Saila Miettinen (Ei Pekka Perä !), Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj

      Ja sitten jatko (!):

      http://www.taloussanomat.fi/porssi/2013/11/13/talvivaaran-johto-katosi-taas/201315776/170

      Enhän minä' mikään oraakkeli oo, mutta on mulla pikkuinen näppituntuma asioihin....

      • o raak keli

        Tilaisuuden tiedot

        Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj – Hallitusti uuteen nousuun / Puheenvuoro peruttu

        Tilaisuuden tiedot
        Tapahtuman tila Seminaarisali D
        Alkamis pvm. 14.11.2013
        Kellonaika klo: 12:30
        Päättymis pvm. 14.11.2013
        Kellonaika klo: 12:50
        Tilaisuuden kesto 20 minuuttia
        Muistilista
        - - - - - - - - - - - - - -------------- --- -- ---- - -- -- ______-____--______

        http://www.kitcometals.com/charts/nickel_historical.html
        13.11.2013
        Nickel Price US$6.1793/lb (13660$/tn.....10180€/tn)

        Talvivaara 0,08€.


    • Ni-Price 13600$/tn

      Em. SIJOITUS INVEST 13 -tapahtumaan Talvivaara perui osallistumisensa, mutta eduskunnan ympäristövaliokunta piti oman seminaarinsa.

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/64070-poliitikot-rahoittaisivat-vain-pakon-edessa-toivon-etta-talvivaara-pystyy-siihen

      http://verkkolahetys.eduskunta.fi/webtv.case#c=2394758&v=32720544&p=0&l=fi&t=0

      (jälkimmäisen seminaarivideon kesto 2h)

      Sivukommentti 14.11.2013 iltapäivä:
      http://www.hs.fi/kotimaa/Yle Talvivaaran aliurakoitsijat keskeyttivät työnsä rahoitussotkujen vuoksi/a1384400798877

    • o, raakkiko?
    • finito7777

      Talvivaaran yritys salata velkojaluettelo velkasaneeraushakemuksesta on jo niin epätoivoinen yritys että tyhmemmänkin "sijoittajan" pitäisi ymmärtää että tarina on ohi ja konkurssi on edessä ennen joulua. Myykää kun vielä jotain saatte..

    • оракул

      Ni 13400$/tn.....9945€/tn

      Talvivaara Mining Company 3.40 GBX.....0.04€

    • oraakkeli конец

      http://www.youtube.com/watch?v=cfFfyV0HpZE

      http://www.kainuunsanomat.fi/Kainuu/1194854948416/artikkeli/huurinainen ja kone karppinen talvivaaran suurimmat kainuulaiset velkojat.html
      ...........................................,..........................................,.........................,.....................,
      Pieni kertaus alkusyksyltä:

      köyhät haaveilee 9.8.2013 03:4

      Oraakkeli ilmoittaa, että kiinalaiset säätelevät nikkelin hinnan mieleisekseen, joka on n. 15000$/tn. Muulla maailmalla ei ole siihen nokan koputtamista.

      Talvivaara on yrityssaneerauksessa n. vuoden päästä.
      PP:llä kumppaneineen on ennestään hyvät koeajot yrityssaneerauksen suhteen.

      https://www.op.fi/op/op-pohjola-ryhma/uutishuone/?id=80300&srcpl=1#/mediassa/4754/sukufirma_kuralle!1355646399

      Muuten, Raahen Laivakankaan kultakaivos hakeutui juuri yrityssaneeraukseen ...

      Äskeinen kurssinousupiikki oli hyvin johdettu piensijoittajien pissitys rahamiesten taholta, vai mitä?

      Ostakaa kokeeksi kunnon potti Talvivaaraa ja yrittäkää sitten nukkua yönne rauhassa, jooko? Kyllä siinä turhat halut joutaviin tekstinikkarointeihin katoaa kun muutamassa vuorokaudessa häviää muutaman tonneroisen selvää rahaa, ihan vaan kokeilumielessä.

      Raakkukiven rikkihappoliuotuksella syntyy kyllä tulosta ja sen tuloksen nimi on TAPPIO. Sitä syntyy Talvivaarassa juuri nyt enempi yhtä miljoona joka kuukausi.

      Toiset tietävät (mm. Ilmarisen ja Varman pörssianalyytikot) Talvivaaran tulevaisuuden ja toiset yrittävät luulotella (pari tämän palstan kommentoijaa) samasta asiasta ihan utopioita. Näin on näreet.

      (bvergregerwgerq 26.7.2013 :
      ..."Kukahan tuo ääliö on? luuleekohan hän olevansa jokin Delfoin oraakkeli.")

      Vain tavallinen evp. opistoinssi Kajaanista.
      Asioista kannattaa ottaa itsellä selvää, niin ei tarvitse suotta toisia mollata.

      • älkää hölmöt myykö

        Talvivaaran osakkeiden hinnat on tahallaan ajettu alas ja nyt valtio saa yhtiön ostettua edullisesti. Kohta julkistetaan tieto ja hinta räjähtää


    • ablychen

      Itse ostin kunnon potin bitcoineja alkuvuodesta ja kohta on rahaa niin ettei tiedä mihin kaiken tunkisi. Bitcoin kelpaa lisäksi maksuvälineeksi sellaisenaan toisin kuin joku Talvivaaran vessapaperi.

      • trustmeiknow

        Alkuviikosta kurssi singahtaa nousuun


    • Pleijari

      kiitos porssineropatti järkevistä viisaista ja asiantuntevista ohjeistasi, usein sanotaan ettei ole ilmaisia lounaita, kyllä niitä vaan on.

      Laitoin kaikki omaisuuteni 1 500 000 euroa amerikan perintöjä kiinni Talvivaaraan, tiedän tiedän SE MIKÄ TULEE ALAS menee takuuvarmaan myös ylös ÖHH oliko muuten sittenkin toisinpäin no anyway kannattaiskohan vielä pantata omakin talo ja ostaa lisää nyt saisin 70 % halvemmalla kuin silloin kun ensimmäisen kerran suosittelit jos nimimerkkisi ei ole vielä vaihtunut ;kerro ostanko lisää ja pistän tällä kerralla hyvää rahaa huonon rahan perään, pikaisesta vastauksesta nöyrimmästi kiittäen PL

      • sioittaja

        Minä kanssa uskoin Perän vakuuttelut, ja hain meidän juuri maksuun saatua asuntoa vastaan lainaa ja ostin koko rahalla Talvivaaraa 12 sentin kappalehintaan. Nyt sitten näyttää vähän huonolta, ja pitäis varmaan jo kertoa vaimolle ja lapsille tästä velasta, ja että voi pian tulla vuokralle muutto eteen. Voi kyllä tulla jonkinlainen perheriitakin tuosta. Ei nyt oikein tule öisin unikaan simmuun tässä sioi8ttajan elämää opetellessa.


    • wayne99

      Tänään ostettu talvivaaran osakkeita hintaa 0,039€/kpl joten huomenna kun ilmoitetaan, että talvivaara pääsee velka saneeraukseen niin osakkeen hinta nousee ja roimasti :) Pian sitä ollaan rikaaaaaaaas

      ps: Muija ei tiedä mitään hih hih ja veroparatiisiin rahat menee hih hih muijalta piiloo.
      HUOMENNA ON TILIPÄIVÄ :)

      • rikas jee

        Sanos muuta helppoa tää rahan teko, ostin 0,03€ ja myin 0,07€ tyhmä töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä :)


    • Visio, Ni 12500$/tn

      (107. kommentti)

      Nickel Price 13360$/tn.....9830€/tn...Triple

      http://www.kitcometals.com/charts/nickel_historical_large.html#lmestocks_30days

      Nikkelivarastojen laipio siis petti, varastoissa maailmalla jo yli 250000tn puhdasta nikkeliä, jonka käyttö vähenee NPI:n lisääntyneen käytön myötä.

      Talvivaaraan voisi ruveta hommaamaan edullisempaa laitteistoa Kiinasta, sieltä kaukaisesta kehitysmaasta, vaikkapa ensin puhdistuslaitteistoja:

      http://www.zenithcrusher.com/products/beneficiation-equipment/

    • loistopaikka

      Loistava paikka myydä pois ja saada osakkeistaan pois puolet enemmän rahaa kuin eilen. Saas nähdä kuinka kauan hölmöjä riittää ja tämä erikoistarjous on voimassa?

    • nopan heittoa
    • vihreä m

      tv nousee ja taas tehtiin tili

    • laskutikkuäijä

      Puosu loikkaamassa...
      3.Perä Pekka 74603895kpl 3,91% -50000000kpl -40,13%
      ...,.
      junkki jo ponnisti miltei kuiville...
      89.Salo Olli 722899kpl 0,04% -6655000kpl -90,20%

      Nikkelivuori kasvaa varastojen laipioiden läpi edelleen, varastoissa maailmalla jo yli 261000tn puhdasta nikkeliä, jonka käyttö vähenee NPI:n (RKEF) lisääntyneen käytön myötä...
      Nikkelin tarjonta näkyy kasvavan heti kysynnän mukaan, tuotantokapasiteettia on siis maailmalla reiluun ylitarjontaan asti.

      Норильск, Талнах, Дудинка, Мончегорске, Заполярном, Никеле ,...

      Sotkamon sää: lämpötila 0 astetta, ilmankosteus 98%, kastepiste 0 astetta, lumi-, räntä- ja vesisadetta.
      Talvivaaran liuotusaumat eivät siis haihduta ja vettä kertyy liuotuskiertoon ja varoaltaisiin niin runsaasti, että raffinaattiliuostakin joudutaan juoksuttamaan Kainuun ELYn huomautteluista huolimatta avokaivosmonttuihin (siinä totuus "suljetusta kierrosta").

      Raffinaattiluoksen neutralointiin kuluu valtavat määrät erilaisia emäksiä ja myös käänteisosmoosilaitteiston suodatinpatruunabudjetti heittää häränpyllyä.

      Syyttäjät julkaisevat pian Talvivaaratutkielmiaan, mutta niistä nyt ei liene isompaa vaivaa... yhteiskunnan etua ajaville rahamiehille.

      Nyt lähtivät viimeiset mielenkiinto-Tv-osakkeeni myyntiin ja sillä siisti, omalta osaltani.
      Suosittelen Talvivaarasta luopumista (lopullista sellaista) muillekin.

    • Ni 13740$/tn

      31.1.2014
      Rikkomukset jatkuvat edelleen valtiovallan erityissuojeluksessa.

      http://yle.fi/uutiset/talvivaaran_vesiongelmat_jatkuvat_-_ymparistolupaa_joudutaan_rikkomaan/7062574

      Kainuun ELYkin meinaa ihan hermostua kun jo neljännen kerran joutuu sormeaan heristämään samasta asiasta parin kuukauden sisällä...

      Ja paras viimeiseksi: nikkelin hinta toipui Indonesiapelottelusta normaalitasolle parissa viikossa, joten elinkeinoministerillä on mielenkiintoisen selittelyn paikka kun vippaa lähiviikkoina veronmaksajien rahoja Talvivaaralle 50 milliä.

    • oraakkeli14d
    • oraak keli

      Pelastuuko Talvivaara??
      Kannattaako sittenkin lotota?

      Putin rupesi pelastamaan Norilsk Nickeliä (ja siinä ohessa Talvivaaraa) Ukrainan kahakoinnillaan.
      Nikkelin ja eräiden muidenkin raaka-aineiden hinnat nousevat kuten aina sotaspekulaatioiden yhteydessä ja sehän passaa talousvaikeuksissa oleville korruptiovaltioille (EU-suomi mukaan luettuna) ja niiden oligarkeille.

      Sotkamossa on tammikuun jälkeen ollut ihanteelliset ilmat Talvivaaran avoimelle rikkihappoliuotukselle (kuten myös kuivalihan teolle!).
      Vedet ja lumet ovat haihtuneet taivaan tuuliin teholla, jota ei ole nähty ehkä sataan vuoteen. Jos tilanne jatkuu kuukaudenkin samanlaisena, niin kevättulvia ei tule lainkaan huhti-toukokuussa.
      Tapahtumaa voi verrata harvinaisuudessaan vuoden 1867 kevääseen, jolloin Kainuussakin ajeltiin hevosella kesäkuun puolessa välissä järvien jäillä (kts. P.S. linkki).

      Kainuun ely jakelee uhkasakkojaan, mutta Talvivaara rakentelee kaikesta huolimatta miljoonia kuutioita vetäviä altaita avolouhokseen ja odottaa saavansa niille luvat automaattisesti pakon edessä. Ja tullee saamaankin.

      Näyttääpi siis siltä, että Talvivaara saa poikkeuksellisen hyvän liuotustuloksen muutamalta kuukaudelta ja se riittänee avaamaan valtion rahahanat tavalla tai toisella.

      Myönnetäänkö Talvivaaralle yllättäen 100 miljoonan vastikkeeton Green Mining/Cleantech -apuraha, vai lätkäiseekö peräti EU 300 miljonaa "vähäenergisen ja luontoa rasittamattoman" rikastusmenelmän edelleen kehittämiseen?!

      P.S.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Suuret_nälkävuodet

      • ei enää

        Tai jospa sieltä montusta löytyy kultasuoni, jossa on tuhansia tonneja puhdasta kultaa, nyrkin kokoisilla timanteilla kuorrutettuna. Tai jospa..

        Aina on kiva haaveilla. Sitähän se on koko Talvivaaran touhu ollut tähän asti. Paljon haaveita ja puhetta, hyvin vähän tuloksia. Rahaa on kyllä palanut.


    • kide sekin
    • kobelco3

      Eiköhän me päästä taas otsikoihin kun routa sulaa varoaltaiden tukipenkasta ja alkaa vuodot...ja syy tietysti kaivinkonekuskin

    • oraakkeli ?

      Onkos Talvivaara-lotossa paljonkin kuponkeja vetämässä?

      Jokohan huomenna on aihetta juhlaan, Talvivaara konkurssissa tai pieni bingovoitto Talvivaarapelissä?

    • Kainuu elylle risuja
    • kraaagh!!

      Oraakkeli on "tavallaan" petttynyt kun ei ole enää Talvivaarabingoon lappuja. Onneksi Cittarista sai 2 pkt Presidenttiä a´ 2.99, niin pääsi keittämään kunnon juhlakahvit.

      Viimeiset laput menivät 16.4. iltapäivällä tarjontaan 0.0879 ekellä ja NONit että AVAt nappasivat ne itselleen.
      Ei tule ikävä Musta-Pekka -lappuja vaikka tänään, 17.4.,
      rosentit hyppisivät uuninpankolle!

      Pekalle terveisiä!

      • Taffo7

      • 12+5
        Taffo7 kirjoitti:

        Nikkelin hinta raketoi:
        http://www.bloomberg.com/news/2014-03-18/nickel-heads-for-bull-market-as-russia-clouds-supply-outlook.html


        Talvivaaran kaivoksessa on nikkeliä 56 miljardin euron arvosta
        http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Talvivaaran kaivoksessa on nikkeliä 56 miljardin euron arvosta/1135261200244

        Kyllä tuo uusi tuotantotekniikkakin vielä saadaan toimimaan tehokkaasti

        yli 5 vuotta yritetty ja nyt sen tekniikan on todellakin toimittavan tai kaikki osakkeet ovat arvottomia. Kysymys kuuluukin, että onko tuotantotapaa saatu salaa parannettua ilman että asiasta on kerrottu mitään, vai tuleeko kesällä konkurssi. Tässä tilanteessa olevalle pörssiyhtiölle olisi outoa, että ei kerrottaisi prosessin alkaneen toimimaan aiempaa paremmin. Tähän kuitenkin kaikki osakkeenomistajat uskovat, vaikka Talvivaara ei suostu kertomaan mitään mistään asiasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe