Ensimmäiset Sims 4 kuvat...

24

506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • 3kybänen simeilijä

        Minä tykkään! Kolmosessa simssien iho se vasta oli niiiiiin epäaidon oloista (muovista) joten aivan innolla odotan Sims 4:sta ja simien muokkausta. Talojen tekeminenkin vaikutti paljon helpommalta mitä kolmosessa eli ehkä minäkin vihdoin ja viimein uskallan tehdä omia taloja enkä vaan tyydy latailemaan niitä netistä. Paha vaan kun on tullut ostettua erinäisiä Sims 3 lisäreitä (jotka vielä osa muoveissa), pelikone niin vanha ja hidas ettei pelaamisesta muutenkaan tule mitään. Eli ensi vuoden puolella tiedossa uuden koneen ja Sims 4:en hankinta. :)


    • haastava88

      Jos ymmärsin oikein noista simien muokkaus / luomis kuvista niin tulee kai olemaan aika haastavaa varsinkin jos aikoo tehdä jonkun esim julkkiksen näköisen.

      tuleekohan rakentaminen ja sisustaminenkin olemaan haastavaa varsinkin aluksi? :)

    • perhettalo
      • hei...

        Sama linkki on jo tuossa ylempänä.


    • Uutta tietoa...

      Kuvioiden luonti = Ei tällä hetkellä Sims 4 pelissä (siminluonti) mutta EA harkitsee asiaa.

      Siminluontislidereita ei ole = simin luonti tapahtuu vetämällä vartalon osia hiiren osoittimella.

      Tällä hetkellä pelissä ei ole tatuointeja.

      Pelissä on valittavissa simille 4 eri kävelytyyliä.

      Tällä hetkellä vain 5 eri ikäryhmää (ehkä nuori aikuinen puuttuu).

    • Gamescom live Broadcast tietoa...

      Lähes kaikkia simin vartalonosia - myös takamusta sekä ryhtiä - voi muokata, mukaan lukien pupillien kokoa mutta Sims 4:ssa ei tule olemaan simin pituuden säätöä. Kampauksia ja hattuja voi vaihdella keskenään, eli ensin valita hatun ja sitten siihen sopivan kampauksen.

    • argh4

      Hyi sims 4 näyttää iha kauheelta mut ostan sen silti

      • Must1kka

        Öh...Taitaa kuitenkin jäädä ostamatta...Ainosastaan miksi haluisin sen on, että vartalon osia liikutetaan hiirellä :D sitä olisi kiva kokeilla! Mutta minusta 3 on parempi :)


      • vjjhhggh

        Sitä se teettää kun maksatte käsittämättömän paskasta laadusta ja vielä hypitte ilosta kun EA vie rahanne. Maksakaa nyt vain kiltisti ja lopettakaa valitus, koska ei se hinta tule tippumaan vielä piiiitkään aikaan. Pistäkää vielä miinusta perään kun EA on niin mahtava yhtiö.


    • Ehkä tuota voisi ajatella sitten kun tulee tarjoukseen ym. Seisemää kymppiä en pelistä kuitenkaan suostu maksamaan tai sitten lopputuloksen on oltava suorastaan tajunnanräjäyttävän hyvä, mitä kyllä epäilen. :)

    • simfani

      Grafiikat eivät ole kyllä parantuneet riittävästi Sims kolmosesta! Todella suuri pettymys. Muutos Sims ykkösestä kakkoseen ja kakkosesta kolmoseen grafiikan osalta kun on ollut aina ennen niin suuri. Tietysti hienoa, että simejä pystyy muokkaamaan tuossa selkeästi aikaisempaa enemmän ja sisustuksessa saa laittaa tasoille ja seinille enemmän roinaa mutta silti... Aika pettynyt olo kokonaisuudessaan. Toivoin salaa että nelosessa olisi voinut esim valokuvasta luoda simejä tms. siistiä mutta muovitukkaisia animehahmoja...

    • Simmer

      Grafiikat näyttää sarjakuvamaisilta ja yksiuloitteisilta. En tykkää :'( Sims 3 on aika raskas ohjelma, että siitä tulisi huima plussa, jos nelosesta tehtäisiin koneystävällisempi ja vähemmän bugittava. Silloin voisin huonot graffat antaa anteeksi.

    • samatuote,erihinta

      cdon.comissa on ennakkotilaushinta 59e, eli halvempi kuin originissa!

    • Hmm... tarkastin juuri mielenkiinnosta Originin ja hinta on sielläkin tippunut kympillä. Taitaa yrittää EA tulla vastaan hinnassa.

      Silti, grafiikat on Disney/Pixar tasoa, eikä tuo peli kyllä vastaa ainakaan minun odotuksiani. Näyttää olevan suunniteltu lähinnä 10 vuotiaille ja jää kyllä minun kohdallani luultavasti kaupan hyllyyn.

      • vhjjhvjvhlvjh

        Siihen 10 vuotiaiden suuntaanhan EA on simiä jatkuvasti vienyt kun on tunkenut markkinoille yliluonnollisia olioita, kissoja ja koiria ilman kunnollisia ominaisuuksia, ja muuta samankaltaista tauhkaa.

        Jos EA haluaa tehdä oikeasti isot rahat Simsillä, se lopettaa lasten hyysäämisen kokonaan ja tekee pelin aikuisille. Tosin, silloin pitää alkaa tulemaan myös laadussa vastaan ja pienimmätkin bugit täytyy korjata mihin tuo firma ei ikinä suostu.

        Seitsemääkymppiä tuollaisesta läjästä ei maksa kuin lasten isät.


    • sims4sucks

      Aika huonolta vaikuttaa toi koska ne simit on jotai niin järkyttävän näköstä D: Ostan sen kuitenki silti

    • Totta, varsinkin simien hiukset ovat kauheat.

      Toisekseen se, että EA päätti jättää Sims 4:sta tyylinluonnin kokonaan pois on erittäin huono juttu. Minua ei ainakaan huvita ladata sen viisikymmentä eri tiedostoa vain sen vuoksi että haluan esim. sohvaan tai simin mekkoon eri kuvion.

      Myös tuo uusi tunnesysteemi tulee olemaan varmasti erittäin rasittava. Eli sim esimerkiksi herää aamulla huonotuulisena/masentuneena. Sitten hän kävelee toiseen huoneeseen, näkee surullisen taulun ja tulee entistä huonotuulisemmaksi/masentuneeksi. Tästä johtuen taas tietyt toiminnot menevät "lukkoon" eivätkä ole siis käytettävissä ennen kuin simi on taas paremmalla tuulella. Tästä syystä simi myös mitä todennäköisimmin myöhästyy töistä. EA:lta myös sanottiin että simi voi lopulta kuolla jos tietty mieliala jää hoitamatta ja pitkittyy. :-/

    • Heh ^^

      Ne ovat aika sarjakuvamaisia, vaikka niitä voi luoda yhä realistisen näköisinä.

    • tipsulina

      mä kävin vähän nettikaupoissa tsekkaa sims 4 hintoja! :D ja citymarketin verkkokaupassa oli 59.95. ja hintaseurassa oli 45 euroo!!!!!!!!!!!!!! :D

    • Ärsyyntynytfani

      The sims 4:n simit näyttävät muovisilta MUTTA KUKA VITTU SIITÄ VÄLITTÄ ??

    • Hemulinpierureikä

      Älykkäämpiä simejä – The Sims 4 -pelissä voit luoda ja ohjata entistäkin älykkäämpiä, ulkonäöltään ja luonteeltaan erilaisia simejä, joilla on tunteet.
      Voit luoda ainutlaatuisia simejä muokkaamalla heidän ulkonäköään, pukeutumistyyliään, luonnettaan, taitojaan, työuraansa ja kävelytyyliään. Simeillä on nyt ensi kertaa tunteita, joita he myös ilmaisevat. Pelissä tekemäsi päätökset sekä muut simit, tilanteet ja esineet vaikuttavat simien tunnetilaan. Tunteet tuovat peliin aivan uutta ulottuvuutta ja uusia mahdollisuuksia. Pääset seuraamaan, miten simit toimivat toistensa kanssa ja tuovat esiin omia luonteenpiirteitään.
      The Sims 4 -pelissä voit hallita simiesi mieltä, kehoa ja sydäntä sekä herättää tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla.
      Tehokkaita luontityökaluja – Siminluonti ja rakennustila ovat tehokkaampia, helppokäyttöisempiä ja hauskempia kuin koskaan ennen. Voit muovata simejäsi tarkasti näppituntumalla. Upouuden huonepohjaisen rakennustilan avulla voit rakentaa unelmiesi kodin vaivatta.
      Eloisia naapurustoja – Eloisat naapurustot tarjoavat paljon uusia pelikokemuksia. Monipuolisissa, toiminnantäyteisissä naapurustoissa on tarjolla monia kauniita tontteja, joille voit rakentaa simiesi kodin. Simisi voivat laajentaa tuttavapiiriään ja seurustella naapuruston muiden simien kanssa puistoissa ja tapahtumapaikoissa.
      Komeita palkintoja – Simisi voivat ansaita uusia esineitä, asuja ja piirteitä osallistumalla tapahtumiin, löytämällä keräilykohteita ja täyttämällä tavoitteita.
      Jaa luomuksiasi – The Sims 4 -pelin Galleriassa voit jakaa luomuksiasi muiden kanssa ja hankkia uutta sisältöä peliisi. The Sims -yhteisön luomukset tuovat pelaamiseen inspiraatiota ja lisämakua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe