AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Kysely Suomi24:n ominaisuuksista

Vaikuta Suomi24:n tulevaisuuteen kertomalla minkälaisia ominaisuuksia Suomi24:ssä voisi olla.
Vastaa kyselyyn »

Oivahymy?

11 Vastausta 358 Lukukertaa
Kenen järjenjäättiläisen keksimä? Sairas juttu.
Kaikkihan Oivan hymystä tykkää!
mä ainakin
Tuntuu, että kuntien ja kaupunkien ruokalat saavat leveän hymynaaman. Mut jos oot pienyrittäjä, niin tulos putoo vaikka sitten etsitystä kärpäsen tahrasta. Siksi kyllä minustakin, tämä on epäreilu systeemi. Eli mielivaltainen. Kunhan asia Teille selviää, mistä kyse, niin ottakaa kantaa asiaan.
Johtuu siitä, että ne tarkastajathan on kunnan palveluksessa! Pitäisikin niiden sijaan saada riippumattomat tarkastajat.
Taas kustaan pienyrittäjää silmään.
ei erikoista
koska pienet kaupat ym. ravintolat, pitäisi jollain konstilla saada lopetettua. Työntekijät pellolle ja hallit tyhjäksi. Rahat Kreikkaan ym. koska siellä ei tarvitse lihallakaan omavalvontaa. Voi myydä torilla tai rannalla. Ei tarvitse kylmälaitteita. Silti samaa EU:ta. Miksi Suomi pitää tappaa?
Tarastus ei ole tasapuolinen ,sillä joillakin paikkakunilla oivatarkastajat ilmoittavat etukäteen tulostaan. Meille tuli suursiivouksen keskelle.
Ja luuleeko tarkastajat ,että yrittäjän on vara myydä huonoa ja epähygieenistä tuotetta asiakkaille. Voihan olla että kylmiöön jää vaikka maitopurkki yli menneellä päiväyksellä, mutta se ei tarkoita sitä että kokki olisi lukutaidoton ja veisi sen siakkalle, koska ei asiakkaatkaan ole lukutaidottomia.
ei selkeemmin vois sanoa. Jos itse olisin terveystarkastaja, löytäisin varmaan joka yrityksestä huomautettavaa. Ei mitään järkevää, koska hygienia Suomalaisilla jo kodista tuttu. Mut jos töitä tekisin valvojana, niin ei sen helpompaa ole, kuin keksimällä keksiä joku epäkohta. Naurettavaa touhua. Rahat vaan Kreikkaan, siellä ei tarvita nurkan nuuskijoita. EU-ta kai ovat, mutta järjellä. Suomalaiset sillä, että kaikki olisi lopetettava Suomessa. Paskoja ollaan.
No, kun se hygieenisyys ei todellakaan ole jokaisessa elintarvikkeita myyvässä tai käsittelevässä paikassa itsestään selvyys! Joukossamme on myös ihmeellisiä jääriä, jotka vaan tekevät mitä tykkäävät. Varmaan tietävät tekevänsä väärin, asiakkaiden terveydenkin uhalla. En ole terveystarkastaja, en haluaisikaan olla.

Heti kyllä ollaan huutamassa terveystarkastajaa apuun, jos joku pöpö iskee. Että kyllä on kumma, kun eivät hoida töitään!
tarkka valvonta. Kärpäsenläjätkin etsitään, Puhutko nyt EU-kavereista?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta