AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Sopiiko lajit (entisille) rikollisille?

Sopiiko lajit (entisille) rikollisille?

11 Vastausta 165 Lukukertaa
Mitä mieltä olette, sopiiko kamppailulajit rikoksista tuomituille ihmisille? Sillä on varmasti eroa, jäikö kyseinen henkilö joskus teininä kiinni pilven polttelusta vai onko taustalla tuore, vuosikausia jatkunut väkivaltakierre ja useita vankilatuomioita. Pitäisikö myös elinkautisensa kärsinyt murhaaja ottaa mukaan treenaamaan? Missä menee raja ja onko sillä väliä, kokeeko seuran olemassaolevat jäsenet tällaisen henkilön mukana olemisen epämiellyttäväksi?
Kyllähän ne mukaan pitäisi ottaa. Vaikkakin kyseinen henkilö olisi murhaaja niin seuranhan ei sitä pidä tietää. Ei seura/opettajakaan saisi olettaa että murhaamismielellä sinne tullut oppimaan. Olisin kyllä kiinnostunut muistakin näkökulmista :)
Tavallinen treenaamaton mies vasara kädessä on ihan yhtä vaarallinen kuin useimmat mustat vyöt, ja vasaran kantaminen on ihan laillista.

Tämä taustojen tutkiminen on enemmän mainostemppu, jolla ylläpidetään myyttiä taistelulajien ihmeellisyydestä.
Kyllä monissa itsepuolustus lajeissa kysytään ja selvitetään rikosrekisteri. Ainakin niissä jossa harjotetaan tappamista yms.. mutta ei kaikissa kilpalajeissa tarvi.
Kaikki seurat eivät ota rikollisia jäseneksi.
rikosrekisterin perusteella jos treenaaminen aletaan estää niin moran ostamiseen pitäis olla nuhteettomuus todistus ja puhallutus!
Ei seurat rikosrekisteriä tarkasta, siihen ei ole edellytyksiä. Mutta toki monissa seuroissa toimii lainvalvonnan kanssa tavalla tai toisella mukana olevia ihmisiä ja jutuilla on tapana tulla esille.

On jo seuran imagon kannalta turmiollista jos siellä mukana on murhamiehiä tai taparikollisia. Siksi ne yritetään pelotella pois tyhjillä lauseilla ilmottautumispapereissa. Mukana niitä kuitenkin on. Nykyisiä ja tulevia.
Täällä tunnutaan unohtavan, ettei menneisyyden selvittämiseen tarvita aina rikosrekisteriä. Jotkut on saanut rikostensa kanssa niin laajaa julkisuutta, että nimen ja naaman yhdistelmästä on vaikea erehtyä, ja pienillä paikkakunnilla pienetkin rötökset tuppaa olemaan laajalti tiedossa.
jos maineen tai menneisyyden takia ei saa treenata niin sehän alkaa täyttää diskriminaation tunnusmerkit.sellaisestahan syrjinnästä pitää tehdä valmentajaa ja seuraa vastaan rikosilmoitus ja valitus eu ihmisoikeus tuomioistuimeen.onhan se nyt kummaa että jotkut demokratiassa määrää ketkä saa trenaata ja mitä saa treenata!
Tutustu yhdistyslakiin ennen kuin jaat enempää paikkaansapitämättömiä neuvoja. Seuran hallituksella on täysi oikeus päättää, kenet se hyväksyy jäseneksi ja millä perusteilla se voi erottaa jäseniään.
Seuran ei ole pakko hyväksyä hakijaa jäseneksi ja siitä päätöksestä ei voi valittaa minnekään.
sairas laki!mahdollistaa syrjinnän!lain laatija pitäisi sitoa kiinni muurahaispesään tai haudata elävänä ja kalkkarokäärme kaveriksi!
 /   /  /  / Sopiiko lajit (entisille) rikollisille?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta