ilmainenwebhotelli.com - pysykää kaukana tästä firmasta

pettynyt asiakas

PYSYKÄÄ KAUKANA ilmainenwebhotelli.com palveluntarjoajasta!

Pysykää ihmiset kaukana tästä palveluntajoajasta. Heillä ei palvelimet pysy ylhäällä, sähköpostiosoitteet eivät toimi, eivätkä he noudata sopimuksia.

Kaikista pahinta on, että he eivät vastaa tiketteihin tai sähköposteihin, eivätkä puhelinnumerot toimi, eli täyttä huijausta koko firma.

Jos rekisteröit heidän kautta verkko-osoitteen, rekisteröivät he sen omiin nimiinsä ja sinun on erittäin vaikeaa saada sitä ikinä siirrettyä.

PYSYKÄÄ KAUKANA TÄSTÄ FIRMASTA!

18

1568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huijattuolo

      Todellakin pysykää kaukana tästä!

      Sivut kaatuivat yhtäkkiä ja huomasimme, ettei palveluntarjoaja ollut uusinut .fi domainia! Samalla selvisi, että meidän domain oli merkitty heidän omistukseen vaikka niin ei saisi Ficoran sääntöjen mukaan tehdä.

      Ilmainenwebhotelli.com ei todellakaan vastaa sähköposteihin. Jopa YTJ:n ja Ficoralle ilmoitetut puhelimet ovat kiinni tai lopetettu.

      Kyseisen saitin takanahan on yritys nimeltään Orangewebsite Finland Oy. Tämän takaa löytyy henkilöt Henri Vilmi ja Veera Vilmi. Pienten selvittelyjen jälkeen löysimme, että saittimme on hostattu oikeasti islantilaisella yrityksellä nimeltään Orangewebsite.com. Tämän yrityksen toimitusjohtaja on Henri Vilmi!

      Otimme yhteyttä siis heihin suoraan Islantiin. Aluksi he väittivät, että ilmainenwebhotelli.com on vain heidän asiakas. Pienten todistelujen (lue yllä) jälkeen he lupasivat ohjata asian toimitusjohtajalleen.

      Kävikin niin, että yhden päivän kuluttua domain oli rekisteröity uudelleen ja saimme mailin, että hostaus on siirtynyt uudelleen palveluntarjoajalle Panamaan!

      Pysykää siis tästä KAUKANA ja jos olette jo asiakas niin vaihtakaa äkkiä! Meidän täytyy todennäköisesti aloittaa siirto-operaatio ja anoa Ficoralta domainin omistuksen siirtoa...

    • jarsson

      Jos olette yritysasiakas tai miksei vaikka yksityinenkin niin:
      Orangewebsite Finland Oy:llä ei ole epr tunnusta mikä vaaditaan jotta firma voi laskuttaa suomessa. Yritykset siis huomia!! älkää maksako ennenkuin tuon lafkan tiedot jotka laskusta löytyy ovat kunnossa. Laskua maksettaessa yritys on velvollinen selvittämään että laskun lähettäjällä on y-tunnus ja voimassa oleva epr vähintään.
      Yksityisenä asiakkaana en maksaisi myöskään. Surkeaa palvelu..tai siis sitä asiakaspalvelua ei ole. kusetetaan ja palvelu toimii automaatiolla ja robotti lähettelee laskun ja thäts it.
      Välttäkää siis todellakin tätä mestaa.

    • mmmmmm11

      Samoin kävi, sivut meni nurin, rahat kelpasi. Ilmoitan poliisille.

    • Huijausta!

      Sama juttu. En saanut maksamaani nettisivua itselleni, rahat luvattiin palauttaa yli puoli vuotta sitten. Ei ole kuulunut mitään. Nyt lähettävät laskuja tästä toimimattomasta sivusta, pitäisi maksaa vuodeksi eteenpäin. Asia on nyt Kuluttajariitalautakunnassa, pitäisiköhän suoraan tehdä poliisille ilmoitus...

    • Palaute toiminnasta

      Täällä voi antaa palautetta englanniksi kyseisestä lafkasta:
      http://www.trustpilot.fi/review/www.orangewebsite.com

    • Katsokaa

      Löytyy muuten myös Facebookista nimellä "OrangeWebsite". Suomenkieliset sivut on jo poistettu, varmaan kun olivat täynnä negatiivista palautetta.

    • Vihainen

      Tää kaikki on aivan peestä. "ilmainenwebhotelli.com"-sivusto on lähes kokonaan ajettu alas. Sähköpostiin tuli jotain viestiä, että laskutus ym. tiedot on siirretty blastinghost.com iin. Tällä hetkellä omat sivuni eivät toimi, ja kaikki muukin vaikuttaa todella epäilyttävältä. Ainoa asia mitä haluaisin tehä, ois poistaa omat osoitetiedot blastinghostista, ja häipyä kauas koko puljusta, mutta tietoja ei voi muuttaa/poistaa.

      Ei todellakaan kannata antaa mitään tietoja "ilmainenwebhotelli.com" -ja "blastinghost.com" sivustoille!

      • ei ikinä enään

        Meillä kans sivut alhaalla ja fi-loppuinen domain heidän hallussaan. Sähköposteihin ei vastata ja puhelimet on pois päältä ja osa numeroista suljettu. Viestintävirasto antoi domainin peruutus aika arvioksi 3kk, joten ei auttanut muu kuin siirtyä com-domainin käyttäjäksi siihen asti kunnes saadaan oma domainimme takaisin. Joten kaikkea muuta paitsi suosituksia sataa myös täältä kyseistä/kyseisiä firmoja kohtaan! Luojan kiitos tämä oma yritys on vain sivutoiminen/harrastus. Kyllä itku pääsis jos perheen elättäminen kärsisi tällaisten idioottien ansiosta.


    • Entinen asiakas

      Kyllä tällaisten idioottien toiminta pitää saada loppumaan. Todellakaan asiakaspalvelua ei ole. Kukaan ei vastaa mihinkään viestiin eikä vikailmoituksia yms. noteerata. Laskutuskaan ei toimi, sillä maksetuista laskuistakin tuli maksumuistutukset kahteen otteeseen, eikä ilmoitus asiakaspalveluun tietenkään vaikuttanut asiassa yhtään mitään. Nyt "palvelu" on siirretty blastinghost.com -palvelun alle. Noin kuukauden kaikki toimi kunnes lakkasi toimimasta, eikä tämän uudenkaan "palveluntarjoajan" asiakaspalvelu toimi. Mitenhän lie sitten tällaisten kansainvälisten huijareiden kiinnijäämisen laita, joutuvatko vastuuseen ikinä?
      Nimiähän on kyllä tiedossa, tuolla kirjoittaja "huijattuolo" on maininnut ne.
      Pitäisi kai kaikkien huijattujen koota voimansa yhteen ja tehdä ilmoitus viestintävirastoon. Tällaisen luulisi jo ylittävän jonkinlaisen uutiskynnyksenkin.

    • Viisas

      palvelun estyminen johtuu nimenomaan ilmainenwebhotelli.com:n töppäilyistä, ja näemmä jatkuu edelleen, koska siellä ei ketään lähetä epp koodeja edes blastinghost.com:lle.. tämä koskee vain fi päätteisiä.

    • Juttu Hesariin!

      Blastinghostille laittamani kyselyviesti tuli bumerangina takaisin, ei toimi enää tämänkään mailiosoite :D. Ihan ihme kusetusta koko ilmainenwebhotelli. Laitoin Hesarille omat (paskat) kokemukseni tästä firmasta, että tekisivät jutun lehteen. Ei ole kuulunut mitään, varmaan kannattaisi teidän muidenkin vihjaista heille tästä aiheesta.

    • ailli

      Me tehtiin rikosilmoitus tästä firmasta samasta syystä että sivut kaatui eikä niitä palautettu ja kuiten oltiin maksettu laskut. Alussa kun oltiin sivuja tekemässä niin silloin vastasivat tiketteihin mutta kun sivut kaatui niin ei mitään vastauksia mitään kautta. Ihan älytöntä että tämmösiä saa vapaasti olla ja huijata ihmisiltä rahaa???

      No se rikosilmoitus ei johtanut mihinkään vaan poliisilta tuli vastaus että ei ole riittävästi perusteita nostaa syytettä. Ihmetyttää vaikka on laki olemassa niin silti voi vapaasti huijata ihmisiltä rahaa??? Pitäisköhän itelläkin perustaa tämmönen firma ja tehdä helppoa rahaa prkl....

    • Käräjille

      Itselläni oli asia Kuluttajariitalautakunnassa. Heille kyseinen firma oli vastannut, että palauttavat minulle rahat toimimattomasta palvelusta. Rahoja ei meinannut kuulua ja sanoin heille, että asia menee sitten käräjäoikeuteen (Kuluttajasuojaviranomainen suositti käräjävaihtoehtoa). Nyt olivat viimein palauttaneet rahan tilille. Kirjoittaja "ailli", kannattaa viedä asiaa eteenpäin. Täysin huijaritoimintaa koko homma. Uskomatonta, että voivat jatkaa toimintaansa.

    • Sivujen omistaja

      Ilmeisesti sivut on siirretty jollekin aiempien tyyppien kaverille tms, tämäkin toimija näkyy olevan Jyväskylässä, kuten aiempien omistajien sivut sanoivat.

      http://htttp.co/identiteettikriisi.fi
      Orangewebsite Finland Oy, Tuomas Niemelä, Laani 10 A 19, 40100 JYVÄSKYLÄ, Puh. 0451261032

    • ap-haukkahost

      Suosittelen käyttämään
      haukkahost.net

      - Asiakaspalvelu (haukkahost.net)

    • ploot1

      Asuntooni on saapunut törkeästi tämän lafkan postia ja postissakaan ei oo ymmärretty sitä kääntää, vaikka olen siitä ilmoittanut. Tänään kävi ovella virkamies kyselemässä Vilmin pariskunnan perään, missä lie tätä nykyä piileskeleevätkään.

      • Sissi1

        Kysymyksessä sisarukset, ei pariskunta..


    • host16

      Tätä nykyä sekä ilmainenwebhotelli.com että blastinghost.com on suljettu. Muutama päivä sitten vielä näkyi Googlessa blastinghost.com sellaisella otsikolla, joka antoi ymmärtää, että domain olisi myynnissä. Mutta eipä näy enää... Eipä tullut minkäänlaista mailia palvelun lopettamisesta. Todellakin epäilyttävä taho tämä ilmainenwebhotelli.com/blastinghost.com. Toivottavasti tietojani ei ole myyty eteenpäin. Ainakaan vielä ei ole tullut hämäriä maileja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe