Lapsella ei ihmisarvoa.

kuin jätettä

Suden tappo on rikos, mutta ihmislapsen ei.
Suomessa saa surmata mukavuusabortilla oman lapsensa jopa läkisääteisesti. Jos joku ampuu pihapiiriin tulleen suden tai karhun kun se uhkaa omaa elämisen nautintoa, niin siitä rangaistaan ja menee kansalaisluottamus.

Abortti tuli mieleen myös kun luin erästä meneillään olevaa surullisen kuuluisaa oikeuskäsittelyä. En mitenkään väheksy murhatun aviomiehen ihmisyyttä, mutta miehellä on kyllä oikeusturvaa. Jos vaimo olisi tehnyt abortin, niin oikeudessa ei istuttais vuosikausia.
Olette te kyllä äitejä. Miten nainen voi?

Näyttääkö tutulta?
Tunteeton, tuomittu vuosiksi vankeuteen omien lasten hyväksikäytöstä, syytteessä miehensä murhasta... Syyttäjän mukaan saatananpalvonta on vain jutun sivujuonne.
Mitä saavatkaan aikaan ne mustat "voimat" joita aborttiväki manaa odottavien äitien päälle? Mikä on lopputulos, kun tappamisen tielle lähdetään...

Samaan aikakauteen, jolloin Eurooppaan rakennettiin vapaa mukavuusaborttijärjestelmä, kuuluvat pyrkimykset pedofilian edistämiseen. Samaan aikaan kun mukavuusabortti laillistettiin oli mm. Saksassa pyrkimystä laillistaa myös pedofilia. Siellä on parhaillaan menossa skandaali, kun poliitikkojen puheita ja tekoja muistellaan muutaman vuosikymmenen taakse. Lapsen hyväksikäyttö ja kaltoinkohtelu ovat yhä synkkää todellisuutta.
Mukavuusabortti on itse asiassa yksi pedofilian muoto. Abortööri nauttii ensin seksistä ja sitten jättää aikuisen vastuun lapsen kannettavaksi ja tappaa tämän mukavuusabortissa voidakseen jatkaa itsensä huvittamista vailla vastuuta.
Kun muukin pedofilia on nyttemmin ymmärretty rikokseksi, on aika aloittaa keskustelu lapsien hyväksikäytöstä mukavuusaborteissa. On aika purkaa virheellinen lainsäädäntö ja aloittaa keskustelu lapsen oikeuksista.

32

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Samaan aikakauteen, jolloin Eurooppaan rakennettiin vapaa mukavuusaborttijärjestelmä, kuuluvat pyrkimykset pedofilian edistämiseen. Samaan aikaan kun mukavuusabortti laillistettiin oli mm. Saksassa pyrkimystä laillistaa myös pedofilia."

      Voisiko kirjoittaja laittaa jotain lähdettä tällaiselle tiedolle, että pedofilia on pyritty Saksassa laillistamaan samaan aikaan kuin abortti? Eli kun abortit kriminalisoitaisiin, niin pedofiilitkin katoavat saman tien?

      Ja voisiko vielä kirjoittaja esittää, mihin hän perustaa näkemyksensä pedofilian ja abortin keskinäisen yhteyden välille. Mitä tekemistä näillä on toistensa kanssa, siis muuta kuin että ne ovat esiintyneet samaan aikaan?

      Jo minä ihmettelinkin sitä vastinetta, jossa löydettiin yhtä pätevät ja kiistattomat korrelaatiot Aku Ankan taskukirjan ilmestymisen ja aborttilain 1970 säätämisen välille. ;)))

      Eli tätä tarkoitan:

      "Monet kysyvät, mistä nykyinen aborttien valtava määrä ja lisääntyminen oikein on saanut alkunsa. Useat luotettavat ja puolueettomat tutkimukset osoittavat, että aborttien vapautumisella ja Aku Ankan taskukirjan ilmestymisellä on vakuuttava ja useiden arvovaltaisten kansainvälisten huippututkijoiden havaitsema kausaalinen korrelaatioyhteys. Aborttilaki tuli voimaan vuonna 1970 ja samana vuonna Aku Ankan taskukirja alkoi ilmestyä. Näin on kausaalinen korrelaatio luotettavasti todistettu.

      Aku Ankan taskukirjan ilmestymisestä voidaan johtaa täysin kiistattomat kausaaliyhteyden sisältävät korrelaatiot myös naisten lisääntyneeseen juomiseen ja yleiseen moraalittomuuteen. Moraalittomuuden lisääntyminen ei kuitenkaan koske miehiä eikä esim. miesten juomista, joka on ainoastaan kolme kertaa niin yleistä kuin naisten. Olenkin päättänyt tehdä kansalaisaloitteen Aku Ankan taskukirjan kieltämiseksi. Aku Ankan taskukirjan eliminoimisen jälkeen katoavat abortit, alkoholismi, moraalittomuus, naisten harjoittama seksi, HIV ja peräpukamat, työttömyys, köyhyys ja mielisairaudet ja viiniä aletaan myydä R-kioskissa.

      Lisäksi Aku Ankan taskukirjan lopettamisella katoavat meluvavat naapurit, keskivartalolihavuus, korkeakoulutetut virkamiehet, jotka juovat virka-aikana kahvia ja puhuvat kollegan kanssa. Ja jos lupaatte äänestää minua, tulee Raamatusta Suomen lain yläpuolella oleva laki, ja tottelemattomat poikalapset kivitetään kaupungin miesten toimesta valinnastani lähtien kaupungin porteilla joka perjantai klo 20.42 (5. Moos 21)"

      • aineiston hankinta..

        Olet siis tiedon etsinnässä tasolla, jossa et osaa googlata:

        http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1378347254708

        1970-luvulla mukavuusaborttijärjestlemä pystytettiin Suomeenkin.

        Ilahduttavasti sosiolooki on lopulta löytänyt itsensä ja kompetenssinsa Aku Ankan maailmasta. Sieltä ne mukavuusaborttien muutkin perustelut löytyvät.


    • hohhoijaa...

      "löydettiin yhtä pätevät ja kiistattomat korrelaatiot Aku Ankan taskukirjan ilmestymisen ja aborttilain 1970 säätämisen välille. ;))) "

      Miksi edes odotat vatauksia inttämisiis kun rupeet saivarteleen taas näitä muka-hauskoja lapsellisuuksias.. eiköhän nää sun mukavuusseksi-tumputus-siittiöriekko -häirikkömassaspämmit oo nähty jo ihan tarpeeks monet kerrat.

    • Kiitos lähdetiedosta. :) Tuo linkkisi, jonka niin suurella kompetenssilla tänne osasit googlettaa, ei käsittele näemmä sanallakaan aborttia.

      Missä siinä mainitaan, että pedofilia liittyy aborttin?

      Koska näin ei siinä mainita, sinun tehtäväksesi jää sen osoittaminen, mikä yhteys on aborttioikeudella ja pedofilialla, muu kuin se että niitä on käsitelty samalla vuosikymmenellä?

      Sillon varmasti aukenee välittömästi myöskin se, mikä yhteys on aborttilain säätämisellä ja Aku Ankan taskukirjalla. Tai siis: millä vaan. :)

      :DDD

      • Samaa sakkia

        Mukavuusabortti on yksi pedofilian muoto. Henkilöt nauttivat seksistä ja siirtävät hupinsa kunstannukset lapsen kannettavaksi surmaamalla tämän äitinsä kohtuun.

        Pyrkimykset pedofilian ja mukavuusaborttien laillistamiseen olivat Saksassa samanaikaiset. Osittain samat tahot ja ihmiset ajoivat asiaa. Ilmiö liittyy äärihedonismiin, jossa toinen ihminen, jopa suojaton lapsi, asetetaan häikäilemättömän hyväksikäytön kohteeksi.

        Sosiolooki voi puolestaan esittää todistelun, jolla sekä pedofiliaa että mukavuusaborttia ajavat narsisitit ja egoistit erotellaan pelkästään mukavuusabortteja ajavista hedonisteista....


      • Pitää lähteä töihin.
        Samaa sakkia kirjoitti:

        Mukavuusabortti on yksi pedofilian muoto. Henkilöt nauttivat seksistä ja siirtävät hupinsa kunstannukset lapsen kannettavaksi surmaamalla tämän äitinsä kohtuun.

        Pyrkimykset pedofilian ja mukavuusaborttien laillistamiseen olivat Saksassa samanaikaiset. Osittain samat tahot ja ihmiset ajoivat asiaa. Ilmiö liittyy äärihedonismiin, jossa toinen ihminen, jopa suojaton lapsi, asetetaan häikäilemättömän hyväksikäytön kohteeksi.

        Sosiolooki voi puolestaan esittää todistelun, jolla sekä pedofiliaa että mukavuusaborttia ajavat narsisitit ja egoistit erotellaan pelkästään mukavuusabortteja ajavista hedonisteista....

        Olet sentään opelut sivistyssanoja, käytät niitä estottomasti tukemaan tuotoksiasi :D
        En voi mitään, minua alkoi naurattamaan ihan hervottomasti.
        Tämä on niitä hyvää päivää, kirvesvartta mielipiteitä.:D


    • Lue ne säännöt

      Jotenkin muistelisin että aloitus on ollut täällä ennenkin, joten poistoon massapostina.

      • läpändeerust

        Tämä on se vanha aloitus, tai editoitu versio siitä. Nämähän ovat näitä sikiösoppacopypaste-kommentteja, eli ei mitään uutta asiaa.


      • massas lähtee

        Niin sinähän kitiset täältä poistoon kaiken epämieluisan kun "muistelet niin" :DDDD no tällä syyllä laitetaankin ilmotukseen sitten aikas monet suosijoidenkin alotukset ;))))) ja jos et sattunu sokeuden kiihkoltas huomaan, alotus on tosiaan viime vuodelta...


      • omassa ansassas

        "Jotenkin muistelisin että aloitus on ollut täällä ennenkin, joten poistoon massapostina. "

        Tuolla perusteellako rynkytät edelleen poistonappulaa? Kaikki totuudet mitkä ei miellytä on "massaposteja" :)))

        Sun muisti ei taida olla ihan pätevä peruste, kun muistat kaiken aina aika väärin. Kaikkien muiden kuin sinun kommentit on "massapostauksia" :DDD

        Tällä perusteellahan olet häiriköinyt tätä forumia vuosikausia. Ja massapostittanut tänne satoja samoja haukkumaviestejäs.


    • Mikäli jokin asiarykelmä näyttää teistä tulevan jatkuvasti ilmi samoin sanoin, laittakaa siitä palautetta, johon on liitetty linkit edellisiin vastaaviin, niin asiaa tutkitaan.

      Massapostitus on myös siis sitä, että mantranomaisesti tuodaan julki omaa ajatusmaailmaa _usein toistuvasti_ joko uusissa aloituksissa tai kommentteina sellaisiin aloituksiin mihin ne eivät edes liity. Siis suomeksi: Omilla ajatuksilla toisten jatkuva mätkiminen sillon kun kukaan niitä ei ole edes pyytänyt. Joka on ERI asia kuin normaali kommentointi, joissa puheliaimmat välillä itseään tahattomastikin toistelevat.

      • ei mtn järkee

        "Massapostitus on myös siis sitä, että mantranomaisesti tuodaan julki omaa ajatusmaailmaa _usein toistuvasti_ joko uusissa aloituksissa tai kommentteina sellaisiin aloituksiin mihin ne eivät edes liity."

        Kaikkihan täällä on tätä yhtä ja samaa vuoskaudet, että poistoon kaikki vaan? :)
        Massapostia on edelleen VAIN tismalleen saman viestin lähetys moneen kertaan, usein tosin vastustajien puolelta kun on kyllästytty suosijahäiriköiden jatkuviin asiallisten viestien sabotaasipoistoihin.


      • ei mtn järkee kirjoitti:

        "Massapostitus on myös siis sitä, että mantranomaisesti tuodaan julki omaa ajatusmaailmaa _usein toistuvasti_ joko uusissa aloituksissa tai kommentteina sellaisiin aloituksiin mihin ne eivät edes liity."

        Kaikkihan täällä on tätä yhtä ja samaa vuoskaudet, että poistoon kaikki vaan? :)
        Massapostia on edelleen VAIN tismalleen saman viestin lähetys moneen kertaan, usein tosin vastustajien puolelta kun on kyllästytty suosijahäiriköiden jatkuviin asiallisten viestien sabotaasipoistoihin.

        Massapostitus ei koske vain tismalleen saman viestin lähetystä, vaan tismalleen samojen asioiden välittämistä pakonomaisesti ja toistuvasti pienessä ajassa. Rajaa on hyvin vaikeaa kuitenkin vetää, myönnän sen.


    • tmfjak

      "Suden tappo on rikos, mutta ihmislapsen ei."

      Olet erehtynyt, kyllä ihmislapsen tappo on Suomessa rikos.

    • joo,...

      "kyllä ihmislapsen tappo on Suomessa rikos."

      paitsi jos se poloinen sattuu olemaan kohdussa.

      • tmfjak

        Miksi te olette niin kovin huolissanne lähes täysikäisten sikiöiden abortoinneista?

        Suurin osahan Suomessa tehtävistä aborteista tehdään hyvin varhaisilla alkuviikoilla, kun lasta ei ole vielä edes muodostunut. Silti nämä täysiaikaiset sikiökuolemat vievät yöunenne?


      • eh....??

        "Miksi te olette niin kovin huolissanne lähes täysikäisten sikiöiden abortoinneista?"

        Ne varhaisetko ei oo kohdussa..? Kuka tässä mistään täysaikasista oli puhunu?


      • tmfjak
        eh....?? kirjoitti:

        "Miksi te olette niin kovin huolissanne lähes täysikäisten sikiöiden abortoinneista?"

        Ne varhaisetko ei oo kohdussa..? Kuka tässä mistään täysaikasista oli puhunu?

        Puhe oli lapsista. Ne varhaiset eivät ole lapsia, vaan alkioita. Lapsella on tietty kehitysaste täyttynyt, kuten vähimmäisvaatimuksena nyt ihmisten tapauksessa ainakin ihmislajille tyypilliset ominaisuudet eli keho ja elimet ja hermosto.


      • seli seli..
        eh....?? kirjoitti:

        "Miksi te olette niin kovin huolissanne lähes täysikäisten sikiöiden abortoinneista?"

        Ne varhaisetko ei oo kohdussa..? Kuka tässä mistään täysaikasista oli puhunu?

        "Puhe oli lapsista. Ne varhaiset eivät ole lapsia, vaan alkioita."

        Antaa tulla nyt sitten vihdoin MITÄ ihmettä ne _syntymättömät_ lapset sit on ku ei kerta alkioita / sikiöitä :) jäädään jälleen kerran odotteleen.....

        "vähimmäisvaatimuksena nyt ihmisten tapauksessa ainakin ihmislajille tyypilliset ominaisuudet eli keho ja elimet ja hermosto. "

        Se vähimmäisvaatimus on täysin omaa mutuas. Ja luuletko tosiaan että aborteissa tapettavatkaan on jotain muodottomia/kehottomia solumönttejä? :D Ihan vaan tiedoks, että sydänkin alkaa sykkiä jo rv5 1.. tätä ennenhän niitä ei taideta edes tehdä kun pitää varmistaa että siellä tosiaan on elävä alkio ;)


    • miksen nauttisi?

      "abortööri nauttii ensin seksistä"

      Kyllä on kovaa, kun joku nauttii seksistä. Onhan seksi vain lisääntymistä varten niin siitähän ei tietenkään saisi nauttia. Ja vielä tekee abortinkin. Eli yrittää päästä kaikilla tavoilla ilman abortinvastustajalle niin tärkeää juttua: rangaistusta seksistä.
      :))))

    • mielipidi*

      "Mukavuusabortti on itse asiassa yksi pedofilian muoto. Abortööri nauttii ensin seksistä ja sitten jättää aikuisen vastuun lapsen kannettavaksi ja tappaa tämän mukavuusabortissa voidakseen jatkaa itsensä huvittamista vailla vastuuta.""""

      Entä mies, saako hän nauttia seksistä ja jättää lapsen huomioimatta jopa painostaa aborttiin?
      Abortöörillä nähtävästi tarkoitat vain naista.

    • Äitivastointahtoa

      Mä pidin lapsen toisten neuvosta, vaikkei isä halunnut lasta. Mitä sä teet sen eteen, että mun lapsella on oikeus tukiperheeseen, sijaisperheeseen tai adoptioon siitä hyvästä, että mä en lapsesta jaksa huolehtia? '

      Olen äiti, joka voi huonosti.

    • jotain rajaa

      On tosi vaikea nähdä millään keinoin mitään yhteyttä toistensa kanssa on karhunkaatmisella, murhaoikeudenkäynnillä, saatananpalvonnalla, pedofiilialla. Ensinnäkin minkä ihmeen vuoksi nämä kaikki on tumpattu samaan viestiin ja sotkittu keskenään ja sitten on vielä saatu joku yhteys tällä tumppauksella vielä aborttiinkin??? :DDD JOku raja nyt sentään.

      • pirkko-m

        Kun tarpeeksi miettii asioita niin kaikki kauheudet loppujen lopuksi johtuvat abortista. :)
        Täällä on henkilö joka on päättänyt niin, vastalauseita ei hyväksytä.


    • Käytä muuta kuin rek

      Syntyneen lapsen tappo on rikos. Siitä joutuu lusimaan, sudesta selviää sakoilla.

      Juurihan on menossa juttu missä äiti oli tappanut useita vauvoja, ja nyt tuomittuna, odottamassa oikeudekäyntiä

    • no mutta

      "Juurihan on menossa juttu missä äiti oli tappanut useita vauvoja, ja nyt tuomittuna, odottamassa oikeudekäyntiä "

      eihän sekään mikään tappaja tai murhaaja oo ku ei oo joutunu tuomiolle!! Vai...? :)

      "On tosi vaikea nähdä millään keinoin mitään yhteyttä"

      No se ei varsinaisesti yllätä että sinä et sitä näe :D

      • kerronpa minäkin

        "eihän sekään mikään tappaja tai murhaaja oo kun ei oo joutunu tuomiolle !!! Vai....? :)"

        Olen kuullut sanottavan että ihminen on syytön kunnes toisin todistetaan eli oikeudenkäyntihän perustuu syyttäjän esittämiin argumentteihin ja syytetyn puolustajan esittämiin seikkoihin ja näistä tosiasioista sitten tehdään päätös, joko todetaan syylliseksi tai syyttömäksi. Tai jos asia on kiistanalainen, niin silloin on ratkaistava syytetyn eduksi. Meniköhän tuo nyt oikein kun en viitsinyt lakikirjaa kaivaa esille.


    • tiedoksi vaan taas

      "Jos joku ampuu pihapiiriin tulleen suden tai karhun kun se uhkaa omaa elämisen nautintoa, niin siitä rangaistaan ja menee kansalaisluottamus."

      Ei pihapiiriin ilmestyneitä lapsiakaan saa ampua.

      • Vaikka mieli tekis

        "Ei pihapiiriin ilmestyneitä lapsiakaan saa ampua"

        Eikä edes pedofiileja.


    • ja tiedoksi taas

      "Ei pihapiiriin ilmestyneitä lapsiakaan saa ampua. "

      mutta mielipuolisen lain takia ne saa "ampua" jos eksyvät "väärään" kohtuun.

      • lisätietoa

        " mutta mielipuolisen lain takia ne saa "ampua" jos eksyvät "väärään" kohtuun. "

        Kyllä karhunkin saa "ampua" , jos se eksyy väärään kohtuun.


      • Pihapiirin Alkio

        Ei siittiöllä ja munasolulla vaan ole omaa tahtoa hedelmöittymiseen eikä myöskään alkiolla, joka on sattumalta saanut alkunsa kahdeta solusta, ei se mihinkään "eksy". Kaikki on vain sattumaa, jota ihmisillä on oikeus ohjailla parhaansa mukaan. Kukapa meistä on omasta tahdosta syntynyt. Ei alkiolla ole omaa tahtoa eikä se kenenkään pihapiiriin ilmesty siksi että se päättää niin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe