Nenäastman hoitokeinot

nenäatmaatikko

Minulla on todettu nenäastma. Usein nenä on tukossa, eikä mikään auta. Joutuu haukkomaan ilmaa suun kautta. Avamys -suihkeista ei ole apua, eikä suolavedellä huuhdellessa irtoa mitään.

Olen kuullut leikkauksesta. .Onko teillä kokemusta leikkauksesta? Mitä siinä leikataan?

27

1906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pietu3
    • nenäastmaatikko

      Ei, minulla ole poskionteloitulehduksia, mutta hengitysilma ei mahdu kulkemaan turvotuksen takia. Haittaa erityisesti kuntosalilla tai kotona voimistellessa, mutta usein haittaa myös unen saantia.

      Tänään ostin kristallisuolainhalaattorin, jossa inhalaattorista vedetään kevyttä kuivaa suolaa suun kautta ja hengitetään ulos nenän kautta 15 min. päivittäin. Saa nähdä onko siitä apua.
      Aikaisemmin huuhtelin merisuolavedellä, jolla ei ollut vaikutusta turvotukseen.

      • pietu3

        Tuossa edellä olevassa videossa avattiin nenän ilmakanavia suuremmiksi. Itselläni on myös usein turvotusta noissa nenän onteloissa, mutta leikkausta eivät tehneet. Allergialääke Kestine on ympärivuotisessa käytössä. Mitään haittavaikutuksia ei ole esiintynyt, ja nenä on ok. Nokkakannu/merisuola näin talvisin aamuin illoin.
        Astmaan Alvesco


    • Ota nuo 3-hyötybak-

      teeria käyttöön, niin sieraimien kuin ohutsuolen limakalvojen parantamiseen!
      Kun käytät noita kolmea mhb.ta niin älä käytä silloin suolahoitoja. Tiukassa paikassa saat sieraimesi auki Otrivin(ei Otrivin Comp), tai Nasolin joita voit käyttää jatkuvastikin kun syöt noita tärkeimpiä hyötybakteereita, muita nenäsuihkeita sinun ei kannata edes kokeilla. Mutta suhauttele sieraimiin mieluummin L-a,L-b&Bif h-bakteerit mhb-jauheena, tai liuoksena:
      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-ohje-maitohappobakteerien-kaytosta-nenaan-ja-korviin-apua-korvatulehdus-potilaalle/


      Toistuvissa poskiontelo tulehduksissa kvht-altistuksesta löydät syyllisen vaivoihin:
      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/

    • astmaatikko

      Mielenkiintoinen termi tuo nenäastma. Lääketiede ei taida sellaista sairautta tunteakaan.

      • nenäastmaatikko

        Astmaatikolle!

        Kyllä ainakin Kotkan keskussairaalan tutkimuksissa ja Malminkartanon kuntoutuslaitoksen papereissa oli, että nenäastma.

        Astma on krooninen tulehdus ihon ja limakalvon välisessä keskikerroksessa.


    • allergiaa on
    • konjac vanhin voiteh

      Tuohon tukkoisuuteen on paras hoitokeino: konjakkia 1 dl, 1 rkl hunajaa ja 1 rkl sitruunamehua. Tämä nautitaan yhdellä kulauksella, jotta vaikutus alkaisi mahdollisimman pian. Odotellaan hetki vaikutusta ja toistetaan niin monta kertaa, että oireet on häipyneet.

      • nenäastmaatikko

        "Stop! Älä laita DDS"

        Ennen kun luin tuon varoituksesi, kerkisin jo aamulla kaataa DDS jauhetta nenään. Ei siitä mitään vahinkoa ollut. Kovasti piti niistellä "hyytelöä" koko aamupäivän.

        Liekö sattumalta parempi päivä tänään vai auttoiko DDS , kun nenähengitys sujuu paremmin kuin pitkään aikaan.


        Käytin vuorisuolaa vain yhden kerran, 15 minuutin ajan syvähengitystä inhalaattorista, jonka jälkeen rintakehässä alkoi tuntua kirvelevää ärsytystä. Ajattelin, että kohta vuotaa verta aivan kuten nenästäkin oli vuotanut, jos huuhteluvesi oli ollut liian suolaista.


      • Ovat ehkä muuttaneet
        nenäastmaatikko kirjoitti:

        "Stop! Älä laita DDS"

        Ennen kun luin tuon varoituksesi, kerkisin jo aamulla kaataa DDS jauhetta nenään. Ei siitä mitään vahinkoa ollut. Kovasti piti niistellä "hyytelöä" koko aamupäivän.

        Liekö sattumalta parempi päivä tänään vai auttoiko DDS , kun nenähengitys sujuu paremmin kuin pitkään aikaan.


        Käytin vuorisuolaa vain yhden kerran, 15 minuutin ajan syvähengitystä inhalaattorista, jonka jälkeen rintakehässä alkoi tuntua kirvelevää ärsytystä. Ajattelin, että kohta vuotaa verta aivan kuten nenästäkin oli vuotanut, jos huuhteluvesi oli ollut liian suolaista.

        DDS.n koostumusta, jolloin se muodostaa substanssia vähemmän!? Jos sinulla tulee tulee verta sieraimien limakalvoilta niin älä käytä silloin suolaa missään muodossa sieraimiin!

        Sinä voit tehdä nenä-suihketta noista mhb-jauheistakin. Inhottava piirre tuossa liuoksessa on se, että se on käyttökelpoista ainoastaan 1-vuorokauden ajan:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-ohje-maitohappobakteerien-kaytosta-nenaan-ja-korviin-apua-korvatulehdus-potilaalle/#Kaytto_liuoksena


    • Vuorisuola

      Vuorisuola ja kristallisuola kelpaavat vain jalkakylpyyn. Pitää laittaa vatiin käden lämpäistä vettä ja vuorisuolaa tai kristallisuolaa tai ruususuolaa ja jalat hautumaan.
      Samalloa voi siemailla takuuvarmaa lääkettä: konjakkia 2 dl, 2 ruokalusikallista hujanaa ja 2 rkl sitruunamehua. Kyllä on tämän jälkeen tukkoisuus kaikonnut ja jalatkin on ihanan pehmeät.

      • Joulua

        Alkaako ne annokset tuplaantumaan näin joulun mittaan kun ensin oli vain 1 dl kaikkia ainesosia ja nyt menee jo 2dl konjakkia, 2 rkl hunajaa, 2 rkl sitruunamehua.. :))


    • sinimailanen

      Suomesta ostettu DDS :ssa on asidophilus ja bifido -bakteereja Amerikasta tilatuissa DDS on vain asidophilus.
      Minun tapauksessani myös jälkimmäinen laskee allergista nenän limakalvojen turvotusta.

      Vatsassa isännöivän candita albicansin heikentämiseen sopii em. kapselien lisäksi AB-piimä, jos A- ja B- bakteerit ovat eläviä, kun piimä valmistetaan pastöroidusta maidosta.

      Jos (S-kaupassa 1,49 e /litra tai Lidlissä 1,15 e/litra) AB – piimässä olevat Asidifilus & Bifilus - bakteerit ovat osa hapatetta ja jos bakteerit näin ollen ovat eläviä,

      voisi AB – piimää kaataa hiukan Lidlistä (0,89 euroa litra) ostetun piimän sekaan. Näin menetellen pitäisi järkeilyni mukaan Lidlin hinnaltaan halvemmasta piimästä tulla arvokasta AB – piimää, kun pitää sen vuorokauden huoneenlämmössä. Mutta se edellyttää, että juurena käytetyssä AB- piimässä on Asidofilus & Bifidus – bakteereja ja että ne ovat eläviä.

      Vai mitä?

    • Jippiin

      Minullakin on nenän tukkoisuutta ollut vuosia. Ostin lokakuussa Omega7 jota olen ottanut 1 kapselin päivässä. Nyt henki kulkee hyvin.

    • astmainen7666

      Minusta sana nenäastma kuvastaa hyvin tätä ja en ole aiemmin törmännyt. Minulla nimenomaan nenän oireet tekevät astmaoireita, jos otan otrivinia joka tuhosi nenäni lopulta niin mitään oireita ei astmassa ole kun nenä täysin auki.

      Olen käyttänyt Lactoseveniä ja tehnyt siitä nenävettä, onko ok?

    • astmainen7666

      Minulla ongelmana on maitoallergia, joka tuli aikuisiällä. Se tekee nuhaoireita, eli joudun valikoimaan sen maitohappobakteerin sen mukaan missä ei ole sitä maitoproteiinia mukana. Muistan että joskus olisin ostanut tuota kylmässä säilytettävää maitohappobakteeria, pitääpä ostaa ja kokeilla. Toistaiseksi olen siis Lacto7 merkkisellä tuotteella tehnyt sitä nenävettä.

      • Ongelmat ovat hel-

        posti kierrettävissä!!

        ..........jatkuu.
        * Vaihe 3. Mutta jos et pysty käyttämään eläinperäisiä hyötybakteereita ollenkaan(=maitojäämät), esimerkiksi herkän anafylaksian (=vakava allerginen reaktio)-, migreenin-, tai laktoosi-intoleranssin-vaaran takia.
        Sekä Älä Luovuta Liian Aikaisin!
        a.Silloin sinun on käytettävä alkuun 2vrk………….14vrk herkkyydestä riippuen ihmisperäisiä hyötybakteereita. Huomioi tässä vaiheessa:
        - Vähennä synteettisten lääkkeiden käyttöä portaittain(!) herkkyydestäsi riippuen 4vrk……28vrk, poislukien verenpaine-lääkitys jonka vähentäminen on perustuttava todellisiin verenpaine-lukemiin, sekä avaavan lääkkeen käyttöä ei saa lopettaa ennenkuin se tosissaan käy tarpeettomaksi!
        - Sekä huomioi, että ensimmäisen viikon aikana mm ”ilmavaivat” lisääntyvät – jonka jälkeen vasta paraneminen alkaa pikkuhiljaa! Joten ”älä heitä pyyhettä kehään” liian aikaisin. Jos sinulle on diagnosoitu esimerkiksi astma, niin se tarkoittaa käytännössä useamman vuoden(2,5v…..4-v. 3-tärkeimmän hyötybakteerin syömistä!
        A. Käytä alkuun 2vrk…………….14vrk herkkyydestä riippuen, ihmisperäisiä hyötybakteereita:
        Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen. Joko .omasivu.fi-palvelimella:
        http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Asidophilus
        ^^^^^^Tai .nettisivu.org-palvelimellavvvvvv:
        http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Asidophilus

        B. Sitten jatkossa 2vrk…………………..14vrk herkkyydestä riippuen, ihmisperäisiä hyötybakteereita:
        Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen: Joko omasivu.fi-palvelimella:
        http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Acidophilus_Forte
        ^^^^^^Tai .nettisivu.org-palvelimellavvvvvv:
        http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Acidophilus_Forte

        Edellisillä toimenpiteillä pystytään kiertämään mahdollisten maitojäämien aiheuttama anafylaksian-, laktoosi’intoleranssin- ja migreenin-vaara, jolloin voidaan käyttää turvallisesti kaikkia kolmea 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyötybakteeria:
        .
        C. Sitten jatkossa eläinperäiset bakteerit jotka saattavat sisältää maito-jäämiä:
        Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen. Joko omasivu.fi-palvelimella:
        http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Asidophilus_plus
        ^^^^^^Tai .nettisivu.org-palvelimellavvvvvv:
        http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Asidophilus_plus
        Paluu tämän sivun alkuun
        Jatkuu.........
        http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-1-l-a-2-l-b-ja-3-bif-probioottimhb-bakteerien-kayton-aloitus-vaiheittain/


    • hoida..

      astma on allergiaa

      hoida

    • astmainen76

      Olen käyttänyt sitä Lactoseven merkkistä maitohappob varmaan 7v ajan eli tämä arjessa maitohappob käyttö on minulle ihan tuttua. Toinen ehkä parempikin tuote on Lepicol, mutta siitä tulee geeliä eli sitä ei voi nenään laittaa.

      Pitääpä lukaista noita. Tänään meinasin jo päivystykseen mennä jonkun lääkekuurin hakemaan, nyt 1.5 viikkoa ilman että mitään sumuttaisin nenään mutta nenä oireilee välillä milloin mistäkin ja turpoaa limakalvot ja otan duactia.. jota sitäkään ei saisi näin pitkään lotrata.

      • Maurice

        Mä olen ottanut acetium kapseleita juodessani alkoholia Ja silloin huomannut voivani hengittää nenän kautta. Nyt otan joka ilta yhden acetium kapselin, eikä ole nenä tukossa. Noita saa apteekista ilman reseptiä. Ne on tehty eri tarkoitukseen, mutta niissä ei ole mitään sivuvaikutuksia.


    • Bakteeri määrillä

      /kapseli kikkailu on noiden markkinamiesten suosikki-laji, millä asiakasta jymäytetään oikein kunnolla. Siitä halvasta mhb-tuotteesta tuleekin yllättäen tosi kallis tuote!
      Kun vertaa bakteerimääriä tuon vertailulistan Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium hyöty-bakteerit sisältävät tuotteet, niin:
      - Paras Asidophilus forte kapseli sisältää 30,00-miljardia hyöty-bakteeria/kapseli.
      Ja n.90-miljardin "Tehosessioina":
      "" 3 kapseliax30mrd=90miljardia bakteeria. 1xtehosession hinta=noin >>>3,78€/kerta. 1pkt=5tehosessiota/pkt. ""
      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Acidophilus_Forte


      - Ja vertailulistan viimeinen DDS kapseli sisältää 2,88-miljardia hyöty-bakteeria/kapseli.
      Ja n.90-miljardin "Tehosessioina":
      "" 30 kapseliax2,88bakteeria/vrk=86,4mrd.bakt=noin 3,3tehosessiota/prk. Tehosession hinta=noin >>>8,70€/kerta. ""
      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#DDS

      --Eli noilla kahdella mhb-tuotteella todellinen hintaero on yli kaksinkertainen!!!

      Kannattaa huomioida nuo tosiseikat:
      "" - Luonnollisia/eläviä bakteereita sisältävä mhb-tuote purkki on säilytettävä AINA viileässä/pimeässä-esimerkiksi jääkaapissa!
      - Kylmäkuljetus nostaa mhb-tuotteen hintaa.
      - Lactobacillus bulgaricus bakteeria saa erikseen jauhe/jauhekapseleissa mm Amerikasta ja Australiasta, mutta ei VIELÄ Suomesta!
      - Jos syystä tai toisesta haluat tilata po eläviä(!) Probiootti-bakteereita ulkomailta, niin huomioi seuraava:
      Jätä nettitilaus sunnuntaina, syystä että mhb-tuotteen myyjä lähettää tuotteet sinulle heti maanantaina jolloin ne eivät tuhoutuisi(kuolisi) matkalla. >>>Ainoastaan elävistä Probiootti-bakteereista on hyötyä!!! ""


      Tuossa ylempänä mainittu Lepicol-tuote on pudonnut jo vuosia sitten tuolta puolueettomalta vertailulistalta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1927
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1729
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1186
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe