Oliko teillä jotain sanomista?

paperimies.

Jos nyt rahasta puhutaan sanon vain yhden luvun: 5400 eur/kk.
Veikkaanpa että suurin osa tätä palstaa seuraavista ei pysty tohon penniäkään nokittamaan. Suurin osa ei pääse edes puoleen


.. todennäköisesti tienaan enemmän kuin tällä palstalla norkuvat työttömät luuserit yhteensä

124

1446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonne.

      Oletko todellakin noin itseäsi täynnä? Älä luule että raha tekee sinusta paremman ihmisen!

    • satanen nokkiin

      tv.nesteen huoltsin tyttö.

    • Kaljuovimies

      Eikö paperimies saa mitään lisiä palkkaansa kun vuorotöitä tekee ?
      Käyn kerran viikossa painamassa paperimiehen vaimoa kuusaalla kun paperimies on töissä. Tämä paperimiehen vaimo aina valittaa miehensä pientä kalua ja tilipussia. Noh,hyvä tietysti minulle kun on niin nätti vaimo.

      • paperimies_

        ovimikot on juoksupoikia...


    • Liibalaabavaanniin

      Arvon paperimies!

      Nauti palkasti täysin man boobsein, niin kauan, kun vielä rahaa tulee :D... Pian sinä suuren paperikoneen ääressä lihottamasi paskamahasi kanssa olet hikoilemassa tuoreena lähihoitajana, kun peset mummojen per seitä....

      Sitten myyt suurella velkarahalla ostamasi talosi, toisen autoistasi sekä kulutusluotolla muijallesi ostaman timanttikorun...


      Siinä sun tulevaisuutesi..

      Heh heh jo sulle etukäteen!! ;)

    • hilut kilisee

      Että kehtaakin esitellä. Kouvolan kunta maksaa 8000e /kk eikä tarvi tehdä mitään. Pomo saa vähän enempi noin 16000e mutta onhan tuo pitempi kuin Niinistö.

    • Ad hoc.

      Sinä olet jumissa ohuen elämänlankasi (=tehtaan lieka) kautta siellä naapurustossa, osaamisalasi on hyvin kapea ja sivistystasosi kovin matala.

      En pääse akateemisena tuollaisiin ansioihin, mutta toisaalta en tekisi päivääkään vuorotöitä missään tehtaalla. Nolla tuonne perään, silloin voisi kelvata. Kiitos maksamiesi veroeurojen, pakerran tässä taas uutta tuplatutkintoa ja syvennän tietämystäni. Mitä enemmän hankin pääomaa itseeni, sitä merkityksettömämmäksi raha on käynyt koko ajan, suoraan korreloiden. Ja pikkurahat varsinkin. Elämän suurimpia asioita ei saa rahalla, meni kauan itsellänikin sen asian täyteen sisäistämiseen.

      Hyvää uutta vuotta 2014!

    • Metallimiäs

      Toivottavsti tämä on trolli, jos ei ole niin voi sua ressukkaa.

    • sonnan jauhantaa

      Aloittaja voisi laittaa tilinauhasta kopion, sitten menee läpi.

    • eazh

      Onko paperi"miehillä" noin huonot palkat?
      No eipä ole ihme että ovat kommunisteja...

      • PaskaHaiseeKuusaalla

        Vittu kato ! Johan sitä saadaan eläkettä 7300€/kk ! Meren mies.......officer.


    • Paperiton mies

      Vedä käteen kehumisiesi kanssa.Taidan pistää nokkiin samantien miten olisi noin 6700 €/kk osingot päälle.Piirua vaille 150000€/v.

    • w¨¨¨åo

      Trolli tuo on. hän on työtön, paperirullaton ja ehdottomasti aivoton tämä aloittaja aivoton .Eikä olisi väärin vaan olisi ihan hyvä jos Paperi-tiikeri kävisi ostamassa pari metriä narua siwasta, huomenna on kaupat kiinni loppiaisen kunniaksi.

    • naurattaa..

      tätä palstaa seuranneet ovat kyllä totaalisesti huomanneet ihmisten kateuden paperityöläisiä kohtaan ja sen näkee noista kommenteista.
      rikkaat ukot laittaa tahallaan aiheita pystyyn ärsyttääkseen köyhempiään ja tässä jälleen taas ollaan. se siitä siis.

      • säälittävää

        voi sua paperimies. kyllä olet lapsellinen. no kohta sultakin loppuu toi leveily kun tehtaat menee yksi toisensa jälkeen nurin :D :D ettei vaan olis keskustelun aloittaja voikkaan tehtaan ent paperimies :D :D


    • Hyvä liksa

      Mitäs se tekee vuosiansioksi?
      Paperimiehen vuosiansio ainakin meidän ukolla 67 000 viime vuonna.
      Mutta mitäs sille käteen jää?
      Vero 38% lisä 55% että empä paljon häviä käteenjäävässä.
      Itse olen Kouvolan Kaupungilla

    • ..................

      Olisitte pimittäneet ne verot.

    • Faktoja.

      "voi sua paperimies. kyllä olet lapsellinen. no kohta sultakin loppuu toi leveily kun tehtaat menee yksi toisensa jälkeen nurin :D :D ettei vaan olis keskustelun aloittaja voikkaan tehtaan ent paperimies :D :D "

      Aika paljon on paperimiehillä kahisevaa vaikka työt loppuvatkin, niin aina löytyy uutta tilalle jolla pitää pystyssä omaisuuttaan.
      Sinusta taas saa sellaisen kuvan, ettet koskaan ole päässyt ko. töihin ja sen takia sinulla on negatiivinen asenne rikkaampiasi kohtaan.
      Kun olet kerran hyvillä palkoilla ollut, niin jos työt jatkuu huonommalla palkalla, hymyilee elämä edelleen paremmin mitä sinulla persaukisella.
      Monella ko. alan työläisellä on jo hankittua omaisuutta niin paljon suurelta osalta kaikki velat maksettu, että eläkkeellä saa tosiaan matkustella ja nauttia elämästä kaiken mokomin.. kyllä nämä persaukiset tavisduunarit tiedetään, eikä niiden omaisuuksilla ole koskaan mitään leveilemistä.
      Kun olet kerran rikas, on loppuelämä turvattu.

      • otan osaa.

        "Trolli tuo on. hän on työtön, paperirullaton ja ehdottomasti aivoton tämä aloittaja aivoton .Eikä olisi väärin vaan olisi ihan hyvä jos Paperi-tiikeri kävisi ostamassa pari metriä narua siwasta, huomenna on kaupat kiinni loppiaisen kunniaksi. "

        Entäpä jos onkin töissä edelleen ja palkka juoksee, omaisuutta kertynyt oikein mukavasti kaikkien paperivuosien päälle, on kesämökit. huvipurret ja vaikka mitä.
        Aika monella elämä hymyilee aika vauraana näillä.
        Olisit itsekin tyytyväinen jos olisit tehnyt pitkän rikkaan uran ja sen jälkeen lopettanut sen, mutta kerännyt suuret omaisuudet ja saanut jatkaa eri työtä, jonka palkka on vain pelkkää plussaa.
        Et taida olla kovin viisas etkä asioista perillä, sillä sen tietää kaikki paperimiehet, että palstoilla kateelllisia perusduunareita varmasti riittää. monellako vaan löytyy omaisuutta kerskailemiseen asti :) sen päälle ei tarvi tehdä työtä kun vaikka siwan kassalla niin makselee pelkästään sillä jo kiinteistöverot yms. ja rahaa riittää edelleen kivasti kun on lainat pois yms.

        taitaa niitä ressukoita löytyä vähän muiden viestien takaa..


    • tehtaat alas

      Miten toi punakka ja pönäkkä paperimies viittii käydä kakan hajusessa tehtaassa. Keksis jotain jäekevämpää tekemistä tai jos tekee töitä rahan takia, tekis jotain mistä oikeesti maksetaan jotain

      • tehtaita lisää

        "tekis jotain mistä oikeesti maksetaan jotain"

        Kokeileppa sellasta kirjoitusharjoitusta, että laitat "jotain"-sanojen tilalle oikeita sanoja ja koitat muodostaa lauseen joka on totta.


      • tehtaat alas
        tehtaita lisää kirjoitti:

        "tekis jotain mistä oikeesti maksetaan jotain"

        Kokeileppa sellasta kirjoitusharjoitusta, että laitat "jotain"-sanojen tilalle oikeita sanoja ja koitat muodostaa lauseen joka on totta.

        Miks? Pitäähän pönäkän velkaisen perimiehenkin käyttää omia aivoja edes sen verran, että keksii tekemistä millä pääsee kehumaan. Siis jotain tekemistä.


    • pieni palkka

      1300€/kk käteen paskatyöstä. Nukun yöni omassa sängyssä ja viikonloppuni vietän haluamallani tavalla. En ole suurituloisille kateellinen. Perhe tuo minulle onnen ja rahalla maksetaan vaan laskuja. Hyvää kevättä kaikille tuloihin katsomatta.

    • Kohta se loppuu.
      • Rene'

        Eikös nyt tehty joku investointi? Jossa uusi biolaitos


    • Johanna.

      ei se niin ole että rikas on arvokkaampi kuin köyhä, vaan kaikki ovat tasa-arvoisia

    • sopii.

      Oikein.

    • komennusmies

      kuusaalla on paperimiehillä nätit vaimot ja tyttäret. hotellia kuusaalta ei kannata varata jos työreissulle saapuu. aina löytyy yöpaikka.

    • ....................

      entäs ne joilla ei ole vaimoa eikä tyttäriä tai poikia?
      pitäisikö niiden sitten tehdä.

    • romumies

      muutama vuosi ja rullat pyörivät ainoastaan vessoissa kuusankoskella. siirtäisivät nyt intiaan ja kiinaan lopunkin roskan. jäi purkuhomma viimeksi vähän kesken kun ei saatu kun se yksi kone.. voikkaa, kymi, simpele, varkaus, äänekoski, kaukopää, summa, äänekoski, myllykoski, jyväskylän kankaa, kajaani ja sunilan perkele käynnistivät uudelleen vaikka hetken näytti jo hyvälle. noista tuli rahaa aika mukavasti kun purettiin.. osassa vielä koneet vartovat romutusta. kiitos kuitenkin paperimiehille siintä että ovat puhuneet hyvät pyhäkorvaukset kun ne koskevat meitäkin kun otetaan kouralla valvomoista kiinni. summassa päästi oikein joku pappa itkunkin kun valvomoa nosteltiin romuihin..:D

    • loppu2018

      kymi oli kymi meni joku kiinaan sen veti. kohta taas asuntoja halvalla kuusankoskella kun risapöksyt alkavat hätäpäissään niitä myymään.. töihin eivät pääse muualle kuin eforalle ja empowerille saattohoitoon kun eivät osaa mitää muuta tehdä kuin syödä makkaraa ja piereskellä kopissa kusiseen tuoliinsa.

    • paprut paremmat

      sinulla p_skahousulla tuskin on ikinä niin hyväpalkkaista työtä ollutkaan, kunhan vaan päätit tulla räksyttämään p_skaa palkkaasi.
      V_tuttaahan se köyhempää kun olet vuosia raatanut ja aina oli papruäijät edellä kaikessa ja monellahan se työtianne on jo kunnossa mitä silloin oli.
      Mutta täällä nää kuusaan köyhät p_skahousut on kateellisina toisilleen ruikuttaneet jo vuosien ajan ja nyt se sitten purkautuu. Oot säälittävä.

      • heh.

        "os nyt rahasta puhutaan sanon vain yhden luvun: 5400 eur/kk.
        Veikkaanpa että suurin osa tätä palstaa seuraavista ei pysty tohon penniäkään nokittamaan. Suurin osa ei pääse edes puoleen
        "

        ei ne pystykään, ei nyt eikä ennen, ei koskaan.
        Siksihän ne räksyttää täällä.


      • vanhus
        heh. kirjoitti:

        "os nyt rahasta puhutaan sanon vain yhden luvun: 5400 eur/kk.
        Veikkaanpa että suurin osa tätä palstaa seuraavista ei pysty tohon penniäkään nokittamaan. Suurin osa ei pääse edes puoleen
        "

        ei ne pystykään, ei nyt eikä ennen, ei koskaan.
        Siksihän ne räksyttää täällä.

        Saan minä ainakin enempi eläkettä vuodessa


    • maanviljelijä

      Ihan kohtalainen liksa paperimiehillä. Itse en kyllä omaa terveyttäni pilaisi rahan takia. Ei voi olla kovin terveellistä olla siellä myrkkyjen seassa viikosta toiseen. Ei ihme että tällä alueella esiintyy paljon erilaisia syöpiä.

      • hyvä bonus

    • x-paperimies

      Eläkeläisenä ja 40-vee kolmivuorotyötä tehneenä voin todeta että ns. paperimiehet puhuvat pelkkää pas...aa.

    • astetta kovempi äijä

      sehän on vain sinun puheesi :)

    • pärjäilen

      Köyhät tuloilla leveilee. Onneksi en ole köyhä.

    • veronkiertäjä.

      Minä olen, mutta olenkin mies joka myöntää sen, enkä neiti.

    • ajakaa maltilla

      Kuusankoskella on vaarallista ylittää suojatietä kun paperimiehet ajelevat bemareillaan ja mersuillaan tarjouskuponkipäissää kaupasta toiseen..

      Kohta niitten vaimot taas lentävät prismaan joulupäissään s-kortit tanassa. En pelkää läheskään niinpaljon rattijuoppoja kuin näitä. Lapsille pitäisi kyllä koulunpuolestakin järjestää joku valistusvideo että osaavat varoa näitä tarjoushulluja..

    • osaanajaaraanaa

      No myö ainakin kilpaillaan tässä kasil että kuka on säästänyt eniten. Ei ne meit inksan KK4:llä ymmärrä kun kuulemma poltetaan bensaa hukkaan. Onneksi meitä ei haittaa. Vaimoakaan en kerkiä nähdä kun jouttuu ajaan kärkkäselle ja tuuriin aina kuuden vapailla.

    • kotiäiti

      ihmettilin miksi ukko sanoi että puolalaiset ovat kovia painamaan, mutta onneksi sain syyn selville. ensin käytiin syömässä, sitten painettiin! kerrankin pääsin ravintolaan syömään. baarista kyseisen yksilön löysin ja oli muuten komiakin vielä!! seuraava tapaaminenkin on toivottavasti pian. kun sais vaan noi lapset tarhaan kun ovat räkätaudissa..

    • odottavanaika

      Itsellä kävi tossa taannoin tuuri. Mieheni haki taas ne perus imatranajosaikut. Olin tässä kotona ja en viitsinyt alkaa tekemään ruokaa, yksin kun olin. Tilasin pitsan paikalliselta yrittäjältä ja ovea avatessani huomasin edessäni nuoren tumman lähetin. Loput varmaan arvaattekin. Nyt odottelen taas niitä imatranajoja tai kuninkuusraveja.

      • Haahhahha

        Ja meinasit läskimooses että äijäs on reissussa? Tai no oha se paneees sitä venakkoa.eli oha se reissussa.
        No vertaappa itteäs ja sitä toista naista !!!
        Eihä tollasta tyhmää syöttösikaa kato piru erkkikään. Miks luulet että se äijä aina haluaa kotoa pois lähteä?
        Mee ny hyvä nainen ittees. Kysyppä että jääkö se pitzan paistaja sulle äijäksi siihe hoitamattomaan kämppään!
        No ei jää. Mut voiha sua tulla jonku toinenkin tuomaan pitzan ja oo jo valmiik kontilas eteises.
        Mut sekään ei jää teille.

        Ja mikä olet vähän ajan päästä??????

        Dynamiittia löytyy vielä!!


    • 20+20=30

      Onneksi olette niin toisillenne kateellista porukkaa, että käräytätte vanhat työkaverinne jotka ovat päässeet putkeen ja matkaavat ulkomaille "pakkolomalla" Ilmeisesti teillä on liian vähän nappuloita painettavana kopeissanne kun menette lomillannekin thaimaahan painamaan nappuloita.

      Varmaan vaikea vastata tähän viestiin kun joutuu vastaamaan haastavaan laskutoimitukseen. Koeta ajatella että kyse olisi plussasetelien määrästä mitä olette Penan kanssa keränneet yhteensä tässä kuussa. Onnistut kyllä jos et liioittele, niin kuin yleensä kahvitauoillasi..

    • työtön.

      Paperiliitto hoitanut asiansa hyvin?

    • hyväruokavaatiimassia

      Tästä ketjustahan nämä kateelliset ja laihat kuusaan parkujat ottivat tietenkin itseensä.

      Ikävystyttäähän se katsella kun naapurilla on kalliimpi auto ja isompi talo.

    • mitenköhänsemenee

      "Eihä tollasta tyhmää syöttösikaa kato piru erkkikään. Miks luulet että se äijä aina haluaa kotoa pois lähteä?"

      Niinkö?
      entäs sitten sinunlaista köyhempää ressukkaa joka neuvolassakin punnitaan?
      Helppo haukkua kun itselläsi ei ole varaa syödä hyvin ja tunteella.

    • ootkoluuuseriiiii

      "Mee ny hyvä nainen ittees. Kysyppä että jääkö se pitzan paistaja sulle äijäksi siihe hoitamattomaan kämppään!"

      ei paperiherroilla kämppää ole, vaan talo.

      HAH HAH HAA!

    • pemaliteinipemaliii

      "Kuusankoskella on vaarallista ylittää suojatietä kun paperimiehet ajelevat bemareillaan ja mersuillaan tarjouskuponkipäissää kaupasta toiseen.."

      Muhahhahhaa! Pemali on teiniauto.
      Paperimiehet ajaa isolla mersulla.

    • Reunalla

      Ansiosidonnaisella saan verojen jälkeen 1150 euroa per kuukausi. Jäin työttömäksi yli viiskymppisenä ja töitä olen hakenut koko ajan mutta tuntuu ikä olevan jo este. Kohta ansiosidonnainen loppuu. Vaimonikin joutui työttömäksi jo 4 vuotta sitten. Hänellä on peruspäiväraha. Silti me jotenkin kituutetaan. Auto myytiin pois kun tulee niin kalliiksi pitää ja käyttää. Rakastamme toisiamme, musisoimme yhdessä, lenkkeillään, valokuvataan luontoa, nautitaan elämän ilmaisista ja lähes ilmaisista asioista. Lapsilla menee onneksi hyvin ja ovat aikaistuneen ja itsenäistyneet. Kyllä me pärjätään. Pilkitään tai kalastetaan soppakalat ja juostaan tarjousten perässä. Siinäkin pysyy kunto hyvänä.

      Kivaa että sulla on noin hyvä palkka. Nauti siitä ja käytä ja sijoita rahat viisaasti. Jaksuhaleja sulle!

    • olenpuhunut1

      " töitä olen hakenut koko ajan mutta tuntuu ikä olevan jo este"

      tästä lauseesta paistaa läpi munattomuus.
      se ken ikäänsä murehtii' sil ei munia o lainkaan

    • SäääääädKuuuusaaaa

      rusinapallit keulii!

    • varaonmitaon

      Jep. Palkkoja huokaillaan ja luullaan isoja, vero on vajaa 40%.....Suomessa on liian pienet palkat ja liikaa välillisiä veroja. Se estää kulutusta ja työpaikkojen syntyä. Toimeliaisuus korottaisi taas pienimpiäkin palkkoja. Jos tienaa maassa 7000 tonniakin, ei tosiaan ole rikas...ja kuinka moni näistä ja meistä elättää useampaa ihmistä taloudessaan. Menkääpä katsomaan vaikka keskieurooppaan, mitä ne varakkaat ja rikkaat on...

      • olenvähänöyhöyhökyyy

        "Menkääpä katsomaan vaikka keskieurooppaan, mitä ne varakkaat ja rikkaat on..."

        Mitä katsomista sellaisissa on?
        Omia rahoja sitä mielellään katselee.
        Ökypersereikien katseleminen on homojen hommaa.


    • lopettakaahölötys

      hölö hölö.

      kerää säästöön rahaa niin olet rikkaampi kuin joku toinen.
      vain aivoton vertailee jotain kuukausilukuja.
      meitä on rikkaiksi niin moneen makuun.

    • käyttäkääjärkeäsaatana

      "vero on vajaa 40%"

      juuri tämän takia kukaan järkevä ei laillista firmaa tähän maahan perusta.
      mikä perkele siinä on että pitää ihmisiltä varastaa rahat isolle organisaatiolle..
      perusteluna on että ollaan joku vitun hyvinvointivaltio ja se koskee kaikkia.

      hankkisivat saatana almunsa muualta kirkkoihinsa, sairaaloihinsa tms.
      ihan perseestä tuollainen verojen repiminen.
      kuka hullu täällä työtä tuon vuoksi edes tekee?!
      säälittävää vierestä katsella kun tyypit vääntää niska limassa duunia pikkupalkalla
      koko kuuman kesän ja samaan aikaan kermaperseet ajelee huvijahdeillaan mökeillään.

      Se on semmonen homma että itte en tohon peliin koskaan olin ryhtynyt enkä ryhdy.
      kyllä tienestin on tultava pimeästi, sama koskeen perintöjä, ihan kaikkea mistä
      nämä ökyperseherrat voisivat vääntää paskamyrskypaperisodan pystyyn.

      se on alettava perkele pelaamaan käteisellä kaikkien ja pimeesti!
      Kusipäitähän tämä maa pitää sisällään tietysti, eli periaatteessa OIKEIN jos
      rikkailta homoilta revitään puolet palkasta pois.
      ei täällä meinaan taloja ja mökkejä kaikille riitä, suurin osa allejääneistä istuu
      pitkät kesät jossain vitun vuokraluukuissa ja se olis muka normaalia elämää.

      ennemmin rakentaisi savimajan vittu korpeen pystyyn lammen äärelle ja painuisi
      vittuun kaupungista, heittäisi samalla helvettiin kaikenmaailman työt ja muun paskan. elelisi onnellisena ja antaisi maan akkojen vaikka lutkuttaa munaansa
      josta saisi rahaa ja samalla pitäisi peltoa pystyssä yms.

    • METALLIMIES69

      6500 e/kk

      • fuckthenation

        rusinapalli. kermis. laita osoite. niin tulen tyrmäämään.


      • suckthenation
        fuckthenation kirjoitti:

        rusinapalli. kermis. laita osoite. niin tulen tyrmäämään.

        rusinapulla. kakkipää. kylähullu. mielenvikanen. laita osoite. niin tulen tyrmäyttämään.


      • todellisuuslähellä

        metallipelle tienaa 650e / kk


      • TruthIsInHere
        todellisuuslähellä kirjoitti:

        metallipelle tienaa 650e / kk

        oikeesti? eikö toi "6500 e/kk" ollukkaa totta vaikka niin kirjotti? täh? eikö kaikki asiat olekaan niin kuin kaikki täällä väittävät olevan? siis oikeesti? eikö se ole oikeassa joka eniten jankuttaa? mitä? eikö mihinään voi enää luottaa? eikö kylähullu pystykkään hakkaamaan kaikkia ja tienaa pimeästi useita tuhansia kuukaudessa? häh?


      • ovelaovemlampi
        TruthIsInHere kirjoitti:

        oikeesti? eikö toi "6500 e/kk" ollukkaa totta vaikka niin kirjotti? täh? eikö kaikki asiat olekaan niin kuin kaikki täällä väittävät olevan? siis oikeesti? eikö se ole oikeassa joka eniten jankuttaa? mitä? eikö mihinään voi enää luottaa? eikö kylähullu pystykkään hakkaamaan kaikkia ja tienaa pimeästi useita tuhansia kuukaudessa? häh?

        tulee ne tonnit hitaamminkin kasaan.
        elämä on pitkä mutta vapaus ja laiskottelu kuuluu toki myös asiaan.
        työnteko vie vapauden.


      • anarkisti.lahoaa
        ovelaovemlampi kirjoitti:

        tulee ne tonnit hitaamminkin kasaan.
        elämä on pitkä mutta vapaus ja laiskottelu kuuluu toki myös asiaan.
        työnteko vie vapauden.

        sä kutsut sun joutenoloa ja penninvenytystä vapaudeksi. sä sanot tyytyväsi vähään, mutta ei sulla ole vaihtoehtoja. mä olen sua 20 vuotta nuorempi ja omistan jo nyt enemmän ku sä tulet koskaan omistamaan. hajoile kilpaa sen lahoavan mökkisi kanssa siellä rämeikössä ja kirjottele nettiin miten olet muita parempi ja miten muut on sua huonompia.


      • aikuinenjarikas
        anarkisti.lahoaa kirjoitti:

        sä kutsut sun joutenoloa ja penninvenytystä vapaudeksi. sä sanot tyytyväsi vähään, mutta ei sulla ole vaihtoehtoja. mä olen sua 20 vuotta nuorempi ja omistan jo nyt enemmän ku sä tulet koskaan omistamaan. hajoile kilpaa sen lahoavan mökkisi kanssa siellä rämeikössä ja kirjottele nettiin miten olet muita parempi ja miten muut on sua huonompia.

        mikä vitun penninvenytys? jos sulla on rahaa niin sulla on rahaa, mikä siinä on niin vaikeaa tajuta? oletko vaan tyhmä? olethan sinä.
        ai 20 vuotta nuorempi, no se on sun häpeäs sitten. iälläkö yrität pullistella, hahhaa, vitsi mikä räkänokka. säälittävää.
        mulla mitää lahoavaa mökkii ole, ihan oikea talo löytyy ja varaa on toiseenkin, vaikka minkälaiseen enkä valehtele yhtään.
        perseestähän te pellet olettekin.

        muhahaha että oikein "20 vuotta nuorempi".
        so what? hahhaa!

        eli pelkkä räkänokka kiukunpuuskissaan isottelee. eihän tommosella mitään massia mihinkään ole, eli sen kun näkis niin vois uskoakin! hahahaha!


      • rikassjaaikuinenvapaa
        anarkisti.lahoaa kirjoitti:

        sä kutsut sun joutenoloa ja penninvenytystä vapaudeksi. sä sanot tyytyväsi vähään, mutta ei sulla ole vaihtoehtoja. mä olen sua 20 vuotta nuorempi ja omistan jo nyt enemmän ku sä tulet koskaan omistamaan. hajoile kilpaa sen lahoavan mökkisi kanssa siellä rämeikössä ja kirjottele nettiin miten olet muita parempi ja miten muut on sua huonompia.

        "sä kutsut sun joutenoloa ja penninvenytystä vapaudeksi. sä sanot tyytyväsi vähään, mutta ei sulla ole vaihtoehtoja"

        no tietenkin joutenolo on vapautta vitun pässi, mitä muka sitten?
        siihenkun liitetään isot massit rahaa niin etkö ole muka vapaa?
        mä olen vapaa tekemään mitä huvittaa. Sä et ole. sua vituttaa vaan, hahhahhaa.
        ja on mulla vaihtoehtoja enemmän ku äitilläs jakaa.
        nytkin on suunnitteilla jo toisen mökin osto saaresta.

        LÄL LÄL LÄÄ! käykö kateeksi itkupilliä?
        kasva 20 vuotta lisää niin pääset LÄHES samoihin missä minä olen ( mutta et noilla aivoilla )

        ha ha ha ha ha ha haa


      • tuituituiräkänokkaa
        rikassjaaikuinenvapaa kirjoitti:

        "sä kutsut sun joutenoloa ja penninvenytystä vapaudeksi. sä sanot tyytyväsi vähään, mutta ei sulla ole vaihtoehtoja"

        no tietenkin joutenolo on vapautta vitun pässi, mitä muka sitten?
        siihenkun liitetään isot massit rahaa niin etkö ole muka vapaa?
        mä olen vapaa tekemään mitä huvittaa. Sä et ole. sua vituttaa vaan, hahhahhaa.
        ja on mulla vaihtoehtoja enemmän ku äitilläs jakaa.
        nytkin on suunnitteilla jo toisen mökin osto saaresta.

        LÄL LÄL LÄÄ! käykö kateeksi itkupilliä?
        kasva 20 vuotta lisää niin pääset LÄHES samoihin missä minä olen ( mutta et noilla aivoilla )

        ha ha ha ha ha ha haa

        laita tutti suuhun nuorempi ja mene leikkimään hiekkalaatikolle ( sieltä ne suuret unelmat syntyy )

        ps. uliululi


    • uliuliuliuliuli

      "laita osoite. niin tulen tyrmäyttämään."

      niillä siimoillako?

      • siimakäsi

        jep. ei se muuta vaadi.


    • tervetulotoivotus

      ei siinä sitten muuta kun puheesta tekoihin!

      • ooihanrauhas

        äh... mitä hyötyä on piestä idioottia? kusipäisyys ei lähde hakkaamalla, joten ihan turhaa vaivaa mulle. olkoot kylähullut kylähulluja. ei kuulu mulle. pahimmassa tapauksessa joudun maksamaan pahoinpitelystä korvauksia.


      • uliuliulinaa
        ooihanrauhas kirjoitti:

        äh... mitä hyötyä on piestä idioottia? kusipäisyys ei lähde hakkaamalla, joten ihan turhaa vaivaa mulle. olkoot kylähullut kylähulluja. ei kuulu mulle. pahimmassa tapauksessa joudun maksamaan pahoinpitelystä korvauksia.

        ei se noin mene poika poika.... idioottina jos pidät ja haluat panna lätyn lätisemään niin silloin .... ei tekosyitä vaan toimeenpano päälle. itse sitä haluatkin.
        ei tekosyitä.
        oikeat turpaanvetäjät eivät korvauksista välitä .... esim. valtionpetturit.
        pelkurit pelkää maksaa sakkoa uliuluuli
        sinulta puuttuu rohkeus ja kyky


      • ooihanrauhas
        uliuliulinaa kirjoitti:

        ei se noin mene poika poika.... idioottina jos pidät ja haluat panna lätyn lätisemään niin silloin .... ei tekosyitä vaan toimeenpano päälle. itse sitä haluatkin.
        ei tekosyitä.
        oikeat turpaanvetäjät eivät korvauksista välitä .... esim. valtionpetturit.
        pelkurit pelkää maksaa sakkoa uliuluuli
        sinulta puuttuu rohkeus ja kyky

        lähinnä multa puuttuu sun osoite.

        tiiätkö kuule semmosta juttua että kun mulla nyt vaan sattuu olemaan maallista omaisuutta niin pelkäsin tai en, maksan tai en, ni viimeistään ulosotto vie ne rahat sun korvauksiin, joten miten siinä rohkeus auttaa? kertoisitko?

        vaikka sut hakkais ni sä olet hakkaamisen jälkeen yhtä kusipää, joten mitä hyödyn siitä että saat turpaas? kertoisitko?

        ymmärrän ettei älylliset lahjasi riitä vastaamaan, mutta aina sä voit lässyttää "vastaukseksi" jotain perinteistä paskaa, mikä sulla on tapana.


      • nauruunkuolen
        ooihanrauhas kirjoitti:

        lähinnä multa puuttuu sun osoite.

        tiiätkö kuule semmosta juttua että kun mulla nyt vaan sattuu olemaan maallista omaisuutta niin pelkäsin tai en, maksan tai en, ni viimeistään ulosotto vie ne rahat sun korvauksiin, joten miten siinä rohkeus auttaa? kertoisitko?

        vaikka sut hakkais ni sä olet hakkaamisen jälkeen yhtä kusipää, joten mitä hyödyn siitä että saat turpaas? kertoisitko?

        ymmärrän ettei älylliset lahjasi riitä vastaamaan, mutta aina sä voit lässyttää "vastaukseksi" jotain perinteistä paskaa, mikä sulla on tapana.

        buhahahahaa.. on mullakin maallista omaisuutta jos et sattunut tietämään ja on kuule ollut jo KAUAN ENNENKUIN SINÄ EDES SYNNYIT.
        silloin kun sinä vaipoissasi imit tuttia, minä jo leikin isoilla rahoilla.
        onko vaippahousu nyt ymmärtänyt elämän tarkoituksen ? mutta et saa kiinni meikäläistä ikinä koska olen ja tulen aina olemaan pemali-apinaa rikkaampi, tuli sulle ikää tai ei.
        tässä maailmassa nuoremmat tallotaan aina, koska olette AINA jälkijunassa.

        kiukuttaako nyt taas vimmatusti?

        "ymmärrän ettei älylliset lahjasi riitä vastaamaan, mutta aina sä voit lässyttää "vastaukseksi" jotain perinteistä paskaa, mikä sulla on tapana."

        nghnghngghngghgn änky änky änkyti... pyyhi lapsi jo suupielet limasta, kato eihän nyt meidän 20 vuotias pikku tuttiritari voi noin herkkä olla että tällasesta suuttuuja mustaksi muuttuu.
        ai niin mustahan sä oletkin, päässäskin on mustaa ja kuulut vähemmistöön vajakki. vajakille ihan oikein, ha ha ha ha haa!

        miten sinä voisit olla edes viisas kun olet vasta pentu?

        HA HA HA HA


      • muhahhahhahaa
        ooihanrauhas kirjoitti:

        lähinnä multa puuttuu sun osoite.

        tiiätkö kuule semmosta juttua että kun mulla nyt vaan sattuu olemaan maallista omaisuutta niin pelkäsin tai en, maksan tai en, ni viimeistään ulosotto vie ne rahat sun korvauksiin, joten miten siinä rohkeus auttaa? kertoisitko?

        vaikka sut hakkais ni sä olet hakkaamisen jälkeen yhtä kusipää, joten mitä hyödyn siitä että saat turpaas? kertoisitko?

        ymmärrän ettei älylliset lahjasi riitä vastaamaan, mutta aina sä voit lässyttää "vastaukseksi" jotain perinteistä paskaa, mikä sulla on tapana.

        "lähinnä multa puuttuu sun osoite."

        et sä siitä mitään hyödy, tänne vaan niin painan ne jatsarit sulle perseeseen ja on taas yksi romanovajakki vähemmän, ahhahahahaa.
        mitä se vähemmistöapina luulee olevansa, ethän sinä ole mitään, et yhtään mitään.
        sinunlaiset paskat säälittää kaikkia suomalaisia tiesitkö.
        ja sinä luikit kuin jänis karkuun.
        meinnaakko olla oikein pelottavakin kun kuulut vähemmistöön?

        kyllä teitä kaalevajakkeja on vedetty turpaan niin että heikompia hirvittää käy vaikka kysymässä tallilta tai kadun mieheltä ja toimi yksin paljain käsin.

        saatanan ryöväri perkele.
        sinunlaisia paskakasoja ei pitäisi suomeen enempää tehdä.
        ompelisit suusi umpeen, paskasuita ei kaivata tänne kai tiedät sen itsekin?!?


      • mitäshomosomppu
        nauruunkuolen kirjoitti:

        buhahahahaa.. on mullakin maallista omaisuutta jos et sattunut tietämään ja on kuule ollut jo KAUAN ENNENKUIN SINÄ EDES SYNNYIT.
        silloin kun sinä vaipoissasi imit tuttia, minä jo leikin isoilla rahoilla.
        onko vaippahousu nyt ymmärtänyt elämän tarkoituksen ? mutta et saa kiinni meikäläistä ikinä koska olen ja tulen aina olemaan pemali-apinaa rikkaampi, tuli sulle ikää tai ei.
        tässä maailmassa nuoremmat tallotaan aina, koska olette AINA jälkijunassa.

        kiukuttaako nyt taas vimmatusti?

        "ymmärrän ettei älylliset lahjasi riitä vastaamaan, mutta aina sä voit lässyttää "vastaukseksi" jotain perinteistä paskaa, mikä sulla on tapana."

        nghnghngghngghgn änky änky änkyti... pyyhi lapsi jo suupielet limasta, kato eihän nyt meidän 20 vuotias pikku tuttiritari voi noin herkkä olla että tällasesta suuttuuja mustaksi muuttuu.
        ai niin mustahan sä oletkin, päässäskin on mustaa ja kuulut vähemmistöön vajakki. vajakille ihan oikein, ha ha ha ha haa!

        miten sinä voisit olla edes viisas kun olet vasta pentu?

        HA HA HA HA

        mihin vähemmistöön mä kuulun? mistä sä päättelit että kuulun vähemmistöön? ainii, eihän sun tartte tietää mitään, sä vaan lässytät täällä. samalla logiikalla minä pystyn tietämään että sä olet homo ja somali. eihän siihen tartte mitään muuta ku alkaa vaan keksimään päästään asioita ja sitte jankuttaa siitä netissä. no miltä nyt tuntuu olla homo ja somali?


      • läski-vanhus-anarkisti
        muhahhahhahaa kirjoitti:

        "lähinnä multa puuttuu sun osoite."

        et sä siitä mitään hyödy, tänne vaan niin painan ne jatsarit sulle perseeseen ja on taas yksi romanovajakki vähemmän, ahhahahahaa.
        mitä se vähemmistöapina luulee olevansa, ethän sinä ole mitään, et yhtään mitään.
        sinunlaiset paskat säälittää kaikkia suomalaisia tiesitkö.
        ja sinä luikit kuin jänis karkuun.
        meinnaakko olla oikein pelottavakin kun kuulut vähemmistöön?

        kyllä teitä kaalevajakkeja on vedetty turpaan niin että heikompia hirvittää käy vaikka kysymässä tallilta tai kadun mieheltä ja toimi yksin paljain käsin.

        saatanan ryöväri perkele.
        sinunlaisia paskakasoja ei pitäisi suomeen enempää tehdä.
        ompelisit suusi umpeen, paskasuita ei kaivata tänne kai tiedät sen itsekin?!?

        "kiukuttaako nyt taas vimmatusti?"

        sä kiukkuat ja kyselet että kiukuttaako. =))

        olet läski, mutta näköjään pidät itteäs myös vanhuksena, kun vedät herneet nokkaan siitä ku joku on sua 20 vuotta nuorempi.


    • ddddddddddddddddddd

      "voi sua paperimies. kyllä olet lapsellinen. no kohta sultakin loppuu toi leveily kun tehtaat menee yksi toisensa jälkeen nurin :D :D ettei vaan olis keskustelun aloittaja voikkaan tehtaan ent paperimies :D :D"

      mitä nää D D D D D D D D vajakkikirjaimet tarkottaa?
      taitaa tarkottaa nykypäivän vajakkeja jotka kuvittelee että tuota kieltä pitäisi ymmärtääkin vielä-
      hei kato D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D.

      ja sen tiiät itsekin että sinulla ei ole varaa leveilemiseen.

    • dddddddddddddddddd

      yleensä tällaiset DDDDDD-vajakit ovat itse äidin ja isin pullamössöjä joille pullat tuodaan nenän eteen kuten manulle illallinen ja ollaan vieläpä paperimiehiä miljoona vuotta nuorempia eli niitä vauvoja joille tikkaria syötettiin ja pelit ja vehkeet hankittiin
      sinä aikana kun ei DDDDDDD-netti-vajakkeja vielä ollutkaan.

      pidä mölyt mahassa ja palaa alkuun tähän ketjuun.

      • miehenmallijaalasta

        tuohan sulle sossukin kaiken nenän eteen valmiina ettei sun tartte tehdä mitään muuta kuin sairastaa.

        D-merkit on sun ärsyttämistä varten. hyvin toimii.

        Pullamössöile sä sairauseläkkeelläs ja itke kun muutkin saa kaiken ilmaseksi. miksi vain sun pitäis elää siivellä? meillä kaikilla on siihen oikeus.


    • DDDDDDDDDDDDDDDDD

      kunhan ensin opit paikantamaan oikein niin voit tulla koittamaan.
      taitaa ne D merkit olla sinulle pakollinen kirjoitustyyli kuten näille -00 luvun
      raiskaamillekin jotka netissä tykkää istua. sehän on nyt pop.

      siivellä eläminen on helpompaa ja rahaa riittää kun tekee.
      DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      • miehenmallijaalasta

        mitä pitää paikantaa ja mitä pitää tulla koittamaan? mitä sä huumeissa taas sönkötät siellä?

        DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    • eikannataei

      "tuohan sulle sossukin kaiken nenän eteen valmiina ettei sun tartte tehdä mitään muuta kuin sairastaa."

      niistä kannattaa pysyä aina kaukana.
      vinkkinä vaan.

    • oikeaftn.kylähullu

      mutta munaa saan. rasvattuun perseeseeni. olette kateellisia. saatte kaikki persettä. rasvattua.

      kela on apu kun olen latvakakkonen. otan suihin levarilla ja sillä elän. vituttaako pellet.

      uskallan ola aito homo. ei ole teistä siihen pellet.

      ps. hakkaan heterot

    • latvojenkeskellätönö

      latvakakkonen? ei välttämättä. ei kaikkien kohdalla.
      latvakakkosia näkee kesät duuneissaan ja sitten ihmetellään minne kesä taas meni.

      töihin!

    • etolekovaluuletolevasi

      " jotain perinteistä paskaa, mikä sulla on tapana."

      huomaa selvästi että pojalla ei ole mitään päässä.
      vai miten selvitä ulosottomiehistä? hahhahhah?
      helposti!
      miten sinusta?
      vielä helpommin.
      vittu mikä paska.

      • voikkakylähullu

        no tuota... jos selviät meikästä helposti ni mikä sua estää? oisko se että et selviä meikästä vain kirjottelemalla tänne nettiin. kirjottele ihmeessä lisää.

        kerro mitä tarkottaa kun hoidat asiat helposti. ainoa mikä tapahtuu helposti on se että sulle tulee sossurahat tilille ja poliisi hakee sut helposti mäelle lepäilemään. siellä voit helposti olla hoidossa ja elät helposti.


      • nauratalisää
        voikkakylähullu kirjoitti:

        no tuota... jos selviät meikästä helposti ni mikä sua estää? oisko se että et selviä meikästä vain kirjottelemalla tänne nettiin. kirjottele ihmeessä lisää.

        kerro mitä tarkottaa kun hoidat asiat helposti. ainoa mikä tapahtuu helposti on se että sulle tulee sossurahat tilille ja poliisi hakee sut helposti mäelle lepäilemään. siellä voit helposti olla hoidossa ja elät helposti.

        hohohohoo!

        eihän niistä sinivuokoista mihinkään viimeksikään ollut. aina väärässä paikassa väärään aikaan, ha ha ha haa.
        taitaa olla yksi typerimmistä ammateista ikinä vai miksi sitten sinne pääsee kaikenlaisia älyn jättiläisiä?
        kiitos kun nauratit.
        ps. taitaa ne kaikki kuusaalaiset siellä mäellä käydä vähän väliä, sairaita kun ovat. ahhahhahhahhah!


      • voikkaallamuztalaizia
        voikkakylähullu kirjoitti:

        no tuota... jos selviät meikästä helposti ni mikä sua estää? oisko se että et selviä meikästä vain kirjottelemalla tänne nettiin. kirjottele ihmeessä lisää.

        kerro mitä tarkottaa kun hoidat asiat helposti. ainoa mikä tapahtuu helposti on se että sulle tulee sossurahat tilille ja poliisi hakee sut helposti mäelle lepäilemään. siellä voit helposti olla hoidossa ja elät helposti.

        "no tuota... jos selviät meikästä helposti ni mikä sua estää? oisko se että et selviä meikästä vain kirjottelemalla tänne nettiin. kirjottele ihmeessä lisää."


        en tiedä ketään maailmassa kuka olisi voikkaalaiselle hävinnyt!
        hahhahhahhahhahaa!


      • suapelottaa
        voikkaallamuztalaizia kirjoitti:

        "no tuota... jos selviät meikästä helposti ni mikä sua estää? oisko se että et selviä meikästä vain kirjottelemalla tänne nettiin. kirjottele ihmeessä lisää."


        en tiedä ketään maailmassa kuka olisi voikkaalaiselle hävinnyt!
        hahhahhahhahhahaa!

        hei vammanen apina, sä unohdit vastata kysymykseen (kuten aina)

        ""no tuota... jos selviät meikästä helposti ni mikä sua estää?""

        tule ihmeessä selviämään meikästä. odottelen innolla, muutakin kuin kirjottelua.


    • mitävittuasiellähäh

      "tiiätkö kuule semmosta juttua että kun mulla nyt vaan sattuu olemaan maallista omaisuutta niin pelkäsin tai en, maksan tai en, ni viimeistään ulosotto vie ne rahat sun korvauksiin, joten miten siinä rohkeus auttaa? kertoisitko?"

      ulosotto saa turpaansa kun kerran koittaa.
      tulepa aukomaan päätäsi jonnekin niin jutellaan asia loppuun niin saat samalla osoitteen pikku paskahousu, huutelija?
      sopiiko vaikka sompasen paskaranta kerro vaan aika?

      • turpakiinnipelkuri

        miten ulosotto saa turpaan kun se ottaa sun tililtä rahaa? kertoisitko?

        kerro sä millon oot sompasen rannassa ni tulen. en mä pelkureita ala päivystämään. äläkä taas kerran laita sellasta päivää ja kellonaikaa mikä on jo mennyttä aikaa.


      • vedänkouvolaaturpaan
        turpakiinnipelkuri kirjoitti:

        miten ulosotto saa turpaan kun se ottaa sun tililtä rahaa? kertoisitko?

        kerro sä millon oot sompasen rannassa ni tulen. en mä pelkureita ala päivystämään. äläkä taas kerran laita sellasta päivää ja kellonaikaa mikä on jo mennyttä aikaa.

        Klo 2.00

        "miten ulosotto saa turpaan kun se ottaa sun tililtä rahaa? kertoisitko?"

        siten ettei tilillä ole mitä ottaa ja ovella tulee opetus.

        Ja nyt ei puhuta menneestä ajasta eli kuusakosken paskahousu on hyvä ja tulee.


      • älänytvaansuutu
        turpakiinnipelkuri kirjoitti:

        miten ulosotto saa turpaan kun se ottaa sun tililtä rahaa? kertoisitko?

        kerro sä millon oot sompasen rannassa ni tulen. en mä pelkureita ala päivystämään. äläkä taas kerran laita sellasta päivää ja kellonaikaa mikä on jo mennyttä aikaa.

        "kerro sä millon oot sompasen rannassa ni tulen. "

        oho! tuletko oikein tosissas? wow!!
        mitä sitten tapahtuu?
        otatko kattopeltiä ja isket sillä kasaan?
        vittu vähän kova jätkä!
        ootko kattonu liikaa sopraanosia?
        ei kato poika, sopraano on italialainen, EI vähemmistöpelle kuten sinä olet.

        ps. HAHAHAHAHAHA


      • vedätkorkeintaankätees
        vedänkouvolaaturpaan kirjoitti:

        Klo 2.00

        "miten ulosotto saa turpaan kun se ottaa sun tililtä rahaa? kertoisitko?"

        siten ettei tilillä ole mitä ottaa ja ovella tulee opetus.

        Ja nyt ei puhuta menneestä ajasta eli kuusakosken paskahousu on hyvä ja tulee.

        luuletko että mä päivystän täällä että milloin sä ilmotat kellonajan? tuuppa sompasen rantaan tänää klo 17:30. jos et tuu, sä oot paskahousu pelkuri.


    • vittumikäpellesiellä

      "äh... mitä hyötyä on piestä idioottia? kusipäisyys ei lähde hakkaamalla, joten ihan turhaa vaivaa mulle. olkoot kylähullut kylähulluja. ei kuulu mulle. pahimmassa tapauksessa joudun maksamaan pahoinpitelystä korvauksia."

      hahhahhahhahhah!
      kuusaa-pelle huutelee siellä uhoa täynnä!
      ethän sinä PELLE tiedä mitään mistään !

      älä möykkää siellä.

      • vittuiteootpelle

        itte et tiiä mistää mitää. minäpäs tiedänki paljon enemmän ku sä. ooppa hiljaa ku et tiiä mistää mitää. hahahahahaha.


      • kokeillaankoensin
        vittuiteootpelle kirjoitti:

        itte et tiiä mistää mitää. minäpäs tiedänki paljon enemmän ku sä. ooppa hiljaa ku et tiiä mistää mitää. hahahahahaha.

        pian et tiedä edes mikä päivä on ja mikä vuosi...


      • kokeillaavaa
        kokeillaankoensin kirjoitti:

        pian et tiedä edes mikä päivä on ja mikä vuosi...

        tiedän vieläkin mikä päivä ja mikä vuosi. lällällää. et maha mulle mitää. tiedän huomennakin mikä päivä ja mikä vuosi. valehtelet sen minkä kerkiät.


    • tuomo.täs.moi

      Poistattaako vitun vajaa kehari taas viestiketjun?????

    • pillitäellipillitä

      eipä ole poistattanut kertaakaan sinä olet vaan niin vitun pihalla kuten silloinkin kun tipahdit lattiaan.
      muhahhahhahhahhahhah.

    • hyppääkatoltahomo

      hyppää homo sieltä paskaduunisi katolta alas ja tee palvelus maailmalle.

      hahahaha!

      mitä rynkytät sitä sontasuutasi ja isottelet vittuilet siellä häh?
      ties mikä höyrypää siitä kakarastasikin kasvaa, no mitä luulisi, samaa
      paskaa mitä olettaa saattaa ja nyt olet niin vitun kovaa.
      on se hauska kun tällainenn vitun suomenlupaus yrittää olla niin kovaa että.

      mikähän vittu teidänlaisia oikein ylpistää ja panee esittämään aina? en tiedä.
      sen tiedän että köyhempää ja paskapäisempää sakkia saa etsiä! hahhah!
      sinä kun vitun slummipelle et tiedä kenenkään raha-asioista edes mitään.
      tavallinen pelle duunaamassa voi vittu, wuhuu!
      käypäs huutelemassa vähän muuallekin äläkä täällä netissä leiki isoa poikaa hei homo.

    • Rupeaa_vituttaan

      tämä räkänokkien riitely. Toiseksi, en tiedä vielä tämän vuoden tuloja koska Nokia ei ole julkaissut juhlavuoden ylimääräistä osinkoa. Veikkaan kuitenkin että pelkät osinkotulot lienevät n. 120.000€ ja päälle tulot useista vuokra-asunnoista. Tämä kaikki tekemättä oikeastaan mitään, riippuu vuoralaisista että pysyvätkö. Tavallisia töitä ei ole tarvinnut tehdä enää kymmeneen vuoteen vaikka ikää ei ole vielä kertynyt edes 60 vuotta.

      • anarkkkk

        kermis.


      • ymmärtämätön

        siis mikä on kermis???


    • tulentoimeenhyvin

      Jep, avaaja tienaa noin puolet enemmän kuin minä, mutta ei ne suuret tulot, vaan pienet menot. Mullapa saattaa silti olla varallisuutta enemmän kuin avaajalla, koska . en polta, en juopottele, mutta paheenani on kyllä maailmalla matkustaminen.

    • arvotkohdalleen

      Minulla on akateeminen loppututkinto ja puolet paperimiehen palkasta.
      En kuitenkaan vaihtaisi työtäni paperimiehen kanssa, ainakaan rahan vuoksi. Raha ei ole arvoasteikossani ykkösenä. Ihminen voi olla sivistynyt ilman koulutustakin, mutta paperimiehen kohdalla ei näin näytä käyneen.

    • toisestanäkökulmasta

      Kuusankoskella ovat paperitehtaassa työskentelevät olevinaan jotain yläluokkaa, mutta jos ajaa sieltä lyhyen matkaa Elimäelle, kutsuvat elimäkeläiset isännät itseään varakkaiksi maatalousyrittäjiksi ja Kuusankosken paperityöläisiä paskasakiksi.

      • skskskkskkskskskkskksks

        entä jos tavallinen matalapalkka-duunari kulkee ohi?


      • OotVÄHÄNjäles
        skskskkskkskskskkskksks kirjoitti:

        entä jos tavallinen matalapalkka-duunari kulkee ohi?

        Et yhtään vanhempaan tekstiin sitte kommentoinu.


      • pöhelöpäätnetissä
        OotVÄHÄNjäles kirjoitti:

        Et yhtään vanhempaan tekstiin sitte kommentoinu.

        miten teille voi olla joku helvetin suomi24 palsta noin tärkeä että jopa anonyymiltakin maine menee kun kommentoi jumalauta vanhaan tekstiin?

        mitä vitun väliä sillä niinkun on?
        kuka sua edes tottelee?
        onko se rikos?


    • totuus-

      maanviljelijät on köyhempiä

    • Apinoidenplaneettal

      Kiitos hyvistä huutonauruista paapperimiehelle, kyl o hianoo hommaa! :D

      • kerrooo

        mitä tarkoitat?


    • Ei-ainakaan-rahan-orja

      Oivoi, kai se on siis totta, että jotkut ihmiset ovat niin köyhiä, että heillä ei ole muuta kuin rahaa :)

      Vanhana miehenä voit sitten keinutuolissa muistella niitä kaikkia raadettuja työtunteja ja palkalla lyhennettyä asuntolainaa.

      Itse arvostan elämyksiä, kokemuksia ja tunteita. Ei taida niitä tuolla liksalla saada kun pitää tulla tänne huomioo hakemaan? Joitain asioita ei vaan rahalla saa, toivottavasti törmäät elämässäsi edes yhteen sellaiseen! :)

      Mukavaa kevättä!

    • Kaikkiserkkuja

      Kuusankoskella mies ja nainen erosivat. Mies kysyi hätääntyneellä äänelllä naiselta: kai me vielä voidaan olla serlkuja???

    • olipashuonovitsi

      serkku on serkku ja pysyy serkkuna, ei sille minkään mahda. Sukua se on ja sillä punasipuli.

      • niimpäniin-69

        mitä serkumpi, sen herkumpi...


    • Suomuurain69

      Silti eläin nimeltään paperimies on Kuusaan pihein eläin. Vessapaperit, A4set, kaapelin pätkät, viirat ja hiivat kelpaa työpaikalta kassissa mukaan omaan käyttöön, koska tuloveron alaiselle summalle on muuta käyttöä, kuten huijaussuoja työnantajan kusetusta vastaan, seuraava Thaimaan reissun seuralaispalvelut, kalja ja sairaallaoinen säästäminen Osuuspankin käyttötilille.

    • justseanarkkisti

      kermis
      hahahahahahahah xd

      öööö :D:D:D:D

      • vitunpelle

        sä et oo mitään muuta kun tyhjätaskunen uuno


    • elämääpaperilla

      Se ei ole kuin vuoden tai päivän kysymys, kun Sinua, "paperimies" (oletan sen olevan totta) ei enää tarvita. Uusi työpaikka voi olla kiven takana menelle nykyisille paperimiehille aikanaan. En toki vaikeuksia heille toivo; päinvastoin. Raha tekee asioiden tekemisestä, hankkimisesta ja järjestämisestä hepompaa, mutta onnellisuutta se ei tuo. Sen voin sanoa omasta kokemuksesta. Joskus oli kohtalainen palkka ja nyt pienen eläkeketymän johdosta alle 800 euroa kuukaudessa. Elämiseni on onnellisempaa nyt kivulloisena ja raihnaisenakin kuin aikanaan työelämässä, missä olin mielestäni ahkera työntekijä melko mielekkäässä työssä.
      Työ toimii terapiana esim. masennukseen, jos stressi ei siinä ole kohtuuton. Onnellisuus ei välttämättä ole kiinni olsuhteista. Hyvää uutta vuotta paperimiehelle, kirves- ja rekka-miehille, hoitajille, työttömille ja erityisesti vaikeuksissa oleville ja esim. vaikeista sairauksista kärsiville. Toivon teille apua ja helpotusta oloonne.....uskaltaako Suomessa enää toivottaa Jumalan siunausta, kun moni ei "niistä asioista" ole kiinnostunut. Jumalan siunausta ja varjelusta toivotan kaikille siitäkin huolimatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe