"Mora" -varoitus!

10.10.10.10.10

Suosittelen, että keskustelijat tarkistaa tietoturvansa sekä vaihtaa salasanansa.
Salainen perkuuveitsi valvoo ja operoi!

42

4546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ateisti

      Jälkipyykki on täydellinen esimerkki uskovaisten kaksinaismoraalista.

      "Janoamme Jumalan ilmestymistä keskuudessamme ja uskomme Jumalan kohtaavan, parantavan ja hoitavan ihmisiä." Uskonyhteys Fellowship seurakunta.

      Eikö Herra sano, että pitää kääntää toinen poski?

      Ei tietenkään, kun on oma täysin viaton tytär on kyseessä. Tämä alinta alin ylintä ylempää Jumalaa palvova lahko; ainakin jotkut jäsenet julistavat bittejä ja saavat kaiken kansan jumalattoman vihan valtaan?

      On muuten helvetin ymmärrettävää.

      • trans_parent_

        Tyttö Ask. Fm:ssä näyttää esimerkkiä nuoremmilleen. Hänhän on siellä nykyisin jonkinsortin idoli "selviytyjäluonne". Ei kuitenkaan taida olla hyvänä esikuvana esittelemällä kovin usein tupakka-askia ja olutpulloja. Luulisi jonkun tahon tuohon asiaan puuttuvat, koska tyttö ei ole täysi-ikäinen ja onko ko. lastenfoorumissa
        ko. aineita yleensä tarkoitus esillä pitää?


      • ateisti 2

        siinä on sekin lahko susi lampaan vaatteissa, uskon varjon taakse on hyvä suojautua , kukaan ei usko uskovaisen hairahtuva


      • töötön

        onks tää fakin mora varotus näiltä jeesustelijoilta vaiko ihan ittensä jumalan. Tietääks ketään onks tää jumala eläkkeellä, vai saako se korvauksia. jos on työtön niin jumalalle olis paikka varmaan siel Fellowshipis, sais ainakin 9e enemmän päivälle , niin vois lopettaa ton turmion jakamisen riihimäellä, ja vieläpä kovaan hintaan.


    • a3502014868dressi

      Hyvä vinkki tuo linkki, kiitos! Koneessani on joku käynyt. Vitun idiootit!

      • tieto kone

        kas vain; ainoo nimellään skrivaava sittaa jenkeis; tai ei...


    • jarskin eksä?

      Herkkää on, kun ei noista tuksun taustatanssijoistakaan saa mitään kirjoittaa :)))
      itsehän hänen seuraansa hakautuivat ja netti kyllä muistaa vaikka veljet itse haluaisivat unohtaa :)

      • tes tos

        Näköjään, Tuksuhan seurusteli Tepan kanssa, eiks vain. Seksikäs pimu, miks se anto sen pois mennä? https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q87/s720x720/1001411_10201650883250951_441643266_n.jpg
        Meni itseltä täysin ohi kuviot. Tuon pahoinpitelyn myötä kuulin näistä julkkiksista eka kerran. Taisin just nuo ajat olla pöpilässä, eikä siellä tai siinä kondiksessa edes seiskaa lukemaan pysty. Eikä siellä mitään virikkeitä olekaan; hoidollisista syistä; kai.
        Niin, mitä onko Tuksulla Hyvinkäällä lähiaikoina joku oikeudenkäynti; rattijuopumus?


      • tostostos
        tes tos kirjoitti:

        Näköjään, Tuksuhan seurusteli Tepan kanssa, eiks vain. Seksikäs pimu, miks se anto sen pois mennä? https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q87/s720x720/1001411_10201650883250951_441643266_n.jpg
        Meni itseltä täysin ohi kuviot. Tuon pahoinpitelyn myötä kuulin näistä julkkiksista eka kerran. Taisin just nuo ajat olla pöpilässä, eikä siellä tai siinä kondiksessa edes seiskaa lukemaan pysty. Eikä siellä mitään virikkeitä olekaan; hoidollisista syistä; kai.
        Niin, mitä onko Tuksulla Hyvinkäällä lähiaikoina joku oikeudenkäynti; rattijuopumus?

        Hyi helvetti , en koskis tuksuun pitkin tikuinkaan, mutta kai nää tonkii joka tunkion mistä vaan julkisuutta saa.


      • jarskin nykyinen

        kuka estää tuksun taustatanssijoista kirjoittamaan , onko ne uhannut luotsia vai mikä on vikana, tuksu on julkkis ja taustatanssijat tottakai.


    • Rättäri Peltsiin
    • CW69

      Kuis noin? Eikö ne veitti kurkulla käskeny Tuksun rattiin? Tuksu ei ilmeisesti sitten ollutkaaan kuskina; jos ei tule rikosoikkaria kohtapuoliin. Lukasin vähän julkkisten puolelta ja niin siellä puhuttiin tepan&kopan yhteydesssä?

    • 10.12
    • hoppee ei oo häppee

      Eikös se ollut niin, että ko. tyyppi on ollut (tai edelleenkinkö) MH:n näköinen ja ottanut typerästi MH:n kuvan profiiliinsa? Näin muistelen siinä pitkässä pahoinpitelyä koskevassa ketjussa (onko kokonaan poistettu?) kerrotun. En tiedä/tunne ketään, kunhan vain lueskelen.

      Korjatkaa, jos olen väärässä.

      • 1+1 mitskuu mor?

        ei ookkaa! ei ne enää niitten seinällä kuiteskaa roiku? mul on porttikielto..


    • str_eam_

      Robert Kubika oli/on myös yliveto kuski.

    • äippä12345

      joku tuossa murharyhmässä jo venttailee lisätietoja. lukaisin jutun, niin varmaan lisäreposteltavaa moni odottaakin. huvittavia jotkin kommentit:

      "Noniiin te pienet tiedonjanoiset pikku salapoliisini ja spekulaatiopellet... asianlaitahan on nyt näin että tyttö oli TÄYSIN ulkopuolinen ja TODELLAKIN odotti bussia, bussi kaupungille kyseiseltä pysäkiltä liikkuu esim 16:40, ja hän odotti kyseistä bussia... Tyttö myöntää että on MAISTANUT _JOSKUS_ kukkaa tms. mutta ei mitään joka hänestä tekee nistin jota useissakin nettisivuistossa väitetään..Tapahtuma EI TODELLAKAAAAAN johtunut siintä että tämä tyttö olisi velkaa tmstmstmstmstmstms kyseisille tekijöille...minusta on TODELLA pöyristyttävää että edes joillain sivuistolla haukutaan tyttöä,tytöstä muokataan kuvia, haukutaan nistiks yms... TYTTÖ ON UHRI! kestänyt aivan SILMITÖNTÄ väkivaltaa aivan SYYTTÖMÄNÄ! Asun sattumoisin itse täällä saatanan tuppukylässä ja oi kyllä,se olisi käynyt jo ilmi, jos kyseessä olisi velkojen perimistä tms. Jopa iltalehden sivuilla on POLIISIN kertomana että tekijät on MYÖNTÄNYT että tyttö oli TÄYSIN tuntematon.... Mutta toki,jatkakaa spekulointia jos se teiän persettä jotenki kutittaa, toivon kuitenkin että spekulointinne pysyy edes PIKKUSEN kunnioittavimmissa merkeissä, koska kaiken tapahtuneen jälkeen tyttö ei todellakaan ansaitse tätä!!!!"

      jopa iltalehdelle poliisi kertonut, toivottavasti selviää

      • ASK tiimi

        ASK.iin ASK.iin sielähän totuudet kerrotaan , paljo on luettu


      • persettä kutittaa

        uus juttu jos persettä kutittaa , ei kutita ollaan vaan niin tiedonhalusia , silloin kutittaa kun on kihomatoja , mut ei meillä , onks teillä kun sanonta on aika usein jollain tietyillä sivulla. JOS PERSETTÄ KUTITTAA voi helvetti köyhä on sanonta


    • hamann man

      No niin tuntuu operoivan,pari viestiketjuu kadonnu tai minä en ainakaan näe

      • ei kai sit

        niin mihin on mahtanu kadota voi vinde mäkin kun sain tiedon et olis jotain sensaatiomaista


    • Vautsivautsi

      Koko ketjun saa siirtää bittiavaruuteen ja mitä pikemmin, sen parempi.

    • Armas Pohto

      Miksi?
      Ministeri Räsänenkin on lehtitietojen mukaan ilmaissut huolensa perheiden hyvinvoinnista.
      Riihimäki Parenthood ja Köpä Hedman etunenässä arvaten ovat antaneet hänelle aihetta tarttua asiaan.
      Räsäsen mukaan puolueet paskat nakkaa asialle. Täällä Riksussa on asiat ihan "ruohon"juuritasollakin asiat hyvällä mallilla.
      Aski lukija ylempänä puhuu, että Ryhmänvetäjä Hedmanin tytär hilluu Tuksun kanssa jossain ABC:n nurmikoilla. Se vaan on niin, että monasti sitä se lähelläoleva jää huomiotta, kun koettaa vieraitten etua ajaa.

      • kokoomus

        Siellähän pyörivät paskassa, koirien ulkoilutuspaikka.


    • texsi ranger

      Varmasti on antanut aihetta tarttua juttuun :D :D :D Mikäs kristusten kokoontuminen tähän kylään tuli näinkin pian? Itseäni ainakin ihmetyttää ja paljon.On minullakin raamattu mutta ei se minusta, vielä superihmistä ole tehny,tai jos on niin köyhät on voimat..mmm.. Eikös noi kristus hömpät,voisi järjestää siellä kirkonpenkillä vai missä niitä nyt pidelläänkin ikinä..mmmm...

      • sapeli

        Järjestäähän ne siellä on joka sunnuntai kokkeli pileet, ja morat heiluu. Onhan ne kaikki entisiä mmmm..... nykyisiä, kai ton nyt jokainen tietää mmmmm.


    • 13+6

      Heivatkaa nyt helvettiin tämä typerä ketju täältä. Ketä kiinnostaa nuorten eläkeläisten ja elämäntapatyöttömien jorinat?

    • bilnäässin rauta

      on mora monessa ketjussa heilunut,ei kun viesteistä yllläpitoon ilmoitus,mitkä ei omaa silmää miellytä.Onko tämän palstan tarkoitus toimia näin,että omaa mielipidettä ei saisi tuoda esille?? vai mikä siinä on,kun viestit katoaa??

    • _Lucifer_

      Ei muuta motiivia ollu, kuin "ylämäkeen" vastasi tyttö kysyttäessä. Siitä herneen nenään otti, niin eipä ole kovin häävit olot vähään aikaan pieksäjäkolmikolla. Siellä ovat sitten jonkin aikaa poissa pahanteosta. Kannattaisi hurahtaa jeesukseen, niin kaikki elämän eväät olisi tilauksessa.

    • Kärsänen

      Olisko jollain valaista vähän, kun kuka se ex -narkomaani oli, jonka kimppaan tämä
      vanhempi nainen meni. Siitähän se alamäki lehtien mukaan alko.
      Sitten jos jollain olis tietoa, että mitä tuolla nuoremmalla naisella oli systeriä vastaan, kun se oli ensisijainen kohde; kuitenkin? http://tinyurl.com/julkut
      Lehdissä on vain jotain vihjaistu tai sitten on mennyt harakoille.

    • vittibitti

      Sämpy tais selvitä vähällä 60 pv, joka ko kärsitty pois.
      Riksulaiset on vahvasti sitä mieltä, että vähintään puolet lisää olis tarjota kakkua lisää noille, jotka jäi linnaan virumaan.
      Ei oikein ole linjassa tuo Sämpyn rankaistus, koska kuitenkin kenkäs tyttöä päähän ja lekurin mukaan tyttö sai useita iskuja päähänsä, jotka olisivat voineet tappaa?
      Tuli mieleen Tony Halme ja, "Jumala armahtaa minä en" -kirja.

      • kokoomus

        Tekijät eikä uhri kuulu tuttaviini, mutta silti mielestäni tuomiot oli pitkiä, vaikka riksulainen olenkin.

        Tottakai lääkäri kirjoittaa tuollaisen lausunnon, isku päähän VOI olla aina henken vaarallinen.


      • vivivivivivivivi
        kokoomus kirjoitti:

        Tekijät eikä uhri kuulu tuttaviini, mutta silti mielestäni tuomiot oli pitkiä, vaikka riksulainen olenkin.

        Tottakai lääkäri kirjoittaa tuollaisen lausunnon, isku päähän VOI olla aina henken vaarallinen.

        Ai, meinaat että se on kirjoittanu, et Sämpyn potkusta ei haittoja olis tullu?
        Mut kai se sitten paino vaakas, et se vähä yritti hillitä niitä muita ja henki olis menny.
        Siin mieles Sämpy oli mies paikallaa, mut joku saattaa tuumii toisinkis.


    • Per_hone

      Joskos AP pistäis epähuomios huomenna Sämpyn naamataulun sivuille. Ei vaa, tuskin tapahtuu, siithä se vois vaatii vaik korvauksii. Toivottavasti muut porukka näytetään kaupunkilaisille, saa nähdä. Voi pistää sitten naaman mieleen, että osaa
      sitten aikoinaan kohdatessa pelätä.

    • Samamielinen

      Toimittaja: Wallu Valpio.

      Wallu Valpio kirjoitti "Toivotan Marika Annikki Åkerlundille, Mikko Kalevi Saarikolle ja Jonna Pia-Mari Peltoselle e-r-i-t-t-ä-i-n vaikeaa loppuelämää." Näinkö?? Vastasin: "Selvää on miten hirveää, käsittämätöntä ja hyväksymätöntä tuo on. Silti: jos tässä ei vain haluta purkaa omaa pahaa oloa (johon mm. Hammurabin laki voisi sopia) ja oikeasti vaikkapa estää vastaavia uusia, ainoa oikea kysymys on, mistä vastaavat johtuvat ja miten ehkäistä rikoksia. Miksei kukaan ole siitä kiinnostunut, vaan keskittyy päivittelyyn kuin hirveetä taas oli -ja uudestaan sitten kun taas tulee lisää. Jos tekijät muuten laitettaisiin vaikka kidutuslaitteeseen loppuiäksi, ei se edes estäisi uusia tekoja. Tärkeintä on saada murhaajatkin yhteiskuntakelpoisiksi -tai muutoin voi perustella kuolemanrangaistuksen järkevyyttä. Näin rikosjuristin kyynisestä näkökulmasta."

      • Samamielinen

        Lis. ylle. Juristi on Juha Hippi, joka siis kommentoi Valpion "toivomusta".


    • Kakkos4

      Menkööt vit### hihajuppi, helppo puhua paskaa, toiset lähtee työttömienmarssille!

    • Hyvinkään Heikki

      Kuka on poistattanut ilkiöt nettilehdistä? Neuvoivat tänne tulemaan, niin näkee naamatkin.
      Ei ollut turha reissu, kiitos!
      Autoilen takaisin tosin mitään kiirettä ei silti pitäisi, vaikka vähän viivähtäisi paikkoja katsomassa.

    • dgdgdgdgdg

      opettele olee netis pa silmäs kätee. voit samointein poistua muitta mutkitta, toinen vaihtoehto onki sitten mutkien kautta. saat viel vietellä loput päiväs sitä ei kurjuutta kummempaa malliin, pallovikasena.

    • Fallos Tsippi

      Suht fiksuna pitämäni naisihmisen kommentti:
      "Ei jeesus kahden kertaa, pedaritkin saa isompia tuomioita".
      Muutin mielipidettäni ko. lehmän suhteen.

      Uskomattoman julkiseksi meni tapaus. Tyttö tosin vetäytyi julkisuudesta, kun oli turvautunut päivää ennen tuomiopäivää hoitoon. Ei sitäkään olisi uskonut, mutta se ei katso kelloa, esim. trauman puhkeaminen.

      Saa nähdä, että miten "Riihimäki Parenthoodin" toiminta jatkuu, vai jäääkö se vai yhden hengen asian liikkeeksi, tai kahden.

    • olen.se

      Mulla on tietoturva kunnossa. Ei kykene morahyökkääjä mihinkään. Pitäiskö ulko-ovikin vielä ansoittaa. Kuljeskellessani ulkona olen heikoimmillaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe